תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום בימים האחרונים על הרבה תיקיות ומסמכים שלי מופיע צורה של חיצים הפוכים, מה זה אומר? אני מצרף תמונה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את הרמקולים למחשב באמצעות הכבל המצורף והפעלתי סרטון ביוטיוב, אבל הם לא עובדים. בבדיקה שעשיתי בדרייבר "Realtek hd" כל הרמקולים משמיעים צליל בצורה תקינה. ניסיתי לחבר את הרמקולים למחשב באמצעות כבל AUX ולהפעיל שיר ביוטיוב והרמקולים עובדים נהדר. מה עושים כדי לגרום לרמקולים לעבוד? או שאולי פשוט להשאיר את זה ככה עם הכבל AUX? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם הירכבתי מחשב עם לוח גיגהבייט AX370 gaming k7 מעבד ryzen3 1300x זיכרון ראם Gskill 8giga x2 המחשב ללא כרטיס מסך הבנתי שיש מובנה עם חיבור HDMi חיברתי הכל המחשב נדלק משמיע צליל הדלקה תקין אך אין תצוגה אולי מישהו מכיר ?שמע? או שחייבים כרטיס מסך נפרד בהרכב הזה תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי אתמול מחשב חדש, והssd לא מופיע באפשרויות של הboot priority. הלוח אם הוא z390 - e strix של אסוס. על הסלוט העליון של הm. 2 יושב כונן של wd blue sata, ובתחתון יושב 970 evo. הevo כן מופיע בביוס אך לא בבוט לעומת הwd שכן מופיע. יש למישהו רעיון?...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להחליף כרטיס גרפי במחשב hp pavilion p6-2005is למחשב כרטיס גרפי עובד (pcie *16 ). אני רוצה להחליף אותו לכרטיס חדש ללא מאוורר. קניתי את הכרטיס Asus GT 1030 Low Profile 2GB GDDR5 אני מריץ win 10 ויש במחשב שני DIMS של 4G RAM DRR3 . כשאני מכניס את הכרטיס החדש, המחשב לא מצליח לבצע boot . מופיע מסך הפתיחה של ה bios וצפצוף אחד. המקלדת לא מגיבה. לא ניתן להיכנס לתפריטים של ה bios. קראתי שכדאי לבטל את ה uefi בסדר עליית ה boot . כשאני עושה את זה, המסך חשוך, והמחשב מצפצף 6 פעמים. חשבתי שזו בעיית חשמל. החלפתי את הספק לספק של 650W (המקורי הוא 300W). הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לעדכן את ה bios לגרסא האחרונה …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם/ן יש לי נקות אינטרנט בממד, ואני רוצה להוציא אותה משם ג בגלל הקרינה וגם בגלל הקליטה המוגבלת. מה עלי לעשות ? יש חדר בבית בו יש נקודה שבעבר היה בה חיבור לטלפון, האם אני צריכה לקחת את הכבל רשת והראוטר מהממ"ד ופשוט לחבר את הכול לנק' החדשה? או להזמין טכנאי ? תודה מראש, אביב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב notebook של hp. 2 שאלות, הבנתי שכדי לשמור על הסוללה במחשבים החדשים המחשב מטעין את הסוללה עד ל100%, ואחר כך, גם כשהמחשב מחובר הסוללה לא נטענת. איך אני יכול לבדוק אם התכונה הזו קיימת גם אצלי? שאלה שנייה- אני רוצה להקצות מקש פונקציה חדש, שיחשיך את המסך של המחשב. לא מצב שינה, אלא רק החשכת מסך. איך עושים את זה? איך מקצים מקש פונקציה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, נכון לרגע זה הווינדוס מותקן לי על כונן SSD ישן יותר של 250GB. כעת קיבלתי כונן SSD חדש של 1TB והייתי רוצה לבצע Migration לווינדוס לדיסק החדש. הבנתי שזה לא תהליך מאוד מתוסבך ושיש כל מיני Tools לעשות את זה אבל אני מעדיף ללכת על כאלו עם המלצות. תוכלו להמליץ לי על כלי כלשהו לעשות את ההעברה איתו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה ודי מורכבת/אפשר להגיד רב מערכתית... אתחיל עם תיאור "הנפשות הפועלות" לוח asrock taichi x370 מעבד ryzen 7 1700 זיכרון g.skill tridentZ rgb 3200 cl14 - 2x16 כאשר המעבד והזיכרון באוברקלוק מתון. gtx1070 samsung 850evo 500gb + samsung 850evo 1tb (שניהם בחיבור SATA) כרטיסון firewire pcie בעל שבב של texas instruments וכרטיס קול אולפני RME FireFace 400 המחובר לכרטיסון הנ"ל. windows 10 pro [פרולוג] (אציין ששבועות ספורים עוד לפני כן, היו פעמיים-שלוש בהן המחשב עלה, חטף bluescreen שבישר על תקלה עם הNTFS, ולאחר הrestart המערכת ביצעה תיקון אוטומטי שהצליח) לפני מס' חודשים הפעלתי את המחשב, מערכת ההפעלה נראתה שמתחילה ל…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר כיבוי עובר משהו כמו 15 דקות והמחשב נידלק. לוח של גיגבייט וינדוס 10 בצעתי כל מה שכתוב בתמונה זה לא עזר מה עושים ממש מתסכל
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בדקתי את הזכרונות שמתאימים ללוח שלי, למטרות משרדיות +משחקים, האם יש לי סיבה להעדיף את אחד הזכרונות האלה במהירות 1866mhz על פני אלה במהירות 1600mhz ? אני צריך סטיק אחד בלבד. תוספת: והאם יש סיבה למה לא לקנות בחצי מחיר מebay ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתקין כמה תוכנות ומשחקים מסויימים, זה מה שהוא נותן לי אחריי שאני מנסה להתקין:
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, מדובר במחשב נייח שמריץ windows 10. לאחרונה מדי פעם המסך מתמלא בפסים מהבהבים והמחשב נתקע (צרפתי תמונה). האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. לפעמים כשמנסים להפעיל שוב את המחשב, המחשב מצפצף ציפצוף מהיר למשך 10 שניות, מכבה ומדליק את עצמו, ושוב מצפצף 10 שניות ושוב מכבה ומדליק, ממשיך ככה עד שמוציאים אותו מהחשמל. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום, התלבטתי האם לפתוח את השרשור הזה בתת-פורום ווינדוס או כאן, אבל הגעתי למסקנה שכאן יתאים יותר. אני מקווה שצדקתי. חבר טוב פנה אליי בבקשה שאפרמט את המחשב המיושן שלו. המחשב בן 8-7 שנים, לצורך ההבהרה מדובר במעבד אינטל דור שני, 8GB ראם וכרטיס HD 5850 וHDD בודד. אני הרכבתי לו את המחשב בזמנו, אז זה מה שאני פחות או יותר זוכר מהמחשב. כששאלתי אותו לסיבת הפרמוט הוא רק הסביר שיש יותר מדי זבל במחשב, הוא רוצה מחשב נקי עד שירכוש מחשב חדש בעוד כשנה-שנה וחצי. כעת אני בדילמה ואני צריך חידוד רציני לגבי האופן שבו ווינדוס 10 פועל. כרגע יש לו ווינדוס 7, הוא לא הפעיל בזמנו את הווינדוס 10 אז הוא לא זכאי יותר לווינדוס 10 בחינם. באמצע…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה רכשתי מחדש חדש מדגם - ASUS ZenBook 14 UX433FN המחשב מגיע עם יציאת HDMI אחת ויציאת TYPE C. רכשתי מתאמים של TYPE C ל HDMI על-מנת לחבר 2 מסכים במקביל למחשב. נכון לעכשיו 2 המתאמים לא עובדים. מתאם אחד מהחשב בכלל לא מזהה, לא קורה כלום שאני מחבר אותו את המתאם השני המחשב מזהה, אבל נותן עליו שגיאה (מצורפת תמונה) אני לא יודע האם מדובר על בעיה במתאמים עצמם, או שהחיבור TYPE C של המחשב הזה לא יודע לעביר חיבור למסך חיצוני?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נגיד כשאני ביוטיוב (או כל אתר אחר של צפייה ישירה) או כשאני רואה סדרה שהורדתי או כשאני משחק במחשב אז כל כמה זמן הסאונד במחשב נהיה מקוטע לשנייה ואז הוא חוזר להיות רגיל ומה לא עשיתי כדי לנסות לסדר את זה (עדכנתי את הדרייברים+ עשיתי סריקה יסודית ב nod 32+malwer bytes+פירמטתי את המחשב+שידרגתי את הווינדוס 10 ל pro) והכי קטע שזה מחשב חדש מעבד: amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך readon rx 580 8 ג'יגה 2טרה בייט+240 ג'יגה ssd לוח אם gigabyte b450m בבקשה תגידו לי שאתם יודעים על מה אני מדבר כי ניסיתי לשאול בפורומים אחרים ואנשים חשבו שאני משוגע אולי הבעיה היא בווינדוס 10? כי עד עכשיו הייתי עם 7 במחשבים האחרים שלי והכל עבד טובהכנס מדיה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לדיון שבקישור ניסיתי לבצע עדכון לביוס ומה שהצלחתי למצא זה אפשרות לעדכן דרך מערכת ההפעלה ניסיתי אבל העדכון לא מתבצע הוא עושה הפעלה מחדש אחרי שהוא טוען את הביוס המערכת הפעלה מתכבה והמחשב עולה רגיל כאילו לא נטען הביוס השאלה איך יוצרים דיסק בוט של הביוס לעדכון מהביוס הקיים ניסיתי עם רופוס והוא לא תומך בזה כל פרטי המערכת בדיון אגב שמתי לב שבעליית הביוס מתקבלת ההודעה הזו ואז הוא עולה fw start recovery error משהוא יודע מה זה אומר
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה מחשב חדש,לקחתי אותו לתיקון מהחנות שקניתי אותו ממנה והם אמרו שהם לא מצאו כלום מעבד:amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם לוח אם gigabyte b450m כרטיס מסך rx 580 8 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,קודם אתחיל מהמפרט: מעבד i5 2500k ללא oc כרטיס מסך gygbite r390x g1 זיכרון 16gb קורסאייר וונג'נס לוח gygbite z68p ds3 ספק טרמלטייק tr2 800w לאחרונה קיבלתי את הכרטיס מסך שמופיע במפרט שרשמתי כאן למעלה,לפני כן היה לי gtx570 ,בזמן משחק המחשב עובד בצורה תקינה כמה דקות ואז נכבה ומופעל מחדש,האם הבעיה בספק או בכרטיס מסך שהרכבתי?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום בשיחה עם נציג הוט בעניין תקלה זניחה ... התברר לי שהוט יכולים לדעת לפחות את שם המחשבים שלי המחוברים ברשת לפיירבוקס , האם יש להוט גישה לקבצים משותפים ברשת הביתית , וידאו , תמונות וכו' ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערוך הודעה תגובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי את השרקון REX3, חרא מארז, קניתי את הFD ARC MINI R2 כי נמאס לי. היום התפנתי להעברת המערכת למארז החדש, עבדתי על זה שעתיים, סידרתי את כל הכבלים יפה יפה ודחוס מאחורה, הכל נראה מדהים, הכל מחובר כמו שצריך, חיברתי לחשמל, האור הכחול בכפתור ההדלקה נדלק, לחצתי על הכפתור ו... כלום! ניסיתי להעביר את החיבור של הpowerswitch לפינים אחרים, כלום ניסיתי לחבר את הכפתור של המארז הישן, כלום ניסיתי להוציא את החיבור USB 3 הקדמי שאחד מהפינים בלוח האם התעקם ונשבר במהלך ההרכבה (יש סיכוי שזה יתפקד עם פין שבור כרגיל?) וכלום ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולנתק ממנו את החיבורים של הספק, כלום כלום כלום אין לי מושג מה לעשות ואני בלחץ אטומי... המחשב פשוט לא נדלק למרות שיש חשמל לפי הכפתור שדולק הצילו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, השמע אצלי במחשב הפוך, ז"א שאני שומע את ימין כשמאל ואת שמאל כימין (כן כן אני שם את האוזניות בסדר גמור) ברשותי כרטיס קול asus rog xonar phoebus , זה ככה גם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם. הלוח אם שלי הוא asus p8z68-v. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? אני מעדיף שלא לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי כבר 6 שנים מחשב נייד Dell Inspiron 1525 נקנה בזמנו עם 2GB זכרון (2 סטיקים של 1GB) ומעבד PENTIUM T2390 מותקן עליו ווינדווס 7 32 ביט ורוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה והוא בסדר מהבחינה הזאת. עכשיו לצורכי לימודים אני צריך להריץ עליו משהו קצת יותר כבר והזכרון פשוט "נחנק". רציתי עכשיו לשדרג אותו ל4GB זכרון כדי לנסות לשפר את הביצועים אז חשבתי לקנות 2 סטיקים של זכרון מהאתר הזה http://www.mymemory.co.uk/Laptop-RAM/Crucial/Crucial-2GB-PC2-6400-200-pin-SODIMM-DDR2-Unbuffered-Laptop-Memory המוכר באתר לא הסכים להתחייב בפני שהזכרון יתאים ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי. מישהו יכול להגיד האם זה יתאים או לא? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-