עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maleona2,

1.קניתי כרטיס מסך R9 290 וברצוני לחבר למחשב 2 מסכים : מסך אחד של המחשב ועוד מסך טלוויזיה. היציאות של כרטיס המסך הם : DISPLAY PORT, HDMI, DVI רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה לעשות את את הפיצול הזה ולקבל את התוצאה הכי איכותית? ובאיזה יציאות להשתמש? האם כדאי לפצל את אחת היציאות עם מפצל? (למשל לקנות מפצל HDMI וממנו להוציא שני כבלים של HDMI אחד למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה - בהנחה שזה לא יפגע באיכות העברת הנתונים). אשמח להכוונה! 2. עד היום היה לי מחשב אחד בבית. בעוד כמה ימים יהיו שניים. מה אני צריך לעשות על מנת לחבר את שניהם לאינטרנט? אחד מהם מבחינתי יכול להיות רק על WI-FI (כלומר, אם ניתן לוותר על כבל רשת מטעמים לוגיסטיים אז עדיף לי). אציין כי יש לי כיום ראוטר בחדר. השאלה היא מה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by WinnerLine,

טוב אז ככה הבעיה הזאת הייתה לי הרבה זמן... שמתי לב שאין שאני נכנס לאוורסט לסנסור שם המחשב התחיל לעשות ציפצופים... זה סגר לי תאנטי וירוס אוטומטי והתנתק לי מהאינטרנט אוטומטי בשורת במשימות... ואז כמו נכבה אבל לא המחשב עדין דלק כזה ולא עלה כלום במסך זה ממש מוזר זאת התמונה מה HWMonitor ממש מוזר זה מה שזה מראה אחרי הבעיה המוזרה הזאת ! ובדרך כלל הטמפ' של המעבד 25 במנוחה... להלן המפרט אם צריך : PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Crash5,

שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנה חדשה של XP במנהל ההתקנים מופיעים מספר התקנים שלא התוקנו כראוי ויש עליהם סימון של סימני קריאה ושאלה כפי שניתן לראות בצילום המסך. השאלה היא, מה אני צריך לעשות ע"מ לסדר את הבעיה בהתקנים הללו? צירפתי גם צילום מסך של חומרת המחשב. תודה! [attachment deleted by admin]

4. Started by Vent,

היום בבוקר רציתי להדליק את המחשב,ושהדלקתי אותו ואת המסך המסך לא נדלק.אחרי הרבה לחיצות על הכפתור הדלקה של המסך המסך נדלק,אבל עדיין,מסך שחור. הבעיה הזאת התחילה רק היום ואין שום דיווח של תקלה על המסך.פשוט כמו מסך מכובה.רק שהכפתור שלו דלוק בכחול.הכבלים מחוברים,הייתי על המחשב אתמול בערב. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי בקר USB לחיבור כוננים SATA IDE וכו יש לי כונן חדש WD 250 GB במנהל התקנים הוא מזוהה אבל בתור כונן לא מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. ביאוש מוחלט מהתכנון הלקוי של פייסבוק ואחרי שעות של חפירה איך אפשר למחוק את כל ההודעות הפרטיות בקליק אחד הגעתי לאתר הזה: http://www.bestcydiapps.com/how-to-delete-all-facebook-messages-at-once-2013/ כ"כ לא היה לי כוח להתחיל לחפור שם שפשוט עשיתי מה שרשום, שמתי את הלינק שיש שם (שאי אפשר לפתוח אותו והוא בעצם איזה פקודה) כקובץ במועדפים, הלכתי לפייסבוק לחצתי על אותו קובץ דרך המועדפים, עשה כאילו הוא מוחק ובסוף לא מחק כלום. אי אפשר להכנס ל"אתר" במועדפים, והסקריפט שלו הוא כזה: "var elems = document.getElementsByTagName('div'), i ; for (i in elems) { if (elems.className.indexOf('-cx-PRIVATE-wmThreadlistRow__threadRowContent') > -1 || elems.className.indexOf('_l4') > -1 || el…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hardgore1,

הי, מה היא הדרך המהירה והקלה ביותר להריץ מאק על ווינדוס? יש לי את 8.1 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lipa,

ראיתי שהצורב וגם הכונן עובדים לאט בדקתי במערכת על בקרי IDE והם מסומנים על PIO ואני לא יכול לשנות ל-UDMA יש לי P-3 ולוח אם אסוס CUV4X-E עם ערכת שבבים של VIA מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idanpc,

המחשב ניתקע לי כמעת כל פעם ראשונה שאני מפעיל אותו הוא ניתקע בכתביות של הBOOT כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא אינו נתקע מפרט: תלחצו על מפרט

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mikichi,

שלוום, כנראה זה בעיה במגעים אבל אם אני לא לוחץ את הפין של האוזניות שמתחבר לפאנל השמע הקדמי כלפי מעלה אז אני שומע רק צד אחד של האוזניות ,איך אפשר לוודא שזה אכן פאק בפאנל הקדמי(ולא בחיבור עם הלוח אם) ומאיפה קונים אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by a2-power,

טוב אז ככה שלשום עשיתי פורמט הוא ביקש ממני לעשות אפדייט כרגיל, עשיתי כרגיל, היום אני מדליק תמחשב ויש לי איזה שיט שאומר לי שהWIN שלי הוא צרוב וצריך לקנות מפתח כלשהו שעושה אותו מקורי... הינה תמונות של השיט הזה קוראים לזה genuine מה אני עושה עם הזה? בקשה חברה תעזרו לפני שאני עושה עוד פורמט היום בגלל זה... זה איזה לינק שהתוכנה מפנה אותי אליה http://www.microsoft.com/genuine/downloads/nonGenuine.aspx?displaylang=he&Error=3&Loc=ISR&sGuid=86d465cb-73d6-423c-966b-c693db71d2a0 הינה תמונה של התוכנה שמופיע לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המצב הוא כזה, היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. screwy במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה שלה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לוחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... מה לעשות? תוספת: העברתי את הנושא לפה מכיוון שנאמר לי שהדבר יכול להיות קשור בהגדרות הביוס. אז תגידו, מה לשנות שם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by alex542,

חבר שדרג את המחשב עם כרטיס מסך Radeon hd 7950 וספק איכותי של סיסוניק Seasonic M12II-620 620W Modular Bulk. בבדיקה בחנות שהמחשב עובד הספק גרם להפסקת חשמל והיו ניצוצות. הם החליפו את הספק לאותו אחד חדש ונדלק בסדר אבל בבית שוב היו הפסקות חשמל בהדלקה ואם המחשב הצליח להגיע לשולחן העבודה אז הוא המחשב ביצע כל הזמן ריסטרט. הבעיה כנראה בספק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי מחשב נייח עם המפרט הנ"ל. אני משחק ב Insurgency, Rust, Arma 3. אני נאלץ להוריד את הרזולוציה באופן משמעותי כדי למנוע תקיעות במשחק.האם שידרוג למעבד i7 יעזור? אם כן, האם נדרש שדרוג רכיב נוסף?תודה על העזרה!מעבד:Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Trayלוח אם:Gigabyte B85M-D2V LGA1150מארז:IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 500זיכרון:Hynix DDR3 8GB 1600כרטיס מסך:- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3Xקשיח:Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3קשיח למחשב שולחני:SanDisk SSD X300 128GB

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היה לי stop 7b עשיתי למחשב תיקון של ווינדוס לאחר מכן המחשב התחיל להיות איטי משהו פחד שהוא מגיע לשלב של הלוגו עם הטעינה המסך הופך להיות שחור ואז המסך נכנס ל power saving mode לכמה שניות ורק אז הוא ממשיך לשולחן עבודה וגם בשולחן עבודה התיקיות עולות כאילו יש אפקטי מעבר בslide כאילו הם עולות חלק חלק ממש אבל ממש אבל ממש איטי וגם שאני מגלגל בדפי אינטרנט למטה או ללמעלה הדף מקרטע

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by -swap-,

קיבלתי את ה כונן החדש שלי היום MAXTOR 40GB 7200RPM זה לא משנה ממש. התקנתי אותו פיתאום קופץ לי מאין כזה שגיאה Primary Ide Channel 80 Conducator Connector לא היה לי אף פעם את השגיאה הזאת ואחרי שהחזרתי הכל לרגיל עדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה מעט לי תמחשב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי את העכבר הזה - קיבלתי אותו משומש הוא תומך גם ב USB וגם ב PS2 כשמחברים אותו ב USB הוא עובד כמה שניות ואז פתאום הוא מתנתק והמחשב טוען שיש איתו בעיה כאשר אני מחבר אותו ב PS2 הוא עובד אך הוא קופא מידי פעם וממשיך לעבוד או שלפעמים מפסיק לעבוד בכלל וצריך לאתחל את המחשב. בכבל שלו צמוד לחיבור למחשב יש קרע בציפוי הגומי אך אין פגיעה בכבלי הנחושת, פתחתי אותו והסתכלתי בפנים והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחליף את הכבל לחדש יותר הבעיה תיפתר? יש לכם רעיונות? אני מאוד אוהב את העכבר הזה הוא נוח ולרוב מדויק ולא הייתי רוצה להשבית אותו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by morans,

היי לכולם, רציתי לשאול שאלה הקשורה לעדכון הביוס. יש לי את לוח האם (gigabyte DS3P (rev 2.1 בדקתי ויש לי את גרסה F7 של הביוס. האם עדכון לגרסה החדשה ביותר F12 יכולה לגרום לנזק כלשהו? מה זה בעצם אומר לעדכן ביוס? מה היתרונות והחסרונות של זה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#bios תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קניתי לפני כשבועיים מחשב חדש מאתר TMS וכאשר אני מנסה להתקין את ה- XP בשלב של אישור הרשיון של מייקרוסופט ע"י לחיצה על F8 לא גורמת להמשך ההתקנה. האם המחשב שקניתי אינו תקין (Sonata III 500) ? :s05:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shahar07,

אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה של הסורק לא צולחת, המכשיר הוא 7283 של HP היא מחוברת בצורה אלחוטית על מערכת vista [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים, המחשב שלי נפל (כנראה) על וירוס רציני שחסם לי גישה לכל הדברים בכונן ולכן חשבתי שכדאי להתקין מחדש את ווינדוס. עשיתי בוט מדיסק און קי, (גרסה של ווינדוס 8) והלכתי על הכיוון הקיצוני ופרמטתי לחלוטין את הדיסק. עכשיו, כשאני מנסה להתקין על הדיסק הריק הוא אומר שאין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, כי הדיסק כולל מחיצות מסוג mbr. במערכות efi ניתן להתקין את ווינדוס בדיסקים מסוג gpt בלבד. מיותר לציין שזה סינית מבחינתי.... אשמח מאוד לעזרתכם, כרגע אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pbl1,

הבעיה הראשונה היא יש לי ווירוס בלאסטר [שזה לא ממש בעיה קשה] ואני מנסה להתקין את האנטי ווירוס של נורטון והוא כותב שיש שגיאה ועושה מעין אנטי התקנה והשני הוא שאני עושה צפייה מרובת מסכים וצג אחד אני רואה סרטים ובצג שני רואים הכול מלבד סרטים [במקום שבו אמור להיות הסרט יש פס סגול עריכה 1: הבעיה הראשונה נפטרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by xpsdn1,

כשאני משחק league of legends או sims פעם בכמה משחקים נתקע לי המחשב ומופיע מסך שחור ומשמיע את הסאונד של המאית שניה האחרונה בלופים... דבר זה מצריך ממני לעשות ריסט ולא קיימת דרך אחרת בה המחשב יגיב. כדרך אגב, יש מצב שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אז מראש אני אומר שהכרטיס מסך שלי הוא ריידון HD7870.. אני אשמח אם מישהו ידע להגיד לי איך בודקים מה הבעיה או למצוא את פתרונה! מצטער על הניסוח הדפוק.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shemiraz,

היי המפרט שלי רשום בצד לאחרונה שאני נכנס למשחקים לאחר דקה או 2 המחשב פשוט נתקע והתצוגה במסך כבה בדי לשלול בעיה במשחק מסויים אז בדקתי עוד משחקים זה קורה בכולם (משחקים כבדים) בהתחלה חשבתי שזה מהאוברקלוק שלי אז הורדתי את האוברקלוק וזה לא עזר הוא עדיין נתקע חשבתי שאולי זה מהמערכת הפעלה אז החלפתי אותה וזה עדיין קורה,בדקתי את הזכרונות שלי והם בסדר,האם יכול להיות שזה הספק כוח? או המעבד? לוח אם יכול לגרום לתקלה כזאת? יש לציין שהמחשב עובד חוץ מהמשחקים בסדר גמור לא מתחמם והכל תקין אני כבר מיואש ורוצה לשחק שוב ולא יכול.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, בזמן האחרון ( חודשים ) יש לי בעיה שהמחשב נתקע אקראית. לפעמים זה יכול להיות כשאני גולש באינטרנט, לפעמים זה יכול להיות שאחרי שהמסך נכבה הוא לא נדלק בלי הפעלה מחדש ( עכבר/מקלדת לא עובדים ), לפעמים יכול להיות ממש איך שהמחשב עולה, קרה לי פעם גם בעליה למצב בטוח, ממש עובד עצות. חשבתי בהתחלה שאולי זו בעיה עם העכבר והמקלדת, אבל חיברתי עכבר ידני והמחשב כאילו לא מזהה כלום ( כמובן שברגיל העכבר עובד ). אין לי יכולת להצביע על משהו ספציפי שגרם לבעיה. השינוי היחיד שאני זוכר במחשב בכמה חודשים האחרונים מסתכם בדרייבר של כרטיס מסך, אבל אני גם לא זוכר בוודאות שבדיוק אחרי שעדכנתי התחילו לי הבעיות. ה HD שלי לפעמים עושה קצת רעשים, הפעלתי היום בדיקת דיסק ( של ווינדוס, לפני שהמחשב עולה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים