תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, יש ברשותי נייד של LG DUAL CORE נראה לי מוגזם שבעת עבודה עם EXPLORER ן WINAMP המחשב מגיע לחום הנל: Field Value Sensor Properties Sensor Type HDD Temperatures CPU 75 °C (167 °F) CPU #1 / Core #1 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #2 77 °C (171 °F) FUJITSU MHV2080BH [ TRIAL VERSION ] Voltage Values CPU Core 0.95 V כאשר המחשב לא עושה כלום הוא עומד על חום של בערך 65 בכול הפרמטרים! מה דעתכם בנושא חברים?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, צילמתי את ה CATALYST והתוכנה של ASUS בזמן שאני משחק MEDAL OF HONOR AIRBORNE בטלויזיה LCD שמחוברת ב DVI. תלחצו בצד כדי לראות את המפרט שלי. עכשיו זה נראה לי טמפרטורות גבוהות מדי!! מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
לכל אלה שיש אתרים פורמים דואר אלקטרוני וכו... שאפשר להרשם בו ויש שם משתמש וסיסמה... עכשיו כל המנהלים של דברים הנ"ל אז הם יכולים לדעת את הסיסימה שלי לאתר\פורום.... שלהם? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. נכון שלפעמים שרוצים להתקין מערכת הפעלה ואז באמצע ההתקנה מופיע לך הודעה שהWINDOWS לא מזהה את ההר דיסק שלך? אז הביאו לי פתרון ,שאני יכול להכנס לביוס ולהפוך את המחשב למצב PATA. השאלה שלי היא כזאת: האם זה מוריד מביצועי המחשב? תודה.
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ומתקדם לפני כמה חודשים. לאחר חודשיים של עבודה לא מאומצת הסתבר שהדיסק הקשיח לא תקין ועל כן נאלצתי להחליפו. לפני כשבוע התקנתי את הדיסק החדש. הערב שוב נראה שהדיסק (החדש) אינו תקין ומערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות. זה כבר די מטריד. האם ייתכן שמשהו בקונפיגורציה של המחשב גורם לתקלות בדיסקים הקשיחים? תודה. יואב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי היום מחשב עם לוח אם + EPOX 3KDA אבל אני שם לב שכאשר אני מכבה את המכשב עדיין פועלת הנורה של העכבר והנורה של הכניסת LAN הומודם כבלים עדיין מהבהבות מה קורה, הכיצד ייתכן שהמחשב נכבה והכל כביכול עדיין פועל . במידה וזה נורמלי האם יש סכנת פריצה מהרשת בכך או שאין לי מה לדאוג? ואיך מפסיקים את זה (חיפשתי בהגדרות של הביוס משהו בכיוון ולא מצאתי) תודה
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי צורב NEC DVD +- אני מכניס לו דיסקים ריקים שתמיד צרבתי בהם במחשב הישן בCDR והוא אפילו לא מזהה אותם. כיצד זה ייתכן? ד"א - הצורב כן מזהה דיסקים מלאים ועובד איתם (התקנות וכדו').
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום כפי שרובכם יודעים החלפתי מחשב במחשב הישן היית לי בעיה שפה ושם הוא היה עושה ריסטרט... עכשיו במחשב בחדש, שכלום לא זהה, יש את זה שוב !!! הוא גם יותר Minidumpים... האם ייתכן ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השאלה קצת מפגרת אומנם אבל היא חשובה לי....יכול להגרם נזק בגלל הגלים האלקטרומגנטיים או כל דבר אחר? כי למשל שומעים ברמקולים את הרעשים הידועים האלה כשמישהו מתקשר זה מראה על הפרעה מסויימת..אז יכול להיות שהפלאפונים גם גורמים נזק למחשב או למסך? או שאין ממה לחשוש?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256, ואני רוצה לרכוש עוד 256. האם יכול להיות שאין לי מקום להכניס עוד אחד על לוח האם? אני לא יודעת בדיוק איזה לוח אם יש לי, אני יודעת שהוא של GB ועל הדרייבר כתוב לי chipset/ATA133 + RAID/USb 2.0 אני לא רוצה לרכוש זכרון ואז יתברר לי שאין לי מקום... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מיקרוסופט? כי הכול מנגן ואפשר אפילו להקליט (רואים גלים ברשמקול כשאני מדבר במקרופון) אבל אי אפשר לשמוע סאונד דרך הרמקולים (פתחתי פה תרד אבל אני חושב שהבעייה היא אולי שהם לא חתומים על ידי מיקרוסופט) הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
למחשב שלי יש כרטיס מסך GeForce 2 100/200 MX 32MB. הבעייה מתחילה כשאני מעלה משחק עם גרפיקה שדורשת ביצועים בינוניים ומעלה (ולפעמים אפילו לא זה) ואם אני מעלה יותר מדי דברים ביחד. היום למשל, הורדתי משהו מהקאזה והתקנתי משחק וזה נתקע. כשאני משחק במשחקוני פלאש זה גם נתקע. הזמן שזה נתקע לא קבוע, וזה יכול להגיע אפילו לשעות משחק עד שזה נתקע, או שזה גם יכול להיתקע בדקה הראשונה. מה שרציתי לדעת, אם יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או בגלל שאין מספיק קירור למחשב שלי? דרך אגב, יש לי ווינדוס XP PRO... אני חייב עזרה :-\
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני נותן לו את הזמן הדרוש כדי לעלות כמו שצריך, כשכל האייקונים מופיעים וכשהוא כבר לא 'חושב' ובכל זאת, כל תוכנה חדשה שאני פותח, נגיד אפילו וורד, (ואני מדבר על מקרים שבהם כיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי מחדש) הוא לוקח את הזמן ו'נכנס לכושר' רק אחרי שפתחתי אותה פעם אחת. בפעם הראשונה לוקח לו שנים לפתוח את המסמך, וגם אם זה מסמך פשוט מאוד. זה נכון גם לניווט במחשב ובעצם לכל פעולה. כאילו שהוא צריך זמן כדי להתאושש מזה שהערתי אותו עכשיו. אגב, זה מחשב DELL 17.6 אינץ' מסדרת INSPIRON, אצלי כבר 3 שנים.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא ספק וחיברתי ספק 450 W של איזיקול, המערכת שלי דיי כבדה (אתם יכולים להציץ במפרט ) , כרגע אני כבר שבוע מנסה להתקין ווינדוס Xפי כמו שצריך ותמיד יש בעיות , פעם בהתקנת דרייברים של הלוח אם .. פעם בזה שקבצים לא נפתחים לי ב ווינראר ונרשם לי CRC ERROR ועוד ועוד .. כשאני מפעיל מחדש את המחשב במקום Q6600 (2.4) הוא רושם לי Q6600 1.6 וחשבתי שזה בגלל הספק שלא מספק מספיק חשמל ... האם אני טועה ??? נ.ב קניתי כבר ספק ENERMAX GALAXY 1000 W אבל לפני שאני מחבר אותו אני רוצה לדעת אם לצפות לתוצאות חיוביות..... תודה לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אוקי נתחיל בבעיה - כשאני משחק BATTLEFIELD2 אני מקבל מסכים שחורים (ותקיעות המשחק ל3 עד 10 שנויות) ולפעמים קריסה לווינדוס. המפרט שלי: AMD64 3000 S-754 ABIT KV8 PRO NCP 512DDR 3200 x 2 XFX GForce6600GT 128MB ספק לא ידוע (מארז של SIMBADDA) מידע נוסף: המשחק התחיל לקרוס רק לאחרונה כלומר בעבר הוא פעל בסדר. השאלה: האם זה יכול ליהיות בעיה במחסור במתח? נ.ב יש לי את הדרייברים האחרונים לכרטיס מסך והכרטיס לא עובר את ה65 מעלות
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 200GB 7200RPM 8MB IDE ודיסק קשיח שמתכנן לקנות WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII האם יכול להיווצר איזהשהי איטיות או שאין קשר בכלל?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
פשוט הייתה לי איזה בעיה ב-DEVICE MANAGER ב- WINXP PRO היה כזה סימן קריאה על רכיב NON plug and play driver ששמו הוא HWINFO32 ועשיתי לו UNINSTALL ,עכשיו הוים בבוקר גיליתי שזה חזר איכשהו וריצית לדעת האם זה יחזור כאשר המחשב יהיה מנותק מהחשמל!?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתתי למישהו מעבד פנטיום 3 550 MHZ סלוט 1 + ספק גנריק (משומש) 250 W וקיבלתי בתמורה 300 ש"ח + מעבד סלרון(370 פינים)400MHZ באס 66 +גוף קירור של אינטל+מתאם 370(פינים)ללוח סלוט 1. *אם תחפשו מעבד של פנטיום 3 באינטרנט תימצאו שהוא לא זול בכלל 600-700 ש"ח(מתחיל מ..) עוד משהו ב SLOT 1 יש 512 KB וב 370 פינים יש 256 K ומעבד של הפינים הוא הרבה יותר חזק ואיכותי איך זה ? ? ? אבל הבאס של ה SLOT ONE 100MHZ ושל הפינים 133 אחד חזק יותר בזיכרון מטמון ואחד בבאס...(מהירות מול הלוח).
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 5.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 500-570 ש"ח, שמעתי ולפיסקירות יוצא שה-logitech X-530 לא רעה. אבל אחרי בדיקה שלי אחרי התקנת הדרייור של הכרטיס קול והפיכת המצב במאפייני שמע ל-5.1 שזה לא עזר בכלל כלום לא קרה רק היציאה הירוקה עובדת לפליטת סאונד, השחורה והירוקה לא עובדת חיברתי עוד מע' רמקולים לשחורה כלום וגם לכתומה ועדיים כלום רק בירוקה, ומפה הבנתי שהשיטה להפוך את זה במאפייני שמע ל-5.1 בכלל לא עוזר וצריך את התכונה של קרייטיב שתיגש לדרייוור של הכרטיס ותפתח את היציאות האלו, …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קבלתי מחשב נייד בעל מסך 144HZ 1080 התמונה בפועל נראת לי פחות חלקה בסרטונים ביוטיוב מאשר מחשב אחר גם 1080 אבל לא קצב רענון זהה- אני גם לא יודע כמה יש לו אבל זה מחשב בן כמה שנים טובות . התפריטים והגלילה הכל נראה יותר חלק ,משחקים עוד לא ניסתי. אבל הסרטונים זה בעיה..- אני מבחין בזה בקלות . ועוד שאלה , מסך מט 1080 מול מסך מבריק 1080 תמיד יראה פחות חד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קצת יותר מפורט: יש לי מחשב נייד ענתיקה vostro 3550 (בן 9 שנים לערך). כדי להטעין אותו (או כרגע פשוט כדי שיהיה לו חשמל כי הבטרייה הלכה פייפן מזמן) יש חיבור של כבל אל המחשב. הכבל הזה שיוצא מהמחשב, נגמר ב"קופסה" קטנה שנמצאת (להבנתי) בהרבה כבלי הטענה של מחשבי ניידים (שאני לא יודע איך קוראים לה) ואליה מחובר כבל נוסף שסופו מתחבר אל שקע החשמל. 2 שאלות: 1. האם יש כבל שצד אחד שלו הוא הכניסה אל המחשב וצד שני יציאת USB? 2. אם יש כזה, האם אוכל לקנות אותו ואז להשתמש במטען כזה במקום כל הכבל המסורבל שיש לנו כרגע (כלומר הכבל המקורי שהמחשב הגיע איתו)?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מלא בעיות בארד דיסק כלומר כל מיני כוננים לא רצויים. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק לאיך שהוא היה כשהיה חדש. כלומר.כונן סי בלבד.כונן ריק מתוכן כלומר מפורמט.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בעבר השתמשתי בתוכנה של PC WIZERD היא לא תומכת בוווננדווס 10, השאלה האם יש בווינדווס 10 כבר את הפיצ'ר הזה מובנה שאפשר לראות את הרכיבים של המחשב במלואם, או שצריך להתקין תוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו. הרכבתי מחשב בזאפ לפני כמה ימים, ושמתי לב שהאתר לא מדהים בסינון שלו (ראיתי RTX 2070 בסינון לפי מעבדים). יש אתר כמו PCPartPicker שעובד עם חנויות בארץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם : יש לי את המפרט הבא : asus z270e + i7 7700k gigabyte gtx 1060 6 gb ram : corsair 16 gb , 2133ghz power antec 600w lcd asus vg248qe מה דעתכם : האם יש צוואר בקבוק ואם יש מה עושים ?! האם כל החלקים נותנים הנתונים שלהם בהתאם בין כל החלקים ? ועד שאלה : האם ספק הכוח מתאים לכל החלקים מבחינת זרימת חשמל לכל חלק וחלק וכמו שצריך ? או להחליף אותו ?
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-