עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי. הלוח שלי בקרוב בן שלוש. דגם Asus m2n-mx בחודשים האחרונים הייתי מקבל הודעות של this device can preform faster כשהייתי מנסה לחבר את המדפסת שלי, ואחרי כמה זמן החיבור היה "עף" והיא לא היתה יכולה לפעול. עכשיו אותו הדבר קורה עם כרטיס הרשת האלחוטי שלי, שגם הוא בחיבור USB. ניסיתי בעבר גם להתקין עליו כרטיס רשת PCI ובאופן מחשיד המחשב לא זיהה דבר. בדקתי בביוס אם ישנה הגדרה כלשהי להתקני USB ולא ממש מצאתי. במנהל ההתקנים הסרתי את ה"וי" מאופציית: allow the computer to turn off the device to save power על כל יציאות הUSB, כך שלשם העניין הזה לא קשור. לפני שאני רוכש לוח חדש, רציתי רק לבדוק האם אני עושה משהו לא נכון. יש סיכוי שמדובר בהגדרה בביוס ?... ממש תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. יש לי מחשב של IBM דגםA50 אך במחשב אין לי אפשרות להוסיף כרטיס מסך יש לי רק מובנה ואני מאוד רוצה לחבר אותו לטלויזיה חברים המליצו לי על האתר הזה שרק אתם תוכלי לייעץ לי ולעזור לי תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by _xyz,

כשהמחשב מחובר לחשמל ולא פועל, יש רעש (קול בתדר די גבוה) לא מאוד חזק (זה קיים כבר מקניית המחשב). מה זה יכול להיות? האם הספק או הלוח פגומים? הספק: HEC RAPTOR 400W, הלוח: GIGABYTE G41M-ES2L

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. במסך הכחול מופיע משהו על dumping to physical disk או משהו כזה...

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן עוד משהו מעצבן זה שאני מכבה את המחשב בצורה נורמליתהתחל>כיבוי.ואני רוצה להדליק מיד אני לא יכול אני צריך לחכות מין זמן של השהייה זה משהו בספק כוח שלי כנראה..איך אפשר לדעת ממה הדבר נובע?כי כל פעם שיש לי את הבעיה בUSB הפיתרון היחיד שיש לי כרגע ביד זה לכבות את המחשב ולנתק אותו לגמרי מהחשמל ואז לחבר שוב לאחר רבע שעה 20 דקות והכל יחזור לקדמותו עד הניתוק הבא... תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ אני רוצה לבטל את הכרטיס שהגיע בתוך לוח האם, ולהכניס כרטיס אחר. איך אני עושה זאת? נאמר לי שאני יכולה להכניס ישירות את הכרטיס מבלי לנטרל בביוס, האם זה נכון? מחקתי בהסר/הוסף תוכנות את NVIDIA האם זה מספיק בשביל לא לנטרל בביוס? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היום גלשתי באינטרנט, ופתאום המחשב נכבה טוב הדלקתי מחדש המסך עבר מאנאלוגי לדיגיטלי מספר פעמים וחוזר למצב סטנדביי המחשב עצמו דולק, פתחתי את המארז החלפתי את הסלוט של הכרטיס מסך לשני, שמתי מסך של מחשב אחר עדיין מת אין תצוגה המסך על סטנדביי יש לציין שהמאווררים עובדים, הכרטיס רץ והמחשב נראה תקין לגמריי המחשב נקנה מסקייפיסי לפני פחות מחצי שנה המפרט הוא כך Intel i5 GTX275 של פאליט Gigabyte P55-UD2 Chieftec 650W 4GB DDR3

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  8. Started by diablo992,

שלום רב, יש לי מחשב נייד ישן יחסית ועם הזמן נשחק החיבור של האוזניות/רמקולים, PL אם אני לא טועה. כסף למחשב חדש אין ואני מחפש פיתרון לבעיה. שאלתי באייבורי והם אמרו שאי אפשר לחתוך את החיבור ולהלחים חדש. חיפשתי מתאם USB/PL ולא מצאתי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין, רעיונות חדשים או מציאה של מתאם יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים, שגיא.

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  9. לחברי האתר שלום רב. קניתי באירופה מחשב נייד של אסוס דגם g60jx, כאשר אתה פותח אותו ישנה מדבקה גדולה שמיקומה מתחת למקלדת עליה רשום בגדול G60J. רק לשם הסר ספק הפכתי את הלפטופ כדי לראות את המדבקה מאחור שרשום בה "model:G60j", ועכשיו, שמבחינתי הייתי בטוח שזהו אכן הדגם נכנסתי לאתר של אסוס והורדתי דרייברים וביוס מעודכן. כאשר עדכנתי את הביוס דרך דוס וכניסה לתפריט הביוס של אסוס ישנה שם אפשרות לעדכון הביוס, עדכנתי אותו. לאחר מכן הוא כבה (המחשב) ומאז הוא ל-א עובד כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה,לא המסך,לא המחשב ואפילו לא המאווררים, רק כמה נורות שמעל המקלדת (כפתורי מגע) והסידירום (CD) שנפתח וטוען אך לא מעבר. הוצאתי את בטריית המחשב אך כמובן לשב..זה לא עוזר,חשבתי על הוצאת הבטריה של הב…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  10. Started by shapiro.guy,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by The-Who,

שלום רב, שלשום התחילה לי בעיה במחשב - הוא מבצע אתחול כל מס' שניות. מיותר לציין ששום דבר לא מצליח להופיע על המסך. כמו כן, לוח האם אינו מצפצף כלל בהפעלה. בצעתי מס' בדיקות עד עתה: בדקתי אם הספק עובד עצמאית בצורה תקינה והוא אכן מגיב יפה ולא נכבה כשהוא אינו מחובר ללוח האם, לאחר שחיברתי את הספק בחזרה למחשב, ניתקתי את החיבורים לדיסקים הקשיחים ולכ. מסך והשארתי את החיבור ללוח האם בלבד - התופעה עדיין ממשיכה, הוצאתי את כרטיסי הזכרון מלוח האם - לוח האם מתחיל לצפצף מס' צפצופים ברציפות (מה שמעיד, לכאורה, שהוא תקין), אך המחשב ממשיך לבצע אתחולים חוזרים כל 5 שניות, הסרתי את המאוורר, ניקיתי את המעבד ואת התושבת של צלעות הקירור, חיברתי הכל בחזרה למקום (לאחר שמרחתי משחה טרמית) והתופעה עדיין מ…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  12. סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ מסך כחול אין לי מושג איך להביא לכם את אותו, אז צילמתי במצלמה. ובגדול זה מה שיצא בגלל הפלש זה הדבר הזה: STOP: OXOOOOOOD1(OXB4CDOOO4CDOOO4,OXOOOOOOO2,OXOOOOOOO1,OXB9B8F75( NVNRM.SYS - ADDRESS B9B8F75C BASE AT B9B85000 DATESTAMP לצערי זה כל מה שיכולתי לראות. מידע כללי : היו הפסקות חשמל פה ושם בגלל מזג האויר החורפי, לפני כשבוע לערך היתה לי מקלדת של מייקרוסופט. המקלדת התקלקלה אז החלפתי אותה במקלדת של TEC שעולה 80 שח לערך באופיס דיפו. שמתי לב שזה התחיל בעת שניגנתי מוזיקה במדיה פלייר, אז המחשב עשה איתחול, ככה זה קרה כמ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by vsTOwn,

ראיתי את הנעוץ אבל זה לא עזר ממש. היה לי מותקן Win7 X64 גירסא פרוצה,ותמיד היה לי מסך כחול ,על כול מיני דברים(win32k,dxgmms1,ntoskrnl,ntfs). בהתחלה חשבתי שזה הבעייה או בגלל ה X64 או בגלל הגירסא הפרוצה והאולי פגומה. לכן התקנתי XP X32 מקורי ,והרצתי הרגע PRIME95,שניהם עברו את ה"גל" הראשון (פעם לא),אבל בגל השני ה worker ה 0 הפסיק לעבוד,וה1 המשיך לעבוד,בגל השלישי גם הוורקר ה1 הפסיק לעבוד. האם זה אומר שגם עכשיו יהיה לי מסך כחול,פשוט אין לי כול כך הרבה זמן לשחק ולאמץ את המחשב עד שזה יגיע. ד"א המפרט שלי הוא כזה: E8400 4GB RAM 260X כרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Seasonic,

שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  15. שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Yakir001,

אוקי יש לי Windows 7, ובתוך "המחשב שלי" לא מופיע לי הכונן דיסקים, לא יודע כאילו שהמחשב לא מזהה אותו, ונכנסתי למנהל ההתקנים ואני רואה שם שיש לו סימן קריאה צהוב עליו, הנה תמונה: הדגם של הכונן זה LiteOn iHAS322 8, תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  18. היי שמתי לב שממתי שהוספתי דיסק קשיח WD250 ללוח אם , ברגע שהמחשב עולה אני רואה את ההודעה הזו למשך כ2 שניות , לאחר זאת אני רואה את שורת הCD ואז הWIN עולה, לפניי שהוספתי דיסק קשיח , היתי רואה את השורה הזאת לחקיק השנייה , מדוע זה ? רוני

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. Started by ff10,

שלום לכולם קניתי ליפני שבוע את המשחק battlefield bad company 2 ( משחק ענק !!!!! ) ואז התחלתי לשים לב לבעיות בגרפיקה ובסאונד מצד הגרפיקה אני רואה את התקסתורות של הריצפה מישתנות בקצב מהיר ומשגע חושים חח ומצד הסאונד אני שומע ברמקול ימיני קידמי כאילו הוא רמקול אחורי ??? המפרט שלי הוא ככה : מעבד E6750 כרטיס מסך X1950 PRO לוח אם GIGABYTE P35 והכרטיס קול מובנה התיכנון שלי זה לקנות כרטיס מסך חדש ( HD 5770 ) אבל לגבי הסאונד אני לא יודע מה לעשות :-\ תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by nahshong,

נהייתה לי בעיה לפני כשבוע בערך במשחק שאני משחק WOW ובו קיבלתי ERROR מאוד נפוצה שיכולה להיגרם מהמון סיבות אחת מהם היא RAM חבר שלי אמר לי להוציא את כרטיס הראם שלי ולהחזיר ולראות אם יעבוד לי הוצאתי את הכרטיס והחזרתי (2G) והמסך לא עלה חיברתי מסך אחר שכן עובד על המחשב שבו אני כותב לכם כאן והוא גם לא עבד מה שאומר שכנראה יש בעיה ביציאה מהמחשב שאליה מחברים את המסך דיברתי עם חבר שלי שמבין טוב במחשבים יותר ממני והוא הציע לי לנקות את פנים המחשב עם שואב אבק ולהעביר מחק על החלק הזהוב של כרטיס הראם עשיתי כך כמובן הורדתי את מה שנשאר מהמחק על הכרטיס והכנסתי את הכרטיס - לא עבד גם כן קראתי שלכמה אנשים עבד להוציא את החיבור של החשמל מהמחשב וללחוץ על כפתור ההדלקה 30-60 שניות גם זה לא עבד לי ה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. המחשב עושה restart ללא התראה לאחר שימוש של שעה-שעתיים+ . אני משתמש בwindows7 טמפ המעבד לפי core temp מראה על 31 ו 41 מעלות (e6500 wolfdale). כרטיס מסך 4850 מראה על 41 מעלות. לפי eset smart security, ו super anti spyware ו windows defender עם העדכונים האחרונים אין לי ספייוור או וירוסים. אני רוצה לציין שהיה לי restart כשהתוכנה היחידה שהפעלתי היתה הדפדפן, לא באמצע משחק או התקנה או סריקה של תוכנה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by nirp1981,

שלום אני מצרף תמונות של החוטים ושל מפרט הלוח אם מישהו יוכל להגיד לי בדיוק איפה כל חוט אמור להתחבר אני מאוד יודה לו .כמו כן יש שם USB78 וUSB56 לאיזה מהם לחבר? ועוד שאלה :ה האם יכול להיות דבר כזה בעולם שכרטיס מסך שורף לוח אם ? נשרפו לי 2 לוחות לאחרונה והדבר היחיד המשותף שאני יכול לחשוב עליו זה הכרטיס מסך ... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. יש לי וינדוס 7 וזה לא רק במדיה פלייר בכל תוכנה וזה גם בכל הסרטים שאני רואה, זה כאילו אני רואה 5 דקות ואז הוא נתקע אני ממשיך מאותו מקום עוד 5 דדקות אותו דבר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by roniok,

הרמקולים שלי עושים רעשסטטי מאוד חזק ככל שמגבירים את הווליום שמתי לב שזה קורה רק כשהם מחוברים למחשב... חיברתי אותם לטייפ והצליל היה כמעט נקי נראה לי שזה משום שהם סופגים דרך המחבר את הרעש שהמחשב מוציא מהכונן הקשיח.. יש למישהו פתרון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by PrizeeHeb,

קניתי את החיבור בלוטוס הזה כדי שאני יוכל להעביר דברים מהפלאפון למחשב ולהפך. קיבלתי את המוצר הוא נראה ככה (זאת תמונה מהאינטרנט): עכשיו כשאני מחבר אותו אני מקבל הודעה של התקן USB לא זוהה מה ניתן לעשות עם זה בבקשה. נ.ב למוצר קוראים: Smallest USB 2.0 Mini Bluetooth V2.0 Dongle Adapter

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים