עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MatanFrenkel,

אני פרמטתי לא מזמן והמחשב נקי, הכל רץ חלק ויפה. היום, כבר 3 פעמים, המחשב פשוט קפא, ורק ריסטרט סידר את זה. מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Real_Me,

יש לי בעיה מוזרה במקצת: מדפסת CITIZEN 90 החלה לעשות חוכמות ובמקום להדפיס מזיזה דפים קדימה ואחורה ללא הפסקה ומשגרת הודעות טעות שאינן רלבנטיות כמו מחסור בנייר או צורך בשינוי פסק זמן (מה שבוצע). המוזרות מתבטאת בכך שאותה מדפסת עובדת כהלכה עם מחשב אחר (אפשר להסיק שמדפסת תקינה?) ואותו מחשב עובד כהלכה עם מדפסת סיכות אחרת (מחשב תקין?). רק שניהם ביחד עושים סמטוכה. ד"א, גם הכבל הוחלף וזאת לא הבעיה וגם בביוס נוסו כל האופציות של החיבור הפרללי, ללא הועיל. מישהו יכול לזרוק רעיון, מה קורה כאן? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום! יש לי בעיה עם המחשב. כאשר אני מפעיל את המחשב, לאחר זמן מה שהמחשב היה כבוי - המחשב עולה לכאורה כרגיל, נכנס לווינדוס ומאפשר לי לבחור יוזר - ואז מאתחל את עצמו. כאשר הוא חוזר, הוא מודיע שהמערכת קרסה עקב תקלה קריטית - ולאחר אירוע מרגש זה, הוא עובד בלי הגבלה - שנים. יש לכם ניחוש מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם נראה תקין, ותוכנת MEMTEST לא העלת כל בעיות.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by manevra,

יש לי בעיה (כמובן אחרת למה הת'ראד) שנמשכת כבר הרבה זמן ללא מענה לעיתים קרובות במשחקים כגון need 4 spd HP & Fifa2003 המחשב נופל בתפאומיות ולפעמים המשחק עובד בצורה תקינה מה שמוזר כאן זה שתוכונות שמשתמשות בAPI כמו 3DSMAX ודומיה לא גורמות לקריסת מערכת נשאלת השאלה, למה?... ומה אפשר לעשות? (הפיפא הוא לא גירסה פרוצה אלא ימאג' ונייד פור ספייד כן)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by oppxp,

שלום לכולם יש לי מסך 17" אני עובד איתו למעלה מ-4 שנים אתמול אחרי שעשתי RESTART כל הסיכרון של המסך הלך לעזאזל והרוחב של המסך ניהיה קטן ב-50% אפי' לפני הכניסה ל-WIN אני לא יכול להגדיל אותו ב-MENU של המסך (H-SIZE) לעומת זאת כשאני נכנס לWINDOWS הרוחב נהיה גדול פי 2 וכאשר אני מנסה להקטין אותו בתפריט של המסך, הוא אומר לי שאני נמצא על 0% ומה שאני יכול זה רק להגדיל אותו יש לי RADEON 9800 PRO נסתי להחליף כ.מסך וגם נסתי את המסך על מחשב אחר ואותו דבר בכולם! מי שמכיר איזו תוכנה או איזו שיטה לסדר את המסך יעזור לי מאוד בתודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by SHLOMI71,

יש אפשרות להפעיך את המקדלת בדוס? בעיה נוספת אני לא יכול לבחור בין שתי מערכות ההפעלה כשהמחשב עולה!! מה עושים? חייבים להשאיר את מקלדת PS2 מחוברת? תודה שלומי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by law89,

שאלה קצת מפגרת, אבל מעולם לא הורדתי מתוך האתר שלהם אלא תמיד התקנתי את הדיסק. כשאני נכנס לתמיכה באתר שלהם מופיע לי: Audio Chipset LAN SATA RAID/AHCI וכו' האם אני צריך להוריד את כל מה שנמצא בכל אחד מהם? (בחלק יש יותר מדרייבר אחד)? האם צריך להוריד גם מה שמופיע תחת bios ו-utility?

8. Started by bati6,

משהו מוזר מתרחש לי במחשב, הארדיסק שלי נע בין 0 ל100 אחוז שימוש והזיכרון הוא ב68 אחוז שימוש, אין לי משהו פתוח שצריך לצרוך ככה זיכרון. זה תוקע אותי אני לא יכול לעבוד בhyper v. הוא משתמש ב5.4 זיכרון מתוך 8 לא מבין על מה נ.ב הdisc פתאום ניהיה יציב על 2 4 אחוז, אבל מקודם הוא כן השתגע עלה ל100 אחוז, והזכרון נשאר אותו דבר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by BLACKSwaGG,

אהלן מה קורה? הבאתי מחשב חדש ואני לא מצליח לחבר אותו עם הכבל מסך הנוכחי שיש לי שאני מחבר אותו בחיבורים אני רואה על המסך הודעת תקלה של VGA שכנראה לא מתאים יש כבל מיוחד שמתאים למחשב כזה? שאני אדע מה לקנות לא סתם לשים כסף על משהו שלא יתאים אני אעלה גם וידאו עם צילום של החיבורים שזה יהיה יותר ברור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם. לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, והחלטתי להעביר כרטיס טלוויזיה PCI מדגם Asus Tc 7314. הכרטיס היה מחובר ללוח אם בחיבור נוסף מלבד הסלוט עצמו, וקצת התקשתי בניתוק. לאחר שהצלחתי לנתק אותו וחיברתי את המחשב מחדש אין תצוגה בכלל, וגם אין שום צפצוף תקלה מהלוח אם. ניסיתי לנתק ולחבר את הכרטיס מסך מספר פעמים, וגם את הכונן הקשיח, ואפילו להוציא ולהכניס את הסוללה של הלוח אם, אבל שוםדבר לא עזר. לוח אם׃ ASUS A8V DELUXE כרטיס מסך׃ GeForce 6800GT תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by RoiShacham,

יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. אולי פה יצילו אותי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אז ככה אני אפרט את המפרט מחשב שלי לאחר מכן את הבעיה. לוח אם : gigabyte z370 ultra gaming זיכרונות : 16gb כרטיס מסך : msi rtx3070 נעבד : i7 8700k מסך : gigabyte arous 27 - 2k מערכת הפעלה : WIN11 אז ככה בשלושת העדכונים האחרונים של הכרטיס מסך , לאחר הסיום הרזולוציה הופכת להיות ענקית ללא אופציית שינוי . זה קרה בראשון וחזרתי אחרוה שיצאו עוד ניסיתי שוב ללא הצלחה , יש לציין שעד עכשיו לא הייתה שום בעיה. כן גם העדכונים הקודמים ב WIN11 לא הייתה בעיה. אשמח לפתרון למי שיש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, המארז שלי Antec Sonata III . בחזית המארז חיבור eSata. אני מגבה חומר לכוננים קשיחים פנימיים, אותם חיברתי עד היום באמצעות מתאם SATA to USB כאשר נדרשתי תמיד לחבר את השנאי לחשמל כדי שהכוננים יקבלו מתח (כוננים גדולים, 3.5 אינץ'). כדי להקל על עניין הגיבוי ולבצע גיבויים יותר במהירות, אני מתכוון להשתמש בחיבור eSata הקיים בחזית המארז. מצאתי כבל שמאפשר להעביר מתח חשמלי על גבי ה- eSata אך כתוב שהחיבור במארז חייב לתמוך בזה. כיצד אוכל לדעת האם החיבור במארז תומך בזה? חיפשתי ב- PDF באתר של Antec ולא מצאתי מידע בנוגע ל- Power over eSata אלא רק שיש eSata בחזית המארז... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב חדש. לפני כמה שעות, באמצע עבודה, הוא נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. האימיול כן עבד באותו זמן (התוכנה הותקנה לא על כונן C). אני מנסה להבין למה זה קרה: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמו חסכוני בחשמל, ואין לו כ.מסך שיושב על הלוח. לדעתי זו לא הסיבה. גם מדובר בספק של חברה מוכרת. 4. לא בעיה של חום: יש לי מאוורר למעבד של nexus חוץ מהמאווררים …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by edoson,

לאחרונה שמתי לב שהמערכת שלי הואטה בצורה משמעותית. אני פותח תפריט התחל או תיקייה ויש לה DELAY מסוים עד שהיא נפתחת, וגם כשהיא נפתחת אז קודם מגיע רקע לבן ואח"כ כל התמונה. בזמן שזה קרה היתה אצלי רק תוכנה פתוחה אחת ברקע, ורק היא השתמשה בכתיבה לHD זאת היתה FLASHGET והיא כתבה לHD בפחות ממגה לשנייה... עכשיו נשברו כל השיאים וחיכיתי 7 דקות כדי שהHD יעביר 1G בין C לD.... מה שמראה על תעבורת נתונים חלשה מאד... אני חייב לציין שהמחשב פתוח יומיים במהלכם קידדתי סרט במשך 9 שעות והורדתי לפחות 3G למחשב, וגם הפעלתי וסגרתי עשרות תוכנות אני יודע שאפשר להגיד שהזכרון מפוצץ אבל בהעתקה בין מחיצות מה משקל הזכרון בכלל??? חוץ מזה שגם בזמן ההעתקה פתאום הזמן המוערך קפץ ל-12 דקותלמשך 30 שניות , ואז ירד ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי. המחשב שלי קצת ישן הייתי רוצה לשפר אותו (או להחליף רכיבים) בכדי שיוכל להתמודד עם משחקים קלים כמו רובלוקס מעבד INTEL [email protected] MOTHERBOARD (SKYLAKE) H110M-S2PV / INTEL HD GRAPHICS 530 זיכרון DDR3 1600 2X4=8.0G SSD SUNDISK 240G תקציב של 1200 ש"ח בבקשה

