תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב (אינספיירון 7570) ושדרגתי את הארדיסק, כעת אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה באמצעות usb, הבעיה היא שבboot לא מופיעה האפשרות לusb וכשניסתי לסדר את ההגדרות בbios גילתי שהחליפו את המערכת למשהו חדש ומורכב יותר ובאפשרויות boot אני לא מצליח להוסיף אופציות... אם מישהו יכול לעזור להדרכה או משהו, או לחילופין להדריך איך נכנסים לbios אני ישמח. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הגיע חופשת הפסח ורכשתי שני הרדיסקים על מנת לבנות RAID0 . יש לי את הלוח של אסוס P5WDH. לאן עלי לחבר אותם על מנת להתקין אותם בצורת רייד0 ושמערכת ההפעלה תעלה מהם ? ישנם 3 חיבורים צמודים ועוד שניים כתומים. אני רוצה גם לחבר את ההרדיסק הקיים שיפעל בתור כונן נפרד. לא הצלחתי להבין מהספר האם שימוש באיזי בקאפ יאפשר הרצה של מערכת ההפעלה. נא עזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם - K8N Neo2 Platinum http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=587&maincat_no=1 לאחרונה קניתי HD עם חיבור SATA לאחר שחיברתי אותו ללוח כמו שצריך אני מעלה את הWINDOWS ולא מוגדר לי הHD כמו כן כאשר אני נכנס ל BIOS האפשרות של ה SATA היא מאופשרת וכמו כן גם ה IDE יש לציין שכרגע יש לי שני HD מסוג IDE ללוח ושני CD ROM שגם מחוברים דרך ה IDE השני כך שכל 4 החיבורים של ה IDE תפוסים מדוע אני לא מצליח להגדיר את הBIOS ל 4 IDE ו SATA אחד למרות שמבחינת החיבורים פיזית זה אפשרי ? נ.ב שאלה נוספת מה בדיוק RAID תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
איך מגדירים שהמחשב יעלה מהssd , באופן קבוע ואוטומטי שיכפלתי את הכונן באמצעות התוכנה המצורפת Data Migration הכונן מופיע ב boot menu אבל ב boot priority הוא מופיע כ DVD
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום הייתי רוצה עזרה בהגדרות הביוס אני לא מבין ממש במחשבים אז לא לדבר בבקשה בשפה מתקדמת אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יעזור לי לבחור את ההגדרות הכי טובות למערכת שלי תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי לוח אם GA-MA78GM-S2H ובביוס שלו יש מספר אפשרויות: OnChip SATA Type : Native IDE RAID AHCI אם אני בוחר ב AHCI נפתחות לי אפשרויות ב OnChip SATA Port4/5 Mode: IDE As SATA Type אני יודע מה זה RAID ואין לי כוונה לעבוד עם זה. אבל השאלה שלי , מה לגבי השאר שהם Native IDE ו AHCI כלומר , מה עדיף לי?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי יש לי לוח אם asus p4p800-e deluxe על הלוח יש 2 כניסות ide אליהם מחוברים צורבים . יש עוד 2 כניסות sata אליהם מחוברים 2 דיסקים קשיחים ובנוסף יש 2 כניסות sata/raid . יש לי דיסק קשיח נוסף ואני רוצה לחבר אותו בתצורה רגילה (לא raid) . האם זה אפשרי דרך כניסות ה sata/raid ? מה צריך להגדיר ב bios ? תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שאלתי כאן לפני כמה ימים אם מישהו יודע איך להגדיר את המדפסת שתפעל עם וואי פיי. כפי שהרשמתי, הצלחתי להגדיר אותה. ניסיתי היום להדפיס עם USB עם שני מחשבים שונים, אבל לא ניתן. האם ברגע שאני מגדיר אותה באמצעות וואי פיי, לא ניתן להשתמש בה באמצעות USB? אם זה רלוונטי, מדובר במדפסת זירוקס מדגם work centre 3215
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
שיחקתי קצת עם כרטיס המסך שלי במטרה לחבר מסך חדש שקניתי.הצלחתי לחבר את המסך ואפילו רואים בו מצויין (במסך החדש)אבל במקורי פתאום הכל נהיה כל כך בהיר!דברים מסויימים אני אפילו לא רואה- הכל לבן בוהק!מלבד סרטים- כשאני רואה סרט בנגן אני רואה אותו מושלם! (לא משנה איזה נגן)(שוב- אני מדבר על המסך המקורי, בחדש הכל נראה מצוין.)המקורי מחובר בVGA והחדש בHDMI שניהם יוצאים מאותו כרטיס מסך GEFORCE GT 240אשמח לעזרה - כיוון, מה לחפש ואיפה, על מנת לסדר את ההגדרות.אני עובד עם WIN7.אשמח לענות על כל שאלה ולתת מידע נוסף שיכול לעזור לפתרון הבעיה..תודה מראששי נ.ב: מהתמונה ניתן לראות שאת האייקונים בשולחן העבודה לא רואים מרוב שהם בהירים,ואת ההבדלה בין הלשוניות של הדפדפן לא מזהים.. בתמונה השניה לא רו…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה להתקין על נמחשב ישן לינוקס ולשם כך נראה לי שראשית כדאי לעשות שינוי הגדרות בביוס ולדאוג שכונן ה- CD ולא הפלופי יוגדר ככונן אתחול כיצד אני עושה זאת ואיזה כונן תקליטורים - יש לי שנים, אחד צורב אבל איני יודעת בוודאות מי מביניהם מסומן באיזו אותו. עלי לבחור לשם כך. אגב, מעבר להעפת מבט מעולם לא נגעתי בביוס כך שאשמח להגדרות ממש מסודרות ופשוטות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, ורציתי לדעת, איך מגדירים שיהיה רק כונן אחד (לדוגמא C) ולא שניים, שלושה וכו'. זה בהתקנת הווינדוס? בבניית המחשב עצמו? אני רוצה לדעת מה להגיד לפנדס. זה דיי דחוף. - תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כרטיס טלוויזיה hauppauge pvr 150ואני לא מצליח להגדיר ערוצים, כל הסריקות שאני מפעיל לא מוצאות שום ערוץ. במערכת xp על אותו מחשב הכרטיס עובד בסדר. ניסיתי את אותן הגדרות וזה לא עובד. יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל מסוג אינספירון 15 סדרה 5000. יש לי עליו שלשה כרטיסי מסך אחד הבסיסי של ביוס השני של אינל אייץ די 620 והשלישי של AMD הדרייברים של כרטיסי המסך יש נם. וכשאני פותח במתאם תצוגה אני רואה שהכרטי מסך של אינטל וכשאני מסיר את הכרטיס של אינטל אני רואה שזה הבסיסי . איך אני מגדיר שהכרטיס מסך הראשי שלי יהיה של AMD? תודה מראש, מייק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפוטושופ במחשב נייד, הוא קורס לי כל הזמן. הבנתי שזה בגלל שיש לי שתי כרטיסי מסך - אחד של אינטל 5500 ואחד AMD Radeon R7 M260, ככה לפחות הפוטושופ רשם... אז איך אני מגדיר שרק אחד מהם יעבוד והשני יהיה מושבת? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לאחי מחשב ישן לעבודה(P3 733),התקנתי לו98 WIN והכל אך המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך שלו(ורואים זוועה). יש לי עכשיו מס' בעיות: א. אין לו שום דרייברים או דיסקים של החומרה שבמחשב ב. אין לי מושג איזה כרטיס מסך יש לו...זה 3DFX מה שרשום עליו וחוצמזה כלום.. ג.אין לו אינטרנט השאלה שלי היא איך אני מגדיר לו את הכרטיס מסך נורמלי היות והוא עובד עכשיו על 8 צבעים או משהו כזה, בקיצור איכות חרא...תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן. אם תוכלו בבקשה לענות לי על 2 שאלות: 1. במחשב פנטיום 2 מותקן SOUND BLASTER שלמרות שמצאתי לו את הדרייבר הנכון ובמנהל ההתקנים הוא אכן מותקן-אין פשוט סאונד, כלום. בדקתי את כל ההגדרות, השתקות וחיבורים-פשוט כלום. אין פותרים את זה ? 2. למחשב הזה יש גם כרטיס קול ON BOARD אז חשבתי להשתמש אולי בו. הבעיה שבביוס אין שום התייחסות לכרטיס קול בכלל, זה מין ביוס ישן וקצת משונה. איך בכל זאת זאת אפשר לסדר את זה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני FireWire Presonus Firebox הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו במחשב יש לי ווינדוס 7 32bit התקנתי דרייברים אבל הוא עדיין לא מזוהה ככרטיס קול מה אפשר לעשות??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשקיבלתי את המחשב המאווררים בביוס היו מוגדרים לFULL ON, כלומר מקסימום מהירות הורדתי את הרמות לLEVEL 3 לכל המאווררים, וסימנתי שיהיה אוטומטי מעל 50 מעלות למעבד הבעיה היא, שהמעבד עובר את ה50 מעלות המאווררים חוזרים למהירות מקסימלית וגורמים לרעש בלתי נסבל, אפילו בתוך המארז XL R2 שאמור להיות שקט כביכול אפשר לקבל עצה על איך להגדיר את המאווררים לעבוד? אני אוכל להגדיל את הטמפרטורה המינימלית לפני שהמאווררים עוברים למצב AUTO, השאלה היא בכמה. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש ואני חושב שהוא לא מוגדר נכון והמעבד והזכרון לא מנוצלים כמו שצריך אני מעלה צילומי מסך מתוכנת - CPU-Z יש לי בעיה עם הזיכרון ראם שלי, קניתי כרטיס יחיד של 8 ג'יגה שתומך במהירות 1600 משום מה כשאני נכנס ל CPU-Z אני רואה שהוא פועל במהירות 1333 יש לי לוח אם של אסוס דגם H87M-E שתומך 1600 איך אני מגדיר לו לעבוד ב-1600? כמו כן האם המעבד עובד טוב? הזכרון הוא: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=20804
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לא מצאתי פורום מתאים מקווה שזה מתאים כאן. יש לי טלוויזיה oled של LG וחיברתי לה ממיר של yes. אני רוצה להשתמש רק בשלט של yes ושyes יעלה אוטומטית שאני מדליק את הטלוויזיה. עכשיו זה מדליק את מסך הבית של lg ואני צריך לעבור ל hdmi כדי להגיע לyes. איך אני מגדיר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי קיר משותף בין הממ"ד לסלון קדחתי עם מקדח כוס יהלום 50 מ"מ (בשביל החוטים מהמחשב ל- LCD בסלון) ושמתי צינור אינסטלציה 50 מ"מ (כדי שלא יהרס לי את החוטים) הרכבתי מחשב HTPC בחדר בממ"ד שמחוברים לו 2 מסכים אחד מסך PC בממ"ד והשני טלויזיה LCD "42 בסלון והגדרתי למחשב שתי חשבונות ב- WINDOWS 8 חשבון אחד PC והחשבון השני נקרא HTPC מה שאני מעוניין זה שכשאני נכנס לחשבון HTPC הוא יפעיל את מסך ה - LCD (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים שלו בטלויזיה שכשאני נכנס לחשבון PC הוא יפעיל את מסך ה - PC (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים 2.1 שלו בממ"ד ניסיתי ולא הצלחתי כול פעם אני צריך לשנות את זה ידני גם המסך וגם את הרמקולים יש פתרון לבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב win10 ויש לי גם טלפון galaxi s7 ואני רוצה להגדיר את המצלמה של הטלפון שתהיה על המחשב. ראיתי פעם אחד שעושה את זה, איך בדיוק עושים את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של ASUS חדש שבתוכו יש גם מצלמה מעל המסך. אני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית (טובה יותר) ושהיא תהיה הברירת מחדל שהיא מחוברת. כאשר אני מחבר אותה ונכנס לאתר כלשהו שמצריך מצלמה, מה שנדלק הוא המצלמה של המחשב ולא של לוג'יטק למשל. איך אני מגדיר שהמצלמה תהיה לוג'יטק כברירת מחדל שהיא מחוברת בוינדוס 8.1?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-