עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ilan Taub,

היי, יש לי מודם d-link g225 ונתב xiaomi 3gs. איך אני גורם לשניים לעבוד ביחד? כרגע מצליח להתחבר רק עם המודם, הwifi שלו על הפנים ולכן מנסה להתקין את השיאומי, ללא הצלחה. לא מצאתי מדריכים שמסבירים את העניין, ניסיתי להגדיר את המודם כbridge לפי הגדרות היצרן אבל זה לא עזר. תודה מראש, אילן

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  2. שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה במחשבי. מדי כמה שניות/דקות אני שומע את הצליל שמשהו מתנתק (כמו שמוציאים משהו של USB מהמחשב) ואין זכר למשהו שעבר המחשב. איך אני יכול לאמוד מה התנתק ואם בכלל?

3. Started by moti30,

שלום ניסיתי להתקין (במחשב ישן) תוכנה (VISUAL STUDIO) דרך ISO (עם כונן וירטואלי) והמחשב ניתקע באמצע ההתקנה ללא הודעת שגיאה וללא מסך כחול, אלא פשוט המסך נישאר פועל והעכבר הפסיק לזוז ושום דבר לא הגיב ולא היה ברירה רק לעשות RESTART, ניסיתי ISO אחר (תוכנת MSDN) והמחשב ניתקע כנ"ל, צרבתי את הISO לדיסק, וכן המחשב ניתקע. חשוב לציין המחשב עומד בדרישות החומרה.

4. Started by spankus,

שלום, מצטער אם זה לא הפורום הנכון אבל לא ממש ידעתי איפה להעלות את זה.. יש לי מחשב בן כשנה... פנטיום 4 3.2GHz. עם512MB זיכרון...לוח אם intel rock lake כשקניתי את המחשב הוא היה ממש ממש מהיר, ועבד עם כל דבר שהעלתי עליו באותו הזמן... לאט לאט המחשב התחיל לרדת במהירות עד למצב שעכשיו הוא לפעמים קצת נתקע כשהאינטרנט ממוזער ואני מגדיל אותו חזרה...שזה פטאתי לחלוטין... ניסיתי לסרוק באנטיווירוס, Adaware, ב-Advanced system optimizer, ב-registry mechanic, פועל עם CPUidle, ניסיתי לפרמט אותו כמה פעמים בעבר, ניקיתי אותו מאבק, יש לו מאוורר מובנה על הCPU ואחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... אבל שום דבר לא ממש שינה כלום.... הטמפ של הCPU עכשיו בממוצא ותמיד הייתה כ65 C.....מחוברים אליו שני כ…

• 22 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by yotamavi,

יש לי מסך ASUS PW191 עם רמקולים מובנים...חיפשתי דרייברים באתר של ASUS ואין שם, גם בדיסק שקיבלתי לא היה. עכשיו חיברתי את הכבל הירוק של הרמקולים למסך ולמחשב\ המחשב בכלל לא מזהה שיש התקן קול...כשאני מפעיל קובץ מוזיקה עולה ההודעה:

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  6. שלום רב כבר בערך חודש אני סובל מבעיה של מסך כחול המתקבל בעת הדלקת המחשב לפני שאני רץ לטכנאי מחשבים הייתי רוצה להתיעץ אתכם כאן בנושא. הבעיה מתרחשת רק כאשר אני מנסה להדליק את המחשב. לאחר מסך הלוג אין של XP (עם הפס הכחול שזז מצד לצד) אני מקבל מיד מסך כחול שמסביר שהמערכת קרסה וכו'.. מספר נתונים: אני כמעט תמיד מצליח להפעיל את המערכת במצב בטוח בדרך כלל לאחר מספר נסיונות לא קטן אני מצליח להדלק את המחשב והמערכת עולה. הכי חשוב" המערכת יכולה לדלוק שבוע ללא שום תקלה. רק כאשר אני סוגר את המחשב ורוצה להדליק כעבור מספר שעות אני לא מצליח ומתקבל המסך הכחול. האם אני יכול להסיק מכך בודאות שמדובר בלוח אם תקול?? בעיה בספק אני ממש לא חושב שיש וכן בעיה עם הזכרונות הדבר היחיש שאני חושב עליו הו…

