עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The Ball,

התקנתי לפני יומיים את המשחק NBA 2003 על המערכת הבאה: פנטיום 4 1.7 לוח אם INTEL GARIBALDI זכרון פנימי 256 RDRAM כרטיס מסך ASUS GEFORCE 2 GTS 64 MB DDR כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו המשחק מקרטע לי... אבל לא קצת מדי פעם, אלא כל הזמן!!! וזה משגע אותי... ואצל חברים שלי עם מערכת פחותה משלי בהרבה כמו למשל פנטיום 3 וכו'... זה עובד אצלהם חלק ואולי מדי פעם מקרטע יש להם כרטיס מסך GEFORCE 2 MX עכשיו מה לעשות כדי שזה לא יקרטע?? אני צריך עזרה דחוף... בבקשה אנשים!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yaron.guro,

שלום, קניתי מחשב חדש , הרכבתי והתקנתי מערכת הפעלה. המחשב נכבה בצורה פתאומית, בזמנים שונים, לפעמים אחרי קצת זמן פעולה ולפעמים הרבה. אין ERRORS שמופיעים לפני או אחרי הכיבוי ואין מסכים כחולים, הכיבוי פתאומי לחלוטין. הפעלתי את המחשב במצב DOS כמה שעות והוא נכבה פעם אחת מתוך שלוש הפעלות ארוכות. התקנתי מערכת הפעלה מחדש ואת כל הדרייברים. - עדיין נכבה. הרצתי את MEMTEST ולא היתה בעיה. כעת אני בודק עבודה עם ספק אחר ישן יותר. אשמח לקצת עזרה ...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המחשב מסוג Lenovo yoga pro 3. אני מנחש שהלך הלוח אם, כי בעבר גם הלך לו הלוח אם והחלפתי אותו דרך האחריות. המחשב הפסיק לעבוד פתאום, הכל נכבה וזה נראה שאין מתח למחשב. אני יכול לתקן שוב באותה מעבדה שתיקנתי פעם שעברה, אבל הפעם אין אחריות אז זה יעלה יקר מאוד. האם יש לכם המלצה למעבדה טובה ולא יקרה שמתקנת מחשב כזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zabal12,

שלום , קניתי מקלדת ועכבר חדשים של LOGITECH חיברתי אותם אתמול לאחר שתי דקות המחשב עשה ריסט ומאז הוא תקוע במצב הזה של הצפצופים קבועים לאחר מכן ריסט . ניתקתי כמעט כל דבר שמחבור לMOTHERBORAD ועדיין הצפצופים ממשיכים למישהו יש רעיון ? נתקתי כרטיס מסך +RAM +HDּ+מאווררים +USB PORTS .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by toxicbszone,

קניתי כבל USB וניסיתי לחבר באמצעותו נגן MP4. ניסיתי כמה פעמים לחבר את הנגן דרך הכבל, וכל פעם הופיעה לי הודעה אחרת. מדי פעם היה כתוב "ההתקן לא מזוהה", ובמקרים אחרים - "צריכת חשמל מוגברת בכניסת הHUB" (אח"כהופיע לי חלון ובו הייתי צריך ללחוץ "איפוס"). האם יש אפשרות לתקן את זה? ד"א - אני לא יודע מה המשמעות של זה, אבל על הכבל די קרוב ליציאות יש דבר כזה עם כל מיני חורים כאלה עליו (יש שניים כאלה, אחד ליד כל יציאה). ועל האריזה של הכבל כתוב MASTER CABLE, שאני לא יודע מה זה אומר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זה קרה לאחר עדכון BIOS האחרון. בדקתי את ההארדיסק והכל בסדר, ניסיתי לעדכן שוב את הBIOS אבל ללא אופציה "Keep DMI Pool Data" ולא עזר. לוח X58A-UD3R הארדיסק ST3250318AS בחיבור SATA Any Ideas?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by -LosNir-,

שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 32bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11x (יוצא 3.66Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). כדי לצאת מהמצב הזה חובה לאתחל את המחשב מחדש, כאשר כפתור הכיבוי לא עוזר, אלא רק על ידי הוצאה של כבל החשמל מהספק, המתנה של 5 שניות וחיבור מחדש. מה אפשר לעשות? יש לציין שה OC יציב. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by YTZ,

מחשב עמדה ישן של IBM עם sp2 winxp שאין לי אפשרות לפרמט, לא קורא התקני dok אבל כן קורא עכברים ומקלדות, הקטע המעניין הוא שברגע שמוציאים ומכניסים את העכבר אז הוא מפסיק לעבוד עד לריסטרט... בדקתי ברג׳יסטרי שsubstor מופעל Removable storage service מופעל בביוס usb מופעל כאשר אני נכנס לstorage management הוא גם שם לא מופיע.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם! לפני כמה זמן החלפתי לוח ל : ASUS P5qpl-am ו..אין לי אפשרות לעשות לו OC פשוט בלוח אין את האפשרות הזאת למה?? נ.ב יש תוכנה שבאה בדיסק קוראים לה turbo key כנראה שזה ה OC אבל כאשר אני מפעיל אותה הוא נותן לי את השגיאה הבאה: או.. http://www.siz.co.il/my.php?i=wzduoo4geu3y.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by i022052,

שלום היה בידי מחשב עובד (לא בטוח אם P4 או P3). פתאום התחיל ריח שרוף, כיביתי את המחשב ואח"כ הוא חזר לעבוד. עכשיו הוא פשוט מושבת אחרי שהיה שוב ריח שרוף. הסמפטומים הם: פעם ראשונה המחשב נדלק המאוורר של הספק עובד, אחרי כמה שניות המחשב נכבה. החלפתי ספק, המחשב לא נכבה אבל לא יותר מזה .לא משמיע צפצוף. אני מניח שזה המעבד או הלוח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה היא אם יש מקום לומר בודאות אם זה המעבד או הספק או שבשביל זה אני צריך לפרק אותו ולבודד את הבעיה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shaithebest,

יש לי דיסק חיצוני 3.5 של WD וכנראה הקופסא שלו לא טובה והמחשב לא מזהה בחיבור USB הוצאתי את הדיסק מתוך הקופסא וחיברתי למחשב עם מפצל סאטא USB המחשב לא מזהה את הדיסק למרות שבביוס הוא כן מזהה חיברתי אותו ללוח האם וגם לא מזוהה במערכת אבל בביוס כן חשבתי משהו דפוק בדיסק אז עשיתי בדיקת סקטורים יצא תקין עכשיו אני מחשב אותו למערכת אחרת עם ווינדוס 7 וגם לא מזהה רעיון למישהו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rikimaru,

ה-HD המדובר מותקן על לוח ASUS ?M2NPV-VM עם חיבור SATA, והבעיה היא שהו מזוהה ע"י ה-XP ככונן נישלף?! אודה על עזרתכם.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האלן באופן פתאומי העברית במחשב הפסיקה לעבוד באופן חלקי כל המידע במסמכים (פנקס רשימות/כתבן/תוכנות) למאט וורד שונה, במסכמים כל הטקס נשאר אבל מוצג בשפה רוסית לא מובנת ובתוכנות יש סימני שאלה. הבנתי שזאת בעיה בקידוד וכבר פתחתי אשכול בנושא לפני כחודש אבל זה לא הסתדר וחיפשתי מספר פעמים פתרון באינטרנט אבל לא מצאתי וגם בלוח בקרה לא הצלחתי למצוא פיתרון ובסופו של דבר נאלצתי לעשות פורמט... מספר ימים אחרי הפורמט במחשב עשיתי עדכון אוטומטית והבעיה חזרה, הצלחתי לעשות שיחזור מערכת ובטלתי את העידכונים, אבל אחרי מספר ימים כשלא הייתי, חזרתי וראיתי שהעידכונים נעשו והבעיה חזרה... ניסיתי להמשיך לעשות תיקונים בלי הפסקה אבל זה לא הצליח לעלות על הבעיה ומספר שכבר אין נקודת שיחזור ישנה... + ניסיתי ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by law89,

אני מחפש שתי תוכנות: 1. שתציג סרטים - משהו בסגנון של bsplayer אבל כזאת שלא מעוותת את הרזולוציה של הסרט 2. תוכנה שמאפשרת להריץ בקצב מהיר יותר את הסרט. משהו כמו video speed controller שיש לגוגל כרום.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכל העוזרים,רציתי לישאול אני הולך ליקנות כרטיס מסך עם 2 חיבורים של 6 pin אז רציתי לשאול יש לי מתאם אחד אז להוסיף עוד מתאם? רציתי לישאול בשביל לוודא תודה

16. קיבלתי היום את הRadeon 9500pro שלי,בשמחה ובששון באתי הביתה והרכבתי את הכרטיס במחשב, שמתי אותו בשקע AGP, וחיברתי אותו לספק... חיברתי את המסך לכרטיס והופ... המסך לא נדלק! בדקתי את הכרטיס, המאוורר שלו מסתובב, שזה סימן שהוא עובד לא? מחכה וגוזז ציפורניים.... תודה :'(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by House M.D.,

יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר מתבצעת העברת קבצים , התקנת תוכנה, הורדת קובץ - בקיצור כל פעולה הקשורה להעברת קבצים, נשמע רעש סטטי מהרמקולים\אוזניות. הרעש נפסק מייד עם סיום ההעברה\הורדה. האם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו? הדרייברים של הכרטיס קול מותקנים והוא עובד כראוי, אבל גם באמצע השמעת שיר הרעש קיים אם יש העברת קבצים ברקע.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tzvyaz,

שלום לכולם הבעיה שלי היום היא קצת מורכבת ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור או שינסה לעזור לי בה . אז ככה הכל התחיל כשבמחשב שלי הווינדוס נפל מסיבה מסויימת לא ידועה כנראה ווירוס כל שדהוא ואחרי בדיקה מקיפה הבנתי שהפתרון היחיד הוא להתקין ווינדוס מחדש , כשניסתי להתקין את הווינדוס שמתי לב שאין BOOT מהCD אז ניסתי להתקין את הווינדוס מUSB DOK ופה המקום להזכיר שיש לי לוח אם של חברת ESC שתומך בBOOTING מUSB וגם זה לא הצליח ואז שמתי לב שהארד דיסק מחובר בחיבור ישן ללוח אם והCD מחובר בsata וברע שאני מוציא את הדיסק קשיח אני מקבל BOOT מהUSB DOK בקיצור בלאגן שלם שלי אין מושג מה עושים איתו , ניסתי אפילו להתקין על ההארד דיסק OS ממחשב אחר ולהקפיץ אותו עם STARTER אבל גם זה לא עבד ושוב תודה מראש לכ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BigTools,

שאלה קטנה, המעבד שלי E5200 עבר OC אבל אחרי תקופה מה של התחממות יתר החלטתי לאפס הכל. השאלה שלי, מדוע המחשב מזהה כרגע רק ליבה אחת? זה יכול להיות בכלל? אפשר להסיק מהתמונה שיש בעיה? תמונה מצורפת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by StarMo,

סוף סוף הגיע המחשב, הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל, ויקבלתי מסך כחול.. ההודעה אומרת שווינדוס גילה איזה שגיאה במערכת, והוא כיבה אותה ע"מ למנוע נזק. הוא ממליץ לנתק הארד דיסקים חדשים ולהריץ סריקת וירוסים.. במחשב כרגע יש שני הארד דיסקים, אחד עם ווינדוס מהמחשב הישן, ואחד חדש. ניסיתי לנתק אצ החדש, ועדיין הופיעה השגיאה.. למישהו יש מושג מה זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SEangel,

המחשב מרסטרט בלי הודעה מוקדמת. לפעמים מגיע למצב שהוא מרסטר בלופ (מגיע למערכת ההפעלה וקורס). מערכת ההפעלה הי וינ7 שהותקנה לא מכבר. כל המפרט חדש: ספק כח סיסוניק S12II 620W לוח אם ג'יגהבייט 770TA-UD3 זכרונות קורסאייר XMS3 (במתח 1.64 ובתזמונים של 8-8-8-24), נבדקו בממטסט שלוש שעות וחצי ונמצאו תקינים. מעבד AMD 435. הארד דיסק סמסונג טרה SJ (או JS, לא זוכר ) איך אני יכול לבודד את מקור הבעיה? (עדיף מבלי לבדוק עם מעבד אחר) יכול להיות שמשהו אחר גורם לבעיה (מלבד שי הגורמים שבכותרת)? הדו"ח לאחר הקריסה שהתקבל ממערכת ההפעלה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 3b BCP1: 0000…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by izahk,

מער הפעלה win2000 אינה מקירה את המדפסת ואין אני מוצא דרייבר מתאים אשמח לקבל יעוץ או מקור הורדה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מנסה להתקין את MAFIA שכזכור מגיע על 3 דיסקים. לאחר שההתקנה מבקשת CD2, אני מכניס אותו, לוחץ OK ולא קורה כלום - המחשב לא מנסה לקרוא מהCD, וההתקנה מפסיקה להגיב. שאר הישומים עבדים ללא בעיה והמחשב מגיב כרגיל. ניסיתי להעביר את הדיסקים למחשב בתור קבצי ISO ולהתקינם מכונן וירטואלי, הבעיה נשארה בעינה. ניסיתי לכבות אנטיוירוס - כנ"ל. אם לוחצים OK ללא החלפת דיסק, ההודעה חוזרת על עצמה. ניתן לקרוא מהדיסק כאשר ההתקנה תקועה. במחשב אחר שבדקתי, ההתקנה עובדת כמו שצריך. המחשב שלי עובד מעולה פרט לבעיה המוזרה הזאת. אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. צריך בדחיפות דריבר לכרטיס קול ON-BOARD של לוח ASUS CUSI-M לווינדוס XP תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by stingeR-,

אנשים אני חושב שאני יתן לכם עכשיו לעשות הרבה חשיבה.... זה הולך ככה , לפני שבועיים באמצע ששיחקתי GTA VC התמונה נתקעה אבל הרדיו של VC המשיך לפעול ולא פעל בלופים (משמע שהמחשב לא נתקע) לאחר מספר שניות (נגיד 15) המשחק שוב פעל כמו שצריך. ממה נובעת בעיה זו !? כל יום שאני משחק במחשב זה קורה לי לפחות פעמיים שלוש ואפילו יותר... אבל רק במשחקים חדשים כמו MIDNIGHT CLUB 2 GTA VC ועוד... המשחקים מגוף ראשון כמו Chaser לא קורה כלום והכל עובד כמו שצריך ! מה הבעיה? הקירור שלי בסדר גמור ואני בטוח שאין זו הבעיה בטמפרטורות של המערכת. מה יכולה להיות הבעיה? אין לי אוברקלוק כרגע ושום דבר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים