עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכל חברי הפורום קניתי לוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ולפי מה שקראתי בחיפוש פה בפורום זה שבלוחות ABIT יש הבדלים בטמפרטורה לבין לוחות אחרים מה הם בעצם ההבדלים ? כלומר בכמה ! מה צריכה להיות הטמפרטורה במחשב שלי למעבד ללוח אם וכו... {אבל להתיחס לזה שבלוחות של ABIT זה שונה } .

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by Sp0ck,

שלום.. אז ככה שמתי סיסה לביוס וכעת אני רוצה לבטל את הסיסמה ואני לא מצליח איך עושים זאת

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by shlomifounis,

יש אפשרות לחזור לביוס שבא עם הלוח אם אחרי עידכון הביוס ?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by DJO,

יש לי מסך ישן שלא מראה צבע אדום, 2 פינים של הכבל שמוביל את הכרטיס מסך שבורים, אני חושב שזאת הבעיה, יש מצב להחליף את הכבל הזה? בבקשה רק עם מישהו יודע, לא תשובות כמו תקנה מסך חדש, לא שווה להשקיע בגרוטאה כזאת וכאלה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב לכולם ושבוע טוב לפני שבוע ברק הרס לי את הכרטיס מסך ואת המסך ( ) אז הכרטיס מסך הוחלף מ-NVIDIA 8800GTS ל- READON 7770 והמסך מ- ACER 21 ל-PHILIPS 21.5 שמתי לב שלאחר ההחלפות התמונה במחשב לא ברורה, כיאלו הפיקסלים לא מספיק חדים חשבתי שזה התנגשות דריברים בין ה-NVIDIA ל-READON אז פירמטתי, ולאחר שהתקנתי הכל מחדש התצוגה עדין לא חדה... אני אבוד הצעות, רעיונות? תודה רבה שוב ושבוע טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by rosher,

בדקתי את כל הדרייברים עדכנתי לגרסאות האחרונות , ניתקתי חומרה שנראתה לי בעייתית בדקתי את הזכרון והוא תקין בדקתי את הכונן הקשיח והוא תקין קראתי אתרי תמיכה ושום דבר לא עזר האם מישהו יכול לעזור???? האם מישהו נתקל בתקלה והתגבר עליה???? אני מוכן לקבל השערות אנא עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Y0 :סמיילישעושהיו: מזה כשבועיים אני אוכל סרטים קשים עם ה Marvell Yukon המ*ויין המובנה בלוח האם (הג'יגהביט את'רנט). אותם הסרטים עליהם אני מדבר הם למעשה הופעה של BSOD הטוען שקובץ ה yk51x86.sys אחראי לקריסה, תחת הכותרת IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL_OR_HUNGRY_OR_DEAD_OR_MAGGOT וכו'... נוסו מספר גרסאות שונות של הדרייבר, אך ללא שינוי. פורמטה מערכת ההפעלה והותקנה מחדש, עם גירסת דרייבר 10.14.6.3 - עדיין ללא שינוי. לפחות פעם או פעמיים ביום, לאחר תעבורה די רצינית דרך כ' הרשת המובנה, אני חוטף את ה BSOD. תחילה חשבתי שזה בגלל האוברקלוק, המערכת הורדה לסטוק - המסכים הכחולים ממשיכים להכות בי! היום העפתי את ה Cellshocks לטובת קינגסטונים 800 KVR קפרעליהם שרצים בתזמונים של 90-90-90-5002 במתח של 1.…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  8. היי לכולם. במחשב של אמא שלי נוצרה בימים האחרונים הבעיה הבאה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להעלות את הוינדוס, מגיע כבר לשלב שבו הוא אמור להראות את שולחן העבודה, אבל אז שומעים "טיק" מהכונן הקשיח ואז המחשב עושה ריסט. בהגדרות, ביטלתי את הRestart upon system failure אז כשהדלקתי שוב את המחשב, הוא פשוט הראה מסך כחול, הנה התמונה שלו מישהו יודע למה זה קורה? ואם זאת בעיה בהארד דיסק, איך אפשר להציל את המידע שעליו? יש לאחותי שם עבודה מאוד חשובה של על C ומוסיקה והורדות בD ו-E. האם פירמוט יעזור פה? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  9. אחד הדיסקים הקשיחים שלי (לא של מערכת ההפעלה - XP SP3 32BIT) פשוט נעלם ממערכת ההפעלה - אפילו לא מופיע ב-Disk Management או בכל מקום אחר! בביוס הוא מזוהה כראוי ולא קיבלתי כל הודעת שגיאה - הכל עבד מצויין עד לפני שבוע (לוח P35 של גיגבייט). כשחיברתי אותו למערכת הפעלה אחרת הוא מזוהה ועובד כרגיל. אשמח לכל עצה, גונן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם. אתמול הייתי אצל בן דוד שלי וניסיתי לנקות קצת זבל מהמחשב שלו. מחקתי שני אנטיווירוסים שהיו מותקנים על המחשב והתקנתי חדש, מחקתי כמה משחקים חינמיים שהוא לא יודע מה הם בכלל ומחקתי טולבארים וכל מיני דברים כאלה. לאחר מכן רציתי להיכנס למצב בטוח בשביל לסרוק את המחשב שלו עם כל תוכנות ההגנה שהיו מצויות-אנטיווירוס אנטי ספייוור וכאלה. נכנסתי להתחל>הפעלה>msconfig(בשביל להגדיר שבבוט הבא המחשב יעלה במצב בטוח) אך הלשונית בה קובעים שהמחשב יעלה במצב בטוח לא הייתה שם(BOOT.INI). עשיתי ריסטרט ולחצתי על F8. לאחר כמה שניות המחשב נתקע אחרי BOOT FROM CD וכותב: ntldr is missing. press ctrl+alt+delete for restart אם עושים קונטרול אלט דליט המחשב עושה ריסטרט, וחוזר לאותו מצב. כיבינו …

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  11. אז ככה.. היה לי 128MB DDR... וקניתי עוד 256MB.... גם DDR... אקיצר הוספתי אותו.. והוא אומר לי שיש לי רק 256MB הבעיה היא לא במיקום שלהם.. אני יודע.. הזיכרון הגדול צריך להיות בבנק 0 וכל השטויות האלה... ניסיתי לדחוף אותו גם בסדר אחר.. לא עוזר.. והם גם לא שרופים... כי אם אחד מהם היה שרוף המחשב לא היה נדלק.. (נכון?!) חח כי ניסיתי להחליף בין המקומות שלהם.. וכשהראשון שרוף אז הוא לא נותן למחשב לעלות.... אני מאוד אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  12. שלום וחג שמח! אתמול בלילה נכנסתי לפייסבוק והסתכלתי על תמונה של אחד מחבריי (זה העונש שלי על שנכנסתי לפייסבוק הארור) ולאחר שהתמונה עלתה המחשב קפא ושום כפתור והעכבר לא הגיבו כך שלא יכולתי לסגור את החלון או לעשות כל פעולה. החלטתי ללחוץ על כפתור הריסט ומאותו הרגע המחשב לא עלה יותר- הכפתור שלו נדלק אך נשמעים צפצופים מוזרים 3 בכל פעם הפסקה קצרה וחוזר על עצמו. ניתקתי מהחשמל והחזרתי כי זאת הייתה הדרך היחידה לכבות את המחשב, בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך ומעבר לכך גם שכרטיס המסך מחובר מאחר ואתמול ניקיתי אותו וזה כלל את הוצאתו. מה אפשר לעשות בנידון? האם מישהו נתקל בתופעה כזאת בזמן האחרון? אפשר איכשהו לפרמט את המחשב במצב כזה? תודה לעוזרים מראש, אשמח אם תוכלו לענות על השאלות שרשמ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. בעיה| במשחק Rainbow Six Vegas - המשחק מזהה לי את הE6300 כמעבד 1.8GHZ לכל דבר ולא מוכן להעלות את המשחק, מופיעה הודעת אל תשלח... אחרי ההתקנה מופיע כזה כמו טסט לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק, עברתי את כל הבדיקות חוץ מהמעבד, כי הוא כביכול 1800MHZ, האם יש איזושהיא דרך לעבוד על המשחק, או שפשוט נדפקתי עם המשחק בגלל המעבד?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by שבע-שנים,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח אם. כשאני מנסה להעביר את הRadeon 9550 מהמחשב הישן לחדש הוא פשוט לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הסיבה? עוד משהו, יש על המחשב 248MB של זיכרון וניסיתי להוסיף עוד סטיק של 256MB DDR אבל המחשב לא עלה. מפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WIN444 User Name Administrator Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2005-12-14 / 22:26 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboa…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב השני בבית ( שהוא לאחים הקטנים שלי ) הבעיה היא התרחשה היום היום פשוט הדלקתי את המחשב ולא מופיע כלום על המסך ניסיתי לחבר למסך אחר וזה לא עבד , אני רוצה להדגיש שאין שום צפצופים וגם נוריות המקלדת מהבהבות בהדלקת המחשב, ונורית הדיסק דולקת בפנייה לכונן הדיסקטים/דיסק קשיח . וככה הגעתי למסקנה שיש בעיה בכרטיס המסך שהוא מובנה על לוח האם וגודלו 64 מגה ! והמחשב הוא פנטיום 4 , 2600 .

16. Started by King Kong,

חבר שלי שהוא טכנאי ב ... אמר לי שהם מתקינים את הגוף קירור שהלוח לא מחובר למארז ואחרי זה הם מחברים את הלוח עם הצלעות קירור למארז ככה עושים ?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by smalery,

בוקר טוב המחשב שלי הפסיק לעבוד באופן תקין המצב הוא כזה - בתחילת השבוע הוא היה מרסט את עצמו באמצע עבודה רגילה של ה-WIN, בהמשך השבוע, ברגע שה-WIN היה עולה הוא היה מרסט את עצמו, ועכשיו זה הגיע למצב שברגע שמגיעים לשלב של הצגת הלוגו של WIN (הטעינה של ה-WIN), הכרטיס מסך מפסיק לשדר למסך... האם הבעיה יכולה להיות ב-HD או שהמצב רע וזה המעבד\לוח אם? תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם הכונן פשוט הפסיק להראות סימני קיום במחשב. לכן נכנסתי למנהל ההתקנים, והוא מוגדר שם (למרות שהוא אחד מוגדרים לי שני כוננים, CD והשני צורב DVD של NEC) ואין שום סימני קריאה או הודעות שגיאה למיניהן... כמו כן, אין לי שום דרייבר של הכונן(אם בכלל קיים צורך בו) תודה מראש לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by ExploiT,

שלום כולם הוספתי למחשב שלי שבצד שמאל עוד 512 ראם, לפני זה היה לו סטיק אחד שלadata של 512 עכשיו הוספתי עוד אחד של 512 של vdata המוזר הוא שהמחשב עובד עם 2 הסטיקים אבל הוא מזהה רק 512 ? הנה במחשב שלי רואים שהוא מזהה רק 512 http://img245.imageshack.us/img245/6897/29ch1.jpg גם באברסט הוא מזהה רק 512 אבל ב spd הוא מזהה 2 סטיקים עם cas lantcy שונה האחד 3 והשני 2.5 http://img248.imageshack.us/img248/9316/17vb.jpg מה עושים ? תודה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי קיימת אצלי בעיה במחשב XP שכל כמה זמן המחשב כבה. מצורפים קבצי minidump או להורדה בקישור הבא: https://drive.google.com/open?id=0B3lYP4CJzGBRd2FjLXJxSXhaYnc תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לא מזמן עדכנתי את המחשב הנייד שלי ל windos 10 מ windos 8.1. מאז העדכון שקע האוזניות (3.5mm) לא קולט שום אוזנייה או רמקול שנכנס אליו. ראיתי באינטרנט שזו תקלה נפוצה בקרב אנשים שעידכנו ל windos 10, מראים שם שיש כל מיני שיטות כמו לעדכן את מנהל ההתקן בכל מיני צורות שונות. ניסיתי כל דרך אפשרית בערך אבל כלום לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מישהו יכול להביא לי קישור לאתר שמימנו אני יכול לעדכן את הדרייברים של הכרטיס כי התקנתי משחק והוא אומר לי שהדריברים שלי ישנים מידי... תודה!

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by Aviad56,

אהלן, המחשב החדש לא מציג רשתות בכלל, אבל יש לציין שיש אינטרנט, זה המחשב הראשי, ז"א שהמודם מחובר אליו. תמונת המחשה: http://prntscr.com/qpfk4 יש לציין כי התקנתי את הדרייברים של הלוח אם כולל של הרשת בנפרד.. יש למישהו פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by DORAZABI,

קופצות לי כל הזמן הודעות בצד ימין מכל מיני אתרים כשאני גולש...איך אני פאקינג מבטל אותן? שלא יגיע משום אתר

25. Started by re993,

איך ניתן לשנות כתובת IP של ROUTER של HOT לכתובת זרה (מחוץ לישראל)?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.