18. שלום לכולם, אני לא בטוח שזו תקלה לכן עזרתכם, אני בעל שני כוננים של SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM כאשר אני ניגש לכונן השני ב WIN7 לוקח לו בערך שניה להתוערר ורק לאחר מכן הוא מראה את תוכן הכונן, אם מצב זה תקין ? מפרט מלא: • מסך DELL ULTRASHARP 24" U2410 • מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX • לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 1 • זיכרון KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL7 • כרטיס מסך GAINWARD GTX580 1536MB GDDR5 - RETAIL • מארז ANTEC P183 w/o PSU • עכבר LOGITECH MX518 Optical Gaming Mouse • רמקולים ואוזניות CREATIVE 2.1 GIGAWORKS T3 • מערכות הפעלה WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - ENG - OEM • ספק כוח ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by RonCohen,

כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק שומעים מאווררים מסתובבים ואת ההארדיסקים נדלקים רק שאין שום פלט העכבר והמקלדת לא נדלקים המסכים נשארים על מצב שינה עשיתי כמה בדיקות אם זה עוזר: ניסיתי ספק אחר אותו דבר בידיוק ניסיתי זיכרון ראם אחר ניסיתי כרטיס מסך אחר ניסתי בלי כרטיס מסך אבל עדיין העכבר והמקלדת לא נדלקו. ניסיתי להדליק כשהכל מנותק חוץ מהראם חיבורים של הספק ועכבר ומקלדת כדי לראות אם הם נדלקים ועדיין כלום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מחשב עם לוח אם asus P4S533-MX עם כרטיס מסך מובנה. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעה של המסך שאין נתונים מהמחשב למסך( המנורה של המחשב דולקת) חיברתי את המסך למחשב אחר ואין בעייה כך שזה לא המסך. נראה לי שיש בעייה עם הכרטיס מסך המובנה אני רוצה לחבר כרטיס מסך נוסף האם זה אפשרי ואם כן האם צריך לבצע פעולה נוספת שתבטל את הכרטיס מסך המובנה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מתאר לעצמי שבגלל המאוור הכרטיס מסך לא עובד.. כי המאוור הפסיק לעבוד! בשני הכרטיסים! הכרטיס הראשון הוא GeForce 4 Ti 4200 128Mb והשני הוא אותו דבר רק 64Mb תעזרו לי בקשה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב. זה הולך להיות קצת ארוך אבל לדעתי זה ישתלם לכמה משתמשים שנתקלו באותה בעיה. מערכת הפעלה XP SP3. דיסק WD 1000GB GREEN EARS... היום נתקלתי בכמה שגיאות מערכת: "שגיאת מערכת כתיבה מושהת נכשלה לא נתין לרשום לנתיב ...כנראה יש בעיה בחומרת המחשב או נתיב הרשת" היו כמה כאלה והמחשב קפא לגמרי ואז אחרי אתחול המחשב ניסה בכח להכנס לCHKDSK. במקום לתקן את כונן המערכת © התעקש דווקא לבדוק את H ...נתתי לו לבדוק ואז פתאום אתחל את עצמו... המערכת ניסתה לעלות אבל בכל פעם שהופיעה לוגו של חלונות (עם הנחש שרץ למטה) שניה אחרי קיבלתי מסך כחול לעשירית השניה ואז שוב המערכת אתחלה את עצמה. עקב המהירות הרבה שהמסך הכחול נעלם לא יכולתי לקרוא את השגיאה. וזה חזר על עצמו המערכת לא עלתה. הרצתי RECOVERY C…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by etlsh,

קניתי מחשב נייד חדש N3010 לפני בערך שבועים ופתאום אחד הUSB התחיל להשתגע, אני כל הזמן שומע כאילו העכבר/מקלדת מחוברים ואז אחרי שניה זה מתנתק וחוזר ככה. קיצר השאלה אם יש איזה משהו לעשות, איזה סיבה שזה קורה? או כבר להתחיל להפעיל את האחריות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by matanor5,

אני קניתי כרטיס מסך gtx 650 ti 2gb ויש קבל מסוים שצריך לחבר ואין לי מקום מתאים לחבר אותו לספק כח שיש לי מה אני אוכל לעשות? עריכה הוספתי תמונות הקטע הוא שהקבל שיש לי שחבר הביא לי לא מתאים למה שיש לי בספק כח מישהו יכול לומר לי איזה סוג קבל אני צריך לקנות כדי להתאים ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום יש לי כרטיס מסך של גיגה בייט והמאורר הפסיק לעבוד הכרטיס מסך מסדרת 4800 HD מאיפה אני קונה מאוורר עדיףף משהו טוב תנו לי לינק בבקשה תודה רבה המשחקים לא עובדים : )

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים