תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים והיא החמירה בזמן האחרון, המחשב פשוט קורס ומופיע לי חלון כחול כאשר ישנם שני הודעות שגיאה עיקריות IRQL not less or equal - Page Fault In Non Paged Area המחשב קורס בכמה מקרים, שאני משאיר אותו דלוק לאורך הלילה רוב הפעמים שאני קם יש הודעת שגיאה, שאני משאיר תוכנות הורדה פועלות כמה שעות, משחקים למינהם, לפעמים אפילו סתם בגלישה באינטרנט קרה לי גם כמה פעמים שניסיתי להעלות תמונות. יש לי ווינדוס XP אם אתם צריכים קצת מפרט אז - AMD 64 X2 Dual core+ 6000 3.01 GHz 2.00 GB של RAM של G.skill שניים של ג'יגה. ATI HD4600 תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מקום הופיע לי "כונן" (Q) במחשב (תמונה ראשונה). כשפותחים את המאפיינים רואים שהוא בגודל 0KB. כמו כן, כשאני נכנס ל-Disk Management (תמונה שנייה) הכונן לא מופיע כלל. איך זה קרה ואיך אני יכול להפטר מזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מלא באבק אז הוצאתי את הצלעות קירור כדי לנקות את האבק. יחד עם הצלעות קירור יצא גם המעבד (הוא נדבק לצלעות עם המשחה הטרמית) למרות שהמנוף של התושבת היה במצב סגור. כאשר החזרתי את הכל המחשב נדלק לשניה ואז כבה, אני יודע שהבעיה היא המעבד כי כאשר אני מוציא את המעבד לגמרי המחשב לא כבה. יש לציין שהמעבד נראה בסדר גמור וכל הפינים שלו ישרים ובמקום. חשבתי שאולי כשהוצאתי את המעבד נכנס אבק לתוך התושבת ולכן המעבד לא נקלט טוב במחשב, אבל אין לי רעיון איך אפשר לנקות את התושבת, עם קומפרסור ניסיתי וזה לא עזר. אם יש למישהו רעיונות אשמח מאוד...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחשב חדש - מפרט למטה, עם התקנה של Windows 7 וללא OC בכלל (ניסיתי בהתחלה אבל המצב נהיה הרבה יותר גרוע). הבעיה שמדי פעם - כל יומיים שלוש ישנו מסך כחול, חוץ מנפילות קטנות מדי יום של האקספלורר. הורדתי את הPRIME95 ואת MEMTEST להתחיל נסיונות של בדיקות מערכת. למישהו יש מושג מה יכול לגרום למערכת להיות כזו לא יציבה? יכול להיות שזה הספק? בPRIME95 מקבל מדי פעם הודעת FATAL ERROR אבל בהרצה מחדש אין יותר Error והוא גם לא מפרט היכן הבעיה. אשמח לכל עזרה או טיפ תודה! מפרט מחשב: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD 4GB Corsair DDR3 1366 CL8 Memory Inno4d GTX 470 Thermaltake TR2 550 RX power supply Creati…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בחיבור HDMI אבל זה לא משמיע לי סאונד בטלויזיה.. יש לי לוח אם gigabyte ga-ma785gmt-ud2h עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 4200 ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך וגם דרייבר סאונד ללוח אם.. אבל שום דבר לא עזר לי תודה..
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזה כמה חודשים שהמחשב שלי איטי מאוד. לכן, לפני כשבוע פירמטתי אותו בפעם הראשונה, אולם הדבר לא עזר. ישנה הודעת מציקה שמופיעה עם עליית הויינדוס. לא ניתן להיפטר מההודעה. כלומר, לאחר סגירתה היא מופיעה מחדש. ניתן לראות את ההודעה בלינק http://yfrog.com/5s36609340j אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם האפשרי. תודה מראש, יגאל
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM ומותקן אצלי וינדוס xp profesenal באנגלית אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי בן קצת פחות מחמישה חודשים (ניתן לראות את המפרט פה בצד). לפני כחודש, הספק כח שלי מת בפתאומיות, והחליפו לי בחנות לספק כח חדש של seasonic. הספק הקודם היה בהספק של 500W, והחדש 620W. כמו כן, ביצעו בחנות עדכון ל-BIOS. מאז שהמחשב חזר אלי, ישנו רעש שלא היה קודם לכן, כאילו המאוורר של המעבד (קירור סטוק) עובד ומתאמץ. הרעש מופיע מהרגע שמדליקים את המחשב, גם לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. כשמערכת ההפעלה כן עולה (וינדוס 7 64BIT), המחשב עובד באיטיות מרגיזה, ואפילו כשהוא במצב מנוחה, אחוזי הניצול של ה-CPU גבוהים בצורה לא ברורה. כמו כן, בעיה חדשה שהופיעה פתאום - כל צריבה מכל סוג שהוא (סי-די, די-וי-די או אובר-ברן) מסתיימים בכישלון עם שתי תוכנות שונות. מתוך מחשבה שזה י…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך של אבא שלי, פתאום לא פעל לו אז לקחתי את זה עליי הבייתה לבדוק, אני מחבר למחשב ואין שום תמונה הכול שחור לגמרי. יש בפאנל כפתור MENU שכאשר אני לוחץ עליו אני מקבל לוגו שאומר TEST GOOD משמע המסך עצמו כן עובד רק משום מה לא מקבל תמונה של ווינדואס. מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חבריה שלום זה מספר שבועות אני מתמודד עם בעיות במחשב תחילה לא היה ניתן להפעיל דפדפן מסוג AVANT חשבתי שחדר לי איזה גורם זר א ו ווירוס ופעלתי לברר כולל פירןק המחשב והרכבתו בכרטיסים מחשש למגעים ואבק לאחר מכן שוב ניסתי ולא צלחה דרכי . פניתי למפעיל השירות לאיטרנט ואז התברר כי היה חסימה בגין חשש לווירוס שיוצא ממני. נדרש היה לשחזר וגם איפוס כרטיס הרשת במהלך הבירורוים הורדתי את האנטי ווירוס מסוג AVIRA שה וא לדעתי אנטי ווירוס הטוב שיש בשוק. לאחר כל הפעילויות האלה גילתי כי הקול אבד לי במחשב ולא יכלתי לשמוע אפילו את צליל ההפעלה של WIN ולא כל קובץ של מוסיקה או סרט בצעתי רענון לכרטיס המובנה על הלוח אם ואז הקול חזר לי אבל לא ניתן להפעיל את הפדפן AVANT רק אקספלור או מוזילה, …
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לרעש מוזר מהמחשב. זה רעש לא קבוע,לא חזק, נשמע קצת כמו ציוץ אבל בתדירות מאד גבוהה כמעט אולטרה סאונד. כמו משרוקית של כלב. בגלל שהוא כל כך גבוה זה די מפריע. הוא לא מתחיל מיד עם הדלקת המחשב, וכשהורדתי את קיר המארז בשביל לשמוע טוב יותר הוא הפסיק, מה שגורם לי לחשוב שזה תלוי בטמפרטורה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות.
-
- 38 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי. יש לי לוח אם של Gigabyte מדגם 8I915P Duo (קישור למפרט שלו) ועליו כרטיס קול מובנה מסוג C-Media CMI9880. עד אתמול עבדתי עם Win XP והסאונד היה תקין ועבד מצוין. אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי Win 7. כשניסיתי להתקין את הדרייברים מאותו קובץ שהיה לי קודם, תכנית ההתקנה בכלל לא רצה ואני מקבל הודעת שגיאה שאפשר להתקין את הדרייבר הזה רק על win XP. בחיפוש באינטרנט מצאתי פורומים שמפרטים את אותה בעיה, נותנים לינקים לדרייברים ומסבירים איך לפתור את הנושא, אך כלום לא עזר. לפי ההמלצות שלהם, הסרתי את הדרייבר מה Device Manager, נתתי לו למצוא את החומרה מחדש ואז כשהוא ביקש להתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את הדרייברים הפנתי אותו במקום זה לתיקייה שבה נמצא הדרייבר. הדרייבר הותקן, אפילו יש לי את התכ…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי הרכבתי לאחי מחשב חדש מבוסס i5, וכשהדלקתי אותו כדי שאוכל להתחיל בהתקנה של הOS ראיתי שהPOST ממש איטי! המוזר הוא, שאחרי הPOST האיטי המחשב מעלה ווינדוס כרגיל... גם הביוס עובד כרגיל, כמו כן גם המסכים שלפני הPOST... ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום חלקים (לוח, מעבד, כ. מסך, וסטיק אחד של זיכרון) והפוסט עדיין היה איטי... Intel Core i5-750 2.66GHz Quad Core Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold Sparkle GeForce GT220 512Mb DDR3 PCI-e WD 500gb 32mb 7200 Caviar Black SATA II WD5001AALS Seagate 320gb 16mb 7200 SATA II ST3320613AS SeaSonic 500w SS-500ET Active PFC Antec 300 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רצתי לשאול יש לי בעיה ולאחר שעברתי על המדריכים שלכם שאגב מצוינים... עדין לא פתר לי את הבעיה אז נתחיל... לפני כיומים פירקתי את המחשב לגמרי לצורך ניקוי ולמרוח משחה טרמית מחדש לאחר שהתייבש..(לא פעם ראשונה שאני עושה את זה) כאשר הרכבתי את כל החלקים ששום דבר לא שינתי והחזרתי הכל למקום שהפעלתי את המחשב המסך לא נידלק...החלפתי כרטיס מסך וגם כבלים ולא עזר לפי המדריך רשום שאם מדליקים רק אם מעבד ספק וזיכרון ורמקול אמור המחשב להריץ בדיקה שהוא אמור לצפצץ... ניסתי את זה ולא שמעתי שום ציפצוץ...אז רציתי לשאול יש איזה בעיה בלוח אם או שיש עוד דרך ביתית לבדוק את זה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מחשב חדש , במיוחד בשביל משחקים טובים והכל . בהתחלה הכל עבד פיקס ואז פתאום המסך כל הזמן התחיל להכבות וכדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך , וכשאני מנסה לפתוח משחקים הוא מראה לי את ההודעה הבאה: כאשר בכלל יש לי RAM פי 4 אולי ממה שכתוב. איך זה הגיוני שכתוב שיש לי כל כך קצת RAM? יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק או מה ? הוא חדש לגמרי ... חשוב לציין שפעם בכמה ימים פתאום המשחקים כן עובדים פיקס אבל אם אני משחק בהם יותר משעה אז המסך נכבה וכל הפרוצדורה חוזרת על עצמה ..
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר משולב HP OfficeJet J5783. לאחרונה הופיעה באופן פתאומי (בלי סיבה ידועה) על מסך המכשיר הודעת שגיאה Cartidge error: Cartidge right must be replaced. ניסיתי להוציא את הראש דיו ולהכניס אותו כמה פעמים וההודעה לא נעלמה. ניסתי גם לנקות את המגעים שם, ושום דבר לא עזר. הנקודה המעניינת היא שכאשר ניסיתי להדפיס עמוד אבחון המכשיר עשה זאת מיד וללא בעיות. אלא שאחרי כמה שניות הודעת השגיאה המעצבנת חזרה. אני חושש להחליף את ראש הדיו מכיוון שאם אני שוב אקבל את הודעת השגיאה הזו, המחסנית תתייבש והלכו לי 100 ש"ח +. לאור מה שכתבתי האם יש למישהו הצעה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זקוקה לעזרה ... ברשותי