תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הבעיה התחילה עד לפני 2-3 שבועות שהרצתי את המשחק Assassin's Creed 2 והמחשב היה קופא לגמרי, שום דבר לא היה עובד הייתי חייב לעשות ריסט. לאחר כמה זמן שמתי לב שהבעיה גם הייתה במשחק Battlefield Bad Company 2, עכשיו זה קורה לי כל איזה 15-20 דקות שאני משחק באטלפיילד.. יש משחקים שאני מריץ והכל עובד יופי בלי בעיה בכלל... -ניסיתי להריץ את באטלפיילד גם על הגדרות שונות, שוב ללא הצלחה... היה לי OC לכרטיס מסך שביטלתי אותו והבעיות עדין המשיכו. היה לי OC למעבד שגם אותו ביטלתי והבעיות עדין המשיכו. כשהמחשב קופא שמתי לב שההארדיסקים והכרטיס מסך עדין ממשיכים לעבוד. יש אפשרות לבדוק מה גורם לזה? אני כרגע מריץ OCCT לכרטיס מסך, וMEM TEST.. - עידכון 1 הרצתי 3DMARK Vantage על ההגדרות הכי גבוהות, ללא…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום! היום פתחתי קובץ שסרקתי ופיתאום היה מסך כחול עם ריסטארט,ואני רוצה ליראות מימה זה נובע,אני עושה את הפקודה הזאת בהפעלה %systemroot%minidump וזה לא פועל ב XP זה כן פעל,איך ב WIN7 מגיעים לתיקייה ההיא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , המחשב שלי לא נידלק ואין שמץ של מושג למה אשמח לעזרה מה בדקתי: כיבתי את המחשב למיטב זיכרוני פשוט הוצאתי את כאבל החשמל מהספק בכד לסדר כאבלים ומאז המחשב לא נידלק , חשוב לי להגיד שעל הלוח אם שלי יש שני כפתורים אחד של RESTART ואחד של POWER שי הכפתורים האילו דולקים (ככה זה היה גם כשהמחשב עבד ודלק) וגם כשאני לוחץ על הלחן כיבי \הדלקה של המחשב לא קורה כלום והמחשב ל נידלק וגם כשאני לוחץ על הכפתור כיבוי \ הדלקה על הלוח אם לא קורה כלום בדקתי שהכל מחבור והכל מחובר בצורה תקינה מערכת : מעבד i7 920 לוח אם p6t זיכרונות 9 GB patriot 1333 & ocz1066 ספק כוח aspire 550W דגם atx-550wtn כרטיס מסך : ati 5830 דיסק קשיח : WD 1tb מערכת הפעלה : win 7 תודה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איפה אני צריך לשאול את זה אז אני שואל כאן.. זה ממש דחוף לי יש לאח שלי מחשב שקנינו לו לא מזמן עם Intel® GMA X4500 On Board עכשיו חיברתי לו כרטיס GeForce 9400 GT ואז חיברתי את המסך אני רואה שאין צג, המסך לא מראה תצוגה.. העברתי את החיבור של המסך לכרטיס שעל הלוח אם ואז ניכנסתי להוספת חומרה אבל המחשב מראה שהחומרה פועל כראוי.. ניסתי להתקין את הדרייבר אבל הדרייבר אומר שאין בכלל כרטיס מסך במחשב.. אח"כ חיברתי את הכרטיס הזה למחשב אחר שיש בו geforce 8400 gs ואני רואה ששם הוא פועל.. חיברתי את ה 8400 gs למחשב עם ה- Intel® GMA X4500 On Board וגם הוא עשה אותו דבר. מה אני יכול לעשות??
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בלילה אני רציתי לפתוח את המחשב והוא לא נדלק. בדקתי את הכבל של ספק הכוח מחובר והוא מחובר היטב ואפילו הוצאתי אותו וחיברתי שנית וכלום. אז השארתי אותו כל הלילה סגור בשביל המנוחה והיום בבוקר פתחתי אותו והוא פעל,סגרתי אותו שוב בשביל לראות שהבעיה פותרה והוא עוד פעם לא נפתח. מה יכולה להיות הבעיה של המחשב? זה מחשב ישן יחסית.
-
- 59 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חיפשתי באתר של טושיבה ולא מצאתי את כל הדרייבים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה הסיבה לזה? יכול להיות שספק הכח של הLCD מקצר? נורית הבדיקה של המסך דולקת תמיד, אבל ברגע שאני מחבר את כבל הVGA למסך רואים את שולחן העבודה לחלקיק השניה ואז זה נעלם , מסך שחור , רוני
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם יותר מ-5-6 שעות? אם כן, כמה זמן היא צריכה לקחת? תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכם.. קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד דיסק קשיח 160GB (SATA) הבעיה פה שבדיסק קשיח הזה יש לי קבצים חשובים ביותר ואני רוצה שווינדוס 7 יציג לו אותו ככונן אבל שלא יאתחל לי אותו וימחק לי את הקבצים .. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אין אני מגדיר אותו ככונן? כי אני לא רואה אותו במחשב שלי... תודה מראש ! :s05:
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כרגע התקנתי כרטיס מסך חדש HD5570. הכרטיס עובד (זתומרת מאוורר מסתובב) כבל DVI (ניסיתי גם VGA) מחןבר למסך אבל המסך לא מקבל סיגנל . ניסיתי כרטיס RADEON X550 באותו סלוט - עובד. מה יכולה להיות הבעיה, ? האם זה הספק כוח המעפן 300W שתוקע את העסק ? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
עשיתי בדיקת memtest86 ל2 זכרונות של GEIL 1333 7-7-7-24 מסתבר שצצות כל מני שגיאות, אך כאשר אני עושה בדיקה זו לכל זיכרון בניפרד (בכל הסלוטים הקיימים) הבדיקה עוברת בהצלחה, גם כמה שעות ברציפות. ממה הדבר יכול לנבוע? בעיית סינכרון בין הזיכרונות? בעיה בלוח אם? בעיה במעבד? הוספתי תמונות של הבדיקות שערכתי בmemtest [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה אצלי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך שגורמת לכך שכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק תלת מימדי אני רואה ארטיפיקטים של ריבועים כאלה לאיזה שנייה ואז המסך של המחשב נכבה ונידלק לסרוגין ואחרי כמה זמן או שכל המחשב קורס או שהמשחק זורק אותי לדסקטופ עם הודעת שגיאה- Vpu recover has reset your graphics accelator as it was no longer responding to praphic driver commands. זה נותן לי גם error report שאני לא מצליח להעלות לפה (בקובץ שהמחשב לא מזהה..). הכרטיס מסך שלי הוא X1950 PRO 512 RAM.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה החלה לי בעיה עם כונני USB (הארדיסק נייד, דיסק און קי, ואפילו אייפון...). היה מותקן לי על המחשב Windows 7. כאשר חיברתי אחד מהנ"ל, ה-Windows פשוט לא זיהה אותו. בעבר הייתה לי בעיה דומה עם ה-7, מה שעשיתי אז היה להסיר את כל ההתקנים של ה-USB ולאחר הריבוט הוא זיהה. הפעם הדבר לא הלך ואפילו הקפיץ מסך כחול... בכל מקרה המחשב נהיה די איטי אז החלטתי לפרמט ולרדת ל-XP. כעת המצב גרוע יותר - כאשר אני מחבר את ה-USB, לאחר כמה שניות המחשב נתקע לגמרי (העכבר לא זז, נורות החיווי של המקלדת לא מגיבות, הלוח אם משמיע צפצופים אינסופיים). ניסיתי לחבר לחיבור USB שונה אך נאדה. אדגיש שלפי מה שאני רואה הבעיה היא ב-Storage USB מאחר והעכבר שלי מחובר גם הוא ב-USB והוא מתפקד כראוי. אני חושש שדפ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון יותר מידי תקלות קורות לי הפעם המסך נורת המסך נדלקת למסך VP 930B של VIEWSONIC 19(מסך מעולה בן 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. לפיכך יש כדאיות לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היום נתקלתי בבעיה מעצבנת מאוד , יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט דגם המחשב W576V נקנה לפני כשנתיים עם כרטיס מסך GEFORCE 9600GS , כמו כן יש לי טלוזית LCD 42 אינץ של פילפס , הבעיה היא כזו בזמן שאני מחבר את כבל ה HDMI למחשב נייד הפקק בבית קופץ ומוריד את כול החשמל בבית ואם אני משאיר את הכבל ה HDMI בתוך המחשב בזמן שאני מנסה להרים את הפקק הוא פשוט מסרב להידרך כול עוד הכבל במחשב . חשבתי שאולי הממסר שמחזיק את המתח בסלון לא חזק מספיק בכול זואת יש לי הרבה דברים שצורכים חשמל בסלון אז החלטתי להחליף את הפחת ושמתי פחת חזק יותר אבל גם זה לא עזר ברגע שאני מחבר את הכבל הפקק קופץ , כמו כן ניסתי גם לחבר לשקע חשמלי אחר בבית אותו סימפטום . מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזו ? אני לא ממש מב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי שני דיסקים של 320G ובימים האחרונים כמעט כל פעולה בכל אחד מהם לוקחת המון זמן - סייר קבצים, העתקה/העברה, קומפילציה ופתיחת אפליקציות/חלונות. מדי פעם מופיע לי משולש צהוב בשורת המשימות עם סימן קריאה שחור אבל ללא כל הודעה והוא נעלם כשלוחצים עליו. זה הגיע עד כדי תקיעה מוחלטת של המחשב כשיותר מדי חלונות פתוחים. הדיסקים עצמן תקינים (הרצתי MHDD על שניהם) ולא נשמעים רעשים מיוחדים. גם הטמפרטורה תקינה. רעיונות למישהו? אציין שלמחשב מחובר עוד דיסק 1.5T ב-USB2, שני "כונני USB" דרך ה-HUB של ה-DELL 2407WFP ועוד כונן וירטואלי עם VirtualCloneDrive [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום בגדול הבעיה היא שבכל פעם שאני פותח קובץ גדול או מעביר הרבה מידע מהUSB וכדומה אני מקבל מסך כחול. החלפתי 3 כרטיסי מסך, 2 כוננים קשיחים והתקנתי התקנות שונות של Windows 7 64bit והבעיה נותרה כפי שהייתה. לכן שיארתי שהבעיה היא בזיכרונותו ולכן עשיתי בדיקת memtest86 במשך 10 שעות. האם התוצאות שנראות מצביעות על בעיה וודאית בזיכרונות? ובנוסף הוספתי גם תמונה מאחת הקריסות דרך התוכנה BlueScreenVeiw. אם ישנם דברים נוספים שהינכם צריכים לדעת, רק תגידו. תודה רבה אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים המחשב שלי סובל מבעיות חמורות מאוד, בעיקר BSOD. - Blue Screen of Death לאחר קריאה מרובה על הבעיות אני חושב שהבעיה היא בזיכרון RAM במחשב. אי אפשר להגיע לווינדוס ואי אפשר להתקין ווינדוס חדש, לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני חייב לנסות לגבות חלק מהקבצים החשובים שיש על המחשב, במעבדות הם אף פעם לא מתחייבים לשמור לך על המידע במהלך התיקון. אני מחפש איזשהו boot disk שיתן לי גישה לשורת הפקודה ודרך שורת הפקודה אני אוכל להעתיק קבצים מהארדיסק לכונן USB נייד. מצאתי והורדתי boot cd של ווינדוס 98 ובאמת הצלחתי להגיע איתו לשורת הפקודה והוא אפילו זיהה את ה USB ככונן אבל הבעיה היית שהוא לא זיהה את הארדיסק שלי. אשמח אם מישהו מכיר איזשהו boot disk שיתן לי את הגישה הזאת …
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מופיע לי עוד מסך שרשום בו : Novel NetWare Ready Firmware v1.00 (940810) © Copyright 1997-1994 Novell, Inc. All rights reserved. VIA PCI 10/100Mb Fast Ethernet Adpater v3.32 (06/22/2001) Analyzing network Media type, this will take several moments.... OK. RPL-ROM-ADR: 0007 915B 14BB RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: 1_ שמעכב לי את העלייה, איך מורידים אותו וגם את המסך של הביוס? ניסיתי דרך הביוס לא הבנתי מה ללחוץ שם
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטים פתאומיים שהוא במנוחה המחשב עושה ריסט בערך כל חצי שעה-שעה עשיתי בדיקות מאמץ ובדיקות טמפ' והכל תקין. לקחתי אותו למעבדה של החברה שקניתי ממנה את המחשב והם טוענים שהמחשב עבד להם כיום-יומיים שלמים בלי לעשות ריסט שלקחתי את המחשב בחזרה הביתה חיברתי את המחשב ושוב ריסטים לכן ניסיתי נקודה אחרת בבית לחבר את המחשב ולראות אולי זה בעית מתח או משהו כזה אבל גם בנקודה הנוספת בבית המחשב עשה ריסט מה עושים? נ.ב. יכול להיות שלאפס את הביוס יפתור בעיה זו?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לפטופ מסוג lenovo 0768 הבעייה שהחלה היום היא שמספר שניות לאחר הפעלת המחשב ועליית הwindows , המסך לפתע מחשיך עצמו (ניתן לראות תצוגה מאוד מאוד חשוכה). באיתחול המסך שוב יציג בתאורה מלאה את הdesktop אולם תופעת ההחשכה תחזור. חיבור מוניטור חיצוני פועל כראוי. נתונים נוספים: מע' הפעלה windows XP SP2 מעבד celeron 1.73Ghz הצעות לאיבחון וטיפול יתקבלו בברכה !
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מדובר בווינדוס 7 ונרו 8.1 אני מקבל את השגיאה הזאת בכל מהירות כתיבה. התכנת צריבה של הווינדוס גם לא מצליחה לצרוב בכל מהירות. לא ברור לי למה, ה-DMA מופעל וזאת הבעיה העיקרית ממה שהצלחתי למצוא עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב במפרט ושני הזיכרונות שעובדים בDUEL, כאשר אני שם סטיק שלישי המחשב עושה ריסט כאשר הווינדוס עולה, או שלפעמים הוא עושה ריסט בפוסט, גם אחרי שהווינדוס נטען לאחר כ3-5 דקות הווינדוס נתקע. שללתי בעיה של הזיכרון עצמו על ידי זה שבדקתי את כול הסטיקים, המחשב פשוט מסרב לעבוד עם שלושה סטיקים אבל עובד מצויין בDUEL.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-