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  7. Started by liortaib,

שלום לכולם כמו שאפשר לראות את המחשב שלי בצד... כשאני סתם גולש באינטרנט או מדבר עם אנשים המחשב עושה ריסט סתם ככה אין מאמץ ואין כלום.... אני יודע שאין בעיה עם מאמץ כי שיחקתי cod5 וזה לא עשה לא שום בעיות שעתיים משחק... אין מסכים כחולים מסך שחור בום ריסט... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by CobraBoy,

שלום לכולם יש לי בעיה כשה אני משחק במשחק Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אחרי כמה דקות של משחק הוא נתקע לי ומראה לי את המסך הזה ואני לא יוכל לעשות שום דבר אני חייב לעשות RESAT למחשב מפרט המחשב שלי הוא AMD X2 3800+ זיכרון 1G DDR2 667 וכרטיס מסך GEFORCE 7600GT מערכת הפעלה XP PRO SP2 הנה תמונה :s05:

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by 1337Din,

הFAT32 לא יכול להכניס קבצים מעל 4 ג'יגה,יש אפשרות להגדיל את זה? :s05: אני פשוט ממש צריך את זה!! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by sirexrv,

כשאני מנסה להדליק את המחשב, הנורה נדלקת אך נכבת מייד... החלפתי לספק חדש (Thermaltake Purepower 460w) השאלה היא: אם הבעיה במעבד, הלוח אם יראה לפחות את הביוס בהתחלה? למישהו רעיון אחר לתקלה? לוח: GA-965p-s3 מעבד: e6600

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  11. היי יש לי הארד דיסק נייד של WD יחסית חדש סך הכול שנה אצלי לפני כמה ימים אח שלי הפיל אותו ומאז הוא עושה בעיות מאוד קשות.... שאני מחבר אותו למחשב ולחשמל הוא עובד והמחשב קולט אותו אבל הוא לא נותן לפתוח אותו ולהיכנס לכונן ולקבצים בפנים והוא אחרי כמה דקות שנתקע הוא רושם לי הודעה שההארד דיסק לא מאותחל ואם אני רוצה לאתחל אותו...גם כשאני רוצה לאתחל אותו הוא נתקע באמצע ניסיתי לעשות איתחול מהוינדוס מהCMD וגם דרך תוכנה של WD וכלום לא עובד... אני חייב את עזרתכם נגמרה האחריות שלו ולא בא לי לזרוק 500 שקל לפח...אני לא מדבר על לשחזר את כל המידע שלי את זה כבר הבנתי שהסיכוי אפסי אבל לפחות שיעבוד... תודה לעוזרים.....

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  12. אהלן, בן דודי רכש לוח אם LANPARTY JR X58-T3H6 של DFI. המחשב עבד בצורה תקינה כמה שעות ולאחר מכן הפסיק לעבוד. בן דודי חשב שמדובר בספק כח. כאשר חיברתי את הספק כח שלי - מתחת לגוף קירור על יד המעבד (זה שמקרר את המייצבי מתח) עלה עשן. מיד ניתקתי את החשמל. ידענו שהלוח מת - אז חיברנו את הספק שלו - ושוב עלה עשן. הוצאתי את הלוח אם כמובן לראות אם יש מגע עם הגוף - ואין - וגם אין סימנים של קצר כמו פיח. המחשב כן היה בOC קטנטן - ועמד בבדיקת מאמץ - הוא הפסיק לעובד סתם ככה באמצע שיחה בסקייפ. מה שכן שמתי לב שיש לו תושבת של FOXCONN - רציתי לדעת אם התופעה נפוצה גם ב1366 עם FOXCONN כמו שהיה כתוב על ה1156.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by avishaul10,

יש לי מחשב P4 גיגה זיכרון פנימי HD 80G של WD המחשב עבור עבודה בלבד לא משחקים ועדיין המחשב איטי מאוד שמתי לב שהHD מאווודדדדד חם אבל בבדיקת טמפרטורה דרך תוכנה הוא מראה 39 מעלות זה בסדר? אם אני שם HD חדש המחשב יעבוד יותר טוב? יש לאחי אותו מחשב והוא רץ ממש מצויין ביטלתי את כל האפקטים מהווינדוס וזה עדיין לא עוזר אפילו לינוקס רץ אצלי לאט מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by matanhh,

שלום לכולם.יש לי win7 pro אנגלית מקורי.יש לי מדפסת hp 5610 all in one .הורדתי תדרייבר שמתאים ל win7 32 ביט.התקנתי תדרייבר הסורק צילום ופקס עובד מצויין. כשבאים להדפיסק זה כותב לי שיש בעיה לא מוכרת ואי אפשר להדפיס ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש תמדפסת לא עזר.ב xp שהיה לי מיקודם עבד ההדפסה טוב מאוד.ב win7 לא מסכים להדפיס למה זה? איך פותרים תתקלה?.תודה מראש לכולם!

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  15. יש לי בעיה במחשב של תקיעה של השירים כאשר אני שומע בוינאמפ, אני חושב שזה בדיסק קשיח שיש לי... הבעיה: אני מריץץ שיר, והוא נתקע באמצע וחוזר או שהוא נתקע לכמה שניות ותוקע גם את הוינאמפ או שבכלל הוא לא עולה ורק אחרי איזה דקה עולה.ת המפרט: e7200,EP35 DS3, 4GB 1066MHZ, Creative X-FI Xtreme Audio על win7 32bit כונן קשיח ראשי (מערכת הפעלה ווינאמפ) WD 250GB YS כונן משני (שירים, הכונן כמעט מלט) Samsung 1000GB HD103UJ כונן משני 2 (שירים, הכונן כמעט מלא) Segate 500GB 320AS יש לציין שהבעיה ישנה כאשר מתנגנים שירים משני הכוננים. עכשיו, איך אני יכול לבדוק מה הבעייה, אחד הכוננים ? הכרטיס קול ? זיכרון ?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  16. אז ככה, לפני כמה חודשים קניתי חלקים למחשב בארה"ב והרכבתי הכל. לפני כמה ימים התחילו לי מסכים כחולים כל שעה בערך אז הרצתי MEMTEST. נמצאו איזה 20 שגיאות. כבר שלחתי טופס RMA ל-G.SKILL והתכוננתי נפשית לשלוח את הזכרונות. במקרה שמתי לב היום שיש גרסת BIOS חדשה ללוח (asrock z77 extreme4) אז התקנתי אותה. הפעלתי שוב MEMTEST ועכשיו כבר פועל 4 שעות בלי שום שגיאה (כשמקודם התקבלו שגיאות תוך 10 דקות...) אז מה זה אומר בעצם?? זכרונות תקולים או תקינים?? יש לציין שבשתי הפעמים הזכרונות רצו עם פרופיל XMP על התדר ותזמוני יצרן בלי OC וכו'.

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by matizami,

המחשב שלי קופא כל הזמן, גם שלא נוגעים בו. עשיתי בדיקות עם המאחה ובודק שגיאות של וינדוס ולא נמצא דבר. עשיתי בדיקה בmemtest86+ ובכלי לבדיקת הארדיסק של WD ולא נמצא דבר. בבדיקה עם MHDD נמצא 15<150ms 500ms> 1 לפרמט את המחשב? לנסות לתקן את השגיאות עם MHDD? להחליף הארדיסק?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by Arie_g,

שלום, יש לי בעיה מוזרה. לעכבר שלי יש מין כפתור שנותן עוד אפשרויות למקשים (שברגע שלוחצים עליו מראה אור אדום למעלה) וזה גם נותן לי אינדיקציה שבהחלט המגעים של העכבר תקינים, מעבר לזה גם הכפתורים כולל הגלגלת עובדים, הבעיה היא שהאור למטה לא דולק, ואי אפשר להזיז את העכבר לצדדים, למרות שהכפתורים עובדים. למישהו יש עצה? רעיון?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  19. שלום לאחר התקנת תוכנת everest מופיע לי מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו אלה הם פרטי השגיאה:‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1000008e BCP1: C0000005 BCP2: A2A9EAD8 BCP3: 9FFA6904 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\100410-25350-01.dmp C:\Users\טל\AppData\Local\Temp\WER-45318-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באופן לא מקוון: C:\Windows\s…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by MikMak,

הי , לפני שבוע קניתי מIVORY מחשב נייד : 14 HP 14-AC109NJ T1D82EA https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17223 עכשיו הפעלתי אותו אחרי הטענה והכל מצוין התקנתי אופיס ועוד איזה 2 תוכנות . לאחר מכן עשיתי כיבוי ואז שניסיתי להדליק אותו דרך הכפתור פשוט לא נדלק , חשבתי הוא במצב שינה או משהו ניסיתי כמה פעם ועזבתי אותו ואז ניסיתי שוב ונדלק , פחדתי ! היום זה קורה שוב מנסה ללחוץ בכפתור ושוב לא עובד ולא נדלק . מה עושים ? הדגם הזה ידוע בבעיות כלשהן ? או לדעתכם זה בעיה בכפתור ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  21. Started by recondriver,

שלום לכולם, ברשותי לפטופ Levono E440 מזה כשנתיים. במהלך התקופה המחשב לא היה פעיל בכלל, וישב במגירה כבוי. הוא במצב חדש לחלוטין. היום רציתי להדליק אותו, אבל שום דבר לא קורה. דברים שניסיתי ולא פתרו את הבעיה: 1.חיברתי לחשמל, טענתי אותו למשך יומיים. 2.הוצאתי את הסוללה, לחצתי על כפתור הPOWER מספר פעמים, הכנסתי חזרה את הסוללה וניסיתי להדליק, גם כאשר הוא מחובר לחשמל וגם כשלא- זה פתרון שבדרך כלל עובד במחשב לנובו אחר שברשותי. 3.איפסתי את סוללת הCMOS מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה פאק של היצרן עם הדגם הזה, ולרוב מדובר בלוח אם. שגם אחרי שמחליפים אותו, הבעיה חוזרת על עצמה. למישהו יש פתרון לנושא? עצה? המלצה למעבדה מקצועית במחיר הוגן? תוד…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  22. שלום לכולם, כבר שבועיים שלושה שאני תקוע בבעיות עם מערכת חצי חדשה, אולי חלקכם ראו את הפוסטים הקודמים שרשמתי פה. אספר את הסיפור מההתחלה בקצרה: היה לי מחשב בבית ששכב כמה שנים ללא שימוש, הבאתי אותו עכשיו למעונות אצלי ושידרגתי לו חלק מן המערכת. המערכת לפני השדרוג (שעבדה): intel i5 2500 intel cold lake dh67cl 2 Gb ram WD 500 GB רכשתי לו ספק וקניתי כרטיס משומש אך עדיין באחריות seasonic 620W sapphire 7950 3Gb dual-x עכשיו התחלתי לקבל כל מיני תקיעות מוזרות, בכולן המחשב לא הגיב לחלוטין אך לפעמים היה חוזר לעצמו אחרי 5-10 דקות. זה היה קורה בעיקר במשחקי DOTA2 ובמהלך סרטוני פלאש כמו יוטיוב וכו'. ניסיתי הכל, דרייברים מעודכנים\ישנים יותר, פרמוטים, אפילו התקנתי מערכת הפעלה ממקורות שונים…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by no_way,

שלום. יש לי מחשב עם שני משתמשים האחד אדמין עם סיסמא והשני משתמש אורח בלי שום הרשאות. איך ניתן לשנות את הסיסמא של האדמין או לתת הרשאות למשתמש אחר? תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  24. שלום לכולם, קיבלתי מאחי את המחשב שלו, והתקנתי בו WINDOWS 7 מחדש. בזמן הפעלת משחקים עם דרישות גרפיות המחשב נכנס לBLUE SCREEN - KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. אשמח להכוונה ועזרה. ================================================== Dump File : 081713-27175-01.dmp Crash Time : 17/08/2013 22:58:33 Bug Check String : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Bug Check Code : 0x0000007a Parameter 1 : fffff6fc`40008a98 Parameter 2 : ffffffff`c000000e Parameter 3 : 00000000`21803860 Parameter 4 : fffff880`0115393c Caused By Driver : ataport.SYS Caused By Address : ataport.SYS+1e93c File Description : ATAPI Driver Extension Product Name : Microsoft® Win…

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by 3emi,

יש לי מסך מעולה של סמסונג שעלה לי בזמנו 2000 שקל וכבר שוכב כמעט שנתיים ללא שימוש אני רוצה להשתמש בו בתור מסך שני בנייד שלי שיש לו יציאת HDMI שלפעמים אני מחבר איתה את הנייד לטלויזיה בסלון מישהו יודע האם קיים מתאם מ HDMI ל DVI האם זה יעבוד לדעתכם ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר

• 4 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.