תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של hp גרסת pavilion dv4000, פירמטי אותו והתקנתי עליו win7u ולמרות זאת, חבורי ה-USB שלו רוב הזמן לא עובדים וכשבפעמים הנדירות שהוא עובד המחשב אומר לי שהחיבור הוא לא USB2 למרות שהם כן. למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב הכול טוב יפה, ואז אחרי 10 דקות,לפעמיים שעה,שתי דקות.. פתאום נתקע לי ה-USB ואני חייב לעשות ריסטרט בשביל שיפעל שוב... המקלדת שלי מחוברת לUSB האוזניות והמדפסת.. מישהו יודע מה לעשות.. תודה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב של HP- HP Pavilion 15-cs2001nj ולאחר שבועיים (ובמשך כמעט חודשיים) אני חווה המון ניתוקים מה-WIFI במחשב חשבתי בהתחלה שזו בעיה ברשת הביתית שלי אבל עם 2 מחשבים ניידים אחרים בבית זה עובד מעולה ואין ניתוקים אז אני מסיק שהבעיה במחשב שלי עכשיו - יש מצב ואני לא בטוח שזה מעדכון ווינדוס שעשיתי או שפשוט המתאם רשת במחשב נייד לא טוב - התקנתי את הדרייבר האחרון לפי HP וזה עדיין ככה 😕 מה הייתם ממליצים לעשות? איך לבדוק? טיפה מיואש, מחשב חדש ואי אפשר לעבוד
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בבית ראוטר של בזק מדגם: VEGN2610 משום מה היום (אני אפילו לא זוכר את הסיבה) רציתי לכבות את ה-WIFI ולחצתי על הכפתור הלא נכון להלן: מאז הרשת האלחוטית בתדר ה-2.4GHz (הרשת האלחוטית בתדר ה-5GHz עדיין תקינה - הקטע הוא שהיא לא מכסה את כל הבית והמדפסת לא מוצאת אותה) כל הזמן מנתקת ממנה מכשירים לאחר כרבע שעה של זמן חיבור, ולא מאפשרת חיבור חוזר, עד לאחר הפעלה מחדש של הראוטר, וככה זה חוזר על עצמו. אני אובד עצות, אלו הן הפתרונות שניסיתי ולא צלחו: 1. ניתוק הראוטר מהחשמל לחצי דקה ולהחזיר. 2. איפוס הראוטר. 3. ניתוק המודם לכ-25 דקות ולהחזיר. אם מישהו כבר נתקל בבעיה אשמח לעצה!
-
- 6 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי WINDOWS 7 64BIT וזיכרון 4GB אבל ה-WINDOWS מחראה לי שהוא רק משתמש ב3.87 ולא ב4 אך אני עושה שישתמש בכל הזיכרון ? אם יש למישהו מדריך לבעיה זאת אני שמח תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חזרתי מהבסיס אתמול אחרי ששבוע לא הייתי בבית, (כשבחמשוש שעבר המחשב פעל רגיל לחלוטין) והווינדוס פשוט לא עולה. צירפתי תמונה של ההודעה שמצורפת עם ה-boot. אני לא יודע אם זה הודעת שגיאה או לא, לא כתוב שם יותר מדי. נכנסתי ל-Bios והכל נראה תקין. אני לא יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה, אף אחד לא נגע במחשב מאז שעזבתי את הבית ועד שהדלקתי אותו אתמול. אני חושד שזה ההארד דיסק, אבל אני סתם מנחש. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
טוב,אני אתחיל מההתחלה... במחשב שלי: AMD Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit Windows XP SP2 [כולל 5 עידכונים הכי חדשים] היום בבוקר התקנתי את התוכנה POWER DVD [עותק חוקי לחלוטין אם אתם שואלים] במהלך ההתקנה המחשב נתקע [באופן מוחלט,רק ריסט עזר]... כשהפעלתי מחדש את המחשב,גיליתי שההתקנה היתה חלקית ושאין לתוכנה רג'יסטרי...לכן מחקתי את הקבצים באופן ידני ולא נותר שריד לתוכנה אולם,לאחר רבע שעה של גלישה באינטרנט המחשב נתקע שוב פעם. בפעם הבאה שהפעלתי אותו מחדש,מיד פניתי לאינטרנט והמחשב נתקע שוב פעם. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב,הרצתי בדיקת ווירוסים,וכמו כן גם עשיתי איחוי לדיסק [גם לכונן C וגם לכונן D] לאחר …
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חצי מהתפריטים הפו פתאום לאנגלית ללא סיבהה מיוחדת בבקשה עזרה דחוף
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לאחרונה תוך כדי כתיבה בוורד הוא נתקע לי ומופיע הודעה שהוורד נכבה ונסגרים כל מסמכי הוורד שהיו פתוחים ולאחר כמה שניות הוא פותח מחדש, אבל הרבה פעמים המחשב לא מצליח לשחזר את החומר. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד. חגית
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דרייברים הכרטיס הוא של חברת LEADTEK. שום דבר לא הועיל. הכרטיס נשאר על 325MHZ לליבה ו501MHZ לזיכרונות. כשזה אמור להיות 350MHZ ו700MHZ לזיכרונות. מה אפשר לעשות, עם דרייברים האחרונים של נוידיה זה לוקח אותו רק כ5600 רגיל וכנ"ל עם הדרייברים של XP המובנים. ניסיתי לעשות את הOC לתדרים של הULTRA ידנית עם COOLBITS אבל זה רק גרם להתרסקות המערכת שלי. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן חברים...צריך את עזרתכם אתמול בלילה המחשב עבד רגיל לא הייתה שום בעייה...היום לאחר הלדקה הווינדוס לא עולה ועולה ישר הbios בדקתי את החומרה והכל תקין לפני כל הדלקה יש צפצוף של מכשיר קטן שחברתי המסמל שהחומרה תקינה... החלטתי להתקין את הווינדוס מחדש כלא חשבתי על רעיונות לפתרון שאני מגיע לבחירה של איפה להתקין שני הכוננים ssd שבו מותקן הווינדוס ו hdd ריקים ורשום עליהם drive unlocated space בכונן השלישי של mve כן מזהו ככונן g ומראה ש130 גב בשימוש...איך יכול להיות ששתי הכוננים נמחקו או לא מזהוים כי בלוח אם בביוס כן מזהוים לי 2 הכוננים
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני כבר בערך חמש שעות משחק פינג פונג בין ההארד דיסק הקודם שלי לנוכחי ומנסה דברים שונים ללא הועיל.. אני ממש אודה למי שיפתור לי את הבעייה. אז ככה: יש לי לוח אם ישן עם חיבור IDE, ועד עכשיו היה מחובר אליו HD עם חיבור IDE. קניתי HD חדש עם חיבור SATA, ומתאם SATA ל IDE כדי שאוכל לחבר אותו ללוח אם (שוב, לוח אם ישן עם חיבור IDE ולכן יש צורך במתאם). אני מעונין להחליף לחלוטין את הHD הקודם, כלומר להוציא אותו מהמחשב. הבעייה היא שהBIOS (ולכן גם ההתקנה של הXP) לא מזהה את הHD. דגם הלוח אם: Gigabyte GA-8S648(-L אתר היצרן: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1680 ככה חיברתי: הHD סאטא מחובר למתאם עם כבל סאטא, והמתאם מחובר ללוח אם, ובנוסף המתאם מחובר…
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מחשב נייד חדש של חברת ASUS דגם ZENBOOK UX510UX - FI058T. המחשב הגיע ללא SSD רציתי להוסיף עצמאי. חקרתי, ראיתי, בדקתי שיש אפשרות להוסיף ללוח אם SSD m.2. אז הלכתי וקניתי את הSSD הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=918748 פתחתי את המחשב והתקנתי את הSSD בסלוט המיועד לו. אני מדליק את המחשב, נכנס לBIOS ומשום מה, הSSD לא מופיע לי בBIOS!!!! מה לא עשיתיי... איפה לא חקרתיייי... פקודות ודברים ומדריכים ודרייברים ועדכון לBIOS (ללא הצלחה כיוון שהBIOS שלי בעדכון האחרון שלו). ואני ממש הגעתי למצב של אובד עצות. מה שהכי מתסבך פה בעניין הזה, זהש אני מעלה את הווינדאוס דרך הHDD הרגיל, הSSD כן מופיע לי בניהול …
-
- 19 תגובות
- 12.8k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי כונן קשיח של 40 ג'יגה שהוא MASTER ויש לי עוד כונן של 5 ג'יגה שהוא SLAVE עכשיו אני מחבר אותם למחשב הכל בסדר אבל בביוס הוא רושם לי NOT INSTALLED על הדיסק הקשיח של ה4 ג'יגה... מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לפני כשבוע גיליתי שיש בעיה עם הכרטיס מסך שלי - אז הוצאתי אותו ושלחתי לאחריות והם החזירו לי אחד חדש. כשניסיתי לחבר אותו למחשב ולהפעיל אותו, הBios נתקע במסך מסוים, אשר בתחתית המסך היה רשום 6B38 (ולפי חיפוש בגוגל, זה קשור ליציאות USB מסוימות) ואכן כך היה - לפני כשלושה חודשים גיליתי שיש לי תושבת USB שבורה במחשב, אבל לא עשיתי עם זה כלום. כשראיתי שהמחשב ממש נתקע במצב ה6B38 ולא סר ממנו, ניסיתי להוציא את חיבור הUSB (ה2 הקדמיים) מלוח-האם, ומאז המחשב אף לא מגיע לBIOS. הוא נדלק ולא מציג שום נתונים למסך. * לפני שביטלתי את הUSB נתקעתי במסך ה6B38, לכן, כרטיס המסך עובד כשורה והבעיה לא בו. * ניסיתי גם להחזיר את הUSB, זה לא שינה דבר... * המאוררים עובדים כדרוש בכרטיס המסך ובמעבד. * ניסיתי …
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי עדכון של הביוס המחשב לא עולה מוצג מסך שחור וזהו איך אפשר לחזור לביוס הקודם או להתקין ביוס אחר על הלוח (abit(
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצורפת למטה ההודעה המקורית, למרות ששיניתי את הנושא כי נתקלתי בבעיה בשלב יותר מוקדם וכל השאר לא חשוב... כאשר אני עושה auto detect בביוס לאחד משני המקומות של הSATA הביוס פשוט קופא... הדבר לא מאפשר לי להתקין את ההארד דיסק החדש שלי... עידכון ביוס לא עזר, הלוח אם דפוק? כמו כן יש לי כרטיס PCI SATA, השימוש בו יפגע קשות בביצועים, נכון? עריכה - אהה, עדכנתי לביוס העדכני ביותר והבעיה לא נפטרה...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס דיסק לכונן (כל דיסק), המחשב נכבה והנורה הירוקה מהבהבת כמו כשמכניסים את המחשב למצב המתנה. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרון ddr2 נוסף ואני פשוט לא מצליח להכניס אותו לסלוט. וידאתי שאני מכניס אותו בהתאם ל"חור" ששמבדיל בין הכנסה נכונה ולא נכונה. אני מצליח להכניס את הזיכרון כחצי דרך אבל הוא מתעקש לא להיכנס יותר, כנ"ל עם הזיכרון הקודם. כשאני מנסה להכניס את הזיכרון נשמע כאילו יש חול בתוך הסלוטים הפנויים - אף פעם לא השתמשתי בהם. הוצאתי והכנסתי את הזיכרון הקודם בקלות לסלוט שלו ושם לא שומעים כאילו זה מלוכלך. ניסיתי לנקות עם לחץ אוויר, למרות שזה לא נראה מלוכלך. הצלחתי גם להכניס את הזיכרון החדש בסלוטים שהיו בשימוש די בקלות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
מה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי DVD של SAMSUNG עד לפני כחודשיים הכול היה טוב ויפה אני והוא הסתדרנו מצויין אבל אז מישהו (לא אני) שם סרט מZONE אחר עכשיו אני ידעתי שבאופציות של ההתקן הנ"ל היה רשום בפירוש שאי אפשר להעביר ZONE יותר ממספר פעמים מוגבל מישהו ניצל את הפעם האחרונה ותקע אותי על ZONE לא ישראלי מאז עברתי כמה וכמה פירמוטים ואפילו החלפתי מספר רכיבים במחשב (לוח אם, והוספת זיכון) אבל הDVD בשלו לא מוכן לנגן שום דבר שלא מיועד להרצה על נגן אמריקאי (ZONE1) הקיצר יש למישהו פתרון לבעיה הזו? אחרי הכל למה קניתי DVD אם לא בישביל לראות סרטים :-\
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במנהל משימות רשום לי הניצול הזיכרון הוא 80% וכל התוכניות סגורות מלבד הEXPLORER ICQ ו-YAHOO MESSENGER.... ואני שאני מפעיל רק אחד מהם זה עושה לי ת'"אל תשלח" וסוגר ת'תוכנה(כמובן).... דייומ!!!מה עושים במצב כזה? נ.ב יש לי מערכת הפעלה ויסטה(אם זה מוסיף משהו) תקסה אחים שלי.רק אל תבאסו..תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הEXPLORER כל 5 שניות מאתחל את עצמו ללא שום סיבה! יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?! אשמח מאוד לעזרה! -תודה.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-