תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,317 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הבעיה שיש לי היא שהמחשב נדלק ועולה אין שום ציפצופים בעת העליה , החלפתי כרטיס מסך אך הבעיה עדיין ממשיכה האם הלך לוח האם ???????????????? אודה לתגובות אוריאל
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני משחק במחשב במשחק ובאמצע המשחק הכל הופך לאיטי כזה ואחרי זה המשחק כבר לא מגיב ובסופו של דבר שובת והמחשב תקוע ואי אפשר להוציא אותו מזה בלי לכבות אותו.הכרטיס שיש לי במחשב הוא 9800GT ומה שקורה בזמן שהוא נתקע שיש מין צורות מוזרות על המסך מחשב (כל מיני צורות מוזרות בצבע לבן שמהבהבים ונעלמים וחוזרים וכו') היה לי משהו דומה בעבר ומה שהיה הבעיה אז היה בכרטיס מסך שלי רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך שלי ואם כן האם יש דרך לבדוק את זה (תוכנה שבודקת תקינות או משהו בסגנון) כמו כן רק רציתי לציין שכבר שיחקתי במשחק ההוא הרבה זמן ורק בימים האחרונים הוא שובת חיים וגם שניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא פתר את הבעיה שלי. וגם לפי יום היה את הבעיה הזאת וניסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ואז המחשב נתק…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול התקנתי WINDOWS XP על המחשב, השארתי אותו בשלב אחרי שהוא מעתיק את הקבצים למחשב וכבר מתחיל להתקין את התוכנה. כנראה שזה הגיע לשלב של ההפעלה מחדש של המחשב, כי כשהגעתי היה מסך שחור ונורית ה"עבודה" דלקה. ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב, וזה נשאר באותו מצב, שתי הנוריות דולקות (גם של החשמל וגם של העבודה) המאווררים עובדים - שמתי לב עכשיו שהמאורר של הלוח אם לא עובד, וזהו. זה לא מגיע לשלב של הביוס. דרך אגב הלוח אם הוא Abit-NF7 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שנרכש לא מכבר ( ga ma 785gmt ud2h, amd athlon 635, 4 gb, 1 TB). הבעיה היא שהתמונה שאני רואה על המסך, בעיקר שרוב המסך צבוע בלבן, היא תמונה שלא נוחה לעין, כלומר המסך מרצד - מרגישים שיש תנועה גלית של הטקסט. מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מסך כחול עם השגיאה 0x000000b8(0x86405030,0x807c7800,0xAC77BFD0,0x00000000 זאת השגיאה זה מה שרשום ב windbg. MODULE_NAME: PHQF761 FAULTING_MODULE: 82a43000 nt DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 45ce238f FAULTING_THREAD: 82b76280 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT BUGCHECK_STR: 0xB8 CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 82ab0423 to 82aaa966 STACK_TEXT: WARNING: Stack unwind information not available. Following frames may be wrong. 82b696d0 82ab0423 82b76340 82b76280 8593ebc0 nt+0x67966 82b696f8 82aaa2cf 82b76280 82b76340 0000008e nt+0x6d423 82b69774 82ae21a3 8593ebc0 0000001b 00000000 nt+0x672cf 82b697cc 82aad6ce 8593ebc0 86dc6410 86b5e8e0 nt+…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח של 500gb כבר הרבה זמן ולפני כשבועיים הוא התחיל להיות מזוהה רק כ 127gb בדקתי עם דיסק קשיח אחר של 250gb והוא עדיין מראה לי גודל של 127gb עשיתי עידכון לביוס וזה לא שינה דבר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה שכל דיסק קשיח בכל גודל יראה את אותו נפח בדיוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, המחשב התחיל להרעיש בחוזקה, ניסיון פענוח קצר הוביל אותי למאוורר של כרטיס המסך (GEFORCE7300GS כאמור בכותרת) האם ישנה אפשרות להחליף אותו (כלומר את המאוורר) או שצריך להחליף את כל הכ.מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מאד ישן, לא זוכר בדיוק איזה לוח אם, אבל זה Pentium 4 3.0Ghz, עם 2GB RAM. במשך השנים רק שידרגתי זיכרון, מאווררים וכרטיס מסך - כעת יש לי ATI HD3850 AGP. במשך כחצי שנה מאז ששידרגתי את כרטיס המסך הכל היה סבבה והצלחתי להריץ משחקים די כבדים בהגדרות בינוניות. לאחרונה המחשב התחיל להיכבות לי בעמוס גבוה (תוך כדי משחק או כמה דפדפנים שמריצים סקריפט במקביל וכו'). התקנתי HWMONITOR ויש מצב שהטמפ' עולה מדי פעם לאיזור 75 מעלות. אציין בנוסף שיש לי ספק 350W של EZCOOL. האם יש למישהו מושג או עצה איך לוודא מה הבעייה בדיוק (ספק לא מספק, או אוורור)? נ.ב.: אני בקרוב קונה מחשב חדש אך אמשיך לתחזק את הישן בשביל הילדים כך שחשוב לי לפטור את הבעייה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק רגיל אבל זה נשמע כאילו איזה חלק נדלק כל כמה שניות מחדש וכנראה שזה הכרטיס מסך כי כלום לא מופיע על המסך.. משהו כזה כבר קרה לי אבל זה הסתדר כשהוצאתי כבלים והחזרתי אבל עכשיו זה לא מסתדר.. מה לעשות ??? המפרט E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W Samsung T220
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב אך יש בו בעיה הוא פשוט לא נדלק הבנתי ממי שנתן לי את המחשב שהבעיה הי לא בספק כוח איפיו יכולה להיות עוד בעיה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת ובעכבר אם מכבים תמחשב אז הם לא עובדים ואם לא נוגעים במחשב כמה שעות הם גם לא עובדים לקחתי את זה לחנות שקניתי תמחשב שיתקנו לי את זה ואמרו לי שאין בעיה אם המחשב למה הבעיה הזו קוראת?זה מחשב חדש וזה קורה לי כל פעם מחדש זה מסתדר רק אחרי שבוע והמקלדת והעכבר עובדים במחשב אחר זה עובד לי אך ורק שאני מחבר את השקעים הפוך את השקע של המקלדת אני מחבר לעכבר ואת השקע של העכבר למקלדת רק ככה זה עובד איך אני פותר תבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ליפני חצי שנה קניתי מחשב חדש ואלו הנתונים שלו: בכול אופן נחשב מחדש חזק וגם דיי חדש. לאחרונה אני שם לב לירידה במהירות הפעילות שלו שבאה למשל לידי ביטוי בדברים פשוטים כמו: פתיחה של אתרים, הוספת של שירים למדיה פלייר-זה ניתקע כזה, אפילו במיזעור של תמונה בוורד יש דיליי כזה ואפילו זה טוען לי כשאני מעביר סתם ככה תמונות. אני יודע שאלה דוגמאות דיי מפגרות אבל זה ממש משפיע לי על החוויה וזה מציק רצח. יכול ליהיות שיש בעיה בחומרה?או שאני מעמיס עליו?כי אני בסה"כ משחק במישחק רשת אחד, מישתמש באינטרנט בסקייפ ושומע מוזיקה.לא דברים מיוחדים. אשמח לעזרה מיכם. שבת שלום
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל דרייבר אפשרי שהורדתי באתר או כל טריק, אבד למשך יום ואחרי זה שוב לא רואים כמו שצריך? אני עובד עם 6GB זכרון. יש פתרון או שעדיף לרכוש כרטיס חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שבת שלום! יש לי מחשב נייד acer דגם aspire 5612zwlmi. כשאני מפעילה את המחשב, שומעים רעש כמו "שלג לבן" מהטלוויזיה. שמקשה עליי להוציא אותו מהבית..... זה נפסק ברגע שמערכת ההפעלה עולה (עולה ממש, לא נטענת). יש למישהו רעיון מאין זה יכול להגיע? תודה מראש, נוי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו הNERO אומר לי שהדיסק מלא ולא נותן לי לצרוב... מה יכולה להיות הבעיה? =/ הצורב של LG אבל אני לא זוכר את הדגם... אם יש צורך תגידו אני אחפש יותר לעומק... תודה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי. הבעיה התחילה כשראיתי שאני לא מצליח לגשת אליו בwindows. פתחתי את הbios לראות מה קורה וראיתי שהכונן מזוהה אבל מוצג שיש לו 0GB זיכרון. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את החיבורים של הכונן. נכנסתי שוב לbios והפעם נראה שהכל היה בסדר. התיקון הזה החזיק כמה שעות ואז שוב הבעיה חזרה. אחרי זה יצא שלא נגעתי במחשב כמה ימים בכלל. הדלקתי אותו הכונן היה נגיש שוב לכמה שעות ואז שוב לא נגיש. אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה וכזה.. תודה מראש על העזרה, כפיר
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
אוקיי הרבה עבודה לבעיה הזאת כדי לרשום אותה פה אבל יש לי לינק שרשמתי את הבעיה (וזאת הייתה טעות שלא באתי לפה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65538093&posted=1#post65538093 מצטער שזה ככה פשוט אין לי עצבים וזמן עוד פעם לעשות את כל זה. מה עושים חבר'ה מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי יש לי נייד hp dv6000 עם gforce8400s ווינדוס7 עם דרייברים מעודכנים. כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם svideo סטנדרטי אני לא מקבל תמונה. יש תחושה שהמחשב שולח אות כלשהי אבל הטלוויזיה לא מצליחה לפרש אותו. יש למישהו רעיון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בעת ההפעלה המחשב נשאר במסך הראשוני המוצג, זה שמפורטת בו החומרה. הצלחה במעבר למסך הבא מתרחשת רק לאחר כ 10-20 ניסיונות של הפעלה מחדש של המחשב. לחיצה על CTRL+ALT+DLT מפעילה את המחשב מחדש ושוב המסך נתקע. ניסיון כניסה לביוס לא מצליח[כתוב preparing ודבר לא קורה]. מה הבעיה ואיך ניתן לתקנה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
הסיפור התחיל בבוקר, השארתי את המחשב דולק ויצאתי ללימודים. חזרתי הביתה המחשב היה סגור (וידאתי שאף אחד לא נגע בו, ככל הנראה הפסקת חשמל או משהו).. הדלקתי והמסך כתב לי "No Signal Detected", העברתי את החיבור DVI לכרטיס מסך המובנה של הלוח-אם וזה עבד. החלפתי את הכרטיס מסך וזה גם לא עזר, שוב פעם No Signal Detected. איפסתי גם את הביוס, מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע מה לעשות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ליפני כמה זמן היתחיל להופיע לי מסח כחול במחשב,המחשב כול מסח כחול עשה ריסטרט לאחר מיכן הורדתי תוכנה שתיבדוק מתי וכמה פעמים הוא הופיעה,והיא הראתה לי שהוא הופיע כימעט כול שעה של פעולה בבקשה תעזרו לי ליפתור את הבעיה זה מאוד מפריע לי! או שתמליצו לי איך ליפעול בנוגע לבעיה זאת.. התמונות מופיעות פה של המסח הכחול ושל תיעוד שלו http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65455815#post65455815
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רב . מקווה שזה הפורום הנכון .. ביעה היא .אחרי טעינת המערכת אחרי (הכדורים הנעים ).יש מסך שחור .לאחריו יש את מסך בריוך הבא . שאלתי היא .. 1 המסך השחור . 2 המסך ברןך הבא תקוע . לאחר מכן מערכת ההפעלה עולה . ב-msconfig -רק האנטי וירוס עולה . מערכת ההפעלה xpsp3. הדיסק נבדק עם תוכנה של היצרו -סמסונג. אנסה להעלות סירטון שממחיש את הבעיה (אם מותר ).. מעבד p4 +1gb זיכרון +כרטיס מסך radon 9200 se תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ HP עובד היטב WIN7, אך יש לי נקודות אדומות אדומות מהבהבות באופן אקראי ולפעמים לאורך המסך. ממש ממש קטנים הנקודות. אני רואה את הנקודות בד"כ כאשר הרגע הוא שחור, או צבעים כהים גוון אפור שחור. כאשר אני מרענן את המסך רובן נעלמות או נעלמות בכלל. מה זה? למה זה? איך מטפילים בזה? אחריות יש לי אבל אני רוצה לפנות עם ידע/שאלות למעבדה. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן, הכבל שנקנה מחובר ישירות מיציאת הטלויזיה HDMI1 אל המחשב הנייד, אך אין שום תגובה לא מהמחשב הנייד ולא מהטלויזיה אל הכבל. כאילו לא חיברתי שום דבר ולא עשיתי כלום. אני עושה משהו לא נכון? נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך בוינדוס 7, עשיתי DETECT ואין תגובה. ייתכן שהכבל פגום? אני משתמש בדרייבר 9.7 של ATI והמחשב המדובר הוא HP PAV DV 6 1330EJ כרטיס מסך הוא 4650HD. תודה רבה! הכבל המדובר הוא כבל רגיל מחברת Alpha Elettronica, בטח משהו לא מוכר, ועוד עלה 140 ש"ח בטרקלין חשמל., אורך של 3 מטר. ייתכן שהכבל קרוע מבפנים?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-