עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ScreameR,

יש לי כרטיס Tornado G4 MX420 :-\ אבל יש לו טי.וי אאוט.... אני משתמש בזה אבל אני רוצה שאת מה שאני רואה במחשב אני יראה במסך.. יש איזה טוויק או משהו להוריד? תןדה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nirbo,

שלום לכולם, קיבלתי והתקנתי היום כרטיס Gigabyte GTX 980 Ti, G1 Gaming. לאחר שהמחשב עלה, שמתי לב שמתוך 16GB של RAM שנמצאים על הלוח, ה-BIOS מזהה 12GB בלבד. גם CPU-Z מזהה רק 12GB ורואה את הלוח כ-Triple channel כשהוא בעצם Quad channel. המפרט שלי: Core i7-3820, Socket 2011 Asus P9X79 LE motherboard - Quad channel 4x4GB DDR3 1600MHz sticks, standard - nothing out of the ordinary Sapphire FirePSU 625W האם יש למישהו רעיון מה יכול לגרום ל-RAM להעלם בצורה כזו? תודה רבה מראש על כל רעיון ו/או כיוון.

3. שלום וברכה. אני מעוניין לדעת איך לעשות בדיקה כללית ללוח אם, מעבד והזיכרון ואם איזה תוכנה מומלץ לבצע את הבדיקה לראות שהכל תקין. אני לא יודע מה הטמפרטורה צריכה להיות או איך אני יודע שהרכיבים עובדים בצורה תקינה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה או להפנות אותי למדריכים הרלבנטים. הלוח GIGABYTE G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov המעבד Intel Core i7-3930k http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-12M-Cache-up-to-3_80-GHz והזיכרון Crosair XMS3 8GB http://www.corsair.com/en-us/xms3-8gb-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m1a1600c11 - - - תגובה אוחדה: - - - אגב המעבד שלי יכול להגיע ל 3.80 GHz וכרגע הוא על 3.20 GHz האם מומלץ ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מנסה לראות תמונות במחשב אני לא מצליח ללא עזרה של תוכנה מי יכול להגיד לי מדוע?

5. Started by Sunny Jim,

יש לי 2 GIGA זכרון, והבעיה שכשאני מריץ למשל 3DMARK 05\06, הוא אומר לי שיש לי 2032 מגה זכרון, כאשר למעשה אמור להיות 2048... וכשהרצתי EVEREST, הוא מראה לי 2046. תאחלס זה לא כזה משנה אם יש לי כמה מגה פחות, כי אני בחיים לא ארגיש בהבדל, אך האם זה תקין? עוד בעיה, בEVEREST מצויין אצלי הזכרון שבשימוש. אז כתוב אצלי שכרגע 777 מגה זכרון בשימוש. אני עדיין לא יודע אם זה תקין בכלל כי נראה לי זה יותר מדי יחסית לתוכנות שמופעלות, אבל עדיין לא בדקתי לעומק אז אין לי כאן שאלה. הבעיה היא הזכרון הוירטואלי. כתוב שסה"כ יש לי 4 GIGA זכרון וירטואלי, כאשר 1259 ממנו בשימוש! אני מעוניין שכל הזכרון הפיזי שלי יהיה בשימוש לפני שאשתמש בזכרון וירטואלי, אז למה זה קורה? ואיך אפשר לטפל בבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eladb21,

אהלן חברים תקשיבו רגע עובר על המחשב שלי משהו מוזר.. הוא לא מעלה את הפייסבוק, רק את הפייסבוק וכל דאר האתרים כן עובדים. ניסתי דרך דפדפנים אחרים ואותה תוצאה.... ניסיתי דרך מחשבים אחרים ודרך הפלאפון באותו אינטרנט ביתי והפייסבוק כן עלה, רק במחשב שלי הוא לא עולה ולא משנה באיזהנ דפדפן. אם אני מחכה הרבה אז מדי פעם בסוף הוא כן מופיע אבל גם אז אי אפשר לעשות שום פעולה כי הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gtx980sli,

שלום לפני כמה זמן פרסמתי הודעה שהמחשב שלי נהיה איטי ניסיתי לעשות הסרת וינדואוס ומחיקה מחדש וזה עבד אהל ברגע שהמחשב נדלק ואמר לי לעשות התאמה אישית ( וינדואוס 8) הוא נכבה בפתאומיות יש מצב שזה בעיה בספק ( יש לי ספק גנרי בן שנתיים בערך) ? ניקיתי את המחשב ולא חסר משחה תרמית או לקחת לתיקון וזהו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי ספק של HEC 300W ולוח אם של Gigabyte K8NF... אחרי שאני מכבה את המחשב, האורות במקלדת עדיין דלוקים והנורה האדומה של העכבר גם דולקת, למרות שהספק לא עובד בכלל ! רק אחרי שאני מכבה את הספק מכפתור ה - ON/OFF שלו, רק אז האורות במקלדת ובעכבר נכבים.... למה זה קורה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avi chezi,

המחשב לא מזהה לי כוננים חיצונים הבעיה חזרה לי גם לאחר פירמוט המחשב יש לציין שלא כל כוננים הוא לא מזהה אלא רק מסויימים כגון את האר דיסק שלי החיצוני הוא לא מזהה אבל USB קטן יותר שלי הוא כן מזהה מצד שני USB גם מצורף תמונה המחשב מזהה שיש חיבור של אר דיסק אבל תכלס הוא לא מביא לי אותו בתיקיה של המחשב שלי כתוב הוצא את My Pessport אבל הוא לא מופיע כמו שכתבתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ItachiSan,

המחשב מבקש ממני סיסמה כשאני מנסה להיכנס לביוס (למרות שלא יצרתי אחת). איך ניתן לאפס אותה? עריכה- לא משנה, מצאתי את התשובה כמה עמודים לפני... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437207.0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tordek,

כן כן איטיות ופינג גבוה זה מה שמשגע אותי בימים האחרונים כל 2 דקות שאני משחק הפינק קופץ ל 5000 ואחרי דקה יורד לפינג סביר רגיל(לפעמים הוא פשוט מתנתק לי מהשרת). אני מקבל פינג טיימאוט מהמירק ואתמול לא הצלחתי להתחבר בכלל לאינטרנט למספר שעות מסיבה בלתי ידועה ספק האינטרנט שלי הוא ברק האם גם לכם זה קורה ? עוד דבר שיש לציין לפעמים רק הנורה הראשונה של המודם דולקת ולוקח לו איזה 10 דקות עד שהוא מצליח להדליק את הנורה השניה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avi03,

שלום אם מישהוא מכיר איש מחשבים תותח להרכבת מחשב מערכת הפעלה באזור המרכז אשמח לדעת(אפשר בפרטי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. זאת פעם שנייה שאני כותב את ההודעה יש לי מחשב: intel pentum 4 2.8 ghz לוח אם: ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך: FX5200 והמחשב רק בן שנה!! אין שום וירוס ולא תוכנת ריגול, עבר פירמוט אבל יש בעיה שהוא עוצר לכמה שניות ואז ממשיך כל מה זמן... אז במשחקים, התקנות, הפעלת ווינדוס וכמעט כל דבר קטן הוא נורא איטי... מישהו רשם לי בהודעה הקודמת שההארד דיסק הולך למות אז איך בודקים אם זה באמת נכון? אז בבקשה שמישהו יגיב ויגיד לי מה לעשות או מה אני צריך לתקן. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הכונן דיסקטים שלי מתחיל לעצבן אותי, כל פעם שאני מכניס דיסקט ומנסה להכנס אליו אז ווינדוס כותב לי, הדיסקט שהכנסת אינו מאותחל, האם תרצה לאתחל אותו עכשיו. כשאני מנסה לאתחל את הדיסקט אז ווינדוס כותב לי שאי אפשר לאתחל דיסקט זה. ניסיתי כבר מיליון דיסקטים שעובדים במחשב אחר, החלפתי כונן ועדיין ש לי אותה בעייה. מה לעזאזל הבעייה. אני משתמש בwindows 98SE. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הווינדווס מראה לי הודעה INVILED FILE BOOT.INI BOOTING FROM C:\WINDOWS בבקשה מי שיודע תעזרו לי בבקשה!!! דחוף!! אני חייב להעיף את זה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. לפני כשבוע בערך יצא עדכון חדש לווינדוס 7, לאחר שהמחשב ביצע הפעלה מחדש הוא עלה שהצבע של שורת המשימות הפך ללבן (בלי קשר לערכת נושא), בנוסף גם כשצפיתי בסרטונים ביוטיוב הטקסטים שם הופיעו באופן מטושטש. בנוסף לשני אלה מורגשת גם איטיות בפעולות המחשב לאחר העדכון. איך אוכל לפתור את הבעיה? כרטיס מסך: GeForce GTX 660 תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Hellcat,

מה שלום כולכם חברה? יש לי בעיה אולי מישהו ממכם יוכל לפתור לי או להציע לי דברים שאני עוד לא עשיתי. לאחרונה קניתי למחשבי הקט (לא כל כך קט הוא בגובה של 60 ס"מ) לוח אם חדש מעבד חדש וכרטיס מסך חדש. סך הכל מה שיש לי במחשב זה זה בערך: Abit KN8 Ulta AMD 696 64Bit AMD +3200 64Bit Sapphire X800 GTO² למי שלא רואה יש שם 2 קטן כזה לאחר שהכל הותקן על המחשב פרצתי לי א piplines של כרטיס המשך ל16 מ12 וכך נוצר שיש לי בעצם Sapphire X850XT אבל למרות כל הדברים האלה משחקים מסרבים לעבוד אצלי כמו שצריך האמת שחוץ מBattlefeild 2 אף אחד לא עובד כמו שצריך. בדגש על אנריל טורנאמנט 2004 והאלף לייף 2. מישהו אולי יודע מה הבעיה?!?! נ.ב. אתם חושבים שכדי לקנות כונן קשיח עם ממשק של SATA? עד כמה זה ישפר את בי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by סומך,

.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אי אפשר להדליק את המחשב. ניסיתי כל מיני דברים : ניתקתי את הכוננים החלפתי כרטיס מסך, הזזתי את הזיכרון לחריץ אחר וכלום! ד.א הספק עובד בסדר. יש רעיונות? נ.ב אולי החשוב מכל, הופיע לי קו מאונך (ושחור) על המעבד. הקו מקביל לליבה (לא עליה, אלא על הכרטיס עצמו) ולא כ"כ ניתן להוריד אותו. בהתחלה חשבתי שזה גריז שהתייבש אבל אולי זה גרוע מזה? -> לא היה ריח של שריפה או משהו דומה. אם אתם זקוקים לפרטים נוספים...... תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זה היה "השבוע" למחשב שלי. הצורב והDVD מתו (לקחתי אותם לPCH ואין להם מוסג למה.. ???) ההרד דיסק שלי (WD 120 GIGA SATA) גם לא עובד (ניסיתי להחליף כבל SATA וכבל חשמל ומקום בלוח אם ולאפס ביוס) ועכשיו גם הרמקולים שלי מתו. אין לי מוסג למה ??? ??? . אם למישהו יש רעיון איך לתקן חלק מהדברים אז תודה רבה מראש אור

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

יש לי מחשב ישן P3 800 שנשרף לו הספק לפני כמה ימים כנראה שההארד דיסק גם נשרף כי הוא מריח לא טוב ושניסיתי לחבר אותו למחשב אחר המחשב נכבה 1. האחריות על ההארד דיסק עדיין בתוקף, אני יוכל לממש אותה? 2. האם אפשר לשחזר חומר שעל הכונן? 3. איך אני יכול לבדוק אם חלקים אחרים נפעו? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. התחילו להיות לי תקיעות במערכת ההפעלה בדברים כלליים, ולפעמים מסכים כחולים. ה Chkdsk מצא בעיות כבר מספר פעמים. 1. איך אני בודק איזה הארד-דיסק הוא הבעייתי? (האם זה חייב להיות זה שעליו מאוחסן הWindows?) (יש לי שלושה הארדיסקים במחשב ) 2. האם יש אפשרות לעבור להארדיסק חדש ולהעביר את הכל כמו שהוא (במידה והפגום הוא ההארדיסק של מערכת ההפעלה באמת) ללא פירמוט? פשוט לעשות העתקה מלאה כולל מערכת ההפעלה להארדיסק החדש? (מדובר על Windows 7). חשוב לציין שאין לי גיבויים לשום דבר ואם אני מאבד את המידע במחשב הזה אני מתאבד (אי אפשר לגבות הארדיסק של 1TB =.= צריך עוד אחד בגודל הזה, ואין לי.) תודה לעוזרים! =]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dima99,

היום פירמטתי את המחשב שלי(לא פעם ראשונה)ףכרגיל התקנתי את כל הדרייברים,כרטיס מסך וכו'. התקנתי את הדרייבר של הלוח אם,ששם נמצא הדרייבר של הסאונד,אבל הסאונד לא עובד. ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייברים,גם כן הם זהים למה שהיה לי בדיסק ולא עובדים. הרמקולים מחוברים להכול ואין להם דרייבר משל עצמם. הלוח אם הוא:945GCM5-F 7.1 מהדיסק הבנתי שזה הדרייבר שאני צריך Realtek ALC888,אבל הוא לא עובד. בכל מקרה תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ran_sion,

שלום, קניתי לא מזמן מצלמת WEBCAM של החברה VIEWCOM (זאת מצלמה קטנה כזאת) יצא לי לראות אותה עם עוד כמה שמות של חברות (מצלמה יחסית קטנה עם מעמד שאפשר לכוונו כמו מנורת לילה)... בכל מקרה, קרה ואיבדתי את הדיסק התקנה שלה. בצורה "מפתיעה" XP לא מזהה אותה ודורש את הדיסק התקנה. לאחר שייגעתי בחיפושים באינטרנט אחר ה DRIVER (לא קיים באתר התוכנה, וכן לא באתרים בארץ) אני פונה אליכם, באם ברשותכם את דיסק ההתקנה ותוכלו לשלוח לי את ה DRIVERים המתאימים. תודה רן.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות