עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maozasaf,

יום בהיר אחד הדלקתי את המחשב והתחילו בעיות איתחול . המחשב הוא נייח בן שנה פלוס עם כונן מערכת ssd ועוד כונן רגיל. לוח אם של אסוס. בביוס לפעמיים יש זיהוי כוננים לפעמים אין. מידי פעם המחשב היה מצליח לעלות רק אחרי הוצאת הסוללה של הביוס . הלך לוח אם? (יש אחריות יצרן 3 שנים). אשמח לעזרה לפני שהולך למעבדה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eliad3d,

אהלן, לאחר שהתקנתי תוכנה שתראה לי טמפרטורה מהאתר של NVIDIA בשם nTUNE. התרחשה בעיה קטנה ב לוח בקרה של הכרטיס מסך. הכ.מסך הוא 8800 GTS של BFG אם זה עוזר . מחקתי את ה nTUNE והבעיה נשארה . הלוח בקרה לא מראה לי את התוכן של כל לשונית - דף ריק עם לשוניות בצד. תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אז ככה אני אפרט את המפרט מחשב שלי לאחר מכן את הבעיה. לוח אם : gigabyte z370 ultra gaming זיכרונות : 16gb כרטיס מסך : msi rtx3070 נעבד : i7 8700k מסך : gigabyte arous 27 - 2k מערכת הפעלה : WIN11 אז ככה בשלושת העדכונים האחרונים של הכרטיס מסך , לאחר הסיום הרזולוציה הופכת להיות ענקית ללא אופציית שינוי . זה קרה בראשון וחזרתי אחרוה שיצאו עוד ניסיתי שוב ללא הצלחה , יש לציין שעד עכשיו לא הייתה שום בעיה. כן גם העדכונים הקודמים ב WIN11 לא הייתה בעיה. אשמח לפתרון למי שיש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. אני נמצא בביקור בארה"ב, ורוצה לרכוש את ה Raspberry Pi במטרה לנגן על מסך הטלוויזיה שלי (בישראל) סרטי 1080p עם כתוביות ישירות מהכונן החיצוני שלי. השאלה - האם זה יעבוד? מישהו התנסה? אני מניח שאפשר להריץ VLC וכך לנגן סרטים עם כתוביות (קבצי SRT). דעתכם? ה"מחשב" (Raspberry Pi) נמכר באמזון בסכום של 54 דולרים (יקר יחסית. האם יש דרך זולה יותר להשיג אותו?)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. בעיה רצינית, כתבתי עליה פה בפורום לפני שנה בערך, מאז הבעיה חלפה לה ושוב פעם חזרה לאחרונה. המחשב עובד כהרגלו עד שלפתע בלי שום התרעה המסך נכבה, אבל אני יודע שזאת לא בעיה של המסך: אם יש סאונד מהמחשב אז גם הוא נפסק, ובכלל אין תגובה למקלדת וכדומה. בזמנו נאמר לי פה בפורום שצריך לשחק קצת עם כרטיסי הזכרון או כרטיס המסך, וזה באמת מסתדר לפעמים אחרי שאני משחק איתם, אבל בקצב הזה אני בטוח שמתישהו יגרם שם נזק לסלוטים, וגם אי אפשר להמשיך כך כשכל רגע המחשב יכול להתנתק. עוד כמה נקודות חשובות: ניסיתי להוציא את הזכרונות, להחליף סלוטים, להחליף זכרונות. בד"כ כשהמסך לא נדלק המחשב משמיע שני צפצופים, מין ביפים כאלה אחד אחרי השני, כשהראשון נראה לי טיפה ארוך יותר. (נראה לי זה אומר בעיה בזכרון) בכל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by pyro_man,

אני צריך את הדרייברים של כרטיס המסך i 752 של אינטל (נראה לי מובנה) ואת הדרייבר של כרטיס הקל Intel 82801AB I/O Controller Hub - AC'97 Audio Adapter

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by expi,

שלום יש לי צורב חיצוני כבר שנתיים ולפני חודש שהוצאתי את הכרטיס של הצורב ואחר כך החזרתי אותו הוא לא עובד לי התקנתי דרברים של SONY (זה החברה של הצורב) הורדתי DRIVER CHEKER כלום לא עוזר עזרו לי אני מתחנן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by spatz,

יש לי 2 הארד-דיסקים, סידירום וצורב והם מחוברים ככה: Primary Master: WD 80GB Primary Slave: WD 20GB Secondary Master: CD-R Secondary Slave: CD-ROM מקודם הצורב היה סלייב והסידי מאסטר ועבד בסדר, אבל אחרי שהפכתי הסידי מסרב לעבוד ב-DMA. יש לי ווינדוס אקספי וב-Secondary IDE Channel בחרתי DMA if available ועדיין הוא עובד ב-PIO. מה עושים?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by toys in space,

עשיתי בדיקת SMART והתוצאות בתמונה. בדקתי בתוכנה והיא אומרת שיש לי מלא סקטורים חלשים,הכונן קשיח מרעיש(עושה רעשים של ריסטרט). והיום הייתי צריך 3 ריסטרטים בשביל שמערכת ההפעלה תעלה. האם הכונן קשיחהולך למות ויש להפעיל אחריות יצרן? - - - תגובה אוחדה: - - - The drive tried to examine and reallocate data sector(s) 68 times. The examined data area is perfect. There are 40 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. ,בד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by אדיר,

יש לי מחשב חדש וחזק יחסית רק מספר חודשים AMD 3200 ו1 ג'יגה זיכרון, היתה תקופה שבה היו לי קצת וירוסים אבל האנטי וירוס היה מגלה אותם והייתי מוחק אותם כל פעם מחדש ובנוסף היה את הוירוס הזה של הICQ של 60 שניות הצלחתי להיפטר מהבעיות האלה בעזרת כל מיני תוכנות הגנה למחשב ומליון סריקות ופאצ'ים שעשיתי והתקנתי. לאחר מכן נותרה בעיה די מציקה שהמחשב מקבל התקף של איטיות...ופתאום עובד ממש לאט לא ברור למה..בדקתי טמפ' של המחשב הוא בדרך כלל 31 מעלות ניסיתי לפתור את הבעיה הזאת ולא הצלחתי...אז התקנתי וינדוס מחדש כשפרמטתי את כונן C(מותקן עליו רק הוינדוס) בתקווה שזה יפתור את הבעיה...וזה היה אמור לעזור...ועדיין אני תקוע עם הבעיה הזאת! אני רוצה להוסיף שהבעיה קורה גם בלי שאני מפעיל יותר מידי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Psor,

הוא רושם שחסר הקובץ msvcr71.dll ואז pcsx2 error vcruntime140.dll אשמח לעזרה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב גיימינג חדש, בשבוע האחרון יש לי רעשי חריקה ששומעים גם מהקצה של החדר, כל כמה שניות ככה יש חריקה. פתחתי את המארז החריקה מגיעה אם אני לא טועה מכיוון הלוח אם/כרטיס מסך. בדקתי בהתחלה אם זה מהדיסק קשיח (יש חריקות אבל ממש ממש ממש חלשות שאני צריך להקריב את האוזן ממש לדיסק כדי לשמוע אז כמובן שזה לא זה). יש למישהו רעיונות?

13. Started by Assassin,

שלום לכולם, לפני כ3 חודשים המחשב שלי עשה במשך שבועות ריסטרטים,ראיתי בעזרת תוכנות שהמחשב חם ולכן הוספתי לו עוד מאוורר שמוציא אוויר והבעיה חלפה (גם לקחתי אותו לטכנאי והוא בדק את המחשב והוא אמר שאין בעיה בספק או בדיסק קשיח). עכשיו הבעיה חוזרת שוב,הוא עושה ריסטרט כל 3 שעות בערך,ולעיתים גם הוא נכבה בצורה מוזרה (שהמסך היה במצב המתנה,לא היו אורות במחשב,אבל העכבר והמקלדת היו פועלים) ואפשר להפעיל את המחשב רק לאחר ניתוק מהחשמל. חשוב להדגיש שהמחשב נקי מאבק וניקיתי אותו לפני כמה ימים וזה עדיין קורה! הנה תמונה מspeed fan של הטפרטורה אחרי ריסטרט: מה אפשר לעשות? (אם אני לא טועה נגמר לי המקום לעוד מאווררים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, המחשב שלי קצת איטי בזמן האחרון למרות שהשימוש שלי הוא די בסיסי. פשוט לוקח לו זמן לפתוח אפליקציות וכו'. בזמן הזה אני לא רואה שימוש חריג במשאבים, הזכרון הפיזי תפוס רק ב 50%, וגם המעבד לא טוחן. איך אני יכול לאתר את צואר הבקבוק? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם ידוע לכם ואתם יכולים להרחיב בנושא על בעיה שנראה לי שהרבה אנשים נתקלים בה והיא חוסר אחידות בתקן 1.3 תקלות כמו OUT OF RANGE או אי זיהוי מכשיר לאחר מעבר תחנה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. לילה טוב לכולם אז ככה יש לי מחשב שמחובר למסך 24 אינץ ( טלוויזיה של PANASONIC) הקטע הוא שאני צריך כל הזמן להדליק ולכבות מהשלט את הטלוויזיה שהמחשב נדלק / נכבה. יש פיתרון לזה? זאת אומרת שאני אדליק את המחשב הטלוויזיה תדלק לבד כמו מסך מחשב? ואותו דבר לכיבוי? ד"א הטלוויזיה מחוברת בחיבור DVI TO HDMI תדוה מראש !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yotamavi,

יש לי מסך ASUS PW191 עם רמקולים מובנים...חיפשתי דרייברים באתר של ASUS ואין שם, גם בדיסק שקיבלתי לא היה. עכשיו חיברתי את הכבל הירוק של הרמקולים למסך ולמחשב\ המחשב בכלל לא מזהה שיש התקן קול...כשאני מפעיל קובץ מוזיקה עולה ההודעה:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Sickp,

המחשב הנייח שלי משום מה עושה ריסט בלילה.. בלי סיבה ניראת לעין. במהלך היום המחשב עמוס - משחקים כבדים וקלים, אינטרנט, תוכנות עריכה וקידוד למינהם ודווקא בלילה כשהוא במנוחה [אפילו לא שמתי הורדות!] הוא עושה ריסט ובבוקר אני מוצא אותו במצב שבו בוחרים יוזר ומכניסים סיסמא.... יש לי וינדוס 7 SP1 Intel DualCore E5700 @ 3.8GHZ כרטיס מסך Radeon HD4850 @ Core: 680Mhz, Memory: 1000Mhz זכרון 2 סטיקים של 1GB DDR2 על תדר מקורי המחשב עבר בדיקות מאמץ לפני כחודשיים - לא היו בעיות... והכל מקורר בצורה מעולה! למה זה קורה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן, מעבד I3 ולוח אם אני לא כל כך זוכר איזה (פעם, עוד בשנת 2009 הייתי ממש "מבין" במחשבים והיה לי E8400 עם EP43-UD3L וכרטיס מסך HD4870 שאז נחשב ואוו), היום עברו 6 שנים והצבא הזה את שלו ואני כבר מרגיש ממש חלוד. אז קניתי מחשב פשוט מאוד, ולאחרונה רציתי קצת להריץ עליו משחקים, אז הבאתי מחבר ספק כוח של thermaltake עם הספק של 600W ורציתי לנסות לחבר את הכרטיס מסך 460GTX. אני מחבר אותו, והמסך פשוט לא נדלק. פעם אחת הוא כן הצליח להידלק אבל הרזולוציה הייתה 800X600 וניסיתי להוריד דרייברים, הורדתי, התקין ואז שוב נכבה. מה אני עושה? כאילו אני מחבר אותו לחיבור PCI-E ומחבר לו 2 חיבורים של 6 פין והמסך לא נדלק, למרות שהכרטיס מסך עובד וכו'

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eins,

שלום לכולם, אני ינסה לנסח בקצרה את התקלה ומה ניסיתי לעשות קודם כל זה דיסק קשיח מסוג SEAGATE 500G כבל SATA, הארדדיסק נקנה לפני 4 חודשים. בבקשה לא לשלוח אותי לחנות, אני יודע שיש אחריות ואני יכול לקבל חדש, אני פתחתי הודעה כדי לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה לבד, ויותר חשוב מזה לשמור את המידע, ביררתי עליות של שיחזור מידע וזה בנתיים לא רלוונטי בגלל המחיר. תודה לכל מי שנכנס לטרד הנ'ל וימשיך לקרוא את ההודעה. הדיסק הקשיח הוא קודם כל של חברה שלי, אז מה שהיא עשתה במחשב לפני, אין לי מושג , יכול להיות שהיא הורידה וירוס יכול להיות שהיא ניקתה את המחשב, פשוט כל האופציות פה פתוחות. שמדליקים את המחשב, המחשב נתקע בהודעה detecting IDE derivers שאני נכנס לביוס ומבטל את כל ה IDE , אני מקבל הודעה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברי הפורום. אחד הסלוטים בלוח האם של אחי (Gigabyte GA-EP45-DS3) ורק אחד (הצהוב השמאלי ביותר) לא מסוגל להפעיל את זכרונות הA-DATA שלנו (שמסוגלים להגיע עד 1200Mhz ויותר) ביותר מ850Mhz, אך כל שאר הסלוטים מסוגלים. שינוי התזמונים לא עזר, העלאת המתחים לא עזרה. אם ארצה להכניס 4 זכרונות 1066Mhz לא אוכל להפעיל את כולם במהירות הזאת עקב הסלוט, והיא תרד ל850Mhz. האם תקלה זו נחשבת לתקלה תחת אחריות? אני מניח שאין דרך לסדר אותה מלבד שליחה למעבדה. אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 29.10.2010 בשעה 13:38:10 טוב מצאתי את הבעיה (בערך )מסתבר שרודפת את הזכרונות רוח עתיקה בשם קקה. זה גרם לזכרונות לפתח אישיות משלהם. להלן האישיויות של הזכרונות: א. הזכרונות לא אוהבים סלוטים צהובים, באשר יהיו…

22. אמממם, שלום אני חבר של מי שהמשתמש הזה לא יהיה... בכל מקרה, היה לי מודם usb adsl modem ale 130 והיה לי מצויין איתו. לצערי הוא נהרס, בא טכנאי והתקין לי את הגירסא המשודרגת שלו usb adsl modem ale 150, מאז שהוא התקין, לוקח לי כמעט דקה להתחבר לאינטרנט (שזה המון יחסית למה שהיה מקודם), זה מאט לי את האינטרנט, וזה לא נכנס לשרתים מסויימים באימיול (למעשה, כמעט לרובם, וגם באלה שהוא נכנס אני על low ID) נאמר לי שזה כנראה פייר וול פנימי של המודם, למישהו יש מושג איך אני מבטל את הפייר וול הזה? זה ממש מעצבן איתו...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yaronzeev1,

היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז ככה כמו שאמרתי בזמן האחרון נהייתה לי תופעה מוזרה שלא הצלחתי להבין מה הבעיה פה,אני גולש לי רגיל באינטרנט ופתאום המחשב מחליט להיתקע (ונהיה לי כל הסרגל למעלה של ה FILE,VIEW וכו'..בצבע לבן וסימן של חשיבה על העכבר) עכשיו זה קורה פתאום תוך כדי גלישה רגילה,לא שאני מפעיל משהו מסוים או אתר מסוים. אחרי שזה נתקע אני עוד יכול להוריד את החלון של הפיירפוקס למטה,וחוץ מזה אני יכול להשתמש במחשב ז"א במדיה פלייר הוא עובד תקין כשזה קורה,עוד בעיה שקוראת בזמן שהפיירפוקס "נתקע" זה שאני לא יכול ללחוץ על CONTOL ALT DEL (TASK MANEGER ,כשאני לוחץ על זה זה מראה לי את ההודעה הבאה: taslmg exe- application error the application failed to initialize properly (0XC0000 12d) Click on OK to terminate the…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, מישהו יודע איך לעדכן לכרטיס דרייבר במחשב הזה? לגרסה האחרונה של AMD? כרגע אני מחויב להתשמש בדרייבר האחרון של DELL שהוא מינואר 2013, חיפשתי כבר ולא מצאתי איך לדעכן את הדרייבר הזה. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים