עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asdasdasd,

יש לי מחשב חדש .....לוח INFINITY DFI כרטיס רשת על הלוח המחשב השני שמחובר אליו ומקבל אינטרנט דרך כבל מוצלב הוא פנטיום 3 500 אני רוצה שכשהמחשב השני ינסה להתחבר לאינטרנט \ או \ שהוא פשוט ידלק ..המחשב שלי ידלק ..... ככה שלא צריך לרדת על לחדר שלי ולפתוח את המחשב כל פעם . איך אני עושה את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  2. החלפתי הארד דיסק...... זה לא וירוס כנראה..... המחשב עצמו בעל קירור לא אפקטיבי, מאוורר אחד מקדימה ש"מכניס" (בקושי...) אוויר....וזהו למארז.... למעבד מאוורר מקורי רגיל, כ.מסך המאוורר המקורי....לנורת'ברידג' אין היטסינק בכלל..... אתם חושבים שזה בגלל הטמפרטורות המחשב עושה ריסטרטים? (צריך לציין שהמחשב לא נמצא על שום אוברקלוק....מצב רגיל לגמרי....) (ואבא שלי עקשן ולא רוצה שאני יוסיף מאווררים בטענה ש "יש לי מכשירי פיתוח שפועלים 10 שנים בלי שום קירור חוץ ממאוורר אחד...ואין שום בעיה..." {עובד עם מכשירי פיתוח וצילום רפואיים...} אז הוא עקשן ואומר לי שזה בגלל שאני משאיר ת'מחשב דלוק כל הזמן (בערך 16-17 שעות ביממה....) אני צריך רק מישהו שיוכיח לו שהחום באמת הורס ת'רכיבים....מישהו יכול לה…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by KF,

שלום לכולם, יש לי toshiba satellite a300, המחשב נייד פתאום לא נדלק.. סביר להניח שהוא לא מקבל חשמל.. השאלה איך אני יודע אם הכבל נדפק או המחשב ? תודה נ.ב *הסוללה נדפקה כבר ממזמן ככה שעד היום תמיד עבדתי עם חשמל. *בנוסף כשאני מחבר את המטען למחשב אז לא נדלקת הנורה במחשב שמדווחת על קבלת חשמל..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by torangadojo,

שלום לכולם. קניתי לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. לאחר ההרכבה , הכל ניראה כרץ בצורה טובה . הלוח הוא AB9 PRO מעבד E6600 זכרונות OCZ 800 4-4-4 כמה דקות לאחר תחילת התקנת הווינדוס הלוח התחיל לצפצף , ובקר קוד ההודעות שלו הראה FF , בעיון בספר של הלוח פירוש הקוד הוא : BOOT ATTEMPT?(int 19h)יש למשהו מושג מה זה אומר ? הציפצוף מפסיק לאחר 2 דקות בערך, מבלי שקורה משהו אשר ניראה לעין , גם לאחר שהצפצוף מפסיק , הקוד נשאר אותו הדבר. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by Shiker,

שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 3000+ Venice core 64BIT זכרון: 512*2 = 1 giga של samsung 400 mhz לוח אם של epox הבעיה שלי, שדוד שלי הביא לי 2 סטיקים חדשים של קינגסטון כל אחד גיגה סה"כ 2 גיגה וחיברתי אותם, פלוס ב2 הסלוטים האחרים את ה- 2 של ה- 512 עכשיו שאני בא להפעיל את המחשב הוא נתקע לי בהתחלה שהוא מראה את המפרט של המחשב.. אבל כשאני מחבר למשל רק את ה-2 גיגה זה עובד... יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. שלום וערב טוב ! אני מנסה בשנית לשקם מחשב שהלך לעולמו לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת אותו כפרויקט . הבעיה של המחשב התחילה כשניסיתי להוסיף זיכרון שלא התאים והלוח אם ציפצף,לאחר מספר ניסויונות וריסטרטים כשהמחשב לא עלה ,הוא הפסיק לצפצף ועדיין לא עלה עם המסך.המסך פשוט נשאר כבוי . כשמדליקים את המחשב הוא כביכול מתחיל נורמלי למעט ציפצוף שהייתי רגיל לשמוע שהראה שהמחשב באמת עולה. המעבד פועל וגם הספק כמובן וגם הכרטיס מסך. את הספק החלפתי ליתר בטחון בספק שעובד בוודאות וכך גם את הכרטיס מסך והכרטיס מסך מתאים בוודאות למפרט הזה. מדובר במחשב ישן פנטיום 4 2.4 עם 512 זיכרון ב2 יחידות וכרטיס מסך גרוע למדי אבל בכל מקרה אני מתעד את המחשב הזה לעבודה משרדית. שאבתי אבק ושמתי משחה טרמית למעבד והכל ב…

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by kgworld,

חברים עזרה בבקשה, יש לי בדירה אינטרנט 10 מגה. יש לנו 3 מחשבים וראוטר והאינטרנט עובד מעולה בכל המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר באחד המחשבים מתחילים להוריד טורנט, מה שקורה זה שבאותו המחשב המהירות של האינטרנט כמעט ולא משתנה אבל האינטרנט במחשב שלי, שלא מוריד כלום, הופך לצב! עשיתי בדיקת מהירות, ללא הטורנט במחשב שלי המהירות היא 10 מגה, כאשר הטורנט פועל על מחשב שהוא לא שלי, המהירות אצלי היא 0.5 מגה! איך זה יכול להיות שהמחשב שלי מושפע הכי הרבה מזה? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  9. Started by fishead,

is it possible that my power suuply that generate 230W is too weak for my computer i have amd 900,dvd,cd-rw,2*HD,and geforce 4 4200 and maybe that cause my monitor to shut down when i try to use my graphic card? please help me

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, יש לי הגה ,אכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב הבעיה היא שאין לי במחשב שום חיבור להגה, גם ברכטיס קול שלי שהוא לא און בורד, מה עושים.? תודה THANKS

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום לכולם ובוקר טוב, השבוע קניתי מחשב חדש, המפרט מבוסס של לוח MSI 965P Neo, ספק Ezcool 350Watt Real, מעבד Conroe E6600 וזיכרון Kingstone 2GB DDR2 667Mhz. עד כאן הכל טוב, נוצרה בעיה שאני פותח את המחשב שכל חיבורי הUSB מחוברים אז הוא לא עולה, הוא מגיע לשורה בביוס שמזהה איזה מעבד יש לי ומשם הוא נתקע. כאשר אני מנתק את כל חיבורי אתUSB (לפחות את רובם שזה כולל בעצם 2Hub's שאליהם מחובר סורק, מדפסת, כבל איפוד, כבל סנכרון לפוקט פי סי ועכבר.) ומפעיל מחדש את המחשב הכל עולה סטנדרתי. לאחר שהמחשב ממשיך לרוץ אני מחבר מחדש את החיבורים ואין תקלות. יש לציין שהבעיה קורת שהמחשב "קר" ולאחר לילה שהיה סגור בו. לפי מה שהספקתי לבדוק עד כה אם המחשב "חם" ועובד לפות מספר שעות אז כאשר אני מפעיל אותו מ…

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  12. ערב טוב אנשים, היום התקנתי צורב חדש, ולאחר מכן הבוט נהיה מאוד איטי לוקח לו בערך 3 דקות להגיע למסך טעינה של ה-WIN7 ולאחר שהוא מגיע לשם הכל חוזר לעבוד מהר. אפילו הכניסה לביוס פתאום לוקחת דקה כאשר לפני זה, זה היה לוקח כמה שניות כנ"ל גם ההגעה למסך טעינה של ה-WIN7. הצורב החדש חובר באמצעות SATA והוא החליף צורב יש שחובר ע"י כבל IDE. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא הועיל גם בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. עצות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by just_me,

חברה שלום היום שמתי לב למשהו מוזר ה DDR שלי עובד במהירות 133 במקום 400 והוא גם מסרב לעבוד ב DUAL CHANNEL תמונה 1 http://img477.imageshack.us/img477/5610/untitled3yy.jpg תמונה 2 http://img511.imageshack.us/img511/9464/untitled6pr.jpg מפרט AMD64 3800+ Dual Core ASROCK 939DUAL AGP PCIE ULI 512DDR 3200 x2 XFX GForce 6600GT 128MB עזרה בבקשה אני נועש ובנוגע לחיבור של הזיכרונות יש לי ככה: 2 סלוטים שחורים ו2 כחולים ניסיתי לשים את הזיכרונות בשני הכחולים זה לא DUAL ניסיתי ב 2 השחורים גם זה לא DUAL ניסיתי אחד כחול אחד שחור - גם זה לא DUAL.. אז איך אני עושה DUAL???

14. Started by adamg,

שלום רב, לאחר שהמע' שלי הייא נכבית והמחשב מתחיל לצףצף בקןך צורמני, הבנתי שמדובר בבעית התחממות. יצאתי וקניתי מאורר לכרטיס מסך, אך ללא הועיל הבעיה עודנה קיימת. זהו דוח של אברסט שניות לפני שהמע' קורסת. מי הוא הרכיב הבעייית שמתחמם וכיצד אוכל לתקן את הבעיה? Sensor Properties: Sensor Type Winbond W83627HF (ISA 290h) Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures: Motherboard 37 °C (99 °F) CPU 74 °C (165 °F) WDC WD1600AAJB-00PVA0 28 °C (82 °F) Cooling Fans: CPU 4754 RPM Voltage Values: CPU Core 1.62 V +3.3 V …

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by arche,

שלום לכולם יש לי בעייה , בעליית המחשב מופיעה הודעה בביוס "NTLDR is missing " ו "alt+ctrl+dell " to restart " מה זה ? ומה עושים עם זה? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by emil001,

היי, ערב טוב. אני ישמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי פה לפתרון הבעיה המציקה הזאת. רקע: בכל פעם המחשב קורס לי, פעם חשבתי שזה בגלל הפעלת מס' יישומים היום הבנתי שזה לא כל-כך קשור והוא מתכבה סתם ככה ועושה רסטרט לעצמו. שאלתי היא יחידה, פתרון. - מה הסיבות שיכולות להיות למצב כזה - מה הגורמים שיכולים להביא לקריסת מחשב תודה רבה לכל חבריי הפורום היקרים והעוזרים אוהב, אמיל .

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  17. [table][tr][td] last performed operation was: spawning תודה מראש לכל מי שיכול לעזור[/td][/tr][/table]

18. Started by ilPAL,

שלום, יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן). אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה. שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה. עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב. חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב סימפטומים: -שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פ…

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by tomer5545,

שלום יש לי מחשב נייד בן 5 שנים אבל לא נעשה בו כמעט שימוש... ממש חדש. היה לי מסך כחול לפני שבוע והמחשב לא הצליח לעשות תיקון... לאחר מכן המחשב כבר לא מראה כלום במסך. רק האורות של טעינה, הדלקה, רעש מאווררים ומקלדת לכמה שניות. 1.פתחתי את המחשב ניתקתי את הסוללה ניסיתי לרוקן את הסוללה ולנסות להפעיל עם מטען. 2.הוצאתי את הכונן קשיח... את הwifi... לא נדלק.... זיכרון לא ניתן להוציא זה בא בלוח אם... עשיתי ריסטרט כל מה שאפשר ראיתי 20 סרטונים ביוטיוב.... וגם כמובן הכפתור היעודי לכניסה לביוס או לאיתחול הגדרות יצרן לא עושה כלום... מדליק אור מקלדת וזהו..... האם זה לוח אם הלך? או כרטיס מסך...? מ…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by yuno11,

שלום לכולם יום אחד ניקיתי את המחשב עם ספריי אויר דחוס לניקוי. אחרי הניקיון הוא משום מה לא עלה. הכוונה בלא עלה היא מסך שחור מהתחלה, אין סיגנל במסך, אין צפצופים. המאווררים מסתובבים כרגיל באופן תקין וכל המכשרירים החשמליים כגון הרדיסק מסתובבים. בכל מקרה בדקתי: ספק כוח - תקין התנגשות חומרה - כל כרטיסי ההרחבה תקינים זיכרון - יושב טוב הגעתי למסקנה שזה לוח אם. שלחתי לתיקון - החזירו. הרכבתי הכל - ועדיין לא עולה. מה עוד יכולה להיות הבעיה? רעיונות?

21. יש לי כרטיס מסך7800GT ובמשחק QUAKE4 יש קירטועים. האם זה קשור לזכרונות???

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Scorp,

יש לי כרטיס מסך radeon x1600 pro אם יציאת DVI, קניתי טלוויזית full HD וכבל DVI to HDMI לטלויזיה יש גם יציאת VGA שכרגע אני עובד איתה, אך אני רוצה לעבור לDVI המחשב מצליח לזהות שמחוברת עליו הטלויזיה ושהצורת חיבור היא HDMI, אבל בטלויזיה זה לא מראה שנקלט איזה שהוא אות עדכנתי את הדרייברים ואת הקטליסט ועכשיו אני מחפש עצה כי אני לא מצליח למצוא לזה פתרון. בתודה מראש. טלויזיה של fujicom

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by Mantis,

שלום, יש (או היה :'() לי מחשב נייד ze4800 HP pavilion ונשפכו עליו די הרבה מים... שמתי לא שהוא ספוג במים רק כמה שעות אחרי שזה קרה, פירקתי את הבטרייה, הכונן הקשיח והזיכרון, על כולם היה מים, וייבשתי עם מייבש שיער אותם ואת שאר המחשב. אחרי כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב מהבטרייה ובלי הבטרייה מהחשמל ולמרבה ההפתעה...הוא לא עבד . עכשיו את המחשב הביא לי דוד מאמריקה לפני איזה שנה וחצי, אני לא ממש יודע אם יש לי אחריות (בארץ?) ואם בכלל אני יכול לסמוך על HP (שמעתי שהשירות שלהם לא משהו) אז אני לא יודע אם לפנות לסתם טכנאי או ל HP, או אולי אם איכשהו בנס המחשב לא נפגע, אולי הוא לא פועל בגלל שפירקתי אותו ויש דרך לגרום לו לעבוד ? אשמח לייעוץ/עזרה, תודה!

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  24. שלום חברים , רציתי לדעת אם יש מקום כלשהו ( עדיף באשדוד והסביבה אם אפשר ) שבו ניתן לתקן לוח אם שמקצר ועיקר הבעייה היא פין שנשבר בתוך התושבת של המעבד וזה מה שכנראה גורם את הקצר , הפתרון לפי דעתי הוא פשוט להלחים פין ברזל קטנטן לתוך החור שבו חסר כעת פין . לוח אם GIGABTE P35-DS3L for INTEL SOCKET 775 . באמת שחבל לי לזרוק את הלוח אם המצויין הזה תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omergrin,

שלוב רב, רכשתי את רכיבי המחשב שלי בשבוע שעבר, עוד לפני הקנייה עברתי על כל המפרטים על מנת לוודא תאימויות חומרה וקראתי את כל המדריכים של הרכיבים, הרכבתי את המחשב בזהירות ויסודיות, אך ברגע שאני מפעיל אותו, המחשב רק נדלק ולא מגיע לPOST! כל חיבורי החשמל תקינים ומחוברים לאן שצריך כמו שצריך הוצאתי והחזרתי את הזכרונות הLED של לוח האם עובד וגם כל המאווררים במחשב עובדים הכנסתי דיסק לכונן הדיוידי וגם הוא עובד בקיצור- אין לי שמץ של מושג למה זה לא עובד! :s05: מפרט: מעבד: Q9550 לוח אם: ASUS P5NT DELUXE כרטיס מסך: BFG GTX260 H2OC זכרונות: CORSAIR 2X2GB DOMINATOR 1066MHZ כונן קשיח: SEAGATE 500GB 32MB BARRACUDA ספק: TAGAN BZ1300W מארז: LIAN-LI PC80 מסך: LG L1953TR

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.