DVD נייד לרכב של LG מדגם DP372B את ה-DVD ברכב, אני מבקשת לחבר ל-2 יעדים: הראשון (כבר מתחבר) : למסך המותקן ומשמש כמראה ומחובר לחיישני/ומצלמת רוורס. במקרה זה הבעיה, שחוטי היציאה של ההתקן יושבים בגב המושב האחורי, ואני צריכה לייצר סוג של הארכת החוט, על מנת שיגיע אל מרכז הרכב ... כדי שהנוסעים מאחור, יוכלו לצפות בסרטים. כל חיפושי בחנויות האלקטרוניקה ואף אצל מתקיני מערכות שמע מורשים (אלה יודעים "רק" לקחת מהקופסה ולחבר). היעד השני: אל מסך (גם טלויזיה) LCD דק7 אינטש Artech CTV708 למקרה זה יש לפתור 2 בעיות: האחת - פיצול היציאה ממכשיר ה-DVD (שתהפוך ל-2 יציאות) השניה - חוט מתאים היודע לזהות שידור מה-DVD אל המסך. ... לא הצלחתי למצוא כזה. האם למישהו פתרונו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. התגלתה אצלי לאחרונה תקלה במחשב, שהוא לא קורא שני כונני זכרון. הם בעצם מחיצה בכונן קשיח (כמו שאבא שלי אומר...) D ו- E. אני פותח את המחשב שלי, והכוננים פשוט לא מופיעים שם. כמו"כ הוא גם לא קורה אותם בחיפוש, ובניהול (מקש ימני על המחשב שלי). אתמול עשינו ריסטרט למחשב ופתאום הם הופיעו כרגיל, אך היום לאחר שהדלקנו אותו שוב - נעלמו. כמובן שניסינו שוב ריסטרט, אך הפעם ללא הצלחה. כונן C מופיע כרגיל, למרות שהאייקון שלו נראה כמו אייקון של רכיב שלא ניתן לפתוח.. אם אוכל לקבל עזרה בבקשה אשמח. תודה נ.ב. אני חדש בפורום, אז אם עברתי אל תקנות כלשהי מאי ידיעה אני מבקש את סליחתכם.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון? [br]פורסם בתאריך: 11.06.2010 בשעה 00:59:57 מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חיברתי אותו דרך כבל ללויין רואים תמונה אבל לא שומעים קול ב VIDEO SYSTEM רשום PAL_B באפור ולא יודע איך משנים ל PAL רגיל או אולי צריך לשנות משהוא אחר וגם השלט לא עובד
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה לפני שנתיים בערך קנינו מחשב AMD GAME כחבילה אחת. המפרט: מפרט TDG1002 AMD Game PC 6400: CPU (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W קצת אחרי שקיבלנו אותו הוא כבר התחיל לעשות בעיות... הבעיות הן שהCPU USAGE עולה ל100% ותוקע את המחשב כל הזמן והוא מגיב ממש לאט כאשר מפעילים אינטרנט, לא משנה איזה דפדפן הוא עולה ל100%CPU וזוחל. במיוחד עם פלאש. פירמוט לא עוזר, גם אחרי פירמוט הוא ממשיך לעשות את…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לאחרונה במחשב. אני לא יכול לצלם תמונה אז אנסה להסביר כמה שיותר ברור. כשמפעילים את המחשב, לפני הלוגו של הווינדוס יש שני דברים, בהתחלה תמונה מסויימת ואחרי זה מפרט של הנתונים הכתובים בלבן על מסך שחור. לאחרונה קורה משהו מוזר, באותה תמונה ראשונה יש כל מיני נקודות צבעוניות על המסך, והמפרט מחשב כתוב באותה צורה, רק יש אותיות שכתובות פתאום בצבעים שונים. אני חושב שגם בלוגו של הווינדוס בהפעלתו יש נקודות צבעוניות על המסך שלא אמורות להיות. תחילה לא התייחסתי, אבל עכשיו אני רואה שזה נהיה יותר צבעוני. אז מה זה יכול להיות? LSD? המחשב בטריפ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע מה נסגר עם המחשב שלי בתקופה האחרונה שרכיבים החליטו להישרף אחד אחרי השני כל שבוע.. אולי זה החום המטורף פה או משהו אצלי אבל בינתיים זה עולה לי הרבה. היום כשהדלקתי את המחשב הופיע מסך כחול. הוא הופיע בדיוק אחרי טעינת הווינדוס ולפני מסך ההתחברות למשתמשים. חשבתי שזה חד פעמי אז הפעלתי עוד כמה פעמים וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש. החלפתי זכרונות עם המחשב השני והמסך הכחול נשאר, כרטיס מסך החלפתי השבוע ככה שאני מקווה שזה לא הוא, והיום הורדתי אותו לתיקון בתקווה שלא יעבדו עלי וידעו לעשות את העבודה שלהם ולזהות את הבעיה. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-