תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
-
כשהחלפתי לוח אם גם אז לא הייתה תצוגה . רק לאחר החלפת סדר של הסטיקים של הזיכרונות עלה POST . כשהחזרתי חזרה ללוח אם החדש שוב אותה בעיה אין פוסט . למה ? מה נסגר עם החומרה המחורבנת בארץ ישראל היפה והקדושה ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחיל להתקע לי המחשב בכל מני סיטואציות. בהתחלה הוא היה נתקע כמה שניות אחרי ההפעלה, אחרי ניקוי בסיסי של המחשב הוא התחיל להתקע רק בעת ניגון סרטים. כשפתחתי אותו וכיוונתי אליו מאוורר חיצוני הוא הוא לא נתקע בכלל מה שגרם לי לחשוב שזאת תקלה שקשורה בטמפרטורה ובניקיון. פתחתי את המחשב ואחרי ניקוי יסודי הבעיה לא נעלמה אלא רק לקח למחשב יותר זמן להתקע. בדקתי טמפרטורות והן יחסית גבוהות (60-70 מעלות), אני לא יודע מה יכול לפתור לי את הבעיה.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב החליט לא להתחל, כאשר אני פותח אותו, הוא עושה רעש כאילו הוא עובד, אבל שום דבר. גם אין את הצפצוף מהלוח אם. כשאני מוציא את הבטרייה מהלוח אם לכמה דקות, זכרונות ואת הדיסק הקשיח, הוא ברוב הפעמים כן עולה, אבל כאשר אני מכבה את המחשב, שום לא עולה ושוב צריך לחזור על אותה פעולה של הוצאה (ולפעמים גם אחרי שאני עושה את זה, זה לא עובד. ) חשוב לציין שברגע שיש את הצפצוף מלוח האם, המחשב עולה תמיד. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ??? מדובר במחשב דיי ישן, AMD 3000+, זכרון 512 מגה של קינגסטון, הארד דיסק של היט'אצי deskstar 80GB, לוח אם של ABIT
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
החלפתי מסך ורציתי לחבר את המסך הישן למחשב של ההורים שלי דרך הDVI (הכרטיס מסך הוא Geforce 5200 AGP) משום מה התמונה נעלמת אחרי כמה דקות לאחר שWindows עולה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה גם לא עזר האם יש עוד משהו שכדאי לבדוק לפני התקנת המערכת מחדש? יכול להיות שמדובר בתקלת חומרה שמשפיעה רק על מצבים גראפים ? (עד שהווינדוס עולה תמיד רואים תמונה).
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חברים, אני חייב עזרה. קניתי באטלפילד2, המחשב שלי עומד בכל הדרישות, באתר של can you run it המחשב שלי עומד בדרישות במקסימליות של הדרישות ה'מומלצות'. אחרי שסיימתי להתקין, הפעלתי מחדש את המחשב , הפעלתי את המשחק, הופיע מסך כחול, ועשה ריסטרט מישהו שמע משהו דומה פעם? מישהו יודע מה לעשות? ...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב. בעת הפעלת המחשב הוא נדלק נכבה לשנייה ואז משמיע צפצוף שהכול תקין ואז מעלה את המסך ואת הביוס. בזמן האחרון יש לי בעיה שלאחר הדלקה הוא נכבה אבל במקום להתעורר אחרי שניה הוא פשוט נתקע אין צליל והמנורה מחווה שמחשב חושב. כיבוי מלא וניסיון שני או שלישי לפעמים מצליחים להפעיל את המחשב. מפרט המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2733 MHz (8 x 342) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award (07/19/07) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (10…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא נכבה אחת לכמה זמן, ללא כל התראה מוקדמת, לרוב בעת שימוש ולא במצב המתנה. אני חושד שהבעיה היא בקירור (Thermaltake V1) של המעבד(Q6600). לא מזמן שמתי לב שאחד הפינים שלו שבורים, וייתכן שהוא אינו נצמד כמו שצריך למעבד ומכאן נובעת הבעיה. מצורף פרינט סקרין מEVEREST, הטמפרטורות נראות ממש מוזרות. אשמח לקבל עזרה, מה ניתן לעשות ואם צריך קירור חדש, אשמח לקבל המלצה לאחד טוב. תודה רבה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לראות משהו בYOUTUBE .. פתאום המסך נהיה שחור לשניה ושהוא חזר למצב הרגיל כתוב למטה ליד השעון במשולש צהוב NVIDIA Windows kernel mode driver version 258.96 מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה עכשיו למרות שהוא אומר שזה "בהצלחה" אני רואה את הסרטו ביוטיוב כמסך ירוק.. זה קורה על כל סרטון שאני נכנס אני רואה שניה ממנו ואז זה הופך להיות ירוק תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח בן כמה שנים טובות של SeaGate - Barracuda SATA V 120GB, Model ST3120023AS, ולפני כחודש קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק חדש, אך כשאני מחבר את הישן (במקום החדש, עם הכבלים שיש במחשב החדש) המחשב פשוט לא מזהה אותו. הלכתי ל-BIOS ונכנסתי לאיזו אפשרות של Boot Device או משהו בסגנון, וזה הראה לי רק את הצורב. אני לא מתכוון להשתמש בדיסק הישן גם אם הוא יעבוד שוב, רק כמה דברים שיש בו קצת חשובים לי, ברגע שאני אעביר אותם הוא הולך ישירות לפח. האם יש דרך כלשהי שעשויה להציל את ההארד דיסק הישן כדי שאוכל להעביר נתונים בפעם האחרונה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מבצע בדיקת PRIME במצב של BLEND כלומר הרבה זיכרון נבדק אז המחשב ניתקע . בכל שאר המצבים הכל עובד סבבה ואין שום בעיות ! המחשב לא מתחמם ולא כלום ,2 גיגה זיכרון פנימי עללוח של GIGABYTE P35 מעבד Q6600 ו8800GT . יש רעיונות ?בדיקה של MEMTEST לא העלתה כלום !
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד LENOVO T6500 כרטיס מסך NVIDIA 105M מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וכל פעם שאני מפעיל משחק קצת כבד כמו GTA או ASSASIN הוא עובד 2 דקות ואז נכבה לגמרי מה ניתן לעשות
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום הפין של כניסת החשמל במחשב נייד acer aspire 9302 נשבר. שאלתי: האם צריך להחליף בדגם זה את כל לוח האם או שאפשר לקנות את החלק השבור (עם התושבת שלו) אם הוא מתחבר ללוח האם בכבל. עלויות משוערות ? מקומות לרכישה / תיקון ? אודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב יש לי צפצוף כזה ארוך ואחריו כמו סירנה ויש על הלוח אם כזה מסך קטן שמופיע עליו פעם אחת ER ופעם אחת C1. ובנוסף המחשב גם לא מזהה את המסך ככה שאני לא רואה שום דבר על המסך. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לפורום HWZ לאחרונה (שבוע - שבועיים האחרונים) קיימת אצלי בעייה שהמחשב שלי מתחמם ב-20 מעלות יותר מהטמפרטורה שהיתה כשקניתי את המחשב. את המחשב קניתי בתחילת החופש הגדול, והטמפרטורה של המעבד היתה בסביבות ה-29-30 מעלות והכרטיס מסך היה בסביבות ב-24-25 מעלות. היום הכל התחמם ב-20 מעלות יותר, המעבד שלי מגיע ל-50 מעלות ובמשחקים (BC2) מגיע ל-60 ואפילו 65! הכרטיס מסך היום מגיע ל-38 מעלות בלי מאמץ ו-48 מעלות במשחקים. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad CPU Q 8300 2.5 GHz 2GB RAM ,2.5 GHz Nvidia Geforce GT220 בדקתי את הטמפקטורות עם HWMONITOR לאחר שקיבלתי ירידות FPS מטורפות במהלך המשחקים שלי ורציתי לראות מה הסיבה. כמובן כשפתחתי את המחשב הוא היה לוהט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו, כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, אני לא רואה את המסך הראשון ואת כל מה שהולך לפני ה-BOOT, רק כשהווינדוס עולה המסך נדלק. אוקיי, עם זה אני יכול לחיות וזה לא הפריע לי עד עכשיו. כשאני משנה את הרזולוציה במשחקים מסוימים, המסך גם נכבה. אמרתי פסדר שטויות אז נשחק על רזולוציה מסוימת במקום על אחרת. אתמול התקנתי COD MW2 וכשאני פותח את המשחק המסך פשוט נכבה. זה הקש ששבר את גב הגמל. איך אני פותר את הבעיה הזאתי? חשבתי אולי אם אני אעשה RESTORE DEFAULT ב-NVIDIA CONTROL PANEL זה יעזור, עשיתי ולא ראיתי שינוי. תודה רבה לעוזרים וחג שמח. עריכה: אה, יש לי מסך של Viewtech 19 אינץ'.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש ייעוץ לגבי סיבות אפשריות לבעיית מדפסת. מדובר ב-HP2483 חדשה שעובדת בצורה תקינה בחיבור נסיון שנעשה לכמה מחשבים. הבעיה היא בחיבור למערכת XP על מחשב מסויים שבה למסך התגובה לפקודת הדפסה ולהדפסה עצמה לוקח לפעמים עד דקה. ברור שהבעיה במערכת אבל איך אפשר לדעת מה הסיבה? הסרה והתקנת דרייבר, הן מהתקליטור המצורף והן מהרשת, לא מועילים ותמיכת HP די הרימה ידיים. ד"א, המדפסת חוברה למחשב חדש לגמרי אבל המערכת (XP) הבעייתית שהועברה אליו מהמחשב הישן ממשיכה לא להגיב כראוי. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חברה אתמול התקנתי IDM ומשם אני מוריד סרטים , עליתי לישון בלילה השארתי את המחשב דלוק ובבוקר אני רואה שהיה מסך כחול זה הניתוח של הקובץ בבקשה תעזרו לי: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שהתחילה ליפני כשבוע. שאני מדליק תמחשב בפעם הראשונה אז אחרי טעינת הווינדויס ( אני על XP) המסך ניהיה שחור וכאילו המסך מנסה למצוא תמחשב רושם לי DIGITAL\ANALOG . לאחר שאני עושה ריסט למחשב הכל עובד בסדר... *עידכנתי אתמול את הדריברים של הכרטיס מסך, וזה לא עזר, כניראה החומרה תקינה. לעזרתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב. בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST. כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו: *יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד 1. עובר פוסט עם 2G 2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL 3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL 4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL 5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNEL בדיקות שעשיתי: * בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים. * כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים. בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים. מה שלא עובד זו התצו…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחשב Pentium 4 , ללא כרטיס מסך יעודי. יש לי קריסה של התצוגה. למשל - כאשר אני משתמש במחשב, באופן רגיל, לפתע אני מקבל מסך שחור, ושאר ציורים מעניינים (פסים לבנים שנעים מעלה ומעטה, וכן הלאה). האם הבעיה במעבד הגרפי? האם יש בכלל מעבד גרפי במעבדי אינטל שבהם הכרטיס מסך הוא built-in? אשמח לשמוע עצות, כי אני ממש לא רוצה להחליף עכשיו מחשב :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי איזה תקלה מוזרה המחשב שלי לא בדיוק נכבה אלה הוא "קופא" כל המחשב עושה פריז אין עכבר אין מקלדת אין כלום...... התמונה קפואה גם, הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסיט (מהקפתור לא מהווינדוס עצמו) לדעתי זה הלוח אם יש איזה דרך לבדוק את זה (ב-EVENT VIEWER) לא רשום כלום כלום. החלפתי כרטיס מסך, מאורר, יש לי ספק כח חזק 550 של חברה מאד טובה , אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים. האשה סיפרה שהמחשב נכבה לה. למחרת זה קרה שוב ולמחרת פעמיים. היום ניסיתי לפתור את הבעיה וזה קרה שוב. ושוב ושוב כל פעם יותר מהר. הבעיה: מחשב פנטיום 4 בן ארבע. הספק בן שנתיים. כשהוא נכבה האורות על המארז דולקים, כך גם במאווררים, אבל הסידי לא עובד. כך גם העכבר, המקלדת והמסך. מה הספקתי: זה קורה גם כשכל מה שמחובר למחשב מנותק (חוץ מעכבר/מקלדת ומסך). לא התקנתי שום דבר חדש. זה לא וירוס. אני משתגע! תיכננתי לקנות מחשב חדש אבל לא מחר, ואת הנוכחי רציתי להעביר להורים שלי. נתתי לו לנוח שעה ועדיין הוא נכבה אחרי דקה. המאוורים עובדים כולם - ספק, מעבד ומארז. כדי להדליק אותו אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור ואז מדליק רגיל. אני כבר חשבתי להוריד תוכנית ניתור לחום א…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחשב חדש של אינטל (E5500, G31) שהיה אמור להיות במהירות 2.8 GHz מציג מהירויות שונות, תלוי מי המדווח. עם אתחול המחשב מופיעה מהירות 1.8 ג"ה. במערכת חלונות XP מופיע 2.8 ג"ה. בתוכנת האבחון אברסט מופיע שוב 1.8 וב- CPUz בכלל המהירות משתנה כל כמה שניות, המכפלה מתחלפת בין 6 ל-9 וכך מתקבלות שתי מהירויות 1.2 ו-1.8 ג"ה בהתאמה. כפי שציינתי, המחשב חדש לגמרי. יש איזשהו הסבר לכל זה ומהי המהירות האמיתית? האם לשקול החזרת המחשב? בתודה מראש על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום , יש לי רמקולים במחשב הם עובדים טוב אתמול לקחתי מאח שלי כרטיס קול חיצוני וחיברתי אותו לרמקולים ואחרי זה ניתקתי אותו ופתאום לא עובד לי רמקול אחד הוא עושה רעשים. אחר כך לקחתי עוד פעם את הכרטיס קול הזה ועובד וניתקתי עוד פעם אותה בעיה איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-