עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zolder,

אני הולך להחליף מארז וצריך להעביר את כל הדברים ואני רוצה לעשות את זה לבד אבל לא כל כך מבין בזה. האם זה מסובך עד כדי כך או שכדאי ללמוד עכשיו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by WinnerLine,

טוב אז ככה הבעיה הזאת הייתה לי הרבה זמן... שמתי לב שאין שאני נכנס לאוורסט לסנסור שם המחשב התחיל לעשות ציפצופים... זה סגר לי תאנטי וירוס אוטומטי והתנתק לי מהאינטרנט אוטומטי בשורת במשימות... ואז כמו נכבה אבל לא המחשב עדין דלק כזה ולא עלה כלום במסך זה ממש מוזר זאת התמונה מה HWMonitor ממש מוזר זה מה שזה מראה אחרי הבעיה המוזרה הזאת ! ובדרך כלל הטמפ' של המעבד 25 במנוחה... להלן המפרט אם צריך : PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Simone Ronen,

רציתי להחליף עכבר. הסמן זז ואתרים נפתחים. בבואי לכתוב לא הצלחתי. כיביתי והדלקתי שוב את המחשב. זה לא עזר. בסוף החזרתי את העכבר הישן. כיביתי והפעלתי שוב את המחשב. אני שוב כותבת. יש מצב שאחליף את העכבר ואצליח לכתוב במקלדת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Crash5,

שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנה חדשה של XP במנהל ההתקנים מופיעים מספר התקנים שלא התוקנו כראוי ויש עליהם סימון של סימני קריאה ושאלה כפי שניתן לראות בצילום המסך. השאלה היא, מה אני צריך לעשות ע"מ לסדר את הבעיה בהתקנים הללו? צירפתי גם צילום מסך של חומרת המחשב. תודה! [attachment deleted by admin]

5. Started by Stoned Junglist,

אהלן חבר'ה, לאחרונה יש לי הרבה קריסות במחשב, זה התחיל בריסטרטים אוטומטיים.. ניקיתי את המחשב והריסטרטים נעלמו בערך... כנראה היה התחממות יתר.. עכשיו לאחרונה מופיע לי מסכים כחולים עם התקלה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL המחשב עולה אחרי ריסטרט אבל הבעיה מדאיגה אותי.. עידכנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA ואני מקווה שזה לא יחזור ..מה שמעניין אותי לדעת עכשיו האם מה שעשיתי הוא נכון או שזהוי לא תקלה של הדרייברים הנכונים? אולי דרייברים של INTEL שגם אותם אוריד עוד מעט.. העלתי קובץ MINIDUMP של ה-CRASH האחרון... אשמח לעזרה והסבר לתקלה.. תודה דרך אגב , איך פותחים קובץ DMP ומאבחנים התקלה? תודה. [attachment deleted by admin]

6. Started by Vent,

היום בבוקר רציתי להדליק את המחשב,ושהדלקתי אותו ואת המסך המסך לא נדלק.אחרי הרבה לחיצות על הכפתור הדלקה של המסך המסך נדלק,אבל עדיין,מסך שחור. הבעיה הזאת התחילה רק היום ואין שום דיווח של תקלה על המסך.פשוט כמו מסך מכובה.רק שהכפתור שלו דלוק בכחול.הכבלים מחוברים,הייתי על המחשב אתמול בערב. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by udi,

הפעלתי את המחשב מחדש וכאשר WINDOWS עלה הוא הודיע על זה שהוא מצא חומרה חדשה והתקין לי כונן CD ROM חדש שלא נמצא במחשב איך אני יכול לבטל את החלטת המחשב על המצאות כונן חדש במחשב. כונן הCD ROM שום כ - H+H DVD-ROM DVD 707B SCSI CDROM DEVICE PROPERTIES אל תבינו אותי לא נכון הייתי מת שיהיה לי כונן SCSI נ.ב יש לי כונן DVD אבל הוא נמצא על כונן G תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DRM,

LENOVO G50-30 model name 80G0 WIN 8.1 למחשב יש 3 יציאת USB שני חיבורי USB2 וחיבור אחד USB 3 יש גם קורא כרטיסים מובנה הבעיה היא שמכל החיבורים האלו רק הUSB 3 עובד ורק כשאני מחבר אליו התקנים שתומכים בUSB 3 בחיבורים האחרים יש לי חשמל ואני יכול להטעין וכו.. בתפריט הבוט גם לא ניתן לראות שיש מכשירי USB מחוברים אלא אם הוא מחובר ל USB3 ותומך בו התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים מהיצרן וגם עדכנתי את הביוס אין לי שום סימנים צהובים במנהל ההתקנים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by h_yoav,

שלום יש לי מחשב נייד שהלך לו הסידי רום אז קנינו אחד חיצוני שמתחבר בusb עכשיו אני צריל לפרמט את המחשב מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה עם הכונן החיצוני כי הוא לא מזהה אותו בביוס כמו במחשבים החדשים כי הוא די ישן... שמעתי שאפשר לעשות דיסקט boot לסידי רום החיצוני אבל אני לא יודע איך... אם למישהו יש מאמר או יודע איך אני ישמח להסבר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום התקנתי לפני כחצי שנה אובונטו 18 על כונן של 128 GB SSD. יש במחשב שלי עוד כונן של 1 TB המחולק ל2 מחיצות-950 GB נתונים ו50GB שטח חסר תועלת (מאותחל לNTFS) אמש התעסקתי עם הצפנת כוננים ונתקלתי ב2 בעיות. הראשונה: כאשר אני מעלה את אובונטו, במקום להיכנס למערכת ההפעלה אני מקבל את השגיאה הבאה: Couldn't get size: 0x800000000000000e MODSIGN: Couldn't get UEFI db list Couldn't get size: 0x800000000000000e לאחר מכן במקום להעלות את מסך הכניסה עולה קונסול שחור עם פקודות מוזרות. כרגע אין לי אפשרות להשתמש במערכת ההפעלה כלל. העלתי אובונטו מיו אס בי, והבעיה השניה- יש לי גישה לכונן המערכת (128), אך כונן הנתונים שלי הוצפן (950) ואין לי מושג מה …

11. יש לי בעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה וממה זה נובע אז ככה: כשאני לוחץ על POWER על מנת להדליק את המחשב המנורות מסביב למארז נדלקות (והמחשב נראה לי נדלק) אך לא רואים שןם דבר על המסך אני עושה כמה פעמים RESTART וזה כל פעם משתנה לפעמים 7 פעמים אני עושה RESTART ואף יותר עד שבסוף אני רואה על המסך (החלק שרואים על המסך זה כאשר המחשב נדלק והעלת ה WINDOWS) אבל גם לאחר שרואים משהו על המסך ה WINDOWS עצמו לא עולה (אבל במצב בטוח הוא עולה תמיד) ושוב אחרי כמה פעמים של RESTART גם ה WINDOWS עולה במצב רגיל. יש לציין שאחרי שבפעם הראשונה רואים משהו על המסך (העלתה ה WINDOWS) כשאני עושה RESTART מאותה הפעלה והלאה המחשב תמיד מצליחלהשאר במצב של העלת ה WINDOWS אך שוב צריך ללחוץ RSTART עד שה WINDOWS …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מתחיל לשמוע שיר ביוטיוב או מדיה פלייר אחרי כמה דקות או כמה שירים המחשב ניתקע לי וגם אותו דבר עם סרטים אמרו לי לשדרג את הכרטיס מסך וזה לא עזר זה עכשיו יותר מהר ניתקע לי.. בבקשה תעזרווו ליי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Tommy,

יש לי זכרונות זהים 2 סטיקים של 512 מחברת KINGSTON כשעבדתי עם אחד הוא עבד על 1T אבל עכשיו כששתיהם מחוברים זה עובד על 2T למה? ויש לי בלוח אם 3 סלוטים והזכרונות ממוקמים בשני הצדדים...לא צמודים.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קניתי לפני כשבועיים מחשב חדש מאתר TMS וכאשר אני מנסה להתקין את ה- XP בשלב של אישור הרשיון של מייקרוסופט ע"י לחיצה על F8 לא גורמת להמשך ההתקנה. האם המחשב שקניתי אינו תקין (Sonata III 500) ? :s05:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Gimel,

חבר שלי קנה כרטיס 6800. רציתי לפתוח את הצינורות שלו וראיתי שיש לו דרייבר נורא ישן. התקנתי דרייבר חדש, שיחקנו 3 דקות ופוף! נשרף הספק והקפיץ את כל הבית... אני לא מאמין שיש קשר. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by azaz,

איך לדעת שיש צורב במחשב נייד?? כשאני פותח את "המחשב שלי" שבו את רואים את כל הכוננים מופיע 2...אחד כונן C והשני מתחתיו רשום כונן (DVD RW (D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, בזמן האחרון ( חודשים ) יש לי בעיה שהמחשב נתקע אקראית. לפעמים זה יכול להיות כשאני גולש באינטרנט, לפעמים זה יכול להיות שאחרי שהמסך נכבה הוא לא נדלק בלי הפעלה מחדש ( עכבר/מקלדת לא עובדים ), לפעמים יכול להיות ממש איך שהמחשב עולה, קרה לי פעם גם בעליה למצב בטוח, ממש עובד עצות. חשבתי בהתחלה שאולי זו בעיה עם העכבר והמקלדת, אבל חיברתי עכבר ידני והמחשב כאילו לא מזהה כלום ( כמובן שברגיל העכבר עובד ). אין לי יכולת להצביע על משהו ספציפי שגרם לבעיה. השינוי היחיד שאני זוכר במחשב בכמה חודשים האחרונים מסתכם בדרייבר של כרטיס מסך, אבל אני גם לא זוכר בוודאות שבדיוק אחרי שעדכנתי התחילו לי הבעיות. ה HD שלי לפעמים עושה קצת רעשים, הפעלתי היום בדיקת דיסק ( של ווינדוס, לפני שהמחשב עולה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by proevo4ever,

אז ככה המון פעמים שאני גולש ב GOOGLE CHROME פתאום הוא כותב לי דף שאינו זמין.. ושאני מריץ את הפקודה ipconfig /flushdns לאפס את ה CACHE זה מסתר בנוסף אתמול לא הצלחתי להתחבר לשרת של LEAGUE OF LEGENDS ואחרי שהרצתי את הפקודה זה הסתדר. ניסיתי להיכנס להגדרות במחשב ולהגדיר DNS של גוגל 8.8.8.8 אבל כלום.......... אני עם מודם של בזק וראוטר של TPLINK יש הצעות? זה משגע אותי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זו הבעיה: יש לי את הלוח אם הבא: gigabyte GA-P35-S3 וצירפתי תמונה של הלוח. ויש לי כרטיס מסך nvidia 8800 gt שהוא די מסיבי ויש לו מאוורר לא קטן. לכרטיס קול חיבור pci-e ואין לי מקום לחבר אותו כי בכניסה שמעל הכרטיס מסך אין לו מקום הוא לא נכנס ומתחת לכרטיס מסך לכניסה הראשונה הוא בכלל לא נכנס ובכניסה השניה מתחת הוא כל כך צמוד לכטיס מסך שהאוורור של הכרטיס מסך נחסם והטמפרטורה שלו עפה לשחקים לאחר שניות שהמחשב עובד וזה עוד במנוחה. מה עושים? קניה של לוח אם חדש אומרת הוצאה של אלפי שקלים כי אם כבר אני יקנה אז אני יקנה את הלוחות החדשים ואז זה כבר אומר זכרונות של DDR 3 מעבד חדש וכולי כי אין להם תמיכה אחורה ולא בא לי על ההוצאה הזאת עכשיו. איך אנשים שקנו את הכרטיס קול הזה חיברו אותו? [a…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by wais,

אוקי, יש לי כרטיס קול Creative Vibra 128 התקנתי את הדרייברים שבדיסק, אבל יש בעיה: אני לא יכול לשמוע שני קולות בו זמנית. כלומר, אני לא יכול לשחק ut ולשמו mp3 באותו זמן. הורדתי דריברים חדשים בתקווה שהבעיה תפתר, והיא אכן נפתרה, אבל הדריברים החדשים גורמים לסאונד ב enemy territory להדפק, כלומר הסאונד במשחק נשמע מקוטע ומחורבש, כמו קלטת שנדפקה 8) לפעמים בכלל לא שומעים סאונד ופתאום יש רעש אדיר :-\ התקנתי בחזרה את הדרייברים מהדיסק, והמצב חזר למצב הראשוני. מה אני עושה? נ.ב. בדרייברים החדשים הבעיה היא רק ב enemy territory, וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות של הסאונד ואפילו להתקין מחדש תמשחק, אבל זה לא עזר. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hthr,

המחשב הפסיק להקצות אות לכל הכוננים הנשלפים באופן אוטומטי, ואני צריך להקצות לכל כוננן שאני מכניס למחשב אות (דרך ניהול דיסקים) באופן ידני, וגם זה לא נשמר ברגע שאני מוציא אותו, ומכניס מחדש. מערכת הפעלה: ווינדוס 10

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם. שידרגתי לאחור נייד של דל (inspiron 1420) מויסטה לאקס פי. לצערי דיסק הריקברי של המחשב מגיע רק עם תוכנות המתאימות לויסטה ולכן נאלצתי להתחיל לחפש דריברים ברשת על מנת להחזיר את המחשב לתפקוד מלא. הבעיה היא שהתוכנה שאחראית לדריבר של הכרטיס קול לא מוכנה לעלות ונותנת את הודעת השגיאה אשר ניתן לראות בקובץ המצורף. בנתיים במנהל ההתקנים אין סימנים צהובים, אבל גם לא מצוין שום כרטיס קול ספציפי. כרטיס הקול הוא sigmatel 9228. אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור, אני כבר מותש מכל התהליך הזה. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי בקר USB לחיבור כוננים SATA IDE וכו יש לי כונן חדש WD 250 GB במנהל התקנים הוא מזוהה אבל בתור כונן לא מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חבר'ה.. חלק מהמשחקים נתקעים כאשר אני מזיז/מכוון את העכבר למעלה למטה ימינה שמאלה לא משנה לאן רואים תקיעות כאלה 'פריזים' זה קרה לי ב, Battlefield 3 וגם Medal Of Honor Warfighter. לא רואה שום סיבה שזה יקרה המפרט שלי: i5 3570K 3.4mhz p8p67 660gtx OC 2g - חדש מהיום 2x4 gskill ripjaws x 1600 (פועלים על 1600 עם XMP) TAGAN 700w לאחי יש מערכת I7 עם 260GTX וזה לא קורה... יש למישהו מושג למה? הכרטיס מסך נקנה היום אין לי מושג למה זה קורה (זה קרה גם עם כרטיס מסך קודם 6850 ומערכת i5 2400) תעזרו בבקשה תודה שבת שלום!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by chatin,

התקנתי WIN 7 ויש לי מדפסת HP 4500 משולבת . לאחר ההתקנה של המדפסת ( לפי ההוראות : להתקין ואז לחבר את הכבל באמצע מתי שזה מודיע ) המדפסת מופיע אבל ששלוחים להדפסה זה לא מדפיס . ומופיע הודעה ( מצורף קובץ) בבדיקה התברר שזה מפסיק את פעילת ה SERVICE Print Spooler הסרתי והתקנתי את המדפסת מספר פעמים וזה לא עזר ( גם החלפתי כבל USB ) גם שאני מפעיל ידני את ה SERVICE ברגע שנשלח הדפסה זה מופסק . במחשב XP זה מדפיס בלי בעיה . אגב בסריקת מסמך אין בעיות . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים