תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני רק רוצה לומר שעשיתי פירמוט וניסיתי הכל גם בWINDOWS 7 גם ויסטה וגם XP. טוב אז ככה הכל עבד טוב שנתיים עד שפתאום כששיחקתי המחשב קפא וקיבלתי BSOD. עכשיו זה קרה לי עוד פעם ועוד פעם בזמן משחק אחרי כמה דקות קיבלתי BSOD ועשיתי ריסטרט אבל תמיד המחשב טען את הוינדוס והכל פעל טוב כל עוד לא נכנסתי למשחקים עד שפעם אחת איך שהמחשב טען את הוינדוס קיבלתי BSOD שדרכו הבנתי שיש בעיה בNV4_DISP, נכנסתי לסייף מוד מחקתי את הדרייבר והמחשב פועל אבל איך שאני מתקין את הדרייבר אני מקבל BSOD אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס, אני רוצה גם לומר שכשזה טוען את הווינדוס XP הלוגו של הווינדוס מכוער מלא בנקודות שחורות. ותפריט BIOS מלא בנקודות בצבא תכלת. מה עושים? ד"א ניסיתי הרבה דרייברים גם ישני…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
ההארד דיסק שמחובר ל-sata 1 חוזר כל כמה דקות למצב PIO, עשיתי uninstall לHD כמה פעמים ללא הועיל, פירמטתי והתקנתי xpsp2 מחדש, וכשזה לא עזר הרצתי hdtune pro אבל אני כמעט בטוח שהבעיה לא בHD כי הבעיה התחילה רק אחרי שהחלפתי לוח אם. יש לציין כי חיברתי את ה-HD לשתי ה-sata כדי לבדוק אם אחד מהם דפוקה אבל ללא הועיל. ב-eventviewer זה נותן את ההודעה הבאה כל פעם שהמחשב חוזר ל-PIO: Event ID:9 The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. הנחתי שהבעיה בקונטרולר או בחיבור IDE אבל שום דבר לא מחובר ב-IDE, ואפילו עשיתי disable בביוס לקונטרולר וזה לא עזר. אני חושד בלוח אם למרות שהוא אפילו לא בן שנה. מפרט בפרופיל. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב לפני בערך חודש קרה לי כבר כמה פעמים שאני משאירה את המחשב דלוק והוא נכנס למצב שינה לוקח לו הרבה זמן להעורר ואתמול והיום קרה שגם שהוא התעורר היה מסך כחול שנתגלתה בעיה בוינדואוס הוא מפעיל את עצמו מחדש והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי להבין ממה זה יכול לקרות ומה כדאי לבדוק להלן מפרט המחשב: מעבד- INTEL I5 750 TRAY לוח אם - Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 כרטיס מסך - ATI HD 4730 512 MB GDDR5 קרור למעבד- Cooler Master Hyper TX 3 זכרון- Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz הארד דיסק- Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ ספק- HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular CORSAIR מסך- LG W2286L מערכת הפעלה- 32BIT WIN7 ULTIMATE אם צריך עוד מידע שיכול לע…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הם הפסיקו לעבוד,זה איזהשהו חלק נפרד מהלוח אם או שזאת בעיה בלוח אם? כלומר אפשר לקנות איזשהו חלק ולהתקין אותו מקדימה או איך זה עובד?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הי אני יודע להרכיב מחשב מתחילה עד הסוף רק מה שאני לא מבין זה החיבורים מקדימה RESET SWITCH,POWER SWITCH, וכו איך יודעים מה הפלוס ומה המינוס?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מארז של CoolerMaster CM590. בטעות התנתק לי המאוורר הקידמי של המארז ואני לא יודע איפה לחבר אותו שוב כי משום מה הכבל קצר ועל הלוח אם יש כניסה רחוקה מדי לכבל כזה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
של ום רב! בתקופה האחרונה, יש לי בעייה רצינית במחשב. הוא לא מפסיק להיתקע בזמן פעילות ( הרצת סרטים דרך האינטרנט, משחקים, גם כאלה שלא כבדים כמו מנג'ר). בנוסף, חשוב לציין שברשותי מחשב חזק מאוד (מעבד 4 ליבות 2.66, 4 ג'יגה זכרון פנימי, כרטיס מסך ג'י פורס 8800 ג'י טי אס ולוח אם של אסוס). ניקיתי את המחשב מאבק בצורה יסודית, אפילו ניסיתי לפרמט אותו וזה לא עזר לי בכלל. חשוב לציין שבזמן מנוחה הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך מאוד גבוהות (באיזור ה- 70 מעלות) והטמפ' נשמרת גם כשאני משאיר את המארז פתוח... אני ממש משתגע מהבעייה ואשמח לקבל עצות לפתרון. תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה ב HD ואני מתכוון להחליף אותו השאלה שלי אם באמת זה מה שצריך לעשות או משהו אחר... יש לי מידע על מצבו בתוכנה HD TUNE: Uploaded with ImageShack.us בתודה LIDORֹֹABO
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש במחשב של אבא שלי בבית התחילה בעיה מוזרה: המחשב התחיל לעבוד ממש איטי, נתקע מדי פעם, חלק מהדברים לא מפעיל... ממש "משתגע" (בתור X-תומך טכני אני שונא את המושג, אבל כאן באמת אין דפוס פעולה אחיד - פשוט בקושי מתפקד). מיותר לציין, שסריקות וירוסים/תוכנות רוגלה לא הובילו לפתרונות. המחשב עבר 2 פורמטים, נעשו נסיונות להתקין מערכות הפעלה: וינדוס XP, ויסטה, 7 64ביט ו32 ביט... הכל נשאר אותו הדבר. עד כאן תחום התוכנה. בתחום החומרה - המחשב נשלח ל"תיקון" במעבדה, הוחלפו: כרטיס זכרון (במקום 2 של 512 ניסינו אחד של 2ג'יגה - לא פתר), כרטיס מסך (הוחלף מ7300GT, ל8400GS) הארד דיסק חדש של 1 טרה ובעצם זהו. אתמול ניסיתי כל קומבינציה אפשרית, כולל התקנה מחודשת של וינדוס 7 64ביט מדיסק אחר... ו…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב עושה לי מדי פעם בעיות בהדלקה. היום, בזמן ניקוי אבק מהמחשב והספק שמתי לב לאחד הקבלים בתוך הספק שנראה מוזר, כאילו נפתח ו/או התפוצץ. הספק הוא דגם CORSAIR VX450W. מה דעתכם? הקבל באמת הרוס? אני חושב שיש לי עדיין אחריות.. אני מצרף תמונות של הקבל בתוך הספק. http://img10.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img4865e.jpg תודה!
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קיבלתי לבדיקה מחשב של חבר, מבוסס AMD עם לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-M61SME-S2L. הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט. פתחתי את המחשב וגיליתי את הדבר הבא - המאוורר שעל גבי כרטיס המסך (9500GT) תקוע ולא מסתובב בכלל. לכן חשבתי שהבעיה היא בכרטיס המסך שכנראה נשרף או משהו. לאחר מכן שמתי לב שלמחשב יש גם כ.מסך מובנה על הלוח. אז ניתקתי את ה9500GT, וחיברתי את המסך לכ.מסך המובנה. עדיין לא היה בוט. ניסיתי לאפס ביוס כי חשבתי שאולי כ.המסך המובנה מבוטל בביוס, אך גם אחרי איפוס הביוס (הוצאת הבטריה, הרכבת ג'מפר - כך זה עובד בלוח הנ"ל) שום דבר לא השתנה. יש לציין גם שניסיתי לשחק עם הזכרונות (יש 2) אבל הדבר לא עזר, כך שאני מסיק שזו לא בעיה בזכרונות. כל אלה דיי מביאים אותי למסקנה שמדובר בלוח אם, א…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם,אשמח אם תוכלו לעזור לי. כבר זמן רב שאני מתמודד עם בעיה מסויימת ולא מצליח לפתור אותה,למרות הסברים שונים שניתנו לי: כאשר אני משחק במשחקי מחשב מסויימים,חלקם מתקדמים גרפית וחלקם לא,עולה לי אחרי זמן קצר ההודעה הבאה: "Input signal out of range" ,באותה הודעה נכתב שהמסך משנה את הרזולוציה שלו ואת קצב הרענון לפי מגבלות המסך,שהן 60HZ ו...1280X1024. לאחר מכן עולה הודעת Monitor going to sleep,ואף לפעמים מלווה בבלוסקרין לאחר מכן. התקדמות זו בהודעות השגיאה היא אינה קבועה,לעיתים ההודעה על הירדמות המוניטור מופיעה לבדה,ולעתים נדירות המשחק פשוט קורס ולא צריך ריסטרט בשביל להפעיל את המחשב. הדסקטופ שלי אינו חורג ממגבלות המסך,ובמשחקים עצמם אני נוטה לשחק ברזולוציה נמוכה ממגבל...ת המסך,א…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
שלום יש לי COMPAQ DESKPRO EX P-3 MHZ-1.0 מערכת ההפעלה צריכה הפעלה ACTIVATE (וינדוז) הפעלתי את המחשב עם מערכת הפעלה מדיסק חי UBCD4W ואחרי כמה זמן של פעילות תקינה , הוא קפא הפעלתי מחדש ולפי קוד הציפצופים הבנתי שיש בעיה בזיכרון הוצאתי והכנסתי את שני הזכרונות והפעלתי מאז הוא לא עולה וגם אין ציפצוף סימפטומים : איו ציפצוף של סוף פוסט-אין ציפצוף בכלל יש אור בלוח יש רעש תקין מהדיסק הקשיח וכונן הדיסקים שמסתובב והמאווררים עובדים הנורה של הכח POWER דולקת ונורת הפעילות שלידה נדלקת רק ברגע שמדליק, ומייד ניכבת כך גם שלוש הנורות של המקלדת והאור של העכבר על המסך לא מופיע כלום-גם לא ביוס-כלום! נסיונות : בדקתי וניתקתי והרכבתי אחד אחד את כל רכיבי החומרה-כוננים מעבד זיכרונות עכבר מקלדת החלפת…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ובהתקנה הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ופעם שעברה החלפתי בביוס לIDE אבל זה סתם עושה הודעות בBOOT אז אני רוצה להחזיר לSATA ולהתקין דרך הפלופי את הדרייברים בF6 עכשיו באתר שלהם זה הקובץ: http://www.msi.com/index.php?func=driverfile&dno=2460&i=0 מישהו יכול להגיד לי איזה קבצים להעביר לפלופי? אם אפשר כמה שיותר תודה..
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מחשב של הבן שלי. מדובר בCPU של של AMD. זיכרון DDR2 של 1 ג' כ. מסך 7300GT וHD של WD 320 מריץ VISTA ULTIMATE (חוקי) נתקע ממושכות בSTARCRAFT2. מה כדאי להחליף או להוסיף? האם תוספת זיכרון של 1 ג' תשנה משמעותית?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי התחיל להתקע פעם בכמה ימים בשבועות האחרונים... לוח האם מדגם p55-us3L של GIGABYTE . המחשב בן 9 חודשים. פתחתי היום את המחשב ופירקתי אותו לגורמים וניקיתי כל גרגר אבק ועדיין המחשב ממשיך להשמיע את האזעקה. העלתי את ה"אזעקה" ליוטיוב : http://www.youtube.com/watch?v=apDTopeKvAE מה הבעיה? תודה על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנכבה כל פעם שעושים משהו כבד לדוגמא כאשר התקנתי דרייבר של קול הוא נכבה באמצע (אז התקנתי דרך סייפ מוד ואז זה המחשב לא פועל) המחשב הוא ישן לוח אם - asus p4s800-mx מעבד- intel celeron d 330, 2660 mhz (20 X 133) כמה פעמים שאשר הדלקתי את המחשב -המחשב פתח את הbios לבד ועבר ללשונית השנייה שם הוא מסמן את הלשונית: CPU EXTERNEL FREQUENCY ואין לי מושג מה לעשות שם (יש שם המון אפשרויות..) יש לציין שבפעם הראשונה, המחשב סימן לי את CPU SPEED וזה היה על 2667 MHZ אז העברתי למינומל חום לוח האם- 45 (113 F) חום המעבד- 40 (104 F) מספר סיבובים לדקה של המעבד- 3068 RPM הנתונים הם מאוורסט במצב מנוחה יש סיכוי שזה בגלל שהחלפתי גוף קירור (בלי למרוח משחה תרמית) למעבד כי מה שהיה לפני כן ל…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון בעיה במחשב הוא נהיה איטי... זה התחיל בתקופה האחרונה לפני כן זה לא היה. האמת שאין לי אצבע על משהו שגרם על זה. אם אתם רוצים לדעת מה זה איטי... לפני שבוע הייתי מעביר לדיסק קשיח נייד במהירות 30MB\s והיום זה מעביר אולי על 1MB\s. הדיסק קשיח החיצוני נבדק במחשב אחר והוא תקין. גם כל תוכנה שצריכה גישה לדיסק קשיח עובדת לאט, הקטע שרוב הזמן המעבד על 0% כאילו הוא לא מתאמץ. יש לי חשד שמדובר בבעיה בהארד דיסק אז בינתיים החלפתי כבל SATA וגם חיבור SATA בלוח האם כדי לסנן את האופציות האלו. עשיתי CHECK DISK והוא תיקן כמה Bad Sector אבל לא עזר, כמוכן התוכנה של WD גם מצאה סקטורים פגומים ולא הצליחה לתקן. פירמטתי המחשב והתקנתי מחדש את הוינדוס גם לא פותר. הארד דיסק לא עושה רעש…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פירמטי את המחשב, ונעלם לי הדיסק של הדרייברים... חיפשתי באתר של החברה, אבל כל דבר הוביל אותי למשהו אחר ולא כל כך קשור.. האתר מאוד מסובך לטעמי ולא מסביר מה המשתמש צריך בדיוק להוריד, יותר מדי קבצים ויותר מדי קטגוריות חיפוש, אשמח מאוד לעזרה ממכם, המומחים דרייברים לכרטיס קול/רשת/מסך בבקשה בבקשה, אל תעבירו אותי לאתר AMD לעמוד הדרייברים כי שם בעצם אני כבר לא מבין מה אני צריך להוריד, אז אשמח להכוונה יותר מדוייקת, מה בדיוק אני צריך להוריד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לפני כיומיים ניסיתי לחבר דיסק און קי לשקע usb שבחזית המכשיר.המחשב מודיע שההתקן אינו מזהה את החומרה.במנהל ההתקנים מופיעה הכתובית UNKNOWN DEVICE עם משולש צהוב .ניסיתי לחבר לשקע אחר ולפעמים יש זיהוי.אני חייב לציין שכל הצרכנים האחרים המחוברים למחשב פועלים.ניסיתי להסיר התקנה של כל ההתקנים ולבצע RESTART אולם ללא הועיל.מה עוד ניתן לעשות? תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע נהרס לי המחשב ואתמול הוא חזר מתיקון שהטכנאי החזיר לי אותו מתיקון הרמקול עבד והכל היה בסדר וראו גם את התוכנה של הרמקול אבל פתאום התוכנה נעלמה לי מהמחשב זאת אומרת הרמקול והוא פשוט נמחק או שאני לא יודעת מה קורה לו ניסיתי להיכנס לבקרת עוצמה וזה לא נתן לי זה אומר שאין דרייבר מותקן במחשב ושאני מנסה למצוא את הכרטיס קול ואיך קוראים לו זה לא רושם לי כלום כי אני חושבת שהמחשב לא מזהה את הכרטיס קול הוא שהוא נשרף ואני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות אבל מצד אחד אמרו לי שזה הדרייבר שנמחק.... רצוי להזכיר שאתמול עשיתי שיחזור מערכת והרמקול עלה ושכיביתי את המחשב ועשיתי הפעלה מחדש זה שוב נעלם.. אם תוכלו להביא לי דרייברים או לעזור לי בפתירת הבעיה אני מאוד ישמח..\ ורצוי גם…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב, הדיסק הקשיח שלי מדגם WD5000AAKS שבק חיים, ראש של read/write אחד נדפק ויש bad sectors, כל החברות של שיחזור מידע שהתקשרתי מזכירות לי את מערכון המוסך של הגשש. בדיקה(סביר)= 200 שח, ואז אין גבול למחיר הטיפול, האלמנט יכול להיכנס ולהגיע עד ל 7000שח בערך. מה עושים? האם יש חברה שעושה זאת במחירים שפויים? הרי אם היה לי clean room הייתי עושה את זה בבית. אני מבין שיש עבודה וכו' אבל אני לא יכול כשלא נותנים טווח מחירים, או שנותנים טווח 1000-20000.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בבוקר שיחקתי ב Starcraft II (משחק דיי כבד למחשב שלי) ופתאום המחשב עושה ריסטרט, המסכים של הביוס עולים ופתאום אני מריח ריח ממש מוזר מהמחשב כמו פלסטיק שרוף. כיביתי אותו, פתחתי ולא ראיתי משהו שלא בסדר, הדלקתי שוב והוא פעל עד הערב. עוד פעם - אני משחק והוא עושה ריסט, ריח שרוף... מהניסיון שלי ריח שרוף בדרך כלל יוצא מהספק אבל לא כך היה, לא ידעתי מאיפה הוא יוצא אבל הרגשתי שזה איפשהוא בסביבות המעבד. החלטתי להוציא את הקירור (אולי המעבד שרוף?) הוצאתי את הקירור והמעבד דווקא בסדר-אבל ראיתי את חיבור ה4פין שהיה מוסתר על ידי הקירור, כולו שחור. בכמה מקומות הבידוד נמס וזה פשוט עשה קצר... יש שם שני כבלים שניים שחורים ושניים צהובים אז הצהובים נהפכו לשחורים כמעט לגמרי... נאלצתי לחתוך חלק…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-