עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yanivd28,

היי קניתי את רכיב הבלוטות למחשב שולחני, שעבד יפה כמעט שנה, ועכשיו כל כמה שעות יש מעין ניתוק שלו , אני עובד עם עכבר בלוטות' ומדי כמה שעות הוא פשוט לא עובד, מה שמוזר הוא שהוא עדיין מזוהה ב show bluetooth devices אבל בשביל לחבר אותו בחזרה צריך לעשות delete device ושוב פעם למצוא ולהתקין אותו, אותו דבר עם המקלדת בלוטות' ניסיתי להחליף סוללות, וגם קניתי עוד מתאם מתוצרת שונה, אותה התוצאה... האם נתקלתם? האם ישנה תוכנת בלוטות' לא של מייקרוסופט המובנית בווינדוס? מכיוון שזו יכולה להיות רק בעיה בתוכנה... תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by one123,

המחשב שלי בן 7 ועם זאת עובד לא רע - להוציא כרטיס הגרפי. אני עם לוח אם גיגהבייט X58-UD3R https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X58A-UD3R-rev-20#ov מעבד I7-930 . אני מעדיף לקנות כרטיס גרפי חדש ולא מחשב . האם כרטיס כמו NVIDIA 1050 יעבוד על המחשב ? מבחינת כח לא אמורה להיות בעיה (הספק של 600W) , אני חושש מהענין של PCI-EXPRESS 3 היות והלוח אם תומך עד 2. 2 x PCI Express x16 slots, running at x16 (PCIEX16_1/PCIEX16_2) (Note 2) 2 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8_1/PCIEX8_2) (Note 3) (The PCIEX16_1, PCIEX16_2, PCIEX8_1 and PCIEX8_2 slots conform to PCI Express 2.0 standard.) 2 x PCI Express x1 slots 1 x PCI slot…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום, ותודה מראש על העונים אז ככה יש לי לאפטופ hp pavilion dv6126ea אני הורדתי באתר שלהם את 2 הדרייברים של הכרטיס קול אבל שניהם לא טובים ולא עובד לי הכרטיס קול מה אני עושה אני כבר אבוד רעיונות ואין לי מושג מה לעשות בעניין אני מחפש דריבר לווינדוס אקס פי דרך אגב תודה לעונים עוד פעם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gzlt,

שלום לכל מי שראה בעיתון את המבצע של קרביץ - קנה ראשי דיו של hp וקבל צורב פיליפס 52x24x52 במאה שקל: אז הלכתי לקרביץ ואמרתי לעצמי שאני צריך ראשי דיו....ובשביל 100 שקל שווה לנסות אז ככה......הצורב יפה, כסוף ומוזהב, ויש לו באנדל נחמד אבל יש בעיה קטנטונת התקנתי נרו 6, ובכל מהירות שצרבתי, בדיסק שיצא מהכונן, לאחר הצריבה הופיעו עיגולים לבנים, מעין שפשוף על המדיה אח"כ התקנתי נרו שמגיע עם הצורב ובמהירות מעל 24 הופיעו אותם עיגולים וסריטות שכמובן לא כל כך מאפשרות לקרוא את הדיסק בשלמותו. אני צורב על מדיות של מקסוול, והמהירות שלהם, לפי מה שכתוב עליהם - x48 מישהו יודע מה הבעיה? בתודה מראש גיל

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by no1no2,

הכרטיס רשת שלי נמצא בIRQ 11 יחד עם הכרטיס מסך שגורם לבעיות! אני צריך לשנות לו מקום בIRQ ובלי להעביר מקום בPCI לאן אני יכול להעביר אותו ? 0System timer 1Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard 2Programmable interrupt controller 3Communications Port (COM2) 4Communications Port (COM1) 5CMI8738/C3DX PCI Audio Device 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 6Standard Floppy Disk Controller 7ECP Printer Port (LPT1) 8System CMOS/real time clock 9SCI IRQ used by ACPI bus 10Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC 10ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 11Realtek…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yaelfrank,

שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. לכן, הורדתי תוכנה שאומרת מה הקוד של התוכנה וגם הקוד הזה לא אושר... הוררדתי עוד 2 תוכנות: 1. bittorrent ואת powerISO ושם לא מצאתי בכלל שמופיע לי אופיס. עכשיו שאני מנסה לפתוח קבצים של הוורד ששמרתי, אבל מופע לי אייקון מוזר לא של הוורד ומתקבלת ההודעה:" לתוכנית זו אין אפשרות לפעול בשל…

7. Started by cena00,

שלום לכולם. אתמול ממש התחשק לי לשחק בCOD, אחרי שלפחות שנה-שנתיים לא שיחקתי במחשב. הורדתי, התקנתי, נכנסתי, והמשחק מקרטע על ההגרות הכי נמוכות. חשוב לציין שהמשחק עבד לי פעם בצורה מעולה במחשב, על הגדרות גבוהות אפילו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה! מפרט: core2dou e4600 nvidia 9600gt 512mb 2GB ddr2 HU HITACHI 320gb

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by bugo11,

התחלתי לפתוח קובץ גדול בווינראר והמחשב נכבה באמצע של הפתיחה ניסיתי שוב ועוד פעם נכבה... הורדתי את התוכנה s&m והמחשב נכשל בהתחלה בבדיקה של של המעבד והפסיק את הבדיקה... המחשב נכבה גם כשעשיתי memtest לבדיקת הזכרונות. רשום לי בתוכנה של האס אנ אמ best error detection is on higher cpu load. מה אני צריך לעשות ומה הבעיה בדיוק עם המעבד? המפרט amd 5000+artic freezer 9600gt כרטיס מסך 2g memory זכרון nzxt500w ספק דיסק קשיח 320

9. שלום לכולם כבר חודש כל מה שרואים במחשב מופיע לי עם מעין גלים שמתגברים שיש תמונה עם הבדלי צבעים גדולים. ניסיתי לצלם את זה אבל המצלמה לא תפסה את זה כל כך http://www34.brinkster.com/fentilon/problem.zip המערכת היא: p4 1700 256DDR לוח: jetway 845gpro כרטיס מסך על הלוח ספק ג'נרי 320וואט מסך Flatron LCD 563LE מערכת הפעלה ווינדוס 98 כל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי מסך אחר והבעיה נשארה ואין בעיה במסך כי הוא עובד טוב על מחשב אחר. ניסיתי גם כרטיס מסך אחר והבעיה לא נפתרה. ניתקתי את הכל מהמחשב חוץ מהמינימום וזה גם לא עזר. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Boomer,

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל (כמעט ורק ב-BF1942 אבל לפעמים גם במשחקים אחרים): לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... זה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by miim17,

המודם עבד תקין עד שהוא הפסיק לזהות צליל חיוג. נבדקו החיבורים לקו, אין הודעות בתיבה של בזק וכו'. כאשר אני מגדיר למודם לא לחכות לצליל חיוג הוא מחייג, נוצר התחברות לשרת אך אחרי כ 20 שניות של רעשי התחברות הוא מפיל את הקו. למישהוא יש רעיון?

12. כי יש לי בעיה,ואמרו כאן לנטרל את בקר ה-RAID ,אז איך אני עושה את זה,אני לא מבין בביוס!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Phobus,

שלום, לפני כמה ימים פירסמתי כאן נושא שבו הייתה לי בעיה עם כרטיס המסך שגרם ללוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) להיתקע בשלב האחרון של ה vga detection. שם ציינתי שהמחשב נתקע קודם כל בשלב ה-dram detection אך פתרתי זאת זמנית כאשר הוצאתי את 2 הסלוטים ממצב ה-dual channel והכנסתי אחד מהם ל-single channel. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365321.0 ובכן היום התחדשתי לי ב-hd4670 וכמובן שהבעיה עם נורת הזיהוי האחרונה נפתרה (ה-6600 הקודם התברר כפגר אחרי בדיקתו במחשב אחר). כעת אני מנסה להחזיר את הזכרונות ל-dual channel וזה עדיין לא עובד לי. ניסיתי את הדברים הבאים: *מודול זכרון A בסלוט single channel A *מודול זכרון B בסלוט single channel A *מודול זכרון A בסלוט single channel…

14. Started by Eli.P,

שלום לכולם יש ברשותי דיסק אופטי שיש בו עבודות ישנות אבל הבעיה שלי שאין לי כונן שקורא אותו ואני לא רוצה להשקיע 300 שקל כדי לקנות כונן אז שאלתי היא היכן אני יכול להעביר את הקבצים שיש בו לדיסק רגיל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by segev21,

בוקר טוב לכולם .. עכשיו ניתקלתי בבעיה ואני לא מצליח לפטור אותה יש לי מחשב מסוג acer aspire 5740dg win7 home עכשיו חיברתי קבל לאן רגיל מהמודם של האינטרנט מהמודם wifi לתוך המחשב נידלק אור ירוק איפה שהחיבור במחשב של הכבל לאן אבל הוא כאילו לא מזהה לי אותו איך אני בודק אם הכרטיס רשת שלי עובד כראוי? לא הwireless והורדתי דברייברים מהאתר של acer למחשב הזה לרשת ה lan אבל אין שם שום קובץ התקנה למה? אם משהו יוכל להוריד את התרייברים ולבדוק איך מתקינים אותה אני יודה לו מאוד או שהבעיה היא במקום אחר בכלל תודה לעוזרים ..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש ברשותי מחשב P3 600 MHZ ( גרסת B עם 512K בקאש , מי מספיק זקן בשביל לזכור ??!!) על לוח p3c2000 של ASUS עם כרטיס RIVA TNT 2 ( ענתיקה עוד מעט יהיה שווה זהב ........) וכשאני מדליק אותו הוא עושה רעש כזה של REBOOT בלופים כול הזמן ....... ולא מראה אפילו פוסט ! ממה זה יכול לנבוע ומה הפתרון ? אם אתם מתכננים להגיד לי ליזרוק את הגרוטאה בלבד אז אל תגיבו ובואו נשאיר את הת'רד קשור לעיניין .....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Avi5525,

מחשב נייד Lenovo G570 נתקע בהפעלה שלו על המסך טעינה של הווינדוס (Starting windows), המחשב מריץ מערכת הפעלה Windows 7 home premium 64bit. בצעתי במחשב מספר פעמים פירמוט, אך עדיין הווינדוס מסרב לעבוד ,לאחר כמה פעמים אשר בצעתי פרמוטים קיבלתי מספר מסכים כחולים עם אותם מספרי שגיאה stop 0x000000F4 המחשב הפסיק לציג מסכים כחולים אבל נתקע במסך טעינה של הווינדוס(Starting windows) גם דרך הSafe mode המחשב נתקע מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הנוכחית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by or2077,

יש לי בעיה בכרטיס קול שהרמקולים עובדים, יענו החיבור עובד... אבל כשמחברים מיקרופון זה לא מזהה, פעם היה לי את הדריבר של ריילטק אבל פירמטתי את המחשב ואין לי את זה כבר ניסיתי להוריד מהאתר של ריילטק את הדריבר המתאים אבל זה מוריד על 0.5 KB וזה לא בגלל האינטרנט שלי זה ככה בעוד כמה מחשבים שבדקתי... מישהו יכול לתת לי הורדה לדריבר? זה הכרטיס: Realtek ALC880(D) High Definition Audio Controller תודה

19. שלום. אני מנסה לחבר הארד דיסק למחשב המריץ XP, ואני פשוט שומע מלא באוהדים של כניסה ויציאה של USB וההארד דיסק פשוט לא מזוהה. במחשב אחר אשר מריץ 7 הכל עובד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by xtrauser,

זה ממש מוזר. המחשב נכבה לבד. בלי מסך כחול, בלי שום הודעת שגיאה. פשוט נכבה. זה קורה בווינדוס ובהרבה הפצות לינוקס שניסיתי. אז נראה לי שזה לא קשור למערכת הפעלה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by oxn35131,

מישהו יודע איך מכבים את האור האדום בצד ימין מלעלה שכתוב M הכפתור מאקרו בחיים אני לא משתמש בזה כנראה לחצתי משהו בטעות במקלדת והאור נדלק 30 דקות שאני מנסה לכבות את זה ואין לי מושג איך זה מעצבן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by L1ron,

שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מגלה תקיעות רבות במשחקים בסיסים, תקיעות באינטרנט , עבודה איטית של המחשב ואינני יודע למה. למען הסר ספק פירמטטי את המחשב וווידיתי בעזרת כמה תוכנות שאין VIRUSIM על המחשב. כמו כן המעלות של כל הרכיבים במחשב תקינים , מעבד 36 מנוחה כ.מסך 55 מנוחה. בעבר המחשב היה רץ ממש מהר גם בגלל שפעם הוא מן הסתם היה נחשב לטוב..אבל אני לא צריך יותר מהמחשב שיש לי כרגע ואני לא רוצה לקנות מחשב סתם רק בגלל שאני צריך מחשב שיעבוד לי מהר..כי בשביל סתם מחשב שיעבוד מהר המחשב שלי בתאכלס מספיק.. בכל מקרה המפרט שלו זה E6550 GEFORCE 8500GT 2GB RAM 667 ASROCK CONROE היום פירמטתי את המחשב וראיתי שיש עדיין תקיעות למיניהם במשחקים והמחשב מרבה גם להיתקע בעבודה בסיסית. אני שם לב לתופעה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

אני פרמטתי לא מזמן והמחשב נקי, הכל רץ חלק ויפה. היום, כבר 3 פעמים, המחשב פשוט קפא, ורק ריסטרט סידר את זה. מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by legopart,

המצב כזה: ללא סיבה מוצדקת בזמן העבודה מול המחשב התצוגה במסך הופכת להיות שחורה, ניתוק הכבלים וחיבורם בשנית לא עוזר ולחיצה על מקשי המקלדת או העכבר גם לא עוזרים. רק ריסט עוזר ומחזיר את התצוגה בצורה מיידית. בגדול לא נראה לי שזה קשור למצב שינה כי אני מצליח לצאת ממצב שינה. חומרת המחשב היא כרטיס מסך GTX470 ולוח אם של AMD 955 שכולל כרטיס מסך מובנה ו2 זוגות זכרונות (לא מאותו דגם) של DDR3 והכונן הוא SSD אציין עוד מידע אם צריך. מה הכיוון שאני צריך לחפש?, מדובר על מצב עבודה רגיל ולא מאמץ, לרוב אחרי תעינת המחשב ועליית הווינדוס כ2-5דקות של כניסה לאינטרנט {במרבית היום זה לא קורה} *אין לי גם איך לדמות את המצב שזה קורה כדי לבדוק האם זה עשוי לקרות בשנית…

דיונים חדשים בפורומים