עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני אסביר. ברשותי מספר כרטיסי זיכרון. אחד מהם, Samsung CF 32GB מתנהג מוזר. בכל מחשב, עם כל קורא כרטיסים, כולל במחשב הנוכחי (בהתקנה אחרת של ווינדוס או לינוקס) הכרטיס עובד, מופיע, נקרא, נכתב, הכל. גם במחשבים אחרים, עם קוראים אחרים, ביציאות USB שונות - בקיצור, בכל קומבינציה אפשרית הכרטיס מתפקד מצויין. רק בהתקנה הנוכחית של הווינדוס (8.1) - הוא לא מופיע במחשב שלי. בדקתי בDisk Management, והוא מופיע שם ללא אות כונן. כשמנסים לפרמט אותו או להחליף אות כונן (שתי האפשרויות היחידות שלא אפורות), נתקלים בשלל הודעות שגיאה, לדוגמא: Cannot find the File specified וכו'. בדקתי עם Acronis Disk Director - מופיע ועובד, ניתן אפילו לסייר בקבצים. לא ניתן לפרמט בטענה שהוא לא מזוהה במערכת ה…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by kalda01,

מחשב חדש עם לוח אסוס H110-D3 כאשר אני מחבר את המסך בכבל מסוג DVI יש תצוגה בזמן הפוסט אבל ברגע שחלונות 8.1 מתחיל לעלות המסך הופך שחור. את העכבר רואים על גבי הרקע השחור. חיבור D-SUB עובד טוב וגם HDMI. האם זו בעיית הגדרה במאפייני התצוגה של חלונות או של המתאם הגרפי?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  3. יש לי 80 מגה פנוי בכונן של הוינדוס (כן כן לא תאמינו פשוט לא חילקו לי טוב את ההארד דיסק) וכל הזמן הוינדוס מודיע שיש קצת מאוד מקום פנוי בכונן של הוינדוס ומומלץ שיהיה לפחות 200 מגה פנוי השאלה שלי היא האם האינטרנט נעשה איטי בגלל חוסר מקום פנוי? ומה הם עוד הדברים שיכולים להגרם כתוצאה מחוסר מקום פנוי?

4. Started by Crazy Ivan,

כשחזרתי היום הבייתה הדלקתי את המחשב, וכאשר windows98 עלה הוא מיד הציג את המסך הכחול. עשיתי reset והפעם ה-windows עלה. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ושוב לפני שהייתי מחובר הופיע המסך הכחול. הפעם, לאחר ששוב הפעלתי מחדש את המחשב, שולחן העבודה היה ברזולוציה הכי נמוכה ועל 256 צבעים והופיעה הודעת שגיאה (בעיה בתצוגה או משהו כזה). שיניתי את ההגדרות חזרה לרזולוציה 1024X768 ורמת צבע של 32 סיביות ולכן שוב הייתי צריך להפעיל מחדש. עשיתי reset ושוב כאשר ניסיתי להתחבר לאינטרנט הגיע המסך הכחול. ניסיתי להתקין מחדש את windows אבל הופיעה הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה (אני מניח שזה בגלל שה-windows שמותקן עכשיו לא הותקן מהדיסק שממנו ניסיתי להתקין). החלטתי שוב לנסות להפעיל את windows ושוב חזרה בעיית ה…

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by ak-47,

שלום ! ריציתי לדעת אם אולי אתם יכולים לעזור בפיתרון הבעיה שצצה דרך אגב לא מיזמן . כאני מדליק את המחשב זה לא ישר עובר לי להעלאת המערכת אלה זה כל הזמן מציג את ארבעת הכוננים שיש לי ואז אומר לי: press f1 if you want to resume אז כל הזמן ככה צריך לילחוץ את זה . והעיניין הוא שהוא לא מציג גם שום בעיה שצירך בגללה לילחוץ על הכפתור אלה פשוט סתם ככה . תודה מראש !! :asthanos:

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by adam-pc,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA-GeForce2 mx/mx400 (עד יום שישי שיגיע הרדאון 9500 פרו) ואני מעוניין לחבר תמחשב למקרן העיניין הוא שאני מחבר את זה לרסיבר (המקרן וכול שאר פרטי המערכת קולנוע מחוברים לרסיבר) הוא מצליח לזהות שיש חיבור השאלה שלי היא איך אני מעדכן תמחשב להציג או למעשה שיראה לי? מערכת ההפעלה שלי היא הXP מי שיכול לעזור לי אז בבקשה שירשום לי את המהלכים שעליי לבצע לאחר שחיברתי את המחשב לרסיבר כלומר איך אני מעדכן מהמחשב...... תודה מראש adam-pc

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  7. צריך צורב מיוחד או תכונה מיוחדת כדי לצרוב דיסק של 90דקות? ואם יש משהו שונה שצריך לעשות בבקשה תכתבו ומה זה AC97 ?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by RusTy,

יש לי AMD Athlon Xp 2500 Gigabyte 7N400L-1 Radeon 9800 Non Pro C3 128Mb Geil 256x2 Golden Dragon 3200 המחשב עבד הכל סבבה הייתי בוינדוס , פתאום הוא מתכבה לבד אני מדליק לא עובד , לא עשה ציפצופים , ניתקתי הכל מהספק חיזקתי את הקירור למעבד , זיכרונות , וכרטיס מסך , אני מחבר המחשב משמיע צפצוף ארוך של איזה 2 שניות כל 2 שניות , ניסיתי לחזק אלף פעם כל חלק וחלק והוא נדלק פעם אחת , בטעינה של הוינדוס הוא נתקע , עשיתי ריסט והצג לא עובד המחשב דולק , אבל לא רואים כלום , הוא הביא לי גם צפצוף אחד של 2 שניות וזהו המחשב רק חזר לפני 3 ימים מתיקון (ב PCH) בבקשה אני מתחנן , מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by Noooa,

היי יש לי מחשב נייד של ibm , פנטיום 3 1.0GHz, שמותקן עליו win 2000 אני לא ממש יודעת איפה למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלו, ואני חייבת את הדרייבר ממש דחוף, מה עושים מאיפה מוצאים....?

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by עינב,

הייי . יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לפתור .. המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות . מבחינת התחממות אין מה לדאוג ב סרק 28 מעלות במעבד , ובעומס מלא 42 מעלות . בדקתי את המערכת שלי עם התוכנות שלכם שהצעתם באתר , כולל את ההרד דסיק וכל החומרה , והכל יצא בסדר . נכנסתי לניהול מחשב וליומני שגיאות , אבל אין לי מושג מה כל הקודים האלה שמה . עשיתי לפני חודש בדיקת MEMTEST הוא הראה לי בעיה בזכרון , אבל לפני שבוע הרצתי עוד בדיקה ולא הראה לי שום טעות . מבחינת קירור למארז יש לי מספיק אפילו בניתי FANBUS . אני חייב עזרה לפתור את הדבר המעצבן הזה והלא נסבל ... יש לי את המפרט של המחשב באתר .

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by dattias,

אז ככה.. המחשב עובד בסדר גמור כמה וכמה ימים ואז בזמן עבודה הוא נכבה כאילו יש ירידת מתח או משהו (יש לי מייצב) ונדלק כאילו עשה לעצמו reset יש לי תחושה שהוא כבה כאשר הוא עובד חזק הכוונה שהוא מתקין משחק או עושה משהו שדורש הרבה כוח ועוד דבר שה התחיל לקרות כאשר הוספתי זכרון ל512 וזהו.. יש לי מעבד 2.4 g force 128 ולוח asus תודה...............

12. Started by white_angel,

שלום לכולם, תופעה משונה - לא פעם ולא פעמיים נתקל בבעיה להעתיק קבצים מהCD לדיסק (יש לי שניים - DVD + צורב) - הבעייה בשניהם. כל מיני תקלות שונות. מחשב חדש - AMD 1800, GYGABYTE GA-8VRXP 256MB DDR 333 כ. מסך MSI GFORCE 4MX440 צורב ACER 20X10X40 מוגדר SEC MASTER דיסק מקסטור 60GB. - מוגדר PRIMARY MASTER DVD ישן של CREATIVE. מוגדר PRIM. SLAVE מערכת הפעלה - WINXP. רעיונות ????

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by DJO,

כן, עוד בעיה. אני משתגע. צורב SAF 24X4X4, כן ענתיקה, צרב די טוב עד עכשיו אבל עכשיו לא מצליח לסגור דיסקים הוא צורב את כל הדיסק בסדר אבל אז אני מקבל בנרו: Could not perform EndDisc והדיסק לא קריא בשום מקום. Help please:|

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  14. יש לי 384 DDR על שניי כרטיסים 128 + 245 אז אני לא יכול למלות את כל ה 384 אני פתחתי 52 חולונות INTERNET EXPLORER ויותר לא פותח לי אף על פי שנשאר 130 מגה פנוי ושום תוכנה לא עולה רק אפ אני סוגר חלון או שניים!!! מה זה הדבר המוזר הזה???? כאילו אני לא יכול לנצל את כל הזכרון !!??

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by Master_K,

אנשים.... יש לי פה מחשב פנטיום 4 לצערי קניתי את זה בבאג (החנות...) הקיצר... אני מתקין win98 הוא לא נכנס לי בכלל ל desktop הוא כותב לי משהו כמו windows protection error nisd משהו כזה... מה זה יכול להיות? אני חייב עזרה דחוף

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by shendi,

יש לי UPS שעבד כבר כמה שנים טובות במשרד לאחרונה קנינו חדש אז לקחתי אותו הביתה ( ברשות כמובן ) הוא עבד כמה חודשים וזהו "נגמרה לו הבטרייה " . אני נמסה להטעין אותו מחדש והוא פשוט מסרב ומתחיל לצפצף בקול רם מישהו מכיר מקום שאפשר לתת אותו לתיקון ? באזור חיפה ! בסבבה ;D

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by Qtec,

היי יש לי לוח אם של MX34 - Aopen עם 2 יציאות USB . בעבר שתי היציאות פעלו (היה מחובר מודם כבלים ליציאה שלא עובדת עכשיו) ויום אחד היציאה החליטה לא לעבוד. - אני מחבר מכשיר אליה - לדוגמה עכבר ולא קורה כלום (כן, גם אחרי שאני עושה ריסטארט או ריפרש במנהל ההתקנים). יכול להיות שפעם אחת חיברתי והXP כתב הודעה usb device not recognized אבל אני לא בטוח. יש למישהו הסבר ופיתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by faceless,

אהלן! לפני כחצי-שנה(ממש חדש!!) קניתי הרד-דיסק חדש בעקבות מות ה WD הישן שלי והיום באופן פתאומי ה WIN הודיע שכנראה יש בד-סקטור והפעיל SCANDSIK , שכמצויין סימן בד-סקטור אחד. כמו-כן הוא עושה רעשים של דפיקות ונתקע ב WINDOWS והנורה מהבהבת באופן מוזר ההרד-דיסק הוא מקסטור 40GB 7200, לפי הבנתי הוא היה אמין יחסית(שעשיתי סקר שוק בזמנו לכולם היו בעיות) למה זה קורה לי??? האם משהו דפוק במחשב,ספק, העובדה שאני לא מכבה את המחשב, מצב DMA לא מתאים?? אשמח לקבל תגובות כי לא בא לי לגלות שגם ההרד דיסק הבא שאקנה בימים הקרובים ידפק גם לאחר כמה חודשים תודה

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  19. הנורה הירוקה אמורה לדלוק כאשר קיים חיבור תקין בין כ' הרשת בלוח לבין רכיב הרשת בצד השני (ראוטר, מודם, כ' רשת במחשב אחר וכו'..). הנורה הירוקה דולקת בצורה רצופה כמו שצריך בשעת החיבור עם ה Alcatel SpeedTouch Home, אך הנורה הכתומה, שאמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, לא דולקת/מהבהבת בכלל. הלוח NF7-SL Rev. 2, גירסת ביוס עדכנית - 16, הקישור בין האלקטל לבין המודם מתבצע במהירות של 10 מגהביט לשניה, ייתכן שהנורה הכתומה אמורה לדלוק רק כאשר מתבצע קישור ב100 מגהביט לשניה, אבל אין לי כאן האב/סוויץ' במהירויות כאלה ע"מ שאוכל לאמת את זה. בכל אופן, בחוברת כתוב שהנורה אמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, בלי שום דגש על סוג ומהירות הקישור. המממ... מה קורה אצלכם, בעלי הלוח הנחשק …

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  20. לאחרונה רכשתי מחשב (ראו מפרט) כאשר הרכיבים נקנו מכמה חנויות (חלק מחניות באזור חיפה וחלק ממקומות אחרים). אחרי הרכבת המחשב (כולל שני 6pin מהספק לכרטיס הסמך) ולחיצה על כפתור Power התקבלו החיווים הבאים: - נדלקו נורות הלוח אם והמאווררים פעלו. - לא נתקבלה תמונה על המסך. - התצוגה על הלוח אם (שני 7-segment) לא דלקו, ולא היו ציפצופים ברמקול. - שלושה led-ים על כרטיס המסך דלקו (D1601, d1602, d1603) כאשר led אחד כבוי (D601). פירוש ה LEDs ב 4870 - D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed D601 - Red LED On, shows critical Core power fault אין …

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  21. שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, קיבלתי אותו אתמול, חיברתי אותו לחשמל מקלדת עכבר מסך כמו שצריך הדלקתי אותו, בפעם הראשונה הוא נדלק, ביקש CD בשביל להתחיל BOOT הכל טוב ויפה, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי ריסט, מאז המחשב לא נדלק, הוא נכנס ללופ: כאשר אני מדליק את המחשב המאווררים עובדים על 100%, ואז הוא מתכבה, אחר כך נדלק לבד לסיבוב נוסף המאווררים שוב על 100% ואז יורדים לפעולה נורמלית, נדמה כאילו הוא נדלק , אבל אחרי 10 שניות מתכבה שוב. ניסיתי לדבר שם עם התמיכה והוצאנו זכרונות, איפסנו תביוס, ניסיתי לנתק דברים שיכולים לגרום לקצר, ושום דבר.. עדיין אותה תקלה. מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח:GIGABYTE GA-EP45-DS4 כרטיס מסך:SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADE…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by idoleff,

שלום, יש לי מחשב שאמור לשמש רק כגיבוי ברשת, כלומר, להיות פעיל, אך ללא התקנים מחוברים אליו. כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא מוכן לעבור את הביוס ללא מקלדת שמחוברת אליו. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה...

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by USERone,

בס"ד האם כשה אני עושה רייד בווינדוס 7-8-10 האם הם יודעים לקרוא אחד את השני תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  24. יש לי חבר שנתקל בבעייה הזאת,שבעצם כשהמחשב מוציא סאונד דרך בלוטוס לאוזניות,אז הסאונד לא יוצא מהרמקולים של המחשב, אשמח לעצתכם איך פותרים את הבעיה.

25. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.