עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי כרטיס HD5670 חיברתי אותו למחשב והוא נדלק אך נתקע כך במסך שחור ולא עושה את הציפצופים שהוא עושה בדרך כלל באיתחול רגיל יש לי ספק רגיל ולכן החלפתי אותו בzalman 500W אך עדיין אותה בעיה הכול מחובר כמו שצריך ואין לי מושג למה המחשב לא תומך בכרטיס מפרט המחשב AMD 3200 2Ghz 1GB RAM לוח אם RS482 http://www.dealtime.com/xPF-MSI-MSI-RS482M4-ILD-ATI-Xpress200-Socket-939-SATA-LAN-m-ATX-VGA-DVI-PCI-Ex16 מישהוא יכול לעזור לי לאתר מה הבעיה?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by zy2000,

שלום . אני מנסה לעזור לחבר עם בעיה קצת לא שגרתית. המפרט שלו : לוח gigabyte ga-945p s3 זכרון 1GB מערכת הפעלה xp sp3 . מהות התקלה : ברגע שמכניסים cd כלשהו לצורב DVD מסוג SUMSUNG ופונים לקרוא ממנו,מתקבל מסך כחול עם קוד תקלה 0X0000008E עם המלצה להחליף כ מסך. הוחלף הצורב לצורב חדש ללא שינוי בוצעו עדכוני דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ללא שינוי הוחלף ספק כוח לחדש וללא שינוי. הוחלף כבל SATA לצורב והבעיה נעלמה למספר נסיונות אבל אחרי יומיים בפעם הראשונה ששוב ניסו להשתמש בצורב התקלה חזרה. בוצע debuging לקבצי dump ונמצא שהתקלה בקובץ ntkrnlpa.exe הזכרונות תקינים וההארד דיסק תקין. המחשב עובד בצורה מושלמת כל עוד לא מכניסים CD כלשהו לצורב. השלב הבא הוא להתקין מערכת הפעלה חדשה על הארד דיס…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by hachling,

צצה לי בעיה במחשב לפני מספר ימים. המחשב לפתע הפסיק לשדר למסך סיגנל (מסך חדש) והמסך עבר למצב standby. ביצעתי reset והמחשב עלה, הגיע לשלב בו אני מתבקש להקיש שם משתמש וסיסמא. הקשתי ושוב המסך עבר ל-standby. לאחר ביצוע reset נוסף לא עלה כבר כלום, אפילו לא ראו את עליית ה-bios. פתחתי וניקיתי את המחשב, המאווררים וצלעות הקירור של המעבד. כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון מה לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  4. שלום לכם אני צריכה עזרה, הסתבכתי עם האנטרנט בבית! יש לי אנטרנט ביתי בתשתית בזק שמחובר לראוטר אשר מנתב לי את האנטרנט ל2 מחשבים, אחד נייח שנמצא בחלק השני של הבית ואחר לפטופ. אתמול לאחר שלא הצלחתי להפעיל את האנטרנט, עשיתי RESET לראוטר EDIMAX בלי לשמור את הנתונים הקודמים. אחרי משחק עם החיבורים של הראוטר ושאר המודמים שמחוברים אליו, הצלחתי לקבל אנטרנט ללפטופ. אולם, עם המחשב הנייח לא יכולתי לגלוש מאותו הרגע. מאז כשאני מנסה להתחבר בנייח לפי המשתמש אנטרנט (שעדיין כתוב לי השם שלו בconnect to a network, אבל עליו עשיתי RESET בEDIMAX אתמול) כתובה לי הערה: The settings saved on this computer for the network do not mach the requirements of the network. עכשיו, זה הגיוני מאוד שיש…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  5. שלום, לאחרונה המחשב שלי קפא מידי פעם וכשהפעלתי אותו מהתחלה ראיתי במסך השחור שרשום BZBZBZBZBZBZ היכן שבד"כ רשום ההארד דיסק. אחרי כמה ריסטים זה מסתדר ואז אני רואה שיש בעיה עם ה BOOTMGR . אחרי עוד כמה ריסטים אני מצליח להעלות את הווינדוס. איפה הבעיה? מצורפת תמונה של HD TUNE- ישנה בעיה ב ultra dma crc error count עד כמה זה חמור? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by BaR151,

יש לי בעיה במחשב שאין לי חיבור לרשת כלומר יש לי על הסמל של האינטרנט שליד השעון X אדום ואין לי אינטרנט ולא חיבור לרשת (Local area connection אני מתחבר עם כבל לראוטר ) כשאני עושה פתור בעיות זה רושם לי: :המתאם NVDIA nForce networking controller נתקל בבעיות הקשורות למנהל התקן או לחומרה." יש לי וינדוס 7 64 ביט ולוח אם N650SLI-DS4L של GIGABYTE אם זה הכרחי.. מה יכולה להיות הבעיה? בעיה בלוח אם? בהתקן מסויים? תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by wolly,

המחשב הוא עם מחלקים מובחרים ופועל טוב. אתמול הוא קפא 3 פעמים בהפרש של כשעה ורק ריסטרט עזר. היום אני כבר עובד כבר 3-4 שעות וברוך השם.. זה לא יכול להיות בגלל תוכנות שרצות כי תמיד רצות אותם תוכנות. אני חושב על קונן כשיח, עליו לא מתקנת מערכת הפעלה. קונן זה התחיל לעשות לי בעיות - יכול להיות בלל זה? בקונן זה מותקנות תתוכנות שרצות. מה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טוב אז ככה אני כרגע עם מעכת הפעלה WIN 7 64 BIT מפרט המחשב ניתן לראות בצד בפרטי משתמש או איך שלא קוראים לזה בקיצור בתקופה האחרונ התחילו להיות לי בעיות רציניות של מסכים כחולים חוזרים ונשנים וזה קורה סתם ככהנגיד שאני משאיר את המחשב דולק זמן ממושך בלילה או סתם וזה כבר קרה לי פעמים סתם כככה באמצע עבודה איתו פעם בגלישה באינטרנט פעם באמצע פוטושופ ולפעמים הוא כיאלו עושה ריסט וחוזר לבחירת משתמש ואז מציג הודדעה "ווינדוס ביצאה יציא בלתי צפוייה" ולפעמים הוא נכבה ולא חוזר ובכל הפעמים (לפחות בפעמיים שהייתי במקום כשזה קרה) היה רששום במסך כחול: bad pool caller עשו פתחתי את קבצי הminidump שנוצרו וזה רושם לי שזה ככל הנראה מהקובץ הבא: ntoskrnl.exe מה אני יכול לעשות? האם זה יכול להיות קשו…

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by ^pb^,

יש לי במחשב 3 כוננים קשיחים, מתוכם 2 כוננים חדלו מלפעול. הכונן הראשון הוא כונן E, הכונן השני הוא כונן G. כל אחד נמצא על כונן קשיח משלו, ואינו משתף קיבולת עם כוננים נוספים. כשנכנסים למסך הגדרות הBIOS רואים את כל שלושת הכוננים הקשיחים, לכן הכוננים מחוברים למחשב ללא כל ספק. אמנם: * כונן E לא קיים ב"מחשב שלי", לא בdisk managment וגם לא בdevice manager. * כונן G אף יותר מוזר: הוא קיים במחשב שלי, בdisk managment ובdevice manager ולכאורה הוא מותקן ומזוהה והכל טוב ויפה, אבל כשמנסים לגשת אליו נתקלים בתקלה הבאה: G:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. תמונת מסך של הdisk managment: ניתן לראות כאן שכונן E לא מופיע כלל, וכונן G משום מה חסר f…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. יש לי מארז אנטק חדש משהו עם 300 וספק איכותי 500 וואט של סיסוניק משהו כזה כשאני נוגע במארז אני מרגיש זרם מה הבעייה?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. שלום לכולם. בבוקר הדלקתי את המסך אחרי שהמחשב נשאר דלוק בלילה, והזזתי את העכבר כדי שיראה תצוגה. פתאום נשמע צפצוף אחד ארוך שלא הפסיק עד שכיביתי את המחשב. כשהדלקתי לא הייתה תצוגה ונשמעו צפצוף 1 או 2 ובעקבותיהם 8 צפצופים קצרים ומהירים. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה בזכרון, ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים, שיחקתי עם הסטיקים (בדקתי כל אחד לחוד ובדקתי גם סטיק מהמחשב של אח שלי שעובד טוב מאוד.) אך עדיין נשמעו הצפצופים. המפרט: MSI K9N NEO AMD Athlon 64 X2 4600 3GB DDR2 nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe 3 הארדיסקים שונים וספק 350W EZ COOL חיפשתי קצת באינטרנט והבנתי שהצפצופים האלו יכולים להיות 2 דברים, לפי הביוס שלי: 1 long, 8 short Display/Retrace test failed 8 short Display memory Re…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by סער,

שלום D: מממ דוד שלי הביא לי את המחשב שלו הוא החליף מארז למחשב שלו נתונים: Ga ep43-Ds3r [לוח אמ] HD4870 וקירור למעבד כולשהוא . ספק: Silver Power 500w המחשב עבד מצויין ליפני זה אך אחרי החלפת המארז אחרי שהמחשב נדלק סופרים שניה אחת והוא מתכבה כאילו עושה לעצמו ריסט וחוזר כול הזמן עד שאני מכבה את המחשב . ניסתי להוציא את כול החוטים להחזיר כמו שצריך, אותו הדבר נשאר. ואין לי מושג מה לעשות . ניסתי לנתק את ה PWR LED RSTRT LED HDD LED ולהפעיל עם מברג, וזה עדין אותו הדבר . ניסתי להוציא את המעבד ולהפעיל, המחשב נישאר דולק . יכול להיות שהמעבד נדפק ? / מקצר ? אגב, עם הראם או בלעדיו, המחשב לא מצפצף כאילו הראם לא משפיע כלל . ניסתי להחליף ראם וזה עדין אותו דבר . אשמח אם מישו יוכל לנסות לעזו…

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  13. היי.. יש לי מחשב שכל פעם שאני מנסה להפעיל את הוינדוס (XP) הוא עושה ריסט כל הזמן, כל המאווררים פועלים גם זה שעל המעבד - יש משהו מוזר שבביוס הוא מציג טמפרטורה של 90-96 מעלות לא יודע אם זה הגיוני או לא. למישהו יש הצעה לפתרון? האם התקנה של וינדוס מחדש תעזור? או תיקון של הוינדוס בעזרת הדיסק תעזור לזה? אשמח לפתרון, תודה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. חילקתי את המחיצות ללא בעיה. קבעתי מחיצה לווינדוס עצמו בגודל של 30 GB. הבעיה שאני לא יכול להוריד קבצים גדולים למחשב מכיוון שנותרו רק 1 GB פנויים בכונן ובמהלך ההורדה קבצי הTemp נשמרים בC (גם במנהלי הורדות). חיפשתי בהגדרות של האינטרנט ולא ראיתי איך אפשר לשנות את זה. יש לי כונן נוסף D בעל 455 GB בערך. קניתי את המחשב בערך לפני ארבעה ימים עם 500 GB. נניח שאקציב לC 50 GB אז יהיו לי בערך רק 420 למשחקים (קיבלתי קצת פחות מ500...). האם כדאי לנסות לשדרג ל1T? או לפרמט את המחשב עוד פעם? אן שאפשר לפתור את הבעיות בלי זה ובלי זה? ועכשיו גם אחרי שאני מוריד משהו ויוצא ממנו הוא עדיין תופס את המקום על כונן C ואני לא מצליח למצוא שום תיקייה temp שדרכה אני יכול למחוק את הקבצים הזמניים... גם לא …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. שלום אתמול בלילה המחשב נתקע, סתם ככה - היה פתוח, כמה תוכנות פתוחות אך לא בעת ביצוע שום פעולה. הבוקר עשיתית ריסטרט ידני ומאז - הוא לא עולה. המאוורים פועלים, גם בספק, במארז ומעל המעבד - למרות שהמאורר של המעבד לא פעל בפעמים הראשונות שניסיתי להלדיק את המחשב, אלא רק לאחר שניתקתי אותו וחיברתי מחדש. המעבד בבוקר היה חם מאוד. המחשב עושה רושם של מנסה להתחיל לעלות, נשמע כאילו מתניע ואז ממשיך לעבוד על ריק - אין צפצופים. תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by Baridy,

המחשב שלי עושה ריסט מדעת עצמו כל כמה זמן מישהו יודע איך לעזור? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by nitros,

שלום יש לי בעיה במחשב..המחשב שלי עולה כרטיס מסך עובד...אבל המסך לא נדלק ...חשבתי שיש לי בעיה בכרטיס מסך אז החלפתי ל3 כרטיסים שונים וזאת לא הבעיה...מישהו אולי יודע מה זה יכול להיות ? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by shaihac,

מישו יכולל להסביר לי מה זה קצר במחשב איך נגרם וכייצד אפשר לתקנו

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  19. אתמול רציתי לצרוב איזשהוא קובץ לדיסק , כאשר הכנסתי את הדיסק לצורב הכל היה בסדר וכאשר ניסיתי לצרוב אותו (בעזרת הווינדוס) קיבלתי לאחר כמה דקות הודעת ERROR . מאז יש לי בעיה , אני לוחץ על eject והמגש יוצא אחרי איזה 10 דקות . . .כמובן שהוא כבר לא מזהה שום דיסק . . . ניסיתי להתקין תוכנות צריבה שונות מתוך חשיבה שאולי הבעיה בתכנת הצריבה של ווינדוס אבל זה לא עזר... היום כשהדלקתי את המחשב הכונן כבר לא היה קיים . . .לא מבחינה חשמלית (לא מגיב ללחיצות) ולא מבחינת מערכת ההפעלה.... מה עושים ? מערכת ההפעלה היא ווינ7 64 ביט הצורב של LG . . לדעתי הצורב הכי פשוט שלהם , לא סגור 100 אחוז על הדגם...

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  20. שלום מלפני יומים התחיל לי תופעה מוזרה במחשב מרגע ההפעלה כעבור כ2 שעות הוא מבצע כיבוי והפעלה .. לא נראה לי זה רוגלה ולא ווירוס .. ניקית את כל המאווררים מחדש( הטמפ' זה בסיבות 22-23 מעלות ) המחשב הוא כפול ליבה 2 גיגה .. והכל מחוזק ויושב טוב במקום למישו יש רעיונות מה יכול להיות הבעיה? אין שום ציפצוף או הודעה מוקדמת

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by inrock,

עד כמה זה חמור אם בכלל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shaihac,

ורק המקלדת פועלת ומגיבה והעכבר לא מגיב אחרי כמה וכמה פעמים שחיברתי אותו

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  23. שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-X58A-UD3R שאני מנסה להתקין עליו windows 7 pro 64 bit הוא לא מזהה את הכונן הקשיח מבקש ממני להכניס דרייברים וכל מה שאני מנסה לעשות לא עוזר לי אני מנסה להקין את זה עם כונן קשיח אחד של סמסונג F3 בלי raid במצב IDE על איזה הגדרות אני אמור לעשות את זה? או איזה דרייברים אני אמור לתת לו? כרגע הכונן מחובר וה DVD מחוברים ליציאות 0 ו 1 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by amer22,

שלום... אני צריך תעזרה שלכם בפירמוט מחשב נייד מסוג DELL 500 תודה רבה....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aviv5g,

המחשב מתרסט ללא שום סיבה בין אם אני משחק או בין אם אני סתם גולש באינרנט לא מופיע מסך כחול והמחשב לא קוופא,המעבד תקין לחלוטין לא עובד על המקסימום אף פעם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים