תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום להלן סירטון המראה את התקלה - במחשב של בן דוד שלי אשמח לעזרה באבחון הבעיה ופתרונה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לשאול אם מישהו יודע כאן כמה שעות הקלטה אני מקבל פר ג'יגה בקידוד H.265. אם זה משנה מאיזה מצלמה, והאם הזמן שאין תנועה גם צורכת מקום. מדובר במצלמה Xiaomi Mi Home QDJ4058GL תודה רבה. (מקווה שהפורום מתאים)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב חיצוני כבר שנתיים ולפני חודש שהוצאתי את הכרטיס של הצורב ואחר כך החזרתי אותו הוא לא עובד לי התקנתי דרברים של SONY (זה החברה של הצורב) הורדתי DRIVER CHEKER כלום לא עוזר עזרו לי אני מתחנן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן שפירקתי, ואני רוצה להשתמש בצורב שלו, רציתי לדעת איך קוראים לחיבור שלו במחשב נייד, והאם יש כבל USB לכזה דבר, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דנגל בלוטוס ואני מנסה להתחבר אילו לאוזניות בלוטוס שיש לי הבעייה היא שאני לא מציח לעומת זאת אני מצליח להתחבר לפלאפון שלי עם הדנגל אני לא יודע מה הבעיה אבל העלתי אופצייה בראש אולי בגלל שהדנגל הוא Bluetooth v1.6 והאוזניות הם Bluetooth V2.0
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וחזק יחסית רק מספר חודשים AMD 3200 ו1 ג'יגה זיכרון, היתה תקופה שבה היו לי קצת וירוסים אבל האנטי וירוס היה מגלה אותם והייתי מוחק אותם כל פעם מחדש ובנוסף היה את הוירוס הזה של הICQ של 60 שניות הצלחתי להיפטר מהבעיות האלה בעזרת כל מיני תוכנות הגנה למחשב ומליון סריקות ופאצ'ים שעשיתי והתקנתי. לאחר מכן נותרה בעיה די מציקה שהמחשב מקבל התקף של איטיות...ופתאום עובד ממש לאט לא ברור למה..בדקתי טמפ' של המחשב הוא בדרך כלל 31 מעלות ניסיתי לפתור את הבעיה הזאת ולא הצלחתי...אז התקנתי וינדוס מחדש כשפרמטתי את כונן C(מותקן עליו רק הוינדוס) בתקווה שזה יפתור את הבעיה...וזה היה אמור לעזור...ועדיין אני תקוע עם הבעיה הזאת! אני רוצה להוסיף שהבעיה קורה גם בלי שאני מפעיל יותר מידי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ואני משתגע ממנה. המסך מוגדר לכיבוי אוטומטי לאחר 15 דקות ללא שימוש (אופציית SLEEP מבוטלת בהגדרות צריכת חשמל). כל פעם שאני מנסה להעיר את המחשב לאחר כיבוי המסך, לא קורה דבר. המסך נדלק, אבל אין תצוגה. רק אחרי שאני מאלץ את המחשב למצב שינה דרך המקלדת, ומעיר את המחשב שוב, אני מקבל תצוגה במסך. מדובר במסך חדש יחסית של DELL ואני די בטוח שהבעיה לא במסך, משום שזה קרה גם במסך הקודם שלי. לאחר שהחלפתי למסך הנוכחי, הבעיה לא חזרה למשך תקופה ארוכה ורק לאחרונה שוב פעם חזרה. מה יכולה להיות הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב. רק לפני יומיים ראיתי סרט והכל היה תקין. אשמח לעזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כונן hdd מסוג My Book של WD במשך שנים רבות. נפח 3TB. פתאום ראיתי שהוא הפסיק לעבוד. בחיבור לחשמל כלום לא קורה (לא נדלקת נורה, אין קול ממנו, אין זיהוי במחשב). אני צריך את המידע שעליו. אם יש דרך לתקן כזה אפילו לזמן קצר כדי לשאוב את המידע החוצה, זה מאוד יעזור. כמו כן, המלצות על חברה אמינה שמבצעת שחזורים.... זה מאוד מאוד יעזור לי. ואם אתם יודעים עלויות של דברים כאלו, גם אשמח. תודה רבה רבה!
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים התחילו להופיע אצלי (ב XP SP2) מסכים כחולים. לא התקנתי לפני זה חומרה או דרייברים חדשים. בהחלה הם היו מעטים והיו בזמן עומס על המחשב או קשורים לכרטיס הקול (on-board) ואז החלפתי את הדרייברים שלו, וזה לא עזר. לאחר מכן הם התרבו וגם disable של כרטיס הקול בBIOS לא עזר. בין המסכים הכחולים עוברות בין דקות לשעות, ואין חוקיות ברורה בזמנים שלהם. (אבל הם קורים בעיקר כשנעשית פעילות על המחשב, גם אם לא כבדה במחיוד) מופיעים: (רובם כבר לא קשורים לדרייבר של כרטיס הקול) UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED הם קורים גם כשהמעבד לא חם במיוחד. הרצתי memtest86 3.5 ואחרי כמה דקות הוא עצר בגלל exceptio…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במקלדת 2.4GHZ DELUX WIRELES KEYBOARD AND MOUSE של TEAC . מקש ה ALT מעביר את המחשב למצב שינה מקש ה WINKEY מכבה את המחשב :-X מקש CTRL משתיק את הרמקולים... מערכת ההפעלה היא WIN7 32 ביט חוקית. התקנתי את הדרייבר המקורי מחדש ולא עזר. המקלדת דיי חדשה (נקנתה עם המחחשב לפני חודשיים) איך אפשר להחזיר את המקשים האלה למצבם המקורי? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי לוח Ga b250m gaming ואני לא מצאתי אופציה לעשות לו רייד מידהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהכן אפשר להוריד דריוורים לכרטיס PCI-USB2 מבוסס ציפסט של NEC דגם D720100A10151KU220 תוצרת ASUS REV 1.03 לכל סוגי מערכות ההפעלה חיפשתי ולא מצאתי. דן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב: שאני מנסה להדליק אותו הוא עולה משמיע רעש חזק ואז הוא עושה ציפצוף ארוך ונכבה.. ואז אני מנסה עוד פעם ועוד פעם וכשהוא מצליח לעלות הוא עושה ציפצופים כמו של אמבולנס.. למה זה קורה? מה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כותב תהודעה בשביל חבר עם זה לא הפורום נא להעביר הוא משחק LEFT 4 DEAD 2 BAD COMPANY 2 על האיכות הכי מגעילה הכל LOW בשתי המשחקים והמחשב נתקע לו אחרי חצי שעה של משחק מזכיר עוד הפעם הכל אל איכות הכי נמוכה נתקע טוטאל לא מגיב והוא נאלץ לכבות אותו מהכפתור מעבד : e8400 כרטיס מסך : hd 5750 1gb זיכרון : 2GB KINGSTON DDR2 800MHZ קירור למעבד : PRO 775 arctic cooling לוח אם : 7.1 1GLAN msi ddr3 p45c neo/ fir מארז : ezcool fan LED+25CM ספק כוח : pfc spire 12cm fan 550w real spire המעלות בזמן משחק הם מעבד על 38 כרטיס מסך על 43-45 הוא מתכוון לשדרג תזיכרון לשים 4GB DDR3 KINGSTON HYPERX האם השדרוג יעזור לו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים בעזרת KVM (עכבר אחד ומקלדת ומסך לשני מחשבים) ,מחשב אחד כפי שמפורט AMD 3400 ,השני P4 2400 ,הבעיה המוזרה היא : שאני מדליק את ה- P4 ולאחר מכן את ה - AMD ,ה- AMD נתקע לפני עלית מערכת ההפעלה וצריך לעשות רסטרט ואז הכל בסדר ,הבעיה היותר מוזרה שלא ניתן להדליק את ה - AMD ראשון פשוט לא רואים כלום המסך שחור ,וכך אני מחוייב להדליק קודם את ה - P4 ,אני מקווה שדברי לא מבלבלים יותר מדי אך זהו המצב בדיוק ,מודה מקרב לב לכל מי שיעזור בפיתרון הבעיות המוזרות! ,דרך אגב זהו KVM עם ארבעה חיבורים (לארבעה מחשבים) ,ניסיתי להחליף את החיבורים אך זה לא עוזר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה של הסורק לא צולחת, המכשיר הוא 7283 של HP היא מחוברת בצורה אלחוטית על מערכת vista [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שיש לו בעיה במחשב. מסכים כחולים בעיקר ותקיעות של המחשב. הפעלתי את התוכנה WINDBG שבודקת את המסכים כחולים ושם היה רשום HARDWARE צריך פשוט להחליף את ההארד דיסק? הוא כבר עשה בעיות בעבר... כל הקבצים שנמצאים בתיקייה MINIDUMP הראו על הHARDWARE כבעיה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש קניתי עם הארדיסק 320GB בחיבור SATA2. צירפתי כונן מהמחשב הקודם, 60GB בחיבור IDE. התקנתי ווינדוס והכל. נכנסתי ללוח בקרה > כלי ניהול > ניהול מערכת > ניהול דיסקים, בשביל לבדוק משהו וראיתי שהכונן SATA מוגדר כמערכת והIDE כאתחול. למרות שהווינדוס מותקן על הIDE. בביוס ראיתי שהSATA מוגדר ככונן הראשון והIDE כשני. אני יודע שאי אפשר לשנות את זה אחרי שהווינדוס כבר מותקן, מה גם שניסיתי ולא עלה המחשב כתוצאה מתקלת תכנה אז שיניתי חזרה. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מפרמט את ה-IDE, אח"כ משנה בביוס את סדר הכוננים ככה שהוא יהיה ראשון ואז מתקין עליו את הווינדוס, הוא יוגדר ככונן מערכת+אתחול נכון? לא יהיה לי עוד פעם אחד מערכת ואחד אתחול? ושאלה נוספת - יש לי הרבה דברים על הSATA, הא…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה! 1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שאפשר לראות בסרטון מנהל המשימות פשוט השתגע. תוכניות נסגרות ונפתחות לבד כל הזמן אשמח לעזרה! תודה http://www.youtube.com/watch?v=rQ7JxodR7RE&feature=youtu.be
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.קניתי כרטיס מסך R9 290 וברצוני לחבר למחשב 2 מסכים : מסך אחד של המחשב ועוד מסך טלוויזיה. היציאות של כרטיס המסך הם : DISPLAY PORT, HDMI, DVI רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה לעשות את את הפיצול הזה ולקבל את התוצאה הכי איכותית? ובאיזה יציאות להשתמש? האם כדאי לפצל את אחת היציאות עם מפצל? (למשל לקנות מפצל HDMI וממנו להוציא שני כבלים של HDMI אחד למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה - בהנחה שזה לא יפגע באיכות העברת הנתונים). אשמח להכוונה! 2. עד היום היה לי מחשב אחד בבית. בעוד כמה ימים יהיו שניים. מה אני צריך לעשות על מנת לחבר את שניהם לאינטרנט? אחד מהם מבחינתי יכול להיות רק על WI-FI (כלומר, אם ניתן לוותר על כבל רשת מטעמים לוגיסטיים אז עדיף לי). אציין כי יש לי כיום ראוטר בחדר. השאלה היא מה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה פירמטתיי לחבר שלי את המחשב אחרי שפירמטתי התקנתי אנטי וירוס ומשום מה האנטי וירוס נותן לי וירוסים שנמצאים בתוך הקבצים של הוינדוס? תעזרו לי בבקשה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב כאילו נכבה, אך הוא נשאר במעין מצב של כאילו Standby. כדי לכבות אותו לגמרי עלי לסגור את כפתור ההדלקה של ספק הכוח. כל הנסיונות שנסיתי לעשות בהגדרות של הביוס (כמיטב הבנתי וידיעותיי) לא הועילו. דבר נוסף: כשאני מאתחל את המחשב, הוא מגיע ב-Post לנקודה של פירוט אפשרויות ההפעלה ובמקום לפרט את האפשרויות, מופיעה השורה: Fixing firmware, ספירה מהירה עד 100%, אתחול מחדש שלוקח הרבה זמן ואז המחשב עולה בצורה נורמלית. אני מקווה, שניתן לפתור את הבעיה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני חייב לצרוב דיסק במהירות 2.4X אבל לא משנה אם אני מגדיר בתוכנת ImgBurn את המהירות, הכונן Samsun SH-S223C צורב במינימום 3.7x מה אפשר לעשות? אם אין פיתרון, אשמח להמלצה לצורב שכן תומך באפשרות הזאת.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-