עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. יש לי בעייה המחשב נכבה לי כל הזמן זה יכול להיות אחרי שעתיים של עבודה ויכול להיות אחרי 3 דקות ששל עבודה . לפני שהוא נכבה הוא תוקע את מה שעשיתי כגון : ראיתי סרט שיחקתי במשחק או גלשתי באינטרנט... אחרי שהוא תוקע את המסך ל2 שניות מופיע מסך כחול שבו רשום: שהמחשב כיבה את עצמו כדי למנוע נזק..... הכי קל עכשיו זה לפרמט ולגמור עניין אבל אני רוצה לדעת אם ישנה עוד דרך שאפשר יהיה לפתור את הבעייה כי לפרמט זה קל אבל להחזיר את כל מה שיש על המחשב זה בעייתי... דרך אגב אני משתמש בויסטה SP1 המפרט של המחשב בחתימה... תודה מראש מתן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. עשיתי RAID 0 דרך ההגדרות של הווינדוס עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי השאלה היא כזאת אם אני מפרמט את המחשב המערך של הרייד ישאר? יש לציין שאני מפרמט רק כונן אחר שעליו מותקן הווינדוס שהוא לא קשוור למערך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. היי, זקוק לעזרתכם, במחשב נייד ACER ASPIRE 5002 אני מקבל הודעת שגיאה עם הפעלת המחשב (חלונות XP) Load needed dlls of hal please contact your support person to report this problem ניסיתי להפעיל ב-SAFE MODE, לא עבד. ניסיתי לעשות BOOT מ-CD כדי לנסות לתקן ולאחר טעינת הקבצים הראשונים, כשזה מגיע לשלב "Starting windows setup" אני מקבל BSOD, בכל פעם מחדש וזה ממש מעצבן. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by .AloN,

בשבועות האחרונים האתר GameSpot.com עולה לי בחלק מהמקומות חלקית. (כלומר מעלה רק חצי מהדף). זה קרה לי באופן נדיר בעבר אבל הייתי מ"רענן" וזה היה מסתדר, עכשיו כשאני מרענן האקספלורר נתקע. ניסיתי גם ב IE 5 וגם בMozilla 1.1 בשניהם אותה בעיה. *אין לי אינטרנט מהיר. (אם זה קשור). למישהו יש את אותה בעיה או יודע איך לתקן אותה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by talisman,

אני מקבל מסכים כחולים .. אבל כל פעם יש לי הודעה שונה שאומרת שהגורם לבעיה הוא קובץ אחר אני מצרף את קבצי ה DUMP תודה לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ido_m2,

שלום לכולם אני חדש פה קניתי אוזניות האלו https://www.amazon.com/gp/product/B00IORDD7S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 התקנתי את הדריבר מאתר הבית שלהם עכשיו השאלה שלי איך אני עובר לשמע מהרמקולים של המחשב לאוזניות? יש לי ווינדוס7

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Anonymous1,

חיברתי לוח אם חדש, עם מעבד שאיני בטוח שהוא תקין והמחשב לא נדלק. יכול להיות שזה בגלל שהמעבד לא תקין?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני יודע שזה נשמע כמו התחממות אבל זה לא, יכול להיות שזה בעיות עם הספק אבל זה קצת מוזר לי.. המפרט שלי בקצרה: A64 3800+ X2 939 1.5GB ראם שמורכב מארבעה סטיקים- 2 של 256 ו-2 של 512. לוח של ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ASUS X1950PRO ספק כוח של HEC 300 וואט. אני יודע שהספק הוא הרבה מתחת לדרישה של הכרטיס, אבל במשך יותר מחודש הוא הריץ את המחשב כמו גדול ואפילו קריסה אחת לא היתה. בשבוע האחרון התחילו בעיות מוזרות. הוינדוס לפעמים קורס והמחשב נתקע בבדיקת הזיכרון בהתחלה (בדקתי את כל הסטיקים בנפרד- זה לא הם). אחרי שאני מכבה אותו לעשרים דקות הוא סוף סוף עולה ובמזל הוא לא קורס ככה שוב. במשחקים המחשב קורס אבל בכל פעם בצורה אחרת: פעם הוא פשוט עושה מסך כחול ועושה ריסט, פעם המשחק נתקע וא…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by berner,

שלום חברי לא יודע איך פתאום כונן שבו מערכת ההפעלה שלי שוכנת גדל מאד חפשתי בכל תיקיה איפה נכנסו קבצים ולא הצלחתי כנראה עשיתי פעולה לא חכמה של גיבוי תוכנת דוא"ל איפה ואיך אני יכול לנקות את הקבצים האלה ולהחזיר את הכונן לגודל שהיה אשמח לסיוע הדחוף

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה עם המחשב. כשאני מדליק אותו הוא עולה כמו שצריך פעם ב... מה שקורה בימים האחרונים הוא שאני מדליק את המחשב, אין תצוגה במסכים, העכבר והמקלדת לא נדלקים, הסידירום מהבהב ואחרי בערך 30 שניות המחשב נכבה , ונדלק אחרי כמה שניות. לאחר מכן אם לא מכבים את הספק, המחשב ממשיך בלופ הזה של נדלק-נכבה לבד... מישהו ניתקל בבעיה כזו? אני אשמח אם תוכלו לעזור תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום , לפני כ 5 חודשים קניתי מחשב מאייבורי ( יש לי נסיון איתם , היה לי מחשב ודי נהנתי איתו ) . קנייתי AMX QUAD 9550 , 9500 GT עכשיו ככה , מאז שקניתי את המחשב היו לי בעיות , במשחקים הגרפיקה הייתה מיתעבתת, נגיד משחק מכוניות אז המכונית משנה צבע, על המסלול יש סתם תמרורים לא קשורים קיצר עיוות, קיצר לא ידעתי מה הבעיה בכלל , התקנתי מחדש את הדריברים עידכנתי אותם וכלום לא עזר . עכשיו לפני שבועים התחיל לי מסכים כחולים שכתוב בהם nv4_disp.dll , כמובן הבאתי לחברה לתקן את זה , הם החליפו לי כרטיס מסך + לוח אם (K9N SLI V2 AM2 AMD MSI ) , המחשב חזר ןעדיין אותו בעיה עם העיוות גרפיקה, שזה גרם לפעמים לזה שמחשב נתקע . נמאס לי פשוט נמאס . עכשיו המחשב חזר אחרי ההחלפה ועכשיו יש לי מסך כחול שכתוב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז כמו שכתבתי הלוח הוא AN7 של ABIT ההארד דיסק הוא כמו שרשום למעלה והבעיה היא שהלוח לא מזהה את הHD התקשרתי לחנות החליפו לי את הHD לSEGATE עכשיו הוא מזהה את הHD אבל ההתקנה של הווינדוס אומרת שהוא לא קיים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. בעיה מוזרה. מחשב חדש CORE I5 3450 IVY של צ'מפיון ( סמסונג ) עם לוח אם של אינטל DB75SEN שיש עליו כרטיס קול מובנה של REALTEK ומחובר לו כרטיס מסך GALAXY GF630 עם יציאת HDMI ( יש לו כרטיס קול משלו ) , על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 HOME . הבעיה מוזרה . הכרטיס של REALTEK מוציא כל הזמן הודעות הזהרה על חיבור וניתוק אוזניות בכניסה הקדמית . בפועל אין שום אוזניות מחוברות , החיבור מעולם לא היה בשימוש . עדכנתי את מנהלי ההתקנים של כרטיס הקול על הלוח לעדכניים ביותר . הכרטיס משמיע מוזיקה וצלילים בלי בעיה אבל כל הזמן אני מקבל את ההודעות האלה של חיבור ניתוק. למישהו יש רעיון ??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב: כשאני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים של נדלק, כל המאווררים מסתובבים, אני שומע את ה-HDD מתחיל לעבוד ואז המחשב נכבה לרגע ומתחיל מחדש. כעת הוא נשאר דלוק, כששוב כל האורות עובדים וגם המאוררים אבל הוא פשוט נשאר ככה ולא מציג תמונה. אציין כי הנורות על העכבר דולקות ועל המקלדת לא והמחשב פשוט נתקע ככה בלי להמשיך (כששוב, המאווררים עובדים). ניסיתי לחבר את הכבל של המסך ישירות לכרטיס מסך המובנה בלוח אם ולא לכרטיס החיצוני ועדיין הבעיה ממשיכה. למישהו יש רעיון לפני שאני לוקח אותו לתיקון? מפרט: מעבד i5 2500k מומהר ל-4.4. קירור למעבד: TRUE 120 775 לוח אם: ASRock z68 pro3. זיכרון: 2XTrancesnd 4gb כ.מסך: Gigabyte GTX 570 Windforce Edition דיסק קשיח: Samsung 1tb…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום התחברתי היום לפרטנר. כאשר אני מתחבר ישירות לממיר האופטי הכול עובד, כאשר אני מתחבר לראוטר NETGEAR r6700 האינטרנט מתנתק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by StarMo,

אני לא מצליח לעשות בוט למערכת שלי. אחרי השלב Verifying DMI Pool Data הוא כותב לי: NTLDR is missing Press any key to restrt למישהו יש מושג מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ryan_b,

כשאר חיברתי דיסק קשיח שקניתי (יד שנייה) קיבלתי הודעה מוזרה: NTLDR MISSING ומתחת לזה: לחץ קונטרול אלט דל לריסרט אחרי ריסטרט קורה בדיוק אותו הדבר. כאשר אני מחבר דיסק קשיח אחר אין בעיה בכלל. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מנסה כמה מקשים F8 F4 END FN ללא הצלחה מישהו מכיר אני רוצה להתקין ווינדוס ולשנות בביוס את סדר העלאת הכוננים וגם אם מישהו ניתקל בדריבריים לנייד בשביל אקס פיי זה יעזור כי חיפשתי ומתצאתי רק עדWIN 2000 הHP האלה לא מסודרים בשיט באתר לפחות אם הם קונים חברה אחרת שיתנו תמיכה למוצרים כאילו זה חומרה שלהם בסדר מצאתי תשובה זה F10 הנה אתר אם כל מיני הסברי כניסה לביוס לפי יצרנים http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by oppxp,

שלום לכולם יש לי מסך 17" אני עובד איתו למעלה מ-4 שנים אתמול אחרי שעשתי RESTART כל הסיכרון של המסך הלך לעזאזל והרוחב של המסך ניהיה קטן ב-50% אפי' לפני הכניסה ל-WIN אני לא יכול להגדיל אותו ב-MENU של המסך (H-SIZE) לעומת זאת כשאני נכנס לWINDOWS הרוחב נהיה גדול פי 2 וכאשר אני מנסה להקטין אותו בתפריט של המסך, הוא אומר לי שאני נמצא על 0% ומה שאני יכול זה רק להגדיל אותו יש לי RADEON 9800 PRO נסתי להחליף כ.מסך וגם נסתי את המסך על מחשב אחר ואותו דבר בכולם! מי שמכיר איזו תוכנה או איזו שיטה לסדר את המסך יעזור לי מאוד בתודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לפי מה שאני זוכר ההודעה היא בערך 64KB MANAGEMENT MEMORY BAD. זה מופיע דיי ישר עם הפעלת המחשב (לפעמים) עוד לפני שWINDOWS מתחיל לעלות בכלל (לפני שרואים בכלל את המסך עם התמונה של חלונות). למישהו יש מושג? זה מצביע על זיכרון דפוק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by SHLOMI71,

יש אפשרות להפעיך את המקדלת בדוס? בעיה נוספת אני לא יכול לבחור בין שתי מערכות ההפעלה כשהמחשב עולה!! מה עושים? חייבים להשאיר את מקלדת PS2 מחוברת? תודה שלומי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tg_Atom,

שלום, המחשב שברשותי מתכבה לבד בזמן שהוא טוען את הWINDOWS או לפעמים גם לפני וגם אחרי העניין הוא שהוא לא עושה ריסטרט הוא פשוט מתכבה לגמרי כאילו יש איזה קצר או משהו כזה, החלפתי לו ספק לספק חדש וניתקתי לו את כל המחברים החשמליים חוץ מהלוח אם, אבל הוא עדיין מתכבה כמה שניות אחרי שהוא נדלק. בחיים שלי לא קרה לי שמחשב התכבה לגמרי לבד בדרך כלל אם יש בעיה בחומרה הוא עושה ריסטרט או שהלוח אם לא נדלק, מה יכולה להיות הבעיה? והאם הבעיה יכולה להיגרם עם על ידי תקלה בכפתור ההדלקה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by devilon,

כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את השגיאה הבאה http://img396.imageshack.us/img396/4046/untitledya2.jpg זה גורם לעומס ותוכנות לא פועלות יש עומס על ידי הדבר הזה אפילו בלי שהשגיאה תקפוץ ניסיתי לנקות על ידי Registry Mechanic ולסרוק עם KSP AVועדיין כלום לא עוזר אז מה לעשות אני ברגע לפני פורמט תודה מראש לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by marco789,

האים אוכל להרכיב כרטיס מסךSapphire AMD Radeon HD 7750 1GB GDDR5 על הספק הזה

25. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. אולי פה יצילו אותי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים