תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש הכל חדש חוץ מהמעבד. המפרט: זכרונות 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel לוח MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI כרטיס מסך 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ספק כוח 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin של חברת HEC אך המעבד שלי הוא Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore אני משחק ב GTA החדש והמשחק בשלב מסוים מאבד את הצבעים והמחשבים קופא אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מריסט. מה עלי לעשות? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 08:48:37 העלתי גם תמונה של הטמפרטורות אחרי ריסט
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי זכרון ddr 256 400 mgz של חברה elixir מה דעתכם עליו??????????
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שעונה ;D ;D ;D החלפתי למארז FULL TOWER GENERIC ויש לי בעיה כשאני מכבה את המחשב דרך הווינדוס רק המסך נכבה וכל שאר המחשב נשאר דולק! המאווררים / עכבר / הכל! למה זה?? ועוד דבר יש במארז חיבור כזה כמו ה LED של הHD וכל זה.. קטן לבן שכתוב P- וקטן ירוק שכתוב P+ ואין לי מושג לאיפה לחבר אותם? אולי זה זה? מישהו מתמצא בעניין זה? תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמתי כאן הודעה על הארדיסק תקול שלי ועל ניסיונותי להציל ממנו מידע. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל אותו אבל הוא היה מאוד איטי, וגיליתי שכנראה זה היה בגלל שמצב העבודה שלו עמד על PIO ולא UDMA. בכל מקרה, מימשתי אחריות והיום קיבלתי את הדיסק החדש במקומו, חיברתי אותו ו... גם הוא עובד על PIO, לא משנה כמה אני נלחם אתו, לקח לי כמה שעות טובות לפרמט את הפרטישן. מיותר לציין שלא שיניתי שום הגדרה בביוס עוד מלפני שהתחילו הבעיות עם הדיסק הקודם, ובעוד שאתו אפשר אולי לייחס את זה לזה שהוא פשוט היה דפוק, הדיסק הנוכחי חדש ומן הסתם זאת לא בעיה אצלו. אני כבר כמעט מתייאש, אם למישהו יש רעיונות מה לבדוק ולשנות, אני אודה אם תגידו לי.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום כולם! קודם כל.. אחלה פורום, אני חדש פה... רק עכשיו גיליתי (לצערי) את האתר המדהים הזה!! בכל אופן, רכשתי מחשב חדש לפני כמה ימים בנעה מחשבים בחיפה... המליצו לי על כ. מסך של BFG 7600GT........ הדבר הזה מרעיש מאוד, המאוורר פשוט פועל בעוצמה מלאה כל הזמן! דיברתי עם החנות אמרו לי שאחרי שאני אתקין דרייברים זה יסתדר והוא יווסת את עצמו, אך זה לא קרה... האם זה באמת ניתן לוויסות? או שכדאי לי להחליף לאותו כרטיס של ג'יגה בייט.. שמעתי שהם שקטים כי יש להם קירור פסיבי משהו כזה... אשמח לעזרה וייעוץ! הרעש מגיע במאה אחוז מהכ. מסך, הוא עובד ללא הפסקה בפול מהירות, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה! תודה כולם... שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי לוח אם I7 GA-EX58-UD5 והמחשב מסרב להעלות ורושם כל הזמן DMI POOL DATA שדרגתי את הביוס ולא עזר כלום מצאתי תשובה אך לא הבנתי מה לעשות ואיפה הבעיה שלי http://forums.tweaktown.com/f69/gigabyte-latest-bios-28441/index14.html
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. בחודש האחרון המחשב שלי השתגע. הוא מתחיל לצפצפץ 11 פעמים כל פעם שאני מדליק אותו, ולא עולה בכלל. לפעמים אחרי שעתיים של ריסטים הוא מואיל בטובו לפעול, ועובד כרגיל, חוץ מתקיעות פה ושם והווינדוס מאוד כבד - לעומת משחקים שעובדים יחסית כרגיל. ראיתי בלינקיה לינק לפירוש צפצופים. בדקתי ויש לי Ami bios, והוא מצפצף 11 פעמים. 11 Beeps - Bad Cache Memory - test failed (replace cache memory) השאלה היא - מה זה אומר? להחליף זיכרון מטמון? מה זה אומר? אולי זו שאלה מפגרת, אבל אין לי מושג מה אני אמור לעשות. אגב, לא יודע אם זה קשור, אבל כשהתחילו הבעיות של הצפצופים הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד, וכשניסיתי עם כרטיס ישן, 7600GT, זה דווקא עובד - כאמור, לפעמים, ואחרי שעתיים של ניסיונות. אנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה. לפני יומיים אבא שלי הביא לי USB לעתיק לו קובץ, אחרי שהוצאתי את הUSB הוא התחיל לבקש לי כל הזמן את כונן הדיסקטים. הבקשות הן בצורת הפעלה של הכונן ולא באות מתוך הווינדוס. אחרי יומיים הפעלתי את המחשב והוא התחיל לעבוד נורא איטי אפילו בסתם פתיחת דף אינטרנט. כעבור כמה דקות המחשב קפא לי ועשיתי לו ריסטרט, ולפני עליית ווינדוס הוא כותב לי של הOC נכשל ושאני צריך להיכנס לביוס ולשנות דברים. עכשיו לא ברור לי כלום כי אפילו לא ניסיתי להתעסק אף פעם עם OC לשום דבר. המעבד כמעט ולא יורד מטמפ' חמישים אפילו במצב סתמי של הפעלת ווינדוס., והמאוורר מתפחלץ. ניסיתי להיכנס לביוס והדבר המשונה היחיד שמצאתי היה שיש שמה שני סעיפים שאומרים +12V, +3.3. מה קרה פה בעצם ומה ואיך א…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש Dell n5110 מעבד Core i5 2450 2.5Ghz זיכרון 8GB RAM כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 525M 1GB Windows 7 Home Premium 64bit מיד לאחר הרכישה פירמטתי את המחשב בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס שקיבלתי עם המחשב, והתקנתי מחדש את דרייברים מהאתר של דל. אחר כך התקנתי את המשחק Dead Space הראשון, ואת Need for Speed The Run. אחרי חיפוש קצר ביוטיוב, גיליתי שהמשחקים אמורים לרוץ חלק על המחשב, ואפילו על מחשבים חלשים יותר כגון המחשב הביתי שלי (עליו הצלחתי לשחק). Dead space בכלל לא עולה על המחשב - לא טוען, לא מראה הודעת שגיאה - כלום! Need for Speed עולה, ופועל בצורה גרועה לחלוטין, גם על ההגדרות הכי נמוכות המשחק רץ על FPS נמוך מאוד (ברמה שבה אי אפשר לשחק). גם…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם .. בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות לי מסכים כחולים בלי שום קשר לכלום , כשאני עובד על המחשב במנוחה או שאני משחק באיזה משחק ..הכל נתקע ( קופא ) ויש סאונד של (בזזז) ואז עולה מסך כחול עם מספור עד 100 של דאמפינג או משהו כזה ..הטמפ' טובות ..מנוחה סביב ה34' נסיתי לאתר את התקלה ע"י הניהול אבל לא ממש הצלחתי להבין את כל המספרים האלה שם ומה הפירוש שלהם . מה שנסיתי עד כה : * עדכון ביוס יש לי את הגירסה לפני האחרונה FC , כי האחרונה זה FCc משהו כזה וזה גם בטא , אז שום פירוט על העדכון לא מוזכר שם . * הסרתי את הדרייבר של הסאונד REALTEK וגם את LAN + משהו של אטרנט' . - הורדתי את הדרייבר של הסאונד הכי עדכני מאתר הבית , נתתי לווינדוס לאתר את הדרייברים שהסרתי אחרי הריסטרט…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון, לפעמים שאני משאיר את המשחב בלילה המחשב פשוט קופא, ואני צריך לעשות לו ריסט ידנית. איך אני יכול לבדוק ממה זה נגרם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעלות את המחשב נכתבת לי הודעה NTLDR IS MISSING והווינדוס לא עולה -אלא הוא מציע לי לעשות ריסטרט עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה מאוד מוזרה. העכבר זה razer diamondback והמקלדת razer oranta. כשהמחשב כבוי אם סתם אני לוחץ על כפתור במקלדת או העכבר האורות נדלקים בהם בזמן שהמחשב כבוי. דרייברים מעודכנים משתמש בתוכנה של razer synapse במחשב הישן לא היה לי ככה עם הציוד הזה. נסיתי להחליף גם כניסות usb ולא עזר. לוח אם של gigabyte z370 aorus gaming 3. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה SpeedFan ו אחת הטמפרטורות מראה שם 59-60 מעלות יש שם 3 טמפרטורות איך אני יכול לדעת מה קשור למה, שאר הטמפרטורות נורמליות. בנוסף המחשב מאתחל את עצמו לעיתים קרובות ומופיעה לי הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה". מדי פעם אני מריץ מעל 70 תהליכים אבל גם שאני מאתחל את המחשב רק 30 תהליכים רצים הטמפרטורה גבוהה. מערכת הפעלה XP אינטל - 2x1.8 dual core 6300 1024 GM ram בבקשה עזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הספק הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/80/products_id/5278?osCsid=0f8a17e4225b5a5980c9a8fd63e7b978 אתמול לאחר שהמחשב עבד בערך כמה שעות,התחיל לצאת מהספק ריח ממש מסריח (ועדיין יש) של פלסטיק נשרף.המחשב עדיין עובד רגיל ואפילו פתחתי את הספק כדי לראות מה שרוף שם וראיתי איזשהו פלסטיק נוזל.. המתח של החשמל במחשב רגיל,אין לי שום אוברקלוק על המחשב והטמפ' יחסית נמוכות..35-40 מעלות בספק בזמן מנוחה וכל שאר המחשב מתחת ל40 אני כמעט ואף פעם לא מאמץ את המחשב יותר מידיי..בקושי משחק ומוריד.מה יכולה להיות הבעייה??
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המחשב מתרסט ללא שום סיבה בין אם אני משחק או בין אם אני סתם גולש באינרנט לא מופיע מסך כחול והמחשב לא קוופא,המעבד תקין לחלוטין לא עובד על המקסימום אף פעם. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כמה חודשים(מעל חצי שנה)רמקולים 2.1 של קריאייטיב(creative) עד עכשיו הם עבדו בסדר והכל אבל לא ממזמן גיליתי שרמקול אחד לא עובד. ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא השתנה. החלפתי את בין הרמקולים וחיברתי את שמאל לימין וימין לשמאל והרמקול ה"מקולקל" עבד. זה אומר שיש בעיה בחיבור או מהשו כזה לא? מה אני יכול לעשות עם זה חוץ מללכת לחנות בה קניתי את הרמקולים כי אני מעדיף אפשרות זו כאפשרות אחרונה. מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה? ניסיתי לראות אולי הרמקולים באחת התוכנות מכוונים רק על צד אחד אבל לא זה לא היה זה. מה אני עושה.? ושוב מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות דיסקט MSDOS בפורמט של התקליטון, אבל הוא לא פועל משיהו מוכן להסביר לי איך לעשות? או אולי לשלוח לי את הקבצים ואני כבר יעתיק אותם לדיסקט? תודה :'( אני ממש מצטער, התפלק לי הפורום , בבקשה להעביר.
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המחשב כאילו נכבה, אך הוא נשאר במעין מצב של כאילו Standby. כדי לכבות אותו לגמרי עלי לסגור את כפתור ההדלקה של ספק הכוח. כל הנסיונות שנסיתי לעשות בהגדרות של הביוס (כמיטב הבנתי וידיעותיי) לא הועילו. דבר נוסף: כשאני מאתחל את המחשב, הוא מגיע ב-Post לנקודה של פירוט אפשרויות ההפעלה ובמקום לפרט את האפשרויות, מופיעה השורה: Fixing firmware, ספירה מהירה עד 100%, אתחול מחדש שלוקח הרבה זמן ואז המחשב עולה בצורה נורמלית. אני מקווה, שניתן לפתור את הבעיה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני משחק באיזה מישחק(לא משנה איזה) או שאני רואה סרטון או סתם במחשב המחשב שלי ניתקע נגיד בסרטון יש רפיט אל אותו מילה שאמרו נגיד בסרטון וזהוא הוא ניתקע וצריך לעשות ריסט מה הבעיה הזאתי אני מיתחנן עזרה פליזזז
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של vantec ובאתי היום למרוח את ה arcticsilver 5 ואני רואה טביעת אצבע מוטבעת על טבעת הנחושת שיש במרכז אני מנסה להוריד עם אלכוהול 70% לא עוזר זה נישאר! זאת אומרת שזה בא כך מהיצור??? ואם כן אפשר להחליף? הנה כמה טמונות נחמדות:
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מחשב חדש עם מעבד E8400 לוח גיגה בייט זיכרון 4G ופעם בשבועיים אני מקבל את ההודעה הבאה : מישהו יודע מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה קטנה, בכל פעם שאני מחבר דיסק און קי למחשב, הוא מבקש לעבור את כל התהליך של התקנת דרייבר. ממש כמו שהוא מזהה חומרה בפעם הראשונה ומבקש לעבור את כל התהליך של עדכון הדרייבר. יש למישהו רעיון או איזשהו פיתרון לנושא? תודה. משה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי שום אירוע מיוחד, יום אחד אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב. המסך פעיל, הנורה שלו דולקת, וכשאני מדליק את המחשב בד"כ נורה כחולה נדלקת, אך עכשיו זה לא קורה. בנסף לזה, יש לאחר כמה שניות צליל חזק כזה מהמחשב ל2-3 שניות, משהו שאין בד"כ. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2009 בשעה 19:19:38 אוקיי, עכשיו המחשב עובד, אבל אני עדיין רוצה לדעת מה היית הבעיה. מה שעשיתי זה פשוט "חיזקתי" כל מני רכבים במחשב, כמו זכרון וכאלה, פשוט נתתי להם דחיפה קלה מתוך הנחה שאולי הם זזו או משהו.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-