עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lipa,

לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק , אבל המחשב לא מצליח לעלות הוא כאילו נדלק , המאווררים מופעלים שומעים אותם , אבל פעם חזק יותר ופעם יותר חלש , כאילו אין להם כח אחרי כמה נסיונות של כיבוי והדלקה זה מסתדר האם זה בעייה בספק-כח ?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by Potter,

חבר'ה מה קורה פה? המעבד קפא?? :-) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  3. הרכבתי את המפרט הזה עם WIN XPPROSP2 וכל העדכוני וינדוס אפדייט ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB כבר בסיום האיתחול יש לי 250 מגה מהזכרון שבשימוש, בדקתי עם WINTASKS ואין שטויות מיותרות חוץ מהבקר RAID שלא ברור לי אם הוא חיוני עבור המפרט הזה כי יש לי רק דיסק אחד ב-SATA והבנתי ש-RAID זה ליותר מאחד. אבל אין אפשרות לעשות לו UNINSTALL כי הוא לא מופיע ברשימה ההסרה\הוספה. (גם כן מופיעהאייקון של הוצאת חומרה באופן שאם לוחצים עליו רואים שהוא מתיחחס להארד דיסק משום מה... וגם אין לי שום דבר שמחובר ל-USB) לגבי הכרטיס מסך, מה המינימום שמומלץ להתקין מתוך הדיסק…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by jly,

לכרטיס קול של Creative Sound Blaster live24 bit באתרים של הטופיק לא מצאתי .. מומלץ לינק ישיר x;

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. היי... יש לי בעיה מוזרה עם משחק שכנראה קשורה לחומרה. ניסיתי את פורום משחקים אבל אף אחד לא עזר לי שם, אז אני משער שהבעיה מתאימה לפה. המשחק הוא SWAT 4 אגב... בקיצור, אין לי שום בעיה במשחק עצמו, פשוט כשאני יוצא ממנו, או כשאני ממזער ומחזיר, המחשב מראה מסך כחול עם טקסט ולפני שאני מספיק לקרוא אותו הוא ישר עושה ריסט עכשיו הבעיה היא לא במשחק בטוח... ניסיתי כל מיני גרסאות שעבדו במחשבים אחרים, אז זו בטוח החומרה... לא נראה לי שזו בעיה עם דרייברים, אחרת הוא היה עושה בעיות מההתחלה ולא היה מפעיל את המשחק אני לא חושב שזו בעית התחממות, כי אני מצליח לשחק בלי בעיה ורק כשאני יוצא מהמשחק הוא עושה ריסט ניסיתי לבדוק ספייוור וכאלה וירוסים אין לי אין לי בעיה עם משחקים אחרים מפרט: A64 …

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום רב, יש לי מחשב עם לוח אם Brownsville II, זכרונות 500+250MHZ, מעבד פנטיום 4 3.06 לעיתים יש לי בעיה מוזרה: המחשב לא עולה לאחר Restart, למרות שהמאווררים עולים, ויש מתח ל CD ROM. העכבר ללא מתח (אין לו אור), שלושת הנורות של המקלדת מהבהבים לחצי שניה וזהו - בלחיצה על NumLock לא קורה כלום, המסך ב Standby וזהו. אני מכבה ומדליק מספר פעמים עד שהמחשב עולה בסוף. למה זה? מה עושים? אוריאל

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  7. אני מחפש דרייבר לכרטיס קול מובנה על לוח של אסוס מדגם CUSI-M מצאתי את הדרייברים לכרטיס רשת ולכרטיס מסך אבל לכרטיס קול לא מצאתי והפכתי את הרשת כבר בנסיון למצוא מישהו יכול לעזור לי? יש שיטה אולי לדעת את דגם הלוח המדויק ע"י תוכנה ? כי להסתכל על הלוח עצמו כמעט ובלתי אפשרי זה מחשב של תקליטן והוא נמצא בתוך קייס שיצרו ג''מ אריזות ומי שמכיר אותם יודע שמה שנכנס אצלם לארגז יוצא...אף פעם קיצור בבקשה תנסו לעזור לי...בבקשה...ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by FatalZero,

היי, אני רוצה להרכיב פיזית את המחשב שלי ויש לי כמה שאלות מגיעים עם המארז המון חוטים לאן אני אמור לחבר אותם? (תמונות אקראיות שמצאתי ברשת) והאם זה משנה באיזה כיוון מכניסים לכונן דיסקטים את הכבל? עוד שאלה על המארז מכניסים ניטים כאלו ואז שמים את הלוח על הניטים ו"מחברים" ביניהם עם ברגים, נכון?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by beeper,

יש לי מחשב חדש ממש חדש לפני כמה ימים קיבלתי - AMD Athlon 64 Bit 512 RAM 120 GB לוח אם של Gigabyte כרטיס מסך של ATI RADEON לא משהו קיצר המחשב צריך לטוס לפי המפרט.. לא היה לי כוח לפרט יותר מדי. בכל מקרה הוא זז ממש טוב והכל נפתח מהר אבל מדי פעם אני הוא נתקע למצב כזה שאני צריך לעשות ריסט 20 פעם בחצי שעה. מה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by jhracham,

לאחרונה החלה בעיה במחשב שלי... הוא עושה אתחול (Reset) בעצמו. במצב Idle הוא עובד טוב... אולם כאשר אני מפעיל יישומים כמו משחקים אחרי כ 15 דקות הוא מבצע אתחול. האם זאת בעיית קירור? או שיש מצב שזו בעיה אחרת? (לכמה מהחברים שלי הבעיה החלה גם לא מזמן ולחקלם יש מאווררים חזקים למעבד)

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by fantax,

שלום אני מנסה להתקין HD 200GB SATA במחשב שלי ויש לי בעיה לחבר אותו לספק של המחשב, כל החיבורים שיוצאים מהספק הם 4 PIN אבל הבעיה שעל ה-HD אין את החיבור הזה אלא חיבור אחר למיהו יש מושג מה עושים עם זה? דרך אגב יש לי ספק כוח של HEC תודה

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by roni_eliav,

הבעיה היא שכשאני פותח כונן כלשהו כמו למשל c: או d: ע"י הוא מפעיל לי את החיפוש על אותו הכונן. וכשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן הוא מראה לי את הפעולה "חיפוש" בתור עדיפות ראשונה ואחריה את הפעולה "פתח". איך משנים את הסדר ומורידים את האפשרות "חיפוש"?? תודה לעוזר..

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by roberto,

המחשב משתגע,שנה וקצת יש לי את המחשב הכל פועל מצויין אבל: כאשר אני משחק במשחק או עושה כמה פעולות בו זמנית המחשב משתגע ועושה ריסט לעצמו... בזמן האחרון במקום ריסט הוא נכבה ומופיע מסך כחול שרשום בו בעיקר: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is idenfified in the stop message,disable the driver or check with the manufacturer for drivert updates. check with your hardwere vendor for any bios updates/ disable bios memory options such as caching or shadowung. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  15. יש לי 80 מגה פנוי בכונן של הוינדוס (כן כן לא תאמינו פשוט לא חילקו לי טוב את ההארד דיסק) וכל הזמן הוינדוס מודיע שיש קצת מאוד מקום פנוי בכונן של הוינדוס ומומלץ שיהיה לפחות 200 מגה פנוי השאלה שלי היא האם האינטרנט נעשה איטי בגלל חוסר מקום פנוי? ומה הם עוד הדברים שיכולים להגרם כתוצאה מחוסר מקום פנוי?

16. Started by drdan,

1. על גבי P-4 עם 256 RDRAM ו-XP PRO, עם מה עדיף לעבוד: FAT32 או NTFS? 2. האם בהמרה של מחיצת FAT32 ל-NTFS ב-PARTITION MAGIC 8 יווצרו בעיות? (התוכנה מצהירה על בעיה אפשרית בשמות קבצים) תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The Ball,

התקנתי לפני יומיים את המשחק NBA 2003 על המערכת הבאה: פנטיום 4 1.7 לוח אם INTEL GARIBALDI זכרון פנימי 256 RDRAM כרטיס מסך ASUS GEFORCE 2 GTS 64 MB DDR כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו המשחק מקרטע לי... אבל לא קצת מדי פעם, אלא כל הזמן!!! וזה משגע אותי... ואצל חברים שלי עם מערכת פחותה משלי בהרבה כמו למשל פנטיום 3 וכו'... זה עובד אצלהם חלק ואולי מדי פעם מקרטע יש להם כרטיס מסך GEFORCE 2 MX עכשיו מה לעשות כדי שזה לא יקרטע?? אני צריך עזרה דחוף... בבקשה אנשים!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by meital eliasko,

שלום, יש לי תופעה מוזרה: נוסף לי כונן נוסף שאין לי מושג מאיפה הוא צץ אני חושבת שזה קשור איכשהו להגדרו אצלי ב-NERO נכנסתי למנהל ההתקנים ובקטגורית DVD\ CDROM נוסף לי התקן שנקרא NERO IMAGEDRIVE SCSI CD-ROM DEVICE השאלה שלי היא כזו כיצד נוספה ההגדרה הזו? מה משמעותה?

19. Started by NIR-T,

הייתי לתומי בICQ ופתאום נהיה לי מסך שחור שבחלק העליון שלו יש פס שמורכב ממלא קווים קטנים ירוקים..... ואז אחרי כמה שניות המחשב עשה ריסט בלי שנגעתי בכלום.... מה זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shmoolik,

אני צריך לשנות את ה IP שלי ואני לא יודע איך. אני עם CABLE + 012 + 750. גם כשהתקשרתי אליהם לתמיכה , אמרו לי שהם לא יכולים לשנות לי את ה IP אבל כל פעם שהמודם מתאחל את עצמו הוא מושך כתובת של IP זמינה. לכן אמרו לי לנסות לכבות אותו ללילה או יותר , ולמחרת לחבר אותו ואז הוא כנראה "ימשוך" כתובת IP שונה. עשיתי , לא עבד. למישהו יש רעיון ? או אולי תוכנה ש"כאילו" תשנה את האיי פי שלי ? אני מתכוון , שבסדר יהיה לי את ה IP של עכשיו אבל נגיד אני נכנס לשרת \ FTP או משהו כזה , שהשרת או מי שזה לא יהיה , יחשוב שיש לי IP אחר. -- *לא קניתי\ביקשתי\רכשתי שום שרות של IP קבוע.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by MetalB,

בעבר הכונן המשני שלי היה כונן D והצורב היה כונן F עכשיו משום מה הם החליטו להתחלף ועכשיו כונן D זה הצורב... אני לא אגש לכל הפרטים מה עשיתי שזה קרה כי אני בעצמי לא יודע ??? בכל מקרה איך ניתן להפוך אותם בחזרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הבעייה הזאת הייתה לי גם בשני המחשבים הקודמים... אני לא מבין מה זה יכול להיות - איפה שעולה המחשב שכתוב תמעבד, זיכרון וכו' יש לי שם שורה שכתוב בה : "primary IDE channel no 80 conductor cable installed" אין לי מושג מה זה.... אם מישהו יוכל לעזור בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  23. אני כותב הודעה זו בשמו של e-r-a-n: הוא פרמט לפני שלושה ימים כשהוא הריץ משחקים המחשב הציג מסך כחול, אבל הוא לא הספיק לקרוא אותו מכיוון שמיד לאחר מכן המחשב עשה ריסט. כשהווינדוס עלה, הוא עשה scandisk, הבדיקה הסתיימה בהצלחה אולם לאחר מכן המחשב עשה ריסט שוב. כך זה קרה כמה פעמים. ערן העלה את הווינדוס ב-safe mode, אך גם שם הופיעה הודעת שגיאה: אחרי כן הופיע גם מסך כחול, והמערכת שוב עשת ריסט. -------------------------- Compo: אני לא בטוח שככה בדיוק התנהלו העניינים אצל e-r-a-n, אבל זו תמצית הדברים. אין לי מושג למה הוא לא מפרמט שוב, אבל בכל זאת, נסו לעזור לו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DJO,

יש לי מסך ישן שלא מראה צבע אדום, 2 פינים של הכבל שמוביל את הכרטיס מסך שבורים, אני חושב שזאת הבעיה, יש מצב להחליף את הכבל הזה? בבקשה רק עם מישהו יודע, לא תשובות כמו תקנה מסך חדש, לא שווה להשקיע בגרוטאה כזאת וכאלה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

לאחר שהחלטתי להשתמש בתוכנה ש amiram המליץ לי, בת'ארד הזה הרצתי את הבדיקה בדוס, ואני מקבל שגיאה שלא אומרת לי יותר מדי.. הלינק לתמונה לינק אחד שווה אלף מילים אשמח אם תפרשו לי את זה לעברית ואשמח לקבל גם פתרון.. תודה מראש, ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.