עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ערב טוב, לאחרונה התחיל להרגיז אותי רעש זמזום שיוצא מהמארז... חשבתי שזה אחד המאווררים וזה לא הם, וגם לא הקשיחים, האם יש למישהו רעיון? זה לא הקשיחים כי נשמע שזה מגיע מאזור הגשר הצפוני/מעבד יש לי סה"כ 4 מאווררים: מאוורר ספק מאוורר כרטיס מסך מאוורר מעבד מאוורר פליטה אחורי את כולם ניסיתי לעצור והזמזום נשאר. גם ניסיתי לחפש אם משהו לא מוברג עד הסוף ואפילו ניסיתי לגעת בחלקים (להשתיק ויברציות בעזרת מגע). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני כבר חושב להחליף את המארז בתקווה שהיה בו משהו דפוק (ג'נרי)

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  2. אהלן. יש לי את המחשב הבא p4 3.0ghz prescot 478 msi mainboard 1.0gb ram ceon ddr 400mhz ומותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 ultimate x86 english b7600 בקיצור יש HDD wd 80gb sata שעליו יושבת המערכת הפעלה. ויש hdd wd 40gb ide שזה סתם דיסק משני. עכשיו המחשב קופא לעיתים קרובות והרצתי memory test 86+ ואין שום בעיה (הזיכרון די חדש שנה וחצי משהוא כזה). הרצתי occt ניראלי איזה שעה ומשהוא והמחשב לא נתקע. והרצתי mhdd והוא לא מצא שגיאות. עכשיו היום יש תיקיה של 13gb שנמצאת בimage של גוסט, העתקתי אותה וקרתה לי תופעה מוזרה. אני שומע רעש שהhdd נכבה ואז רשום "לא מגיב" ואז אני שומע אחרי דקה שהוא נדלק שוב וזה חוזר להעביר קבצים. אגב שניסיתי להעתיק את התיקיה להארדיסק של ה80gb אז לא נתקע …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Greenburger,

בימים האחרונים המאוורר עשה רעשים מאוד חזקים, וריססתי אותו עם פחית אוויר מרוכז, אך זה לא עזר. אתמול המחשב כבה בפתאומיות באמצע העבודה, וכשניסיתי להדליק אותו מחדש תוך מס׳ שניות הוא נכבה שוב (ניסיתי זאת כמה פעמים). כ- 40 דק׳ אחרי שחיכיתי ולא ניסיתי להפעיל אותו הדלקתי אותו שוב, והפעם הוא עבד בערך חצי שעה ונכבה. אז ריססתי עם ספריי האוויר על המאוורר של המעבד, ומאז המחשב לא נדלק בכלל, גם לא לכמה שניות. אני לא יודע מה הבעיה, אני מנחש שבקירור או ספק, ואודה לכם על עזרתכם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by openta75,

בס"ד קניתי לוח אם חדש ASROCK G41C-GS לאחר שאני מחבר את הכל המחשב לא נדלק בכלל יש את הכבל של POWER SWITCH של ההדלקה אני מחבר אותו אבל לא בטוח שזה במקום הנכון רשום בהוראות של הלוח לגבי ההדלקה משהו שלא ראיתי אף פעם בשם PWRBTN זה ניצא בסעיף 23 ב-PDF של הלוח לצורך הענין ניסיתי עם שתי ספקים וזה אותה תגובה וגם הרכבתי מלא מחשבים בחיים שלי ונראה לי שיש לי טעות עם הכבל הדלקה של המחשב זה קישור לPDF של הלוח http://download.asrock.com/manual/G41C-GS.pdf מחכה לתגובתכם ותודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. קניתי את המחשב לפני כשנה ולא הייתה שום בעיה משחקים פעלו טוב אבל עד לפני משהו כמו חודש-חודשיים המחשב התחיל לתפקד בצורה לא תקינה(עוד כשהיה לי וינדוס XP) ומשחקים קורסים מאז גם לאחר פרמוט והתקנת וינדוס חדש. זה קורס ברנדומליות בערך אחרי 5-10 דקות לפעמים רק אחרי משהו כמו שעה+- ויש "פטרן" של צבעים מוזרים שחוזרים על עצמם בעת הקריסה ופיקסלים משובשים על המסך ואני נאלץ לעשות ריסטרט. הבעיות כנראה התחילו אחרי ששיחקתי עם תוכנה שגרמה למסך כחול לקריסה ול"ריסטרט" של המחשב לפני כחודשיים. אני חושב שה"ביוס" השתבש ומשחקים קורסים בעקבות זאת (התוכנה איכשהו גרמה להתקנת "פלופי" למרות שאין לי כונן "פלופי"). * זה קורס בזמן שאני משחק במשחקי מחשב ולאחרונה גם זה קרה לי בדסקטופ על ההתחלה כשנכנסתי לוי…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום היום "קפץ הפקק" בביתי בעקבות חיבור מכשיר חשמלי סורר ומאז המחשב שלי לא עולה- הוא כן נדלק והמאווררים עובדים אבל אין תמונה על המסך. פתחתי את המחשב והכול נראה תקין אבל אין תמונה כשאני מדליק אותו, חיברתי את המסך לכניסה השניה בכרטיס מסך (VGA במקום DVI) ועדיין אין תמונה חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. האם יש דרך לדעת בלי לקחת את המחשב למעבדה אם הבעיה היא בספק כח או בכרטיס מסך או במשהו אחר? :s05: תודה! ------------------------------------------------------------------- אלוהים יודע מה קרה אבל המחשב חזר לעבוד תודה על כל התגובות!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום רב אני פשוט מתחרפן, אני שומע רעשים מכיוון הHD כשאני כשאני עושה scroll באתרים מסויימים אלו לא רעשים כמו ששומעים כשהוא קורה/כותב יותר כמו זימזומים קטנים כאלו בכל פעם - חריקות קטנות עוד דוגמא, נגיד שאני מתקין תוכנה/משחק ופותח עוד חלון על חלון ההתקנה וכשאני מזיז אותם אחד על השני יש את הרעשים האלו ??? למה לעזאזל זה קורה ? :'( תודה רבה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by Mr.positive,

שלום , היום עבד לי המחשב רגיל ואז הוא עשה ריסט ופשוט מאז לא מפסיק . הוא עושה ריסט כל 10 שניות ולא מעלה אפילו את הביוס ( מסך שחור) ניתקתי לפי הסדר את כל החלקים וזה לא עזר אז ניתקתי את המעבד והוא הפסיק לעשות ריסטים למרות שהוא לא עלה כי אין מעבד . השאלה הא אם הבעיה במעבד ? בלוח אם או בספק ? ומה עושים *יש לציין שבפנים הכל עובד מצויין

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by elad-r,

שלום, הווינדואז לא עולה לי, המחשב נתקע בדוס בשלב שלפני הווינדואז ומופיע מסך שחור עם ההודעה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart מידי פעם הווינדואז כן עולה אבל לוקח לו המון זמן וגם אז הוא בקושי מתפקד אני מנחש שזאת בעיה בהארד דיסק?... תודה!

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  10. כרטיס מסך - HD5850 on stock display driver -9.11 driver only + ati try tools מעבד - i5 750 2.66 mhz -on stock לוח אם - gigabyte p55a ud3 ,f4 bios version מערכת הפעלה - win XP SP3 32bit זיכרון - 4gb kingston 1333 mhz לעיתים המחשב קופא בזמן ניגון מדיה ביו טיוב -720P לפעמים בזמן ניגון סרטים גם באיכות גבוהה 720P במשחקים - חלקם רצים יפה מאוד וחלק נתקעים . המחשב פשוט נתקע ויש רעש רקע של בזזזזזזזזזז כזה , פרט לאתחול המחשב אין שום דבר שיכול לעזור . אני רואה שלאנשים רבים יש בעיות כאלה עם הכרטיסים של ATI סדרה 5800 . האם עלי לפנות לחנות ולבקש בדיקה מקיפה של המחשב (המחשב בן חודשיים +- ) ללא אוברקלוק למעבד והכרטיס מסך כרגע על מהירויות סטוק . או להחליף למערכת הפעלה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by amir24,

לעיתים קרובות קורה שתוך כדי פעילות המחשב לפתע קופא לגמרי, העכבר לא עובד (תקוע במקום), לא ניתן לעשות ctrl+alt+del, הפתרון היחידי הוא להוציא אותו מהחשמל ולהדליקו מחדש. יש לי מעבד של אינטל T7200 2GHz ושני כרטיסי זיכרון של 1GB כל אחד (יענו 2GB זיכרון) מה יכול לגרום לבעיה כזאת?

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. שבת שלום לכולם הייתי שמח לעצה ממכם בתור מבינים בתחום... הדלקתי את המחשב הבוקר,נכנסתי אל היוזר שלי והעכבר פתאום קפא על מקומו...פשוט לא זז.אני לא מבין למה זה קרה אם הצלחתי ללחוץ על היוזר שלי בכניסה כדי לכתוב את הסיסמא וכך להיכנס... טוב החלקתי על זה,עשיתי ריסט,פתאום הכפתור ריסט לא עבד טוב וכל שנייה כיבה את המחשב,כיביתי הדלקתי שום דבר לא עזר,בסוף הוצאתי את המחשב מהחשמל לכמה זמן והחזרתי וזה הסתדר האם צריכה להידלק לי כאן נורה אדומה שיש חשש לאיזושהי בעייה במחשב? ועכשיו גם,שמעתי רדיו חיפה באתר mediaforest בשידור חי,פתאום זה נתקע,והייתי צריך לעשות ריסט למחשב מדובר על מחשב די חדש,אצלי מיולי 2008,מה שאומר שנה ושבעה חודשים... מה כדאי לעשות? בנוסף גם למשל כשאני מתחבר לפייסבוק אני רואה…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by Chevy,

מזה חודש המחשב נתקע בין אם בצורה רנדומלית אבל לרוב כאשר אני מבצע העתקה של קבצים וחילוץ קבצי RAR. עשיתי התקנה מחדש של XP במחיצה אחרת של המחשב כך שיהיה לי dual boot לבדוק את הנושא אולי משהו במערכת ההפעלה נתקע. אך התקיעות ממשיכות, כך שלא ניתן להזיז כלום מלבד לעשות restart. חיפשתי בפורום פתרונות וברחבי גוגל ועשיתי כמעט כל פתרון אפשרי. אני חושש שזה הספק כי כשהתקנתי OCCT לבדוק מאמץ אז ראיתי את המתחים קופצים, במיוחד ה-5V. הייתכן וזו הבעיה? הספק? אשמח לעזרה מה-best of the best כי זה מעצבן ואני חייב את המחשב שירוץ חלק להגשת עבודות סוף סמסטר. מה לעשות? :'(

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by shnozlid,

הייתה הפסקת חשמל בביתי לאחר מכן ניסיתי לעלות את המחשב.. הנוריות פועלות גם כן המאווררים..אבל המסך לא מגיב..ואין את הצלילים המעצבנים של הלוח אם. עזרה מישו..? מה עושים? מה נהרס?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. שלום, בזמן האחרון התחילה בעיה חדשה במחשב שלי כל פעם שיש באתר כלשהו או אפילו תוכנה שאני נמצא בה וצבע הרקע שם שחור אז הבהירות של המסך יורדת ואם אני יוצא מהאתר וחוזר לשולחן עבודה נגיד או למקום אחר שאין בו רקע שחור אז פשוט זה חוזר לבהירות הרגילה של המסך. אין לי מושג מאיפה הבעיה הזו צצה לה פיתאום ואם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי שבת שלום

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. שבת שלום... רכשתי IPOD NANO דור 5 8GB התקנת בהתלהבות את הITUNES וקיבלתי הודעה כזו.. למה? (גם אחרי שאני מנתק ומתחבר מחדש..) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by puGs,

אחרי שהתקנתי את ATI TRY TOOLS והפעלתי אותו המחשב פשוט עשה ריסט פתאום. ועכשיו כל פעם שהוא נפתח הוא הרי פותח את התוכנה אוטומת לבד,וכמובן המחשב נכבה ואי אפשר להשתמש בו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by YAHOOGEEK,

שלום החל מהבוקר, כמה דקות לאחר מערכת ההפעלה (ווינדוס 7) עולה, המחשב 'קורס', ואני מקבל מסך כחול. ניסיתי לקרוא את הודעה השגיאה אשר מתקבלת במסך הכחול אבל כל פעם זה מראה שגיאה שונה. מערכת ההפעלה מותקנת כבערך חודשיים והכל עבד בצורה תקינה עד היום בבוקר. לא הותקן במחשב שום דבר מאתמול ועד היום, המחשב בנוסף היה כבוי כל הלילה... בבוקר כשהדלקתי את המחשב היה רעש מאחד המאווררים, כנראה שהיה תקוע - אז פתחתי את המארז ובאמת היה חוט שהפריע לו לנוע בצורה תקינה, אז סידרתי את זה, לא חושב שיש קשר כלשהוא. מה עושים מכאן בעקרון? איך עולים על מה גורם למסך הכחול? נ.ב - אני כרגע במצב של Safe Mode ואין נפילות. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, ברשותי דיסק חיצוני מסוג Seagate Freeagent Xtreme 1TB. הדיסק היה מחובר למחשב בעזרת כבל SATA חיצוני וע"י שינוי של הגדרה ב-BIOS לעבודה עם ACHI (ווינדוס XP). היום קפץ החשמל וכשניסיתי להדליק את המחשב הוא התחיל להעלות את ווינדוס ואז קיבלתי blue screen. חשדתי בדיסק ודבר ראשון ביטלתי ב-BIOS את ה-ACHI. חיברתי את הדיסק ב-USB ווידוס עלה בסדר אבל נתקע מיד אחרי שהאייקונים עלו. ניתקתי את הדיסק בכלל, עשיתי RESET והמחשב עלה בלי בעייה. חיברתי אותו שוב והמחשב לא זיהה אותו בכלל. עשיתי RESET ושוב מסך כחול. ---עדכון--- גיליתי שכאשר אני מדליק את המחשב כשהדיסק מחובר (USB) אני מקבל blue screen בעלייה. כאשר הדיסק לא מחובר המחשב עולה תקין, ואם אני מחבר אותו לאחר שהמערכת עלתה אז אפשר לגשת אלי…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by fuflik,

השארתי את המחשב דולק ללילה כאשר המסך היה מכובה,בבוקר כאשר הדלקתי את המסך הוא נדלק בערך לכחצי שניה ולאחר מכן נכבה,כך זה קרה בערך כעשרה פעמים המסך המדובר הוא (q17). יום למחרת רכשתי מסך חדש לאחר שבדקתי שהמסך לא עובד גם על מחשב אחר כמובן,כעת הבעיה אחרת המחשב לא עולה,כלומר הוא כן עושה בוט אבל כאשר הוא מגיע לטעינת הווינדוס קופץ מסך כחול לאחר כ-5 שניות אשר מופיע לשבריר שניה מה שעושה את העתקת השגיאה לבלתי אפשרית והמחשב נדלק מחדש. השאלה שלי: האם יש קשר בין הידפקות המסך למחשב,ויש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by OrielB,

אהלן .. טוב אז נתחיל מזה שהצורב DVD שלי הוא : Optiarc DVD RW AD-5170A הוא בן שנה וחצי פלוס מינוס .. טוב אז עד לפני שבוע לא ניסיתי לצרוב שום דבר עם דיסק DVD .. עם דיסקים רגילים הצריבה הייתה סבבה לגמרי לפני שבוע צרבתי בפעם הראשונה עם דיסק DVD ואז הייתה שגיאה בנרו Burn process failed at 2x blabla טוב אז אמרו לי לנסות לעדכן Firmware .. הורדתי 1.14 וזה רשם לי Update failed ככה גם עם 1.13 .. מה שיש לי כרגע זה 1.11 , ניסיתי לעבוד עם כמה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לעדכן FIRMWARE .. טוב נגיע לבעיה בעצם .. הצורב לא מצליח לקרוא ולצרוב דיסקים של DVD , לעומת זאת דיסקים רגילים כן עכשיו עוד בעיה שממש מעצבנת אותי .. יש לי דיסק מקורי של XP שעד עכשיו תמיד עבדתי איתו ושלשום החלטתי לעבור ל …

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  22. שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה (ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה) אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה) יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה? אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה? נ.ב על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא ב…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by giladt,

ההודעה הזו החלה לקפוץ לי על המחשב כל דקה בערך, זה התחיל ביומיים האחרונים. מערכת הפעלה win7 rc 64bit שאני בכל מקרה הולך להחליף ולגירסה הסופית תוך ימים ספורים (לא רק בגלל הבעיה הזו אבל גם) אני לא מצליח לזהות איזה רכיב USB עושה בעיות, ניתקתי את כולם אחד אחד וההודעה המשיכה לקפוץ, כולל את החיבורים הפנימיים ללוח האם. גם איתחול של המחשב לא עזר. יש לימשהו רעיון מה זה יכול להיות, כל הרכיבים עובדים. תודה רבה, גלעד

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by shemiraz,

שאני מדליק את המחשב הוא נותן את ההודעת שגיאה הזו ולאחר ההודעה ממשיך לעבוד כרגיל הויינדוס עולה והכל עובד כמו שצריך , זה לא מפריע לי אבל אני רוצה לדעת מה ההודעה הזו אומרת.... ואיך אפשר לפתור את זה? המעבד הוא e4600

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by MoMo-P,

מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..

• 5 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים