עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mystikal,

שלום לכולם פרטי המחשב: אינטל 6600 לוח אסוס דלוקס 4 ג' זכרון כרטיס מסך של LEADTEK QUADRO 1500 חלונות XP כל הדרייברים והתוכנות מעודכנים. כבר כמה חודשים שהמחשב שלי עושה בעיות מעיניינות : נקודות צבעוניות על המסכים. כמו פיקסלים שרופים אבל מופיעות כל פעם במקום אחר. כולל פיקסלים צבעוניים דבוקים לסמן של העכבר . הפיקסלים האלה מופיעים בעיקר על וידאו. במסכי הפתיחה כשאני מאתחל את המחשב , הם מופיעים בגודל יותר גדול (כאלו שהגודל שלהם הוא לפי הרזולוציה של התצוגה) אי אפשר לקרוא יותר מקובץ PDF אחד כל פעם , כי האקרובט מתחיל להראות פסים ומריחות. המחשב נתקע לפעמים כשמנגנים קבצי וידאו ובעיקר כשמנגנים קבצי FLV. לפעמים הוא משתחרר אחרי כמה דקות ולפעמים לא. תוכנת הקויקטיים לא מתפקדת טוב ויש לה בע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Som0,

המחשב שלי מרעיש כבר בערך מהחודש הראשון שלו (הוא כבר בן 4 בערך) לי אישית זה לא מפריע , אבל קניתי מחשב חדש ואני מעביר אותו להורים שלי רציתי לדעת איזו דרך יש לי לברר בדיוק מה מרעיש ניסיתי פשוט להאזין אבל הספק שלי , המאוורר של המארז + המאוורר של המעבד נמצאים באותה נקודה אז קשה לי להבדיל בדיוק מי גורם לרעש העיקרי , בנוסף נראה לי שהכונן של הצורב גם עושה הרבה רעש (אבל לא קרוב לכמות הרעש באזור של הספק והמאווררים) בנוסף רציתי לדעת אם יש דרך להוציא פירוט על בדיוק מה יש לי על המחשב (לוח אם , מעבד וכו') כדי שאם אני מחליף פה משהו אולי אני אשדרג גם וכמובן שאני אדע כמה הספק אני צריך אם אני מחליף את הספק כוח וכו' תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ROBE,

שלום לכולם אז אתמול עידכנתי שהחליפו לי את הכרטיס מסך שהיה פגום אך לצערי הבעייה לא נפתרה בכדי לכבות את המחשב אני נאלץ להוריד את המפסק דרך הספק כוח המחשב לא כבה דרך הוווינדוס כשאני לוחץ על כיבוי אני שואל איך אפשר לדעת במה מדובר אולי זה לא הספק למרות שפעם קרה מקרה דומה והבעיה הייתה בספק אז מה אתם אומרים חומרה או תוכנה המחשב לאחר איחוי,וניקוי דיסק ,סריקת רגולות ומזיקים ,ניקוי מאבק אשמח לעזרתכם תודה רובי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, המחשב שלי התחיל להכבות אחרי מספר שניות מההדלקה: מדליקים, ואחרי שמופיעים נתוני כרטיס המסך והמסך - הוא נכבה עצמאית. לא מדובר בבעיה של חימום - יש מאוורר חדש למעבד, שאר המאווררים עובדים בסדר גמור. החלפתי ספק, והבעיה המשיכה. עם זאת, גיליתי שכאשר אני מחבר את הספק לכל המקומות, מלבד חיבור החשמל של המעבד (צירפתי תרשים), אזי כל הרכיבים עובדים והמחשב לא נכבה. רק כאשר אני מוסיף את חיבור החשמל הזה - חוזרת בעיית הכיבוי המהיר. http://imageshack.us/f/33/58221495.jpg/ יש למישהו רעיון מה עושים עם זה? רוב תודות, עופר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by light7,

שלום, אני מתייעצת עבור חברה, לפני כשבועיים החלה הבעייה, ברגע שמפעילים את המחשב לאחר טעינת הביוס, עולה מסך שחור שבו נאמר כי יש בעייה במערכת או בחומרה וישנן כמה אופציות בכדי לבחור איך להפעיל את המחשב ולמטה רשום 30 שניות וספירה לאחור... כאשר ניסיתי להפעילו ב''מצב בטוח'' החלו להופיע המון נתיבים של תיקיות וכו' ורשומים שלהם ולאחר מס' שניות המחשב פשוט כבה. כאשר בחרתי ב''הפעלה רגילה'' ברגע שעולה המסך של windows xp (כאשר הקווים הכחולים מתחילים להיטען) הוא נכבה שוב. חשבתי בתחילה כי מדובר בוירוס אך נראה שלא כך הדבר כיוון שניסיתי להכניס דיסק התקנה של ווינדוס 7, הפעלתי דרך בוט ושוב לאחר מספר שניות (כ 30 לערך) המחשב נכבה. התייעצתי עם ידיד והוא אמר כי ייתכן וישנה בעיה בקבצי המערכת בגלל …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה ישלי לוח אם מדגם Gigabyte P55A - UD3 . ישלי 4 זכרונות של DDR 3 של 2GB ! . עכשיו שאני מעלה את המחשב מקש ימיני כתוב לי 8GB רק 3.99 ניתנים לשימוש .. עדכנתי את הbios שלי לגירסא הכי חדשה . ניסיתי גם לשנות את המיקומים שלהם וזה לא עבד .. פתרונות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by idani1983,

חיברתי הארד דיסק חדש בגודל 1 טרה למחשב שלי , המחשב לא מזהה אותו בביוס ולא בוונדוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte ep35-ds3r ניסיתי לחבר אותו במקום ההארד דיסק הישן וגם איתו ביחד ועדין המחשב לא מזהה אותו. יש הצעות?

8. Started by ronb,

שלום לכולם יש לי לוח אם של intel דגם 915GAV והיה לי עליו עד עכשיו 2 מודולים של 256MB DDR 400. היום קניתי 2 מודולים נוספים של 512MB כל אחד, DDR 400 של kingston. אם אני מחליף אותם במקום 2 הקודמים אין בעיה. גם אם אני מוסיף אחד מהם או אחד מהישנים לבנק הזיכרון השני אין בעיה. הבעיה היא רק כשאני שם זיכרון (לא משנה איזה מהם) בבנק הרביעי. אז, כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור עם 4 פסים שבכל פס יש תווי אסקי שונים והמחשב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה ? האם יכול להיות שבנק בבורד דפוק ? תודה רבה רון

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by israel-dadon,

המחשב שלי נתקע כל 20-30 דקות סתם נתקע מה אפשר לעשות ,הוצאתי וניקיתי את המאוורר של המעבד (החומר התרמי שעל המעבד התייבש האם זוהי הבעיה? ) ויש לי מחשב אינטל פנטיום 4 HT 3.0 Ghz פרסקוט ,לוח אם 478 865P אני לא בטוח ,256 DDR 400 מגהרץ -זכרון מה יכולות הסיבות לתקיעות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W הבעיות הם: כשהמחשב עולה שליש מהמסך העליון לא רואים ומתחילים לראות רק מתחת וזה מכווץ כזה... (זה מאז שחיברתי תספק) המחשב קרה כבר פעמיים שהוא הציג מסך כחול ועשה ריסט לעצמו סתם ככה... במשחקים לפעמים הם נתקעים/לא עולים/ ולמרות שהכרטיס טוב לא רואים הכי הכי לדעתי אבל עזבו את זה מה אני עושה עם כל הבעיות האלה???

11. Started by בזיק,

הכונן 'E' שהיה של הצורב נעלם. נכון לעכשיו יש לי רק את A של הפלופי ,את C של הקשיח וD של הCDROM בDEVICE MANAGER יש את הצורב עם הדרייבר שלו, והוא מצויין כפועל ללא בעיות. ניתקתי את הצורב, הפעלתי וכיביתי את המחשב, חיברתי שוב את הצורב והפעלתי את המחשב. זה לא עזר עשיתי UNINSTALL לדרייבר והעליתי מחדש את המחשב . גם זה לא עזר. (למרות שהדרייבר הופיע) למישהו יש רעיון? יש לי וwindows xp sp2

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Raz20,

יש לי זיכרון 1GB של RAM במחשב Pentium 4 3.2GHz אני משתמש בתוכנה Pc Booster ולפיה אני רואה ככה (זה לאחר הפעלת המחשב מחדש בלי להפעיל שום תוכנה) Total Memory :1021 Avail Memory : 680 יכול להיות שכ-MB 340 זיכרון בשימוש על הפעלת המחשב ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כמו שהכותרת אומרת מחשב נייד מדגם PRSIRIO 1200 כמובן של COMPAQ אינו נידלק אלה עם כן הוא מחובר לAC עכשיו ברגע שאני מוציא את הסוללה ובודק פיזית (על הסוללה) את המד אינדיקציה של מופיע לי 100% עכשיו גם שאני מחבר את המחשב לAC ובודק באנדיקציה דרך המחשב הוא מראה לי 100% סוללה וגם ברגע שאני מוציא אותה הוא מראה שהמחשב מחובר כרגע לחשמל ואין סוללה בפנים עכשיו בעית מגעים לא ניראה שזה זה אבל מצד שני גם לא ניראה לי שזה סוללה (או שאתם רוצים לתקן אותי) אז מה זה יכול להיות? בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, לכולכם ! ;D אחרי שעזרתם לי למצוא פיתרון לכרטיס קול שלי , חשבתי שאחרי שייעשה הכל בסדר גמור!!! :-/ אני אגש לעניין מה שקרה בעצם לא מופיע לי בקר של הקול ב-tray יחד עם השעון ושאר איקונים?! ??? אם תסבירו איך להחזיר את הבן האבוד אשמח מאוד!! בעיה השניה שנוצרה לי במהלך טיפולי הנהדר במחשב , אין לי תקשורת עם המודם שלי?! ??? אני לא יודע מה לעשות :'( המודם שלי השתמש ב-COM 4 שאותו אני לא מצאתי כשרציתי להתקין את הדרייוורים של המודם מחדש! תסבירו לי בבקשה איפה אינ מוצא אותו או איך אני עושה אותו , אני מבין שהCOM הזה וירטואלי?! תודה רבה לכם מראש, Intelee.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by moonbone,

שלום, לפני שבוע בערך או אולי בדיוק אני כבר לא זוכר... קיבלתי מחשב חדש שאת תכולתו תוכלו לקרוא במפרט שלי... אחרי שניסיתי XP PRO ובאופן מוזר ולא צפוי הוא עובד מעולה (היה לי נסיון ממש רע עם XP) ניסיתי לחבר את המודם שלי Alcatel speed touch home למחשב ולהיכנס לאינטרנט... אבל לצערי קיימת בעית תקשורת כלשהי בין כרטטיס הרשת המובנה בלוח Epox 4g4a+ ובין המודם שמחובר אליו... כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך אפילו וידאתי מול התמיכה של ספק האינטרנט... מה שהכי מוזר הוא שהכרטיס עובד בצורה כלשהי, WIN XP זיהה אותו ו התקין לו דריברים כשאני מחבר אותו למודם יש אור ירוק ממש מגניב כזה מסביב לחור בלוח של הרשת... וגם יש את החיבור הזה של XP שמראה לך את החיבורי רשת כמו שזה מראה אינטרנט (מקווה שאתם יוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zpd,

אחד הצבעים בתצוגה נעלם מידי פעם דבר שיוצר מצב בלתי נסבל לראות. ניקיתי סלוט AGP. החלפתי כרטיס מסך.החלפתי מסך.שום דבר לא עוזר. ברשותי מחשב P4 ,מעבד 1.5G , לוח INTEL D845HV. מה עוד נשאר לעשות כדי לפתור את הבעיה.תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תשמעו.. באתי לסדר פה את המחשב של דוד שלי ושמתי לב שאין לו דרייבר אבל עדיין אפשר לשנות רזולוציות וביטים 16-32 והיתה תמונה טובה.. ניסיתי להתקין לו דרייבר של nvidia (ישן.. של ווינדוס מילניום) ומה שקרה זה שהוא זיהה אותו, והוא אומר בדרייבר שהוא לא תקין ואי אפשר לשנות רזולוציה או ביטים וכל התמורה חרטה נייסתי שוב להסיר את הדרייבר ולהתקין את זה של מיקרוסופט וזה לא עזר, אמנם הוא אומר שהכל תקין וזה אבל הוא לא מזהה בפירוש את הכרטיס מסך (שם) ואי אפשר עדיין לשנות רזולוציה והתמונה חרטא- אותו דבר עם כמה דרייברים של nvidia שניסיתי... זה tnt2 על ווינדוס מילניום.. בקיצור התמונה מגעילה- אי אפשר לשנות רזולוציה ורמת צבע הן בדרייבר של נוודיה והן בדרייבר אוטומט של מיקרוסופט (ולפני ששיחקתי שם…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hakoki,

המחשב פועל נורמלי בלי שום טעויות מהאנטי וירוס או בעליה של המחשב,לאחר כמה דקות הוא נכבה ואי אפשר להדליק אותו יותר אלא אם כן מוציאים את השקע מהחשמל ומחזירים חזרה ואז הוא נדלק אבל ממש לשתי שניות עוד לפני שעולה המסך בכלל ואם מוציאים את השקע ומחכים עשר דקות אז אחר כך הוא נדלק וחוזר על המקרה הראשון שבו לאחר כמה דקות הוא נכבה פתחתי אותו ניקיתי מאבק בדקתי את המאווררים (כולם עובדים כראוי) חיברתי את המחשב רק לחשמל בלי כל שאר הקבלים ונתתי לו לרוץ איזה 10 דקות לראות שאף מאוורר לא נכבה ובאמת הוא רץ כמו שצריך והכל אבל ברגע שחיברתי אותו חזרה שוב עשה את אותה בעיה נכבה לאחר כמה דקות יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חושב שזה אולי זכרונות, איך אפשר לבדוק? חבל לי להזמין טכנאי שיעלה לי ב150 שקל …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by danidino,

היי, אתחיל בהקדמה: יש לי מחשב יחסית חדש, נקנה בדצמבר 2007. מאפיינים בקצרה: מעבד intel Q6600 2.4 שנעשה לו OC ל 3 ג'יגה על ידי החנות בה קניתי (נעשו בדיקות מקיפות אחרי הOC) 2 ג'יגה זיכרון DDR2 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GT. הבעיה היא כזאת: לא זוכר מתי הבעיה התחילה אבל בחלק נכבד של המשחקים אחרי כ-10 דקות משחק נעלמת תמונת המשחק, המסך מחפש אות מכרטיס המסך ואז המחשב נתקע לגמרי ומושמע הצליל האחרון שוב ושוב ושוב ושוב... העניין הוא שזה לא קרה תמיד...למשל עם call of duty 4 המחשב לא נפל גם על ההגדרות הכי גבוהות. כנ"ל לגבי assasins creed, אבל במשחק simon the sorcerer זה התחיל וקרה פעמים נדירות. לאחר מכן במשחק crusaders thy kingdom come שלא היה כבד בטח שלא מCOD4 או assasins creed …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ClassMulder,

שלום! אני מנסה לעדכן את סביבת CREATIVE CLOUD כמו גם את האפליקציות, אבל מקבל תקלה 183 וכל מה שאני מנסה פשוט לא עוזר. ניסיתי להסיר את כל תוכנות אדובי כולל שימוש בכלי הניקוי - זה עוזר אחרי כמה פעמים אבל בעדכון הבא זה קורה שוב. ניסיתי לאתחל, ניסיתי למחוק קבצים זמניים, ניסיתי מצב בטוח עם רשת (קריאייטיב קלאוד לא ממש עובד במצב הזה) - בינתיים כלום בפורומים של אדובי יש הרבה מקרים כאלה וכל העצות שהם נותנים פשוט לא עוזרות. מישהו נתקל בזה ומצא פתרון שעובד? אשמח לעזרה! תודה.

21. Started by Joseph Laufer,

ערב טוב מישהו יוכל לעזור בבקשה עם כתובית שמופיעה לי כשאני מפעיל את האתר הזה שמצ"ב תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?

23. C:\Program Files\WindowsApps איך לשחזר ? אפשרי לעשות את זה ידני ? עדכון הבעיה נפתרה עם המדריך הפשוט הזה . https://www.tenforums.com/tutorials/88246-add-reset-permissions-context-menu-windows.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mskso86,

עבודת קידוח קטנה שהסתיימה בניצצות מהספק החשמל בבית נפל הרמתי מפסקים אבל המחשב מת השאלה שלי אם זה רק הספק הלך או כול המחשב או אולי פיוז דביל איך שחכתי להוציא מהחשמל חחח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רב, אשמח לקבל עזרה. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. לפני יומיים שדרגתי את הזיכרונות ואתמול פתאום מסך המחשב טען שאין אות(NO SIGNAL), לאחר מכן המסך פשוט נשרף והפסיק לעבוד. קניתי מסך חדש היום וחיברתי אך שוב פעם, לאחר כשעתיים שהמחשב עבד, שוב המסך החדש, עשה סימן של NO SIGNAL ונכבה, לשמחתי הוא לא נשרף. הסרתי והתקנתי דרייבר של כרטיס המסך (7900 GT) אבל זה לא עזר בכל מס' שעות המסך נכבה ואין אות ורק לאחר שאני עושה ריסטרט הוא נדלק שוב. למישהו יש מושז מה הבעיה? האם זה שהחלפתי זיכרון ?, האם הכרטיס מסך נדפק? האם הספק כח נדפק? ??? תודה מראש. עוז

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.