תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לא יודע למה המעבד כמעט תמיד סחוט... בפרפורמנס של הווינדוס רשום שה-Usage שלו נע בין 95-100 אחוז... והמחשב זז ל-א-ט!!! אל תשאלו אם יש לי איזה תוכנה רצה או משהו.. כי תמיד הוא ככה... גם כשפרימטתי אותו עדיין הוא היה נע בין 10-30 כלומר הוא לא רגוע.. בין ה-0 ל-5 ככה... המחשב הוא פנטיום 3 1000 מג"צ עם 256 מגה זיכרון פנימי. שני הארדיסקים של 40 ו 20... מערת הפעלה חלונות XP SP2 תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח לפי המפרט: מעבד DUAL CORE 3.4GH לוח אם IGTEL 945GNT 2 הארד דיסקים: ראשי 500GB ומשני 160GB,חברת WD 3GB זכרוןRAM של KINGSTONE כ.מסך X300 של ATI ספק גנרי של 500W שלאחרונה הפסיק להיות שקט כמו שהיה בשנה וחצי הראשונות מערכת הפעלהVISTA שלא בעייתית כי איא אצלי כבר למעלה משנתיים ועד לאחרונה לא הו בעיות ויש עוד כמה מחשבים שהותקנו מאותו הדיסק וגם הם עובדים תקין.. כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי זמן ממושך שהיה מכובה בערך אחרי יום שלא הייתי בבית אז הוא אחרי שהוא עולה פעם ראשונה כעבור כמה שניות עד דקה הוא נכבה באופן פתאומי ומבצע RESTART לעצמו זה קורה ביו פעמיים לשלוש פעמים ואחרי זה הכל עובד כרגיל ואני חושש שזה הורס לי את המחשב ולא מצליח לגלות מה הבעייה. עכשיו …
-
אהלן חברה. עד היום היה לי במחשב כ-3 ג'יגה RAM DDR II 667Mhz. ה-3 גיגה היו ב-4 סטיקים, 2 של 1 גיגה, ו2 של חצי גיגה. כל ה-4 חוברו בDUAL CHANNEL ולא היו בעיות (2 של OCZ ו-2 של TWINMOS). אחד הסטיקים שהיו לי של TWINMOS החליט שאין לו יותר כוח ומת, ועל כן החלטתי שאיני רוצה להישאר עם 2 וחצי וללא דואל צ'נל והחלטתי לרכוש עוד 2 סטיקים של 1 גיגה של KINGSTON, שגם הם DDR II 667Mhz. לפני שעשיתי זאת בדקתי קודם לכן והלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה וגם רשום כך בחוברת שלו (למעוניינים הלוח אם שלי מופיע במפרט בצד). אך כרגע הוא רושם לי דבר כזה: INSTALLED MEMORY: 4.00GB (3.12GB USABLE) על המחשב שלי מותקן ווינדוס 7 בגרסא של 32 ביט כך שאני לא חושב שפה הבעיה... ממה שזכור לי הוא אמור לתמוך בזה.. (או שלא…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בטעות פתחתי כמה משתמשים על כמה כתובות מייל שלי כיוון ששכחתי את הססמאות. אני מעוניין למחוק את שאר המשתמשים, ניסיתי למצוא בהגדרות החשבון ולא מצאתי, מישהו יכול להסביר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם. להלן קצת רקע - לפני כשנה קניתי כרטיס מסוג Leadtek 6600GT AGP 128mb, ואני מרוצה ממנו עד אין קץ. כרטיס מצויין פשוט. לפני כ3 חודשים שמתי לב שהמאוורר שלו מרעיש כל הזמן, שלחתי אותו לבדיקה במעבדת החנות שבה רכשתי את הכרטיס והם אמרו שאין שום דבר פגום בכרטיס או במאוורר ... מאז, כל פעם שהייתי מדליק את המחשב, בפרק הזמן שבין ההדלקה עצמה עד שהווינדוס עלה הכרטיס עשה רעשים, ברגע שהווינדוס עלה הכרטיס הפסיק. לפני כמה ימים שמתי לב להתחממות ניכרת של הכרטיס, 80 מעלות בidle וכל מני artifacts במאמץ, הספיקו לי 10 שניות להבין שמשהו פגום עם המאוורר. הלכתי ורכשתי מאוורר של PrimeCooler וחיברתי לכרטיס, הטמפרטורות ירדו בצורה ניכרת ל30 בidle ולא עובר את ה60 במאמץ ... אבל יש ב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE L655-121 עם כרטיס מסך של AMD-ATI RADEON 5650. לאחרונה הורדתי דרייבר מאתר AMD במיוחד לכרטיס מסך הזה למחשבים הניידים אבל כשאני רוצה להתקין אותו הוא כביכול עושה התקנה לתקייה מסויימת אך בבדיקה התיקייה ריקה ובמנהל התקנים התאריך של הדרייבר נשאר של 2010. אני משתמש עם מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT. מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה? איך אפשר לעדכן את הדרייבר כמו שצריך? מדובר על דרייבר של ספטמבר 2011
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה רצינית עם המחשב ואני יפרט אותה פה ואת התהליך שניסיתי כדי לתקן את הבעיה המוזרה הזאת אוקיי אחרי שקיבלתי את המחשב לפני שבוע וחצי בערך הייתי שמח וטוב לב שקיבלתי סוף סוף מחשב חדש וגם חזק בדיוק כמו שרציתי... אני מפעיל אותו בדיוק כמו שהוא בא עם רק עם סידירום של asus וכל שאר הדברים שיש במפרט חוץ מהצורב... ביום שלמחרת נזכרתי שלא חיברתי בכלל את הצורב לקחתי רת הצורב הכנסתי אותו חיברתי את החשמל הכל.... המחשב לא עולה!!! אני מסתכל חושב ולא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי המאווררים נדלקים כלומר המאוורר של המעבד המאווררי מארז והמאווררים של ה5900 כולל המנורות של הצורב והסידי משום מה המתח לא מגיע להרד דיסק שלא נדלק בכלל... כלומר לא מתחיל להסתובב.. אני כבר אמרתי מי יודע אולי …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המארז החדש (טרמלטייק M5) ואחרי ההרכבה הפעלתי ופתאום אין לי סאונד (כ. קול מובנה בלוח אם, מפרט בצד)! ניסיתי הכל, אני מחבר משהו לשקע אחד והוא כותב לי שחיברתי לאחד אחר, וכלום לא מוציא צלילים. מה עושים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שניקיתי את המחשב יסודי מאבק זה מראה לי שהוא עדיין ממש מתחמם: (ואחרי שהוא פועל עוד קצת, הטמפרטורה הראשית (GPU) גם עולה ל-51 ויש גם ציור של להבה. וכשאני מפעיל את המחשב בהתחלה הוא מפסיק לעלות ורושם לי שיש בעיה במאוורר של המעבד (CPU Fan Error) וללחוץ F1 כדי להמשיך. והפעלתי את המחשב כשהמארז היה פתוח וראיתי ש/המאורר של המעבד כן מסתובב. מה הבעיה? מה אני אמור לעשות? להחליף קירור למעבד/ספק כוח?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לא יודע למה אולי משעמום אתמול הפעלתי את אופציית ה bitlocker על שני כוננים קשיחים מתוך שלושה שיש לי (הכונן של מערכת ההפעלה לא הוצפן). מאז שהכוננים הוצפנו אני לא יכול לגשת אליהם ומקבל הודעת שגיאה של "היישום לא נמצא" כמובן שאני גם לא יכול עכשיו לבטל את ההצפנה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מדובר בכונן DVD של סמסונג SH-222AB, חיבור SATA אין בעיה לעבוד איתו (שמיעת שירים, צריבת דיסקים) אבל בביוס הוא לא מזוהה. הוא לא מופיע ברשימת המכשירים שאפשר לעשות דרכם BOOT ולא מזוהה ב- SATA configurastion וגם לא מזוהה כשעולים רגיל ממצב בו המחשב כבוי לגמרי, במסך הראשון של ה- PSOT בשלב בו ה WIN עולה לוקח לו הרבה זמן לעבור את השלב של הסמל עם 4 הצבעים. הזמן רק הולך מתארך מהפעלה להפעלה. הבעיה הזו הייתה לי כבר בעבר, כשהייתי צריך לחכות מספר דקות כדי לעברו את שלב הסמל. אז כמעט ופרמטתי את המחשב (אחרי ש sys restore לא עזר) אבל לפני ניסיתי להחליף את הערוץ SATA של ה DVD בלוח האם וזה פתר את הבעיות לגמרי. המערכת חזרה לעלות כרגיל ובמהירות - פחות מ- 20 שניות מה"ביפ" ב POST עד לע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחרונה אני סובל מתופעה מאוד מתסכלת, במהלך עבודה ומבלי לעשות שום דבר מיוחד התצוגה של המסך נדפקת ואני רואה רק פסים שחורים (בתמונה המצורפת), ושום דבר לא מצליח להחזיר את התצוגה חזרה, רק אם אני מכבה את המחשב וממתין זמן לא מבוטל של שעה לפחות רק אז התצוגה חוזרת. אם אני משאיר את המחשב במצב הזה דלוק לאחר כמה זמן אני מקבל את ההודעה: " Not Optimum MOde Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz" ניסיתי לחבר מסך אחר כדי לוודא שהבעיה בכרטיס => לא הצלחתי לשחזר. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לוודא שהמסך דפוק => לא הצלחתי לשחזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך, לא עזר. אפילו הרצתי בדיקות מסך ותצוגה דרך Ubuntu שהרצתי מUSB והבעיה קרתה. אני די אבוד ולא יודע לשים את האצבע על מה לעזאזל נ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב לא מצליח לאפס את הביוס בעת הפעלה ואני לא מקבל את האיתות של האיפוס - פייפ בודד המחשב תקוע במצב כזה: בפינה השמאלית מלמעלה יש מקף-תחתות _מהבהב, ממצב הזה המחשב לא מתקדם. הבעיה נפתרת באקראיות והמחשב נפתח כרגיל. במחשב נוסף יש בעיה דומה אך כ.המסך לא מציג פלט ולא מפעיל את המסך,חשדתי בכ.מסך אבל במחשב הזה אין רמקול פנימי, לכן החלפתי בין הכרטיסים ובמחשב ה"עובד" קבלתי איתות מהרמקול שאין כרטיס מסך והמסך לא נדלק. שלחתי את הכ.מסך התקול לחברה ולפי דבריה הכרטיס פועל. שאלה מה יכול לגרום לבעיות הדומות האילו. מחשב א: E8500 asus p5e deluxe corsair cm2x2048-6500c4dhx *2 gigabyte 5850 625w enermax [glow=red,2,300]משהו לציין בחוברת של לוח האם כתוב :[/glow] הזיכרון שלי פועל ב800MHZ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח ברצוני לברר לגבי לוחאם ג'יגה ביט + ציפסט nforce4 ultra. האם במצב עבודה נורמאלי הציפ עובד בטמפרטורה 70 מעלות צלסיוס ומעלה או שהטמפרטורה מצביעה על בעיה של תוכנה/חומרה? האם הטמפרטורה הנ"ל גורמת לכיבוי המחשב? הטכנאי בחנות אמר לי שהטמפרטורה נורמאלית מעבד AMD 939 דגם 3200 זיכרון 1GB A-DATA כ. מסך ג'יגה ביט 6600
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. שמתי לב לזה רק כשהמחשב התחיל לצפצף וכשחיפשתי מה הבעיה ראיתי שהמתח גבוה מדי. כששיחקתי בNFSC, המתח הגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. אחרי שכיביתי את המחשב למשך כמה דקות והדלקתי, המתח היה 1.5 במנוחה, וכשהפעלתי את הNFSC המתח עלה ל1.65, והמחשב התחיל לצפצף. עכשיו גם במנוחה המתח מגיע ל1.66. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לטפל בה? איזה נזקים זה יכול לגרום? לוח אם - ABIT KN9 SLI כרטיס מסך - eVGA GeForce 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E ספק - Spire RockeTeer IV 600W Silent PSU (24pin) הטמפרטורות של הרכיבים לא השתנו. הכרטיס מסך 48 מעלות (רגיל), והלוח אם 35.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני שאתחיל להכנס לפרטים יותר אישים של למה וכמה אני אצמד לפרטים הפשוטים יותר. אני גר בירושלים ואני מחפש איש/אשת מחשבים או מקום, שמוכן לעשות ביקורי בית ויודע לא רק עקב ידע אלא גם מנסיון שלהם / של המקום על מערכות קירור בהזמנה אישית וגם איך לתחזק אותם. אם אתם מתאימים להגדרה שצינתי תגידו לי. אם אתם יודעים על מקום כזה גם תגידו לי. אם יש לכם מידע שיכול לעזור לבקשה שלי בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קטנה, כל פעם שהעכבר זז הוא גורם לרעש. בדר"כ ע"י דפיקות עליו (חזקות) או הפעלת כוח אחר הרעש מפסיק, אבל ברור כי זהו לא פתרון לטווח ארוך. יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט - מעבד: Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: SSD SanDisk Z400 128G SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): Ippon BULLET (3x120mm) + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 המחשב נמצא אצלנו חודש, בהתחלה עבד חלק וללא בעיות. אחרי בערך שבועיים הוא התחיל להתקע כל כמה זמן, בעיקר בשימוש של הדפדפן או אחרי שהוא מתעורר משינה.(במהלך התקיעות העכבר היה זז אבל לא היה ניתן ללחוץ על כלום). בהתחלה זה קרה פעם בשלושה-ארבעה ימים ועכשיו התדירות הי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני 3 שנים, ולפני קצת זמן הוא לא הצליח לעלות פתאום. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק, ועכשיו הוא מצליח לעלות, אבל רק כשהוא שוכב(במצב מאוזן)... כשאני מעמיד אותו, לוקח לו כמה שניות והוא נכבה. אם אני מדליק אותו כשהוא במאונך, אז הוא מתחיל לעלות, ונכבה עוד לפני שהוא מעלה את הווינדוס. אני מניח שאחד מהרכיבי חומרה נדפק, אבל איך אני מגלה איזה אחד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה איתה כול כמה זמן בערך זה עושה הודעה של שגיעה ושהמחשב יתכבה תוך 60 שניות מה אני עושה בבקשה עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפעמים אני מוריד סרטים ואז באמצע ההורדה זה מפסיק יש לי פיירפוקס אז יש תחלון הזה של ההורדות ופתאום הוא נעלם וניפסק ההורדה ואני צריך להוריד הכל מחדש גם אם זה שניה אחרונה למה זה קורה ואיך אפשר או אם יש תוכנה שיכולה להמשיך את ההורדה מאותו מקום שניפסק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מעוניין לדעת איך לעשות בדיקה כללית ללוח אם, מעבד והזיכרון ואם איזה תוכנה מומלץ לבצע את הבדיקה לראות שהכל תקין. אני לא יודע מה הטמפרטורה צריכה להיות או איך אני יודע שהרכיבים עובדים בצורה תקינה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה או להפנות אותי למדריכים הרלבנטים. הלוח GIGABYTE G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov המעבד Intel Core i7-3930k http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-12M-Cache-up-to-3_80-GHz והזיכרון Crosair XMS3 8GB http://www.corsair.com/en-us/xms3-8gb-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m1a1600c11 - - - תגובה אוחדה: - - - אגב המעבד שלי יכול להגיע ל 3.80 GHz וכרגע הוא על 3.20 GHz האם מומלץ ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן מסוג כונן optiarc DVD RW AD-5170A יכול לצרוב DVD , יכול לקרא DVD מקורי - סרט, יכול לקרא CD-rom אבל לא DVD צרוב, ואפילו לא משאני צרבתי בעצמי. האם חסר לי דרייבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-