עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nex,

שלום, לאחר הפסקת חשמל והדלקת המחשב כרטיס המסך לא נדלק. כרטיס המסך נדלק במערכת אחרת ונמצא עובד. בחיבור המסך לכרטיס מסך אונבורד המחשב עולה והכל סבבה. אני חושד בספק וככל הנראה אחליף אותו, אך האם יש מצב שמדובר ברכיב אחר כגון לוח אם? (לא מחובר רמקול ללוח אם שיכול לתת אינדיקציה לתקלה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בפתרון בעיית כיבוי פתאומי אשר מתרחש במחשב שלי בתדירות לא מובנת ולא סדירה. מדובר במחשב חדש, עם התקנה נקיה וחוקית של מערכת חלונות XP PRO, אופיס 2003 חוקי. האם מישהו יודע מדוע יכול להיווצר מצב בו המחשב מבצע פעולת כיבוי פתאומית כאילו לחצתי על התחל כיבוי מחשב? המחשב ללא שום תוכנות מיוחדות למעט אנטי וירוס של AVG וללא כל תוכנה פיראטית או אימיול או תוכנת מסרים. מחשב נקי. האם זו יכולה להיות בעיית חום ? האם זה ירידה במתח? האם יש הגדרה חבויה בוינדוז של כיבוי אוטומטי (למרות שזו תדירות לא קבועה)? משהו אחר? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי, רצוי מיודעי מקרים דומים. תודה אוהד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by light7,

שלום, אני מתייעצת עבור חברה, לפני כשבועיים החלה הבעייה, ברגע שמפעילים את המחשב לאחר טעינת הביוס, עולה מסך שחור שבו נאמר כי יש בעייה במערכת או בחומרה וישנן כמה אופציות בכדי לבחור איך להפעיל את המחשב ולמטה רשום 30 שניות וספירה לאחור... כאשר ניסיתי להפעילו ב''מצב בטוח'' החלו להופיע המון נתיבים של תיקיות וכו' ורשומים שלהם ולאחר מס' שניות המחשב פשוט כבה. כאשר בחרתי ב''הפעלה רגילה'' ברגע שעולה המסך של windows xp (כאשר הקווים הכחולים מתחילים להיטען) הוא נכבה שוב. חשבתי בתחילה כי מדובר בוירוס אך נראה שלא כך הדבר כיוון שניסיתי להכניס דיסק התקנה של ווינדוס 7, הפעלתי דרך בוט ושוב לאחר מספר שניות (כ 30 לערך) המחשב נכבה. התייעצתי עם ידיד והוא אמר כי ייתכן וישנה בעיה בקבצי המערכת בגלל …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שהמחשב עולה אניח רואה כמה ראם יש לי ... אחרי שהמחשב מראה כמה Ram יש לי בד"כ הייתי רואה מתחת את ההארד דיסק שלי, ואת הכונן תקליטורים (התקני ה - IDE כגון: Master, Slave) עכשיו אחראי שאני רואה כמה ראם יש לי .. זה ישר קופץ הלאה לטבלה בלי להראות את ההארד דיסק דיסק ואת הכונן תקליטורים. אין איתם שום בעיה ... בטבלה הוא מזהה אותם, וגם בדוס, וגם בווינדוס. כך שאני בטוח שזה משהו שעשיתי בביוס ... איך אני מתקן את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי M4 הכל טוב ויפה, אבל המחשב לא מצליח להיכנס למצב שינה. כל פעם אני מקבל מסך כחול. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות מלבד עדכון שיצא ע"י מיקרוסופט אי שם ב 2011 שכבר יש לי. הכונן מעודכן ל firmware האחרון וכך גם חלונות. Bug Check String: INTERNAL_POWER_ERROR Bug Check Code: 0x000000a0 Parameter 1: 00000000`00000009 Parameter 2: ffffffff`c0000185 Parameter 3: 00000000`00000001 Parameter 4: 00000000`00000000 לפני זה השתמשתי בדיסק מכני ולא הייתה שום בעיה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ORrrr,

שלום... כפי שאמרתי המחשב שלי לא עולה... התקרית: המחשב פתוח, משמיע מוזיקה, אני לא נוגע בו. אני בא להזיז את העכבר, לא זז... המוזיקה עדיין מושמעת... אני מנסה להפעיל task manager(win2000 אבל לא מגיב.. המחשב נתקע.. אני מכבה את המחשב על ידי המתג שעל ספק הכוח שמפסיק את המחשב... אבל... כאשר אני מדליק אותו שוב, ואז מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל פשוט לא מגיב לאחר מכן. את הפעולות של בדיקת הסי די רומ וזה אני שומע שהוא עושה.. אבל אז נשמע כמו רעש מוזר כזה, לא צפצוף אלא כמו איזה שתי פעימות כאלה שנשמעות כאילו כמו בסגנון דוס ישן ( זאת אומרת, כמו המחשבים פעם בלי ווינדוס עשו רעשים כאלה מהפיסי ספיקר שהפקודה למשל הייתה לא חוקית) אשר באות אחת אחרי השניה במהירות ואז שום דבר לא מגיב אפילו המסך לא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Gimel,

חבר שלי קנה כרטיס 6800. רציתי לפתוח את הצינורות שלו וראיתי שיש לו דרייבר נורא ישן. התקנתי דרייבר חדש, שיחקנו 3 דקות ופוף! נשרף הספק והקפיץ את כל הבית... אני לא מאמין שיש קשר. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dudubracha,

שלום לכולם. כאשר אני מחבר disk on key למחשב אני מקבל הודעת שגיאה בevent viewer : The driver detected a controller eroor on \ device \ harddisk1 \ d source : disk במחשב שלי אני רואנ את אות הכוננן של ה disk on key אבל לא מצליח להיכנס אליו. צריך את עזרתכם הדחופה. בתודה: דוד ברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by יוליוס,

כשמנסה להתקין על מחשב נייד עם מערכת הפעלה וינדוס 7 מופיע לי השגיאות הבאות . מה לעשות http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. ניסיון אחרון לפני קניית מחשב חדש. כשאני לוחצת על כפתור ההדלקה של המחשב שתי הנורות ליד הכפתור נדלקות לשנייה, נשמע מן טיק והן נכבות, שוב נדלקות, שוב טיק, ככה בלופ. אחת לכמה זמן המחשב כן נדלק, אך גם כשהוא נדלק הוא פועל לאט מאוד וכן מופיעה הודעת שגיאה write delay failed ושם של איזה קובץ חסר. בנוסף כנראה שנהרסו בדרך שני כוננים קשיחים. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש אפשרות לנסות ולתקן? מדובר במחשב כבן שבע שנים. אודה לכל עצה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי ויכוח רציני עם אחיין שלי הוא עובד עם סרגל הפעלה מהירה בחלונות אקספי ושם בו איזה 7 אייקונים השאלה שלי היא האם סרגל הפעלה מהירה עצמו מאט או צורך משאבי מערכת משמעותית ולמה הוא מפעיל מהר בלחיצה אחת בלבד כי האייקונים שנמצאים בו טעונים כבר בזיכרון או מה איך זה עובד?? לי נראה שסרגל הפעלה מהירה מובנה בתוך אקספלורר וכשמפעילים אותו הוא יושב אי שם בזיכרון כדי להפעיל מהר בגלל שזיכרון יקר לנו ורוצים לחסוך בו נראה לי שכדאי להימנע משימוש בו האם זה נכון???"

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eladsh,

לפני פחות משנתיים רכשתי מחשב מאייבורי(עוד לפני שידעתי על השם הרע שלהם :\) ועם המחשב רכשתי גם עבר ומקלדת(עכבר לייזר חוטי,אופטי) עכשיו כבר יש לי איזה חודש מחשב חדש חזק שרכשתי מTMS ואמרתי לעצמי שהעכבר והמקלדת מצויינים אז לא טרחתי להסתכל על חדשים. עד עכשיו הכל היה בסדר עד ש..אני משחק בכול אוף דוטי 4 ומתחילים להיות הפרעות(קפיאות קצרות של העכבר,פשוט לא מגיב לכמה שניות)ופתאום הוא לא עובד הלייזר עובד,העכבר עצמו מגיב לתנועה אבל במחשב הוא לא עובד,חיברתי עכבר אחר וגם לא עזר. מה אני עושה תודה,אלעד עריכה: שיחקתי קצת אם החוט וגיליתי שיש כנראה בעיה במגעים,אבל מתיש ששיחקתי קצת עם המגעים הוא עבד רק לכמה שניות ועכשיו אפילו שאני משחק עם המגעים זה לא עוזר,הוא פשוט לא עובד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

טוב אז ככה... ביגלל שאני נוגע יותר מידי במאוורר של הלוח אם אז הרסתי אותו , האורך של המאוורר הוא 3 וחצי ס"מ ואני לא יודע איפה להשיג אחד כזה!! כי מי שקניתי ממנו אמר שהוא לא יכול להשיג אחד כזה כי המאוורר הוא יותר מידי קטן... המאוורר אמור להתחבר להיטסינק בתמונה שמתחת... יש למישהו רעיון איך אפשר לימצוא מאוורר קטן כזה?? או משהו חלופי אפילו ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4ghz עם OC ל 3.0GHZ GIGABYTE P35-DS3L 4GB DDR2-SDRAM Sapphire Radeon HD 7770 1GB (ללא OC) קניתי את הכרטיס לפני חודש בערך. הבעיה - כשאני משחק במשחקים (כמו Mass Effect 3), מופיע לפעמים קו משובש לרוחב המסך, שנע למעלה) זה קורה גם כשאני רואה סרטים. לקו אין צבע מסויים - הוא מכיל צבעים דומים לצבעים הנמצאים באותה תמונה. למישהו יש מושג איפה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by לשם,

שלום בבקשה תעזרו לי יש לי מקליט מצלמות אבטחה DVR של PROVISIN ואני צריך לחבר עוד מסך ניסיתי לחבר לVGA בנוסף לHDMI שמחובר אך הוא לא מציג כלום תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by artv8,

שלום, לפעמים קורה לי שמסך לאחר שנכנס למצב שינה לא מצליח להתעורר. כאשר אני מכבה ומדליק מחדש את המסך הוא כותב לי שאין לו סיגנל והוא נכנס למצב חיסכון. בדקתי חיבורים ואפילו ניסיתי לחבר אותו ליציאה של הלוח אם, זה לא עזר. לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הוא עבד לי. (יש מצבים לפעמים שגם לאחר כיבוי ראשוני של המחשב אין לו עדיין סיגנל ואחרי הפעלה מחדש הוא עובד). מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BladeRunnerSting,

יש לי לוח GB GA-EX58-UD5 והכרטיס הזה בעצם משדרג אותי פלוס מינוס ללוחות מסדרה הA... אבל באתר של אסוס כתוב שהוא רק ללוחות שלהם. האם יש סיבה שזה לא יעבוד על הלוח שלי? אשמח לתשובה.

18. אז ככה ישלי לוח אם מדגם Gigabyte P55A - UD3 . ישלי 4 זכרונות של DDR 3 של 2GB ! . עכשיו שאני מעלה את המחשב מקש ימיני כתוב לי 8GB רק 3.99 ניתנים לשימוש .. עדכנתי את הbios שלי לגירסא הכי חדשה . ניסיתי גם לשנות את המיקומים שלהם וזה לא עבד .. פתרונות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DAN,

מהכן אפשר להוריד דריוורים לכרטיס PCI-USB2 מבוסס ציפסט של NEC דגם D720100A10151KU220 תוצרת ASUS REV 1.03 לכל סוגי מערכות ההפעלה חיפשתי ולא מצאתי. דן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ztakram,

שלום כיצד אני מבטל בביוס את כרטיס הקול? (לוח אם ג'גבייט G33) לא מצאתי את ההגדרה המתאימה בביוס האם יש בעיה להשאיר את הכרטיס המובנה בנוסף לכרטיס קול חיצוני?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי לכולם , זהו דאבל-פוסט , לפוסט שפתחתי במחשבים ניידים . החנות/מעבדה שאני בדר"כ קונה/מתקן אצלה נסגרה . המאוורר של הנייד עשה רעש , אז חיפשתי מעבדה מומלצת לניקוי מאוורר במחשב נייד (HP) באזור המרכז . הלכתי למישהו שלא הכרתי לפני כן . הוא החליף לי את המאוורר . אתמול אספתי את המחשב . היום שמתי לב שהמחשב אינו מזהה את כונן הדיסקים . בנוסף המחשב נכבה בעומס . תקלות , שנגרמו עקב התיקון : (לא היו לפני) 1.כונן הדיסקים אינו מזוהה במנהל ההתקנים . 2.מחשב נכבה בעת עומס . הדגם של הנייד הוא HP dv6t . הוא נקנה בחו"ל . אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על טכנאי אמין ומקצועי . תודה , ליאור .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ROEY--1,

היי לכולם בעבר העליתי בעיה זו ללא כל פתרון מתאים שניתן... ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI GEFORCE4 TI 4200 AGP *8 כאשר אני מריץ משחקים מסוימים למען האמת רוב המשחקים (חלקם חדשים חלקים פחות ) המשחק עולה לשנייה רואים מסך שחור ואז אני חוזר למסך הווינדוס כאשר אני רואה את המשחק בשורה למטה מוקטן--אני מנסה שוב פעם להעלות אותו שוב פעם עולה ואז מוקטן עד שאני מעלה אותו (יש ברשותי עכבר עם גלגלת באמצע ) ונותן מספר לחיצות על כפתור הגלגלת רק אז הוא עולה מה גורם לבעיה זו -עידכנתי דרייברים והכל ואני לא יודע מה גורם לבעיה זו שמח לקבל תשובה תודה ביי...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orpa,

מלפני 3 ימים החלפתי במעבדה את הראם שלי ולאחר מכן כשחזרתי הביתה הפעלתי את המחשב ואז במחשב שלי לא נמצאו כל הסידירומים שלי כולל הוירטואלי שהתוכנה VIRTUALCD עושה לי. נכנסתי למנהל ההתקנים והוא הראה לי התנגשות בכל דבר שקשור בסידירומים כולל הSCSI. העברתי את הראם לסלוט אחר וזהב עדיין לא פועל ובדקתי את כל החיבורים במחשב, ניסיתי להיכנס לSafe Mode וגם שם יש התנגשות והוא כותב לי קוד 41. יש לי מחשב: P3 800MHZ, TNT 2, 128 SDRAM,MOTHERBOARD PC PARTNER,WINDOWS XP PRO מי שיצליח גאון! :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Etus,

שלום, בשלושת הימים האחרונים, המחשב התחיל להתקע בזמנים רנדומלים, ללא קשר לאיזו תוכנה אני מפעיל על המחשב. אני סבור כי מדובר בבעייה בה רכיב מתחמם יתר על המידה. בדקתי את כרטיס המסך(GeForce 3 של Asus): אמנם הוא חם למדי כאשר המחשב נתקע, ניסיתי אותו במחשב אחר שבבעלותי ובו הוא עבד כראוי ללא כל בעייה. המעבד(P3 800MHz): כאשר המחשב נתקע, כיביתי אותו ונגעתי בהיטסינק של המעבד. הוא היה מאוד חם. כאשר פתחתי את המחשב, נכנסתי ל-Bios ובדקתי את הטמפ' - המעבד נע בין 48-56, וטמפ' המערכת הייתה כ- 39. מהירות המאוורר היא 4600RPM. זאת, בחדר בו פעל מזגן ומאוורר. הספק - לא חם מאוד. ה- Chipset - כאשר נתקע המחשב, נגעתי בהיטסינק על ה- Chipset ב- Mobo. הוא היה חם, מאוד חם. כאשר המחשב נתקע, התמונה קופאת …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Shbd,

לאחר ניקיון למחשב וחיבור הארד דיסק חדש אני מקבל מסך שחור למרות שהמחשב נדלק ונראה שעובד. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ונאדא. ניסיתי לבטל דברים כמו זכרונות והארד דיסקים ושום דבר לא עוזר. יתר על כן, לפעמים אחרים כמה הדלקות וכיבוי, אני מקבל מדי פעם צפצופים מהלוח, אחד אחרי השני בהפרש של 2-3 שניות. היתכן והלוח "התחרפן" פתאום ובדרך לשבוק חיים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים