עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by IGAmiel,

טוב בעיה מעניינת חדשה. המחשב פתאום מראה לי "אין אות". אני לא יודע אם הוא כבה או התחיל לישון. אני לא שמתי לב האמת. הבעיה שאני לא מצליח לקבל אות במסך. זה מוזר כי המסך מאוד חדש, רק אתמול נרכש. והוא הראה מסך. עד שכיביתי את המחשב והכנסתי הארדיסק נוסף. חשבתי שאולי זאת הבעיה אז ניתקתי אותו לחלוטין ועדיין הבעיה קיימת. יכול להיות שהמחשב נכנס למצב שינה לפני ששמתי לב וחשבתי שהוא כבוי אבל לא נראה לי שזאת האופציה. מה דעתכם?! חשוב לציין שניתקתי את הכרטיס מסך ועברתי לכ.מסך המובנה וגם שם אין אות, בנוסף לכך כיביתי את המחשב לחלוטין והדלקתי ושום דבר. גם הוצאתי את הזיכרון ועדיין שום דבר. עריכה: אגב דגם הלוח: Gigabyte GA-G945GCM-S2L - - - תגובה אוחדה: - - - פתרתי את הבעיה: לחצתי הרבה F9 וז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום היום בערב המסך יצא מפקוס גיאילו הרל מטושטש אבל עדין אפשר לקרא אז גיליתי שאם אני סוגר ופותח את המסך הוא חוזר להיות רגיל עכשיו איפו הבעיה יכולה להיות בשפורפרת המסך או ברכיבים אלקטרונים כי בשפורפת נגמרה לי העכשיו אהה הדגם של המסך זה sony e400 מישהוא היתה תופעה כזאת

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב להלן המיפרט.... מעבד : I5, לוח אם : asrock z68, זיכרון 32G, מאיץ גרפי : MSI 970 GAMER, מערכת הפעלה : WIN 7 64 P, המחשב מחובר לשני מסכים : המסך הראשון - ASUS PG279Q בחיבור DISPLAYPORT. המסך השני - מסך טלויזייה SONY בגודל 50" בחיבור HDMI. שני המסכים מחוברים ליציאות של כרטיס המסך. המסך של ASUS מוגדר כמסך המרכזי. למרות זאת, בזמן עליית המחשב, המחשב מתחיל לעלות דווקא במסך הטלויזייה ורק בהמשך הוא "מיישר קו" והמסך הראשי עובר למסך של ASUS. האם זה נורמלי? התופעה הזאת לא היתה קיימת אצלי עד לפני שבוע, שבו היה מחובר למחשב מסך אחר כמסך ראשי עם חיבור DVI. שאלה שנייה, מישחק בשם FEAR 2 ששוחק על המסך של ASUS ניפתח לפתע רק במסך של SONY ואיני יודע כיצד להעב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לאחרונה פרמטתי את המחשב מ XP כדי לשים לו 7 , אבל מאז השדרוג ה USB נהיה בלתי שמיש, מחבר את העכבר, נדפק אחרי 5 דקות ורק ריסטרט יעזור כדי להחזיר ושוב חוזר ככה כל הפורטים של ה USB... ויש 5 מאחורה ו2 מקדימה וכולם נדפקו, לפחות 1 או 2 לא עובדים בכלל והשאר עובדים רק כשנוח להם לכמה דקות ואז מפסיקים עם MALFUNCTION ERROR או שגיאה כזאת או אחרת בחומרה של ה USB ומדי פעם זה גם נותן לי BLUE SCREEN OF DEATH ועושה ריסט... עכשיו אני שואל יכול להיות שאם אני יחזיר ל XP זה יסתדר? קראתי שיש איזה משהוא שאם אתה מוריד מהרג'יסטרי זה לא נותן ל USB לכבות את עצמו בכלל (מעבר ל POWER SAVING) . ואם לא האם יש איזה דרך שאני יכול למצוא על הלוח עצמו פיזית את הבעיה? או אם יכול להיות שהבעיה היא בכלל בספק כוח? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eb,

בזמן האחרון המחשב קופא לי באמצע העבודה. בערך 10 דקות לאחר הדלקת המחשב הוא פשוט קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וניתן לצאת מהמצב רק ע"י boot בנוסף שמתי לב לרעשים מוזרים מהמחשב, אני חושב שהם מגיעים מהספק אבל לא בטוח. בבקשה עיזרו לי... נתוני המחשב: p4 2.4 G (אגב טמפ' המעבד בזמן שהמחשב נתקע היא בערך 35-40 מעלות) לוח אם asus p4s533-vm 512 DDR המארז והספק סטנדרטים שקיבלתי עם המחשב, אני חושב 300W אני חושב שזו בעיית חומרה משתי סיבות, האחת שהרצתי את כל תוכנות האנטי וירוס, spyware וכו' ולא מצאתי כלום והסיבה השניה היא שיש לי גם מערכת הפעלה לינוקס על המחשב וגם שם זה קורה אם כי בתדירות פחותה. תודה מראש לכל העוזרים , תצילו אותי....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים. בכוונתי לרכוש מסך ברזולוציה הרשומה בכותרת מאחת מחברות המדבקה הקוראניות שדיברו עליהן פה לא מעט. מהו כרטיס המסך המינימאלי שיכול לתמוך ברזולוציה זו? המסך לא ישמש למשחקים אלא רק לעבודה משרדית ולסרטי HD. אשמח לתשובות גם לגבי nVidia וגם ATI. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום מלפני יומים התחיל לי תופעה מוזרה במחשב מרגע ההפעלה כעבור כ2 שעות הוא מבצע כיבוי והפעלה .. לא נראה לי זה רוגלה ולא ווירוס .. ניקית את כל המאווררים מחדש( הטמפ' זה בסיבות 22-23 מעלות ) המחשב הוא כפול ליבה 2 גיגה .. והכל מחוזק ויושב טוב במקום למישו יש רעיונות מה יכול להיות הבעיה? אין שום ציפצוף או הודעה מוקדמת

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Nachum987,

שלום לחברי הפורום, ברשותי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2599&dl=#ov עם גרסת ביוס אחרונה (F9). יש לי HDD עם WIN 7 מותקן כבר. הוספתי SSD עכשיו, ואני רוצה לפרמט את הHDD ולהתקין עותק חדש של WIN7 על הSSD. הגדרתי בביוס את הSSD כראשון לעלות בבוט והכנסתי את הדיסק של הWIN, לחצתי על מקש כלשהו לעלות את הבוט מהדיסק, המחשב קורא לי את הקבצים מנסה לעלות את ההתקנה, אך לא קורה כלום! אני מצרף קבצים של התהליך. מבקש עזרה בפירמוט והתקנה של הWIN, תודה!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש שיטה לפרק קירור של כ.מ? הוא התחיל לעשות רעשים חזקים אז רציתי לפרק את הקירור כדי לנקות ולהחליף משחה תרמית (עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו). יש 4 ברגים, אחד יצא בקלות אבל השלושה האחרים כל כך חזקים ששום דבר לא מזיז אותם.

10. שלום מיד אחרי שחיברתי מסך חדש של סמסונג 2243 התחילו להיות לי הפעלות מחדש של ווינדוס סתם בהמשלך העבודה. שמתי לב ששניה לפני שהמחשב עושה זאת יש מסך כחול כמו של דוס עם הרבה מלל שאני לא מספיק לראות מה כתוב. כשווינדוס עולה מופיעה הודעה שהמחשב שוחזר אחרי בעיה חמורה: אני לא יודע איך מדביקים פה תמונה.... הבעיה קשורה לקבצים:- sysdata.xml ן- mini062308-01.dmp מישהו יודע למה זה קורה האם זה קשור למסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני לא יודע למה.. אבל במשחקים כמעט בכולם.. לרוב בNFS החדש.. קאונטר סטרייק סורס ו-1.6 בקיצור לפעמים המשך נמרח.. יעני אני רואה תמונה של זיגזגים כאלה מרוחים והמחשב נתקע ולא מגיב זה קרה לי רק בקאונטר סטרייק [שניהם] ובNFS יש לי לאגים של 5 שניות ככב בהתחלה.. ואז זה מסתדר עכשיו אני לא מבין למה יש לי GFORCE 6800 ULTRA AMD ATLON 64BIT 3200 אממ.. לא יודע למה זה קורה מישהו יכול לעזור...?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by daniking,

היי יש לי מחשב חדש מלפני חצי שנה בערך. מפרט בכללי לוח אם INTEL DH87RL מעבד i7-4770S עכשיו יש כניסות usb2 וusb 3.0 ובשניהם קצב ההעברה לדיסק און קי או להרד דיסקים מאוד איטי. במחשבים אחרים אותם התקנים עם קצב העברה הרבה יותר טוב. מה אפשר לעשות? הורדתי והתקנתי דרייבר של USB3 ללוח אם וזה לא עזר ובדקתי עם תוכנות כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zloyboy,

שלום חברים! המסך קופא לי באמצה המשחק למספר שניות עד חצי דקה נגיד בSC2 ואז ממשיך רגיל. דבר דומה גם קורה בGW2 אני משחק ואז הוא קופא לאיזה דקה דקה וחצי הקול ממשיך לעבוד ואז חוזר. קראתי איפשהו שזה אולי בגלל שילוב של הCPU שלי עם כרטיס מסך AMD? אני פשוט לא מבין גדול ואשמח אם מישהו יכול לעזור לי AMD Radeon R9 200 Series ןi5-4460 CPU 3.20GHz (מחשב נקנה לפני שבוע)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כמו בכותרת, מחשב חדש מותאם לווינדוס 10 וגם תמיכה אחורנית לווינדוס 8.1 ווינדוס 10 בקושי מספיק לשעה וחצי-שעתיים סוללה ווינדוס 8.1 בערך 4 שעות אותם דברים רצים ברקע, טוויקים לשיפור ביצועי המחשב והורדת עומסים מג'אנק שיש כמו האינדקס וקצת טיפול ברגיסטרי ומצבי טאבלט וכיבוי BT וכו שום דבר לא "עובד ברקע", כלומר טוחן את המעבד או הכרטיס מסך. מעבר לזה שצריכת הזיכרון כפולה משל ווינדוס 8.1 אין שום שוני אני מפספס משהו? יש איזה מדריך לטוויקים לווינדוס 10 שאתם כן ממליצים? *ניסיתי ווינדוס 10 בילד רשמי וגם בטא 1903

15. Started by galsko,

אני רוצה לנסות להרכיב מחשב איך אני עושה את זה ואם זה לא קשור לפה תעבירו תודה מראש L:P

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מדובר בעדכון בטא, לא נראה שעומד לצאת משהו רשמי. מדיווחים ברשת, חלק משבחים ולחלק יש בעיות... מה אתם אומרים? כאן ניתן לראות כיצד משדרגים מגרסה F12 האחרונה לגרסת UEFI.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. נוכחתי לשים לב לכך, שאיכות השמע שבמחשב של אימא שלי גרועה (צליל לא איכותי, אין בס בכלל, לא חלק וכ'ו). בנוסף, כאשר אני משחק שם בדום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine 1.8.6, עם הפעלת האופצייה 3D Sound, הצליל במשחק מתעוות. מה הסיבות לבעייה? הרמקולים שיש במחשב של אימא שלי, הם מסוג 2:1 (שני רמקולים עם סאב וופר) מדגם GPT T-008. מפרט המחשב של אימא שלי: מארז: גנרי ללא שם ספק כוח: COLORSit UP 340ATX 500W (גנרי) לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz קירור: Deep Cool (גנרי) זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ערכת שבבים: Intel Bearlake G31 ביוס: Award Modular F3 08/14/08 כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMa…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום יש לי מחשב בעל מעבד AMD 435 לוח GIGABYTE 770T UD3 כרטיס מסך 4770 וספק 400 של ססוניק מערכת הפעלה וינדוס 7 המחשב עושב ריסט כל כמה זמן ללא קשר לפעולה המבוצעת אך ללא מסך כחול או שום הודעה שהיא עושה ריסט וחוזר לפעול כרגיל עד הריסט הבא הדבר קורה כבר די הרבה זמן הזמנתי כמה טכנאים שכנראה לא היו מקצועיים והם לא ידעו מה לעשות ולא הצליחו לפתור את הבעיה אשמח אם תתנו לי כיוון מאיפה מקור הבעיה ושאוכל לפתור אותה אחת ולתמיד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Eltroxin,

שלום כשאני מחבר עכבר ומקלדת בחיבור PS2 המחשב מופעל אך אינו עולה, המסך נשאר על נורה כתומה כשאני לא מחבר אותם - המחשב עולה כרגיל האם אוכל לחבר סט עכבר+מקלדת בUSB וזה ייפתר ? אם לא, מה אני צריך לעשות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hmickey,

המחשב כאילו נכבה, אך הוא נשאר במעין מצב של כאילו Standby. כדי לכבות אותו לגמרי עלי לסגור את כפתור ההדלקה של ספק הכוח. כל הנסיונות שנסיתי לעשות בהגדרות של הביוס (כמיטב הבנתי וידיעותיי) לא הועילו. דבר נוסף: כשאני מאתחל את המחשב, הוא מגיע ב-Post לנקודה של פירוט אפשרויות ההפעלה ובמקום לפרט את האפשרויות, מופיעה השורה: Fixing firmware, ספירה מהירה עד 100%, אתחול מחדש שלוקח הרבה זמן ואז המחשב עולה בצורה נורמלית. אני מקווה, שניתן לפתור את הבעיה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ran B,

היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן

22. Started by AmitDanan,

שלום לכולם חדש פה ניסיתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/4 בנוגע למדריך רשום להישתמש בסיכת מהדק או משהו דומה יש לי מחשב די ישן ניסיתי את המדריך הישתמשתי בכבל של חשמל שמרתי טוב שלא יהיה קצר חיברתי לחוט הירוק ולשחור שלידו כמו במדריך הספק כוח התחיל לעבוד הלכתי לרגע שחזרתי לאחר כ-2 דקות הספק שבק חיים, שאני מחבר אותו לחשמל אני שומע מין קליק קטן כזה,אבל הוא מסרב לעבוד בגדול המחשב לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות בגלל שלא הישתמשתי בסיכה ובמקום הישתמשתי בכבל חשמל שלא ניראהלי כל כך הגיוני הסיבה הזאת שהרי שניהם מוליכים, מה אומר הקליק שאני שומע כאשר אני מחבר אותו לחשמל? ניזכרתי לפני כן עשיתי איפוס הגדרות של הביוס על ידי ניתוק והוצאה של הבטריה על הל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by topola,

המסך והכבל תקינים-נבדק. בהתחלה התקלה הייתה לפרקים, פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי אבק ולאחר מכן התצוגה עלתה, בדקתי חומרה ולא אובחנו בעיות. אבל לאחר הכיבוי , התקלה חזרה ולאחר מס' פעמים של יש ואין, התצוגה לא עולה. בנוסף זמן המערכת לא נשמר (כנראה הסוללה נגמרה) וגם כפתור הריסייט פתאום לא מכבה את המחשב. אודה לתשובה דחופה.

24. לא משנה לאיזה יוזר אני מתחברת, (קורה לי בכל מקום ולא רק בבית). למה זה לדעתכם קשור? (אני לא רוצה לשלוח למעבדה את המחשב אם זה משהו פשוט שאני יכולה לעשות בבית) תודה רבה! מחשב של דל. (3210 inspirion)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם. באדיבותו של משתמש מהאתר קיבלתי כרטיס מסוג XFI אקסטרים מיוזיק שאינו תקין לנסות להתעסק איתות אך מכיוון שכרגע אין לי גישה למעבדת אלקטרוניקה שהיתה לי עד לפני שבועיים (הפסקת עבודה עקב קיצוצים) אין לי אפשרות לבדוק ולנסות את הכרטיס. הבעיה היא כזאת: אני מתקין את הכרטיס על אחד מתושבות ה PCI ומערכת ההפעלה מזהה אותו ומבקשת דרייברים אני מפנה אותה לדרייברים, היא מתקינה אותם ובסוף ההתקנה היא מודיעה על בעיה וההתקנה נכשלה, ובמנהל ההתקנים ההערה היא : DEVICE CANNOT START משהו כזה. כנראה שהכרטיס נפגע מחשמל סטטי, מאחר והוא היה תקין לפני כן. אני הייתי רוצה להחליף את הרכיב הבעייתי אך אני לא יודע לאיזה לגשת. יש למישהו רעיון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים