עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

המחשב של אבא שלי החל לפני כשבוע להכבות ללא סיבה, לפעמים זה אחרי דקות ממושכות של עבודה ולפעמים זה אחרי שניה שהווינדוס עלה ניסיתי להחליף לזכרון אחר - הבעיה המשיכה שמתי מאוורר בייתי מול המחשב - בעיה המשיכה אני חושד מאוד שזה ההארדיסק, מכיוון שלפני כחודשיים הוספתי הארדיסק 20GB שהיה במחשב ישן, ויש מצב שהוא די זקן ותקול האם התקלה יכולה לנבוע מרכיב אחר במחשב או ש100% זה ההארדיסק הישן?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום בעקבות ההודעה שפורסמה בפורום על עדכון ביוס ללוח Gigabyte GA-K8NF-9, החלטתי גם לעדכן את הביוס. עדכנתי דרך התוכנה שהייתה בדיסק שהגיע עם הלוח אם, ועכשיו כל ההגדרות בביוס התאפסו לי, ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות (Load Optimizes Defaults) וזה לא עזר. יש לציין שאחרי שעדכנתי את הביוס והפעלתי את המחשב מחדש המחשב צפצץ ונאלצתי להדליקו מחדש דרך כפתור הריסטרט במארז. בבקשה תכוונו אותי איך לעדכן את הביוס. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Uzi Loudar,

כל פעם שאני מחבר כונן חיצוני המחשב לא מזהה אותו. אני רואה אותו במחשב שלי אבל הוא לא נפתח. ניסיתי בכמה שקעי USB ועם כמה כוננים ואותה תוצאה. לאחר מכן אני לא מצליח לכבות או לאתחל את המחשב אלא עלי ידי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי. בימים האחרונים המחשב הנייד שלי התחיל לתפקד בצורה מזעזעת. הוא קופא (המסך קופא לחלוטין, כולל העכבר, ואין ברירה אלא לבצע HARD RESTART) ומאתחל את עצמו בכל מספר דקות/שעות לכל היותר. לעתים הוא אפילו קופא בזמן תהליך הריסטארט עצמו (מה ששולל להבנתי בעיה בווינדוס או וירוס). לא אמורה להיות בעיה של התחממות יתר בגלל 2 סיבות - כל התוכנות שבדקתי באמצעותן מראות טמפרטורה תקינה, והמחשב אף מקורר על ידי משטח קירור עם 2 מאווררים. סרקתי את המחשב לגילוי וירוסים ומאלוורים, ולא נראה שיש בעיה מבחינה זו. כמו כן סרקתי את המחשב לגילוי שגיאות בווינדוס באמצעות צ'קדיסק ובאמצעות CCLEANER ולא נראה שיש בעיות גם מבחינה זו. הלוג של הווינדוס חסר תועלת, הוא מראה שגיאת Kernel Powerבלי לפרט. הערה - הדיסק הקש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי. יש לי לפטופ, לאחר שאני מנסה להעיר את המחשב ממצב שינה שהוא נכנס אליו - אני בוחר באפשרות הראשונה מבין השניים continue with system resume לאחר מכן יש צפצוף מכיוון הHD וחיווי הבהוב של נורית החשיבה/HD. לאחר מס' שניות זה נפסק והמסך נתקע על מסך שחור. פתרון? לא רוצה לבחור באפשרות השנייה כי היו לי דברים פתוחים בהפעלה שאני צריך אותם. בעבר, הייתי צריך לעשות שלוש ניסיונות ורק בניסיון השלישי/רביעי/חמישי (זה משתנה) הwin היה מצליח לעלות את עצמו. כיום זה כבר לא עובד. ניסיתי אולי 20 פעמים. כל פעם הוא חושב זמן שונה, פעם זמן קצר פעם ארוך. כלומר דינאמי.

6. Started by amirn,

היי יש לי מחשב של SHUTTLE XPC (קטן) שבמשך שנה וחצי עבד מצוין היום פתאום (ללא שעבדתי עליו) הוא נכבה. ניסיתי להדליק אותו, ולא הצלחתי, רק אחרי 3 דקות הצלחתי להדליק אותו, ואז אחרי 2-3 דקות הוא נכבה. חיכיתי 1-2 דקות, הדלקתי אותו, הרצתי תוכנה שמראה טמפרטורות, היא הראתה CPU 41, BOARD 41, HD 34 ואחרי דקה המחשב נכבה למישהו יש רעיון מה קרה? איזה רכיב התקלקל? מה עוד ניתן לבדוק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by L1ron,

שלום.המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס.מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. משום מה המחשב שלי החליט שיש לו טעם במוזיקה... וכל פעם שאני מכניס דיסק מוסיקה עם שירים לתוך הצורב/סי די רום... כלומר מכניס שומע את השירים ואז מוציא... מהרגע שאני מוציא את הדיסק , המחשב עושה RESET על דעת עצמו.... למישהו יש פתרון ?!?!? ובעייה נוספת בכלליות, לפעמים כנראה שאני פותח הרבה יישמוים (לא כל כך הרבה אבל) המחשב עושה RESET גם כן יש לי 512 MB Crucial 2100 DDR AMD Athlon Xp 1600+ Gigabyte Ga7vtxh

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. איזו בעיה מתסכלת מתסכלת כי אני אל יודע מה גורם לה, או איזה חלק לא עושה את התפקיד שלו כמו שצריך. אני רק מקווה שזה לא ה HD, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שיש בו :'( בכל אופן, חזרתי ממסיבת רשת אצל חברים, המחשב שם עבד בסדר גמור. בדרך חזרה, הפילו לי את המחשב על משטח קשה. אני לא ראיתי את הנפילה, אבל אני מניח שזה היה דיי בחוזקה, כי ה front עף מהמחשב אפילו O_O אבל למראית עין לא קרה שום דבר. חיברתי את המחשב, הוא עבד, טען את ההתחלה, אבל בקטע שהוא אמור להעלות את הווינדוס, פתאום המסך נהפך להיות שחור (לא שחור כמו שהמסך נכבה, פשוט הוא לא אראה כלום). נסיתי עוד כמה פעמים וזה לא עבד. נסיתי להעלות את חלונות ב safe mode, וזה נעצר באמצע. ובפעם השניה ב safe mode, זה הגיע את מסך הטעינה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dardar4,

היי לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתחילה היום. אני לא מצליח לשמור קבצים למחשב משום דפדפן. בכרום, אחרי ההורדה, אני מקבל שגיאה שהנתיב שהקובץ נשמר בו לא נמצא בפיירפוקס, זה נראה כאילו ההורדה הושלמה אבל בתיקייה לא מופיע שום קובץ. באקספלורר, כל קובץ שניסיתי נותן התראה שיש בו וירוס ואז אקספלורר מוחק אותו באופן אוטמטי. לא יודע אם זה קשור לעניין, אבל חברתי היום סטרימר(בוקסי בוקס) ואולי זה משםיע איכשהוא (למרות שאני בספק) למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. דגם vostro יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי כולם, יש לחבר שלי מחשב חדש שהוא קנה. ובזמן משחקים כעבור 5-10 דקות משחק המסך נכבה, והסאונד תקוע וחוזר על עצמו. ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסט. איך אני יכול לדעת בוודאות אם זה כרטיס מסך או כרטיס קול או זיכרון? עדכנתי דרייברים. הכל הכי מעודכן שיש. זה קורה בכל משחק עם גרפיקה גבוהה-COD,GTA ועוד.. בדקתי טמפרטורה של כל הרכיבים והיא בסדר. מה עוד אפשר לעשות? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by morans,

היי לכולם, רציתי לשאול שאלה הקשורה לעדכון הביוס. יש לי את לוח האם (gigabyte DS3P (rev 2.1 בדקתי ויש לי את גרסה F7 של הביוס. האם עדכון לגרסה החדשה ביותר F12 יכולה לגרום לנזק כלשהו? מה זה בעצם אומר לעדכן ביוס? מה היתרונות והחסרונות של זה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#bios תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Arielucker27,

תאור הבעיה:המחשב עובד רגיל הכל טוב וכשאני מנסה להכנס למשחק מסויים בסטים(CS) והמחשב מקבל מעיין מסך כחול וכתוב critical process died ממתי התחילה הבעיה:היום, אתמול הכל עבד רגיל האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה:לא מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WIN8.1 64 הערות נוספות:ביצעתי שחזור מערכת, הרצתי סריקות ניקיתי מזבל, טיפלתי בריג'סטרי לא יודע מה יכולה להיות הבעיה, תודה! ובדקתי Bluescreenview והקובץ שיוצר את הבעיה ככל הנראה - ntoskrnl.exe תודה ענקית!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DesGenT,

after 1 hour of working my computer shuts down and does not turn on. if power cable is reinserted the computer starts and after a few seconds shutdowns again. it goes on only if i left it without the power cable for about 5 minutes .... it is really annoying can anyone tell me what the problem could be????? sorry for english... :-\

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם , לפעמים אני נתקל בתקלות מחשב שלא בהכרח נובעות ממערכת ההפעלה (כמו ריסטים וכיבוי) , אלא יותר בכיוון של חומרה . יש דרך כמובן לאתר דרך פירוק החלקים גדי לדעת מה גורם לתקלה אך שאלתיהיא האם יש תוכנות כמו MEMTEST לזיכרון שיכולות לעזור למציאת מקור התקלה ? כמו תקלה בלוח או במעבד או בספק כח ? בהרבה מקרים אין לוח\זיכרון וכו' להחליף כדי לבדוק מהיכן התקלה .. תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by גימלים,

בדקתי את הכרטיס עצמו(R9600 PRO) והוא נראה תקין ויושב כמו שצריך. הכרטיס עובד אבל כשמחברים את המסך אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו. המסך בינתיים מחובר לONBOARD ואני מקבל הודעה על "Found New Hardware Video Controller VGA Compatible". אם הכרטיס נראה תקין ומחובר, למה אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים, המחשב שלי נפל (כנראה) על וירוס רציני שחסם לי גישה לכל הדברים בכונן ולכן חשבתי שכדאי להתקין מחדש את ווינדוס. עשיתי בוט מדיסק און קי, (גרסה של ווינדוס 8) והלכתי על הכיוון הקיצוני ופרמטתי לחלוטין את הדיסק. עכשיו, כשאני מנסה להתקין על הדיסק הריק הוא אומר שאין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, כי הדיסק כולל מחיצות מסוג mbr. במערכות efi ניתן להתקין את ווינדוס בדיסקים מסוג gpt בלבד. מיותר לציין שזה סינית מבחינתי.... אשמח מאוד לעזרתכם, כרגע אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by godis,

שלום ישלי מחשב חדש יחסית.. (פחות משנה..) בזמן האחרון הוא נהיה איטי ממש.. לוקח זמן עד שהוא מעתיק דברים ועד שהוא פותח תוכניות.. וגם כשאני מקבל קבצים באיסי כל האיסיקיו נתקע.. מה אפשר לעשות ? תודה.. נ.ב ישלי בצד את המפרט הטכני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Sp_RuS,

היה לי כרטיס מסך ישן... GEFORCE 2, התחמם מאוד מאוד!!!!!! ככה שאי אפשר לגעת בליבה מרוב חום.. הוספתי לו מאוורר, והוא קירטע כמה זמן... וינדוס הריץ בלי בעיות כמובן אבל במשחקים הציג ארטיפקטים נוראים! החלפתי אותו אתמול ל GEFORCE 5200 FX, הפעלתי B&W ועדיים יש ארטיפקים... נזכרתי שכיוונתי את הכרטיס על 85 HZ, וראיתי אפישהוא שהכרטיס הזה בנוי ל 75 HZ, אז כיוונתי ל 75HZ, ועדיין יש ארטיפקים גדולים! :nixweiss: בנוסף, הכרטיס בנוי ל AGPX8, הלוח שלי תומך ב AGPX4, אז בביוס כיוונתי ל AGPX4, אבל כשאני בודק בוינדוס, באפשרויות של הכרטיס הוא מראה לי שהוא עובד על AGPX2!!!!!! =\ למה!? הביוס דפוק?! :nixweiss: אשמח לעצות ודעות! :jump: :jump:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nattyk212,

שלום קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הרמקולים לא יודע אם זו ממש בעיה- הרמקולים האחוריים+הסנטר לא עובדים. טכנית הם כן עובדים אם אני מחבר אותם במקום הקידמיים או אפילו מנסה לשים שיר עם הפלפון ולא המחשב. בתוכנה של הכרטיס קול כיוונתי ל5.1 וזה גם לא עזר גם שאני עושה בדיקות קול בתוכנה של הכרטיס לא שומעים את האחוריים בקיצור איך אני מפעיל את כל המערכת? כמו שבסרטים הקולות רקע מאחורה הצליל מקדימה וכל זה... תודה לעזורים, מקווה שהבנתם מה אני רוצה ><

22. שלום רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה 10. הגדרתי בו 2 חשבונות אחד חשבון אדמין (אחד עבורי) ואחד חשבון רגיל (עבור הילדים) למרבה הפלא אפשר מהחשבון הרגיל לשנות את הסיסמא של חשבון האדמין או לשנות את ההגדרה שלו לחשבון רגיל אני מניח שיש עוד הרבה אפשרויות בעבר היה בקרת הורים אבל בחלונות 10 זה כבר משהו מסובך יותר שאני לא רוצה להכנס אליו (המחשב מנותק מהאינטרנט ולכן לא רלוונטי) האם יש דרך שבו אני כאדמין יכול לשלוט בהרשאות של המשתמש הרגיל ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מחשב עם לוח של asis p5w dh delux עם socket 775 של אינטל רכשתי את התוכנה driver whiz ולאחר שעדכנתי את הדרייברים המומלתים יש לי בעיות ב usb כמו עכבר ומקלדת אלחוטית שפעם עובדים פעם לא כמו הארד דיסק חיצוני שלא מזוהה הבעיה כנראה ב ich7 usb universal ואיני מצליח להחזיר את זה למצב הקודם, גם אחרי שעשיתי שחזור של כמה ימים אחורה זה לא עזר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bugo11,

amd 5000, המחשב מתחמם כל פעם שנכנס ליוטיוב אפילו או לחלק מהאתרים ואז המחשב מתחיל להתחמם מהר מאוד ואם אני לא יוצא בזמן אז המחשב נכבה. ביוטיוב לדוגמא שאני מגדיל את המסך אז המחשב מתחמם מאוד מהר, אני רואה בcore temp הוא קופץ מ45 ל60+ מהר מאוד ותוך 2 3 דקות הוא נכבה, אם אני מפעיל קובץ וידאו ששמור על המחשב ואפילו מגדיל אז אין בעיה והוא לא מתחמם. הוצאתי את המאורר של המעבד והיה מלא אבק ניקיתי והחזרתי את המאוורר ואז המחשב נכבה עוד לפני שהגעתי לווינדוס... קניתי מאוורר חדש של זלמן ושמתי משחה טרמית והמחשב חזר למצב שבו הוא נכבה מכל גלישה, אולי לוקח לו קצת יותר זמן עד שהוא נכבה עם המאוורר החדש אבל עדיין הבעיה קיימת. הcpu usage גם קופץ די מהר למעלה למטה עד שמתקרב ל100 יחד עם התחממות המח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב, פנטיום 4 1.7, עבד בסדר גמור פירקתי את החלקים על מנת לנקות אותו ומיד לאחר מכן התקנתי אותם חזרה. עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע את ההרד דיסק עולה (נדלק), המאורר של הCPU עובד, כנ"ל של הכרטיס מסך.. אבל הצג אומר שהוא לא מקבל שום אות ומה שעוד יותר מוזר אני לא שומע ציפצופים מהמחשב.. לא צפצוף בודד לא ארוך.. שום דבר (בדקתי שהחיבור של הSPEAKER בסדר). החלפתי את הכרטיס מסך (AGP) באחד ישן, PCI... אולם שום דבר לא השתנה, כנארה הבעיה במקום אחר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים