עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לא יודע אני לא כל כך מבין בזה : אז ככה,לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש אבא שלי המליץ לי עליו דרך חבר שלו , מחשב באמת קטלני הורדתי הרבה משחקים והאיכות פשוט קטלנית .. ואז התחילה בעיה: המסך פתאום לא נדלק,או נדלק לפעמים אז החלפתי כבלים אולי הבעיה בהם? לא . בקיצור בכל הדלקה של המחשב אני צריך ללחוץ בכפתור MENU שבמסך ומיד אחריו על הכפתור SOURCE ורק ככה המסך בעצם מציג את המחשב. (חשוב לציין שהמסך עצמו נדלק יופי פשוט כדי להציג את המחשב שעולה אני צריך ללחוץ כמו שאמרתי) מדי פעם ממש רק מדי פעם המשחקים עולים לי ופועלים יפה אבל אחרי משחק ממושך של שעה בערך המסך נכבה וצריך לעשות ריסט ואת כל הפרוצדורה עוד הפעם . רוב הפעמים שאניי מנסה להפעיל את המשחקים הם לא פועלים וההודעה הבאה מוצגת לי: …

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  2. הבעייה היא לא עם המחשב שלי אלה עם מחשב של חבר. המפרט הוא: Gigabyte M55S S3 AM2 AMD Athlon 5000+ AM2 2 x 1gb KINGSTONE DDR2 667MHZ PALIT 7300GS 256MB HITACHI 160GB HDD Thermaltake 400W המחשב נידלק, עובר את החלון של טעינת מערכת ההפעלה, XP , ואז בימקום שיופיע מסך ה "Welcome" הוא מקבל BSOD והמחשב מאתחל את עצמו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Flame of Udun,

שלום. בחודש האחרון המחשב שלי השתגע. הוא מתחיל לצפצפץ 11 פעמים כל פעם שאני מדליק אותו, ולא עולה בכלל. לפעמים אחרי שעתיים של ריסטים הוא מואיל בטובו לפעול, ועובד כרגיל, חוץ מתקיעות פה ושם והווינדוס מאוד כבד - לעומת משחקים שעובדים יחסית כרגיל. ראיתי בלינקיה לינק לפירוש צפצופים. בדקתי ויש לי Ami bios, והוא מצפצף 11 פעמים. 11 Beeps - Bad Cache Memory - test failed (replace cache memory) השאלה היא - מה זה אומר? להחליף זיכרון מטמון? מה זה אומר? אולי זו שאלה מפגרת, אבל אין לי מושג מה אני אמור לעשות. אגב, לא יודע אם זה קשור, אבל כשהתחילו הבעיות של הצפצופים הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד, וכשניסיתי עם כרטיס ישן, 7600GT, זה דווקא עובד - כאמור, לפעמים, ואחרי שעתיים של ניסיונות. אנ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by KooK,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP, DUAL CORE E8400 , 2 GB RAM ומהרגע הראשון של המחשב יש מסך כחול + ריסט. שלחתי ל KSP פעמים לתיקון והם אמרו שזה ההארדיסק, כמובן שזה לא היה זה ופשוט אין להם מושג מה גורם לבעיה. ההודעת שגיאה שאני מקבל זה: 0X00000024 (0X001902FE , 0XB2F832E4 , 0XB2F835E8 , 0XB2F832E4 , 0X8056C403) באמת שאין לי מושג מה הבעיה ניסיתי לחפש בגוגל אתה הודעה אבל זה נותן לי רק את התוצאה ל 0X00000024 , שזה מראה בעית חומרה כללית. המון תודה לעוזרים ! עריכה: מצטער שאני מקפיץ, אבל אני ממש זקוק לעזרתכם, המחשב היה ב KSP שלוש פעמים והם טוענים שההודעת שגיאה היא לא קשורה לחומרה אלא לתוכנה, זה לא הגיוני כי התקנתי כמה סוגים של ווינדוס וגם ללא שום תוכנות וזה עדין מבצע לי את …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by extreme2611,

אז ככה יש לי בעיה בהרד דיסק יש לי 2 הרדיסקים מחוברים למחשב אחד שכולו מלא במידע שלי ואחד ריק שתכננתי לעשות ממנו דיסק גיבוי.. אבל יש בעיה איך שאני נכנס אליו כל המחשב נתקע.. וזה מחייב ריסטארט.. האם יש דרך לסדר אותו? נסיתי את התוכנה HDD Regenerator אבל ברגע שאני מפעיל אותה המחשב נתקע נסיתי פירמוט ב-58 אחוז נתקע.. מקווה שלא קרה לו כלום

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by iyehuda,

אבל המחשב מראה לי שיש לי רק 3G , איך זה יכול להיות ? אולי הזיכרון שקניתי לא תקין ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב חזק;מפרט המחשב: מעבד:אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ. לוח אם:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. ספק כוח:EZCOOL 12CMF 450W REAL. זיכרונות:KINGSTON HYPER-X DDR2 6GB 800MHZ. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 32BIT. כרטיס מסך:NVIDIA HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE. מארז:LED+25CM FAN BLACK SILVER. מאוורר למעבד:AR PRO D.C 775. דיסק קשיח:WD SATA2 16MB 320GB. הבעיה היא:המחשב איטי ואף מגיב לסירוגין באיטיות;למ"ס פעולות (יכולה להיות אפילו פעולה אחת,כמו גלישה באינטרנט במהירות של 5MB),אשר מתבצעות במקביל ואף לפעמים,מציג לי למ"ס שניות (כ15 שניות) בסוגריים,את 2 המילים לא מגיב,ורק לאחר מכן הוא מגיב. שאלתי היא:מה ניתן להחליף ו/או לשפר/לשנות;במיפרט המחשב שלי - כדי,שהמחשב יהיה יותר…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. [פתחתי ת'רד על זה בפורום רשתות ואינטרנט אבל זה מתקשר לשם רק בגלל שזה כרטיס רשת ולא יותר. עכשיו, במחשבה שניה זה יותר מתאים לפה] יש לי מכשיר HomePlug שמחובר לחשמל ולכרטיס רשת עם כבל רשת ישיר. כשהמחשב כבוי אז הכרטיס עדיין דולק ולכן הHomePlug נשאר גם דלוק כי הוא מחובר למחשב. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל אז גם הHomePlug נכבה כי לכאורה אין חיבור למחשב. כל הקטע פה הוא לכבות את הכרטיס רשת כשהמחשב נכבה בשביל שגם הHomePlug יכבה כי שמתי לב שהוא ממש מתחמם וחבל סתם. ניסיתי דרך מנהל ההתקנים באפשרות של צריכת חשמל, האפשרות של מתן אישור למערכת לכבות את ההתקן כבר מסומנת. לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל אפשר רק דרך הBIOS אבל אני לא סופר מומחה לעסק שם. צילמתי את מה שהיה נראה לי רלוונטי: …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by avishi,

יש לי דיסק IDE כאשר אני ניכנס לניהול דיסקים נותן לי את ההודעה הבאה. the drive cannot find the sector requested. ניסיתי לתקן בעזרת MBR FIX זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by omri_ro,

יש לי הארדיסק בנפח 1TB של SAMSUNG , לאחרונה הWIN זורק לי הודעות בסגנון: Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault on disk SAMSUNG HD103SJ ATA Device (volumes C:\;D:\;E:\). This disk might fail; back up your computer now. All data on the hard disk, including files, documents, pictures, programs, and settings might be lost if your hard disk fails. To determine if the hard disk needs to be repaired or replaced, contact the manufacturer of your computer. If you can't back up (for example, you have no CDs or other backup media), you should shut down your computer and restart when you have backup media available. In the meantime, do not save any critical files to this…

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by Amit_H,

יש לי מחשב מבוסס AMD על הלוח MA785GMT-UD2H, מאז שקניתי אותו נתקלתי בבעיה בסאונד. כשאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי באוזניות לאחר דיליי מסוים, בניגוד למחשב הקודם, בו השתמשתי באותו מיקרופון ובאותן אוזניות אך שמעתי בו את עצמי מיד ללא השהייה. הדבר מאוד מפריע ומציק. הורדתי דרייבר של RealTek לכרטיס קול מהאתר של GigaByte בהתאם ללוח. בבקשה עזרו לי במציאת פתרון לבעיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by Amit_H,

יש לי מחשב מבוסס AMD על הלוח MA785GMT-UD2H, מאז שקניתי אותו נתקלתי בבעיה בסאונד. כשאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי באוזניות לאחר דיליי מסוים, בניגוד למחשב הקודם, בו שמעתי את עצמי מיד ללא השהייה. הדבר מאוד מפריע ומציק. הורדתי דרייבר של RealTek לכרטיס קול מהאתר של GigaByte בהתאם ללוח. בבקשה עזרו לי במציאת פתרון לבעיה. תודה!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by House M.D.,

אני מרכיב מחשב במרפסת שיהיה מחשב שרת.החלטתי ללכת על חלקים זולים אז הזמנתי הרבה דברים מ EBAY, דווקא בקשר לזיכרונות עבדו עלי (למרות שהמוכר היה ישראלי) ואז כשכל החלקים אצלי הייתי צריך להזמין זיכרונות. בזמן שהזיכרונות בדרך השאלתי כמה זיכרונות ישנים מחבר שלי, והתקנתי על המחשב ubuntu 10.04 .הכול עבד חלק , והיום הזיכרונות שהזמנתי הגיעו. הזיכרונות שהזמנתי הם DDR-2 400MHZ של סמסונג, שני סטיקים בנפח של 512MB כל אחד. כאשר הם הגיעו הכנסתי אותם למחשב שלי קודם כדי לבדוק עם CPU-Z האם קיבלתי את מה שהזמנתי. המחשב עלה כרגיל אבל מסתבר שהזיכרונות עבדו בתדר של 720MHZ (הביוס לא הוריד את התדר משום מה) ויכול להיות שזה פגע בהם כי זה תדר כמעט כפול. הכנסתי אותם למחשב במרפסת, הפעם בדקתי בביוס שהתדר …

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by guyk,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה.. הייתה לי בעייה במחשב: כאשר הפעלתי אותו, הוא שאל האם להעלות ווינדווס רגיל/ safe mod, במסך השחור הזה... לא משנה איזו אפשרות בחרתי, הוא עשה ריסטרט וחזר לאותו מצב, כאילו לופ אין-סופי... עכשיו, אני רוצה לפרמט את המחשב ולמכור אותו, אז חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר והעברתי את כל המידע שהייתי צריך. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב בחזרה, ועכשיו עולה לי המסך ההתחלתי (ממנו אפשר להיכנס לBIOS) אבל גם כאן- לא משנה מה אני עושה, המכשב כאילו נכבה- מסך שחור, אבל המאווררים והכול ממשיכים לעבוד! ניסיתי לאפס את ביוס, להוציא את הבטריה, וזה לא עוזר! עריכה: שחכתי לומר שהוא רושם לי: CMOS checksum error - default loaded מה לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Jextrick,

אחרי 10 דקות של משחק תמונה http://img36.imageshack.us/img36/8092/mycombugged.jpg [איזה דאבל קיל ] זה קורה להרבה מאוד אנשים בעלי 9800GT לא מצאתי פיתרון לזה או מקור לבעיה [אני לא מבין בלהתעסק עם חומרה שבתוך המארז] זה כבר איזה 4 חודשים ככה 5 אפילו.. וזה קורה במשחקים ישנים בדרך כלל.. [הדרייבר מעודכן ל 7/6/2010] בדקתי טמפרטורת מקסימום : 68 מעלות.. אחרי בערך 5 דקות זה עולה ל 68 מעלות במאמץ ונשאר ככה... לא במאמץ זה 40~47 [ספק 350W]

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by ohadaridan13,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים והיא החמירה בזמן האחרון, המחשב פשוט קורס ומופיע לי חלון כחול כאשר ישנם שני הודעות שגיאה עיקריות IRQL not less or equal - Page Fault In Non Paged Area המחשב קורס בכמה מקרים, שאני משאיר אותו דלוק לאורך הלילה רוב הפעמים שאני קם יש הודעת שגיאה, שאני משאיר תוכנות הורדה פועלות כמה שעות, משחקים למינהם, לפעמים אפילו סתם בגלישה באינטרנט קרה לי גם כמה פעמים שניסיתי להעלות תמונות. יש לי ווינדוס XP אם אתם צריכים קצת מפרט אז - AMD 64 X2 Dual core+ 6000 3.01 GHz 2.00 GB של RAM של G.skill שניים של ג'יגה. ATI HD4600 תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. משום מקום הופיע לי "כונן" (Q) במחשב (תמונה ראשונה). כשפותחים את המאפיינים רואים שהוא בגודל 0KB. כמו כן, כשאני נכנס ל-Disk Management (תמונה שנייה) הכונן לא מופיע כלל. איך זה קרה ואיך אני יכול להפטר מזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by yp3,

המחשב שלי היה מלא באבק אז הוצאתי את הצלעות קירור כדי לנקות את האבק. יחד עם הצלעות קירור יצא גם המעבד (הוא נדבק לצלעות עם המשחה הטרמית) למרות שהמנוף של התושבת היה במצב סגור. כאשר החזרתי את הכל המחשב נדלק לשניה ואז כבה, אני יודע שהבעיה היא המעבד כי כאשר אני מוציא את המעבד לגמרי המחשב לא כבה. יש לציין שהמעבד נראה בסדר גמור וכל הפינים שלו ישרים ובמקום. חשבתי שאולי כשהוצאתי את המעבד נכנס אבק לתוך התושבת ולכן המעבד לא נקלט טוב במחשב, אבל אין לי רעיון איך אפשר לנקות את התושבת, עם קומפרסור ניסיתי וזה לא עזר. אם יש למישהו רעיונות אשמח מאוד...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by vourt,

היי, מחשב חדש - מפרט למטה, עם התקנה של Windows 7 וללא OC בכלל (ניסיתי בהתחלה אבל המצב נהיה הרבה יותר גרוע). הבעיה שמדי פעם - כל יומיים שלוש ישנו מסך כחול, חוץ מנפילות קטנות מדי יום של האקספלורר. הורדתי את הPRIME95 ואת MEMTEST להתחיל נסיונות של בדיקות מערכת. למישהו יש מושג מה יכול לגרום למערכת להיות כזו לא יציבה? יכול להיות שזה הספק? בPRIME95 מקבל מדי פעם הודעת FATAL ERROR אבל בהרצה מחדש אין יותר Error והוא גם לא מפרט היכן הבעיה. אשמח לכל עזרה או טיפ תודה! מפרט מחשב: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD 4GB Corsair DDR3 1366 CL8 Memory Inno4d GTX 470 Thermaltake TR2 550 RX power supply Creati…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בחיבור HDMI אבל זה לא משמיע לי סאונד בטלויזיה.. יש לי לוח אם gigabyte ga-ma785gmt-ud2h עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 4200 ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך וגם דרייבר סאונד ללוח אם.. אבל שום דבר לא עזר לי תודה..

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. מזה כמה חודשים שהמחשב שלי איטי מאוד. לכן, לפני כשבוע פירמטתי אותו בפעם הראשונה, אולם הדבר לא עזר. ישנה הודעת מציקה שמופיעה עם עליית הויינדוס. לא ניתן להיפטר מההודעה. כלומר, לאחר סגירתה היא מופיעה מחדש. ניתן לראות את ההודעה בלינק http://yfrog.com/5s36609340j אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם האפשרי. תודה מראש, יגאל

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by cxxc,

אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM ומותקן אצלי וינדוס xp profesenal באנגלית אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. Started by IdanS,

שלום לכולם! המחשב שלי בן קצת פחות מחמישה חודשים (ניתן לראות את המפרט פה בצד). לפני כחודש, הספק כח שלי מת בפתאומיות, והחליפו לי בחנות לספק כח חדש של seasonic. הספק הקודם היה בהספק של 500W, והחדש 620W. כמו כן, ביצעו בחנות עדכון ל-BIOS. מאז שהמחשב חזר אלי, ישנו רעש שלא היה קודם לכן, כאילו המאוורר של המעבד (קירור סטוק) עובד ומתאמץ. הרעש מופיע מהרגע שמדליקים את המחשב, גם לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. כשמערכת ההפעלה כן עולה (וינדוס 7 64BIT), המחשב עובד באיטיות מרגיזה, ואפילו כשהוא במצב מנוחה, אחוזי הניצול של ה-CPU גבוהים בצורה לא ברורה. כמו כן, בעיה חדשה שהופיעה פתאום - כל צריבה מכל סוג שהוא (סי-די, די-וי-די או אובר-ברן) מסתיימים בכישלון עם שתי תוכנות שונות. מתוך מחשבה שזה י…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. המסך של אבא שלי, פתאום לא פעל לו אז לקחתי את זה עליי הבייתה לבדוק, אני מחבר למחשב ואין שום תמונה הכול שחור לגמרי. יש בפאנל כפתור MENU שכאשר אני לוחץ עליו אני מקבל לוגו שאומר TEST GOOD משמע המסך עצמו כן עובד רק משום מה לא מקבל תמונה של ווינדואס. מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by berner,

חבריה שלום זה מספר שבועות אני מתמודד עם בעיות במחשב תחילה לא היה ניתן להפעיל דפדפן מסוג AVANT חשבתי שחדר לי איזה גורם זר א ו ווירוס ופעלתי לברר כולל פירןק המחשב והרכבתו בכרטיסים מחשש למגעים ואבק לאחר מכן שוב ניסתי ולא צלחה דרכי . פניתי למפעיל השירות לאיטרנט ואז התברר כי היה חסימה בגין חשש לווירוס שיוצא ממני. נדרש היה לשחזר וגם איפוס כרטיס הרשת במהלך הבירורוים הורדתי את האנטי ווירוס מסוג AVIRA שה וא לדעתי אנטי ווירוס הטוב שיש בשוק. לאחר כל הפעילויות האלה גילתי כי הקול אבד לי במחשב ולא יכלתי לשמוע אפילו את צליל ההפעלה של WIN ולא כל קובץ של מוסיקה או סרט בצעתי רענון לכרטיס המובנה על הלוח אם ואז הקול חזר לי אבל לא ניתן להפעיל את הפדפן AVANT רק אקספלור או מוזילה, …

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.