תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב P4 שבתוכו יש כרטיס קול מקצועי של motu 2408 (יושב על PCI), אין ממנו יציאות ישירות לכוננים האופטיים (אין לי כרטיס קול פשוט בנוסף). במחשב שלי יש כונן צורב וכונן DVD, כשאני מכניס audio cd סטנדרטי לצורב אני שומע אותו ב- winamp / mediaplayer חלק לגמרי, כשאני שם אותו ב- DVD יש רעשים מוזרים של טיקים וקיטועים בשמע. הבעיה לא היתה קיימת כשהיה מותקן אצלי Win98, אבל מאז שעברתי ל- XP Pro היא קוראת תמיד. למה יש מושג כלשהו? תודה מראש! עמרי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי RAM 16G 2X8 של CROSSAIR במהירות 3000 משום מה במחשב מופיע לי שהמהירות "רק" 2133 איך אפשר לשנות ולשפר את זה ? הRAM מותקן בסללוטים 1 ו 3 בלוח B450
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא משנה מה אני עושה על המחשב,מדי כמה שניות כאילו נלחץ כפתור שמונע ממני להמשיך לכתוב טקסט לדוגמה, בזמן שאני כותב את הפוסט הזה כאילו "נלחץ" משהו ואז אני צריך ללחוץ שוב על המסך כדי שאוכל להמשיך לכתוב, הדבר גם יוצא לי ממשיחקי רשת כל הזמן,מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המסך והכבל תקינים-נבדק. בהתחלה התקלה הייתה לפרקים, פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי אבק ולאחר מכן התצוגה עלתה, בדקתי חומרה ולא אובחנו בעיות. אבל לאחר הכיבוי , התקלה חזרה ולאחר מס' פעמים של יש ואין, התצוגה לא עולה. בנוסף זמן המערכת לא נשמר (כנראה הסוללה נגמרה) וגם כפתור הריסייט פתאום לא מכבה את המחשב. אודה לתשובה דחופה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מרסטרט בלי הודעה מוקדמת. לפעמים מגיע למצב שהוא מרסטר בלופ (מגיע למערכת ההפעלה וקורס). מערכת ההפעלה הי וינ7 שהותקנה לא מכבר. כל המפרט חדש: ספק כח סיסוניק S12II 620W לוח אם ג'יגהבייט 770TA-UD3 זכרונות קורסאייר XMS3 (במתח 1.64 ובתזמונים של 8-8-8-24), נבדקו בממטסט שלוש שעות וחצי ונמצאו תקינים. מעבד AMD 435. הארד דיסק סמסונג טרה SJ (או JS, לא זוכר ) איך אני יכול לבודד את מקור הבעיה? (עדיף מבלי לבדוק עם מעבד אחר) יכול להיות שמשהו אחר גורם לבעיה (מלבד שי הגורמים שבכותרת)? הדו"ח לאחר הקריסה שהתקבל ממערכת ההפעלה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 3b BCP1: 0000…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה .. יש לי תקלה במחשב .. משהו מוזר .. התקנתי על המחשב windows 7 64bit .. הכל טוב ויפה אבל המקלדת גם USB , גם PS2 מגיבים רק בביוס ובעלית המחשב , שהווינדוס עולה לא מגיבה [ניסיתי 5 מקלדות]. כנ"ל לגבי צורב DVD שמחובר ב SATA עובד שניה בעליה – ובווינדוס לא קורא שום דיסק ונתקע. מחקתי , התקנתי ,עשיתי שינויים בביוס , מדריכים ברג'יסטרי.. שום דבר לא עזר.. אמרו לי שכנראה שאני צריך להתקין דרייברים ללוח אם שיתמכו ב 64 ביט [ככה ה SATA יעבוד וגם הדרייבר של המקלדת] שאני מוריד דרייברים ל64 ביט מהאתר הרשמי של ג'יגהבייט עדיין לא עוזר =/ לוח אם: gigabyte p35-ds4 שהוא חדש ואמור לתמוך בהכל! תודה לעוזרים :]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מחשב נייד. dell vostro 3550 נחה עלי הרוח היום, והחלטתי לבדוק אם יש עדכונים למחשב הזה באתר dell. ראיתי גם את העדכון הזה שהומלץ לי לאחר שהכנסת את ה- service tag לאתר של dell. גם ראיתי שהוא אכן מתאים לכונן הקשיח שיש לי במחשב, בעזרת התוכנה hwinfo שאכן הצביעה על אותו דגם של כונן. הפעלתי את ההתקנה, המחשב עשה ריבוט ונכנס לאן שהיה צריך להכנס והתחיל לעבוד, אבל אז לפתע הוא נשאר עם שורה אחת קבועה, ועם סמן מהבהב למטה. זה כבר כמעט חצי שעה כך שהוא בדיוק על אותה שורה ולא קורה כלום. העניין הוא שאני מפחד להפסיק אותו באמצע, כי לפני שהתחלתי את השדרוג עצמו, כלומר בחלון שלפני הביצוע עצמו, נכתב לא להפריע לשדרוג להתבצע, כי זה יכול לגרום לנזק. מצד שני, לא הגיוני שהוא כבר חצי שעה כמעט על אותו …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ניתקע לי כמעת כל פעם ראשונה שאני מפעיל אותו הוא ניתקע בכתביות של הBOOT כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא אינו נתקע מפרט: תלחצו על מפרט
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום בערב המסך יצא מפקוס גיאילו הרל מטושטש אבל עדין אפשר לקרא אז גיליתי שאם אני סוגר ופותח את המסך הוא חוזר להיות רגיל עכשיו איפו הבעיה יכולה להיות בשפורפרת המסך או ברכיבים אלקטרונים כי בשפורפת נגמרה לי העכשיו אהה הדגם של המסך זה sony e400 מישהוא היתה תופעה כזאת
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! ניסיתי לסדר מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, ניקיתי אותו והוספתי מאוורר ועכשיו כשאני מדליק אותו (יש לו מערכת xp) הוא מתחיל את הבדיקה הרגילה... test משהו ואז בצורה אקראית לחלוטין נכבה, כל נסיון בשלב אחר המאוורר של הספק עושה רעשים, אבל אני לא יודע אם זה זה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לתקן את זה? תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב עושה ליכל הזמן ריסטרט אפילו שאני לא על המחשב שלשום העלתי פה לאתר את הקבצים של המינידראפ שלי ומישהו ניתח לי אותם הוא אמר לי שיש 3 בעיות האחד מקאפי השני דיימון תולס והשלישי דרייבר של הUSB את הדייימון טולס מחקתי את המקאפי הורדתי גירסא חדשה ואת הדרייבר לUSB עידכנתי.................הבעיה ממשיכה מישהו יכול לנתח לי את הקבצים האחרונם שלי ואני ידע מה עדיין לא בסדר.... תודה מראש............ [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאלה לי אליכם המחשב שלי הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz (12x200) Motherboard Name Foxconn 6617MX-S / 661FX4MR-ES / 661FX7MF-(E)S / 661FXME(-E) / 661GX7MI-S / 661M03-G / 661M04-MX / 661MX (Pro) DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Device NVIDIA GeForce 7600 GT [10DE-02E0] [NoDB] קניתי את הכרטיס לא מזמן ולצערי הביצועים לא משהו (לדוגמה ב- Glory of the Roman Empire וב- Call of Duty 2 כאשר יש הברה דמויות על המסך הוא מתחיל לקרטע ) מה אני צריך לעשות בכדי שהמשחקים יתפקדו כמו שצריך בין אם להחליף לוח אם או זכרונות לא משנה העיקר שיתפקד כמו שצריך תודה …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ללוח הנ"ל :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ov ניתן להרכיב את הדיסק הקשיח הזה : http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=WD10EZEX&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=53&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שנה ומשהו רכשתי מקדלת ועכבר אלחוטיים של teac מדגם SMX-10 העכבר התחיל לעשות לי בעיות עם הגלגלת ואחרי ריתוכים לא הצלחתי להציל את הגלגלת ולכן החלטתי לרכוש עכבר תואם שנראה זהה לחלוטין אך הציפ של האלחוטי של העכבר החדש הוא מדגם: OX-1100 עכשיו בישביל להשתמש במקלדת ובעכבר אני צריך לחבר את שני הציפים אחד של המקלדת והעכבר שהיו תואמים והאחד של העכבר החדש. הציפים נראים בידיוק אותו דבר אך כנראה בגלל שהם על תדר אחר או אלוהים יודע מה. רציתי לשאול האם אפשרי להתאים את העכבר החדש(OX-1100) והמקלדת הישנה(SMX-10) שיעבדו על ציפ אחד בלבד שהוא יזהה את שניהם. אשמח לקבל תשובה מהירה בעניין בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מחשב חדש מותאם לווינדוס 10 וגם תמיכה אחורנית לווינדוס 8.1 ווינדוס 10 בקושי מספיק לשעה וחצי-שעתיים סוללה ווינדוס 8.1 בערך 4 שעות אותם דברים רצים ברקע, טוויקים לשיפור ביצועי המחשב והורדת עומסים מג'אנק שיש כמו האינדקס וקצת טיפול ברגיסטרי ומצבי טאבלט וכיבוי BT וכו שום דבר לא "עובד ברקע", כלומר טוחן את המעבד או הכרטיס מסך. מעבר לזה שצריכת הזיכרון כפולה משל ווינדוס 8.1 אין שום שוני אני מפספס משהו? יש איזה מדריך לטוויקים לווינדוס 10 שאתם כן ממליצים? *ניסיתי ווינדוס 10 בילד רשמי וגם בטא 1903
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי windows 8.1 ועד עכשיו כשלחצתי לחיצה כפולה בעכבר על התמונה, היא הופיעה על גבי כול המסך. פתאם כשאני לוחץ לחיצה כפולה התמונה מופיעה תחת צייר. השאלה - איך מחזירים את המצב שהיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת hp 840 c אחרי מספר של חודשים.. שלא נגעתי במדפסת הייתי צריך להדפיס בה משהו.. אני מתקין אותה והכול טוב ויפה.. פתאום אני רואה שהיא מדפיסה דף ריק וחלק קטן מאוד ממנו יש קצת שחור... מה קרה למדפסת? לא הגיוני שנגמר הצבע כי החלפתי לא מזמן... ולא השתמשתי בה בכלל... אני עובד תחת אקס פי... הדריברים והכול מותקן... אני בטוח שזוהי לא בעיית תוכנה כי זה קורה לי גם תחת הלינוקס :'( :'( :'( :'( תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, יש לי לוח אם של אביט, וקיבלתי איתו את הגורו. נכנסתי לOCGURU, לראות מה אפשר לעשות שם... ראיתי שיש מצב טורבו ושיט כאלה (וזה כבר היה על טורבו, כנראה ששינתי את זה כבר)... ואז ראיתי שיש אפשרות להעלות את המהירות של משהו (לא זוכר מה.. אולי הבאס... אם זה עוזר אז המהירות ברירת מחדל הייתה 204Mhz)... העלתי את זה בדי הרבה (עד 250), ושכחתי מזה... אחרי כמה זמן קרס המחשב, וכשהוא עלה, הוא כתב שהווינדוס עולה במצב של Fail-Defualts (משהו כזה... אולי Fail-SafeMode)... ואמר משהו על להחזיר את הברירות מחדל של הCMOS. הלכתי לביוס לעשיתי: Load Optimize Defaults. שמרתי ונכנסתי לווינדוס. הווינדוס לא עלה (הפס טעינה נמשך לדי הרבה זמן), עשיתי ריסטרט והעלתי את המחשב בסייף מוד. עשיתי קלי…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי זכרון בבית של twinmos 512X2 667Mhz DDR2 וחיברתי אותו למחשב ישן (לפני 7 שנים...) ובהתחלה המחשב לא נדלק.. אחר כך הייתי צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ואז הוא התחיל להידלק אבל התחלתי להריח ריח שרוף אז ניתקתי אותו מהחשמל ובדקתי שהכל היה מחובר כראוי... ניסיתי לחבר את הזכרון הישן אבל גם אז אותה בעיה... אמא שלי לקחה את המחשב לטכנאי והטכנאי אמר שלוח אם שרוף.. מכיוון שהמחשב לפני 7 שנים אין כבר מה לעשות איתו... אבל אני רוצה לדעת איך זה קרה... את הזכרון של ה-TWINMOS הוצאתי בינתיים ואני רוצה לדעת האם הוא נשרף גם?האם אני יכול לחבר אותו למחשב אחר? (אני פשוט מפחד כי אם אני מחבר אז זה למחשב חדש ויקר ואני לא רוצה שמשהו ישרף גם פה..) מישהו מוכן להסביר לי למה כל זה קרה, א…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בתצוגה בכרטיס מסך 240gt grforce הוא מציג מין פסים כאלו על המסך בצבעים שונים וגם שאני נכנס לבדוק על איזה כרטיס מסך אני מחובר הוא לא מזהה כלום הוא רושם לא מזוהה... בתחילה חיברתי את המסך ללוח אם לכרטיס מסך מובנה ועבד אבל פתאום שאני מחובר ללוח אם זה לא נותן לי תצוגה "no signal" לא משנה אם זה dvi או vga .. אז עכשיו אני גם לא יכול להיות מחובר ללוח אם וגם שאני מחבר לכטיס מסך התצוגה על הפנים ועם פסים בצבעים ... איך אני מסדר את זה שהכרטיס מסך יסתדר ויזוהה או איך אני עושה שאני יוכל להפעיל תצוגה מלוח האם מהכרטיס מסך מובנה ושלא יהיה לי "no signal" הכול מחובר כמו שצריך ובדקתי מספר מסכים ויציאות... תמונה זה לא נותן לי להעלות אותה ישירות ... העלתי דרך אפשריות …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חדש פה ניסיתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/4 בנוגע למדריך רשום להישתמש בסיכת מהדק או משהו דומה יש לי מחשב די ישן ניסיתי את המדריך הישתמשתי בכבל של חשמל שמרתי טוב שלא יהיה קצר חיברתי לחוט הירוק ולשחור שלידו כמו במדריך הספק כוח התחיל לעבוד הלכתי לרגע שחזרתי לאחר כ-2 דקות הספק שבק חיים, שאני מחבר אותו לחשמל אני שומע מין קליק קטן כזה,אבל הוא מסרב לעבוד בגדול המחשב לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות בגלל שלא הישתמשתי בסיכה ובמקום הישתמשתי בכבל חשמל שלא ניראהלי כל כך הגיוני הסיבה הזאת שהרי שניהם מוליכים, מה אומר הקליק שאני שומע כאשר אני מחבר אותו לחשמל? ניזכרתי לפני כן עשיתי איפוס הגדרות של הביוס על ידי ניתוק והוצאה של הבטריה על הל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש למחשב/מסך שלי בעיה רצינית. בכל פעם שאני מדליק את המחשב או מעיר אותו ממצב שינה לוקח למסך דקות ארוכות לאתחל ולהעלות את הוינדוז, למחשב עצמו אין בעיה הוינדוז עולה ישר, אם למשל המחשה נכנס למצב שינה באמצע שיר ישר כשאני מדליק אותו השיר ממשיך אך יש עוד דקות ארוכות של מסך שחור או מהבהב עם הלוגו של החברה BENQ מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בעיה מעניינת חדשה. המחשב פתאום מראה לי "אין אות". אני לא יודע אם הוא כבה או התחיל לישון. אני לא שמתי לב האמת. הבעיה שאני לא מצליח לקבל אות במסך. זה מוזר כי המסך מאוד חדש, רק אתמול נרכש. והוא הראה מסך. עד שכיביתי את המחשב והכנסתי הארדיסק נוסף. חשבתי שאולי זאת הבעיה אז ניתקתי אותו לחלוטין ועדיין הבעיה קיימת. יכול להיות שהמחשב נכנס למצב שינה לפני ששמתי לב וחשבתי שהוא כבוי אבל לא נראה לי שזאת האופציה. מה דעתכם?! חשוב לציין שניתקתי את הכרטיס מסך ועברתי לכ.מסך המובנה וגם שם אין אות, בנוסף לכך כיביתי את המחשב לחלוטין והדלקתי ושום דבר. גם הוצאתי את הזיכרון ועדיין שום דבר. עריכה: אגב דגם הלוח: Gigabyte GA-G945GCM-S2L - - - תגובה אוחדה: - - - פתרתי את הבעיה: לחצתי הרבה F9 וז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה! היום בבוקר ראיתי באתר יצרן גירסה חדשה של ביוס. הורדתי אותה ועשיתי פלאש דרך דיסק און קיי בעזרת EZFLASH המובנה בביוס. (זה גם לא פעם ראשוה שאני עושה את זה). אבל המערכת נתקעה בRESTART ולא הגיבה בכלל. עשיתי RESET למחשב ועכשיו אני רואה את ההודעה הבאה: BIOS ROM CHECKSUM ERROR. וגם בקשה להכניס דיסקט לכונן A (שאין לי אותו במחשב הזה). למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את הביוס? ניסיתי גם את הדברים הבאים: הוצאתי סוללה לחצי שעה והחזרתי CMOS RESET הפעלה עם סטיק פשוט אחד של 1GB 667MHZ בלי\עם כרטיסי מסך, כרטיס רשט וקול. כל זה לא עובד. יש לי אפשרות להשיג כונן דיסקטים עם זה יעזור לתקן את הבעיה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-