תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי את IE11 מהסרת התקנת עדכונים מאחר והדפדפן עשה לי בעיות וכשניסיתי להתקין אותו שוב ,הופיעה לי הודעה: "התקנת IE11 לא הסתיימה". בשביל לנסות לתקן זאת, איתחלתי את המחשב מדיסק ממע' ההפעלה( WIN7ׂ 64BIT) וביצעתי תיקון, אך זה לא עזר. האם עליי לפרמט את המחשב בשביל דבר כזה? או שיש פתרון סופי לתקלה זו. אודה לכם על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם P5Q PRO עם ספק ומארז ANTEC המחשב עבד יופי שנה וחצי. הבוקר כיביתי אותו, הכל היה כרגיל חזרתי הביתה ולא נדלק... גם לא מאווררים ניתקתי, חיברתי מהלוח אם, ניקיתי, הכל... אני חושש שהספק נשרף, אפילו שהמחשב עצמו כובה בסדר, ועוד מכשירים שהיו מחוברים לאותו מפצל עובדים יופי... 1. האם יש עוד משהו שאפשר לנסות? 2. מישהו מכיר טכנאי אמין במרכז ת"א שאפשר לבוא אליו לבדוק ספק אחר בהתראה קצרה ? תודה!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא דומה הועלה באשכול שכן. אני עובד עם Windows XP Prof.בגרסת SP1 כולל כל העדכונים האפשריים. לוח אם של MSI - Neo 2 - 6728LS שתומך בוודאות ב-USB 2.0. BIOS + INF מעודכנים בכל העדכונים האחרונים. חיברתי מפצל USB 2.0 ומיד כאשר אני מחבר אותו ליציאת ה-USB אני מקבל הודעה (בבלון צהוב למטה) שאומרת "Hi Speed device plugged into non Hi Speed USB Hub". כאשר אני לוחץ על הבלון לקבלת מידע נוסף נאמר לי כי "The Generic USB hub is a Hi Speed USB device and will function at reduced speed when plugged into a non Hi Speed USB port". ניסיתי לחבר Disk on Key של M-Systems שאמור לעבוד ב-USB ישירות למחשב. קצב ההעלאה וההורדה שקיבלתי היה סביב 700 Kbps. נראה לי שהמהירות היא של USB 1.1 לא? יש למישהו רע…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב יחסית ישן ושוכב כבר איזה שנתיים אצלי בחדר ומעלה אבק.. הוא נשאר תעלומה בעיניי ואני ממש רוצה לדעת מה בדיוק קרה לו שהוא הפסיק לעבוד... המפרט אני אפילו לא זוכר בדיוק מהו, אבל זה משהו כזה Asus m2n-sli Deluxe AMD Athlon 64 x2 כלשהו... אני כבר לא זוכר מה הדגם המדוייק 4GB ראם Nvidia 8500 מה שקורה הוא שפשוט כלום לא קורה המאווררים נדלקים, המנורה על הלוח אם נדלקת, אבל לא מופיע כלום על המסך, אין צפצופים ואין כלום. ספק, כ. מסך וזיכרון לקחתי ממחשב אחר שכן עובד (אלה אותם רכיבים מהמחשב הנ"ל, שכרגע מותקנים על מחשב אחר) מה שאין ביכולתי לבדוק זה הלוח אם והמעבד שאין לי עוד כאלו עם אותו הסוקט חשבתי לרכוש אחד מהמכשירים לבדיקת POST שמתחברים לPCI (כמו זה), אבל זה יכול להגיד לי א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת על המצלה לתוכנה טובה. עדיף כמובן חינמית שאוכל לשלוט בחלוקת מסך. למשל לחלק את המסך ל-4 בכל רבע לקבוע איזה אפליקציה תרוץ. אשמח לשמוע הצעות. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם חיבור dvi חיברתי לכרטיס מתאם dvi to vga והמסך לא עובד... מישהו יודע מה הבעיה?? :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי ווינדוס 8.1 ואהבת חיי היא תפריט ההתחל (ובעיקר שהמסך המציק הזה של ווינדוס שמונה לא יעלה כל פעם שאני לוחץ WIN KEY), למיטב ידיעתי בווינדוס 8.1 יש אפשרות לשים את תפריט ההתחל הקלאסי (כמו ב7 וXP) אך מצאתי בגוגל רק מדריכים עם תוכנה שנקראת clasic shell. אני מעדיף לשמור את המחשב עם מינימום תוכנות ולכן אם מישהו יודע איך לשים את התפריט ההתחל ללא הורדת תוכנה חיצונית אודה לו מאוד. אגב אם אין אופציה כזו ואני סתם ממציא תגידו...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי את החלקים והרכבתי לבד הכל עובד ותקין חוץ מה-HD שהוא בממשק sata 2 שלא מזוהה בביוס וכמובן לא בהתקנה של ה-XP וכן השתמשתי גם בדיסקט של הדרייברים במהלך ההתקנה אך כמו שאמרתי הוא אפילו לא מזוהה בביוסהארד דיסק הוא של חברת sumsongדגם hd160jj והלוח אם הוא Gigabyte GA-8I945GMF אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע בהקדם
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הבעיה המתוארת בכותרת מורכבת קצת יותר, אשתדל לתמצת: על המחשב היה מותקן WinXP שהתחיל לעשות בעיות (לעבוד לאט, להיתקע) עד לשלב שהוא נתקע באיתחולים באופן חוזר על אחד משלבי ה-CHKDSK של חלונות. הוחלט לפרמט ל-Win7. מעט לאחר ההתקנה והורדת עידכונים המחשב החל להגיב באיטיות ולהיתקע. לאחר מכן, כל איתחול לווה ב-CHKDSK שמחק ושינה כל מיני דברים. ניסיתי לבדוק את מצב הכונן עם HD Tune Pro אבל משום מה לא היה שום מידע על הכונן (SMART). כך גם בניסיון בדיקה עם תוכנת WD Data Lifeguard. ניסיתי להחליף כבל SATA ועדיין אותן בעיות. חיברתי את הכונן למחשב אחר, כל התוכנות שלעיל קראו את הכונן כמו שצריך ונתנו חיווי תקין לגבי מצבו. גם הזיכרון נבדק עם MEMTEST - נמצא תקין. מה לעזאזל יכולה להיות הב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i just got innovision geforce 4 ti 4200 128MB card and when i try to run any kind of game the monitor shuts down after a minute. i have this monitor for about 6 years is it possible that it can't handle the graphic card or maybe the problem is in the graphic card --need help
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב Toshiba satellite p50 - b ואני צריך להחליף את המקלדת שלו. העניין הוא שהמקלדת לא נשלפת מלמעלה, איך ניתן להחליף את המקלדת? כך זה נראה:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... סתם היום ישבתי וישחקתי בCNC3 ופתאום המסך אומר שהוא לא מקבל אותות ונכבה.. ואני מנסה ללחוץ על הNUMLOCK אבל הנורית לא נכבת או נדלקת אז זה אומר שנתקע המחשב.. טוב עשיתי ריסט.. בכל זאת .. אפשר פעם ב להיתקע.. טוב אז המחשב נדלק הווינדוס עלה.. אני מנסה להיכנס לאיזה משחק.. בום.. שוב נתקע, טוב אז לא ידעתי מזה אז חיפשתי דריוורים חדשים שאולי זאת הבעיה. הורדתי תדריוור החדש של ATI לכרטיס מסך וקיוויתי שזה יעזור.. התקנתי הכל כמו שצריך וזה.. וגם זה לא עוזר. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס למשחק(משחק קל מאוד, וגם הפעלתי אותו על רמת הגרפיקה הכי נמוכה שיש..מחשבים ישנים מאוד מריצים אותו ככה בכיף) ואז הפעלתי וגם אז נתקע.. *ריסט*. אחרי זה שוב ניסיתי להיכנס, אפילו לא נכנסתי למשחק יענו אפילו לא …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך איזשהי תוכנה לבדיקת ספק כח. אני מחפש ברשת די הרבה זמן ולא מוצא... נב : אולי הדיון הזה היה אמור להיות תחת פורום "תוכנה"?^^
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חדש פה ניסיתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/4 בנוגע למדריך רשום להישתמש בסיכת מהדק או משהו דומה יש לי מחשב די ישן ניסיתי את המדריך הישתמשתי בכבל של חשמל שמרתי טוב שלא יהיה קצר חיברתי לחוט הירוק ולשחור שלידו כמו במדריך הספק כוח התחיל לעבוד הלכתי לרגע שחזרתי לאחר כ-2 דקות הספק שבק חיים, שאני מחבר אותו לחשמל אני שומע מין קליק קטן כזה,אבל הוא מסרב לעבוד בגדול המחשב לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות בגלל שלא הישתמשתי בסיכה ובמקום הישתמשתי בכבל חשמל שלא ניראהלי כל כך הגיוני הסיבה הזאת שהרי שניהם מוליכים, מה אומר הקליק שאני שומע כאשר אני מחבר אותו לחשמל? ניזכרתי לפני כן עשיתי איפוס הגדרות של הביוס על ידי ניתוק והוצאה של הבטריה על הל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. לאחרונה שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה דראסטית למספרים שנראים קצת לא הגיוניים. מדובר על מערכת חדשה אצלי המבוססת על i5-760. ניסיתי לפשפש קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא תשובות שהן מעבר לאוברקלוקינג (לא בעניין). אז דבר ראשון - מהן הטמפרטורות הנורמליות למעבד הזה על stock cooler? (אצלי הוא רץ ב-50-55 ב-idle ותחת מאמץ מזערי מגיע אף ל-70+ ואני נאלץ לכבותו) דבר שני - על המעבד יושב לו Arctic Cooling Alpine 11 Pro כדי להוריד מעלה או שתיים, אך הוא תופס המון מקום. על הלוח אם שלי (Gigabyte H55M-S2H) הזכרונות ממש צמודים למעבד (מדובר על G.skill RipJaws עם גופי קירור משלהם), ברמה שיש מרווח של פחות מחצי סנטימטר בין גוף הקירור של הזכרונות לגוף הקירור של המעבד. האם יש לכך השפעה ישירה על …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב פתאום הפסיק לעלות החלפתי לו שלושה ספקים וכלום אבל הדבר המוזר זה שנורת הביקורת הירוקה(לוח של אסוס) עדין דולקת והיא נדלקת איך שאני מדליק את הספק בלי שום קשר לכפתור ההפעלה על הלוח אני לא רואה קבלים נפוחים וגם ניסיתי לעקוף את הכפתור של המארז כי אולי הוא הלך אבל כלום נורה ירוקה וזהו אודה לכם על העזרה חג שמח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שהיא שהדיסק הקשיח מראה לי כל פעם נפח אחר גם שאני לא מוריד כלום מה יכול להיות הבעיה? מערכת ההפעלה היא ויסטה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב להלן המיפרט.... מעבד : I5, לוח אם : asrock z68, זיכרון 32G, מאיץ גרפי : MSI 970 GAMER, מערכת הפעלה : WIN 7 64 P, המחשב מחובר לשני מסכים : המסך הראשון - ASUS PG279Q בחיבור DISPLAYPORT. המסך השני - מסך טלויזייה SONY בגודל 50" בחיבור HDMI. שני המסכים מחוברים ליציאות של כרטיס המסך. המסך של ASUS מוגדר כמסך המרכזי. למרות זאת, בזמן עליית המחשב, המחשב מתחיל לעלות דווקא במסך הטלויזייה ורק בהמשך הוא "מיישר קו" והמסך הראשי עובר למסך של ASUS. האם זה נורמלי? התופעה הזאת לא היתה קיימת אצלי עד לפני שבוע, שבו היה מחובר למחשב מסך אחר כמסך ראשי עם חיבור DVI. שאלה שנייה, מישחק בשם FEAR 2 ששוחק על המסך של ASUS ניפתח לפתע רק במסך של SONY ואיני יודע כיצד להעב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה, הוא נדלק מחדש אחרי 2-3 שניות במצב שינה למישהו יש מושג איך לפתור את זה ? בעיה נוספת ברגע שאני עושה הפעלה מחדש למחשב, הוא כאילו עושה 3-4 רסטרים כל שנייה ואז נלדק ... זה תקין ? או שמשהו לא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש פתחתי את המחשב, כשהעלאה שלו עלתה לי השגיאה: IDE channel no 80 conductor cable installed אחריה ראו את המסך Boot של הXP (הפס טעינה שמתמלא), אך אחרי המסך במקום שהXP יעלה, המחשב עשה ריסט- וחוזר חלילה (יכולתי לבחור מבין אפשרויות כמו "קונפיגורציה אחרונה טובה" או "מצב בטוח" וכו' אבל לא משנה מה בחרתי- המחשב היה עושה ריסט ושוב פעם חוזר לנק' זו). אוקי, היה לי HardDisk נוסף בבית, אז הכנסתי אותו, פירמטתי, והתחלתי דף חדש כשהכל טוב ויפה. שלשום, כעבור חודש מאז החלפת ההארד-דיסק, שוב פעם זה קרה. אותה שגיאה, אותו ריסט אינסופי. ושוב- פירמטתי (הפעם בלי להחליף הארדדיסק כי הבנתי שלא זה מקור הבעיה). רק מה? היום הדלקתי את המחשב, והכל היה בסדר. ופתאום המחשב עשה ריסט, ושוב קיבל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בדיוק בהפעלת המחשב וגם אחרי שהמערכת עולה כתוב לי שהחייב לגבות את המחשב בגלל בעיה שהקשיח שולח למערכת השאלה היא האם S.M.A.R.T מחליט שהקשיח לא תקין לפי יותר מידי נפילות של הקשיח או באמת לפי תקינותו? אני שואל את זה בגלל שיש במחשב שקיבלתי מלקוח משהו מקצר בכבל רשת ויכול להיות שכל פעם שהיא חיברה את הכבל רשת המחשב נכבה ובגלל זה הS.M.A.R.T חושב שהבעיה בקשיח ואולי באמת אין בו בעיה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קניתי מקלדת ועכבר חדשים של LOGITECH חיברתי אותם אתמול לאחר שתי דקות המחשב עשה ריסט ומאז הוא תקוע במצב הזה של הצפצופים קבועים לאחר מכן ריסט . ניתקתי כמעט כל דבר שמחבור לMOTHERBORAD ועדיין הצפצופים ממשיכים למישהו יש רעיון ? נתקתי כרטיס מסך +RAM +HDּ+מאווררים +USB PORTS .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-