תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום. אם יש כאלה מהפורום טכנו בוודאי מכיר אותי... (אני חוזר להיות NEWBIE) וכבר כתבתי את השאלה שם... אבל אני רוצה לשמוע גם דעות אחרות על פתרון הבעיה. יש לי מסך SAMSUNG 959NF ואני בטעות שרטתי אותו. (לא עמוק מדי) האם יש דרך לשנות את המצב הקיים? ד"א קניתי מטליות למסכים בשביל לנקות אבל זה כבר מאוחר מדי... יש דרך אחרת? תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חלונות 7 64BIT כרטיס מסך GTX570 - NVIDIA פתאום היה רעש מוזר מהרמקולים - רעש צורם. המחשב אתחל את עצמו. המחשב עלה על רזולוציה נמוכה ופסים אופקיים לבנים. ב DEVICE MANAGER הופיע משולש אזהרה צהוב ליד כרטיס המסך CODE43 Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) נסיתי להסיר ולהתקין. להוריד את כל הדייברים מהמחשב ולהתקין מחדש נקי. גם לחזור ל restore point לפני שזה קרה לא עזר.... שום דבר לא עזר. ההמחשב מחובר לכרטיס ורואים במסך אחד מתוך שניים שהיו מחוברים ורק ב VGA - למרות שאפשר לשנות רזולוציה אבל בתוכנות התלת מימד רואים שהוא משמתמש בחומרה. האם יש דרך לתקן? או רק להחליף כרטיס מסך. ( בן כ שנתיים אם אני לא טועה...) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב קצת ישן בלי כרטיס רשת, לאחרונה הוא התחיל לגמגם, כנראה שעברו אליו וירוסים דרך דיסק און קי. יש לי רישיון של נורטון ורציתי להתקין אותו על המחשב הזה, הבעיה כאמור שאין אינטרנט, אז רציתי לדעת אם אני אוכל להוריד את העדכון במחשב עם אינטרנט ובדרך כל שהיא להעביר למחשב השני. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני שאני קונה הארד דיסק חיצוני לצורך הרבה פירמוטים שיוצא לי לעשות לאנשים רציתי לשאול שאלה: האם אפשרי לקחת הארד דיסק חיצוני, לעשות לו לצורך העניין 2 מחיצות\כוננים, במחיצה\כונן אחד לשים את כל הדברים שאני צריך לעבוד איתם, ואת השני לעשות bootable ע"י רופוס או משהו כזה. או שחייב שכל ההארד דיסק הפיזי יהיה bootable עם מחיצה אחת דווקא. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם כן, איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Tt X-Blower והקבל 3 פינים (זה שמתחבר ללוח האם ומנטר את המהירות שלו) לא מספיק ארוך... האם קיים לקבל זה מאריך??
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
"טכנאי" היום ניסה להתקין לי אתה המעבד הנ"ל עם P8Z68 וMUGEN 2 במהלך ההתקנה נדפדקו כמה רגליים או איך שזה נקרא מה שנמצא על הלו ח הטכנאי יקנה לי לוח חדש עכשיו המעבד מול העניים שלי נפל מגובה של כ 15 ס"מ יש מצב שקרה משהו למעבד??? אני מפחד כבר על כל החלקים מהטכנאי הזה...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח הוא: SE440BX-2 והוא של חברת INTEL הינה קישור לאתר של אינטל כדי ליראות את הפרטים על הלוח.. http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/se2_mem.htm רשום באתר ככה 168-pin DIMMs with gold-plated contacts 66 or 100 MHz SDRAM Non-ECC (64-bit) and ECC (72-bit) memory 3.3 V memory only Unbuffered Single- or double-sided DIMMs in the following sizes עכשיו השאלה שלי היא כזאת.... האם אני יכול לשים על הלוח זיכרון של 128 מגה SDRAM במהירות של 133 ?? האם זה יעבוד? (אם זה יכול לעבוד במהירות של מאה לא אכפת לי העיקר שיעבוד) ועוד שאלה.. יש שם זיכרון כבר של 64 מגה במהירות 100 הרץ ...אז האם אני יכול לשים זיכרון של 128 מגה במהירות של 133 (בהנחה שוב שאפשר ואפילו אם…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
הכונן SSD מערכת הפעלה שלי הפסיק לעבוד. הביוס לא עלה עד שניתקתי את הכונן. במארז USB גם המחשב לא מזהה אותו. 1. האם יש מה לעשות או הוא הלך וגם החומר עליו? (הרוב מגובה) 2. אני בנתיים רוצה להחליף אותו, שוקל אם לשים m.2 נוסף לOS כאשר כבר יש אחד לחומרים וקאש או שמבחינת מהירות זה ישפיע על הm.2 המהיר שכבר קיים? לא שמעתי עדיין על SSD שהפסיק לעבוד, אשמח להבין כמה זה נפוץ. זה הרכיבים של המחשב AR7-3800XB AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Box 1 RR-212TR-16PR-R1 Cooler Master Hyper 212 LED Turbo (Red Top Cover) …
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מקלדת אחת של מיקרוסופט ועכבר אופטי שיכול להתחבר ל usb ומתאם לחיבור ps2 המקלדת השנייה שלי היא אלחוטית כאשר המשדר אמור להתחבר גם למקלדת וגם לעכבר ל ps2 האם יש אפשרות לשלב את שניהם ביחד ??? ניסיתי להעביר את המקלדת לחיבור סריאלי במקום ה ps2 אבל היא לא הגיבה המקלדת האלחוטית פועלת רק כאשר אני מחבר את החיבור של המקלדת ל ps2 עכשיו אני עובד עם המקלדת האלחוטית (שיש לה עכבר עלייה) ובנוסף עם העכבר האופטי שמתחבר ל usb תודה 8)
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות...
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי חבר שנתקל בבעייה הזאת,שבעצם כשהמחשב מוציא סאונד דרך בלוטוס לאוזניות,אז הסאונד לא יוצא מהרמקולים של המחשב, אשמח לעצתכם איך פותרים את הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי 80 מגה פנוי בכונן של הוינדוס (כן כן לא תאמינו פשוט לא חילקו לי טוב את ההארד דיסק) וכל הזמן הוינדוס מודיע שיש קצת מאוד מקום פנוי בכונן של הוינדוס ומומלץ שיהיה לפחות 200 מגה פנוי השאלה שלי היא האם האינטרנט נעשה איטי בגלל חוסר מקום פנוי? ומה הם עוד הדברים שיכולים להגרם כתוצאה מחוסר מקום פנוי?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האם אתם מבינים מזה אילו זכרונות מותקנים פה? (שני סטיקים אני חושב) ואם כן מה מומלץ להחליף לאופטימיזציה ?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
כולל הבדל בין HDD ל SSD? תודה!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני כבר התייאשתי ואני מתכוון לקנות לוח אם פשוט יותר מחר בתקווה שהמעבד\זכרונות\כרטיס מסך תקינים.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456226.0 אבל בכל זאת חשבתי לכתוב את הבעיה ולראות אם למישהו יהיה רעיון...אני בכל אופן קיבלתי את מותו הפתאומי והלא מוסבר של לוח האם... לוח אם abit in9 32X-Max 680i intel E6600 g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB) נראה לי 800MHZ nvidia gforce 8800GTS שאר החומרה זה creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז הסיפור הוא כזה: היו היה... אני חזרתי לדירתי לאחר שבוע שהשארתי את המחשב מנותק מהחשמל, אז חיברתי הפעלתי ואז הוא התחיל לצפצף עליי מהרמקול הפנימי מספר פעמ…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, מע,הפעלה ווינדוז 10, באיתחול, מעלה תכניות שאין לי חפץ בהן. אני רוצה להסירן מ ה startup (לא מהדיסק). העליתי task manager (ctrl_alt_delete) ומתפריט מקש ימין על התוכנות הלא רצויות שקופצות לי במסך עם איתחול windows בחרתי: disable. ברשימה התוכנות הללו מופיעות כ disabled אך בחיים הן ממשיכות לקפוץ לי למסך בכל איתחול ולעכב את סיום העלאת מערכת ההפעלה. מישהו יכול ליעץ לי כיצד להסיר תוכניות מאותחלות בניגוד לרצוני ב windows? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם באתרים לצפייה ישירה של סדרות ישראליות יש וירוסים? יש מספר אתרים ממש גדולים (בלי לנקוב בשמות) שמכילים את כל הסדרות הישראליות החדשות. על פניו, הם לא נראים כמכילים וירוסים אלא סתם פרסומות, האם זה נכון או שיש בהם וירוסים ועדיף להמנע לחלוטין מלהכנס אליהם?
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה את האתר במחשב בצורה שונה לחלוטין בעוד בסמארטפון האתר מופיע כמו תמיד. האם בוצע איזה שדרוג/שינוי באתר בימים האחרונים?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן מאיפה אני משיג את הדריבר. כמובן שהכוונה היא שאני מתקין דיסק SATA
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום כולם ! המפרט שלי הוא: לוח אם Abit AN7 512 ראם גייל אולטרא פלטיניום DDR 433 כרטיס מסך ראדון 9700 לא פרו מעבד AXP 2100@9.5*200 אם תצטרכו עוד פרטים אני אנדב אותם בשמחה בכל אופן לבעיה שלשמע פתחתנו את הת'ארד הנ'ל, אני לא מרוצה מביצועי המחשב, מקרטע בקטעים מסויימים במשחקים שהוא אמור לטוס בהם זמני טעינה יחסית ארוכים ממחשבים אחרים וזה בגדול הבעיות, המחשב מקרטע איפה שהוא אמור לטוס יש לציין שאני מריץ משחקים בלי פילטרים וכ'ו, הזיכרון הממוצע שמנוצל על ידי המחשב במצב רגיל הוא ב170-180 מגה האפשרות היחידיה שאני חושב עליה היא שזה הזמן להחליף מעבד אנא תנו הצעות למה לעזאזל קורה כאן ולמה ומה ניתן לעשות בנידון, יש תקציב (תודה לאל על העבודה),יש אפשרות לאוברקלוקינג תודה על העזרה, לירן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שקנה מחשב חדש לפני שבועיים, המפרט: מעבד פנטיום 2.4C לוח P4S 800 SIS 648FX של ASUS 2X256 MB זכרונות ג'נריים דיסק קשיח של WD 8GB 8MB BUFFER אז הבעייה היא כך: חבר שלי רצה להתקין שתי מערכות הפעלה,הראשונה WIN98 בערבית והשנייה XP בעברית. אחרי יום התקשרו אליו מחנות המחשבים אשר הזמין אצלם את המחשב,והודיעו לו שכרטיס הקול לא עובד עם וינדוס98 בשפה הערבית והוא חייב להתקין כרטיס קול נוסף. : החבר שלי הסכים לבקשתם ושלם 50שח עבור כרטיס קול פשוט. אחרי שקיבל את המחשב שלו,התקשר אלי על מנת לחבר לו את המודם USB של WOW. כשהגעתי אליו הביתה ,הפעלתי את המחשב,ולהפתעתי למחשב לקח כ 5 דקות שלמות לעלות אחרי מסך שחור. וכשהתקנתי את הדריוור של המודם.וכשנתבקשתי לחבר את …
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, לא היינו בבית יומיים והמחשב היה כבוי. בשובנו, המחשב מסרב לעלות, הוא נדלק, המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב, ואז מיד מפסיק וחוזר חלילה ללא הפסקה. המאוורר מתחיל להסתובב ומפסיק שוב ושוב. האם זו בעייה בספק הכוח? עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה כזו בספק, אבל המאוורר זז בסדר, זה נשמע כמו ניתוקים של הזרם. אם מישהו מכיר בעיה כזו, ניתן לטפל בה עצמאית או שפשוט צריך להחליף ספק? או שאולי זה נשמע כמו משהו אחר? הספק עצמו הוא בסך הכל בן שנתיים, נקנה מ IQPC - דגם: enermax Liberty 400w - ELT400AWT. מישהו יודע אם ספקים כאלה נמצאים באחריות? ואם לא, איזה דגם עדכני מתאים כדי להחליף אותו? יש עוד מידע שאני זקוקה לפרט כדי להחליף את הספק? (לדוגמא מארז או לוח?) המון תודה! ורד
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים המחשב שלי הפך איטי בהרבה משהיה קודם לכן. אמנם מדובר במחשב לא צעיר, כבן 4, אך מאחר ולא מותקנות עליו תוכנות כבדות במיוחד הוא עבד מצויין עד לאחרונה. לפני כשבוע פתחתי את המארז על מנת לראות אם משהוא אולי לא בסדר בפנים, ומצאתי כי המאורר האחורי, זה שיונק ומוציא את האויר החם מהמארז, אינו עובד. לאחר מכן הורדתי תוכנה לניטור טמפ' המעבד (Intel core 2 dou E7300) ונראה לי שהיא גבוהה עד גבוהה מאוד - בשעת מנוחה היא נעה סביב ה-65 מעלות, בשעת פעילות מינורית (נגן מוסיקה ודפדפן) היא סביב ה-77 מעלות ואם אני מפעיל סרט בברזולוציה גבוהה המעלות מרקיעות עד לכמעט 100. אני לא מבין גדול בטמפרטורות של מעבדים, אבל זה נראה לי חריג ורע. אגב, מאז שגיליתי שהמאורר לא עובד השארתי את דופן המ…
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-