תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו, כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, אני לא רואה את המסך הראשון ואת כל מה שהולך לפני ה-BOOT, רק כשהווינדוס עולה המסך נדלק. אוקיי, עם זה אני יכול לחיות וזה לא הפריע לי עד עכשיו. כשאני משנה את הרזולוציה במשחקים מסוימים, המסך גם נכבה. אמרתי פסדר שטויות אז נשחק על רזולוציה מסוימת במקום על אחרת. אתמול התקנתי COD MW2 וכשאני פותח את המשחק המסך פשוט נכבה. זה הקש ששבר את גב הגמל. איך אני פותר את הבעיה הזאתי? חשבתי אולי אם אני אעשה RESTORE DEFAULT ב-NVIDIA CONTROL PANEL זה יעזור, עשיתי ולא ראיתי שינוי. תודה רבה לעוזרים וחג שמח. עריכה: אה, יש לי מסך של Viewtech 19 אינץ'.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש ייעוץ לגבי סיבות אפשריות לבעיית מדפסת. מדובר ב-HP2483 חדשה שעובדת בצורה תקינה בחיבור נסיון שנעשה לכמה מחשבים. הבעיה היא בחיבור למערכת XP על מחשב מסויים שבה למסך התגובה לפקודת הדפסה ולהדפסה עצמה לוקח לפעמים עד דקה. ברור שהבעיה במערכת אבל איך אפשר לדעת מה הסיבה? הסרה והתקנת דרייבר, הן מהתקליטור המצורף והן מהרשת, לא מועילים ותמיכת HP די הרימה ידיים. ד"א, המדפסת חוברה למחשב חדש לגמרי אבל המערכת (XP) הבעייתית שהועברה אליו מהמחשב הישן ממשיכה לא להגיב כראוי. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חברה אתמול התקנתי IDM ומשם אני מוריד סרטים , עליתי לישון בלילה השארתי את המחשב דלוק ובבוקר אני רואה שהיה מסך כחול זה הניתוח של הקובץ בבקשה תעזרו לי: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שהתחילה ליפני כשבוע. שאני מדליק תמחשב בפעם הראשונה אז אחרי טעינת הווינדויס ( אני על XP) המסך ניהיה שחור וכאילו המסך מנסה למצוא תמחשב רושם לי DIGITAL\ANALOG . לאחר שאני עושה ריסט למחשב הכל עובד בסדר... *עידכנתי אתמול את הדריברים של הכרטיס מסך, וזה לא עזר, כניראה החומרה תקינה. לעזרתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב. בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST. כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו: *יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד 1. עובר פוסט עם 2G 2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL 3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL 4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL 5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNEL בדיקות שעשיתי: * בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים. * כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים. בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים. מה שלא עובד זו התצו…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחשב Pentium 4 , ללא כרטיס מסך יעודי. יש לי קריסה של התצוגה. למשל - כאשר אני משתמש במחשב, באופן רגיל, לפתע אני מקבל מסך שחור, ושאר ציורים מעניינים (פסים לבנים שנעים מעלה ומעטה, וכן הלאה). האם הבעיה במעבד הגרפי? האם יש בכלל מעבד גרפי במעבדי אינטל שבהם הכרטיס מסך הוא built-in? אשמח לשמוע עצות, כי אני ממש לא רוצה להחליף עכשיו מחשב :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי איזה תקלה מוזרה המחשב שלי לא בדיוק נכבה אלה הוא "קופא" כל המחשב עושה פריז אין עכבר אין מקלדת אין כלום...... התמונה קפואה גם, הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסיט (מהקפתור לא מהווינדוס עצמו) לדעתי זה הלוח אם יש איזה דרך לבדוק את זה (ב-EVENT VIEWER) לא רשום כלום כלום. החלפתי כרטיס מסך, מאורר, יש לי ספק כח חזק 550 של חברה מאד טובה , אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים. האשה סיפרה שהמחשב נכבה לה. למחרת זה קרה שוב ולמחרת פעמיים. היום ניסיתי לפתור את הבעיה וזה קרה שוב. ושוב ושוב כל פעם יותר מהר. הבעיה: מחשב פנטיום 4 בן ארבע. הספק בן שנתיים. כשהוא נכבה האורות על המארז דולקים, כך גם במאווררים, אבל הסידי לא עובד. כך גם העכבר, המקלדת והמסך. מה הספקתי: זה קורה גם כשכל מה שמחובר למחשב מנותק (חוץ מעכבר/מקלדת ומסך). לא התקנתי שום דבר חדש. זה לא וירוס. אני משתגע! תיכננתי לקנות מחשב חדש אבל לא מחר, ואת הנוכחי רציתי להעביר להורים שלי. נתתי לו לנוח שעה ועדיין הוא נכבה אחרי דקה. המאוורים עובדים כולם - ספק, מעבד ומארז. כדי להדליק אותו אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור ואז מדליק רגיל. אני כבר חשבתי להוריד תוכנית ניתור לחום א…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחשב חדש של אינטל (E5500, G31) שהיה אמור להיות במהירות 2.8 GHz מציג מהירויות שונות, תלוי מי המדווח. עם אתחול המחשב מופיעה מהירות 1.8 ג"ה. במערכת חלונות XP מופיע 2.8 ג"ה. בתוכנת האבחון אברסט מופיע שוב 1.8 וב- CPUz בכלל המהירות משתנה כל כמה שניות, המכפלה מתחלפת בין 6 ל-9 וכך מתקבלות שתי מהירויות 1.2 ו-1.8 ג"ה בהתאמה. כפי שציינתי, המחשב חדש לגמרי. יש איזשהו הסבר לכל זה ומהי המהירות האמיתית? האם לשקול החזרת המחשב? בתודה מראש על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום , יש לי רמקולים במחשב הם עובדים טוב אתמול לקחתי מאח שלי כרטיס קול חיצוני וחיברתי אותו לרמקולים ואחרי זה ניתקתי אותו ופתאום לא עובד לי רמקול אחד הוא עושה רעשים. אחר כך לקחתי עוד פעם את הכרטיס קול הזה ועובד וניתקתי עוד פעם אותה בעיה איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
המחשב התחיל לעשות בעיות ולקרוס אחרי כמה זמן הוא גם משמיעה סידרה של צפצופים לפני שהוא מתכבה טו דים טו דים טו דים טו דים וככה הלאה בהתחלה חשבתי שהוא מתחמם הוחלף מאוור למעבד , הוחלף ספק , הוחלף הארד דיסק אני כבר לא יודע מה לעשות...
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה הטמפ' התקינה של מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח בזמן מנוחה? ובזמן מאמץ? למה בכונן קשיח אחד יש קטגוריה Assebly ובשני יש גם אותו וגם Air flow? מה אומרת בעצם כל אחת והאם זה תקין? ולמה המעבד מחולק ל- Core#0 ו- Core#1? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת המחשב שלי היא: מעבד E8400 לוח GigaByte EP45DS3R זיכרון 4GB 800MHZ OCZ כרטיס מסך Sapphire ATi HD4850 ספק Corsair 650 עושה רושם שהמחשב נהיה איטי לאחר כחצי שעה של משחקים NBA2K10, Virtua Tennis אחרי כמה זמן הגרפיקה מתחילה להיות איטית ולא רציפה. בטניס - כבר קשה לראות כדורים מהירים... בבדיקה של 3DMARK ציון 10660 בבדיקה של PCMARK ציון 6733 לא יודע להשוות עם אחרים עם תצורה דומה... מה אתם חושבים? יש בעייה? ניסיתי ב XP וגם ב WIN7, אותה בעייה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון של 2GB 800HZ על המחשב. רציתי להוסיף לו עוד כרטיס, והוצאתי כרטיס קצת יותר ישן של 500 MB DDR400 כשהדלקתי את המחשב אחרי שחיברת את הכרטיס השני, הוא השמיע ציפצופים, ולא התחיל לעבוד. אני מניח שזה בגלל שהכרטיסים לא תואמים אחד לשני, אבל לא באמת בטוח. האם יש דרך לחבר את הזיכרון השני בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 ישן. כבר הרבה זמן יש לו ציפצוים מעצבנים. התדירות של הצפצופים עולה ככל שהכרטיס מסמך מתאמץ יותר(משחקים קלים, סרטים), גלישה באינטרנט כמעט ואין. אך אני יכול לבדוק האם הבעיה היא הכרטיס מסך או בלוח אם? האם אפשר לנתרל את הציפצוף של הלוח אם? תודה,
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי לכולם הפעלתי עכשיו לראשונה את הלפטופ החדש שלי ASUS A52JC ובזמן שהוא העלה את שולחן העבודה, אחרי כל ההגדרת שפה והכל ירדתי למטה וחזרתי אחרי 10 דקות בערך כשחזרתי ראיתי שהלפטופ מציג מסך כחול שרשום בו שארעה שגיאה בהפעלת וינדוס, אם אני רואה את ההודעה הזאת בפעם הראשונה אז לפעיל את המחשב מחדש אם זו לא הפעם הראשונה ,לנסות לראות אם התקנתי משהו או לנתק התקן חיצוני. כנראה שהמסך הכחול חיכה כמה דקות ואז היה כתוב שהוא מבצע התקנת דיסק גיבוי משו כזה.. ניסיתי לכבות את המחשב בכפתור הפעלה, הוא לא מגיב לכלום, לא לאנטר לא לשום דבר מה אני עושה?!?! תודה ???
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מהניילון כולל מסך חדש וכאשר התחלתי להתקין את הווינדוס כל כמה זמן המסך נכנס למצב שינה ואני לא יכול לראות מה מצב ההתקנה ופשוט אי אפשר לעבוד עם המחשב, הפתרון היחיד זה לכבות פיזית את המחשב ולהדליק אותו אבל אז כשעשיתי זאת הווינדוס התחיל להעלות והקפיץ שגיאה כי כנראה לא הושלמה ההתקנה וכל מיני דברים, המצב הזה בלתי נסבל וגם כשהחלפתי למסך אחר הישן יותר זה גם ככה וזה ממש לא נוח לאחר שתארתי את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי עם שני הדברים : 1) איך אפשר למחוק כל את המידע מההראד דיסק ו(ממש מחשב חדש) ולהתחיל להתקין את הווינדוס - פשוט לחזור למצב שבו קבלתי את המחשב, כי פשוט כרגע הווינדוס פשוט לא עולה ואני לא מצליח להתקין מחדש כי המחשב נכנס למצב שינה באמצע. כרגע מו…
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד-דיסק ש"תקתק עצמו למוות" ואני רוצה לחלץ ממנו קבצים שחשובים לי. האחריות עליו כבר פגה תוקף מזמן. איך עושים את זה, איפה וכמה נזק לכיס? תודה וחג סוכות שמח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אקצר, כדי לא להלאות: 1. מסך הלפטופ שלי (Lenovo N100) החל להציג פסים מאוזניים - תצוגה לקויה. 2. רכשתי כבל ווידאו חדש - בתקווה שהבעיה היא אכן בכבל. 3. הבעיה לא נפתרה. 4. רכשתי מסך חדש - בתקווה שהבעיה היא המסך. 5. הבעיה לא נפתרה, ועדיין, כל שהמסך מציג זה אור לבן. 6. כעת אני שוקל לרכוש inverter, אבל, וזה אבל גדול - עלה לי רעיון: חיברתי את המחשב למסך חיצוני, והרצתי Linux Puppy (אל תשאלו כרגע למה, אבל לא הייתה לי מערכת הפעלה על המחשב) הרצתי Puppy כי ידעתי כבר מראש שכאשר puppy עולה, המסך החיצוני יבוא לחיים, ויפעל (עד לאותו זמן לא הייתה לי אפשרות לראות כלום דרך המסך של הלפטופ). 7. הנה ווידאו - והוא הסיבה שאני כאן שואל את השאלה - שממחיש את מה שקרה כאשר אכן puppy עלה: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי כניסות מסוג ESATA במחשב בנייח ועד לאחרונה מעולם לא הייתי צריך אותם. עכשיו כשאני צריך אותם אני מגלה ששתיהם לא עובדות יש לי לוח אם מסןג P5Q DELUX של ASUS וכל הדרייברים מותקנים. אשמח לעזרה איך אני יכול לבדוק מה לא בסדר ואיפה ? תודה מראש טל.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה היא כרטיס מסך ATI 5770 לא מעביר לטלוויזיה תומכת ודרך כבל תומך DEEP COLOER + X.VCOLOER הכוונה לסרטים + אינטרנט ברצוני לציין ששבוע קודם לכן הלך ספק כוח , כרטיס מסך התחיל להעלות בחום 80 מעלות ( בפתיחת מחשב ) והיה צריך לשים משחה טרמית שפתר בעיה זאת ניסיתי 2 כרטיסי מסך שניהם כבר לא מעבירים על לוח האם את מערכת צבעים זאת השאלה איך ניתן לבדוק את הלוח אם בחומרה היכן הפגם לתקלה יחודית זאת ?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
היי, לפני הכל, מידע חומרתי רלוונטי: - Windows 7 Ultimte x32bit - 3.0 GB זיכרון RAM. - סוג כרטיס מסך: VIA Chrome9 HC IGP Prerelease WDDM 1.1 - מסך: Samsung SyncMaster T220. האמת שהבעיה היית קיימת גם כשהיה לי Windows XP... אבל עכשיו עם Windows 7 זה ממש מציק לי. אז מה הבעיה? המסך מודיע לי שהרזולוציה המומלצת למסך היא: 1680x1050. אבל ברשימה של הרזולוציות אין את הרזולוציה המומלצת הזאת: אתמול בלילה היה איזה רגע שפתאום המסך זוהה כמו שצריך והרזולוציה שונתה לבד לרזולוציה המומלצת... מאוד אהבתי את איך שזה נראה. אבל אחרי שעשיתי ריסט רגיל זה חזר לרזולוציות שהייתה קודם... חשוב להדגיש שעדכנתי את כל הדרייברים של המסך... יותר מפעם אחת.. וגם הורדתי את כל העדכונים שהיו ב Windows …
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול יעודי מסוג ASUS Xonar Essence STX, ומאז שהוא הגיע בערך אני חווה איתו כמה וכמה בעיות. אשתדל לפרט. הבעיה הבולטת והמציקה ביותר כרגע היא שלפעמים (אוקיי, אנסח זו אחרת- לפחות פעמיים ביום) הסאונד פשוט נתקע על קטע מסויים ואין אפשרות לסדר את זה בשום אופן אלא על ידי ריסט (אפילו ניתוק לא עוזר, כל הווינדוס DOWN ורק חלון ההתחברות ברקע והסאונד המקוטע עדיין ברקע, מה ששולל בעיית דרייברים כלשהי)- או מעבר לכרטיס קול האוןבורד כמקור ואז לא שומעים דבר. בדרך כלל כשזה קורה זה גורם לכל מיני קראשים בתוכניות, לא ברור למה. (עבודה עם הכרטיס האון-בורד לא גורמת בעיות כאלו) זה קורה הרבה (אבל לא רק) כשאני מעביר בהגדרות כרטיס הקול בדרייבר שיקלוט את היציאה של מגבר האוזניות (מקור אוזניות) …
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והתקינו לי בו וינדוס 7 מקורי 64 BIT. המחשב רץ חלק חוץ מבעיה כזאת, לפעמים כשאני מכה ומדליק אותו הוא מציג לי מסכים כחולים... צילמתי אותם שתיראו. מה הבעיה? הכל חדש, לא נגעתי בכלום, חוץ מהמסך הכחול שזה עושה בהפעלה של הוינדוס מדי פעם, המחשב רץ חלק ולא קורס. http://www.siz.co.il/my.php?i=zoa0ykdyd1dn.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=uz5ztjjdtkob.bmp אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ניסיתי להתקין ווינדוס 7 על המחשב (דרך הביוס) לאחר שאני בוחר שפה ומתחיל את ה SETUP הוא חושב איזה 10 דק' ואז הוא נותן לי את ההודעה הבאה: ניסיתי עם דיסק התקנה אחר וגם עם כונן אחר והבעיה חוזרת... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-