תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד לפני כשלוש שנים והיה מותקן עליו ווינדוס 8, וכמובן שעדכנתי לווינדוס 10 בחינם... עכשיו המחשב עושה לי קצת בעיות ובכלליות הגיע הזמן לפרמט.. האם בעת שאפרמט את המחשב הוא יתקין ווינדוס 8 או ווינדוס 10? האם יש דרך לדאוג שהוא יתקין ווינדוס 10 אחרי הפירמוט? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אתם יכולים לראות פוסט שלי בפורום של WINDOWS. אני מחזיק בVISTA חוקי, הלכתי לישון, התעוררתי בבוקר והמחשב כותב לי "DISK BOOT FAILURE". חיפשתי אחרי תשובות, אפילו דיברתי עם נציג MICROSOFT בסביבות החצי שעה - "בעיית חומרה". 2 בעיות שמופיעות בהתקנה של VISTA: 1. בהתקנה של VISTA, תחת "תקן את מחשבך", אני לא רואה שום מע' הפעלה מותקנת. 2. בהתקנה של VISTA, תחת "התקן כעת" ולאחר השמת הסריאל, ההתקנה נתקעת. בתוכנה של SEAGATE שנועדה למצוא בעיות בכונן הקשיח: 1. לפעמים הוא כותב לי שהכונן הקשיח לא מגיב לפקודות ושאנסה לחבר אותו מדש. 2. פעם אחת הוא דווקא עשה את 2 המבחנים (גם הSHORT וגם הLONG) אבל אז הוביל אותי לרשימה שלמה של שגיאות. מה ניסיתי עד עכשיו: 1. ניסיתי להעביר את הכונן בין …
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני חודש התקשר אלי חבר ואמר שהמחשב שלו לא נדלק (מאווררים מסתובבים אבל אין POST). היה לו ASUS P4P800... היום גם המחשב שלי הפסיק לעבוד! האם אורך חיי הלוח הזה הוא 4 שנים בדיוק? איזה לוח כדאי לקנות במקומו?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחשה הנייד שלי נשבר אחד מהמקשים. חשבתי להדביק אותו חזרה למקום. האם הדבק עלול לפגוע במחשב?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אם עשיתי דיסק אימג', ולאחר מכן עשיתי עדכון ביוס, האם הדיסק אימג' ישוחזר יעלה בלי בעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלא תבינו אותי נכון אבל נתקלתי לפני כמה ימים בפאנט של מוזיקה שהיתי צורב לו לפעמים VDC'S הבעייה שלו היא שהוא מפחד לשים את הקליפים על PAUSE כי לפיו בימים קדומים במאה ה-20 כשהיו עוד הסלילים (הקלטות הענקיות ) כאשר היו אנשים היו לוחצים על PAUSE הסרט הקלטה היה מתחיל להשרף השאלה שלי היא : האם דבר זה רלוונטי למדיות הדיסקים עריכה למהלים אם הנכם חושבים להעביר ת'ראד זה לפורום אחר עשו זאת אך אל תנעלו את הת'ראד זהו עניין חשוב שעליי להסדיר בהקדם האפשרי אם לא מיידי
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי היום תקלה מצערת במחשב שבה נשרף הספק ולוח האם שלי בפיצוץ חשמלי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל חושש לחבר את הדיסק הקשיח שהיה מחובר בזמן התקלה למחשב החדש. האם יכול להיות שהדיסק הקשיח אחראי לתקלה ויגרום לה שוב במחשב החדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב של אמא, הלוח אם הוא ה CUV4X של ASUS. ואחרי אין ספור תקלות, החלטנו להחליף את הדיסק הקשיח. האם הלוח יתמוך בדיסק הקשיח החדש?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח שקניתי לפניי חודש בלוח EPOX 8KHA+ תמורת 150 שקל! וכאשר הגדרתי אותו הגדרתיאת הבס של המעבד והמהירות במקום 100X12 הגדרתי 200X6 הפעלתי את המחשב והיה מסך שחור חכיתי איזה דקה ולא קרה כלום היה רק מסך שחור אז עשיתי CMOS CLEAR והגדרתי נכון והכל בסדר אבל השאלה האם הדקה הזאת שבה היה מוגדר הבס ל 200 שזה מתורף משהו היה יכול להידפק בלוח או בזיכרון או בכל חלק אחר במחשב!? או שהלוח פשוט עשה מסך שחור כי הוא מנע את הנזק בעזרת כך שלא נתן לשום חלק במחש לעבוד בבס הזה וכך מנע נזק?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם לפני יומים קניתי הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל ובטעות שחזרתי הביתה הוא קיבל קצת נענועים כמו בנדנדה אם אתם מבינים לא משהו רציני הוא לא חטף מכות חזקות ובבית אחרי זה קצת התעסקתי איתו הפכתי אותו וככה שהוא עדין בשקית האנטי סטיית שלו האם יכול להיות שדפקתי תהרד דיסק? הוא לא חטף כאלה נעועים חזקים ועדין לא בדקתי אותו כי אני רוצה לדעת תתשובה שלכם לפני שאני יתקין אותו תודה ! ועכשיו עוד שאלה תראו קיבילתי תלוח epox 8ka3j וראיתי שיש עליו חיבור של ה12 וולט שזה 4 חורים שאמור להתחבר אליו כבל עם 4 חוטים 2 שחורים ו2 צהובים אז לחבר או לא לחבר? ועכשיו שאלה אני צריך גם לבחר ללוח תמעבד +3200 קיצר יש פה טונה סיפורים שצריך לפרוק תצמעי מחשמל סטטי לפני הנגיעה במעבד איך אני עושה את זה? וגם על…
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום שלום. לפני כמה זמן הייתה לי בעיה (המחשב יצא מתוכנות ועשה ריסטרטים בלתי צפויים) ושלחתי את המחשב לתיקון בחנות שקניתי ממנה (המחשב חדש והוא נשלח בערך שלושה ימים אחרי השימוש הראשוני).הטכנאי אמר לי שהוא התקין את דירקס X הכי חדיש (9C,למרות שהיה לי אותו) והתקין דרייברים חדשים (אני התקנתי את הדרייברים מהדיסק) ומאז הריסטרטים לא קורים.האם זאת יכולה להיות הסיבה?בנוסף,הוא אמר שהוא החליף זכרונות (מkingstone לtwinmos). תודה.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התעוררתי בבוקר לגלות חלון אזהרה של הכרטיס מסך על חריגת טמפרטורה. החיישן הורה על 147 מעלות... חשבתי שזה תקלת חיווי כי הכרטיס במנוחה, עשיתי reset, והמחשב עלה עם לכלוכים על המסך פתיחה של ה-XP ואחרי זה חושך. בפתיחת המחשב גיליתי שאחד הפינים שמחזיקים את הקירור של הכרטיס מסך קפץ החוצה והמאוורר כבר לא יושב על הליבה. חיברתי מחדש אבל זה עדיין מתנהג אותו דבר. למשהו יש הצעות? יש סיכוי שהוא עוד תקין? הכרטיס הוא PCI-E והלוח אם הוא Intel 945GNT (לא שאני חושב שזה משנה...)
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, אז הצלחתי לבסוף לחבר את הHD החדש מסוג סאטא (בעזרת מתאם מסאטא לIDE), ואפילו שהBIOS יזהה אותו. הכנסתי דיסק של XP, ופירמטתי כדי להתקין. עד כאן הכל בסדר, אלא שבמהלך ההתקנה הוא כנראה עשה ריסט באיזשהו שלב, וכשהוא חזר הוא כתב לי Disk Read Error Occurred. Press Ctrl + Alt + Del To עשיתי ריסט שוב, ועוד פעם ההודעה.. אז נסיתי לפרמט שוב, והפעם הוא בשלב כלשהו נהיה מסך שחור עם פס לבן מקוקו למטה. שוב פעם ריסט ופירמוט, והפעם אחרי הריסט של ההתקנה הוא עלה עם מסך שחור אחרי נסיון נואש אחרון, הוא השלים את ההתקנה והתחיל שלב ההגדרות, אבל אח"כ הוא לסירוגין: - או נותן את ההודעה Disk Read Error Occurred - או מסך שחור ריק - או מסך שחור עם פס לבן מקוקו - פעם אחת הWINDOWS ממש התחיל לעלו…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך GFORCE 2 MX400 ואני על רוזלוציה של 1024X768 ומסך שלי הוא PREVIOEW משהו כזה נו אתם יודעים ושאני על הרוזלוציה הזאת אני לא יכול להעביר ל יותר מ60 HZ במסך והכרטיס עצמו יכול ניסיתי אצל חבר שלי!! ורק על 800X600 אני יכול להגיע ל85HZ והHZ חשוב כי 60 הורס את העיניים ואני לא מסוגל להיות על 800X600 אז אני מבקש 2 דברים 1. אם אתם יכולים למצוא לי דרייברים למסך PROVIEW אני זוכר שזה דגם 770 או 700 ומשהו אני לא זוכר במדיוק אבל נראה לי שזה ה770! 2.שאלה אם אני יהיה על 85HZ אז המשחקים יזוזו יותר טוב? כי לחבר שלי יש כרטיס מסך OB ושהוא שיחק ב GTA3 זה לא זז ושהוא שם על 85HZ המחשק זז בהרבה יותר טוב אבל לא הכי מושלם אז אני לא יודע אם המשחקים והמחשב יזוז יותר טוב! מה אתם או…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב מפורט מימין. מבחינת התוכנה: וינדאוס XP SP2. רצות ברקע: אימיול תוכנת הכרטיס מסך של ATI EasyTune של GB ואינטרנט אקספלורר 7.0 פתוח (טאב אחד) סה"כ זכרון פנימי בשימוש (על פי הTask manager) הוא 420 מגה בייט (מתוך ג'יגה זיכרון). פנוי יש כ420 מגה בייט 1. למה פנוי יש לי רק כ420 מגה בייט ולא כ580 (השלמה ל1 ג'יגה)? 2. האם המערכת תופסת יותר מידי זכרון פנימי?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב, היום הפעלתי את המחשב הנייד וקיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שאין הארד דיסק. פתחתי חיברתי מחדש וכו' בקיצור אין זיהוי. מדובר בכונן SSD sandisk ultra II 240GB חיברתי את הSSD למחשב הנייח שלי באמצעות מתאם מיוחד לUSB3 . גם כן אין זיהוי. הוא בהתחלה מקבל זיהוי מוזר של דרייבר כונן חיצוני ולאחר כמה שניות זה מתנתק והוינדוס אומר שההתקן לא תקין או לשנות כניסה. ניסיתי לשנות כניסת USB אחר. לא עבד. ניסיתי להתקין יותר מ5 תוכנות שחזור. לא מוצאות בכלל את הכונן. ניסיתי לחבר את הכונן SSD למחשב הנייח בחיבור SATA. אין זיהוי בביוס. הSSD עדיין באחריות (עברו שנתיים מתוך שלוש) אך אין אחריות על המידע שאבד. אין גיבוי. אין חיים. אני אובד עצות...
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATIRADEON 9700 PRO של GIGABYTE ומעבד INTEL CELERON 700 עם לוח אם של PC PARTNER ואני מפעיל משחק פשוט MOTOCROSS MANIA והוא לא פועל חלק בכלל זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד? מעבד משפיע ככה על משחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שכל כמה חודשים מתחיל לעשות בעיות עד שבסוף בכלל לא עולה - הוא נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך. ברגע שאני מנתק את הספק מלוח האם ומחזיר, הוא שוב מתחיל לפעול כאילו כלום לא קרה וככה זה מחזיק כמה חודשים לפחות עד שזה קורה שוב. שום דבר אחר לא עוזר, לא לנתק את המחשב מהחשמל, לא לנתק כבלים אחרים בתוך המחשב, רק זה. האם הבעיה פה היא בלוח אם ואם אני אחליף אותו הכל יסתדר או שזה יכול להיות משהו אחר - ספק ? או בעיה בחשמל בבית ? כי זה דבר שאי אפשר לבדוק אותו, אם אני מחליף משהו, בהתחלה זה בטוח יעבוד כמו שצריך ואחרי כמה חודשים פתאום הכל יקרה שוב ויתברר שבזבזתי סתם כסף על לוח אם. מדובר במחשב P4 סוקט 478 לוח אם של ASUS. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב כאשר אינ מקליט עם כרטיס הטלויזיה מופיע על המסך כמו רשת וגם על הקבצי הנוצרים כאשר נמצא במצב STOP זא צפיה בלבד התמונה נקיה האם יכול להיות מהספק זה ספק ישן מ ה P 3 לוח ASUS AMD 2800+ RAM 512 יש לי ספק חליפי של 400 HEC דרך אגב על מחשבים אחרים כולם P3 866 אין בעיות כאלו
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש,חג שמח,שנה טובה וצום קל .
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן , אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים.. מקסימום תתקנו אותי .. רכשתי את המסך של LG - 1750T . הוא מתחמם בצורה קצת יוצאת דופן אני חושב . ויש קצת ריח של שרוף . יש הטוענים שהסיבה לריח הוא שהמסך חדש והרכיבים מתרככים . מישהו יודע אם זה תקין ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בזמן שהמחשב במנוחה ואין תוכנות פתוחות... 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד AMD Athlon II X3 445 Processor 3.10 GHz Windows 7 Ultimate 64 BIT
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אתמול קניתי את הR9 290 ומארז NZXT Phantom 410. ואחרי שחיברתי את המחשב והדלקתי אותו שמתי לב שהשימוש בדיסק מגיע ל50%+ ושזה ממש תוקע את המחשב ובכללי כל המחשב שלי חדש (אצלי חודש) חוץ מהכונן קשיח שנמצא אצלי בערך 6-7 שנים. הגיע הזמן לשדרג גם אותו?. ובמארז הגיעו לי כמה כבלים שבחיים לא ראיתי תמונה חיברתי רק את הmolex וסגרתי את המחשב. מישהו יכול להגיד לי למה הכבלים האלה?.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-