עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היו איזה 6 מחיצות שונות לפני, שמחקתי את כולן ונשארה רק מחיצה אחת, יש לי רק ssd אחד של 250gb. אז כנראה המחיצות שמחקתי היו שייכות למערכת של המחשב. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. סוף סוף קניתי את המחשב החדש שלי ;D מפרט: Asus P5ND2-SLI Intel Pentium D 805 Thermaltake Big Typhoon Galaxy Geforce 7600GS 256MB 128BIT DDR2 Twinmos DDR2 667MHZ 512MB VALUE DC * 2 Western Digital 1600JS 160GB S-ATA2 Western Digital 400LB 40GB IDE (מהמחשב הקודם) HEC 475W TRUE WATTS המממ זהו יש לי כמה שאלות: 1) המחשב עושה לי לפעמים ריסטרטים במחשחקים, עד עכשיו קרה לי פעמיים ופתאום הפסיק. 2) יש לי בעיה ביצירטת מערך RAID 0 עם ההארדיסקים שיש לי, נאם יתכן ליצור מערך RAID עם SATA2 ו IDE? :s05: 3) אין לי פשוט מושג אין לעשתו OC לכל המערכת (זיכרונות + לוח + מעבד) אשמח להסברים תודה

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by IRIVERMAN,

לצערי הרב שהדלקתי את המחשב נשמע פיצוץ ןמן הסתם עכשיו הוא לא עובד.. אני מניח שהלך הספק..יש עוד רעיונות..? אם הספק הלך יש איזושהי דרך לדעת אם הוא לקח רכיבים אחרים איתו? בתודה מראש..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: 1. מהירות המאוורר של power supply מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. 2. במתחים מול מתח של 12V מופיע מתח נמוך מאוד 2.37V, מה זה אומר? http://imageshack.us/photo/my-images/35/screenhunter01jul151443.gif/ http://imageshack.us/photo/my-images/405/screenhunter03jul151444.gif תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי בעיה שאני חושב שהיא בצורב... מדובר בsamsung SH-S223 כל פעם שאני מתחיל לצרוב משהו.. לא משנה באיזו תוכנה/מהירות/מערכת הפעלה...(ניסיתי VISTA/7 וNERO/ASHAMPOO) המחשב פשוט קופא... כל החלונות לא מגיבים פשוט.. ואחרי חצי 30-60 שניות הכל חוזר למצב הרגיל והכתיבה לדיסק מתחילה... מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dovik,

הגיע לידיי ג'ויסטיק עם חיבור לא מוכר. מסתבר,שזה בא מפלטפורמה של sinclair zx spectrum 48k [table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]אפשר לעשות עם זה משהו? הכוונה שיהיה אפשר לחברו ל-PC רגיל,דרך COM או USB.. שמא אפשר להשיג את הענתיקה הזאת של המחשב ההוא? אגב,הג'ויסטיק.. http://www.clive.nl/joysticks/joystick-cheetah-125 אודה על תגובות לעניין ))

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by Net,

יש לי ג'ויסטיק רוטט למחשב. עכשיו אני הצלחתי להפעיל את הרטט שבו. אבל אני לא יודע איך להפעיל את הרטט במשחקים.. איך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by R33F,

היי יש לי ג'י פורס 4 440MX ובמשחקים חדשים שאני שם את הגרפיקה על רזולוציה גבוהה ו- 32 ביט המשחק עובד לעט, לפי משידוע לי הכרטיס חזק והוא צריך לעבוד יותר טוב... מה אני יכול לעשות? בבקשה עיזרו לי :'(

9. Started by chaim_f,

שלום חבר שלח אלי תמונה של הדפדפן כל חיפוש שהוא עושה בגוגל הוא מקבל הכול כמו ג'יבריש הוא לא יכול להיכנס לאתרים שלא נמצאים אצלו במועדפים אני מצרף תמונה בתודה מראש לכל העוזרים

10. כשאני מפעיל סרט עם כתוביות בעברית,הוא מראה לי ג'יבריש. התקנתי וינדוס 7 ultimate והתקנתי עליו MUI בעברית,שלא כל כך עזר.. מישהו מכיר את התופעה? תודה

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. פתחתי את המחשב שלי וגיליתי למה רק אחד מהכוננים רצה לעבוד כל פעם- 2 הכוננים היו במצב SLAVE אז שמתי את הצורב MASTER ואת הCDROM כSLAVE. האם המצב הזה יעשה בעיות או שבכלל עדיף CABEL SELECT לשניהם?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים לכונן C? הבנתי שגודל תיקיות לא זהה לגודל המקום בשימוש (בגלל קבצים כמו HIBERFIL וכו') אבל איך זה שפעם המקום בשימוש הוא 4 גיגה ופעם 6? תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by xena,

מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כך זה נראה, מה עושים? יש לי שם קבצים חשובים מאוד ולא מצליחה להוריד אותם, הוא חוסם אותי גם לא מאפשר לפתוח לא רק להוריד אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזה

16. אורח מישהו
    Started by אורח מישהו,

היי, לאחרונה כשאני עושה חיפוש בגוגל נפתח לי דף אינטרנט עם הודעה שגוגל חושב שאני רובוט ולכן אני צריך להקליד מספרים עקומים להוכיח שאני לא זה קורה לי הרבה בחודשיים האחרונים. יש לי בבית כמה מחשבים וזה קורה לפחות בשניים מתוכם. בשניהם יש אנטיוירוס נוד32 מעודכן ועשיתי סריקה עם אניטי רוגלות ולא מצאתי משהו מיוחד. ספק האינטרנט שלי הוא רימון. יש למישהו רעיון? תודה מראש!!

17. Started by Meir Glaichman,

גוגל כרום ניסגר מעצמו-מערכמ הפעלה ווינדוס 10 ניסיתי לפתור את הבעיה אך לא הצלחתי. מבקש את עזרתכם לפיתרון הנ"ל תודה מראש מאירו

18. Started by oz25,
    • 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by zivgev,

שלום, במהלך, קידוד למשל בתוכנת VIRTUALDUB בזמן הקידוד ישנה קוגוריה בשם FPS, האם מישהו יכול להגיד לי ממה היא מושפעת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  20. ברכע שאני מזיז משהו למשל את החלון אז בצד הגודל זז (ראה תמונה) ואני לא יודע למה זה יכול להיות שזה משהו שעשיתי בTWEAK UI? מישהו יודע למה זה השארות וכול מה שתכתבו יתקבל בברכה (בקשה אני מספיק מיאוש לנשעות הכול חוץ מלפרמט) נעישיתי system restore ןאז הוא כתב שהוא לא הצליח לשחזר.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. ואני צריך להכנס כל פעם מחדש להגדרות OSD איך עושים שזה ישאר?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by Galatz,

שלום לכולם, התקנתי מחשב לא חדש מאפס. זהו מחשב פנטיום 2, 300 מגה הרץ, עם לוח של iWIll - מסוג BD100Plus, 256 מגה זיכרון. לא משנה מה אני עושב, ואיך אני מקנפג את ה BIOS, המחשב מראה גוון כחול בלבד. הכול עובד, רק שאין ירוק ואין אדום. בדקתי את כל החיבורים, אין לי שמץ מה הבעיה. הלך הכרטיס מסך ? BIOS בכל זאת ? Flash יעזור ? תקלה מוזרה, אודה לכל העונים. וכן, המסך עובד מעולה, Degauss לא פותר את הבעיה...... ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by BlackTalon,

כשאני סתם גולש באינטרנט....קורה תמיד שהמסך מקבל פתאום גוון יותר צהוב ואז לבן זה כבר לא לבן וזה מעצבן...זה קורה, ושוב פעם חוזר כל הזמן....מה אני עושה עם זה?? יש לי CTX PR705F 17"

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by nazgull,

שלום לכולם ! קניתי מחשב לפני חודשיים ..מארז antec p150 יש להארד דיסק 3 קומות לשבת עליהם בקומה שבתוכה היה הארד דיסק נקרעו שתי הזוגות של הגומיות שהחזיקו אותו. הורדתי את הארד דיסק קומה ושמתי אותו בין שתי הגומיות הנוספות . כשמדליקים את המחשב יש טיפה רעש שלא היה לפני זה ממש לכמה שניות ואז הוא נעלם והמחשב שב להיות שקט מאוד כפי שהיה . יש להוסיף שהארד דיסק לא יושב ישר ב100% ביום שתי הגומיות בקומה השנייה ואפילו נוגע מעט בברזל שמעליו אז שמתי חתיכה קרועה של גומי בין הארד דיסק לברזל. הרעש החלש היה גם לפני ששמתי את החתיכה הקרועה בין הארד דיסק לברזל רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה תקין ? המחשב נקנה ב-tms דיברתי עם גיא בעל החנות אמר שהוא לא ממש מבין את ההגדרה שלי לרעש החלש , ואולי כ…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by michabb,

תופעה מוזרה. כשמדליקים את המחשב ,הגופנים בתפריטים המופיעים בכל תוכנית מופיעים בגודל סטנדרטי. לאחר זמן מה של שימוש במחשב, הגופנים בתפריטים נהיים קטנים מאוד עד כדי קושי לקריאה. כולל בתפריטים הקופצים בלחצן ימני על האיקונים בפינת המשימות. לאחר הדלקה מחדש של המחשב הכל חוזר לגודל נורמלי. הדבר לא קשור לרזולוציה של המסך, מכיון שכל שאר הדברים נשארים בגודל נורמלי. תודה מראש למשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.