תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה, המחשב היה קורס בכניסה לוינדוס (7). חשבתי שזה איזשהו וירוס שאיכשהו עקף את האנטיוירוס, ולכן החלטתי שאחרי שאתקין כרטיס מסך חדש, אתקין את הוינדוס מחדש. היום אכן הגיע הGTX460 ווינדוס הותקן, אחרי התקנת הדרייברים של אן-וידיה הגעתי לאותו מצב בכניסה (המחשב מגיע לדסק טופ, מראה את הוול-פייפר, אך שום דבר פרט לזה. קונטרל אלט ודל מחשיכים את המסך). לאחר הסרת הדרייברים (דרך "מצב בטוח") המחשב עובד כמו שצריך. כנראה שזה לא משהו בכרטיס מסך (כי התופעה קרתה בשני כרטיסים שונים), לא בזכרונות - נבדקו ב"ממטסט של וינדוס" ולא בדיסק הקשיח, ככה שהחשוד העיקרי שלי כרגע הוא לוח האם. איך לאשש או להפריך את זה? אילו רכיבים נוספים עשויים להיות חשודים? עריכה: הכל באחריות (בינתיים), הלוח וכרטיס המסך …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות מין תקתוקים כאלו בזמן שהוא עולה, אני חושב לפי השמיעה שזה מהספק כח אבל לא בטוח ב100%. התקתוקים האלו מפסיקים אחרי שהמחשב מסיים לגמריי לעלות. (יכול להיות שזה בא ממקור אחר, לא מהספק כח) מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות? זה בעייתי בכלל? :s05: זה הספק כח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם נשרף לי המעבד. כי הרכבתי את המחשב שלי מחדש, ובטעות הרצתי אותו ללא המאוורר של המעבד. אבל שמתי לב לזה מהר. המעבד הגיע ל70 מעלות. ולפי מה שרשום הוא נמצא בסכנה רק אחרי 75 מעלות אך למרות זאת המחשב לא עולה. יש לי מעבד Amd athlon ax2000 ולוח אם abit an7 ואם הוא כן נשרף, האם יש דרך לתקן אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. טפלתי לאחרונה במחשב משרדי בו עומדת מדפסת לייזר ישנה המחוברת בפרללי. המחשב החדש כולל לוח אם INTEL DH55PJ שאינו כולל יציאה פרללית, לכן התקנתי לו כרטיס PCI נפרד של MOSCHIP לLPT. וכאן החלו הבעיות... הוינדוס (XP, כפי שציינתי) מזהה משום מה את היציאה כ LPT3. ורק 3. בשום אופן לא LPT1. דוקא נסיתי להגדיר ידנית במאפיינים את היציאה כLPT1, אך במקרה זה המחשב לא מצליח לשלוח כלום להדפסה. לא מתקבלת הודעת שגיאה, אלא פשוט הוא כותב שמדפיס... אך לא מציין ב"נשלחו למדפסת" אפילו ק"ב אחד. רק אם הפרללי מוגדר כברירת המחדל המוזרה של LPT3 הוא מוכן להדפיס. תאמרו, מה רע לך בLPT3? אז זהו, רע מאוד. המשרד הזה עושה שימוש בתוכנות משרדיות עתיקות (למשל חשבשבת, ועוד) העובדות בDOS. התוכנות אמנם רצות יופי …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בגלל הסופה הזאתי הייתה קפיצת מתח בבית שלי (כל החשמל נדלק ונכבה לשניה) אז הלכתי לראות אם קרה משהו למחשב שעבד באותו זמן, הוא עבד לכאורה אבל המסך נמצא במצב STAND BY כאילו המחשב לא מחובר אליו. עשיתי כמה בדיקות, המסך עובד טוב לאחר שחיברתי אותו למשהו, המחשב לא משמיע שום צפצוף כשהוא נדלק וגם הנורה של הכרטיס רשת לא עובדת אבל הסידירום כן יפתח. נשרף הלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסיור קצר בפורמים פה הבנתי שיש בעיה עם הדריבר של הכרטיס מסך צילמתי את המסך מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחברה שלי מחשב פנטיום 4, כשהוצאתי לזה את הזיכרון והחזרתי, המחשב פתאום לא עלה. הוא עובד, המאווררים פועלים, הוא מגיב כשאני פותחת את הכונן דיסקים, מכבה אותו וכול', אבל לא נראה על המסך. ניסיתי מסכים שונים - הבעיה נעצה במחשב. אני חייבת לציין, שבחיבור הקטן של הכבלים של הספק ללוח אם, החיבור שליד החיבור המובנה על הלוח אם של המסך, אחד מן החוטים חתוך. בבקשה ענו לי דחוף. הילה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז ככה לפני שעה סיימתי להרכיב מחשב חדש נוסף. החלקים נקנו ב KSP ואני הרכבתי את המחשב לבד. בכל מקרה התקלה היא שאני מדליק את המחשב הוא עושה POST הכל טוב ממשיך ואז בעליית המערכת הפעלה הוא עושה RESTART. ניתתי את כל מה שלא צריך ועדיין הבעיה חוזרת ניסיתי להפעיל בביוס על FAIL SAFE MODE גם לא עזר. המחשב לא התחמם המעבד על 35 מעלות. חשבתי אולי ההרדדיסק לא תקין אבל ניסיתי עם ההרדדיסק של המחשב שלי שתקין ב 100 אחוז והתקלה חוזרת על עצמה באותו אופן גם ניסיון להדליק על SAFE MODE לא הולך! מה יכולה להיות הבעיה? בכל מקרה הנה החלקים של המחשב: מעבדי אינטל Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII…
-
- 34 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
קניתי את המעבד I5 760 וגם לוח+ראם אתם יכולים לראות פה את החלקים שקניתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483799.0 אני מחבר את החלקים ומדליק את המחשב ואז בזמן שהווינדוס(7) עולה יש לי מסך כחול הינה המסך: Yfrog Photo : yfrog.com/0zimg1178p עכשיו ניסיתי לשנות את הACHI וזה לא עוזר.. שיחקתי בביוס הורדתי את התדר שת המעבד ועדיין יש את המסך הכחול המרושע הזה יכול ליהיות שצריך להתקין תווינדוס מחדש?? אהה שהפעלתי את הווינדוס זה אמר לי לעשות ריפייר, אז עשיתי וזה את הריפייר ולא היה עם זה בעיה ואז שזה סיים אותו המחשב גם לא עלה.. חברים יקרים מה עושים??? תודה! סהר
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כולם יש לי מסך LG 1970HR כאני מדליק אותו הוא מהבהב כל הזמן בתדירות גובה. מחיפוש קצר שעשיתי בפורומים מצאתי שזה בעיה ב backlight כל שהוא שאני לא ממש יודע מה הוא. יש מישהו שיודע מה זה והאם זאת באמת הבעיה? יש המלצות שלפורומים יותר מעמיקים בנושא אלקטרוניקה של מסכים? פרקתי את המסך עד לשלב שאני רואה שני לוחות אלק' האם הבעיה היא בהם או שאני צריך להמשיך לחפור פנימה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום יש לי ראוטר של intellinet וכבר כמה חודשים שהוא מסרב לחלק כתובות איי פי תקינות למחשבים ניידים(כמובן שעשיתי ריסט כמה פעמים) מה שיוצר מצב שאני נותן למחשב נייד כתובת יידנית כולל כתובת DNS ורק ככה אני מצליח להתחבר עכשיו יש לי פלאפון עם wi fi וכמובן שלפלאפון אי אפשר לתת כתובת איי פי ידנית ושאני מתחבר הוא כותב שאני מחובר אבל אין אינטרנט ואי אפשר לגלוש האם יש לכם פיתרון בשבילי למה הראטור מחלק לכל המחשבים הניידים כתובות איי פי לא נכונות??
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח Intel® 5 Series 6 Port SATA AHCI Controller (שמו של הדיסק הקשיח כפי שמופיע במנהל ההתקנים), כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה משמעות הדבר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. אני מצרץ תצלומים של חיבור ה USB שנמצא בגג המארז, ושל החיבור ללוח האם גם כן. משום מה, סלוטים אלה לא עובדים (יכול להיות שהם בכלל לא מחוברים כראוי ) תודה!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן כולם, אז ככה.. כל פעם שהייתי מחבר משהו ל-USB שבקדמת המארז, המחשב היה נכבה.. לאחר, שבטפשותי הרבה, גרמתי למחשב להיכבה 3 פעמים ברציפות - בפעם הרביעית שהוא נדלק, הוא הופיע עם פסים ירוקים אנכיים על המסך. הפסים מופיעים כבר כשהמחשב עולה.. החלק היותר מוזר זה שדווקא בווינדוס, לא מופיעים הפסים (למרות שאם לעיתים יש תמונה למשל ויש בה ריכוז של צבע שחור במקום מסוים - לפעמים, לא תמיד, רואים נקודות ירוקות מבצבצות, מופיעות ונעלמות במהירות..).. אגב, בדקתי זכרונות - הוצאתי אחד, הדלקתי, הוצאתי שני, החזרתי את הראשון, הדלקתי - עדיין יש פסים ירוקים (אז או ששני הזכרונות דפוקים, או שהבעיה היא לא בזכרונות) אגב, לגבי ה-USB - פתחתי את המחשב וחיברתי אותם בחיבור אחר ללוח אם, והבעיה נפתרה.. כנראה …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם יש בעיה בספק כח של אחד מהמחשבים בבית. ברגע של טיפשות חיברתי ספק כח ממחשב תקין ללוח אם של המחשב השני ולא ניתקתי את הספק מהכוננים (hdd, צורב) של המחשב הראשון, והדלקתי.. לאחר מכן כשהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב התקין הוא קפא במסך פתיחה של הווינדוס. ניסיתי להתקין ווינדוס 7 - ההתקנה לא עלתה (הגעתי עד לטעינה). ניסיתי xp, קפץ מסך כחול. מה הלך במחשב? ההארד דיסקים? יכול להיות שהלכו הזכרונות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Windows XP Home כאשר אני מדליק את המחשב במסך של בחירת מצב בטוח וכו' אני בוחר Start windows normally והוא רושם שחסר את הקובץ l_intl.nls עכשיו קראתי שצריך להעביר אותו מהדיסק של הווינדוס לתיקיה system32 בעזרת ה System Repair אבל זה לא מביא לי לגשת לsystem32 הצלחתי להעתיק את הקובץ ל-c:/windows אבל לא מעבר לזה, ואני מחובר ל-adminstrator (שהוא ללא סיסמא ככל הנראה), כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ מהwindows ל-system32 אני עושה כך: copy c:\windows\l_intl.nl_ c:\windows\system32 הוא רושם The file could not be copied וכאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ ישירות מהדיסק הוא רושם Access denied אני חייב עזרה, אני עבר מיואש לגמרי מהמחשב הזה :\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן חיצוני בנפח של 1.5TB לאחר אחסון (לא מירבי) בתקופה בת חצי שנה יום אחד הוא רשם לי הודעה האם ברצונך לבצע פורמט לכונן כמובן שאין ברצוני לבצע פורמט אך לא מאפשר לי גישה לכונן האם מישהו נתקל בבעייה דומה? מישהו יודע כיצד ניתן להעתיק או לגבות את הקבצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מטפל כרגע בלוח אם תקול. לאחר סדרת בדיקות ארוכה שלא הועילה, אני מנסה לקצר את ה- CMOS במטרה להביא את ה SETUP BIOS לערכים המחדליים שלו. חוברת ההחזקה של לוח האם מנחה אותי איזה ג'מפר עלי לחבר וכיצד (כדי לקצר את ה- CMOS). אין לי בזה שום בעיה, הכל ברור. ועכשיו לשאלה שלי. מה שאני רוצה לברר הוא האם קיצור ה- CMOS ישפיע על ה- FIRMWARE של הלוח. ככל שאני יודע, קיצור ה- CMOS לא משפיע בכלל על ה- FIRMWARE של האם, אבל אני רוצה להיות _בטוח לגמרי_ בעניין זה. נא תגובתכם בעניין זה.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ככל הנראה גיליתי מה מקור הבעיה, נראה לי שהיא נובעת מכבל SATA שנפגש עם אחד המאווררים של כרטיס המסך. השאלה היא האם כדאי לי לנסות ולהזיז את הכבל בעצמי לשקע אחר (ככל הנראה יהיה כרוך בפירוק כרטיס המסך) או לתת למעבדה לעשות זאת? זה עלול להסיר אחריות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו, היום קיבלתי את המחשב.. מחשב של 4000 ש"ח מחשב טוב. אז בקיצר התקנתי על זה win7 ultimate וזה זז לאט, נתקע כל הזמן... עכשיו מה הבעיה כאן, כשבדקתי את המחשב, ראיתי שיש 750GB במקום 500GB! מבינים אני קניתי 500GB וקיבלתי 750GB עכשיו יש שתי אפשריות למה שקרה, א. הם באמת התבלבלו ב. הם עשו את זה בכוונה כי הדיסק קשיח פגום אז הם הביאו לי כאילו פיצוי של 750GB פגום כדי שאני ישתוק. (אני חושב שהדיסק קשיח פגום, לא בטוח) אז מה אתם אומרים הבעיה, הwin7 ultimate או הדיסק קשיח 750GB?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אסוס (p5p43td) מערכת הפעלה xp אני רוצה לבצעה רייד 1 ואין לי אפשרות לחבר פלופי ללוח לדריברים מה עושים < ?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול שהפעלתי את המחשב ומשהו דיי מוזר קרה, כמה דברים האמת led של ההפעלה, ז"א לאחר הלחיצה לא פועל אבל יש רעש של ההארד דיסק שהוא רץ, אין רעש תקוע או לופ כלשהו, ואין ציפצופים מוזרים או ציפצופי אזהרה כאלה ואחרים. השני- המסך לא עובד גם מאותו יום. מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לא הפורום המתאים אבקש להעביר תודה אוריה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-