עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by L1ron,

שלום לכולם. אני משחק במשחק DIRT ופתאום המסך נכבה לי(הנורה הופכת לכתומה מצהובה),אני עושה ריסטרט והמסך חוזר לפעול. מה הבעיה כאן? תודה מראש ועם צריך את דגם המסך תסבירו לי איך לבדוק את זה כי אני לא יודע איך .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4ghz עם OC ל 3.0GHZ GIGABYTE P35-DS3L 4GB DDR2-SDRAM Sapphire Radeon HD 7770 1GB (ללא OC) קניתי את הכרטיס לפני חודש בערך. הבעיה - כשאני משחק במשחקים (כמו Mass Effect 3), מופיע לפעמים קו משובש לרוחב המסך, שנע למעלה) זה קורה גם כשאני רואה סרטים. לקו אין צבע מסויים - הוא מכיל צבעים דומים לצבעים הנמצאים באותה תמונה. למישהו יש מושג איפה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by david1960,

שלום : בעיה 1 : המחשב נידלק למספר שניות ונכבה . נורית h.d לא דולקת . בעיה 2 : מסך גם לא עובד אשמח לקבל תשובות תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by laviko1,

שלום לכולם, המחשב שלי באמצע צפייה בסרט פתאום הופיעו נקודות צבעוניות והמחשב כבה וריסט את עצמו ומאז הוא מרסט ואחרי הלוגו של ווינדוס מופיע מסך כחול ואז המחשב שוב מרסט... ואחרי כמה ריסוטים המחשב נכנס לריפר שאמורה לסדר אותו והוא לא מצליח... מה אפשר לעשות, ת תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

בנושא זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529022.msg4528900#msg4528900 הדיסק קשיח (SAMSUNG HD103SJ 1TB) לפעמים עושה שגיאות בקריאה-כתיבה שנה האחרונה, נאלצתי להתקין מערכת הפעלה פעמיים ופעם אחת נדפק הדפדפן... יש לי גיבוי על דיסק נייד. החלפה לכבל SATA חדש שקניתי (מחובר היטב) לא עזרה - כך שזה לא הבעיה. בתוכנת הדיאגנוסטיקה של היצרן (סמסונג) הדיסק יוצא תקין גם בבדיקה ארוכה. אין סקטורים פגומים. ברור שמשהו לא בסדר, השאלה אם זה הדיסק או הבקרים של הלוח אם? איך אני יכול לדעת? ביוני השנה נגמרת לי האחריות (3 שנים) גם על הדיסק וגם על הלוח שנקנו באותה חנות ששם קנית את המחשב כולו. מה להגיד להם? בכל מקרה אני מתכוון לקנות גם דיסק קשיח פנימי של 2TB שיעבוד כראשי. HD Tune: SAM…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mazinya,

אני מרכיב מחשב לבד. בלוח אם הישן היה לי חיבור ATX 12V של 8 פינים שמפוצלים ל 4X2 בלוח אם החדש GA-B75M-D3V יש רק אפשרות ל 4 פינים. האם אני אמור להכניס לשם רק אחד מה 4 המפוצלים? או שאני בכלל לא אמור לחבר לשם כלום? ועוד שאלה קטנה... בספק כוח (CORSAIR VX450) יש חיבור שכתוב עליו USB. בלוח האם יש אפשרות ל USB3 אבל אני לא יודע אם החיבור הזה זה משהו סטנדרטי שאפשר להכניס ל USB3 או שזה רק נכנס ל USB2 ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by -impreza-,

תעזרו לי חבריםם כל חצי שעה שעה המסך הזה מופיע ואז אני צריך לעשות ריסט http://sizmedia.com/my.php?i=bitmyg51qdqo.jpg מה הבעיה? איך פותרים? בבקשה אין לי כוח לזה כבר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by berner,

חברי חג שמח החלפתי מחשב ואני נדרש להפעיל 2 מערכות הפעלה לצרכים שונים מ2 HD שונים איך אני מבצע את זה אשמח לסיוע דחוף :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הלך לי הארד דיסק של WD מסוג קוויאר, עבד מצוין שנתיים וחצי. קיבלתי הצעת מחיר לשחזור המידע שהיה שם, זה היה בערך 4200 שקל. קצת גדול עלי. יש למישהו נסיון עם מעבדה טובה ומומלצת באזור המרכז שלוקחת מחירים שבני אנוש יכולים לעמוד בהם? המעבדה אמרה לי שהיה נזק לוגי ונזק פיזי, אני לא מבין מספיק בשביל לאבחן אם זה הכל נכון או שמנסים למרוח אותי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן רכשתי היום מחשב חדש, כאמור בכותרת עם הארד דיסק חדש בלי מערכת הפעלה. בנוסף להארד דיסק הזה ביקשתי שיחברו לי גם את ההארד דיסק מהמחשב הישן שלי שעליו מותקנת מערכת הפעלה WIN7. כשאני מדליק את המחשב החדש אני מקבל הודעה שלא ניתן להעלות את הווינדוס והוא מכניס אותי למסך של startup repair כמובן שהוא לא מצליח לעשות REPAIR והסיפור חוזר חלילה. אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על ההארד דיסק החדש ולהתשמש בישן כגיבוי עם כל החומר שיש עליו כבר- אני לא רוצה שישמש אותי כמאסטר ולא מעוניין שמערכת ההפעלה תפעל ממנו. מה עלי לעשות כדי להתקין מערכת הפעלה על החדש מבלי שינסה להפעיל את המערכת הפעלה מהישן? כמובן שיש לי דיסק התקנה. תודה רבה עומר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לא קבצים ולא פלאגינים... מדובר בטאבלט טרנספורמר TF300 של אייסוס משום מה לא פותח שום קובץ גם לא סרטים מאתרים שאינם תומכים במנועי צפיה ישירה (כותב מחפש פלאגין) מישהו יודע למה ??????? :s05: תודה למשיב.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי בעיה עם דפדפן פיירפוקס באתר יוטיוב בחלק מהסרטונים שאין וידיאו רק סאונד. התקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של פלאש וג'אווה אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. בכרום הכל רגיל אבל אני לא אוהב להשתמש בו. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, המפרט: i5 3470 8GB Ram Gigabyte GA-B75M-D3H 2TB Seagate 7200 HD 7970 3GB 5DDR מארז של TMS עם 500W של סיאסוניק LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אחריי כמה זמן הוא היה נתקע ברמות מטורפוות, בדקתי וגילייתי שיש ניצול של 100% מה CPU (!!!!) פרמטתי, ועכשיו הוא עוד פעם נתקע רצח אבל עם ניצול של 25CPU בזמן שאני רק בטיםספיק, אינטרנט, וסקייפ. וגם באנטרנט הוא לא עובד חלק בכלל, נתקע מלא ויש לאגים רציניים בכתיבה! אני על Windows 7 64bit . תמונה מהתהליכים: http://gyazo.com/749b764fa3514d93b7a61d2a2d148ce4

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by v4knin,

שלום ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך שלי (NVIDIA GEFORCE 8500GT) למחשב השני שלי כשאני מחבר אותו למחשב המחשב לא עולה לי בכלל מראה לי מסך שחור אבל המחשב דלוק המאוורר של הכרטיס מסך בכלל לא מסתובב כשאני מדליק את המחשב ז"א שהמחשב בכלל לא מזהה אותו מה אני יכול לעשות?תודה. הנה תמונות של המחשב פתוח ושל הכרטיס מסך: http://sizmedia.com/my.php?i=zmfimfwogmk2.jpg (חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור בצבע תכלת) http://sizmedia.com/my.php?i=ruhmnjz3lnzw.jpg

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  15. שלום חברים בזמן הדלקת המחשב יש לי מסך כחול עם שגיאה 0x0000007b‏ ניסיתי להפעיל בsafe mode וזה גם לא נדלק קראתי שצריך לשנות הגדרה בביוס לדיסק הקשיח אך בלוח אם אין את ההגדרה הזאת. הדיסק קשיח תקין כי אני משתמש בו במחשב אחר. אשמח לעזרה בנושא ממבינים בתחום תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן, יש לי מחשב עם 4 GB ראם, אבל בתנתונים של המחשב במאפיינים הוא מראה לי (GB4 (usable 3.5 , אחרי בדיקה קטנה קפצה האפשרות שזה זכרון שהולך לכרטיס מסך - 512 ראם (הכרטיס מסך הוא homeboard( . האם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות שזה באמת זה.. תודה גדולה לעוזרים נ.ב , גם כשהמחשב עולה הוא מראה לי 388 ... משהו + 512 shared memmory

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי לוח אם מסוג gigabye h77-ds3h, כרטיס מסך 7850. windows 7. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI אני מקבל תמונה אך לא שומע דרך הטלוויזיה. עדכנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך וזה עדיין לא פתר את הבעיה. מצורף תצלום מסך של הגדות הסאונד בלוח הבקרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by harelfar2,

לפעמים כשאני מאתחל את המחשב, המחשב מזהה שיש לי רק ג'יגה אחת של זיכרון במקום שניים. (יש לי 2 כרטיסים של 1) הבעיה נפתרת בדר"כ כשאני עושה restart, אבל בכל מקרה, זה מעצבן ומצביע על בעיה. אז איפה הבעיה לדעתכם, בכרטיס או בלוח אם? ואיך פותרים אותה? * כבר הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים כמה פעמים.. התוצאות דומות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by sdfyuio,

שלום חברים. יש בידי כמה דיסקטים ישנים 5.25 אינץ' שבתוכם מוקלד חומר רב ערך בשבילי. אין לי כל מושג איך אני יכול להעתיק את החומר אל מדיה דיגיטלית קובנציונלית, שיהיה לי אפשרות לערוך את הטקסט וכו'. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי, כאן או בתיבה האישית.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by saarxee,

שלום לכם, לאחרונה התקנתי WIN8 במחשב הנייד שלי ומאז אחי מתלונן על כך שהמחשב פשוט נכבה פעם בכמה דק'.. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך של אינטל. לפי HWMONITOR, המעבד הגיע ל-68-70 מעלות בערך וזאת בזמן שהדפדפן בלבד היה פתוח. זה בסדר? האם זה קשור? תודה. )

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by eyalrainitz,

שלום. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים gtx 680 zotac 4gb sapphire radeon HD 7970 3gb oc boost אשמח מאוד לקבל את העצות כי אני מכוון למשחקים כבדים תודה על העזרה מראש (לא משנה המחיר רק לכרטיס מול כרטיס)

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by Gritzman,

יש לי צורב ימאהה x20x10x40 והא הפסיק לצרוב על דיסקים רב פעמיים(CD-RW) , על דיסקים רגילים הוא צורב בלי שום בעיה. מישהו יודע מה הבעיה? ,והאם אפשר לתקנה? בתודה מראש Gritzman

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by honore,

שלום לכולם , ברשותי מערכת המבוססת על פלטפורמת NFORCE 2 מפרט מקוצר : athlon xp 1700+ jiuhb0310 dlt3c abit nf7-sl rev 2.0 Twinmos pc3200 512 Mb WD 80Gb 8 Mb BUFFER גירסת ביוס היא 14 הגירסא האחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת נורא : ביומיים האחרונים כאשר המחשב מודלק מופיעה הודעה של detecting IDE drives והלוח נשאר תקוע במצב הזה . לחיצה על DEL אינה פותרת את הבעיה כי אי אפשר להיכנס לביוס . ניסיתי לעשות CLEAR CMOS וגם זה לא פתר את הבעיה . ההארד דיסק והצורב יושבים על אותו כבל - הארד דיסק master וצורב slave . האם יש למישהו רעיון איך ממשיכים מכאן ?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  24. יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE מובנה על הלוח ויש בו יציאה לאופטי אבל איך משתמשים בזה ומה זה עושה בכלל????????!?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by dolphin,

כאשר אני מדליק את המחשב ההודעה הזו צורחת ברקע "system failed CPU test"-מה לא בסדר? פרטים: ASUS P4C800 DELUX P 4 2.8GHX 800FSB WINXP PRO 1GB RAM יש לי מארז של:thermaltake 3 עם 7 מאווררים וספק כוח של 400WATTS כאשר שמתי את ה-p4 2.8 533MHZ הלוח עבד. החלפתי מעבד(p4 2.8 800mhz) לחדש וכאשר הכנסתי אותו שוב אותו הדבר. החלפתי גם בין ספקי הכוח מ-400 ל-500 ועדיין אותה הודעת שגיאה. החלפתי בין כרטיסי מסך-אותה הודעה. החלפתי בין הזיכרונות- ואותה הודעה. לא עשיתי כלל oc. מישהו יוכל לעזור? הצילו בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.