תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה כשאני פותח את המחשב אז המסך מתחרפן ומראה לי כל מיני קשקושים במקום השורות הלבנות שמופיעות לפני שהווינדוס עולה וכשהוא עולה הלוגו של העליה משנה צבעים (windows xp) כלומר נכון שהווינדוס עולה יש לוגו של וינדוס אקספי בארבע צבעים ותולעת כזאת מתחת שזזה אז הכל באותו הצבע במקום צבעוני בדרך כלל צהוב או סגול ואחרי זה המסך נהיה שחור והוא אומר no signal אני צריך לעשות כמה ריסטרים כדי שיעלה לי בלי תקלות ולפעמים גם באמצע המסך נהיה שחור ואני לא רואה כלום המחשב שלי מיושן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפורס mx2 השאלה שלי האם זה כרטיס מסך או שזה יכול להיות משהו אחר ואם כן לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף עם חיבור agp משהו פשוט
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שנכבה באופן אקראי לחלוטין, סתם כך באמצע עבודה. הוא יכול לעבוד שעה ולהיכבות, יכול לעבוד 5 שעותולהיכבות, יומיים ולהיכבות... הרצתי את כל בדיקות הוירוסים/ספייוור שאני יכול ולא עלה שום דבר מיוחד וכעת אני רוצה לבדוק אם מדובר בבעיית חומרה. מה עליי לבדוק? המאווררים עובדים (גם בספק וגם על הלוח), בביוס מוגדר תחילת עבודת מאוורר ב-25 מעלות ועבודה בהספק מלא ב-50 מעלות. בזמן הבדיקה טמפ' המעבד הייתה באזור ה-60 מעלות. האם כל הנתונים האלו הגיוניים? האם יש משהו נוסף שכדאי לי לבדוק? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב שקורת לפעמים ואני לא יכול לדעת מתי היא תקרה, היא בדרך כלל קורת לאחר שאני משחק משחק כבד (בד''כ) זה יכול להיות גם סתם לפעמים, למרות שנדיר, אחרי שאני סתם עושה ריסט למחשב. (כשזה במחשק זה פשוט נתקע ואני לא יכול לעשות כלום אלא ריסט, וזה קורה אחרי שאני משחק באותו המשחק אחרי כמה זמן, יכול לקרות אחרי 5 דק' ויכול להיות אחרי 20 דק') כשני עושה ריסט למחשב כשהוא עולה ישרת עוד בתחילת המסך יש לי הרבה כמו פיקסלים מוזרים כאלה או איזה משהו שמסתיר לפעמים את הכתוב במסך, וזה ככה עד שעולה הווינדוס, וכשעולה ווינדוס איאפשר בכלל להבין מה אני רואה במסך מרוב כלכך הרבה דברים מוזרים כאלה שעל המסך, קשה לי להסביר את זה, אני אנסה להוסיף תמונה בהמשך אם אוכל, בנתיים אם משהו יוכל ל…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן אנשים השבוע שמעתי שתי פיצוצים קטנים מכיוון המחשב שלי, והבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב הופיעה לי הודעה על המסך - NO SIGNAL פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך ולקחתי תמונות שימו לב לתמונות - הקפתי בעיגול אדום את החלקים שהתפוצצו אני מניח שזה אומר ביי-ביי לכרטיס מסך שלי, נכון? עריכה: אה, כן, בתמונה הראשונה הקפתי את כל הרכיבים מאותו סוג, לא רק אלה שהתפוצצו עריכה נוספת: אוקי, עוד שאלה - נניח שהשגתי כרטיס מסך חדש (הוא צריך להיות תואם רק ללוח אם או שיש עוד תאימויות שצריך?) והכנסתי אותו במקום זה שנהרס האם זה יפריע למחשב שהחלפתי את הרכיב הזה? האם זה יכול לגרום לבעיות? (לא מבחינת ביצועים כשאני רואה סרט במחשב או משחק באיזה משחק, אני יכול להסתדר בלי אלה) [attachment deleted by adm…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרתכם, במחשב נייד ACER ASPIRE 5002 אני מקבל הודעת שגיאה עם הפעלת המחשב (חלונות XP) Load needed dlls of hal please contact your support person to report this problem ניסיתי להפעיל ב-SAFE MODE, לא עבד. ניסיתי לעשות BOOT מ-CD כדי לנסות לתקן ולאחר טעינת הקבצים הראשונים, כשזה מגיע לשלב "Starting windows setup" אני מקבל BSOD, בכל פעם מחדש וזה ממש מעצבן. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אוקי חברים אז ככה היום ישבתי לנקות ת'מחשב כמידי חודש ולא עשיתי שום דבר יוצא דופן בניקיון יש לי מסך דל 2209WA וכרטיס מסך twintech gtx 260 1gb ואחרי שסיימתי לנקות וארזתי הכל למארז המסך התחיל להבהב...בערך כל 20-30 שניות המסך הופך לשחור ונדלק מחדש, מבלי שהכפתור עצמו ישנה צבע על המסך (כפתור ההפעלה של המסך) אני יכול להמשיך לעשות תוך כדי פעולות רגילות. אז חבר'ה, בבקשה לעזור לבנאדם. אין רעשים מוזרים או חורגים, טמפ' נורמלית. אז מה אני עושה אה כן ועכשיו תוך כדי שאני כותב את זה יש טוויצ'ים של המסך שניה לפני שהוא נהיה שחור התמונה עליו מתעוותת עריכה: עשיתי בדיקת אנטיוירוס של נורטון ושל אוירה, יצא נקי גם חיברתי את המסך למחשב אחר והוא בסדר גמור אין פלאשים. משמע שזה הכרטיס מסך. שאותו ד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט מווינדוס 7 לווינדוס 7. עכשיו,אני מתקין את הווינדוס 7 ואני רוצה שכל ה 300GB שיש לי במחשב יהיו נקיים,כל פעם שאני מנסה לפרמט הכל נשמר לי ואני לא יודע איך למחוק את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך למחוק את כל הקבצים במחשב ביחד עם הפירמוט? בבקשה זה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,פתחתי כמה פוסטים בכל פורום אפשרי שעלה בדעתי לגבי איטיות מוזרה של המחשב , אחרי שאספתי מספיק מידע ועניתי על מספיק שאלות ששאלו אותי , הנה הכל בסיכום: לאחרונה החלו אצלי בעיות של איטיות במחשב , במוקדם ובמאוחר גם ראיתי שזה הופיע כשאני משחק (נפילות FPS , דרופים) בהתחלה שקלתי כל מיני צעדים כמו קניית מחשב חדש וכו' , אבל לשימושים שלי - משרדיים ו COUNTER STIRKE הבנתי שזאת טעות בגלל שהמחשב שלי לפי מפרטו - אמור להספיק למעבר לכך. בהתחלה תהיתי אם הבעיה היא בכרטיס , לפני כמה זמן גליתי שהוא מתחממם והוספתי לו מאוורר בשל קירורו הפאסיבי . היום הוא עומד על 55* מעלות במנוחה . (הכרטיס - 8500GT). למרות הכל הדרופים והתקיעות למיניהם המשיכו , אח"כ - זיהיתי שיש בעיה עם המעבד. המעבד במנוחה…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהדלקת המחשב אני מקבל את הציפצוף הבא: צפצוף <רווח של כחצי שניה> ועוד שני ציפצופים מהירים אחד אחרי השני. ניסיתי שתי מסכים שונים..אין הבדל. תודה סמיון
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק מחדש את המחשב אני צריך ללכת לאפשרויות שפה ולהוסיף את השפה האנגלית מחדש איך אני עושה שהיא תשאר לי קבועה עם עברית ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משחק במשחק COUNTER STRIKE 1.6 שזהו משחק ישן.. המשחק הוא משחק שמושפע מהFPS ובלי 100 FPS אי אפשר לשחק כמו שצריך הדרישות הבסיסיות ל100FPS הם GEFORCE 5500 והמומלצות הם 6600 לפחות.. יש לי כרטיס GEFORCE 8500GT כבר שנתיים וחצי וזהו כרטיס שכל הזמן הריץ לי את המשחק כמו שצריך עם 100FPS והוא גם מעל ומעבר בשביל זה... לאחרונה יש לי תקיעות קטנות כאלה מה שנקרא אולי דרופים (זה קורא לשניה כמו תקיעה כזאת וחוזר) או נפילות ל20FPS וחוזר ל100... פעם הכרטיס שלי היה מתחמם ומגיע ל70 מעלות אבל קניתי לו קירור(לכרטיס מסך)ועכשיו הוא עומד על 55 מעלות במנוחה.(60 במשחק)
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט החליט להשתגע (לא המערכת שכתובה לי בצד). עד היום הו הריץ הכל יופי אבל פתאום נהיו לו קשיים בהלאת הווינדוס- ובכלל לרוץ חלק. שלחתי אותו לתיקון והיום קיבלתי אותו. קודם כל עדכנתי את הדרייברים המתאימים אבל עכשיו לא רק שלוקח לו הרבה זמן לעלות והוא לא מהיר באותה צורה- יש לי הבזקים ירוקים כאלה שנובעים מבעיות בכרטיס מסך (הכרטיס בסדר). אפילו לאחר התקנת הדרייברים ההבזקים/האיטיות לא נעלמים. (כעיקרון המערכת שלי שודרגה ואני מריץ ווינדוס 7, עם מעבד core i7 וכרטיס מסךATI Raedon HD 5800) איך אני מסדר את בעיית ההבזקים/איטיות?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי נייד של טושיבה(בניידים אף אחד לא עזר,אולי אתם תדעו) מדי פעם המסך נדלק ונכבה,ומופיעה שגיאה של הכרטיס מסך, לי אמרו שזה בגלל WINDOWS 7, ומיקרוסופט צריכה לסדר את זה,אבל שום דבר לא קורה. מישהו יכול לעזור לי לאתר את התקלה ולמצוא פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך שלי. http://www.siz.co.il/my.php?i=nu1mntlowgnj.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=wuidmnm5ozgd.bmp תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה שהתחילה פתאום בלי ששמתי לב כול פעם שאני מכניס DISK ON KEY,לאחד מיציאות הUSB המחשב עושה ריסרט ואחרי זה הוא לא עולה יש מסך שחור אחרי הטעינה, מתי שאני מויצא את הUSB הכול עובד כמו שצריך לפני שבוע הכול עבד מעולה רק היום שמתי לב לבעיה המוזרה. מה עושים כדי ליפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מפעיל משחק (יש שתי משחקים מהסוג הזה, אחד כבד ואחד סתם משחק של 5 מגה כזה) המסך נכבה, כיאילו לא נכבה זה כמו שאתם שמים תמחשב חצי שעה ככה ובאיזשהו שלב אחרי השומר מסך הוא ניהיה שחור אבל כשאתם מזיזים את העכבר זה חוזר להיות בסדר, רק שאני לוחץ על כל דבר ולא קורה כלום, בנוסף גם זה כיאילו מכבה לי את המחשב רק שהוא דלוק, אני צריך לעשות ריסטרט כדי שהמחשב יחזור לתפקד.. עכשיו זה לא בעיה של דרישות מערכת כי המחשב שלי פי 100 ממה שהדרישות מערכת שהוא מבקש... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אשמח לקבל עזרה בנושא! מדובר במחשב ישן מ-2001(שעבר כמה שידרוגי חומרה מאז) שעושה ריסט לעצמו כשמפעילים עומס על המעבד(הרבה חלונות בIE לדוגמא) או לפני העליה של וינדוס אני לא בטוח אם זאת בעית חומרה או תוכנה אבל רציתי להיות בטוח אז פירסמתי פה(כי ממה שזכור לי אתם הכי מקצוענים) המחשב מיועד לאינטרנט וקצת עיבוד תמלילים לא יותר המפרט: amd atholon XP 2000+ Abit NF7-s2(G) 768MB RAM GForce 6200 Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) כמו כן המחשב עובד על XP מקורי ומתעדכן כשצריך. האם יש דרך לפתור את הבעיה בלי להחליף רכיבים? אף מעבדה לא מוכנה לגעת במחשב הזה... הבעיה קיימת כבר הרבה זמן אבל רק עכשיו התפנתי לטפל בה כי זה לא המחשב שלי... תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה. לאחרונה רכשתי זכרונות למחשב ושיחקתי עם הגדרות הביוס בכל הנוגע למהירויות. הכל עבד בסדר. החלטתי שהכרטיס מסך מרעיש מידי אז הוצאתי אותו וניקיתי את המאוורר. כשהוצאתי את המאורר הוצאתי גם את הקירור שיושב על צ'יפ ה-GPU. החזרתי הכל למקום הפעלתי את המחשב - ווינדוס 7 והוא עבד. החלטתי לערוך בדיקה לזכרונות. עוד לפני הכניסה לווינדוס בחרתי באופציה WINDOWS MEMORY TOOL והמחשב התחיל לבדוק את הזכרונות כשלפתע נעשה ריסטרט. ראיתי בזה דבר נורמלי מאחר שרשום שתוך הבדיקה זה עשוי לקרות. אלא שבריסטרט הבא כבר לא הייתה תמונה. פתחתי את המחשב ונגעתי בכרטיס המסך. הוא היה לוהט. היה גם ריח קל. הוצאתי אותו ובדקתי את הצ'יפ. הוא לא נראה שרוף. גם כל פעם שהמחשב עולה הוא עושה פוסט רגיל, כאי…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב נתקע מדי פעם במשחקים. שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, פעולת המעבד צונחת ל-0-2%. יש השערות למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם כשאני מדליקה את המחשב של אחותי המסך לא נדלק והבעיה היא לא במסך והכונן משמיע צפצופים וזה יותר מתשע ... אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה עושים ? :-( [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן,לאחרונה התחדשתי במחשב אך לצערי המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך. הרכיבו לי את המחשב ב-RSM ולפי מה שאני רואה הכרטיס מורכב טוב. הכרטיס הוא 5750 של POWERCOLOR הלוח אם הוא Gigabyte GA-770TA-UD3 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תוך כדי פתירת בעיה אחרת- חיפוש אחר זיכרון שלא תקין (מחשב לא נדלק,אז הוצאתי את הזכרונות ובדקתי אחד אחד), נשבר בהארד דיסק החלק שמתחבר לכבל ה SATA. עכשיו הכבל תקוע הפלסטיק של ההאר דיסק, ומההארדיסק יוצאים החיבורי נחושת חשופים. הבעיה היא לא ה 200 של הדיסק, אלא החומרים שיש בו, וההתקנה המיוחדת - זה מערכת עריכת וידאו. מה הפיתרון? תודה
-
- 52 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, ואני גם לא בטוח מה בדיוק הבעייה במחשב שלי, אבל אני חושב שזה הלוח אם שלי (דגם Asus M2A-VM HDMI). קודם כל: איך הבעייה קרתה? המחשב קרס והראה לי מסך כחול שעכשיו אני מצטער שלא ייחסתי לזה חשיבות ולא ראיתי מה היה כתוב בהודעה. הבעייה:כשאני מנסה להפעיל את המחשב אז קורים מספר דברים - 1)המסך נשאר תקוע על התצוגה של הלוח אם (כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את הפרטים של המחשב מהר, ואז יש תמונה של הדם של הלוח אם, ואז טוען את הווינדוס, ואני דיי בטוח שאתם כבר יודעים את זה אבל רק ליתר בטחון...). 2)המקלדת לא עובדת, לעומת זאת העכבר כן עובד, אז אני לא יכול ללחוץ על DEL או TAB ולהתעסק בשטויות שם... 3)אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי ומשתמש במובנה…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-