עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה אני יפרט לכם את המפרט שלי ואז תבעיה.. מעבד : Core i5 750 זיכרונות 2x4GB G.Skill 1333mhrz כרטיס מסך HD5850 2GB ווינדוס 7 הבעיה: המחשב בזמן שהוא מכובה זמן ממושך ואז אני מדליק אותו, בזמן שהמערכת הפעלה כבר עלתה והיישומים נטענים[באמצע העליה שלהם - בום המחשב נופל ניסיתי להתקין ווינדוס מספר פעמים והבעיה לא נפתרה, [הATI אף פעם לא עולה במצב שהמחשב עולה! זה נראה שהוא בא לעלות אז הוא פשוט נופל] לאחר שאני מוציא את השקע מהמחשב ומנסה להדליק ואז מחזיר ומדליק את המחשב, הבעיה נעלמת אבל חוזרת לאחר שאני מכבה את המחשב שוב לאחר זמן ממושך... אנא הציעו לי דרכים לפתירת הבעיה אני ממש כבר לא יודע מה הולך לי במחשב :]

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by Grumpy,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני כבר סוחב למעלה מחודשיים: QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz | Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem | 4GB DDR3 SDRAM | NVIDIA GeForce GTX285(1024 MB) | Hardisk Total Size 931.5 GB זהו המפרט של המחשב. הכל עובד באופן מושלם, עד שלרגע אחד הוא פשוט נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי לבצע סריקות עם ESET Smart Secuirity, CCCleaner, Registry Booster, SpeedUpMypc, Driver Scanner. Registry Mechanic. הטמפ' שלי עומדות על: 41* לדיסק הקשיח 53* לכרטיס מסך ו-70* במהלך עבודה 55-60* לליבות א' עד ד' 59* ללוח אם. המחשב רץ על Windows Vista Ultimate 32bit. למישהו יש פתרון לח** הזה? נ.ב אני ממש יודה לכם אם תחזירו לי תשובה עוד היום כי מחר אני חוזר לבסיס...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  3. מערכת הפעלה: xp שני דיסקים קשיחים בחיבור sata (לא raid). לאחר הדלקה של המחשב נפתחה הקונסולה של סריקת (hdcheck), ולאחר סיומה נערך ריסטרט ומאז לא מצליח להכנס לווינדוס. בתחילה, לאחר העלת הביוס נכתב שיש שגיאה בקיראת הדיסק הקשיח, אולם לאחר ניתוק כבלי ה sata מהמחשב וחיבורם ליציאה חדשה, נפתח מסך הטעינה של הווינדוס, אך לא מצליח להכנס למערכת ( מסך שחור ללא תגובה). כך כניסה דרך safe mode בלתי אפשרית ונתקעת לאחר עליה של הקבצים הדרושים. האם יש דרך עקיפה להכנס למערכת ללא פורמט? איני יכול לאבד את כל החומר תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by משה יגר,

המחשב נפל על הרצפה והלך המסך. יש סיכוי לתקן אותו בעצמי? שווה ללכת למעבדה לתיקון? כמה זה יעלה? המחשב IBM כבר בן ארבע וחצי, אבל עבד יפה עד עכשיו. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by ~BaRaK~,

יש לי בעיה עם כמות הזכרון במחשב: יש לי 4GB על מע' הפעלה של 32BIT כך שבסה''כ יש לי 3327 מ''ב. הסתכלתי במנהל המשימות כשהיו לי 930-950 מ''ב תפוסים וראיתי שבזיכרון הפנוי רשום שיש רק 350-400 מ''ב,מה שכמובן לא הגיוני... אחרי זה פתחתי את ה resource monitor וראיתי שיש גם כמות זיכרון די גדולה שהיא על stand by והיא לא בשימוש. אז השאלה היא איפה הבעיה והאם אני יכול לנצל את הזיכרון שלא בשימוש?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by ElaDLeeV,

החלתטי לעלות פה לדיון התיעצות קטנה שלי,אתמול ניכבה לי המחשב (בפעם השלישית בערך שזה קורה) בגלל התחממות יתר.. הטמפ' של המעבד עומדת על 81 מעלות בזמןמשחק חלש יחסית (סתאם דוגמא בדקתי עם קונטר) ובזמן שאני סתאם עם דפדפן,מסן,גוגל טוק וכו' דלוק הוא עומד על 65-76 לאומת זאת עם אני מריץ קריסס הוא הגיע לי ל87 ופה כבר עזבתי אותו לנפשו לפני שהוא נמס לי מה שכן-עד לפני חודשים בערך הוא לא עשה בעיות כאלההמקס טמפ' שמדדתי איתו היה משהו כמו 65-67..והיה פעם אחת שהוא התחיל לעשות רעשים ומאז זה ככה..אני חושב שהוא לא מספיק חזק או שהוא ניכבה לשניות ובגלל זה החום קופץ וצונח. עכשיו בדקתי את זה ורק המעבד מתחמם הכרטיס מסך (9800 ג'יפורס) נישאר על טמפ' סבירה והלוח גם..רק המעבד קופץ לשמים וגם זה לעיתים ר…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. טוב תודה לכל מי שעוזר בקיצור היום הייתי במחשב והכל היה פסדר איתו ואז הלכתי לשנייה וכשחזרתי אז הוא נבה וחשבתי שזה פסדר כי לפני כמה ימים זה גם קרה ואז הדקתי אותו והכל היה רגיל אבל היום הוא פשוט לא נדלק והצאתי אותו מהחשמל הכלפתי כבלים ופוט אם אני מחבר אותו לחשמל מחדש אז אני לוץ על להפעיל ואז יש לשנייה בערך תאורות של המחשב ואז הוא נכבה ואין לי מושג ממה זה.. לא הגיוני שאיזה חוט נקרע לי או משהו כי אני אף פעם לא מזיז את המחשב וגם פתחתי אותו והסתכלתי ואין שום בעייה בקיצור תודה למי שעוזר ואם יש לכם על תכנאי מחשבים טוב באיזור ירושלים אז גם תגידו לי.. וזה דיי דחוף.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי , לאחרונה התחיל להטריד אותי מאוד נושא המהירות במחשב . אני מאוד מקפיד לשמור עליו (לפחות נראה לי ) ואין עליו משחקים . הבעיה היא שכאשר אני משתמש למשל בwinrar או מעתיק קבצים לHD חיצוני המחשב כמעט מושבת לגמרי ובקושי זז למרות שבperformance screen המעבד אפילו לא מגיע ל25% וצריכת הזיכרון לא עוברת את ה2.3 GB . . . התוכנות היחידות שרצות ברגע הן JDOWNLOADER , AVAST וSPYBOT . . בדר"כ גם דפדפן ,כל השאר הם היישומים הרגילים של מערכת ההפעלה (פייירוול , win update ,task manager וכו'. . . ) אני לא מבין למה זה ככה ותוהה אם זו בעיית חומרה או לחילופין יש שינויים כמו שינויים בהגדרות שאני צריך לבצע שאולי לא ביצעתי. בנוסף אף רכיב במערכת לא עבר המהרה אף פעם . מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. מע…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by Kreedy,

שלום לכולם אני יפרט לכם על הבעיה שקיימת אצלי במחשב אך לא אוכל להוסיף תמונות שיעזרו להבנת הבעיה כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לעלות כרגיל אך מופיעים מספר שיבושים על המסך מעין פסים כאלה בנוסף לפעמים המחשב מודיע לי שקיימתי בעיה ולכן בווינדוס לא יכול לעלות וצריך להפעיל את המחשב מחדש במקרה אחר קורה שאני יכול לבחור האם להפעיל את המחשב במצב בטוח או במצב רגיל וכאשר אני מפעיל במצב בטוח אכן עולה הווינדווס אך עדיין מופיעים השיבושים במסך. לגבי פתרון רציתי לדעת הם פירמוט המחשב יעזור ? המסך הוא תקין ולכן אין הבעיה במסך האם יכול להיות שהחיבור שמשדר מן המחשב למסך הוא זה שגורם לבעיה ? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by elite group,

רק הכפתור של ה POWER ו RESET עובדים גם הכפתור של ה SPEAKER לאר עובד מה עושים ? בדקתי לפי החוברת הכול תקין ! GA-K8NS

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, קניתי אתמול מחשב חדש והרכבתי אותו. זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב. עכשיו כשלחצתי על כפתור ההפעלה שום דבר לא קורה. * בדקתי את החיבורים שאחראים על מתן החשמל: חיבור ה-24 פין מחובר ומהודק כמו שצריך, גם חיבור ה-4 פינים המרובע, החיבור של ה-Power Switch בלוח האם במקום (לפי פלוס ומינוס). אין סיבה שזה לא יעבוד. גם הסוויץ' מאחורה בספק לא הבעיה. ניסיתי לחבר לחשמל במקום אחר, לא עזר. עכשיו ממה שבדקתי יכולים להיות כמה דברים: * בחיבור ה-24 פינים של הספק, חסר פין מסוים. אותו פין לא חסר בחיבור שעל לוח האם. אף פעם לא נתקלתי בספק שבחיבור ה-24 פינים שלו חסר פין, בדקתי בספקים של מחשבים אחרים אם חסר פין ליתר ביטחון, ולא חסר. יש לציין שזה הוא ספק חדש. * כשבאתי לחבר את המחשב בפעם הראשו…

• 47 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. Started by elite group,

שמתי עכבר ביציאה של USB בלוח והעכבר התחיל להתקע ובקושי לזוז שיניתי יציאה וזה עבד תקין אין ללוח הרבה יציאות רק 4 מאחור יש לי מפצל USB של 4 הבעיה שהוא תומך בתקן 1.1 אם אני אחבר לשם מקלדת ועכבר אני ארגיש נפילה בביצועים ? ה USB OB תומך בתקן USB 2.0 USB1.1 תומך ב 12MBPS USB2.0 תומך ב 480MBPS

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  13. הייתי באילת ,הבאתי לחבר את הMP3 , הוא הוסיף שירים וכו' חיברתי את MP3 למחשב כדי להטעין , עשיתי ריסט והמחשב הפסיק לתפקד עד שהוצאתי את הMP3 מהUSB סתם מעניין אותי מה קרה שם. בתודה א.ב

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Dispaley hardware is not capable of color-sapce conversions. Swithcing to RGB מה זה אומר? (:

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  15. שלום, כבר המון זמן שאני נתקע עם מסכים כחולים במחשב לרוב הם מופיעים לי או שאני משחק במשחק כבד במחשב או שהמשחב נמצא בשימוש המון זמן (לדוגמא יום שלם) או שאני מפעיל עליו הרבה פעולות ביחד (רואה סרט, מעתיק קבצים, נמצא באינטרנט,צורב) וכל זה לא אמור לקרות לי. הנה המסכים שמופיעים, אם מישהו מסוגל לומר לי מה כל אחד אומר אני ישמח : 8E 50 A 19 119 (כל אלה הסיומות שלהם כמובן זה מתחיל ככה 0X00000) -------------------------------------------------------------- הנה המפרט שלי אם זה יעזור : (תראו שהמפרט חזק מאוד לבעיות האלה) מעבד AMD Phenom II X4 920 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. יש לי מחשב עם מעבד INTEL QX9770, כרטיס מסך 8800GT וזיכרון 2GB של OCZ. המארז הוא ANTEC SONATA 3 וספק 500W. המחשב נטה לעשות בעיות ואחרי הPOST של הלוח אם הוא לא עלה בכלל. התקנתי את הווינדוז מחדש ועכשיו הוא גם עושה ריסטרטים סתם ככה וגם מסכים כחולים ולפעמים המחשב לא עולה בכלל לווינדוז. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום , ב26.4 הזמנתי מחשב נייד ASUS 1000HE בצבע לבן מחודש מronlighoutlet. לאחר שיחה עם נציגי השירות בטלפון הוסבר לי כי המחשב עלול להגיע עם מספר שפשופים על הפלסטיקה שגודלם לא יעלה על סנטימטר אחד. כשקיבלתי את המחשב הבחנתי בקצת יותר משפשופים-שריטות עמוקות (בהן חסרים פשוט גושים) על החלק העליון של הפלסטיקה במסך. בנוסף הבחנתי בדבר הדומה לשריטה בצד השמאלי התחתון של המקלדת. הבנתי כי זה אמור להיחשב כ"שפשוף" אז לא טרחתי לצלצל כדי שיחליפו פעם נוספת את המחשב. במשך הזמן בו השתמשתי במחשב בשימוש דואג, זהיר (דאגתי לאכסן אותו בנרתיק שקיבלתי, ולהכניס אותו לתיק מאובטח, והשתמשתי במשטח סיליקון מיוחד להקלדה כדי לא ללכלך את המקלדת)) ונורמטיבי, גיליתי כי אותו "שפשוף" בצד השמאלי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הפעלתי היום את המחשב השני בבית (שמפרטו בצד), והוא נתקע בזמן ה boot על press any key to boot from CD (שהיה ריק בזמן הזה), ריסטטי את המחשב, קפצה הודעה bios update failed, ומאז המחשב נדלק (מאוורים מסתובבים) ואחרי כמה שניות נכבה, וחוזר בלופים, אין תצוגה על המסך ואין ציפצופים מהלוח . לא ניסתי לעדכן את הביוס, והכונן DVD היה ריק (גם לא היה מחובר USB שיכול לעדכן או משהו כזה) ניסתי לאפס ביוס, לא עזר. החלפתי ספק, גם לא עוזר ניסתי כול מיני קומבינציות (סטיק אחד של זיכרון, בלי זיכרון, בלי ברטיס מסך, בלי HDD והכונן DVD), אותה תוצאה כול הזמן

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. בין היתר אני עובד עם דיסקים חיצוניים שאני מעביר אותם לעורך חדש שלי. הדיסקים הם דיסקים פנימיים עם מארז חיצוני- E SATA וגם USB. אצלי ב 2 מחשבים 2 הדיסקים מזוהים מייד כשמפעילים אותם, וישר נותנים צליל חיבור. אצלו יש בעיה במחשב- וגם אחרי 10 דקות הם לא מזוהים. צריך "לשחק" איתם הרבה -לכבות ולהדליק,להוציא, לכבות להמתין ואז זה מזהה. זה קורה גם ב USB (ישירות ללוח מאחורה) וגם ב E SATA. -כוננים אחרים חיצוניים של WD הוא מזהה טוב. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. יש לי מחשב שנקנה לפני 3 שנים, ולפני קצת זמן הוא לא הצליח לעלות פתאום. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק, ועכשיו הוא מצליח לעלות, אבל רק כשהוא שוכב(במצב מאוזן)... כשאני מעמיד אותו, לוקח לו כמה שניות והוא נכבה. אם אני מדליק אותו כשהוא במאונך, אז הוא מתחיל לעלות, ונכבה עוד לפני שהוא מעלה את הווינדוס. אני מניח שאחד מהרכיבי חומרה נדפק, אבל איך אני מגלה איזה אחד? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 9.07.2010 בשעה 15:58:55 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  25. כשאני דולק את המחשב הוא לא עולה הוא המתחיל לעשות רסיטים ברבה ואז עולה המחשב ללא OC GA EP43 DS3L C2Q Q9400 2X1GB 800MHZ 2GB 600MHZ HD4850 EZCOOL 500W עשיתי פירמוט למערכת לא עזר ,שמתי מעבד C2D גם אותו בעיה אני חושש שהלוח לא תקין יש מצב? חשוב לציין אחרי שהוא עולה הוא יציב מאוד אני משחק IV ועוד משחקים והוא נשאר דלוק כל השבוע ולא נכבה

• 7 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים