עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dima_s,

שלום חברה! היום בבוקר ראיתי באתר יצרן גירסה חדשה של ביוס. הורדתי אותה ועשיתי פלאש דרך דיסק און קיי בעזרת EZFLASH המובנה בביוס. (זה גם לא פעם ראשוה שאני עושה את זה). אבל המערכת נתקעה בRESTART ולא הגיבה בכלל. עשיתי RESET למחשב ועכשיו אני רואה את ההודעה הבאה: BIOS ROM CHECKSUM ERROR. וגם בקשה להכניס דיסקט לכונן A (שאין לי אותו במחשב הזה). למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את הביוס? ניסיתי גם את הדברים הבאים: הוצאתי סוללה לחצי שעה והחזרתי CMOS RESET הפעלה עם סטיק פשוט אחד של 1GB 667MHZ בלי\עם כרטיסי מסך, כרטיס רשט וקול. כל זה לא עובד. יש לי אפשרות להשיג כונן דיסקטים עם זה יעזור לתקן את הבעיה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by airforce,

שלום רב, בכל אתחול אני מקבל מסך שחור שבו מתבצע הליך הDisk check ובמהלכו נמחקים לי קבצים של מערכת ההפעלה. בדיקות למציאת וירוסים סוסים טרוינים רוגלות וכו לא העלו דבר. לפעמים בעת הפעלת המחשב מופיע לי מסך כחול ואחריי זה מסך שחור שבו כתוב Startup fix (או משהו כזה). עד כה פרמטתי את המחשב מעל 12 פעמים (כולל דיסקים שונים ומקוריים של Windows 7) והבעיה חוזרת ללא הרף. לאחרונה איני מצליח להתקין את המערכת ההפעלה בעת הכנסת הדיסק לCDROM אין Boot הCDROM כן עובד וקורא דיסקים, (במצב שבו מערכת ההפעלה עובדת), אך בעת האתחול הוא אינו קורא דיסקים. כששוחחתי עם הטכנאי הוא אמר לי לנתק את הHard disk המשני ולעבוד רק עם אחד אך זה לא עזר. וכעת לטענתו מדובר בזיכרונות. ושאלתי היא: האם החלפת הזיכרון תפט…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הראשי של המחשב הוא לא עושה את הצפצוף של ההתחלה ולא נדלק המסך פתחתי את המחשב ובדקתי עם הכול מחובר והכול נראה סבבה אבל המאוורר של המעבד מסתובב ממש לאט. מה אפשר לעשות? כמו כן יש כבל 4 פינים ליד המאוורר של המעבד כאשר אני מנתק אותו המאוורר עובד מהר אבל הנורה של הכרטייס מסך דולקת כאילו חסר לו משהו בדקתי עם כרטיס מסך אחר וזה אותו דבר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by RONEN1N,

התקנתי Windows Server 2008 R2 על המחשב הביתי שלי ומאז התחילו לעלות לי מסכים כחולים וגם נתקע לי המחשב העלתי קובץ דאמפ שתוכלו לדעת מה הבעיה. http://www.multiupload.com/OM7PFMOYRG ד"א פעם הבאה שיהיה לי מסך כחול אני יעתיק את השגיאה. אני מוכן להביא עוד פרטים לפי בקשות בתודה רונן עריכה: תמונה של מסך כחול http://cid-b5c2b4789ed97e71.office.live.com/self.aspx/%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d/%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%940153.jpg עריכה שניה (הפתרון): הוספתי כרטיס Ram של 512mb בתוספת לשתי גיגה שכבר היה לי ועד עכשיו אין בעיות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום יש לי מחשב בעל מעבד AMD 435 לוח GIGABYTE 770T UD3 כרטיס מסך 4770 וספק 400 של ססוניק מערכת הפעלה וינדוס 7 המחשב עושב ריסט כל כמה זמן ללא קשר לפעולה המבוצעת אך ללא מסך כחול או שום הודעה שהיא עושה ריסט וחוזר לפעול כרגיל עד הריסט הבא הדבר קורה כבר די הרבה זמן הזמנתי כמה טכנאים שכנראה לא היו מקצועיים והם לא ידעו מה לעשות ולא הצליחו לפתור את הבעיה אשמח אם תתנו לי כיוון מאיפה מקור הבעיה ושאוכל לפתור אותה אחת ולתמיד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by kobi3290,

שלום, אני צריך עזרה .. יש לי תקלה במחשב .. משהו מוזר .. התקנתי על המחשב windows 7 64bit .. הכל טוב ויפה אבל המקלדת גם USB , גם PS2 מגיבים רק בביוס ובעלית המחשב , שהווינדוס עולה לא מגיבה [ניסיתי 5 מקלדות]. כנ"ל לגבי צורב DVD שמחובר ב SATA עובד שניה בעליה – ובווינדוס לא קורא שום דיסק ונתקע. מחקתי , התקנתי ,עשיתי שינויים בביוס , מדריכים ברג'יסטרי.. שום דבר לא עזר.. אמרו לי שכנראה שאני צריך להתקין דרייברים ללוח אם שיתמכו ב 64 ביט [ככה ה SATA יעבוד וגם הדרייבר של המקלדת] שאני מוריד דרייברים ל64 ביט מהאתר הרשמי של ג'יגהבייט עדיין לא עוזר =/ לוח אם: gigabyte p35-ds4 שהוא חדש ואמור לתמוך בהכל! תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ding,

שלום לכולם, יש לי בעיה שדי הרסה לי את חווית השימוש במחשב,כבר תקופה שהמסך 'קורץ'(התמוה נעלמת מהמסך ואז שוב חוזרת) הבעיה לא במסך כי הוא מתפקד נהדר (בדקתי כבר עם מחשב אחר) לאחר כמה 'קריצות' כאלה המחשב עושה ריסט ולא מופיע שום אזהרה שום כלום. אפילו הווינדוס לא שואל שאלות בהדלקה. ניסתי כבר לנקות את האבק במחשב,הכל מאוורר ממש ונקי בקופסא לשו. אני שואל בצעד אחרון לפני שאני הולך לטכנאי ומוציא כסף,אז בקשה תעזרו. הייתי עם ווינדוס 7 כשהבעיה התחילה ,מתוך צעד נואש עברתי לווינדוס 8 (גרסת נסיון כלשהיא) והבעיה עדיין נמשכת. מה שמוזר זה שכבר קרוב לחצי שנה ככה ושום דבר לא התפוצץ לי במתוך המחשב . להלן המפרט של המחשב(בתקווה שזה עוזר) Field Value Computer Operating System Windows 8 Release …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן, מדובר על המפרט שהפרופיל שלי, שעליו מותקן win7 x64. התקלה הופיעה רק אחרי התקנת הwin7, אבל עושה רושם שהתקלה היא חומרתית. התקלה היא באמצם תקיעה של המחשב, בדרך כלל בפתיחת טאב או תוכנה חדשה - אבל לעיתים גם באמצע משחק. המחשב קופא\נתקע למשך מספר שניות עד ששומעים "תיק" מהמחשב. יש לי חשד לגבי הHDDים, אבל לא בא לי להאמין שאחד מהם תקול.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום! היום קניתי מארז חדש ואני מעוניין להרכיב את חלקי המחשב בתוכו בעצמי.....(ולחסוך 200 שקל...) אני יכול לחבר הכל חוץ מ חיבור הIDE וגם את החיבורים הקידמיים של המארז...(כפתור הדלקה,ריסטרט ושני מנורות הלדים שיש שם..... וגם הדבר שעליו אין לי מושג קלוש על איך לחבר זה חיבורים של התקני USB וFIREWIRE קדמיים.... אם זה נחוץ יש לי לוח אם GIGABYTE 8IEXP ואני מעוניין להחליף את גוף הקירור הנוחכי של המעבד אבל אני לא יודע איך להוריד את גוף הקירור שעליו...(תמונה מצורפת.....) מישהוא אמר לי להזיז את שני המתגים הלבנים לצד השני ואז זה אמור להשתחרר אבל זה לא.... זה רק זז בפנים..... אני מוסיף תמונה של החוטים של החיבורים הקדמיים...(USB) תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by User_Name,

התמונה במסך זזה ללא הפסקה. שמתי את המסך על תדר ריענון 85Mhz הכל בסדר שאני עובד בווינדוס, אבל במשחקים התמונה זזה! אודה לכם אם תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי כונן קשיח 80GB generation IV 7200RPM אני לא יודע מה לעשות הוא נפק לי בפעם השלישית 1.היה לי BAD SECTORS בכונן הקשיח פתאום החלפתי את הכונן לאחד חדש. 2.לאחר כמה חודשים הוא נפק לי מכנית PARTION לא הגיב לא עזר כלום החלפתי לאחד חדש. 3.ועכשיו עוד פעם לאחר שהחלפתי את הכונן הקשיח לפני שבועיים פתאום אני רואה שנוצרו לי BADSECTORS בכונן C: מההחלפה הקודמת החלפתי (בלי קשר לבעיה אם הכונן הקשיח) את הלוח אם שלי אז לא יכול להיות בעיה עםם הבקר IDE. יש לכם מושג מה אנייכול לעשות??? אני יודע שיש ביקורות מאוד טובות לדגם הזה וכולם אומרים שכונן הקשיח מחזיק הרבה ואין לו כמעט החזרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ברשותי מדפסת hp 840 c אחרי מספר של חודשים.. שלא נגעתי במדפסת הייתי צריך להדפיס בה משהו.. אני מתקין אותה והכול טוב ויפה.. פתאום אני רואה שהיא מדפיסה דף ריק וחלק קטן מאוד ממנו יש קצת שחור... מה קרה למדפסת? לא הגיוני שנגמר הצבע כי החלפתי לא מזמן... ולא השתמשתי בה בכלל... אני עובד תחת אקס פי... הדריברים והכול מותקן... אני בטוח שזוהי לא בעיית תוכנה כי זה קורה לי גם תחת הלינוקס :'( :'( :'( :'( תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קיבלתי היום את הRadeon 9500pro שלי,בשמחה ובששון באתי הביתה והרכבתי את הכרטיס במחשב, שמתי אותו בשקע AGP, וחיברתי אותו לספק... חיברתי את המסך לכרטיס והופ... המסך לא נדלק! בדקתי את הכרטיס, המאוורר שלו מסתובב, שזה סימן שהוא עובד לא? מחכה וגוזז ציפורניים.... תודה :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Psor,

הוא רושם שחסר הקובץ msvcr71.dll ואז pcsx2 error vcruntime140.dll אשמח לעזרה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ororor121,

שלום! יש לי בעיה הזויה במחשב שאני לא מצליח לפענח... כל פעם שאני נכנס לתיקייה, ולא משנה איזו על המחשב... התיקייה פשוט קורסת ומפסיקה להגיב עד שאני סוגר אותה... זה לא קורה לי בשום חלון אחר מלבד התיקיות. מישהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by EF,

אשמח לעזרתכם באבחון התקלה/ות הבאות: 1) המחשב מתקשה להידלק - מצריך לחיצה ממושכת או רצף של לחיצות קצרצרות על מקש ה-on. המחשב חייב להיות מחובר למטען כדי שיידלק. 2) במקביל, בימים האחרונים נוספה תקלה נוספת, כשאני מחברת את המחשב לכבל ההטענה הנורית של ההטענה כלל לא נדלקת (למרות שהנורית דולקת במטען עצמו) המחשב היה אצל טכנאי מחשבים שבדק את הסוללה ומצא אותה תקינה. הוא ניקה קצת את הכפתור וזה עזר לתקופה מוגבלת (כ-3 שבועות). חוצמזה המחשב עובד חלק. יש לכם רעיון מה יכולה להיות התקלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Forest14,

לאחרונה כשאני מעתיק (אינטרנט וגם בין תיקיות) אני מקבל העתקה של שורת הכתובת ולא של הדבר עצמו (מילה או תיקיה שרציתי להעתיק) מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום אני צריך עזרה בקשר לבעיה עם המחשב של אחיין שלי... המפרט הבסיסי: פנטיום 4 3.0 512 זיכרון RAM כרטיס מסך ג'י פורס אפ אקס 5700 לוח אם ASUS AGP X8 כרטיס קול ON BORD הבעיה: כשעובד מסמך כלשהו של אודיו או וידאו אי אפשר להשתמש במקלדת וכאשר משתמשים בה כל העבודה במחשב נתקעת וממשתחררת רק עם שחרור הלחצן במקלדת הדבר קורה גם במשחקים וגם כאשר משתמשים בכתיבה הכתב נכתב לאט מאוד ובלחיצה ארוכה על הכפתור הסאונד נשמע קטוע והוידאו נתקע גם הוא. החלפתי מעבד למחשב או מעבד רק 2.8 במקום 3.0- הבעיה נפתרה אבל אני רוצה לדעת אם זה בטוח הבעיה קשורה במעבד או שהתקינות היתה רק זמנית?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ben060,

איך אני מעדכון את הביוס? להביא דגם של לוח? יש לי לוח אם ישן , אם צריך להוריד everst תנו בקשה קישור ותסבירו לי איך למצוא את הדגם של הלוח כי אני לא יודע תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, יש לי windows xp ולאחרונה המחשב נתקע לעתים קרובות. ניסיתי לעשות repair, זה הצליח אבל בזמן ההתקנה לאחר ה-repair זה רושם לי שיש בעיה עם קבצי הרישום. ניסיתי גם לעשות chdsk/ r וזה נתקע ב-55%. לדעתכם בעיית חומרה? לפני שעשיתי repair ניסתי לעלות ב-safemode ועדיין המחשב נתקע נ.ב - איני מעוניין לפרמט, יש לי חומרים חשובים על המחשב תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by alexrebiner,

קיבלתי מייל (מנמען שאני מכיר) עם קובץ מצורף של וורד. הקובץ נפתח אולם בצד שמאל של הדף ישנם הערות (לא מעוניין לראות את ההערות).ראו צילום מסך. גם כשאני שולח להדפסה זה מדפיס עם אותן ההערות. רעיון מישהו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום רב, אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון. ברשותי לפטופ של אסוס 1215N קישור למפרט טכני - אצלי עם 2GB RAM ברור לי שהוא דיי ישן יחד עם זאת הייתי מצפה שיוכל לעבוד כמחשב ביתי לשימוש קל, גלישה באינטרנט, מייל וקצת וורד ואקסל (אם קודי ירוץ עליו בכלל.... אצא מגדרי). כיום המחשב עובד עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 - כל פעולה פשוטה (פתיחת 'המסמכים שלי' או 'המחשב שלי') לוקחת זמן ארוך ומייגע עד כדי כך שנדמה שהמחשב נתקע. אציין גם שאם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור HDMI הסאונד לא עובר, רק התמונה (פעם, מזמן, זה לא היה ככה) - לדעתי זה אומר שהכרטיס מסך לא עובד כראוי, למרות שעדכנתי והתקנתי כל דרייבר אפשרי שמצאתי. אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית: האם מחשב עם נ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Uzi Loudar,

כל פעם שאני מחבר כונן חיצוני המחשב לא מזהה אותו. אני רואה אותו במחשב שלי אבל הוא לא נפתח. ניסיתי בכמה שקעי USB ועם כמה כוננים ואותה תוצאה. לאחר מכן אני לא מצליח לכבות או לאתחל את המחשב אלא עלי ידי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום קניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SuperStyle,

יש לי מסך hyundai b91d 19 אינץ' כשאני רק מחבר אותו לחשמל אז הנורה בצבע צהוב ואני לא יכו לעשות כלום המסך שחור והנורה צהובה מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.