עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי שני חשבונות קנית דלק וחשבון טלפון אני מנסה לפתוח את הקובץ שבדרך כלל לא היה בעיה ועתה מודיע לי שהקובץ גדול ואני לא מצליח לפתחו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by yaelfrank,

שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. לכן, הורדתי תוכנה שאומרת מה הקוד של התוכנה וגם הקוד הזה לא אושר... הוררדתי עוד 2 תוכנות: 1. bittorrent ואת powerISO ושם לא מצאתי בכלל שמופיע לי אופיס. עכשיו שאני מנסה לפתוח קבצים של הוורד ששמרתי, אבל מופע לי אייקון מוזר לא של הוורד ומתקבלת ההודעה:" לתוכנית זו אין אפשרות לפעול בשל…

3. Started by Dutchy,

אהלן. קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי.. עם הלוח אם הנ"ל.. התקנתי וינדוס ושמתי לב שבהתקנה כשההתקנה עושה RESTART , אני מקבל מסך שחור ושום דבר לא קורה הפעלתי מחדש את המחשב אבל לאחר שהוינדוס הותקן, גם הבעיה חזרה על עצמה כשאני עושה RESTART ידני. נכנסתי למצב ההגדרות של הביוס וגם שם, כששומרים CMOS זה מציג מסך שחור ולא עושה כלום - בעוד המחשב דולק. יש לציין כי פעולה של כיבוי המחשב כן פועלת. יכול להיות שאולי כשהרכבתי משהו במחשב בטעות הוצאת איזשהו כבל של רגל RESTART או משהו כזה? מה אפשרות לעשות? אולי להחזיר הגדרות DEFAULT בביוס? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי מחשב שפתאום הפסיק לפעול , החלפתי ספק לא עזר , מה שמוזר זה שבלי שהמחשב יפעל הנורה על המארז דולקת . ניתקתי הכל ועדיין המחשב לא נדלק .. מה זה יכול להיות ? תודה

5. Started by moranb,

שלום לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת, אחרי עדכון BIOS ללוח MSI P945 לביוס AMI3.7 מ3.2 העדכון עבר בהצלחה (עדכון דרך הווינדוס) המחשב הופעל מחדש (כמו שצריך להיות), ומאז הוא התחיל לצפצץ כאילו המאוורר של המעבד לא עובד, למרות שאני רואה שהוא עובד, בנתיים ביטלתי את הציפצוף דרך הביוס, וניסיתי לעשות שחזור לברירת מחדל וגם שינמכתי מחדש לביוס היישן והוא עדיין מודיע שהמאורר לא עובד וכל פעם צריך ללחוץ F1 כדי שהוא ימשיך לעלות אחרי הביוס. אולי למישהו יש עצה בישבלי או פתרון?.??? נ.ב. הטמפ כרגע קצת גבווה אבל לא מגיעה לערכים קריטים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי בעייה המחשב נכבה לי כל הזמן זה יכול להיות אחרי שעתיים של עבודה ויכול להיות אחרי 3 דקות ששל עבודה . לפני שהוא נכבה הוא תוקע את מה שעשיתי כגון : ראיתי סרט שיחקתי במשחק או גלשתי באינטרנט... אחרי שהוא תוקע את המסך ל2 שניות מופיע מסך כחול שבו רשום: שהמחשב כיבה את עצמו כדי למנוע נזק..... הכי קל עכשיו זה לפרמט ולגמור עניין אבל אני רוצה לדעת אם ישנה עוד דרך שאפשר יהיה לפתור את הבעייה כי לפרמט זה קל אבל להחזיר את כל מה שיש על המחשב זה בעייתי... דרך אגב אני משתמש בויסטה SP1 המפרט של המחשב בחתימה... תודה מראש מתן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ishay0703,

הן rgb הן הלדים של כפתור ההפעלה אינם פועלים. מדובר במארז be quite 500xd לוח gigabyte x670 gaming ax ניסתי לחבר את יציאת הrgb למקומות אחרים בלוח אך ללא הועיל. בנוסף ניסתי לחיצות ארוכות על כפתור התאורה והבעיה אינה נפתרה. תודה לעוזרים.

8. קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by rollita,

פעמיים בחודש האחרון, אחרי עבודה רציפה של כמה שעות טובות המחשב מאתחל עצמו. מה יכולות להיות הסיבות? איך אני יכול לעלות על הבעיה? ומה בדיוק לעשות? המחשב אגב פנטיום 3 בן כ-4 שנים, ללא החלפת מאוור מאז (אולי זו הסיבה...)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כשאיתי משחק משחק שהמחשב אמור להריץ בקלות יחסית הוא קורס או נתקע ודורש ריסטרט כאשר אני עושה ריסטרט המסך מעבד סיגנל ולפעמים צריך להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שהמסך חוזר, אני לא יודע אם זאת תקלה בכרטיס מסך או ברכיב חומרה אחר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Avi5525,

מחשב נייד Lenovo G570 נתקע בהפעלה שלו על המסך טעינה של הווינדוס (Starting windows), המחשב מריץ מערכת הפעלה Windows 7 home premium 64bit. בצעתי במחשב מספר פעמים פירמוט, אך עדיין הווינדוס מסרב לעבוד ,לאחר כמה פעמים אשר בצעתי פרמוטים קיבלתי מספר מסכים כחולים עם אותם מספרי שגיאה stop 0x000000F4 המחשב הפסיק לציג מסכים כחולים אבל נתקע במסך טעינה של הווינדוס(Starting windows) גם דרך הSafe mode המחשב נתקע מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הנוכחית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by squeezo,

אני לא מאמין שמישהו פה יצליח לעזור לי עם הבעיה כי היא נוגעת ספציפית להתקן אבל ננסה -) יש לי נגן אם פי שלוש של e.digital מדגם MXP 100 וכל ההתקני יו אס בי שלי עובדים טוב. רק את ההתקן הספיצי הוא עושה לי כל פעם בעיה בהתקנה ומפעיל לי את המחשב באמצע ההתקנה. יש מושג?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המחשב שלי- תסתכלו במפרט וכל פעם שאני נניח פותח תיקיות גדולות של משחקים,או מעלה את האינטרנט אקספלורר ,אז הוא קצת רעש כזה לכמה שניות עד שהדבר הזה עולה. לא רעש חזק,אפילו אם שומעים מוזיקה במינימום ווליום אז לא שומעים את זה! בכל אופן מה זה בכלל???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by xtrauser,

זה ממש מוזר. המחשב נכבה לבד. בלי מסך כחול, בלי שום הודעת שגיאה. פשוט נכבה. זה קורה בווינדוס ובהרבה הפצות לינוקס שניסיתי. אז נראה לי שזה לא קשור למערכת הפעלה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by oxn35131,

מישהו יודע איך מכבים את האור האדום בצד ימין מלעלה שכתוב M הכפתור מאקרו בחיים אני לא משתמש בזה כנראה לחצתי משהו בטעות במקלדת והאור נדלק 30 דקות שאני מנסה לכבות את זה ואין לי מושג איך זה מעצבן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את המסך dell u2312hm ויש לי בעיה. כל פעם אחרי שאני מכבה אותו ואז מדליק הוא מעלה לי את השגיאה הבאה: (התמונה מצורפת בתחתית ההודעה). יש לי עוד טלוויזיה שמחוברת במקביל והתצוגה בין 2 המסכים מוגדרת על שכפול (מסך אחד שמוצג בצורה זהה על שני המסכים). שאני מדליק את הטלוויזיה היא עובדת ללא בעיה. רק אחרי שאני עושה שינוי כלשהו בהגדרות של המסך, לדוגמה שם רזולוציה שונה ואז מחזיר, המסך dell חוזר לעבוד. למישהו יש רעיון? אשמח לעזרה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Chana,

היי, יש ברשותי כונן SSD פנימי של סמסונג, אני רוצה לעשות בו שימוש ככונן SSD חיצוני, ואני משתמשת במארז ייעודי בשביל זה. הבעיה שכשאני מחברת את הכונן למחשב דרך ה-USB הוא לא מופיע ברשימת הכוננים (המחשב כן משמיע רעש של התחברות). יחד עם הכונן הגיע דיסק להתקנת הכונן, אבל אין לי כונן דיסקים במחשב (בנוסף לעובדה, שאני לא רוצה להתקין את הכונן למחשב ספציפי כלשהו, אלא שישמש ככונן גיבוי חיצוני). כשנכנסתי לאזור ניהול דיסקים הוא מופיע, אבל עם הכיתוב 'לא מוכר' ו'לא אותחל'. האם ניתן לעשות שימוש בכונן ללא התקנתו באמצעות דיסק חיצוני? תודה רבה!

18. אז ככה,נישיתי לעדכן את הביוס והמחשב לא נידלק אחר כך נתתי אותו לטכני, המחשב נידלק והכל עובד כמו שעון, חוץ מזה שהוא ניתקע ליפעמים במחשב היו לי שני זכרונות: אחד היה 100 הרצ ואחד היה 133 הרצ 64X2 הוא ניתק את ה133 הרץ ועכשיו אתם מבינים מה נישאר הבעיה שלי היא המחשב לא מקבל שום זכרונות 133 הרץ ובעם הוא היה מקבל ניסיתי ליפנות לטכנאי שלי אבל הוא טס לחו"ל נ.ב לא החליפו לי לוח אם סימנתי אותו מה אני עושה בתודה עידן אשכנזי!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by one123,

המחשב שלי בן 7 ועם זאת עובד לא רע - להוציא כרטיס הגרפי. אני עם לוח אם גיגהבייט X58-UD3R https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X58A-UD3R-rev-20#ov מעבד I7-930 . אני מעדיף לקנות כרטיס גרפי חדש ולא מחשב . האם כרטיס כמו NVIDIA 1050 יעבוד על המחשב ? מבחינת כח לא אמורה להיות בעיה (הספק של 600W) , אני חושש מהענין של PCI-EXPRESS 3 היות והלוח אם תומך עד 2. 2 x PCI Express x16 slots, running at x16 (PCIEX16_1/PCIEX16_2) (Note 2) 2 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8_1/PCIEX8_2) (Note 3) (The PCIEX16_1, PCIEX16_2, PCIEX8_1 and PCIEX8_2 slots conform to PCI Express 2.0 standard.) 2 x PCI Express x1 slots 1 x PCI slot…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by nadav22h,

שלום לפני כשבועיים קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציין שעידכנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כל האתרים בשימוש עם שם משתמש וביציאה מהם אני צריך להשים את הסיסמה מחדש. כל זה קורה אחרי שישחקתי קצת עם ההגדרות בחשבון אבטחה ב google, אבל אני לא זוכר איפה משנים חזרה. מישהו יודע?

22. שלום. יש לי מחשב נייד ישן שאני מנסה להשמיש אבל הוא לא עולה (ביוס עולה, מע' הפעלה לא עולה). עשיתי דיאגנוסטיקה להארד דיסק דיסק. היא עוד לא סיימה אבל זו ההודעה שקיבלתי. עושה לי רושם שזה לא ניתן לתיקון (לפי מה שקראתי עד כה). האם יש דרך לתקן? אם לא, האם לדעתכם תהיה בעיה להתקין SSD במקום?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום, יש לי windows 7 במשך מספר שנים, לפני כמה ימים שמתי לב כאשר אני מעוניין להעלות קובץ, נעלמה לי האפשרות להעלאה משולחן העבודה, מצרף תמונה להסבר. אשמח לעזרה, תודה.

24. הפעלה ראשונה של מחשב חדש שהגיע מהחנות, הותקנה מערכת הפעלה. עולה למסך ה- bios ומפה אני צריך את עזרתכם. למה לא נכנס למערכת הפעלה? ההגיון אומר בגלל ה- boot sequence אבל אין לי מושג איך לשנות אותו ואם זו בכלל הבעיה. אודה לעזרתכם. תודה .

25. Started by mMmSaK,

שלום לכולם! (: יש לי 4GB RAM 1600 מה קורה אם אני מוסיף עוד 4GB אבל של 1333? האם זה אפשרי? מה המשמעויות של זה? לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה זה פשוט יפעיל 8GB על מהירות הנמוכה שכאמור היא 1333 אגב זה DDR3 תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים