תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ובוקר טוב יש לי בעיה מציקה מאוד,בנושא הנל. עד לפני שבוע עבדתי עם וינדוס XP והכל היה בסדר.ברגע שעברתי לוינדוס 7,אחת מכניסות ה SATA לא מזוהה אצלי יותר. יש לי למעשה סך הכל 3 כניסות (כן כן לוח אם ענתיקה).צירפתי תמונה של הכניסה שלא עובדת אצלי,נראה שהיא גם ממוקמת שונה מ 2 הכניסות התקינות.ניסיתי אגב לחבר דיסק קשיח/צורב,אך ללא הועיל,החלפתי גם את הכבל עצמו לבדוק אם משם הבעיה,לא עזר. אגב זה קישור למפרט של לוח האם באתר של ASUS. אני מאוד מקווה שלמשהו כאן יש איזשהו רעיון או נסיון עבר עם דבר כזה. תודה מראש http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2V/
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כונן קשיח סאטה 1 אמור לרוץ 150 מגה בייט לשניה וכונן קשיח סאטה 2 אמור לרוץ 300 מגה בייט לשניה למה ב MHDD הסאטה אחד מופיע 35 מגה לשניה והסאטה 2 מופיע 50 מגה לשניה ? למה זה כל כך נמוך ?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום יש לי ראוטר של intellinet וכבר כמה חודשים שהוא מסרב לחלק כתובות איי פי תקינות למחשבים ניידים(כמובן שעשיתי ריסט כמה פעמים) מה שיוצר מצב שאני נותן למחשב נייד כתובת יידנית כולל כתובת DNS ורק ככה אני מצליח להתחבר עכשיו יש לי פלאפון עם wi fi וכמובן שלפלאפון אי אפשר לתת כתובת איי פי ידנית ושאני מתחבר הוא כותב שאני מחובר אבל אין אינטרנט ואי אפשר לגלוש האם יש לכם פיתרון בשבילי למה הראטור מחלק לכל המחשבים הניידים כתובות איי פי לא נכונות??
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב ובעת שימוש של כחצי שעה המחשב נכבה. מדובר במעבד AMD דאול קור (פרטים נוספים לא יודעים איך מדובר במחשב פשוט) עם ספק כוח גנרי של 450W. לאחר שהמחשב נכבה ומנסים להדליק מחדש את המחשב הוא נכבה שוב ברגע שתפריט הטעינה של הוינדוס מופיע. בבדיקה בביוס לחום של הלוח אם מופיע 35C והחום של המעבד נא בין 70-75C בנגיעה בצלעות הקירור ובאזור אין הרגשה של חום. האם יש צורך להחליף משחה? האם צריך להחליף לספק איכותי יותר? מודה למי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום! היום הייתי במחשב הישן של אח שלי הקטן,יש לי אותו 4 שנים אז סתם הייתי באינטרנט,בפורומים,פיתאום המחשב התכבה,ויותר לא רצה להידלק,יש לציין שמתי לב שאני מנתק את הנורה האדומה במפצל ואז מדליק המחשב נידלק ממש לחצי שנייה וישר ניכבה,ממש כזה יש רעש של המאווררים לשנייה ובום ניכבה,ניסיתי לנקות אבק,להחליף את הכבל של הספק מאחורי המחשב לא עזר!,לפי דעתי הבעייה כימעט ב 98% בספק כוח מיפרט של המחשב מעבד p4 זיכרון 256 ram הארד דיסק 80gb לוח אם משהוא עם msi כרטיס מסך מובנה בלוח אם nvidia mx440 תספק כוח לא זוכר תשם שלו אבל כימעט 100% גנרי מארז גם גנרי עם הבעיה בספק אתם יכולים להבביא לי ספק שיתאים למיפרט הזה (כמה שיותר זול!!) תודה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות E7500. משום מה המחשב עושה רעש של צ'יקצוקים כאלה קולות קטנים (לא קשור למאווררים) מאיפה זה יכול לנבוע? בנוסף, אתמול הוא נכבה לי סתם ככה בלי סיבה ושוב אני מזכיר מדובר במחשב חדש. מה יכול לגרום לזה? תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום רב, אולי יש למישהו רעיון מה הלכלוך הזה על תמונת המסך? כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס, ה"לכלוך" נעלם, אבל כשאני חוזר ומתקין את הדרייבר, הלכלוך חוזר?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
יש שיטה לפרק קירור של כ.מ? הוא התחיל לעשות רעשים חזקים אז רציתי לפרק את הקירור כדי לנקות ולהחליף משחה תרמית (עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו). יש 4 ברגים, אחד יצא בקלות אבל השלושה האחרים כל כך חזקים ששום דבר לא מזיז אותם.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאיתי משחק משחק שהמחשב אמור להריץ בקלות יחסית הוא קורס או נתקע ודורש ריסטרט כאשר אני עושה ריסטרט המסך מעבד סיגנל ולפעמים צריך להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שהמסך חוזר, אני לא יודע אם זאת תקלה בכרטיס מסך או ברכיב חומרה אחר.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה המחשב איטי וכאשר אני פונה לאתרים שונים אני מקבל הודעה "XXX.COM אינו מג" "שחזר דף אינטרנט", מה המשמעות,? האם התקלה קשורה למחשב או לתקשורת? מה מומלץ לעשות ? בתודה אברהם
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לפני חודשיים בערך אישתי קנתה לי מחשב נייח ליום הולדת. המחשב עבד מצויין חודש וקצת ולאחר מכן הוא לא נדלק בכלל (לא אורות ולא מאווררים). המחשב היה עובד שוב לאחר כמה ימים (בהם הוא לא היה מחובר לחשמל). חשבתי אולי יש בעיה בשקע, אז בדקתי בשקעים אחרים בבית וזה לא עזר, כמו כן קניתי מגן ברקים לא עזר. יש אחריות על המחשב, לקחתי למעבדה של החנות ואצלם עבד פיקס. החזרתי את המחשב לבית ובהתחלה הוא עבד ויום אחרי זה הוא שוב לא עבד. לקחתי שוב למעבדה הם אמרו שהם עשו לו בדיקות של ספק (לא יודע כמה זה אמין) ואצלם עובד בסדר גמור. מביא לבית שוב מחבר לחשמל ,עובד יום ואחרי זה לא עובד. בזמן האחרון אני שם לב שהמחשב עובד רק בערב ולא בבוקר (משהו מוזר). המחשב כולו חדש ואני לא מבין מה יכול לה…
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה. כשאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר מסך הטעינה המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו, המעבד הלוח אם הראם והדיסק קשיח חדשים לגמרי, יש למישהו מושג אולי ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד קטן שאני משתמש בו לניסויים, יש לו כרטיס של אינטל גרפיק מדיה אקסלרטור 3600 התקנתי עליו וינדוס 8 ו8.1 והוא עבד ברזלוצייה נמוכה מאוד (600 על 600 אאל"ט), כשהתקנתי עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל שעובד טוב עם וינדוס 7, זה אמנם שיפר את הרזולוציה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל אפליקצייה אני מקבל את מסך המוות הכחול שטוען שיש בעיה באיזה דרייבר בגרפיקה, ומניסוי וטעיה זה הדרייבר הזה. השאלה היא אם יש איזשהו דרייבר אוניברסלי שיעזור לי? המחשב הוא סמסונג N-102 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש, עכשיו אני בשלבי התקנות והגדרות. הדבר הראשון שעשיתי זה להגדיר בדיסק מחיצה מיוחדת למערכת ההפעלה. מכיוון שהוא הגיע עם windows 7, ניסיתי לבצע את החלוקה של הדיסק עם הכלים של מערכת ההפעלה. הבעיה היא שהכיווץ המקסימלי שהיא היתה מוכנה לבצע עבור המחיצה בה יושבת מערכת ההפעלה היא למחיצה של 250GB, לי אישית זה נראה גדול מידיי, לכן הורדתי תוכנה וכיווצתי אותו ל - 80 GB. כרגע אני לא רואה בעיה עם פעולת המחשב, השאלה היא, האם הפעולות שלי לא יפגעו הפעולת המערכת בעתיד? מה הגודל המינימלי המומלץ כדי לעבוד עם המערכת? מדובר על WINDOWS 7 עם 64 ביט (גודל הדיסק המקורי הוא 50 GB) יש לי דיסק שהיה במחשב הישן שגודלו 500GB, הייתי שמח להפוך אותו לדיסק נוסף במחשב או דיסק גיב…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אהלן, מזה שבוע יש לי הפרעות תצוגה במחשבף שבהתחלה רק באו והלכו עם ריסטרטים. ועכשיו אני בכלל לא מצליח להשתמש במחשב בגלל ההפרעות. לדעתי זה בעית חומרה (כרטיס המסך כבר נראה לי בן 5 שנים - HD4870 ) או בעייה בזכרונות (פחות סביר לדעתי), יש סיכוי שזה בעיית תוכנה / וירוס אם גם בביוס/עליית מעה"פ יש בעיות בתצוגה? האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך / קודם לשלוח את הכרטיס לבדיקה או משהו..? הנה תמונות: נ.ב. בהתחלה, הדבר הראשון שהיה מוזר בתצוגה היה שכשעברתי על האפשרויות כשלחצתי לחצן ימני על קובץ כלשהו, אז המילים נעלמו. X:
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני שבועיים , כאשר בשני מקרים שונים כשבאתי למחשב והוא היה כבוי. בהתחלה חשבתי שמדובר בהפסקת חשמל ואז המחשב לא עלה אחרי שפתחתי אותו שמתי לב שהgtx970 שלי היה נראה קצת עקום והוספתי לו קיבוע בצד הרחוק כדי להוסיף תמיכה. המחשב חזר לעבוד כרגיל ולאחר מספר ימים שוב לא עולה חשבתי שאולי יש בעיה בכבלי sata מכיוון שלא זיהה את הכונן d שלי וניסיתי להחליף בינהם המחשב חזר להעלות כאשר הוא לא מזהה את אחד מ2 הכונני טרה שיש לי לאחסון d: ומאז כל פעם או שהוא עולה בלי לזהות את הכונן d או שכן מזהה את d אבל אז נתקע במסך שחור אחרי עליית win 10 או שתקוע במסך recovery של הwin בנוסף כשאני מעלה אובנטו מדיסק און קי לפעמים מזהה את כל הכוננים ונותן גישה ולפעמים מזהה ולא נותן גישה. מה דעתכם האם…
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי מחשב דל 3537 חדש עם ווינדוז 8.1, כבר פעם שניה שהוינדוז קורס לי בלי שום סיבה בפעם הראשונה עשיתי שחזור הגדרות יצרן וזה פתר את הבעיה לשבוע בערך שהיום זה שוב קרה, בפעם השניה עשיתי רענון של הווינדוז, השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם התקלה היא בגלל קובץ דפוק של הווינדוז? פניתי למעבדה ופתחתי אצלם קריאת תקלה אבל בגלל היום והשעה הם סגורים ורק בשבוע הבא יחזור אליי טכנאי וחשוב לי לסדר את המחשב לפני שבוע הבא כיוון שזה מחשב עבודה - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה שלי היא כמו הבעיה כאן ובאמת אחרי שעשיתי רענון אז הווינדוז חוזר לעבוד, רק שזה כבר קרה פעם שניה אז חשבתי שאולי יש בעיה בהתקנה שלו
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה זמן החלה תופעה מוזרה במחשב, שלפני שהוא מעלה את הווינדוס (עוד לפני מסך הטעינה של הווינדוס) הוא מראה מסך שחור וכאילו הוא טוען משהו, רק שזה לוקח לו רבע שעה (!!!). הבעיה ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ככה שלדעתי זו בעיית חומרה, תקנו אותי אם אני טועה. המחשב אצלי כבר 6 שנים ועוד לא נתקלתי בדבר כזה מוזר, אף פעם לא היו לו בעיות טעינה ועלייה ובטח שלא לקח לו כמעט 20 דקות לעלות... צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר, יצא בול חח). כל השערה תתקבל בברכה. תודה לעוזרים ולכל מי שינסה לעזור. פנטיום 3 1000 (שבדרך כלל טס מהר וחזק, ונותן ביצועים הרבה יותר טובים ממה שנראה לפי הנתונים שלו) ווינדוס אקס פי פרו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי. מה שקרה הוא ככה - המחשב עשה דיי הרבה רעש בלילה, אז החלטתי לכבות אותו. הייתי דיי עייף ולא היה לי כוח לחכות אז כיביתי דרך הכפתור (לחיצה ארוכה), אם זה משנה. היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב העכבר פתאום לא פועל. עשיתי ריסטרט, עדיין לא פועל. העברתי לחיבור USB אחר, שמעתי אפילו את הצלילים של חיבור USB מהווינדוס, ועדיין לא פועל. לייתר ביטחון, שמתי אותו בחיבור של המקלדת ובחיבור של המדפסת (שני ההתקנים פועלים), ועדיין לא עבד. לא היה שום שינוי במחשב במשך הלילה. כשהוא מחובר, יש אור חלש בחור של הליזר ואור חלש בכניסה למשקולות (G5), אבל האורות שעל העכבר עצמו לא דלוקים (אני דיי בטוח שלפני שהעברתי לUSB אחר האורות האלה כן דלקו, דרך אגב). חשבתי שיכול ליהיות שהוא לא מקבל מספיק מתח או משהו, א…
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה חום או אבק. אבל עקבתי אחרי הריסטים. וגיליתי שהמחשב עושה ריסט בידיוק כל שעה. כל 7:10 8:10 וכן הלאה וכן הלאה . . . אין לי מושג אם זה וירוס או הגדרות בXP . . ואם זה הגדרות שאני צריל לכוון . אז אפשר בבקשה הסבר איך אני מבטל את זה? (יש לי XP אנגלית). תודה.
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
טכנאי מחשבים החליף לי היום את הלוח אם(הקודם נדפק,והוא התקין לי לוח אם יד 2) יש לי במחשב 2 הארדיסקים,ואת C פירמטתי היום והתקנתי עליו את הוינדוס,ואת D לא פירמטתי(אני צריך לצרוב את החומר שלו בדחיפות) אחרי התקנת הוינדוס המחשב עלה הכל טוב ויפה,עשיתי ריסט ואז בהעלאת המחשב הופיעה הודעה בודדה: press a key to reboot וכשאני רוצה להגיע למצב בטוח הוא כותב לי: disk boot failure, insert system disk and press enter מה עושים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה המחשב נכבה לי כל הזמן זה יכול להיות אחרי שעתיים של עבודה ויכול להיות אחרי 3 דקות ששל עבודה . לפני שהוא נכבה הוא תוקע את מה שעשיתי כגון : ראיתי סרט שיחקתי במשחק או גלשתי באינטרנט... אחרי שהוא תוקע את המסך ל2 שניות מופיע מסך כחול שבו רשום: שהמחשב כיבה את עצמו כדי למנוע נזק..... הכי קל עכשיו זה לפרמט ולגמור עניין אבל אני רוצה לדעת אם ישנה עוד דרך שאפשר יהיה לפתור את הבעייה כי לפרמט זה קל אבל להחזיר את כל מה שיש על המחשב זה בעייתי... דרך אגב אני משתמש בויסטה SP1 המפרט של המחשב בחתימה... תודה מראש מתן.
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לפני איזה שנה כרטיס פוסטקארד עם 4 ספרות דיגיטליות, הגיע איתו איזה חוברת קודים קטנה שלא הצלחתי לפענח אותה (והספיקה ללכת לאיבוד מאז) קניתי את הכרטיס במטרה להפסיק "לנחש" מה קורה כל פעם שיש צפצופים או מסכים שחורים בתקווה שזה יראה לי בדיוק מה להחליף אבל אני פשוט לא יודע איך להשתמש בדבר הזה... יש מישהו בעל ניסיון שמוכן לשפוך קצת אור על הכרטיס הזה? הוא מחליף קודים כמו משוגע ואני לא יודע מה זה אומר אף פעם! יש לי עכשיו מחשב שפעם בתקופה מחליט שהוא לא עולה עד שלא מוציאים ומחזירים את הכרטיס מסך שלו... אני מנסה לגלות תבעיה עם הפוסטקארד אבל אין לי מושג איך להתקדם עם זה... אשמח לשמוע קצת פרטים ממישהו שמשתמש בו...
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיבור VGA שמתחבר ללוח אם, אין לי אפשרות להכניס כ.מסך כי אין לי מושג איזה כרטיס מסך מתאים לו יש לו חריצים מוזרים אם תוכלו להפנות אותי לאתר שמסביר על סוגי החריצים לכ.מסך אני אשמח. בכל אופן, כאשר אני מחבר אתץ הVGA למחשב המסך עובר למצב המתנה.. הוצאתי את הבטריה וזה גם לא עזר.. נסיתי להחליף כמה מסכים אבל המסך בסדר.. אשמח לפתרונות
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, אין לי כבר מושג למי לפנות כי אני לא יודע אם הבעיה שלי בתחום של חומרה או תוכנה. קרתה לי איזו תקלה במחשב לפני כמה ימים של הווינדוס, עשיתי ריסטרט ידני והמחשב רשם שישנה תקלה במערכת הפעלה. לא הייתה לי אפשרות להיכנס לסייף מוד, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס בנסיון לתקן את המערכת הפעלה. אחרי השלמת התהליך תיקון כשהווינדוס עלה הוא הראה מסך כחול, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס מחדש. הכל עלה כראוי, רק כשהדיסק של הווינדוס לא נמצא בתוך המחשב בזמן ריסטרט, הוא נותן לי את אותה השגיאה שקרתה מן התחילה. בקיצור, המחשב מעלה את הווינדוס רק אם הBIOS מוגדר על BOOT FROM CD, ואם הדיסק של מערכת ההפעלה נמצא בפנים. אחרת אני מקבל תקלה. פירמטתי כבר שלוש פעמים, אני לא תורח לעדכן חוץ מדרי…
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-