תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
למחשב שחזר מתיקון לאחר החלפת לוח אם (לאותו הלוח) חיברתי את כל הציוד וכמה דקות לאחר הפעלה צצה הבעיה הבאה ממש לנגד עיני: באקספלורר שם נראות בד"כ תשע מחיצות, 6 של דיסק מאסטר WD ו-3 של MAXTOR לפתע נעלמו ה-3 של הדיסק השני. לאחר אתחול המערכת מזהה את הדיסק הנ"ל אבל מדביקה לו ב-DEVICE MANAGER שם חסר פשר כמו "]axtrp9 p p p p p". מצויין גם שההתקן פועל כשורה מה שקצת מגוחך לאור הנסיבות. מישהו יודע מה קרה ואיך ניתן לתקן את המעוות כך שתהיה שוב גישה לדיסק? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מידי פעם שאני במסמכים של אופיס הכתב מתחיל להתערבב כאילו מבעיית זיכרון כשלהי שמשפיעה לפעמים שאני עובר עמוד וחוזר זה מסתדר ולפעמים רק שאני סוגר ופותח שוב או סוגר דברים ברקע זה מסתדר מצרף תמונה אחת AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 10 Pro SSD 1G לדעתי המחשב רחוק מחלש אז מה הבעיה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ממש התחשק לי לשחק בCOD, אחרי שלפחות שנה-שנתיים לא שיחקתי במחשב. הורדתי, התקנתי, נכנסתי, והמשחק מקרטע על ההגרות הכי נמוכות. חשוב לציין שהמשחק עבד לי פעם בצורה מעולה במחשב, על הגדרות גבוהות אפילו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה! מפרט: core2dou e4600 nvidia 9600gt 512mb 2GB ddr2 HU HITACHI 320gb
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מסוכן לשים את הנייד על הרגליים או על הפין ? או שזה רק מיתוס. אני יודע שזה לא ממש קשור חח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי הרכבתי לאחי מחשב חדש מבוסס i5, וכשהדלקתי אותו כדי שאוכל להתחיל בהתקנה של הOS ראיתי שהPOST ממש איטי! המוזר הוא, שאחרי הPOST האיטי המחשב מעלה ווינדוס כרגיל... גם הביוס עובד כרגיל, כמו כן גם המסכים שלפני הPOST... ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום חלקים (לוח, מעבד, כ. מסך, וסטיק אחד של זיכרון) והפוסט עדיין היה איטי... Intel Core i5-750 2.66GHz Quad Core Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold Sparkle GeForce GT220 512Mb DDR3 PCI-e WD 500gb 32mb 7200 Caviar Black SATA II WD5001AALS Seagate 320gb 16mb 7200 SATA II ST3320613AS SeaSonic 500w SS-500ET Active PFC Antec 300 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! ריציתי לדעת אם אולי אתם יכולים לעזור בפיתרון הבעיה שצצה דרך אגב לא מיזמן . כאני מדליק את המחשב זה לא ישר עובר לי להעלאת המערכת אלה זה כל הזמן מציג את ארבעת הכוננים שיש לי ואז אומר לי: press f1 if you want to resume אז כל הזמן ככה צריך לילחוץ את זה . והעיניין הוא שהוא לא מציג גם שום בעיה שצירך בגללה לילחוץ על הכפתור אלה פשוט סתם ככה . תודה מראש !! :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
/*קודם כל, אני לא בטוח שפתחתי בתת - פורום הנכון. אם זה לא המקום האם אפשר להעביר את זה למקום?*/ ~~~ אני רוצה לנקות את המחשב (מאבק) חשבתי שצריך שואב אבק אבל חיפשתי באינטרנט ככה ליתר בטחון ואמרו בפירוש לא שואב אבק. היה כתוב להשתמש בספריי אוויר דחוס. http://www.gamby.co.il/ProductDetails.aspx?pid=941 1.האם הספריי הזה טוב^^^ gamby, co il במקום הצנזורה במקרה ויש בעיה. 2.כמה אני צריך לקנות פחות או יותר? 3. למישהו יש הסבר כיצד לנקות בדיוק? (ראיתי סרטון ביוטיוב אבל אני לא בטוח)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב נייד יקר עם עט. (THINKPAD 14) ניסיתי לצייר עם 2 תוכנות ובשניהם יש לי בעיות. אז במקום לפתוח אשכול בתמיכה של מיקרוסופא.... אני בא מייד למומחים:) 1- תוכנת SKETCHBOOK 2015 הסרגלי כלים / שורת הפקודות נראים קצת מטושטשים. התוכנה עדכנית והרזולוציה שלי היא לא מטורפת (FHD ) אני מצרף תמונה. שימו לב ששורת הכותרת של התונה למעלה כן מופיעה בחדות כמו שצריך. אין לי מושג מה הבעיה וכל הדרייברים תקינים . 2- תוכנת FRESH PAINT של מיקרוסופט. אני תופס עם האצבע / עט את הסרגל כלים המרכזי, גורר אותו ימינה- הבחור הולך שמאלה. גורר שמאלה- הוא זז ימינה... יענו, בכיוון ההפוך. יש לכם ריעיונות מה הבעיה? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה ממש מציקה שאני לא מוצא לה פיתרון אני משתמש בלוח ASUS HERO Z87 ויש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה ... הבעיה שלי היא כשאני בTEAMSPEAK אז כשאני מדבר שומעים את כל רעשי הרקע של המחשב ( כמו דיבורים של אנשים אחרים רעשים של משחק או של סירטון וכ'ו וכ'ו ) ניסיתי לעשות הכל כדי לסדר את זה אבל משום מה המחשב "מקליט" גם את רעשי הרקע ... ניסיתי להתעסק אין ספור פעמים בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס קול בנוסף בהגדרות של הווינדוס ללא הצלחה ... אשמח לעזרה ! גיא
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי כבר דיון פה קודם באותו הקשר.. הבעיה היית שהמחשב היה עושה ריסטרט לעצמו או שמופיע סתם מסך כחול ומחייב ריסט אם אני לא ממהר להפעיל את כל התוכנות שאני צריך (דפדפן, נגן מדיה וכו') אז הם פשוט לא מגיבים אם אני לא מפעיל אותם ישר על איך שהווינדוס עולה משחקים כמו דום3, ג'יטיאיי וייס סיטי, והאלףלייף2, הנתקעים באמצע ואו יוצאים בחזרה לווינדוס או מחייבים ריסט וחוץ מזה המחשב זז פתאום ממש ממש לאט ואין לי בכלל תוכנות שמפעילות עליו עומס! אמרו לי פה שכנראה בעיה בספק.. שהוא חלש מדי בשביל משחק כזה, היה לי 300 וואט, הרחבתי ל520 ועדיין זה עושה לי את הכל הדברים הנ"ל!!! בדקתי ואין לי שום וירוס! הנה שוב המפרט שלי AMD Athlon 64 bit 3000+ 512 kb Chache Retail Epox AMd 64 bit DDR S-ATA Raid L…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ועליו מורכב זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 אני רוצה להוסיף עוד 2X2GB , האם יש מגבלה לסוג הזיכרון שאני יכול להוסיף ? האם נדרש דווקא זיכרון מסוג CL4 במהירות 800 או ניתן לשים כל סוג של זיכרון מסוג ddr2? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן שהחלטתי לשדרג, הוספתי RAM וקניתי GPU חדש, היה לי GTX 660 והחלפתי לGTX 1650 SUPER. הGPU הורכב במחשב, היו דרייברים של הGTX660 מותקנים, השתמשתי בDDU בשביל להסיר אותם אבל אני לא מצליח לעדכן את הדרייברים בשום צורה. יש לי WIN 10 64 bit, ניסיתי דרייברים ישנים, גרסת standard וגם גרסה רגילה, ניסיתי לעדכן דרך GeForce experience אבל גם שם זה לא מצליח. במנהל התקנים\device manager מופיע Microsoft basic display adapter ולא זה של NVIDIA. תודה מראש למי שינסה לעזור..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה נורא מוזרה יש לי 2 הארד דיסקים חיצוניים, ושני צורבי חיצוניים כל פעם שאני מחבר משהו מערכת ההפעלה xp ניכבת(עושה לעצמה הפעלה מחדש) פשוט זורקת אותי החוצה וגם זה קורה שאני מנתק משהו גם מצלמת אינטרנט בחיבור usb מה זה???????????????????????????????????????????????????? כאילו כל דבר חיצוני ממש עושה לי קצר חשמלי במערכת, זה מתנתק וחוזר לעצמו רגיל אח"כ זה משהו פיזי שמחייב מעבדה? כל התייחסות תתקבל בשמחה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח אם מישהו ינתך בשבילי את קבצי מינידאמפ הבאים: http://www.multiupload.com/8FMU7Q1T3A ויואמר לי מה הם הגורמים למסל הכחול שהיה לי. ופתרון לבעיה. thnks
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! לחבר שלי יש לוח אם - Msi 865-PE Neo 2 P4 3.0Ghz Prescott 1024 Mb Ram (2X512) Geforce Fx5700. היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק, ואחרי שהוא ניסה להדליק את המחשב, המחשב נדלק לכמה שניות, כשכל המאוררים פועלים אבל לא רואים כלום על המסך ואין שום צפצוף ואז מיד הוא נכבה. יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה? (אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל הוא טוען שיש חוט שמגיעה מקדמת המחשב, שיכול להתחבר לאחד החריצים ליד ה- Sata בלוח אם אבל כרגע הכבל מנותק.) זה קצת דחוף, ותודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. לפני זמן קצר ניקיתי את המחשב, משהו שאני עושה אחת לכמה חודשים. בניקיון השתמשתי בשואב אבק ומגבונים. בנוסף לניקיון התקנתי גם מאוורר חדש במארז. לאחר שסיימתי רציתי לראות שהמאוורר עובד כמו שצריך אז חיברתי את הכבל לספק והדלקתי את המחשב. אחרי זה כשראיתי שכל המאווררים עובדים סגרתי הכל, ואז משום מה המחשב נדלק לבד. טוב, חיברתי את כל החוטים למחשב והדלקתי. קופץ לי מסך ורשום: MAIN BIOS CHECKSUM ERROR היה רשום עוד כמה דברים על ביוס גיבוי, בסופו של דבר הרצתי REPAIR של ווינדוס ולאחר כמה דקות רשם שאין באפשרותו לתקן את הבעיה. בשלב הזה כבר נכנסתי לפאניקה, ואחרי שהמחשב נכבה הדלקתי שוב, אך למזלי הכל עלה חלק. מה יכל לגרום לבעיה הזאת? יש סיכוי שתחזור בעתיד? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב של סבא שרכש את המחשב הזה לפני חודשים בודדים. בזמנו ראיתי איפשהו שבגלל המעבד יש לפעמים חוסר תאימות ואולי כדאי להתקין XP. בפועל, יש על המחשב WIN7 ולא ראיתי חוסר תאימות מיוחד. אממה..הלקסמרק הענתיקה שלו, נדמה לי מדגם X5490 לא נמצאו לה דרייברים. בסופו של דבר לא זוכר מאיפה, הצלחתי למצוא אבל בפועל ההתקנה לא מתסיימת כי כשצריכים לחבר את הכבל USB וכו' זה כביכול לא "מוצא" את המדפסת. אני באמת לא יודע אם זה הדרייבר, המדפסת, המחשב או הכל ביחד. לפני שאני הולך וקונה לו מדספת חדשה אני באמת רוצה לוודא שזה לא משהו אחר שבסוף יגרום לכך שגם המדפסת החדשה תהיה בעיתית בנושא. רעיונות מישהו? נ.ב. מישהו מצא דרייבר שכזה ל-WIN7?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה עם המחשב היא התחילה בערך לפני חודש, כאשר אני מפעיל את המחשב הוא עובד כמה זמן בסדר(בערך 10-40 דקות ) ואחר כך הוא פשוט קופא ולא מגיב ואחר כך מסך ניהיה שחור והמסך השחור מתחיל להבהב ואז עושה ריסטרט(או לפעמים נתקע וזהו)יצא לי כמה פעמים מסך כחול עם שגיאה של video_tdr_failure ניסיתי להחליף דרייברים,לעשות פירמוט,להעדכן BIOS לעדכן CHIPSET,החלפתי לכרטיס מסך ישן שיש לי, וכלום....עכשיו זה קורה כמאט כול 5 דקות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה חברים, כנראה שהלך לי סופית הארדיסק בנייד הישן דגם HP משנת 2007 ככה. העיניין הוא שיש לו חיבור IDE. וחבר הביא לי הרדיסק רזרבי בעל חיבור SATA העיניין הוא שאני רוצה למצוא מתאם כזה. מצאתי משהו באינטרנט ורציתי לשאול האם מישהו נתקל בזה יודע האם זה עובד ויעשה את העבודה ? והאם ניתן להשיג אחד כזה בדחיפות בארץ ? לינק למוצר: http://www.cooldrives.com/2sahadrtoide.html זה דיי לחוץ לי כי כרגע אני ללא מחשב נייד בלימודים ואני דיי חייב אותו לעבודה שוטפת.. ואין לי תקציב להוציא עכשיו לקניית מחשב חדש. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה אני בוחר את סוג הכרטיס מסך , סדרה והמוצר שלי ואת מערכת ההפעלה שלי שהיא ווינדוס 7 64 ביט אני מוריד את הקובץ וכשאני נכנס אליו זה כותב לי שזה לא תואם לרכיבים שיש לי במחשב או משהו כזה וההתקנה יוצאת אז איך אפשר לעדכן את הכרטיס מסך?!?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחורנה , מופיע לי מסך כחול לאחר הפעלת ה-windows . לאחר מספר רסטרטים הוא מפסיק להופיע . שמתי לב שזה קרה לאחר שהוספתי 2 סלוטים של זכרון ( 512*2) . יש לי במחשב כעת ocz 667 512*4 . הלוח האם תומך בדואל צ'נל - msi k9n ultraf 570 . הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שע ' והכל היה תקין , התקנתי מחדש דרביירים , רוגלות - אין , וירוסים - אין . מה עוד ניתן לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב הזיכרון הקיים הוא 2 ג'יגה 667 מה"צ (מצורף הפרטים מSIW) רציתי לשדרג לקינגסטון וראיתי שגם זיכרון ה667 וה800 הם באותו מחיר, האם כדאי לי יותר לקנות את ה800? תודה מצאתי G.SKILL יותר זול כאן http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1000 מה כדאי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה מדגם lg oled 65cx אני רוצה לחבר אותה למחשב אבל הוא לא מראה כלום יצויין שמסך מחשב מחובר ועובד תקין מה עושים? ניסיתי גם בחיבור לכרטיס מסך וגם ללוח אם סטרימר שמחובר לטלוויזיה מציג תקין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-