עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shak83,

בזמן האחרון יש לי מסכים כחולים שקוראים באקראי רובם ATIKMPAG.SYS חיפשתי ברשת ונאמר שפשוט צריך לעדכן את הדרייבר אבל זה עדיין חוזר על עצמו אפילו אחרי עדכון, כמו כן זה מלווה גם ב-artifacts + display corruption על המסך גם במסך של ה BOOT. יכול להיות שזה בעיה של חומרה? המפרט: Core 2 Duo E8500 3.16ghz 4GB Ram Radeon HD4870 512mb HEC Cougar 550W win7

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כל הזמן רושם לי חסר לא זכרון והוא צריך לסגור חלונות אני לא יודע מה לעשות אפשר במיקרא לאחליף מעבד במחשב נייד בכלל יש אפשרות כזות הדגם שלי הוא סמסונג עם שני גיגה זכרון מעבד B940 500 גיגה ארדיסק אני היה שמח עם מישהו יכול לעזור לי זה דחוף לי מאוד דרך אגב אני לא מריץ בכלל כלום על המחשב ועדיין הוא נותן לי אין מספיק זכרון מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחוף עמית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Greenburger,

בימים האחרונים המאוורר עשה רעשים מאוד חזקים, וריססתי אותו עם פחית אוויר מרוכז, אך זה לא עזר. אתמול המחשב כבה בפתאומיות באמצע העבודה, וכשניסיתי להדליק אותו מחדש תוך מס׳ שניות הוא נכבה שוב (ניסיתי זאת כמה פעמים). כ- 40 דק׳ אחרי שחיכיתי ולא ניסיתי להפעיל אותו הדלקתי אותו שוב, והפעם הוא עבד בערך חצי שעה ונכבה. אז ריססתי עם ספריי האוויר על המאוורר של המעבד, ומאז המחשב לא נדלק בכלל, גם לא לכמה שניות. אני לא יודע מה הבעיה, אני מנחש שבקירור או ספק, ואודה לכם על עזרתכם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המחשב מסוג Lenovo yoga pro 3. אני מנחש שהלך הלוח אם, כי בעבר גם הלך לו הלוח אם והחלפתי אותו דרך האחריות. המחשב הפסיק לעבוד פתאום, הכל נכבה וזה נראה שאין מתח למחשב. אני יכול לתקן שוב באותה מעבדה שתיקנתי פעם שעברה, אבל הפעם אין אחריות אז זה יעלה יקר מאוד. האם יש לכם המלצה למעבדה טובה ולא יקרה שמתקנת מחשב כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, הלוח אם הקודם שלי נשרף עקב הפסקת חשמל, היום החלפתי אותו ל ASrock K7VM3 וכעת הווינדוס מסרב לעלות. כאשר אני מדליק את המחשב הוא מזהה את כל הכוננים, וכשהוע מגיע לשלב העלאת הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "We apologize for the inconvenience, but windows could not start succesfully. A recect software or hardware change might have caued this...." ואז אני נאלץ לבחור בין מצב בטוח, להפעלת הווינדוס כרגיל. בכל מקרה ברגע שאני בוחר את אחת האפשרויות המחשב מפעיל את עצמו מחדש. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לוח: asus p4s800d-x מעבד p4 3000MHZ HT זכרון: samsung 256X2 הארד דיסק קודם שנשרף היה maxtor בנפח 80 ג'יגה SATA החדש שקניתי WD 160GB ניסיתי להתקין ווינדוס 98 ובתחילת ההתקנה המחשב מבקש לפרמט בתצורת DOS ואחרי הפירמוט אפשר להתקין ווינדוס. הבעיה היא שבהתקנת XP אחרי שהמחשב טוען את קבצי ההתקנה - מופיעה הודעה שהמחשב לא מזהה אף כונן קשיח שמחובר ולכן צריך ללחוץ f3 לצאת מההתקנה. כבר יומיים שאני מנסה כל מיני דברים ושום דבר לא מצליח מישהו נתקל בזה? למישהו יש פתרון? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kobi3211,

שלום רציתי לדעת מה זה בדיוק HDMI איך זה נראה ולמה זה משמש ????? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by dudubracha,

שלום לכולם. כאשר אני מחבר disk on key למחשב אני מקבל הודעת שגיאה בevent viewer : The driver detected a controller eroor on \ device \ harddisk1 \ d source : disk במחשב שלי אני רואנ את אות הכוננן של ה disk on key אבל לא מצליח להיכנס אליו. צריך את עזרתכם הדחופה. בתודה: דוד ברכה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לא היו צפצופים המרמזים על בעיית חומרה כלשהי. לא עזרו תחינות, בקשות, איומים כעסים. זה קרה לי יותר מפעם אחת ואיני יודע מדוע ואיני בטוח שלא ישוב שוב. את ה"תקיעה" האחרונה של הביוס היום פתרתי על ידי כיבוי המחשב וניתוקו מן החשמל למשך כמה דקות (אפילו נגעתי בו כדי לנטרל אולי חשמל סטטי). לאחר החיבור לחשמל מחדש והדלקת המחשב, הכול עובד מחדש מצוין. אם תופעה זאת מרמזת על בעיה שעשויה להסתבך ומישהו יכול להסבירה ואולי לייעץ כיצד למנוע את הישנותה, אודה לו מקרב הלב הלוח הוא: GA-G31M-S2C והביוס הוא המעודכן ביותר. ושוב תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ברשותי דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 500 GB בדקתי את הדיסק עם 2 תוכנות בדיקת HDD. תוצאה א עם תוכנת HDInspector נותנת לי תוצאה שלילית ומעידה שהדיסק פגום. תמונה מצורפת בקובץ 1 +2 מצד שני בדקתי וסרקתי שגיאות בדיסק עם תוכנת HD Tune Pro בקובץ השלישי, וזה מראה שהדיסק תקין ואין שגיאות. אז מה הקטע פה, מישהו יכול להסביר? אם ה HDD בטוח לא טוב ותקין, אז אני אממש אחריות על המוצר [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Dutchy,

אהלן. קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי.. עם הלוח אם הנ"ל.. התקנתי וינדוס ושמתי לב שבהתקנה כשההתקנה עושה RESTART , אני מקבל מסך שחור ושום דבר לא קורה הפעלתי מחדש את המחשב אבל לאחר שהוינדוס הותקן, גם הבעיה חזרה על עצמה כשאני עושה RESTART ידני. נכנסתי למצב ההגדרות של הביוס וגם שם, כששומרים CMOS זה מציג מסך שחור ולא עושה כלום - בעוד המחשב דולק. יש לציין כי פעולה של כיבוי המחשב כן פועלת. יכול להיות שאולי כשהרכבתי משהו במחשב בטעות הוצאת איזשהו כבל של רגל RESTART או משהו כזה? מה אפשרות לעשות? אולי להחזיר הגדרות DEFAULT בביוס? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by wili,

המחשב שלי עושה בעיות בזמן האחרון, כשאני משחק משחקים לא כבדים במיוחד, כמו קוד4 וL4D בהתחלה יש לי כמה דקות של משחק, ואחרי משהו כמו 10 דקות המשחק מתחיל לזוז בתקיעות עד שהוא לא קופא לחלוטין ואני צריך לעשות ריסטרט. גם אם אני מספיק להכנס למנהל משימות ולסגור את המשחק, כל המחשב ממשיך להיות תקוע ואני צריך לעשות ריסטרט. חשבתי אולי שזה קשור לעובדה שהמחשב מלא אבק, אבל גם אחרי שניקיתי את האבק והמחשב נקי לחלוטין עדיין יש לי את הבעיה.. המפרט שלי הוא: E8400 - בלי OC 4GB RAM HD4870 - חשבתי שזה קשור לטמפ' של הכרטיס, הוא על 55-60 במאמץ, אז זה לא קשור. CM Elite 334 550W PSU לא ג'נרי שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 47 מעלות, זה לא יותר מדי? אני עם ווינדוס XP ועם 32ביט. צילמת…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by moshedj2005,

אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. קיבלתי צורב של ASUS DRW-1814BLT עכשיו משום שהמחשב שלי טיפה ישן ואין לו חיבור SATA, אני לא יכול לחבר את הצורב. ראיתי את המתאם הנ"ל: האם הוא יתאים לי לחיבור הצורב? אני לא מבין בכול הקטע של SATA העם המתח מגיע כבר עם הקבל האדום? ועם לא אז איזה קבל מתח אני צריך? האם הוא יתאים? בתודה משה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום .. אני מנסה להתקין וינדוס אבל בכל פעם שאני נכנס לבוט הוא טוען את כל הקבצים האלה בהתחלה אחרי זה לפני שהוא נכנס למסך שאני צריך ללחוץ אינטר כדי למשיך הוא עוצר שם לא מראה את המסך הזה למטה ושם סיטאף סטארט .. עכשיו ניסתי עוד משהו כשאי נכנס לוינדוס ורוצה להתקין תדוינדוס משהם הוא אומר שהוא לא מזה את ההארד דיסק ?? אבל איך זה יכול להיות כבר ניסיתי הכול מישהו יכול לעזור

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום יש לי בעיה עם כרטיס המסך GF7600, אני רואה כל מני הפרעות בעיקר בזמן משחקים, לעיתים גם בתוכנות לא מדובר במשחק ספציפי, זה קרה לי כבר ב3-4 משחקים. כבר ביצעתי עדכון דרייברים ו-DX אבל ללא הצלחה צירפתי תמונה של ההפרעות שהופיע באחד המשחקים: אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, באמצע העברת מידע לכונן קשיח חיצוני מדגם WD5000D032-000 ( 500GB של WD מnotebook. בטעות ניתקו לי את החיבור USB, והמחשב נותק מהמחשב. לאחר חיבור המכשיר שוב, המכשיר מזוהה בתור מכשיר ריק, ז''א שאין אפילו מידע עליו שלוחצים עליו או במאפיינים בנוסף לזה שלוקח לו שעה להופיע במחשב שלי. גם לאחר ריסטים אותה בעיה, וגם במחשב נוסף חיברתי אותו והתוצאה שווה. חיברתי אותו למזרים מדיה , והוא מזהה אותו + לחומר שבתוכו. מה הבעיה? למה הוא לא מזוהה במחשב? אי אפשר למחוק\להוסיף חומר לשם. תודה, זה די דחוף יש שם חומר לעבודה שלי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by zoriza,

לאחורנה , מופיע לי מסך כחול לאחר הפעלת ה-windows . לאחר מספר רסטרטים הוא מפסיק להופיע . שמתי לב שזה קרה לאחר שהוספתי 2 סלוטים של זכרון ( 512*2) . יש לי במחשב כעת ocz 667 512*4 . הלוח האם תומך בדואל צ'נל - msi k9n ultraf 570 . הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שע ' והכל היה תקין , התקנתי מחדש דרביירים , רוגלות - אין , וירוסים - אין . מה עוד ניתן לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ben060,

הכול היה עובד מצויין, כשהפעלתי אותו היום הוא פשוט הפסיק לעבוד. תחילה הוא היה מגיע לשלב הראשון ונתקע שם (מתי שיש אפשרות ללחוץ DEL ולהגיע לביוס) אחרי 5-6 פעמים הוא הפסיק להידלק. כשאני מוציא את החיבור מהחשמל ומחזיר אותו, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה, ואחרי זה שוב לא נדלק. בנוסף לזה שהוא נדלק לחצי שניה, יש גם נורה אדומה על הלוח שדלוקה כל הזמן, כך שלא נראה לי שנשרף הספק. יש לציין שהיית היום הפסקת חשמל, אבל המחשב לא היה דלוק. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הבעיה קרתה אחרי הפסקת חשמל ברחוב שלי לפני כמה ימים, הכונן עצמו נדלק וכו' וגם המסך, אבל אין זיהוי מצד המסך שהמחשב נדלק. ניתקתי את החשמל מהכל חיברתי חזרה לא עזר. ניתקתי את כלל הזיכרון מהמחשב והדלקתי אותו, ממה שזכור לי הוא אמרו לצפצף ( תקנו אותי אם אני טועה ) אבל הוא לא צפצף. בנוסף המנורה על הלוח אם לא נדלקת למרות שהמאוורר של הכ. מסך והמעבד עובדים, הHD עולים גם הם. בגלל זה אני לא בטוח אם זה הלוח או שמה הספק. הלוח שיש לי זה MSI - k9n Neo יש דרך לבדוק את העניין?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gif,

היי אשמח אם מישהו ינתך בשבילי את קבצי מינידאמפ הבאים: http://www.multiupload.com/8FMU7Q1T3A ויואמר לי מה הם הגורמים למסל הכחול שהיה לי. ופתרון לבעיה. thnks

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by topola,

המסך והכבל תקינים-נבדק. בהתחלה התקלה הייתה לפרקים, פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי אבק ולאחר מכן התצוגה עלתה, בדקתי חומרה ולא אובחנו בעיות. אבל לאחר הכיבוי , התקלה חזרה ולאחר מס' פעמים של יש ואין, התצוגה לא עולה. בנוסף זמן המערכת לא נשמר (כנראה הסוללה נגמרה) וגם כפתור הריסייט פתאום לא מכבה את המחשב. אודה לתשובה דחופה.

22. Started by RONEN1N,

היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: ‏‏שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: ‏‏תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by d.c.n,

שלום, יש לי מערכת windows xp ועכשיו כשהמחשב עולה מופיע לי כמה אפשרויות ומתוכם safe mod , ו - start windows xp משהו כזה עם אני לא טועה כשאני לוחץ על safe mod הוא מתחיל להריץ איזה רשימה ובשלב מסוים הוא ניתקע או שהוא מפעיל את עצמו מחדש וזה מה שקורה שאני לוחץ על start windows xp הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומפעיל את עצמו מחדש... מה עושים עם זה? ורק אל תגידו לי שצריך לפרמט

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\040111-17160-01.dmp C:\Users\GAL\AppData\Local\Temp\WER-34211-0.sysdata.xml מה הפתרון הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.