תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם! יש לי מחשב שקניתי מ Ivory עם לוח אם MSI N1996 כשאני מדליק את המחשב הוא עושה מן חצי ביפ (לא ארוך אבל גם לא קצר.. ממש חצי שני'ה) וממשיך לעבוד מתי שהוא מגיע לחלק שזה טוען את הווינדוס: הוא פתאום מפעיל את עצמו מחדש.. והכל קורה שוב ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט השני שאבתי את כל האבק וגם פירקתי את המאוורר שעל המעבד, ניקיתי והחזרתי ניסיתי להכניס דיסק של ווינדוס ולהתקין מחדש אבל זה לא נותן לי את האפשרות יש לי ווינדוס XP תודה לכל מי שמנסה לעזור! ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש רכשתי מחשב מKSP הכל עבד בסדר עד שהלוגו של Gigabyte נתקע (ללא כל ציפצוף) ורק אחרי כמה לחיצות על כפתור האיתחול זה עושה POST ובונסף לכך יש לפעמים גם Mouse lagging. ראוי לציין שזה לא תמיד.. עשיתי שידרוג לביוס (שהגיע עם גירסה F2, לF20 ולא עזר כלל ולסוף עשיתי לF21A Beta) לא עזר כלל. חיפשתי המון בגוגל וגיליתי שהלוח Gigabyte x99m-gaming 5 די בעייתי. החשש שלי הוא אם אני מביא את זה לKSP הם מקסימום יחליפו לי את הלוח לאותו דגם. יש לכם איזה הצעות מה זה יכול להיות? המחשב שלי הוא: I7 5930K corsair hydro series h100i gtx 280mm G.SKILL Sniper 32GB DDR4 3000Mhz Gigabyte x99m-gaming 5 1TB SSD Samsung…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב יחסית ישן ושוכב כבר איזה שנתיים אצלי בחדר ומעלה אבק.. הוא נשאר תעלומה בעיניי ואני ממש רוצה לדעת מה בדיוק קרה לו שהוא הפסיק לעבוד... המפרט אני אפילו לא זוכר בדיוק מהו, אבל זה משהו כזה Asus m2n-sli Deluxe AMD Athlon 64 x2 כלשהו... אני כבר לא זוכר מה הדגם המדוייק 4GB ראם Nvidia 8500 מה שקורה הוא שפשוט כלום לא קורה המאווררים נדלקים, המנורה על הלוח אם נדלקת, אבל לא מופיע כלום על המסך, אין צפצופים ואין כלום. ספק, כ. מסך וזיכרון לקחתי ממחשב אחר שכן עובד (אלה אותם רכיבים מהמחשב הנ"ל, שכרגע מותקנים על מחשב אחר) מה שאין ביכולתי לבדוק זה הלוח אם והמעבד שאין לי עוד כאלו עם אותו הסוקט חשבתי לרכוש אחד מהמכשירים לבדיקת POST שמתחברים לPCI (כמו זה), אבל זה יכול להגיד לי א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה שלי היא עד איזה V בטוח להשתמש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לברר, כיצד ניתן ליצור פורום, ולהעניק גישה למשתמשים מסוימים בלבד, למשל להוסיף את המשתמשים על בסיס טלפון או כתובת אימייל (אבל שהפרטים הנ"ל לא ישתקפו, אם הם ירצו לפרסם הודעה בפורום), שיפרסמו בשם בדוי. אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה הסימנים שמראים שה GF4 TI עובד לא טוב בלוח 7VRXP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש ברשותי HP Compaq 8300 MT, אני מעוניין להרכיב עליו כרטיס גרפי בסיסי ייעודי עם יציאת HDMI, רכשתי Geforce 210, כשאני מרכיב את הכרטיס הגרפי אין אות וידאו, לא דרך ה-Geforce ולא דרך הכרטיס הגרפי המובנה בלוח האם. אין צפצופי אזהרה והמחשב עצמו עולה ומגיע למערכת ההפעלה. זה הקישור למפרט של המחשב ובעיקר לוח האם - http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c03612802 ביצעתי עדכון ל-Bios לגרסה החדשה ביותר וניסיתי לשנות בו הגדרות לפי המלצות שראיתי בגוגל (להפעיל מצב legacy) אך לא היתה לזה שום השפעה. אני מניח שהכרטיס מסך אינו מתאים אבל לא ברור לי למה, הוא מאוד בסיסי והדרישה שלו היא לספק כח של 300W ובמחשב יש ספק כח של 320W. האם יש למישהו רעיון? …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאלה האם ניתן להחליף מעבד דגם 3550M למעבד I3 ובמה זה כרוך תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי win2k pro ואני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח. הבנתי שכדי למחוק הכל אני צריכה לפרמט לא דרך ה-windows, אלא לעלות את המערכת דרך F8 ולבחור ב-MS-DOS Prompt. הבעייה שלי היא שאין אפשרות כזאת. ולשאלה: באיזו אפשרות לבחור כדי להגיע ל-ms-dos prompt? או לחילופין כיצד לפרמט לחלוטין את הדיסק הקשיח שלי בדרך אחרת? תודה, הדר ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי חדש של 16 גיגה יש בתוכו 6 גיגה וכשאני מנסה להעביר לו קובץ של 4 גיגה הוא כותב "הקובץ גדול מידיי עבור מערכת הקבצים המשמת כיעד" למה זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הRadeon 9500pro שלי,בשמחה ובששון באתי הביתה והרכבתי את הכרטיס במחשב, שמתי אותו בשקע AGP, וחיברתי אותו לספק... חיברתי את המסך לכרטיס והופ... המסך לא נדלק! בדקתי את הכרטיס, המאוורר שלו מסתובב, שזה סימן שהוא עובד לא? מחכה וגוזז ציפורניים.... תודה :'(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב נייד לפרמט עכשיו השאלה שלי היא האם זה בדיוק כמו מחשב רגיל מבחינת התקנה או שיש איזה משהו מיוחד שאני צריך לדעת אם אני נגיד רוצה לעשות שחזור מערכת או משהו זה גם F8 ואחר כך RESTORE אותו הדבר ????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, ברשותי מסך מחשב מדגם benq fp202w בחודשים האחרונים יש לי ריצודים על המסך ההגדרה שלי לריצודים היא: קו שנמתח לרוחב כל המסך ועולה מלמטה למעלה לאורך כל המסך, חזור ושוב. זה מופיע בכל תוכן שאני צופה כגון, סרטים וסטרימינג . משום מה , בגלישה רגילה אני לא מבחין בזה. קראתי קצת בנושא , גם כאן בפורום וניסיתי לשנות את כל סוגי הרזולוציות הקיימות במחשב (גם רזולוציה אבעית 1680 על 1050)אך זה ממשיך. כמו כן, ניסיתי לשנות קצב רענון (שבברירת מחדל היה על 60 ) ל- 50, 30,20 ולא עזר יודגש כי בכל מצב לא מצאתי הגדרה לקצב רענון גבוה מ-60 (כנראה שהמסך לא תומך) המצב ממש מפריע ולא מאפשר לראות כמו שצריך. השאלה היא מהיכן נובעת הבעיה- מסך המחשב או כרטיס המסך (אולי רכיב אחר?) האם וכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של LeadTek דגם A440 6800GT TDH 256MB והיה לכרטיס בעיה עם המאוורר, הוא התקלקל וכתוצאה מכך נדפק לא מעט הכרטיס, עכשיו תיקנתי את בעית המאוורר אבל עכשיו הוא עולה ומהר מאוד מתחיל לרצד, להופיע שלג (כמו שמישהו עושה OC יותר מידי..). השאלה שלי אם יש דרך לתקן את הכרטיס שעלה 2600 שקל בזמנו?????????? בפנדה (אפה שנרכש) אמרו שיש לו רק שנתיים אחריות ושבדיוק חודש אחד קודם לכן פקעה, בבקשה תעזרו לי, חבל לי לזרוק תכסף...!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך מחשב. התנעה ועצירת מקרר מכבה לשניה מסך מחשב. שקע מקרר מחובר ישירות ללוח חשמל,ושקע מחשב ומסך מחוברים למעגל חשמלי אחר. (הם לא יושבים על אותו מעגל של מקרר) יש לי שתי מחשבים נייחים מיני.ההבדל ביניהם במעבדים I7 ו I9. כשלמחשב עם מעבד I7 מחובר מסך הכל עובד חלק,וברגע שמסך מחובר למחשב עם מעבד I9 אז מסך מושפע מפעילות מקרר. בעיה מוזרה,אשמח לקבל עזרה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה ונדלק ללא הפסקה. אני נאלץ לנתק מספר פעמים מהחשמל ולחברו מחדש עד שהוא "מניע". הבעיה החלה כשלפתע המחשב נתקע ומאז היא מופיעה בכל הדלקה. כשהוא רץ, הוא רץ ללא בעיה. מה מירב הסיכויים, ספק? לוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ללחוץ על הכפתור POWER כמה פעמים ובכל מיני צירופין כדי שהוא יצליח לעשות בוט הבעיה לא בספק החלפתי ספק זה עדיין ככה גם לא בעיה בהספק הכפתור בסדר גמור למישו עולה רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה windows 98 secund edistion בעיברית, כול פעם שאני פותח את הסייר המחשב ניתקע לי. מצאתי שזה קשור אכשהו למאיץ הגרפי, כאשר אני מנטרל את המאיץ המחשב אינו ניתקע . מה עלי לעשות כדי לעבוד עים מאיץ גרפי מקסימלי ושהמחשב לא יתקע בהפעלת הסייר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קניתי מקלדת ועכבר חדשים של LOGITECH חיברתי אותם אתמול לאחר שתי דקות המחשב עשה ריסט ומאז הוא תקוע במצב הזה של הצפצופים קבועים לאחר מכן ריסט . ניתקתי כמעט כל דבר שמחבור לMOTHERBORAD ועדיין הצפצופים ממשיכים למישהו יש רעיון ? נתקתי כרטיס מסך +RAM +HDּ+מאווררים +USB PORTS .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח שעבד מצויין עד לפני יומיים. החלטתי לעשות לו shutdown כי הוא היה דלוק במשך איזה חודש ומאז כל פעם שמדליקים אותו הוא נכבה אחרי כמה זמן בד"כ הוא מצליח להגיע עד לווינדוס, מציג את הדסקטופ ואז מכבה את עצמו. ניסיתי גם לשים USB עם התקנה של ווינדוס במטרה לפרמט ואז הוא נכבה כמעט מיידית אחרי כמה שניות פעם אחת הצלחתי להגיע למסך שבו ניתן לבחור מאיזה כונן המחשב יעלה אבל אז גם הוא פשוט נכבה אחרי שבחרתי שיעלה מה-USB לפני שאני שולח למעבדה אשמח לקבל טיפים מה לבדוק. יכול להיות שזה הספק כוח - הייתי מצפה שבמקרה כזה המחשב בכלל לא יידלק אבל אולי יש התנהגות מוזרה של קריסה של ספק ? מודה שעדיין לא ניסיתי להוציא את הזכרונות של…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם... היום במהלך השימוש שלי במחשב, פתאום שמתי לב שכשאני מזיזה את הצ'ופצ'יק של העכבר (נו הגלגלת הזאת למעלה) בשביל לגלגל את דף האינטרנט למעטה/למעלה, הפסיק את פעולתו הנ"ל, ובמקום זה פותח/סוגר את דף האינטרנט הקודם/הבא... אח"כ זה הפך להיות מגדיל/מקטין את הכתב, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס לפורום ספיציפי, הוא פותח לי חלון נפרד במקום להמשיך באותו דף. מה אני אמורה לעשות כדי שהצ'ופצ'יק יחזור לתפקד?? :-[
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קרה לאחר עדכון BIOS האחרון. בדקתי את ההארדיסק והכל בסדר, ניסיתי לעדכן שוב את הBIOS אבל ללא אופציה "Keep DMI Pool Data" ולא עזר. לוח X58A-UD3R הארדיסק ST3250318AS בחיבור SATA Any Ideas?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בלילה הפעלתי את המחשב שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, אבל קיבלתי מסך שחור. ראיתי שהמחשב פועל, וגם שמעתי את הצליל המוכר שווינדוס עלה, רק שתמונה לא קיבלתי. ביצעתי RESTART ואז הכול פעל כשורה. האם תופעה כזו עלולה להעיד על כשל חומרה כלשהו? אגב, רק לפני יומיים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, בגלל בעיה של ריסטרטים. לפני זה, המחשב נבדק במעבדה, ולדברי הטכנאי- לא התגלו בעיות של חומרה... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה מחשב תקין לחלוטין (לפחות עד שנתקלתי בתקלה המעצבנת הזאת) המחשב עבד כראוי פירמטתי אותו והתקנתי win98se בעברית והתקנתי את הדרייברים והכל היה סבבה. מאיזה שהיא סיבה המחשב סירב לעלות אחרי יומים. והצלחתי לעלות אותו רק במצב בטוח. וכשהייתי מעלה אותו במצב רגיל הוא היה עובר את הלוח של הלוגו של ה win98 ואז רושם windows protection error press any key to reboot החלטתי לפרמט אותו שוב (ראוי לציין שבאותו יום לא אני הייתי על המחשב אז ככה שאין לי מושג מה עשו למחשב). אחרי הפירמוט השני התחלתי בהתקנת הדרייברים וגליתי תופעה מוזרה: כל פעם שניסיתי להתקין דרייבר ע"י כך שהמערכת מחפשת את מנהל ההתקנים המתאים ביותר אפילו שכיוונתי אותו לספריה המחשב סירב להתקין את מנהל ההתקנים בטענה שהוא לא מתאי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי ווינדוס 8.1 ואהבת חיי היא תפריט ההתחל (ובעיקר שהמסך המציק הזה של ווינדוס שמונה לא יעלה כל פעם שאני לוחץ WIN KEY), למיטב ידיעתי בווינדוס 8.1 יש אפשרות לשים את תפריט ההתחל הקלאסי (כמו ב7 וXP) אך מצאתי בגוגל רק מדריכים עם תוכנה שנקראת clasic shell. אני מעדיף לשמור את המחשב עם מינימום תוכנות ולכן אם מישהו יודע איך לשים את התפריט ההתחל ללא הורדת תוכנה חיצונית אודה לו מאוד. אגב אם אין אופציה כזו ואני סתם ממציא תגידו...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-