תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בזמן משחק המחשב נתקע ולא מגיב בכלל עד שמחבים אותו מהרמקולים שומעים את הצליל האחרון חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב טררררררררררררררררררררררררררר מה הבעיה הזותת ואיך נפתרים ממנה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל מה קורה? טוב כבר זמן רב שיש לי בעיה בכ.מסך והיא מפריעה ביותר במשחקים, לפני כשלושה חודשים פשוט התייאשתי כי לא היה לי שום פתרון. ישנם מספר תסמינים הקורים באופן קבוע, כמה חד פעמיים ופתרונות (שמן הסתם לא עבדו). בעיות: 1) באמצע משחק (לאחר כ 7-15 דקות משחק רצופות) לפתע המשך נהיה שחור, ואז רואים את המשחק אבל בפחות מ 1FPS, נהיה שחור שוב, רואים את המשחק שוב, ואז לוקח לו כמה שניות להתאפס על עצמו. יש לציין כי בכל שנייה שהמסך נהיה שחור, מאווררו של כ.המסך מפסיק לשנייה אחדה. 2) זו בעיה חד פעמית שקרתה לי רק עכשיו-לאחר שבעיה 1 קרתה אבל באופן רציני כ"כ שכל המסך קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט למחשב, לאחר שהמחשב נדלק מחדש עדיין המסך הבהב ונאלצתי לעשות רי-ריסטרט. 3) לפעמים כשבעיה 1 …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה, מבקש את עזרתכם להגדרת הפקס למחשב. המדפסת (משולבת) HP OFFIECJET J4580, ניסיתי להגדיר את הפקס לפי חוברת היצרן, פשוט לא מצליח. אבקש עזרה מפורטת אם זה אפשרי. תודה רבה! ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המיפרט: e6500 2gb ram kingston 250gb wd 8400gs זה מחשב חלש בעיקר לצורכי אינטרנט אח שלי הקטן משחק בוא דיי הרבה ואתמול הוא שיחק need for speed carbon ולפתע המשחק ניתקע והיה טרר תצליל האחרון נישמע בלי הפסקה,עשיתי ריסט המחשב נידלק רגיל היום שיחקתי במשחק שעתיים רצוף ולא ניתקע,אני לא יודע מי מה זה ניגרם אולי כי בידיוק שלחתי מלא חלקים של קובץ באיסיקיו מהמחשב ההוא למחשב שלי וזה לקח הרבה זיכרון? אולי משהוא מתחיל לההרס במחשב? טמפרטורה במאמץ מעבד שתי הליבות 43 כרטיס מסך 55 לוח אם 28 הארד דיסק 34 אז זה לא ניראת לי בעייה טמפרטורה,ואני חוזר שוב היום שיחקתי איזה שעתיים שלוש ולא ניתקע ביכלל רק אתמול פעם ראשונה ששלחתי איזה 11 PART ב ICQ שכל אחד שוקל 350מגה ותוך כדי שיחקתי במשחק
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו repair למחשב והכל רץ טוב עד שהתחיל השלב האחרון. אחרי שהמחשב סיים את הקטע שלו במסך הכחול ונדלק הווינדוס, בשביל לסיים את התיקון. אני מאשר את הדבר הזה שקופץ עם הוראות או משהו בסגנון, זה מתחיל להריץ איזה פס ירוק, וכשכתוב למעלה שנשארו עוד 34 עד לסיום המחשב פתאום קופץ למסך שחור עם סימן כזה: _ שמהבהב למעלה והוא לא יותא מהמצב הזה. בבקשה תעזרו לצערי המחשב שלי לא מראה את הטמפרטורה של המעבד ולוח האם אז אני לא יכול לדעת אם זה התחמם יותר מדי לוח אם ga-945p-s3 v1 מעבד intel 945
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לאח שלי מחשב די ישן ואין לו סאונד. יש לציין שהסאונד כן עבר בעבר (לפני פירמוט). ניסיתי לחבר שני סוגים של רמקולים (חדשים) וזה לא עבד באף אחד מהם. התקנתי את הדרייברים של ה-Audio של הלוח, והם גם מופיעים בשם SoundMax במנהל ההתקנים. אבל בכל זאת אין סאונד. יש לכם עצות? תודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, מפרט בצד, במהלך משחק (BFBC2 במיוחד) המחשב קופא והדבר היחיד שפותר את הבעיה זה ריסטרט וחוזר חלילה, המחשב קופא ללא ארטיפקטים או עיוות מסויים אלא פשוט מראה את התמונה האחרונה וסאונד תקוע של הצליל האחרון לפני שנתקע. מוזר ביותר. בדקתי OCCT, MEMTEST, טמפרטורה של הכרטיס במאמץ 60 מעלות. מוזר. משתמש בWIN7 64BIT, אבל אין מצב שיש קשר למע' הפעלה. מסרתי את המחשב לתיקון, אבל זאת בעיה שמאוד קשה לאתר. יש לכם רעיונות ? מישהו שחווה משהו דומה ? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני חדש. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.3 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8842E85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041110-01.dmp C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-64912-0.sysdata.xml C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER256A.tmp.version.txt הייתי משתמש בתוכנה לניקוי רג'יסטרי לפני שזה קרה- יש קשר?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
כהנדסאי מחשבים וחובב יצא לי לתקן המון מחשבים בחיי הקצרים, אך בתקלה שנתקלתי בימים האחרונים עוד לא ראיתי המחשב מדגם אינטל E5200 ולוח אינטל (1 ג'יגה ראם,7600GS ) כאשר מדליקים את המחשב לא נשמע צפצוף אתחול אך כל המערכת עובדת בנוסף לכך המסך חשוך. אך כעבור 2 דקות המסך עובד והדבר הראשון שרואים זה את מסך הטעינה של הוינדוס(XPSP2) וכך המחשב מדלג בצורה מלאה ומתעלם מכל אפשרות להכנס לביוס. בנוסף יש פעמים שמדליקים את המחשב והוא נדלק כובה נדלק כובה נדלק כובה ולבסוף עובד באופן הנ"ל. פעולות שבצעתי לבדיקה אך ללא הועיל 1.החלפת ספק 2.החלפת זיכרונות 3.בדיקת מתג המחשב 4.בדיקת קצרים 5.הוצאת הכרטיס מסך ועבודה על מובנה 6.לחיצה על מקש הפעלת הביוס גם כאשר המסך כבוי 7.איפוס CMOS והוצאת הבטרייה לביוס…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל קובץ וידאו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. אני לא חושב שזאת תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA ועדכנתי אותו לא מזמן.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אתמול המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה דקות שהוא פועל(קריסה: נתקע לאיזה דקה ואז נכבה). כל המאווררים עובדים כמו שצריך וניקיתי מהם אבק. דוד שלי אמר לי שאם המחשב עובד ב-safemode אז זה משהו במחשב עצמו ולא בחומרה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי? את כל התכנית שהורדתי לאחרונה מחקתי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדאבוני הלך לי הלוח אם של המחשב, השגתי מחשב משומש והתקנתי בו את הדיסק הקשיח שלי (SATA) שבו השתמשתי במחשב שהתקלקל לי אך לצערי מערכת ההפעלה אינה עולה לי, ובכול פעם אני מתבקש לעשות BOOT CD למרות שבביוס המחשב מוגדר שלא יעלה מה CD. עלי לציין שבדיסק הקשיח (IDE) שבא עם המחשב מערכת ההפעלה כן עולה שם. אמרו לי שבגלל שבדיסק (זה עם ה SATA) היה על מחשב אחר, יש בתוכו דרייברים ששיכים למחשב הקודם ולכן המחשב שקיבלתי לא יכול להעלות לי את המערכת ההפעלה שנמצאת בתוכו ולכן יהיה עלי לפרמטו או לחילופין לחבר ביחד את שתי הדיסקים הקשיחים ואז אני אוכל להכנס לדיסק עם החיבור של ה SATA דרך המערכת עפעלה של ה IDE. במידה וזה יצליח האם אחרי שאני ימחוק לו את כל הדרייברים מהמחשב הקודם אני יוכל להעלות שוב את …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני ניכנס לישום מסויים במחשב לדוגמא: צייר . לוח בקרה, איחוי דיסק, או כל תקיה במחשב עולה לי הודעה: עכשיו איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
{עשיתי חיפוש בפורום על הבעיה הזו ולא נמצאה לי תשובה} קופצת לי כל פעם הבועה של : התקן USB לא זוהה (מצורפת תמונה) במנהל ההתקנים אין שום סימן קריאה ! או סימן שאלה או איקס (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) ניסיתי למחוק את כל התקני ה USB על מנת שהם יותקנו ויוגדרו מחדש , אבל זה עדיין לא עזר , עדיין הופיעה לי הבועה . מישהו יכול להגיד לי מה אפשר לעשות ? תודה מראש לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף המחשב לא נדלק לאחר הדלקה המחשב לא נדלק המאוורים עובדים בספק כח ובמעבדים ניסיתי להוציא סוללה והחזיר וגם זכרונות עדיין לא נדלק בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת יש לנו במחשב כרטיס 8500GT- לפני כמה חודשים המסך פסק להדלק, למרות שראינו שהוא פעיל. המסך הספציפי הזה מתחבר רק עם כאבל DVI. הבאתי כאבל DVI חלופי אבל הבעיה לא נפתרה. לעומת זאת מסך VGA התחבר תקין לאותו כרטיס... משום מה הנחתי לכן שהבעיה במסך. בינתיים קנינו לכן מסך חדש... אבל... כשחיברנו את המסך ליציאת ה- DVI הוא התריע על בעייה בכאבל... ולא פעל. הוא כן מתחבר ליציאת ה- VGA של אותו הכרטיס בצורה תקינה... יתכן כי בכרטיס תהיה פגיעה רק ביציאת ה- DVI? או שזו בעיה אחרת? המון תודה, ורד
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ראיתי את הנעוץ אבל זה לא עזר ממש. היה לי מותקן Win7 X64 גירסא פרוצה,ותמיד היה לי מסך כחול ,על כול מיני דברים(win32k,dxgmms1,ntoskrnl,ntfs). בהתחלה חשבתי שזה הבעייה או בגלל ה X64 או בגלל הגירסא הפרוצה והאולי פגומה. לכן התקנתי XP X32 מקורי ,והרצתי הרגע PRIME95,שניהם עברו את ה"גל" הראשון (פעם לא),אבל בגל השני ה worker ה 0 הפסיק לעבוד,וה1 המשיך לעבוד,בגל השלישי גם הוורקר ה1 הפסיק לעבוד. האם זה אומר שגם עכשיו יהיה לי מסך כחול,פשוט אין לי כול כך הרבה זמן לשחק ולאמץ את המחשב עד שזה יגיע. ד"א המפרט שלי הוא כזה: E8400 4GB RAM 260X כרטיס מסך
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה התחילה כלפני חודש בכמה משחקים (פעם ב), ועכשיו זה קורה בכל משחק כל הזמן ברגע שאני נכנס למשחק עצמו (לא main menu) המחשב עושה ריסט דוגמה למשחקים שזה קורה בהם l4d2 dragon age just cause 2 זה קורה גם בwindows rating test של win7 ברגע שהתוכנה עושה את הD3D9 Aero Test המחשב עושה ריסט (כשדרייברים של כרטיס מסך לא מותקנים התוכנה מסיימת כרגיל) המחשב שלי: c2d E8400 3.0ghz gigabyte 965p-s3 nvidia 260gtx 2hdd 250/500 antec 500w smartpower v12@19/17 (dual rail) זה לא וירוס/spyware הרצתי 3 תוכנות לכל אחד זה לא בעיה של הארדיסק/זיכרון גם הרצתי בדיקות כל הדריירבים מעודכנים זה קורה רק בכניסה למשחק, כשקורה מצב שהמחשב לא עושה ריסט ממש בכניסה למשחק, אני יכול לשחק שעות ולא קורה כלום יש לציי…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צופה בשעורים דרך אתר האוניברסיטה, באמצעות הנגן windows media player [זה לא שיש לי אופציות אחרות, הלוואי היה אפשר לנגן עם flash], ובכל פעם שאני נוגע בפס הנגינה למשל קדימה, אחורה, לעצור לכמה זמן.. כל הסרטון מתחרבש! או שאין סאונד והסרט רץ, או שיש סאונד אבל אין ווידאו... עכשיו את הבעיה הנ"ל יש לי בנתיים רק באתר של האוניברסיטה ממה שבדקתי, אבל משיחה עם סטודנטים אחרים עובד להם יופי האתר עם כל השעורים שבו. אני מניח שזה בעיה ספציפית שלי עם האתר, וכבר ניסיתי למחוק קוקיס היסטוריה וכל הזבל... עצות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה לא מזמן עברתי ל WIN7 PREMUIM 32 BIT בקיצור ישלי בעיה שכל כמה שעות הוא נכבה לי עכשיו אחרי הרבה נסיונות לתקן תחרא הזה אמרו לי שיש התקן USB במחשב שהוא לא תומך ב WIN7 וזה מה שגורם לתקלות אחרי המחשב נכבה הוא נדלק ועושה מסך כחול קוראים לזה BLUE CREEN ERROR ישלי מודם TERAYON TJ715 וזהו זה ההתקן היחיד שלי חוץ ממקלדת ועכבר שהם לא גורמים לבעיה[מאוד מקווה] ועם זה הבעיה יש דרך לתקן חוץ מלקנות אחד חדש?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש מ IVORY. התחלתי בהתקנת מערכת הפעלה. ברגע שהגעתי לשלב פירמוט הכונן הקשיח שמעתי קול נפץ חזק. מיד כיביתי את המחשב וטסתי למעבדה של IVORY. הטכנאי שבדק את המחשב במקום הראה לי שדיסק מערכת ההפעלה התרסק בתוך הכונן לרסיסים! הוא החליף את הכונן (DVD של סוני) ואני נשארתי בלי דיסק מערכת ההפעלה. שאלותי לפורום: 1) האם סביר שדיסק יתרסק סתם כך או שסביר יותר שהנזק נגרם בגלל כונן תקול. 2) האם מיקרוסופט יסכימו לתת לי דיסק חדש במקום זה שהתרסק?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים האחרונים המחשב שלי החל להיות קצת איטי, ועכשיו קרה לי שמסך המחשב נכבה ואז הראה לי על הצג הודעה של no singal ולאחר כמה שניות התצוגה חזרה ואז המחשב ניתקע לגמרי. כיבית והדלקתי מחדש אתהמחשב ושוב נהיה מסך שחור לכמה שניות(הפעם לא היה שום הודעה. רקמכסך שחור) ואז המחשב שוב חזר לעבוד ושוב נהיה מסך שחור - ככה כמה פעמים עד שהמחשב ניתקע. שוב... מה הבעיה כאן??
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-