תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים, 1 של 160 ג"ב והשני 40 ג"ב לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב, ואחרי שהדלקתי אותו הכונן של ה160 ג"ב לא זוהה במחשב. איך אני מחבר שוב למחשב? תודה....
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי חובה להשתמש בכבל 3 פינים וכמובן לוודא שיש הארקה תקינה לתשתית חשמל בבית. בנוסף כשמתעסקים עם המארז צריך להשאיר את הספק כבוי ומחובר. מה שאני לא להבין זה למה אחרי כל זה צריך את הצמידים שמחברים לספק או לגעת בספק כל כמה דקות? כדי לשחרר חשמל סטטי מהגוף כביכול?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים האתר GameSpot.com עולה לי בחלק מהמקומות חלקית. (כלומר מעלה רק חצי מהדף). זה קרה לי באופן נדיר בעבר אבל הייתי מ"רענן" וזה היה מסתדר, עכשיו כשאני מרענן האקספלורר נתקע. ניסיתי גם ב IE 5 וגם בMozilla 1.1 בשניהם אותה בעיה. *אין לי אינטרנט מהיר. (אם זה קשור). למישהו יש את אותה בעיה או יודע איך לתקן אותה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישו יודע איך אני מסדר ת'בעיה הזאת האתר מוצג לי נורא מוזר פתאום בפייר פוקס [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
באמצע הצריבה ששום תוכנה לא פועלת ברקע פתאום הבאפר יורד והצריבה הולכת אני לא יודע מה קרה פעם הכל היה בסדר... עשיתי בדיקה של מהירות של הארדיסק וקיבלתי תוצאות של 45 מגה בשניה מעבד: p-4 1800 זכרונות 256 266 mhz
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת הבאתי 4 ג'יגה זיכרון פנימי 4 סטיקים כל אחד מהם 1 ג'יגה ואחרי שחיברתי והכל המחשב מראה לי שיש לי רק 3.25 צריך לכוון משהו במערכת כדי שהמחשב יראה לי 4 ג'יגה זיכרון פנימי? ואם לא אז מה הבעיה? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אהלן. הבאתי ממחשב ישן כונן קשיח.. שהיה הראשי של אותו המחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו ( למחוק את כל מה שהיה עליו!! הכל כולל הwindows) שאחרי זה.. יהיה לי עוד קונן קשיח ריק.. זאת אומרת יותר זיכרון המצב עכשיו הוא ככה.. ה boot זה מראה לי אותו.. המחשב מזהה. - (סתם שתדעו ניסיתי להדליק תמחשב שהוא הראשי.. והwindows לא עולה..) קיצור החזרתי לכנון המקורי שלי.. ושהכל עולה כרגיל.. אני לא רואה את הכונן השני שמה(כדי שאני יעשה כפתור ימני - > אתחול ) יש לי את הדיסק המקורי של windows 7 אם אצן חושבים שהוא יהיה שימושי. אז בעצם.. איך אני מוחק אותו לגמרי ?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום , בעקבות הבעיה שהצגתי בטארד הנוולה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257001.msg2274592#msg2274592 העפתי את המסך שהיה לי והבאתי מחבר אחד מעפן , מהישנים , חיברתי את המסך הכל טוב ויפה ראו יחסית טוב נתתי לאחותי את המחשב לחצי שעה אני חוזר פתאום הכל כזה מטושטש ניסיתי להעביר את ההגדרות רזולוציה ל-680 על 480 (אם אני לא טועה אלו המספרים המדוייקים) ולא הולך עדיין רואים מטושטש , ניסיתי בהגדרות (מה שאחותי לא נגעה בהם) וגם לא הלך למישהו יש עצה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
המסך הכחול שעולה אם עושים ריסט אז הוא לא מופיע לי יותר וזה קרה מאז שהמרתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs למה??
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רציתי להכניס הערה לטובת הגולשים : ראיתי מאמרים שכדאי להתקין Hone Primune כי היא מערכת הפעלה יותר קלה מ PRO ו UN ורציתי לבדוק את זה בעצמי ולא נעים להגיד זה קצת בולשיט , אין הבדל ממש בביצועים מבחינת צריכה זיכרון או מעבד משהו מהותי , ההבדלים כמעט ולא קיימים וניסיתי כמה מערכות הפעלה , המערכת ההפעלה היחידה שהרגשתי שהיא קלה מכולם ויכול להיות שאני טועה אבל זה WIN8 ממש הייתה קלה יחסית ל XP ו 7 אבל הממשק מעצבן לא סבלתי את זה . מה שאני רושם זה מהחוויה האישית שלי , מי שחושב שיתקין WIN7 BASIC והוא ירגיש מערכת קלה יחסית ל PRO למשל הוא טועה זה אותו מערכת הפעלה אותם משאבים רק פחות פיצרים , אבל עיקר עיקר ההבדל זה בכסף למרות שלאיש הפרטי זה לא ממש משנה נכון ? Torrent זה הכול , תודה
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי מעוניין לקנות למחשב הישן שלו כרטיס מסך עם יציאת DVI/HDMI. לאחר בירור מול חבר שלו (הוא אישית לא מבין במחשבים) הוא אמר לי שהוא צריך כרטיס PCIE1 - אמרתי לו שכמעט ואין כאלה בחנויות ולא יקרה כלום אם יקנה כרטיס PCIE2 (כדוגמת GT210). החבר שלו טוען שזה לא יעבוד, המעבדה באייבורי טוענים גם כן שלא יעבוד. קראתי בוויקיפדיה באנגלית, ורשום שם: היכן הנני טועה ? מה אני לא יודע ? תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני עובד עם שני מחשבים: נייח - הכולל מעבד core i5 בן 3 שנים, זכרון 8 גיגה, כונן SSD , מע' הפעלה Win 7 נייד - הכולל מעבד core i7HQ, זכרון 8 גיגה, כונן SSD (סמסונג Evo 250), 2 כרטיסי מסך (של אינטל ו-Geforce 750M) מע' הפעלה Win 8. התוכנות בשני המחשבים דומות. למרות שהנייד חזק למדי, עדיין באופן יחסי הנייד מגמגם לעומת הנייח. חשוב להבהיר שהנייד לא נתקע, אך הוא מגיב לאט יותר מאשר הנייח. לדוגמא פתיחת מסמך Word זריזה יותר תמיד בנייח. קריאת מייל ב-Outlook אשר דורשת הורדת תוכן חיצוני, בנייח עוברת חלק, בנייד תמיד לאט יותר. אני מנסה להבין מדוע כך הדבר. מע' ההפעלה Win 8 סה"כ אמורה להיות מהירה באותה מידה כמו Win 7 אם לא מהירה יותר. אשמח לתובנות בנושא. תודה, אמיר. כיצד ניתן לבדוק מ
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי זיכרון שנפחו של כול אחד מהם הוא 1gb . הזיכרונות הללו עובדים במהירות 1333mhz כמו שהם אמורים להיות. לפני זמן קצר קניתי עוד שני כרטיסי זיכרון שנפחו של כול אחד מהם הוא 2gb , גם הם אמורים לעבוד במהירות של 1333mhz אולם הם עובדים במהירות של 1066mhz . כול ארבעת הכרטיסים הם של אותו יצרן ואותו הדגם בדיוק, ההבדל היחיד הוא בנפחי הכרטיסים. עידכנתי את הביוס ועדיין שום דבר לא השתנה. מדובר בזכרונות ocz ddr3 1333mhz platinum edition 7-7-7-20 כמו כן התזמון של הזיכרונות החדשים שקניתי הוא 7-7-7-16 , שזה גם לא מה שצריך להיות. בבקשה שמישהו יביא לי פתרון.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ חדש יחסית בגודל 13.3" מדגם SAMSUNG NP530UC עם WIN 8. יש בו אפשרויות לשתי רזולציות בלבד: 1366*768 (המומלצת, ובה אני משתמש), ו 1024*768. במסגרת העבודה שלי במחשב אני קורא הרבה טקסטים בעמודי אינטרנט, ואני מרגיש שהקריאה מכבידה לי על העיניים, אולי בגלל הגודל הקטן של המסך. לכן אני חושב לקנות מסך גדול יותר ולחבר את המחשב, אך תחילה ניסיתי לבדוק איך תהיה הקריאה כשחיברתי אותו ב HDMI לטלוויזיה פלזמת של LG מדגם 42PT250 בגודל 42"'. הרזולציה המומלצת לפי הווינדוס במסך זה היא 1024*768, ולכן השתמשתי בה (זו גם הרזולוציה המינימלית האפשרית). הבעיה היא שגם בשימוש במסך גדול זה משהו בטקסט עדיין מרגיש לי קצת מוזר ומכביד על העיניים, ולכן איני בטוח אם קנייה של מסך מחשב גדול יותר…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מסך של דל שמתחבר בכבל hdmi 2.0 למחשב וכשהמסך על הרוזולוציה הגבוהה ביותר שזה 4K ובקצב ריענון מירבי שזה 60 הרץ המסך מרצד בזמן צפייה בסרטונים ביוטיוב או בסרטים וכשאני מוריד ל 50 הרץ זה מסתדר בדקתי המון סוגים של כבלים ובכולם הבעייה חזרה גם עדכנתי את כל הדרייברים שלי ועדיין מרצד האם התקלה במסך או אולי במחשב עצמו
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
זו שאלה שהעלתי בפורום כרטיסי מסך אבל בנתיים לא הצליחו לעזור לי שם. מה שקורה זה שבחיבורHDMI לטלויזיה יש פלאשים שחורים, בערך פעם ב10 דקות (לפעמים יותר). זה קורה בכל סוג של פעילות, גם בצפיה בסרטים וגם בגלישה באינטרנט. זה לא קורה בחיבור DVI וVGA ניסיתי גם כבל HDMI אחר וגם PORT אחר בטלויזיה, זה עדיין חזר על עצמו. הדרייבר של הכרטיס הוא העדכני ביותר שמצאתי. אשמח לשמוע רעיונות, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן כולם, אם מישהו, אחרי שהוציא את הלוח אם מהמקום והחזיר, נתקל בתופעה הבאה: ברגע שמחברים את המחשב לחשמל כל המאוררים מתחילים לפעול מיד והנורת standby על הלוח אם מתחילה להבהב לא הפסקה (במצב תקין הנורה הזאת דולקת כשהמחשב מחובר לחשמל אבל לא דלוק). שום דבר אחר במחשב לא מתחיל לפעול והכפתור on/off לא עושה כלום. אז הפתרון הוא (או לפחות אצלי הוא היה): משהו מתכתי נוגע בלוח אם מאחורה ומקצר מגעים - תעיפו אותו והכל יחזור לעבוד (בשאיפה). אם אי פעם מישהו יתקל בבעיה הזאת, יחפש צרוף כמו "לוח אם" ו- "נורה מהבהבת" וימצא את ההודעה הזאת - וזאת באמת תהיה הבעיה שהיתה גם לו והוא לא היה צריך לעבור מה שאני עברתי כדי לפתור אותה (אל תשאלו) - אשרי.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיית LED. הממיר והמחשב מחוברים אליה בכבלי HDMI. לפני כמה זמן הטלוויזיה חזרה מתיקון, החליפו לי כרטיס ראשי. הטלוויזיה נלקחה לתיקון בגלל נזק ממכת ברק. עכשיו כשאני צופה בטלוויזיה בחיבור מהמחשב יש כל כמה דקות הבהובים, ריצודים כאלה, כאילו שהאות מהמחשב לא יציב. בחיבור מהממיר זה לא קורה, אז ניסיתי להשתמש בכבל של הממיר ולחבר אותו למחשב, וזה עוזר חלקית, יש פחות הבהובים, אבל הם לא נעלמו לגמרי. יכול להיות שכרטיס המסך אשם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הנוסף בבית שלי החל לעשות בעיות מוזרות היום. בזמן גלישה באינטרנט או דיפדוף פשוט באקספלורר, כל כמה שניות נהיית התצוגה שחורה לגמרי ולאחר מכן חוזרת. בהתחלה חשבתי שזו סוג של בעיה במגעים של המסך, אבל הנורה שלו נשארת דולקת במשך הכיבוי, כמו כן לפעמים יש מין תקיעה-עיכוב בתגובה של המחשב לפעולות שמנסים לעשות לפני\אחרי אותו הבהוב. בנוסף, לפעמים גם יש עיוותים בתצוגה עצמה כמו אייקונים שנעלם הציור שלהם, סימון שנמחק, ושאריות תצוגה כמו שקורה לפעמים בווינדוס כשהוא לא מגיב. ניסיתי להחליף דרייבר לכרטיס מסך, אבל זה לא עוזר בנוסף לכך הנורית האדומה במחשב (שמראה בד"כ שהוא עובד) דולקת תמידית (אם זה קשור אז הארדיסק ראשי הוא SATA ומשני IDE). ו... כמו כן, כשיחקתי במשך 5 דקות במשחק פשוט כמו SNO…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שזאת עליית מתח בספק מה אתם חושבים? זה קרה לי לאחר שהתקנתי צורב lg חדש וניקיתי אבק בבקשה רק אם אתם יודעים בלי השערות תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
זה קורה לי (אחרי בדיקות מעמיקות) כאשר אני מפעיל משחק ב SLI , המשחקים הם DEUS EX CRYSIS2 BATTLEFIELD 3 אך ורק משחקים שתומכים ב DIRECTX 11 וכאשר אני מכבה אופציה זו (ב SLI פועל) במשחק הכל עובד פיקס כאשר אני מכבה SLI הכל עובד פיקס גם עם DIRECTX 11 (בדקתי כל כרטיס לחוד) וכפי שידועה לחלקכם פה BATTLEFIELD 3 לא מאפשר לך לעשות שינויים בDIRECTX 11 הוא כמדומני תמיד פועל בלי אופציה לכבותו. יש לי מערכת חדשה לגמרי core i5 2500k asus p8z68-v gigabyte gtx 560 ti SLI antec 900w עד עכשיו מה עשיתי: החלפתי במקומות של הכרטיסים + בדיקה היקפית שלהם - לא עזר הוצאתי את הגישרון של הSLI בדקתי את הביצועים של כל כרטיס בלעדיו - הכל תקין ניסיתי כל דריבר אפשרי בין אם הוא חדש או אחד שכבר אף…
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום פורום! אני פונה אליכם כי קיבלתי יותר מדי תשובות סותרות לאחרונה, מקווה שמישהו יוכל להסביר לי את העניין אחת ולתמיד. לפני 3 ימים רכשתי מחשב נייד חדש מסוג DELL 1558. (המחשב נקנה ישירות מדל) לצערי ברגע שחיברתי את המחשב לספק הכוח, הספק קיצר את עצמו ומת. מוזר אה?? בכל מקרה דל החליפו לי אותו בספק חדש שעובד. השאלה שלי היא כזו: בשביל לבדוק שהתקלה אכן הייתה בספק נאלצתי להדליק את המחשב החדש לחצי שעה בערך, לפי בקשתו של טכנאי דל שהיה איתי על הקו, בתוך האריזה של המחשב כתוב לא להפעיל את המחשב בפעם הראשונה ללא הספק ולהטעין קודם את הבטרייה למשך 12 שעות, אולם כששאלתי את טכנאי דל על זה - הוא אמר לי דווקא להיפך: להשאיר את המחשב דלוק עד שהבטרייה מתרוקנת ל2% ורק אז להטעין את הבטרייה בפעם ה…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! יש לי בעיה מעצבנת של גרירה לא חלקה והבזקים בצידי החלון בעתק גרירת חלון בווינדוס? ניסיתי החלפת דרייברים כמה פעמים וניסיון של החלפת החיבור VGA לחיבור השני בכרטיס לא עזרה... יש לזה פתרון?? בבקשה עזרה...זה ממש מרגיז... יש לי 7600GT XXX של XFX.. לא מצאתי פתרונות ברשת...
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הבטריה בנייד התקלקלה. האם אפשרי בכלל להחליף בטריה בדגם הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-