עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כל פעם שאני מעלה את המחשב בזמן האחרון קופצת לי הערה, Kdbsync.exe הפסיק לפעול. מה זה אומר, זה משפיע על משהו והאם זה בר תיקון ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Os.Master,

היי , קניתי לדוד שלי את הלוח הנ"ל + מעבד I3 540 אחרי שהתקנתי אותו המחשב לא נדלק אמרתי בטח הביוס ישן הבאתי מעבד I5 הדלקתי את המחשב הכל עבד בסדר איך שהחזרתי ל I3 המחשב עושה צפצוף אחד ולא מופיע כלום על המסך http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?BoardName=DP55WB פה רושמים שהלוח תומך אבל בפועל גם אחרי עידכון ביוס שום דבר לא קורה המסך לא נדלק רק שומעים את ה"ביפ" שהוא נדלק ואחר כך לא קורה כלום למישהו יש רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hzhz24,

הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB קיבל ניצוץ .המחשב נדלק כולל הכרטיס מסך (המאווררים שלו פתאום עובדים חזק )..אבל אני מקבל צג מסך שחור ואת ההודעה " ENTERING POWER SAVE MODE ". יש פתרונות או הלך הכרטיס מסך? המחשב עובד טוב עם הכרטיס מסך המובנה בלוח אם .

4. שלום אני עשיתי פינוי של המון קבצים מהמכשיר ע"מ לפנות זיכרון ומה שקרה שנמחק לי בטעות כל הנראה ההרשאה להתקן באמצעות USB איך אני יכול להחזיר את ההרשאה\ דרייבר מה שזה לא יהיה??

5. שלום רב וחג שמח ברצוני לברר לגבי לוחאם ג'יגה ביט + ציפסט nforce4 ultra. האם במצב עבודה נורמאלי הציפ עובד בטמפרטורה 70 מעלות צלסיוס ומעלה או שהטמפרטורה מצביעה על בעיה של תוכנה/חומרה? האם הטמפרטורה הנ"ל גורמת לכיבוי המחשב? הטכנאי בחנות אמר לי שהטמפרטורה נורמאלית מעבד AMD 939 דגם 3200 זיכרון 1GB A-DATA כ. מסך ג'יגה ביט 6600

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lobazain,

יש לי P4 , ADSL, ומודם של אפאצ'י. מ"ה win98 אז למה לוקח לי 2 דקות להתחבר לאנטרנט ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by elieli,

יש לי בעיה שאחריי ככרה 10 20 דקות אפילו חצי שעה אחריי שאני מדליק תמחשב הוא ניתקע כזה ואני כל הזמן צריך לעשות רייסט וזה מציק !!!!! בבקשה תעזרו לי למה זה הדבר הכי מציק שיש.!!!!1 מי שעוזר לי מלך ..!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הכונן דיסקטים שלי מתחיל לעצבן אותי, כל פעם שאני מכניס דיסקט ומנסה להכנס אליו אז ווינדוס כותב לי, הדיסקט שהכנסת אינו מאותחל, האם תרצה לאתחל אותו עכשיו. כשאני מנסה לאתחל את הדיסקט אז ווינדוס כותב לי שאי אפשר לאתחל דיסקט זה. ניסיתי כבר מיליון דיסקטים שעובדים במחשב אחר, החלפתי כונן ועדיין ש לי אותה בעייה. מה לעזאזל הבעייה. אני משתמש בwindows 98SE. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gizunt,

התקנתי סוף סוף בפעם הראשונה את הלוח 8IPE1000 וכאשר הWINDOWS עולה אין סימן של עכברת אפילו כאשר הWINDOWS מעלה זהוי חומרה. מה אפשר לעשות והאם זה בעיה בלוח. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לפני שאתחיל להכנס לפרטים יותר אישים של למה וכמה אני אצמד לפרטים הפשוטים יותר. אני גר בירושלים ואני מחפש איש/אשת מחשבים או מקום, שמוכן לעשות ביקורי בית ויודע לא רק עקב ידע אלא גם מנסיון שלהם / של המקום על מערכות קירור בהזמנה אישית וגם איך לתחזק אותם. אם אתם מתאימים להגדרה שצינתי תגידו לי. אם אתם יודעים על מקום כזה גם תגידו לי. אם יש לכם מידע שיכול לעזור לבקשה שלי בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Meir Yazdy,

שלום מערכת הפעלה-ווינדוס 7. 64 ביט. שלום יש ברשותי את המחשב כשנה,השבח לאל המחשב אין תקלות. היום כשהפעלתי את המחשב זה מה שאני רואה: אני מעוניין שהמחשב יחזור לעבוד כרגיל. אשמח לעזרה,בתודה מראש. [ATTACH=CONFIG]9707[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Rebellion,

אז בואו אני אספר לכם איך כול זה התחיל ניתקתי את המחשב (כמו שצריך), חיברתי מחשב אחר מסיבות אישיות... אחרי זה שהחזרתי את המחשב שלי.. המחשב נדלק אבל לא היה תצוגה על המסך. ניסיתי שעות על גבי שעות לנסות לחבר כמו שצריך עד שיראו משהו על המסך.. באי הצלחה. החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולנסות לחבר לכרטיס מסך המובנה.. גם לא עבד. איבדתי את תקוותי.. אמרתי ניתן למחשב לנוח.. כעבור כמה שעות נסיתי שוב.. והמחשב פשוט לא נדלק.. הוא נדלק לממש שנייה ונכבה מיד לאחר מכן.. בנוסף יש ריח של משהו שנשרף.. האם זה הספק אולי? עזרההההההההההההההה! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zurman,

המפרט - מעבד: Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: SSD SanDisk Z400 128G SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): Ippon BULLET (3x120mm) + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 המחשב נמצא אצלנו חודש, בהתחלה עבד חלק וללא בעיות. אחרי בערך שבועיים הוא התחיל להתקע כל כמה זמן, בעיקר בשימוש של הדפדפן או אחרי שהוא מתעורר משינה.(במהלך התקיעות העכבר היה זז אבל לא היה ניתן ללחוץ על כלום). בהתחלה זה קרה פעם בשלושה-ארבעה ימים ועכשיו התדירות הי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Pentium D,

יש לי תקלה במחשב שהתחילה רק אתמול. אחרי זמן ממושך (או אף קצר) שאני משתמש במחשב, לפתע הוא נתקע, ולאט לאט המסך מתחיל לההפך למטושטש. (הצבעים נמרחים) אני לא יכול לעשות שום דבר כי זה יכול לקרות כל רגע שאני באמצע משהו חשוב. אחרי שזה קורה ואני עושה ריסט, אז כשהמחשב עולה (שולחן העבודה) מופיעים פסים לבנים על רקע שחור ולאחר כמה שניות המסך נהפך שחור כולו. אז אני צריך לכבות אותו ולחכות כמה זמן (לפעמים הרבה זמן) ואז זה עובד רגיל. אם למישהו יש מושג מה לשעות,תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by סומך,

.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by roipow,

יש לי לפטופ קנית לא מזמן ASUS N551JK. מנסה לחבר אותו למסך של SAMSUNG HDTV - HD READY מקסימום רזולוציה שלו זה 1080 i... בHDMI TO HDMI. והתמונה של המחשב גדולה על המסך ולא משנה כמה שיחקתי ברזולוציה ובהגדרות מסך לא הצלחתי לסדר את זה... ואין לי אפשרויו תשל OVER SCAN או JUST SCREENץץץ אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Intel Celeron,

יש לי במחשב בעיה רצינית של איטיות פירמטתי לא עוזר חשבתי וירוסים החלפתי כמעט כל כרטיס אפשרי במחשב אם זכרון אם כרטיס מסך אם HDD אין המחשב איטי התקנתי אפילו את הדרייבר המקורי של VIA דרך האתר שלהם ולא הסתמכתי על ה XP בהנחה שהדרייבר של ה XP לא מספק וזה יוצר את הבעיות ( יש לי צי'פסט VIA ) קוראים לזה "פור אין וואן" 4 ב 1 נגיד וזה הלוח פשוט לא נראה לי הגיוני כי הלוח אם מתפקד כמו שצריך מבחינה של קריאת כרטיסים , התקנה של XP וכו' הוא לא מרסט פשוט לא נראה הגיוני... עכשיו בקשר למעבד...הבנתי שמעבד נדיר שהוא נשרף או מתקלקל אבל במקרה שלי המחשב עובד אז כבר לא הגיוני שהמעבד הלך לעולמו !!!!! אז מה בכל זאת הבעיה ????? בבאג מחשבים אמרו לי "וירוס בביוס" - "תעשה CLEAR ביוס" אז מה הפתרון…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כאשר אני שומע מוסיקה, רואה סרט או משחק אני שומע את הקול אבל בנוסף אליו גם - טססס טססס כזה, כמו ששומעים תחנת רדיו בלי קליטה טובה.. נסיתי גם ברמקולים של המערכת אך עדיין הבעיה נשארת.. הלוח שלי הוא Asus A7N8X, מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום וברכה. אני מעוניין לדעת איך לעשות בדיקה כללית ללוח אם, מעבד והזיכרון ואם איזה תוכנה מומלץ לבצע את הבדיקה לראות שהכל תקין. אני לא יודע מה הטמפרטורה צריכה להיות או איך אני יודע שהרכיבים עובדים בצורה תקינה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה או להפנות אותי למדריכים הרלבנטים. הלוח GIGABYTE G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov המעבד Intel Core i7-3930k http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-12M-Cache-up-to-3_80-GHz והזיכרון Crosair XMS3 8GB http://www.corsair.com/en-us/xms3-8gb-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m1a1600c11 - - - תגובה אוחדה: - - - אגב המעבד שלי יכול להגיע ל 3.80 GHz וכרגע הוא על 3.20 GHz האם מומלץ ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. למחשב של אימי מחוברים רמקולים Logitech Z120, אשר מקבלים את המתח שלהם מיציאת ה-USB שבמחשב, ואינני שומע באסים בכלל בעת האזנה למוזיקה או בעת משחק. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ilan2525,

ברשותי מחשב נייד בן כ 3 שנים עם מעבד איטל e3400 . במחשב מותקן פיזית זכרון של 4 gb אולם מערכת ההפעלה windows 7 32 bit מזהה רק 2.8gb . האם כדאי להעלןת מערכת הפעלה של 64 bit כך שכל 4gb של הזיכרון יפעלו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by vovka,

שלום לכולם, היום בבוקר המחשב שלי מת. ( אני רושם כרגע לא מהמחשב שלי ) כל הנוריות במחשב דלקו, כולל את הכונן A. לחצתי על ריסט והוא לא הגיב. כיביתי והדלקתי -מסך שחור, נוריות דיסק קשיח ובקרה דולקות וכלום לא עובד. אני אציין שכבר כמה ימים המחשב פשוט נתקע באמצע, כלום לא זז וכלום לא עובד. אחרי הריסט הכל חזר לקדמותו. מבקש עזרה !!!! :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by coperl,

לינוקס דרס לי את הMBR ווינדוס לא עולה, לצערי ולטיפשותי אין לי דיסק תיקון, מישהו יודע היכן ניתן להוריד דיסק תיקון? המערכת שלי היא 64B. זה די דחוף לי, תודה מראש. באותה הזדמנות אשאל אם מישהו יודע למה לינוקס מסרב לעשות מאונטינג למחיצה של ווינדוס, תוך שהוא מעלה כרגיל מחיצות אחרות, זה כבר כמה זמן ולא קשור לבעייה הנוכחית, זה ההודעה שאני מקבל Error mounting: mount exited with exit code 14: Windows is hibernated, refused to mount. Failed to mount '/dev/sda5': Operation not permitted The NTFS partition is hibernated. Please resume and shutdown Windows properly, or mount the volume read-only with the 'ro' mount option, or mount the volume read-write with the 'remove_hiberfile' mount…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RedBlood,

במהלך השימוש במחשב, וגם כשהוא סתם פועל בלילה לפעמים הוא משמיע כל מיני קולות מוזרים ללא סיבה נראית לעין למישהו יש רעיון כלשהו לגבי סיבה הגיונית לתופעה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zabal12,

שלום 1! שמעתי שאפשר לפרמט את המחשב דרך כרטיס הרשת , מישהו מכיר מדריך בנושא ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים