עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dardar4,

היי לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתחילה היום. אני לא מצליח לשמור קבצים למחשב משום דפדפן. בכרום, אחרי ההורדה, אני מקבל שגיאה שהנתיב שהקובץ נשמר בו לא נמצא בפיירפוקס, זה נראה כאילו ההורדה הושלמה אבל בתיקייה לא מופיע שום קובץ. באקספלורר, כל קובץ שניסיתי נותן התראה שיש בו וירוס ואז אקספלורר מוחק אותו באופן אוטמטי. לא יודע אם זה קשור לעניין, אבל חברתי היום סטרימר(בוקסי בוקס) ואולי זה משםיע איכשהוא (למרות שאני בספק) למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ום רב, יש לי Windos7 iCore7 920 לוח אם - MSI - X-58 PRO-E משום מה קורה לי לעיתים קרובות שבזמן שאני צופה בסרטונים מאתרים (ביוטיוב זה אף פעם לא קרה לי) כמו MAKO או MEGAUPLOAD אז אני מקבל מסך כחול. במיוחד אם אני מגדיל את התצוגה על מסך גדול. אני כבר עדכנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי שהוא Nvidia GeForce GT220 אבל הבעיה עדיין ממשיכה. לפי המדריך שלכם לקריאת מסכים כחולים בדקתי ואני לא יודע למה אבל מקבל את ההודעה הזאת: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+97876 ) כלומר שזה בעיה עם אחד מקבצי המערכת. הנה תמונות של מה שבדקתי: תמונה1: תמונה2: כשהמערכת עלתה שוב היא נתנה גם את ההודעה הבאה: ================ חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי מחשב עם לוח של asis p5w dh delux עם socket 775 של אינטל רכשתי את התוכנה driver whiz ולאחר שעדכנתי את הדרייברים המומלתים יש לי בעיות ב usb כמו עכבר ומקלדת אלחוטית שפעם עובדים פעם לא כמו הארד דיסק חיצוני שלא מזוהה הבעיה כנראה ב ich7 usb universal ואיני מצליח להחזיר את זה למצב הקודם, גם אחרי שעשיתי שחזור של כמה ימים אחורה זה לא עזר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by artv8,

שלום, לפעמים קורה לי שמסך לאחר שנכנס למצב שינה לא מצליח להתעורר. כאשר אני מכבה ומדליק מחדש את המסך הוא כותב לי שאין לו סיגנל והוא נכנס למצב חיסכון. בדקתי חיבורים ואפילו ניסיתי לחבר אותו ליציאה של הלוח אם, זה לא עזר. לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הוא עבד לי. (יש מצבים לפעמים שגם לאחר כיבוי ראשוני של המחשב אין לו עדיין סיגנל ואחרי הפעלה מחדש הוא עובד). מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הי. בימים האחרונים המחשב הנייד שלי התחיל לתפקד בצורה מזעזעת. הוא קופא (המסך קופא לחלוטין, כולל העכבר, ואין ברירה אלא לבצע HARD RESTART) ומאתחל את עצמו בכל מספר דקות/שעות לכל היותר. לעתים הוא אפילו קופא בזמן תהליך הריסטארט עצמו (מה ששולל להבנתי בעיה בווינדוס או וירוס). לא אמורה להיות בעיה של התחממות יתר בגלל 2 סיבות - כל התוכנות שבדקתי באמצעותן מראות טמפרטורה תקינה, והמחשב אף מקורר על ידי משטח קירור עם 2 מאווררים. סרקתי את המחשב לגילוי וירוסים ומאלוורים, ולא נראה שיש בעיה מבחינה זו. כמו כן סרקתי את המחשב לגילוי שגיאות בווינדוס באמצעות צ'קדיסק ובאמצעות CCLEANER ולא נראה שיש בעיות גם מבחינה זו. הלוג של הווינדוס חסר תועלת, הוא מראה שגיאת Kernel Powerבלי לפרט. הערה - הדיסק הקש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by orei,

שבת שלום, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך (hd5770) אז החלפתי וקניתי את ה gtx660 והמעבד שלי הוא i5 750 לאחרונה התחלתי לשחק בקול אוף דיוטי החדש וכשאני משחק על הגדרות גבוהות המסך מושחר והמחשב מתחיל לצפצף חשוב לציין שהורדתי דרייברים הכי חדשים וזה קורא בעוד משחק חזק אך כשאני מוריד את ההגדרות זה לא קורה עוד חשוב לציין שהמשחק לא נתקע או מדשדש המחשב פשוט קורס אם יש לי למישהו רעיונות למה זה קורה אני אשמח לשמוע כרגע אני מניח שזה הספק אך לא פוסל אפשרויות אחרות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי. יש לי לפטופ, לאחר שאני מנסה להעיר את המחשב ממצב שינה שהוא נכנס אליו - אני בוחר באפשרות הראשונה מבין השניים continue with system resume לאחר מכן יש צפצוף מכיוון הHD וחיווי הבהוב של נורית החשיבה/HD. לאחר מס' שניות זה נפסק והמסך נתקע על מסך שחור. פתרון? לא רוצה לבחור באפשרות השנייה כי היו לי דברים פתוחים בהפעלה שאני צריך אותם. בעבר, הייתי צריך לעשות שלוש ניסיונות ורק בניסיון השלישי/רביעי/חמישי (זה משתנה) הwin היה מצליח לעלות את עצמו. כיום זה כבר לא עובד. ניסיתי אולי 20 פעמים. כל פעם הוא חושב זמן שונה, פעם זמן קצר פעם ארוך. כלומר דינאמי.

8. Started by KEIS,

כפי שאפשר לראות בסרטון מנהל המשימות פשוט השתגע. תוכניות נסגרות ונפתחות לבד כל הזמן אשמח לעזרה! תודה http://www.youtube.com/watch?v=rQ7JxodR7RE&feature=youtu.be

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shay82,

יש לי כונן חיצוני WD MyBook 1T בחיבור ל USB 2.0 עובד מצוין בחיבור ל USB 3.0 מתנתק ומתחבר לבד כל כמה דקות בערך ולבסוף מתנתק ולא שב לעבודה עד שאני לא מחבר אותו לבד מחדש (יש לציין שה USB 3.0 זה כרטיס נוסף שצורף למחשב ולא על הלוח כמו USB 2.0 שלי. סוג הכרטיס זה VIA_XHCI)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gtx980sli,

שלום לפני כמה זמן פרסמתי הודעה שהמחשב שלי נהיה איטי ניסיתי לעשות הסרת וינדואוס ומחיקה מחדש וזה עבד אהל ברגע שהמחשב נדלק ואמר לי לעשות התאמה אישית ( וינדואוס 8) הוא נכבה בפתאומיות יש מצב שזה בעיה בספק ( יש לי ספק גנרי בן שנתיים בערך) ? ניקיתי את המחשב ולא חסר משחה תרמית או לקחת לתיקון וזהו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by rakshela,

רקע: יש לי את המחשב כבר שש שנים, לפני שנה~שנתיים צצה בעיה שחזרה אחת לכמה זמן: המסך קופא ובמקביל הסאונד ממשיך לפעול. הנחתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, אבל מכיוון שהבעיה הייתה די נדירה (אחת לכמה שבועות), התעלמתי ממנה (כנראה טעות). אתמול בזמן שעבדתי על המחשב שוב קרתה הבעיה הזאת, עשיתי ריסטרט כבד"כ, אבל פתאום המחשב נתקע בזמן העלייה של הווינדוז (בעבר לאחר ביצוע ריסטרט הבעיה לא חזרה למשך כמה שבועות לפחות), ביצעתי שוב ריסטרט והפעם בקושי ל-POST זה הגיע לפני שהמחשב נתקע. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, ניקיתי קצת אבק בפנים (אין חשש לנזק שנגרם מהניקיון, מדובר בפעולות שטחיות, כשאני נוקט בכל אמצעי זהירות בערך), הדלקתי שוב - ושוב נתקע (הפעם הווינדוס עלה), לאחר מכן ביצעתי ריסטרט, והפעם שום דבר ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. מחשב חדש קניתי עם הארדיסק 320GB בחיבור SATA2. צירפתי כונן מהמחשב הקודם, 60GB בחיבור IDE. התקנתי ווינדוס והכל. נכנסתי ללוח בקרה > כלי ניהול > ניהול מערכת > ניהול דיסקים, בשביל לבדוק משהו וראיתי שהכונן SATA מוגדר כמערכת והIDE כאתחול. למרות שהווינדוס מותקן על הIDE. בביוס ראיתי שהSATA מוגדר ככונן הראשון והIDE כשני. אני יודע שאי אפשר לשנות את זה אחרי שהווינדוס כבר מותקן, מה גם שניסיתי ולא עלה המחשב כתוצאה מתקלת תכנה אז שיניתי חזרה. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מפרמט את ה-IDE, אח"כ משנה בביוס את סדר הכוננים ככה שהוא יהיה ראשון ואז מתקין עליו את הווינדוס, הוא יוגדר ככונן מערכת+אתחול נכון? לא יהיה לי עוד פעם אחד מערכת ואחד אתחול? ושאלה נוספת - יש לי הרבה דברים על הSATA, הא…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yaniv.s,

אני משחק במשחק וכל פעם יש לי תקיעות לפני כמה זמן התקנתי PES וגם הוא נתקע לי מה שמוזר זה שלפני חודש בערך שיחקתי בPES והוא עבר חלק מישהו יודע מה הבעיה.. עשיתי סריקה של וירוסים ורוגלות ניקיתי את המחשב והכל..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by yrnkrn,

המקלדת עובדת תקין כמעט כל הזמן. פעם ביום-יומיים-שלושה המקלדת מפסיקה להגיב בכלל ואז צריך להוציא אותה מחיבור ה USB ולהחזיר והיא חוזרת לעבודה. התקלה לרוב במצב מסך מכובה אבל לא רק פעם השארתי את המחשב לשתי דקות וכשחזרתי הייתה תקלה. אולי מעניין שהתקלה תמיד שאני לא יושב ליד המחשב... עכבר USB Microsoft Laser Mouse 6000 שמחובר למחשב לא עושה שום בעיות. פרטי המחשב: מעבד E8500 לוח אם ASUS P5KC כרטיס מסך GeForce 8500 GT ניסיתי את העצה בפורום פה "הקלק הקלקה כפולה על כל USB Root Hub. בחר ב-Power Management והורד את הסימון מ-Allow the computer to turn off this device to save power. " אבל זה לא שינה כלום. ניסיתי להעביר את המקלדת בין כמה פורטים USB וגם זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by toxicbszone,

קניתי כבל USB וניסיתי לחבר באמצעותו נגן MP4. ניסיתי כמה פעמים לחבר את הנגן דרך הכבל, וכל פעם הופיעה לי הודעה אחרת. מדי פעם היה כתוב "ההתקן לא מזוהה", ובמקרים אחרים - "צריכת חשמל מוגברת בכניסת הHUB" (אח"כהופיע לי חלון ובו הייתי צריך ללחוץ "איפוס"). האם יש אפשרות לתקן את זה? ד"א - אני לא יודע מה המשמעות של זה, אבל על הכבל די קרוב ליציאות יש דבר כזה עם כל מיני חורים כאלה עליו (יש שניים כאלה, אחד ליד כל יציאה). ועל האריזה של הכבל כתוב MASTER CABLE, שאני לא יודע מה זה אומר.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב אז ככה...זה קורה לי מדי פעם וזה איכשהו מסדר את עצמו... אבל הפעם זה לא הסתדר....מה שקורה זה יום אחד המחשב יכול לעבוד...אבל נגיד אני מתעורר בבוקר ופתאום לא בא לו לעבוד. הוא לפעמים עושה ריסטים (ואת הרעש של הכונן, כאילו יש בפנים דיסק והוא מסובב אותו) וגם לפעמים יש רעש של 3 צפצופים כאלו מוזרים... אני גם מקבל NO SIGNAL.... אין לי מושג מה הבעיה....פעם עובד פעם לא.... 8) וזה נראה כאילו הכל פועל כמו שצריך...המאווררים, הלוח, הכרטיס מסך.... אם צריך אני אעדכן עם המפרט... ומה זה בדיוק JUMPER? אנשים עם אותה בעיה אמרו לי תזיז תJUMPER....אני נוב מה לעשות עריכה: לא משנה..הסתדרתי, מחקתי עם מחק טיפה קורוזיה או איך שלא קוראים לזה מהזכרונות ועכשיו עובד פיקס תודה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mastermomo,

יש לי בעיה יש לי מעבד AMD X2 6000+ עם מאורר BIGORB של טרמלטק אבל משום מה כשאני נכנס לכול תוכנות הבדיקה (כמו בקובץ המצורף) אני רואה שלוש טמפ אחת של כול ליבה ואחת של ה CPU המחשב משמש לגרפיקה כבדה עכשיו השאלה למה להתיחס כי אם להתיחס לCPU אז המחשב שלי רותח כול הזמן על 80 מעלות ואם להתיחס לכול אחת מהליבות אז הוא בסדר אה וכול השאלה הזאת עולה כי בביוס הטמפ היא בדרך כלל באיזור ה 42 פירקתי את המאורר החלפתי משחה טרמית עשיתי הכול וזה לא משנה בכול התוכנות שבדקתי ואני לא יודע אם המאוור דפוק ולקנות חדש או שזה בסדר תודה מראש לעונים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by LeXosaar,

שלום, יש לי מחשב חדש עם הכרטיס מסך 8400gs עכשיו הבעיה שלי היא כזו: הפיקסלים האלה לא רק במדייה פלייר בתצוגה הזו, זה גם במשחקים. אבל שאני גולש באינטרנט ומשתמש במחשב עם כל דבר אחר, אין את זה. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה הזו זה פשוט התחיל...... לפעמים יש אתזה, לפעמים אין....... איך מסדרים את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס - אך לא בווינדוס אני צריך איזה TOOL חזק שיעזור לי לזהות את ההארד דיסק (WD) ולהציל את הקבצים החשובים שעליו תודה! *שאלת בונוס: כרטיס הרשת אונבורד שלי לא מזהה שמחברים אותו לדברים למרות שהדרייברים מותקנים, פעם הוא עבד. מחשב חדש בן פחות מחצי שנה. יש מה לעשות לפני שאני נוסע לחנות הרחוקה? האחריות מכסה דבר כזה? (זה בטוח בעיה פיזית, מאז שהיא התגלתה התקנתי ווינדוס מחדש אלף פעם) בין הפותרים נכונה תוגרל הערצתי האינסופית

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by uzana2004,

שלום לכולם.. הבעיה היא ככה: כאשר אני משכיב את המחשב אז הוא לא נתקע אך כאשר הוא עומד רגיל הוא נתקע,מה שגורם לי להבין שהמאוורר לא מהודק למעבד... האם יש דרך להדק את המאוורר למעבד?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. זה התחיל מאז שחזר המחשב שלי לאחר שהורכב לו BigTyphoon המחשבקופא לי פתאום ואני צריך לעשות ריסט. ואז שהמערכת עולה יש לי עולה לי הודעה שהמחשב עלה עם שגיאה חמורה. פה ושם שי לי מינידאמפ - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165507.0 בקשה עזרה זה די דחוף . תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  22. טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה.. איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות? עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר. אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה, ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF הנה תמונה http://www.atraf-f.net/prblm.PNG תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה, הקצ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by עומרי מנחם,

אז כמו שרשום בכותרת המעבד מתחמם ואני רוצה להחליף לו את הקירור לNoctua NH-D15SE ורציתי לדעת אם כדארי להחליף לקירור הזה או למשהו אחר ? (התמונה במצב מנוחה ובמאמץ מגיע לאזור ה87+)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ikehgl,

עד לאחרונה קיבלתי מבזק תשתית לאינטרנט, כשהגלישה המירבית היתה במהירות 15 מ.ב. בזק טענו שלאיזור שלי אין תשתית שמאפשרת גלישה מהירה יותר. החלפתי לתשתית כבלים ועברתי להוט, שם הובטחה לי גלישה במהירות 100 מ.ב ידוע לי שזה רק תאורטי, ושבפועל זה אמור להיות פחות. אבל הופתעתי כאשר עשיתי בדיקת מהירות גלישה והתוצאות היו בין 160-197 מ.ב מהירות הורדה. איך זה יתכן, כשהובטח לי במקסימום רק 100 ? מי יכול להסביר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי פסקה בת 5 שורות הפסקה/קובץ שמורה בקובץ JPG איך אני מסמן בה שורה אחת בצהוב ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.