עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב וחג שמח, בהמלך טיסה בסימולטור המחשב נתקע, כאשר ביצעתי איתול בדקתי את רמת הטמפרטורה במאוורירים, באמצעות תוכנת Speedfan והתוצאה היא זו (אשמח אם תומרו לי מה בדיוק מתחמם, וכיצד לפתור זאת). תודה המחשב הוא: Intel® Core™ i7 920 msi X58 PRO-E GLAN Nvidia 250 GT 1GB GB 3 DDR3 מארז APEX RAIDMAX

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  2. יש לי בעיה במחשב של תקיעה של השירים כאשר אני שומע בוינאמפ, אני חושב שזה בדיסק קשיח שיש לי... הבעיה: אני מריץץ שיר, והוא נתקע באמצע וחוזר או שהוא נתקע לכמה שניות ותוקע גם את הוינאמפ או שבכלל הוא לא עולה ורק אחרי איזה דקה עולה.ת המפרט: e7200,EP35 DS3, 4GB 1066MHZ, Creative X-FI Xtreme Audio על win7 32bit כונן קשיח ראשי (מערכת הפעלה ווינאמפ) WD 250GB YS כונן משני (שירים, הכונן כמעט מלט) Samsung 1000GB HD103UJ כונן משני 2 (שירים, הכונן כמעט מלא) Segate 500GB 320AS יש לציין שהבעיה ישנה כאשר מתנגנים שירים משני הכוננים. עכשיו, איך אני יכול לבדוק מה הבעייה, אחד הכוננים ? הכרטיס קול ? זיכרון ?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by moti7sabari,

לאחר שניסיתי לסדר כבלים במחשב המחשב לא נדלק מה יכולות להיותהבעיה? מחשב חדש יש לי אותו שבוע מפרט מחשב amd phenom II 945 2GB DDR3 cm690 hitchi 320gb gigabyte GA-MA770T-UD3P ספק גינרי 550W תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  4. בוקר טוב, מפרט בצד, במהלך משחק (BFBC2 במיוחד) המחשב קופא והדבר היחיד שפותר את הבעיה זה ריסטרט וחוזר חלילה, המחשב קופא ללא ארטיפקטים או עיוות מסויים אלא פשוט מראה את התמונה האחרונה וסאונד תקוע של הצליל האחרון לפני שנתקע. מוזר ביותר. בדקתי OCCT, MEMTEST, טמפרטורה של הכרטיס במאמץ 60 מעלות. מוזר. משתמש בWIN7 64BIT, אבל אין מצב שיש קשר למע' הפעלה. מסרתי את המחשב לתיקון, אבל זאת בעיה שמאוד קשה לאתר. יש לכם רעיונות ? מישהו שחווה משהו דומה ? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד דגם : LG F1 והמחשב נתקע בתהליך הפוסט ,גם לאחר הוצאת זכרונות וניקוי מגעים לעומת זאת כשמדליקים את המחשב רואים את הלוגו של LG אבל אז הוא נתקע יש שהוא לעשות בעניין ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Mandheling,

עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי שתי אפשרויות: - פנייה למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - קנייה של צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? תודה!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by Danielll13,

בבקשה תעזרו לי אחרת ההורים שלי יהרגו אותי כי הם קנו לי את המחשב לפני חודשיים!!!! הבעיה היא כזאת:בהתחלה המחשב לא עלה הדלקתי אותו והוא כתב לי FHZQI is compressed press ctrl+alt+delete to restart אז הכנסתי דיסק של XP בלי שריטות חדש! והגדרתי שהboot יהיה שהכונן דיסקים יהיה ראשון כדי לפרמט ההתקנה של הווינדוס עלתה אבל אחרי שההתקנה טענה את כל הדברים והדרייברים שיש במחשב ועשתה starting windows (כלומר להתחיל את ההתקנה) נפתח לי מסך כחול שאומר שאני צריך לבדוק אם יש לי וירוס על המחשב בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. שלום, לאחרונה התחילו מס בעיות, כל פעם שאני רוצה לשחק באיזה משחק המחשב עושה restart. הבעיה התחילה במשחק COD:MW2 ( זה קרה לעיתים רחוקות ), בחלק מהמשחקים האחרים זה לא קרה אבל במשחק BF:Bad Company 2 זה קורה כל הזמן ז"א שאני לא יכול לשחק בכלל. נסיון לפתור את הבעיה: * הרצת תוכנת העמסת מחשב Everest-Stability Test - לא קורס * הרצת 3DMark קורס ( בעבר לא קרס ) * שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר - והכל עבד מעולה ז"א שהמחשב לא קרס. החלפתי משחה למעבד ( המעבד על 20-40 מעלות ) * כאשר המחשב לא במצב משחק הוא לא קורס. * הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן * ניסיתי אפילו להתקין מחדש את Windows המפרט של המחשב רשום אצלי בצד. מריץ Windows 7 -Ultimate 64B נ.ב מה שנשאר לי זה רק הלוח אם שיכול לעשות בעיות, א…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  9. זו שאלה שהעלתי בפורום כרטיסי מסך אבל בנתיים לא הצליחו לעזור לי שם. מה שקורה זה שבחיבורHDMI לטלויזיה יש פלאשים שחורים, בערך פעם ב10 דקות (לפעמים יותר). זה קורה בכל סוג של פעילות, גם בצפיה בסרטים וגם בגלישה באינטרנט. זה לא קורה בחיבור DVI וVGA ניסיתי גם כבל HDMI אחר וגם PORT אחר בטלויזיה, זה עדיין חזר על עצמו. הדרייבר של הכרטיס הוא העדכני ביותר שמצאתי. אשמח לשמוע רעיונות, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. היום החלפתי ספק וכרטיס מסך ספק: SEASONIC 350W וכרטיס מסך: ATI HD 4770 הכל עבד בסדר ועכשיו המחשב מתכבה לי כח כמה דקות מה לעשות? גם המחשב עובד מאוד לאט.. וניתקע.. ???[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 20:00:12 יש לציין שהכל התחיל בזמן ששיחקתי... באמצע המשחק המחשב נכבה.. ואז אחרי 2 דקות ואחר כך עכשיו אחרי חצי שעה..

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  11. Started by roxnity,

קניתי היום ספק, חיברתי אותו לחשמל והמאוורר של הספק לא מסתובב. - החוטים שיוצאים מהספק לא מחוברים לשום דבר (אבל יש לי ספק ישן שגם שהחוטים לא מחוברים המאוורר מסתובב). הספק לא עובד ? או הוא לא עובד מפני שלא חיברתי לכלום את החוטים שיוצאים ממנו ? קשה לי להאמין שהספק לא עובד כי קניתי אותו מ-skypc זה הספק : http://skypc.co.il/pl_product~APS-450S~24~0.htm

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  12. שדרגתי מרמקולים של קריאטיב (SBS120) לJBL CREATURE 2 והתחילה לי תופעה מוזרה, בלילה אני מעביר את המחשב (win 7 ultimate מפרט בפרופיל) לsleep והרמקולים מתחילים להוציא מעין פצפוצים סטטים כאלו, וזה ממש מפריע, השתקה של הרמקולים משתיקה גם את הרעשים. (רק השתקה פיזית, לא השתקה של הצליל במחשב) הדבר לא קרה לי מעולם עם הקראייטיב. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לתופעה, או יותר חשוב איך אפשר לטפל בה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה יכולה להיות בעיה? אני בדקתי סריקה וירוסים ונימצא נקי.עשיתי בדיקה דיסק קשיח אין סקטורים פגומים. עשיתי בדיקה זיכרון ונימצא תקין. היסרתי דרייבר כרטיס מסך והיתקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה תקלה. בחלונות XP PRO בדקתי בהוספה הסרה תוכניות אם יש תוכנות חשודות. ונימצא תוכנות נקי. נקיתי אבק מאוורר למעבד 478 ונימצא נקי ולא חסר משחה טרמית למעבד. נקיתי מגעים בלוח אם ונימצא נקי ועדיין יש בעיה תקלה. בלוח אם אין קבלים נפוחים. שאלתי את הבן של אחי האם היו לכם הפסקות חשמל בבית הוא אמר : כן קרה פעם אחת. אעולי חשבתי שיכול להיות ספק חשמל משהו לא בסדר אולי חשוד. אבל מאחורי ספק חשמל מאוורר מסתובב ותקין ואין אבק. בדקתי בביוס בלוח אם טפרטורה מעבד נורמלי 55 מעלות. אם אני מדליק מחשב ועולה חלונות XP.…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. Started by Guy31,

ליפני כמה ימים אחרי שאח שלי היה על המחשב כל שרת ישראלי שיש לא משנה באיזה משחק הוא עם פינג 260+ ליפני שהוא היה על המחשב שיחקתי ולא היה שום בעיה האינטרנט עובד מוציין וגם ההורדות רק משחקי המולטי לא עובדים כמו שצריך איך אני יכול לסדר את הבעיה? אני רק השבוע עשיתי פירמוט ואין לי כוח לפרמט שוב

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by bmx,

מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. בבדיקת מעבדה נאמר לי שהתקלה היא בלוח אם,אני רוצה לנסות לתקן אותה לבד, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by NoamS,

שלום מדובר במחשב עם מעבד AMD , חצי ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של nVidia מדגם 7300LE. יום בהיר אחד (ממש ככה) מדליקים את המחשב ואין תמונה. חיברתי את המסך למחשב אחר - עובד. אז זה לא המסך. אולי הכבל? לקחתי כבל אחר, עדיין לא עובד. זה לא הכבל. אולי ה-BIOS? הוצאתי סוללה, החזרתי. כלום. אותה בעיה אין תמונה. שמתי לב שכאשר מדליקים את המחשב הנורית של הכונן הקשיח לא נכבת. אולי תקלה בכונן מונעת מהמחשב לאתחל? ניתקתי את כל הכוננים...את הDVD הכל. עדיין כלום... אציין שכאשר המחשב פועל ומנתקים את כבל הDVI ומחברים שוב המסך "מזהה" שיש חיבור או אין חיבור. המסך נכנס לpower saving mode. אז כרטיס המסך כאילו "תקין חלקית"? יש משהו שפיספסתי?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  17. מדפסת מדגם: LEXMARK X1290 הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המדפסת החלה להוציא דף פירוט לאחר כל הדפסה! (מצורף צילום מסך). יש לציין שהדף יוצא לאחר הדפסות בוורד\פנקס רשימות. אם אני מדפיס דרך האקספלורר זה לא יוצא.. התמיכה של לקסמרק לא הצליחה לעזור לי, הדבר היחיד שהם ייעצו לי זה להסיר\להתקין מחדש את הדרייבר - מה שלא עזר. להלן צילום המסך: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tiktoka,

בשבוע האחרון אני מזהה שיש לי בעיה במחשב. קניתי את המחשב החדש לפני חודש + , והוא מתחיל לעשות לי בעיות בשבוע האחרון. משום מה כשאני משאיר אותו פתוח לשני לילות ברציפיות למחרת בבוקר המחשב לא עובד , שום תוכנה לא עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה : insufficient system resources exist to complete the requested service אני משתמש ב win 7 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. שלום המפרט שלי: לוח אם GIGABYTE P55-US3L מעבד Intel i5 750 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4870 X2 ספק כח Thermaltake ToughPower 750W W0116R כונן קשיח Seagate 1000GB ST31000528AS זיכרונות geil 2GBx2 windows 7 64bit קניתי מחשב חדש וכל חצי שעה בממוצע יש לי מסך כחול, בעיקר בזמן עבודה. שלחתי את המחשב לתיקון באחריות אבל הם "לא מצאו כל בעיה" ולכן אני חייב למצוא את הבעיה בעצמי. בעקבות החלפת חלק מהחומרה והמשך הופעת המסך הכחול אני יכול לומר שהבעיה היא לא הכונן הקשיח ולא הזכרונות. בנוסף התקנתי התקנות שונות של windows והבעיה נשארה כך שמדובר בחומרה. צירפתי קובץ rar עם כל הקבצים שנראים לי רלונטיים להבנת הבעיה (כולל קבצי dmp). אם ישנם קבצים אחרים או פעולות אחרות שבאפשרותי לעשות כדי לעזור לכם ל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by BoobsToch,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  21. Started by masteryoda91,

שלום לפני זמן קצר חידשתי את המחשב שלי וגם שמתי וינדווס 7 32ביט עכשיו הזכרון מסוג CORSIAR 1600MHZ 2X2GB התקנתי את CRYSIS כדי לבדוק איך המשחק רץ ואז לאחר 5 דקות משחק הוא מוציא לי שגיאה ש התוכנה בשם CRYSIS צריכה להסגר עקב זכרון נמוך (LOW MEMORY). עכשיו עשיתי CTRL+ALT+DELETE כדי לראות כמה זכרון נצרך עכשיו המערכת מזהה 4GB מתוכו היא משתמשת ב 3.5GB CRYSIS כאשר מופעל מנצל כ 2-2.5GB ועוד למערכת כ 800-900MHZ סה"כ יוצא 3.2-3.3GB מתוך 3.5GB הוא מראה שפנוי עוד כ 300MHZ ואני פשוט לא יכול לשחק הוא סוגר את המשחק חוזר לשולחן עבודה והחלק מהסרגל כלים או האיקונים נעלמים ונדרש לעשות RISET למחשב. המערכת שלי היא: I5 750 285GTX OC2 GIGABYTE GA-P55-UD3R 2X2GB 1600MHZ CORSIAR יש למישהו פתרון בישב…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. שלום לכולם. אתמול קניתי את כל מה שצריך, לפי המפרט המומלץ שהתפרסם למחשב משרדי (זה שנמצא כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133216&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 בפירוט - לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבר AMD AThlon II X3 435 2.9 Ghz זכרון 2gb DDR3 1333Mhz של Kingston HD של WD וצורב. קניתי ספק של Chieftec - APS-450S. הבעיה הראשונה כשבאנו להרכיב את המחשב, חיברנו את החיבורים של הספק ללוח אם. חיברנו את הגדול מהשניים (הרחב מאוד), אבל כשבאנו לחבר את החיבור השני מהספק ללוח-אם, זה שנצא ליד המעבד והוא שמן יותר, נתקלנו בבעיה - על הלוח-אם היה מקום לחיבור של 8 פינים (הכוונה לא לפינים הקטנטנים כמו של הנורות או המאוורר, אלא לגדולים יותר) ומהספק…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by zohar678,

לדאבוני הלך לי הלוח אם של המחשב, השגתי מחשב משומש והתקנתי בו את הדיסק הקשיח שלי (SATA) שבו השתמשתי במחשב שהתקלקל לי אך לצערי מערכת ההפעלה אינה עולה לי, ובכול פעם אני מתבקש לעשות BOOT CD למרות שבביוס המחשב מוגדר שלא יעלה מה CD. עלי לציין שבדיסק הקשיח (IDE) שבא עם המחשב מערכת ההפעלה כן עולה שם. אמרו לי שבגלל שבדיסק (זה עם ה SATA) היה על מחשב אחר, יש בתוכו דרייברים ששיכים למחשב הקודם ולכן המחשב שקיבלתי לא יכול להעלות לי את המערכת ההפעלה שנמצאת בתוכו ולכן יהיה עלי לפרמטו או לחילופין לחבר ביחד את שתי הדיסקים הקשיחים ואז אני אוכל להכנס לדיסק עם החיבור של ה SATA דרך המערכת עפעלה של ה IDE. במידה וזה יצליח האם אחרי שאני ימחוק לו את כל הדרייברים מהמחשב הקודם אני יוכל להעלות שוב את …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע בזמן הרצת סרטון וידיאו באינטרנט במסך מלא אם זה ביוטוב או באתרים אחרים עשיתי פורמט זה לא עזר win7 מפרט: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB G.Skill DDR3 4096MB G.Skill DDR3 (2048MBx2)

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום , יש לי בעיה במחשב - ככל הניראה במעבד או בלוח אם. הבעיה החלה בחיבור כבל USB , באותו רגע של החיבור המחשב קפא - ולאחר ריסט לא עלה יותר. הבדיקות שבוצעו : המאווררים לא עובדים (מחוברים ללוח אם- אך לא נדלקים) הספק תקין (בוודאות) יצרתי חיבור בין 2 החיבורים שסוגרים מעגל והוא עובד והמאוורר שלו נדלק. בדיקה עם ספק כוח אחר - אין שום שינוי. השארתי את הלוח אם רק עם זכרון פנימי ספק ומעבד , יצרתי חיבור בין ה + ל - של החיבור הדלקת המחשב על הלוח אם - והוא לא נדלק. החלפתי סוללה על הלוח אם - לא נדלק. בדקתי את הזכרונות במחשב אחר - והם עובדים תקין. האם ע"פ הבדיקות הללו ניתן לדעת איפה הבעיה בלוח או במעבד? מדובר בלוח אם של gigabyte GA-K8NSC-939 ומעבד AMD athlon 64 3200+ תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים