עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

המחשב שלי דולק 24 שעות, ובלילה אני שם אותו על מצב sleep. מה בדיוק פועל במצב זה (ומה לא פועל)? הכי מעניין אותי זה פעילות המאווררים, כי בכל פעם שאני פותח את המארז (כל כמה חודשים לצורך ניקוי או מכל סיבה שהיא), אני מוצא איזה מאוור קטן שאינו פועל ואני נאלץ להחליף אותו).

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by jennifer159,

שלום לכולם אני חדשה פה ואני מקווה שתעזרו לי בדחיפות כי אני חושבת שאני משתגעת... זה כבר כמה ימים העכבר עושה לי בעיות. אתמול היו עוד כמה שעות שהוא עבד ואחכ הוא נתקע ומאז הוא לא זז... ככה הסיפור התחיל לפני שלושה ימים העכבר לא זז. לפעמים המחשב מזהה אותו והוא מוגדר ולפעמים המחשב כאילו העכבר לא מוגדר (בחומרה לא כתוב כלום)...לפי קריזות..לא יודעת מה קרה אתמול העכבר עבד בסדר עד שנתקע ומאז בכלל הוא לא זז...דרך אגב גם כשהמחשב כביכול זיהה אותו כמוגדר העכבר עדיין לא זז... החיבורים בסדר (עובדה שהוא הפסיק לעבוד ואז חזר ואז שוב הפסיק). ניסיתי להחליף עכבר גם לא עוזר. הרצתי ניקוי וירוסים והרצתי גם אנטי ספיוור והכל נקי ועדיין העכבר לא עובד. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל המחשב לא מצליח לשחזר…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ממצב אנשים טוב אז ככה הדלקתי את המחשב והוא הביא ארור שהאורור של הm'יפסט לא מסתובב יש לי ASUS A8N-SLI DELUX קיצר הוא פשט הפסיק לזוז ניסיתי לנקות שם וחבר אותו מחדש לחשמל שלו אבל הוא עדיין לא עבד וכשיצא לו לעשות כמה סבסובים פה ושם אז הוא הסתובב כמו איזה נכה קיצר מה אפשר לעשות בנושא? חוץ מלהחליף לוח אם כמובן ד"א אם אני לא טועה בINFO בביוס היה כתוב שמגיע מתח לכל צרכן שדורש

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by Cyb3r,

שיחקתי לתומי בפרוזן ת'רון תוך כדי השמדת מלא מפלצות n' stuff (למרות שזה לא רלוונטי) פתאום, באמצע המשחק, טראח! המחשב מתרסק ומתחיל לעלות מחדש (לפעמים יש לאגים רציניים כתוצאה מעומס על הכרטיס מסך אבל המחשב קרס לגמרי). רציתי לדעת למה זה קורה, והאם אפשר למנוע את זה. [צירפתי דאמפ לניתוח] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by FIRE-KID,

טוה לחבר שלי יש מידי פעם ריסטרטים אז היה לו קובץ בתקייה של הMinidump בדקתי אותו עם התוכנה windbg וגיליתי שמה שגורם לבעיה זה הקובץ ALCXSEN.SYS עשיתי חיפוש במחשב שלו על הקובץ הזה והמחשב מצא אותו בתוך התקיות של הדרייברים בתקיית ווינדוס... אבל פה נתקעתי כי לא היה שום רמז למה לאיזה דרייבר בקובץ שייך... משהו מוכן לעזור לי ב2 דברים? 1. לאיזה דרייבר הקובץ הזה שייך? 2. איך (לפעמים הבאות) אני אדע איך להמשיך ואיפה לחפש כדי לא להיתקע עוד פעם... (חוץ מגוגל יש עוד שיטות לגלות למה הקובץ שייך)?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by lior365,

חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?????

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  7. הייתי בכמה מעבדות בארץ ואמרו לי שצריך להחליף לוח , והמאוורר לא עובד ,בקיצור סלט ! אם יש למישהו רעיון או בעיה דומה אז בבקשה להגיב או לשלוח לי sms למספר 0523-475709 (או תתקשרו)

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

אני לא בטוח ממה הבעיה התחילה... יכול להיות שהיא התחילה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם אובר קלוק או שזה בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי בכל אופן הבעיה היא כזאת, רק כשאני משחק במשחקים המחשב פשוט נתקע, הכוונה היא שאין מסך כחול שיכול לתת לי פרטים על הבעיה אלא פשוט מסך שחור והסאונד תמיד חוזר על אותו הצליל שהוא השמיע...לפעמים הקטליסט של הכרטיס מסך שלי (רדאון אקס 800 אקס טי) פשוט יוצא מהמשחק או ומתריע לי שהייתה בעיה במנהל ההתקנים (אם אני זוכר נכון) והמשחק פשוט נסגר ואני נזרק לווינדווס... ועוד דבר, כשאני סוגר את המשחב תמיד אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה (למטה) תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by ran_meir,

אני ניסיתי לחבר אליו 3 עכברים שונים שעבדו בעבר, ולאף אחד הוא לא מגיב גם אחרי התקנת הדרייבר. כשאני נכנס למנהל ההתקנים לא מופיע שום עכשיו שם וכנ"ל כאשר אני מנסה להוסיף חומרה חדשה למחשב או כשאני בודק את חומרת העכבר בלוח הבקרה (כמובן אחרי התקנת הדרייברים, כל אחד בנפרד). אני כבר לא יודע מה לעשות ונראה לי שהחיבור עובד בגלל שהעכבר האופטי שלי מגיב לתנועות כשהוא מחובר למחשב אבל המחשב לא רוצה להזהות אותו. נ.ב זה פנטיום 3 די ישן עם ווינדוס XP.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  10. שלום, אז ככה .... מפרט{ AMd 2000+ gigabyte 7xde maxtor 120 GB DVDRW LG DVD ROM toshiba Nvidia 5200 fx WD 80 gb } בזמן האחרון המחשב יבל רצון משלו והוא לא בדיוק תומך ברצונות שלי (לעבוד למשל ;-) ). על המחשב מותקן כרגע Mandrake 10.1 (הבעיות קיימות גם בוינדוס ) . בדקתי לפי הFAQ ואינני מוצא תשובה. בעת שהמחשב שאני מפעיל את המחשב אינני רואה כלום על המסך (מתנהג כמו במצב Suspend) אינני שומע רעשי טעינה וגם אינני שומע ציפצוף תקלה אורות הכוננים דלוקים מאורר המעבד דולק אבל שום דבר חוץ מזה . אני מנסה לעשות כמה פעמים ריסט /הוצעה מהחשמל (כשאין ברירה) ורק אז הוא מועיל בטובו לעבוד כשהוא כבר מועיל בטובו להדלק הוא נתקע במהלך עבודה (בדקתי לפי זמנים כל פעם משהוא אחר אבל לא יותר מחצי שעה). פעם…

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  11. ואחרי שאני מנסה להפעיל מחדש המסך לא פועל או שהמאוורר מסתובב לאט יותר(או שפשוט עשה פחות רעש) לוקח לי איזה 5 פעמים(שאני מפעיל מחדש)עד שהוא חוזר לעצמו ואחרי כמה דקות הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש משהו מכיר את הבעיה או שיודע איך להפטר מזה בבקשה שיעזור זה משגע אותי :s05:

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by Jack_g,

זאת בעיה דיי נפוצה אצל אנשים שלא משאירים את המחשב דלוק 24\7 ואין להם אל-פסק, קורה שה MBR פשוט נדפק קצת וה מחיצה C נעלמת והWINSOWS לא עולה פשוט. העניין הוא שאם מחברים את הכונןו למחשב אחר עם WINDOWS XP או 98 אז שאר המחיצות בכונן הקשיח נגישות אבל C לא נגישה והWINDOWS אומר שאין לא בכלל מערכת קבצים מוגדרת וחייבים לפרמט את המחיצה הזאת. כעולים עם דיסקט 98 או DOS אז אפשר לגשת ל C בלי שום בעיה והמחיצה תקינה לחלוטין גם כשנכנסים ל FDISK אז הוא מראה שהכל תקין. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: 1. תקיון של ה MBR ע"י FDISK ו תוכנות אחרות. 2. חיבור כונן הקשיח לXP ו 98. 3. לעלות בעזרת ERD COMMANDER. 4.שיכפול ע"י GHOST. 5. תיקונים למינהם עם תוןכנות הן פשוט לא מזהות את הכונן ככונן פעיל . לא עולה…

13. Started by montigo,

יש לי לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (עם צ'יפסט nForce3 250GB) ברשותי 4 כרטיסי PCI (על הלוח יש 6 סלוטים של PCI): 1. כרטיס קול Creative SB Live! Value 2. כרטיס קול Echo Mia 3. כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP 4. כרטיס רשת אלחוטי של LevelOne. בחוברת (המודפסת וגם העדכנית באינטרנט) נרשם שהסלוטים (PCI) בנוים כך: למספר 3,4 יש IRQ נפרד משלהם! לסלוט 1 IRQ משותף עם סלוט 5 לסלוט 2 IRQ משותף עם סלוט 6 (לא התייחסתי כאן ל-Sharing מול USB/AC97/Onboard Stuff כי הם לא מעניינים אותי) אם כך, ניתן להסיק שאני יכול להכניס 4 כרטיסים ללא IRQ Sharing בכלל... עם זאת, גיליתי שכל קשר בין מה שנרשם בחוברת למציאות מקרי בהחלט! הוא מבצע Sharing כל פעם למשהו אחר, ולא כמו שרשום בחוברת (אני לא מסתמך על ווינד…

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום הם נתוני המערכת : לוח אם, K7 triton VIA chipset של Gigabyte זכרונות 512 MB קינגסטון, כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 6600 ULTRA, רכשתי כרטיס מסך חדש R9800 250MB XT ולאחר ההתקנה שכללה הסרה של דריברים ישנים והתקנה של דריברים חדשים מהדיסק ומהאתר .... וכולי הבעיה נשארה המחשב היה נתקע כשחפשתי תשובות בפורומים בעולם אלו הממצאים : 1. התשובות הטריוויאליות; דריברים התקנה והסרה + עדכון מאתר היצרן+הדריברים החדשים ביותר גם של כרטיס המסך וגם של הלוח אם. 2.DIRECT X חדש 9.0 ומעלה. תקין. 3. קרור של המערכת AMD עובדים חם יותר + קרור של המערכת בכלל כולל הכרטיס מסך. 4. לעלות את ההספק של AGP דרך הביוס לא נראה לי מומלץ בכלל למי שלא מבין. 5. יש לי CHIPSET VIA KT600 מסתבר שהקיט הזה רגיש משהו ו…

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by dopler,

אני לא מבין..... המעבד שלי עם הקרור הג'נרי התחמם אז קניתי את ה Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan לפניו המעבד היה מגיע ל 57 - 58 מעלות בעומס ו 41-42 במנוחה. בנוסף קניתי גם מארז (כדי לבטל את האפשרות של התחממות) את ה armor של termaltake שום דבר לא עוזר כבר הטמפרטורה לא יורדת מ 58 בעומס אם מישהו חושב על פתרון שיודיע לי שי shydopler@gmail.com

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  16. למה ?! הוא מזוהה בביוס אבל לא מופיע בווינדוס, מה יכולה להיות הבעיה ? הדגם זה LG GDR-8163

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  17. שלום לכולם. אתמול הייתי אצל בן דוד שלי וניסיתי לנקות קצת זבל מהמחשב שלו. מחקתי שני אנטיווירוסים שהיו מותקנים על המחשב והתקנתי חדש, מחקתי כמה משחקים חינמיים שהוא לא יודע מה הם בכלל ומחקתי טולבארים וכל מיני דברים כאלה. לאחר מכן רציתי להיכנס למצב בטוח בשביל לסרוק את המחשב שלו עם כל תוכנות ההגנה שהיו מצויות-אנטיווירוס אנטי ספייוור וכאלה. נכנסתי להתחל>הפעלה>msconfig(בשביל להגדיר שבבוט הבא המחשב יעלה במצב בטוח) אך הלשונית בה קובעים שהמחשב יעלה במצב בטוח לא הייתה שם(BOOT.INI). עשיתי ריסטרט ולחצתי על F8. לאחר כמה שניות המחשב נתקע אחרי BOOT FROM CD וכותב: ntldr is missing. press ctrl+alt+delete for restart אם עושים קונטרול אלט דליט המחשב עושה ריסטרט, וחוזר לאותו מצב. כיבינו …

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by HONDA,

יש לי GE-FORCE 5950 ULTRA ואני יכול לחבר אליו ממיר של טלוויזיה וליראות מה שהממיר משדר .............אבל אני מחבר ואני לא יודע (אין לי מושג) איך ליראות את מה שהממיר משדר

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by eli33,

שלום לכולם עכשיו ממש לפני כמה דקות אני גולש להנאתי באינטרנט שלפתע המסך שלי נכבה לשניה ונדלק שוב ושוב נכבה ונדלק התפלאתי חשבתי שיש איזה בעיה בחיבור לכרטיס מסך אז הוצאתי את החיבור והחזרתי שוב לאחר דקה הבעיה חזרה שוב וזה חוזר בעיקר מתי שאני עובר חלון אם אתם מבינים למה אני מתכוון אין לי מושג ממה זה יכול להיות שזה בעיה בכרטיס מסך ?? איך אוכל לדעת האם יש איזה תוכנה לבדיקת ההתקינות של הכרטיס מסך המסך הוא MAG 786FD עובד כבר כמה שנים טובות ואף פעם לא עשה לי בעיות תודה...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Klayhamn,

אוקיי ההארד דיסק 80GB שלי הפסיק לעבוד אני לא יודע אם מדובר בתקלה טכנית או אלקטרונית (אני רק יודע שכשחזרתי הביתה יום אחד שמעתי תיקתוקים (בערך 1 לשניה) מתוך הכונן, עשיתי RESET ומאז הוא לא ניתן לקריאה/זיהוי) אבל בכל מקרה אני מעוניין לשחזר אותו כי מדובר במידע חשוב השאלה היא: האם מישהו כאן אי-פעם התנסה בשחזור הארד דיסקים בחברה מקצועית המתמחה בכך? אם כן, אז: 1. איזו חברה מומלצת? 2. האם יש חברות שכדאי להיזהר מהם? 3. מה המחיר הממוצע לתקלה לא גדולה (לא טביעה/שריפה/התפוצצות וכו') 4. כמה הצלחתם לשחזר מתוך ההארד דיסק (באחוזים)

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by Br33z3R,

המשך מההודעה הבאה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136556.0 אוקיי, כמו שאמרתי כבר קניתי אתמול כרטיס מסך, דגם: Leadtek Winfast 6600GT AGPx8 עכשיו, מאז שחיברתי אותו למחשב התחילו הבעיות - דבר ראשון זה שחור-לבן בטלויזיה (כמו שמצויין בהודעה הנ"ל). חוצמזה גם התחילו בעיות נוספות: לדוגמא, פתחתי את המשחק GTA SA, ולאחר שסגרתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה: ד"א, יש לי ספק MI-350ATX. אז לחצתי אוקיי על ההודעה הזו, ומאז כל פעם שאני נכנס למשחק הוא נתקע באמצע, הופך למסך שחור ואז צריך לעשות ריסט. יכול להיות שהספק שלי לא מספק מספיק זרם? קשה לי להאמין כי... יש לי 4 מאווררים, הארד דיסק, צורב DVD של NEC, כונן DVD של LG, שלושה זכרונות של 512 , ארבע יציאות של USB ומוד…

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by timac,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800 OC 128MB 256BIT עכשיו אני שם אותו במחשב הכול בסדר הוא מעלה הכול רגיל אינטרנט הכול רגיל.. אבל אז שאני נכנס לאיזה משחק וניסיתי מלא משחקים.. אני רואה כאלה נקודות על המסך בכול מיני צבעים ואז מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט.. וככה כל משחק שאני נכנס.. מישהו יודע מה הבעיה עזרה בבקשה.....!!!!!!!!!!! תודה מראש.. הכרטיס תיקן ועובד רגיל המאוורררים הכול.. יש לי ספק 400 ואט.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  23. יש לי נייד של FUJITSU SIEMENS ויש לו שניי כוננים קשיחים של 80 GIG SCSI ההתקנה של XP לא מזהה אותם ובגלל זה עוצרת, אין לנייד כונן דיסקטים אלה רק DVDRW. חיפשתי בדיסקים שבאו עם הנייד יש שם רק דיסק RECOVERY שממחזר חלונות FAMILY בצרפתית שאגב כרגע מותקנת אצלי על C . אתם מכירים אולי איזו דרך אולי להפעיל את הכונן הקשיח בדוס ככה שאפשר יהיה להתקין את XP ?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by brum,

שלום. אספר את העובדות ואשמח לקבל משהו מנסיונכם: במחשב P4 לוח אם של אסוס (לא זוכר כרגע דגם) נשרף הספק. החלפתי לספק - אמנם לא הכי יקר, אבל כזה שמחירו 150 ש"ח עם אחריות. לא עבר שבוע וגם זה נשרף. כשבאתי להחליף שמתי לב שאני ממש מתחשמל מנגיעה במארז ובעיקר בברגים (החיצוניים) שלו. הנחתי שבאמת הבעיה בספק והרכבתי שוב חדש - הכל עובד כשורה - אלא ששוב אני ממש מרגיש שאני מתחשמל. שמתי לב שיש עומס אדיר של מוצרי חשמל על השקע שבקיר. מה יכולה להיות הסיבה לשריפה ולהתחשמלות ? האם זה קשור לדעתכם ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by gtf,

שלום לכולם! אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש כנראה את ה 6600GT ואני רוצה לוודא שאני יודע איך להרכיב אותו. אז ככה: מוחקים את הדרייבר של הכרטיס הישן ואז מרכיבים את הכרטיס לתושבת שלו, מתקינים את הדרייברים של הכרטיס ואם צריך מחברים את הכרטיס לחיבור נוסף מהספק. האם אני צודק ואם לא תתקנו אותי בבקשה תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.