עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. עשיתי גיבוי מהמחשב הקודם בשיטת DirectCD, על דיסקים TDK 700mb, Silverline 700mb וגם Philips. חלק מהדיסקים - TDK בכלל לא נקראים על ה-DVD ASUS שלי! וחלק מהדיסקים שכן נקראים בעלי כמה פגמים לפי זה שחלק מהשירים יצאו "מעורבבים" בקטע מהם עם עוד שיר. :-\ בקיצור המצב דרעק לגמרי! העברתי כבר את הצורב HP הישן שלי למחשב החדש, והמחשב הישן עדיין מכיל את הקצבים אבל אין לי איך להעביר אותם למחשב הישן... רוב הקצבים הם mp3. למישהו יש רעיון??? אני ממש מיואש!! :'( תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by LRa,

שלום, לאבא שלי יש מחשב סביר יחסית, אך משום מה הוא מאוד איטי, ואני לא מבין למה. יש לו ווינדוס 7 SP1, התקנה חדשה יחסית. אין הרבה תוכנות ובדקתי spyware. המפרט שלו הוא: amd athlon 64 x2 dual core 5000+ 2.6 GHZ 2 giga ram לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 3200. אשמח לקבל כמה טיפים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זכרונות החלפתי מעבד חדש לוח אם לא מזמן החלפתי ועדיין יש בעיה מוזרה כזאת מדי כמה ימים... מה אתם אומרים ספק 480 וואט לא מספיק? QUAD 6600 4GB DDR2 8800GTX שני קשיחים ב SATA לוח BAD AXE 2 הספק לא גנרי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4k ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M660, באתר של NVIDIA הכרטיס אמור להוציא 4k http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gtx-660m/specifications כמובן שקניתי כבל HDMI 4k בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב4k ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום התחברתי היום לפרטנר. כאשר אני מתחבר ישירות לממיר האופטי הכול עובד, כאשר אני מתחבר לראוטר NETGEAR r6700 האינטרנט מתנתק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לחבר שלי יש את המחשב הבא: מעבד - Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz לוח אם - ASUSTeK P5VD2-VM זכרון - 2048 MB כרטיס מסך - VIA Chrome9 HC IGP הרדיסק - WDC WD1600AAJS-22PSA0 160GB במבחני זכרון של Everest הוא קיבל מקום טוב באמצע, אבל משומה, הוא משתמש במחשב לעריכת וידאו (Premier Pro 2), והמחשב פשוט ז-ו-ח-ל... למשל, כאשר צריך לרנדר אפקטים בפרמייר, הוא מבצע אותם פריים אחרי פריים, וכל פריים לוקח בין 3 ל5 שניות. תעשו את החשבון לבד... בכל אופן, המורה של אותו חבר אמר לו שמה שהוא צריך זה לקנות הרדיסק חדש, ולפצל אותו ל2. אז המחשב יעבוד יותר מהר. ואני שואל אתכם: מה באמת יעשה הבחור, ומחשבו יעוף כמו מטוס סילון? תודה על כל עזרה שתגיע, אם תגיע...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kziza,

היי, יש לי בעיה עם החיבור HDMI בין המחשב למסך טלוויזיה. אין לי מושג מה זה, לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי הוא חדש Gtx760, אבל אני גם לא סגור על זה שזה הטלוויזיה, כי מחובר אליה גם ב HDMI סוני 3, והוא פועל כמו שצריך יש לי 2 חיבורים זמינים, חשבתי אפילו אולי זה רק אותו חיבור ספציפי וניסיתי לחבר בדיוק איפה שמחובר הסוני, גם לא פעל, וזה משגע אותי אין שום סיבה שזה לא יעבוד, הדרייבר של המסך מעודכן. לא יודע, אולי למשהו אחר יש רעיון, וגם לא נראה לי שזה הכבל עצמו כי ניסיתי לחבר עם הכבל של הסוני גם לא פעל. בקשה אם משהו מבין בזה ויכול לעזור לי, נגמר לי הרעיונות לגבי מה יכולה להיות הבעיה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לפני חודש התחילה הבעיה והסתיימה שנהרס לי הדיסק קשיח, עכשיו קניתי לפני יומיים דיסק קשיח חדש ועוד פעם יש לי מסכים כחולים עם רעש חזק, בינתיים קרה לי פעמיים, עשיתי בדיקת מאמץ והכל תקין ניקיתי את המחשב, לא יודע מה כבר לעשות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הבעיה קרתה אחרי הפסקת חשמל ברחוב שלי לפני כמה ימים, הכונן עצמו נדלק וכו' וגם המסך, אבל אין זיהוי מצד המסך שהמחשב נדלק. ניתקתי את החשמל מהכל חיברתי חזרה לא עזר. ניתקתי את כלל הזיכרון מהמחשב והדלקתי אותו, ממה שזכור לי הוא אמרו לצפצף ( תקנו אותי אם אני טועה ) אבל הוא לא צפצף. בנוסף המנורה על הלוח אם לא נדלקת למרות שהמאוורר של הכ. מסך והמעבד עובדים, הHD עולים גם הם. בגלל זה אני לא בטוח אם זה הלוח או שמה הספק. הלוח שיש לי זה MSI - k9n Neo יש דרך לבדוק את העניין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן חבר'ה,אז לפי הכותרת אפשר להבין את הבעיה,המחשב עושה ריסטרט מעצמו באמצע המשחק,אני אראה לכם פה סרטון קצר של 4 דקות,בדקה ה3 החלטתי לכבות את הוידיאו כי ראיתי שפתאום המשחק עובד יותר סביר ואז לאחר דקה הבעיה חזרה והצלחתי לתפוס אותה.(הכל מתועד בוידיאו) המחשב שלי כמו שנאמר גם בסרטון: INTEL CORE 2 DUO E6750 3GB RAM ATI RADEON HD4850 עם אוברקלוק של סאפיר 10% ספק כוח של THERMALTEK 550 וואט הנה הסרטון: Computer Problem Something Like Blue Screen וסליחה מראש על המבטא הרוסי הכבד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by i-kramba,

מפרט : Motherboard Name Asus P5AD2 Premium (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Alderwood i925X System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (09/26/04) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E Monitor Proview 775/776/778 [17" CRT] (FASQ590063331) Multimedia Audio Adapter Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] שאלות לפי התמונות: 1. מחשב או שרת ? 2. הפאנל הקידמי נעול עם מנעול איך פותחים ? 3.הבעיה העיקרית שלו זה ה- 3 דיסקים הקשיחים והביוס .הביוס לא מזהה אותם או שאני לא מבין איך להגדיר אותם? אלה דיסקים סאטה ישנים מ-2004 ר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ישראלה,

יש לי בחנות קופה שמבוססת על וינדוס 2000 ואני מעוניין להתקין לו כרטיס רשת אלחוטי של level oen, באתר שלהם יש דרייבר מXP ומעלה. איך אפשר להשיג לוינדוס 2000 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by recondriver,

שלום לכולם, ברשותי לפטופ Levono E440 מזה כשנתיים. במהלך התקופה המחשב לא היה פעיל בכלל, וישב במגירה כבוי. הוא במצב חדש לחלוטין. היום רציתי להדליק אותו, אבל שום דבר לא קורה. דברים שניסיתי ולא פתרו את הבעיה: 1.חיברתי לחשמל, טענתי אותו למשך יומיים. 2.הוצאתי את הסוללה, לחצתי על כפתור הPOWER מספר פעמים, הכנסתי חזרה את הסוללה וניסיתי להדליק, גם כאשר הוא מחובר לחשמל וגם כשלא- זה פתרון שבדרך כלל עובד במחשב לנובו אחר שברשותי. 3.איפסתי את סוללת הCMOS מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה פאק של היצרן עם הדגם הזה, ולרוב מדובר בלוח אם. שגם אחרי שמחליפים אותו, הבעיה חוזרת על עצמה. למישהו יש פתרון לנושא? עצה? המלצה למעבדה מקצועית במחיר הוגן? תוד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן. לחבר שלי נדפק ההארדיסק. עד כדי כך שאפילו שמחברים אותו למחשב אחר כסלייב לא ניתן לקרא אותו. הטכנאי אמר לו שההארדיסק נדפק ו...שהוא מחליף לו גם את הספק שלדעתו אחראי למצב (כמובן שצריך לשלם על כך...). האם ידוע לכם על מקרים כאלו? אני לא מתכוון בתאוריה אלא ממש מעשית, האם יכול להגרם נזק כזה רק ל HD מהספק, בעוד כל הלוח מתפקד מצויין ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום יש לי בעיה עם כרטיס המסך GF7600, אני רואה כל מני הפרעות בעיקר בזמן משחקים, לעיתים גם בתוכנות לא מדובר במשחק ספציפי, זה קרה לי כבר ב3-4 משחקים. כבר ביצעתי עדכון דרייברים ו-DX אבל ללא הצלחה צירפתי תמונה של ההפרעות שהופיע באחד המשחקים: אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DISSOHEAD,

אז ככה, מדובר במחשב חדש שהרכבתי לפני פחות משבועיים. רכשתי SSD חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ואני משתמש בשני הארד דיסקים ישנים בשביל המדיה וכל התוכנות שמותקנות במחשב. אתמול נתקלתי במסך שחור כאשר הפעלתי את הווינדואס (8.1), חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו בעיה די נפוצה. ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי כדי לנסות ולסדר את הבעיה אך ללא הצלחה. לבסוף החלטתי פשוט לפרמט את הSSD ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, גם ככה מדובר במחשב חדש שלא מותקנות בו הרבה תוכנות וכל המדיה על הארד דיסקים גם ככה. מאז שפרמטתי אחד מהארד דיסקים (זה שעליו היו מותקנות כל התוכנות) לא הופיע, כמובן שניסיתי לאתר אותו בDisk Managment אך הוא לא הופיע שם וגם לא בBIOS. ניסיתי להחליף חיבורים וכבלים ושום דבר לא עבד. לבסוף אפיל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by cannotfindaname,

יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאורר שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK חדש שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. הספק: ezcool ps-1000 500w12cm big fan psu מפרט: לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3l מעבד:intel core 2 duo e5200 box כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb dd תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by cupidil,

יש לי P4 בן 4 שנים שמריץ win-xp. מיד אחרי נפילת מתח שהפילה את המחשב המחשב לא זז. אני מדבר על 10 דקות עד ש windows מסיים לעלות! גם אחר כך הוא לא זז ומראה "שימוש ב CPU: 100%". כל כמה דקות השימוש ב CPU מסתדר לחצי דקה ואז חוזר ל 100 ושוב שום דבר לא זז. הרצתי בדיקות על הדיסקים והכל תקין. גם כמות הזיכרון שמוצגת זהה למה שיש ומהירות ה CPU תקינה. יש למישהו רעיון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב כי הוא היה ניתקע ועושה ריסטרטים לפי הצפצוף לפניה bootהבנתי שמדובר כנראה בבעיה בכרטיס מסך לאחר התקנת וינדוס 8 הבעיה נמשכה וטכנאי שהיה אצלי החליף את הכרטיס מסך ואז באופן זמני הוא עבד בסדר למשך שבוע בערך, פתאום התחילו לי מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת והמחשב עכשיו לא עובד לחלוטין המחשב כבר לא באחריות, נקנה לפני 3 שנים בRSM יש למישהו המלצה למעבדה או טכנאי באיזור גבעת שמואל-פתח תקוה - רמת גן? (סליחה על הפוסט העילג- נשלח מה אייפד 1 המקרטע שלי )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by huber,

הי חברים. למישהו יש ספק מודולורי וכבל כזה שהוא לא משתמש בו ומוכן לתרום אותו? לא קריטי האורך, הצבע או כמות חיבורי ה SATA: 6pin to three SATA connectors Modular Cable

22. שלום יש לי שתי בעיות חמורות במחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותן 1.יש לי את המסך T220 ובזמן האחרון המסך התחיל קצת לרעוד ולא רואים ממש טובים רואים מטושטש והקצב רענון על 60 זה הכי גבוה שיש 2.לפני שנה קניתי מחשב והוא נפל לי ואז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות והחלפתי למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים אולי זה לא מהכרטיס מסך אז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,זכרונות,כרטיס מסך,ספק כוח וזה עדין הפריע לי אז הוא עלה לי את מהירות הסיבוב של הכרטיס מסך וזה יצר התחממות של הכרטיס מסך אז החזרתי את זה למצב הרגיל. ומאז החלפתי את כל החלקים האלה אז המחשב התחיל לעשות צפצופים מוזרים זה צפצוף קבוע שמתחיל ואז אחר כך ואז שוב מתחיל,הר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Respa,

.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Crazy Ivan,

כשחזרתי היום הבייתה הדלקתי את המחשב, וכאשר windows98 עלה הוא מיד הציג את המסך הכחול. עשיתי reset והפעם ה-windows עלה. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ושוב לפני שהייתי מחובר הופיע המסך הכחול. הפעם, לאחר ששוב הפעלתי מחדש את המחשב, שולחן העבודה היה ברזולוציה הכי נמוכה ועל 256 צבעים והופיעה הודעת שגיאה (בעיה בתצוגה או משהו כזה). שיניתי את ההגדרות חזרה לרזולוציה 1024X768 ורמת צבע של 32 סיביות ולכן שוב הייתי צריך להפעיל מחדש. עשיתי reset ושוב כאשר ניסיתי להתחבר לאינטרנט הגיע המסך הכחול. ניסיתי להתקין מחדש את windows אבל הופיעה הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה (אני מניח שזה בגלל שה-windows שמותקן עכשיו לא הותקן מהדיסק שממנו ניסיתי להתקין). החלטתי שוב לנסות להפעיל את windows ושוב חזרה בעיית ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה מזה זמן מה המערכת שלי עושה בעיות.. מדי פעם המערכת שלי מקפיצה הודעת BSoD שממנה יכולתי לקחת את המידע: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" לצערי ממה שחיפשתי לא מצאתי פתרון מועיל.. כמו כן מה שקורה בזמן הפעלת משחקים (לא מיידית אלא אחרי זמן מה) המקלדת והעכבר נכבים ואינם מגיבים, המסך מראה תמונה תקוע, מנורת הדיסקים הקשיחים במארז אינה מהבהבת כלל, רק המאווררים עובדים במארז, בספק הכוח והלדים של לוח האם.. הרצתי את OCCT: CPU: OCCT - בקושי עברה דקה וכבר יש הודעת שגיאה על המעבד.. הסתכלו במפרט שלי בכדי לקבל תמונת מצב שלה המערכת שלי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים