עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי כמה ימים של חיבור לאינטרנט דרך טלפון האנדרואיד באמצעות חיבור usb tethering המחשב משום מה הפסיק לזהות את החיבור ונתקע בidentifying network בווינדוס 7. מישהו נתקל בבעיה? לא מוצא פתרונות באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by babylon56,

שלום יש לי מעבד E8400 הוא כל הזמן מראה לי אחוזי ניצול של 98-99%.. כמובן בדקתי אילו קבצים הם אלה שגורמים לו וזה קובץ svchost שנע לי בין 80 % ל90% האם אני כול לעשות לו סיים משימה או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה?

3. הינה תמונה: אשמח לשמוע דעות תודה. רונן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by toxicbszone,

קניתי כבל USB וניסיתי לחבר באמצעותו נגן MP4. ניסיתי כמה פעמים לחבר את הנגן דרך הכבל, וכל פעם הופיעה לי הודעה אחרת. מדי פעם היה כתוב "ההתקן לא מזוהה", ובמקרים אחרים - "צריכת חשמל מוגברת בכניסת הHUB" (אח"כהופיע לי חלון ובו הייתי צריך ללחוץ "איפוס"). האם יש אפשרות לתקן את זה? ד"א - אני לא יודע מה המשמעות של זה, אבל על הכבל די קרוב ליציאות יש דבר כזה עם כל מיני חורים כאלה עליו (יש שניים כאלה, אחד ליד כל יציאה). ועל האריזה של הכבל כתוב MASTER CABLE, שאני לא יודע מה זה אומר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pop97,

שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הצלחה chipset via apoolo kt133 aopen ak73pro = motherbord

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by -swap-,

קיבלתי את ה כונן החדש שלי היום MAXTOR 40GB 7200RPM זה לא משנה ממש. התקנתי אותו פיתאום קופץ לי מאין כזה שגיאה Primary Ide Channel 80 Conducator Connector לא היה לי אף פעם את השגיאה הזאת ואחרי שהחזרתי הכל לרגיל עדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה מעט לי תמחשב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by The UnKnown,

המחשב פועל כשעה שעתיים זה לא קבוע. ואז פתאום קופא אי אפשר להזיז את העכבר כלום נהיה מסך שחור ואז אי אפשר לעשות כלום מלבד ריסטרט! מה הסיבה ?? זה כנראה משהו שקשור בכרטיס מסך... אבל מה?? יכול להיות שהוא לא תקין או משהו כזה?? המון תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני רוצה לדעת מה זה אומר 86x ויש לי מעבד core 2 due e6600 ורציתי לדעת אם זה מתאים למחשב שלי.. ובלי שום קשר מה זה 86x? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שכחתי את הקוד כניסה לא מצליחה להכנס למחשב בןןנדוס 10

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! רציתי לפרמט אתמול מ7 לXP ולא הצלחתי והופיע לי מסך כחול אז הורדתי את התוכנה MHDD ושאני צריך להכניס מספר של ההארד דיסק זה לא מופיע וקראתי שאם לא מופיע ההארד דיסזק אז הוא לא מוגדר כMASTER נכנסתי לBIOS והוא מוגדר כSLAVE ולא כMASTER החיבור הוא SATA איך לשנות אותו לMASTER? אם חשוב לציין שהמחשב בן יומיים רק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לאחר התקנת ה Virtualbox על מערכת win7 והתקנת הפצת Chakra של לינוקס, גיליתי שאין לי גישה לאינטרנט. מי יודע איך מסדרים גישה לאינטרנט במצב הזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by CTTA,

עשיתי מעשה טיפשי, ופירקתי את ה-AGP סלוט מלוח האם (חשבתי לתומי שאפשר יהיה להחזיר אותו). כל זאת עשיתי בגלל שהסלוט עצמו היה רעוע במקצת, וכרטיס המסך לא קיבל מתח. מה עושים? אני חייב להחליף לוח אם? האם קיים בעולם מתאם PCI ל-AGP? או שאולי אני אקנה כרטיס מסך PCI נחמד וזול? (המחשב, בעיקרו, לשימוש אינטרנט). תודה. 1. מצ"ב תמונה של הסלוט המפורק. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by מיכאל לוסטיג,

בוקר טוב לכולם יש לי שתי בעיות ברשת. הראשונה,אני מנסה להעביר מידע מהמחשב המקומי לכונן רשת,ובאמצע תהליך העברה אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעיה עם הרשת(רשת חלשה) למרות שמדובר בחיבור קווי ושאר הכלים ברשת עובדים כרגיל הבעיה השניה,אני מנסה לעבוד עם סקייפ וכשאני מנסה לבצע שיחה הוא מודיע לי שהרשת חלשה וזה למרות שמדובר ברשת קווית ולא אלחוטית תודה לעונים

14. Started by Simone Ronen,

רציתי להחליף עכבר. הסמן זז ואתרים נפתחים. בבואי לכתוב לא הצלחתי. כיביתי והדלקתי שוב את המחשב. זה לא עזר. בסוף החזרתי את העכבר הישן. כיביתי והפעלתי שוב את המחשב. אני שוב כותבת. יש מצב שאחליף את העכבר ואצליח לכתוב במקלדת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Arz Arz,

שלום לכולם יש לי מסך UP2715K כשאני מדליק את המחשב אין מסך כי הוא לא עולה. אבל מיד בכיבוי והדלקה שניה הוא עולה, למישהו יש פיתרון. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Kenny,

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? : You're either using GPT on a UEFI motherboard or you've got a locked OEM partition אני מנסה להריץ תוכנה כלשהי, לא משנה איזו : יש בעיה עם התוכנה, והפתרון נמצא למעלה... מה זה אומר GPT על לוח UEFI ? יש לי Gigabyte Z77 למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by jac99,

[h=1]שלום! מצאתי תוכנה חינמית של SMS ושמה מבקשים מס' טל' של הנמען וחלון מתחתיו מבקש מס' מזוהה. 1. מה זה מס' מזוהה? 2. לפי הבנתי אני נתתי את מס' הפלפון שלי ושלחתי את ההודעה והיא לא התקבלה. (אבקש תגובה).[/h]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by proevo4ever,

היי, יש מודם/ראוטור TPLINK VR400 הקליטה בלפטופים כל הזמן נופלת. שאני עושה פינג לכתובת של הראוטור אין תשובה מהראוטר לעיתים אפילו לדקה. קראתי על מאמרים וכדומה וכל ההגדרות שניסיתי לא עזרו. המרחק מהראוטור ללפטופ הוא לא יותר מ-6 מטר ומפרידה דלת שגם שהיא פתוחה הקליטה נאבדת. שניסיתי להגדיר WIRLESS 5MHZ הקליטה הייתה אפילו יותר גרועה. אולי הגדרות של הכרטיס רשת בלפטופ? בעבודה למשל שהלפטופ כ-20 מטר מהראוטר עדיין יש קליטה יציבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Kululu,

היי המאורר של המעבד שלי מגמגם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל להיסתובב ואז "נתקע" כאילו הוא מנסה לעשות סיבוב אבל משהו פיזי חוסם אותו (אין שום דבר שחוסם אותו). החלפתי מאורר לאחד של AC (זה עם ההיט סינק הגדול והמאוורר שמתלבש מהצד) והתקלה נשארה. החלפתי לספק חדש (ספק זול, אבל עדיין חדש) והבעיה ממשיכה. כל כמה ריסטים של המחשב הוא בסוף עולה אבל אחרי כמה שעות של שימוש הוא נתקע והבעיה חוזרת. כמו כן שהמחשב נמצא במצב הזה לחיצה על כפתור כיבוי לא מכבה אותו הוא פשוט לא מגיב לזה. אין שום ציפצוף. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בחכמתי הרבה, בזמן שניקיתי את המחשב, פירקתי את המאוורר ובטעות שברתי את אחד הפרופלורים שלו. עכשיו הוא מרעיש כמו האוטובוסים הישנים של אגד. לפני שאצא מדעתי, אנא עזרו לי ואמרו לי איפה אני משיג מאוורר חילופי. כרטיס מסך: Axle GT240 512MB אין לי בעיה לקנות באינטרנט בארץ או בחו"ל. אגב, נתקלתי במהלך חיפושי במאוורר שנקרא: Accelero L2 אך לא הצלחתי להבין אם הוא מתאים לכרטיס שלי. אמנם מצויין שם שזה מתאים ל- GT240 אבל לא כתוב שם שום דבר על תאימות ל- Axle. בנוסף אציין שאין לי סלוטים נוספים לקירור מקביל לכרטיס. תודה חברים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by artv8,

שלום, לפעמים קורה לי שמסך לאחר שנכנס למצב שינה לא מצליח להתעורר. כאשר אני מכבה ומדליק מחדש את המסך הוא כותב לי שאין לו סיגנל והוא נכנס למצב חיסכון. בדקתי חיבורים ואפילו ניסיתי לחבר אותו ליציאה של הלוח אם, זה לא עזר. לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הוא עבד לי. (יש מצבים לפעמים שגם לאחר כיבוי ראשוני של המחשב אין לו עדיין סיגנל ואחרי הפעלה מחדש הוא עובד). מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לפעמים פתאום עולה במחשב מסך כחול ורשום בו windows has detected a problem...... ולמטה יותר רשום במסך הכחול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולפעמים רשום PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA מה פשר המסך הזה ??? אי אפשר לצאת ממנו רק לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. אודה לכם אם תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lidor12303,

שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! הגיעה אליי המחשב היום מורכב ופירמטתי והתקנתי את ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית כולל התקנת דרייברים עכשיו הבעיה היא שבמנהל ההתקנים מופיעה לי השגיאה controller i simple communications מלווה בסימן שאלה צהוב ואין לי מושג איזה דרייבר חסר או בעייתי ואיך אפשר לסדר את זה... חייב בבקשה עזרה ועצות כיצד לפתור תבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום מיד אחרי שחיברתי מסך חדש של סמסונג 2243 התחילו להיות לי הפעלות מחדש של ווינדוס סתם בהמשלך העבודה. שמתי לב ששניה לפני שהמחשב עושה זאת יש מסך כחול כמו של דוס עם הרבה מלל שאני לא מספיק לראות מה כתוב. כשווינדוס עולה מופיעה הודעה שהמחשב שוחזר אחרי בעיה חמורה: אני לא יודע איך מדביקים פה תמונה.... הבעיה קשורה לקבצים:- sysdata.xml ן- mini062308-01.dmp מישהו יודע למה זה קורה האם זה קשור למסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Posford,

נשרף לי הספק-כוח של המחשב הישן שלי (AMD - Athlon 3 - 700MHz). הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקניתי ספק-כוח חדש. חברתי בדיוק כמו שהיה הספק הקודם מחובר אך בספק החדש יש שני חיבורים שלא היה בספק הקודם אז לא חברתי אותם לשומקום מכוון שלא מצאתי לאן הם שייכו ומההגיון הפשוט הבנתי שלא צריך לחבר אותם ? (מקווה שצדקתי). נסיתי להפעיל את המחשב ולצערי הרב המחשב אינו נדלק\מגיב כאילו הוא מת. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אנ י יכול לדעת בוודאות מה עוד הבעיה? תודה רבה על התמיכה :-*

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים