עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by L1ron,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות: 1.עם אני מחבר מחשב ללא כרטיס מסך ויש בלוח אם כרטיס מובנה,אני פשוט צריך לחבר את הקבל מהמסך לכניסה הכחולה שיוצאת מהלוח אם? האם צריך לעשות עוד דברים בשביל שהמחשב יקרא את הגרפיקה מהכרטיס המובנה?או שבעצם עם לא מחובר כרטיס זה יהיה ברירת מחדל? 2.יש לי ספק כוח יחסית ישן עם 24פינים,והכניסה בלוח אם שלי היא 20 פינים. האם זה אומר שהספק לא יכול לעבוד על המחשב ב100% ? 3.האם הספק הזה : http://www.recycledgoods.com/products/Eagle-DR-A300ATX-300W-ATX-Power-Supply.html יכול להפעיל את המחשב הזה? C2D E6550 2.3GHZ 1GB 1STICK 667MHZ 250GB SEGATE ASROCK CONROE D667 V1.0 יש מאוורר אחד של 80ס"מ שהוא יחובר ללוח אם. ובלי כ.מסך האם הספק יסחוב? ודבר נוסף - הספק לא היה ב…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. לא הוספתי חומרה,לא עשיתי כלום אם המחשב ופתאום התחילו להיות קפיאות בתדירות גוברת עד שלא היה אפשר להשתמש במחשב (לפעמים קפא בטעינה של WIN ולפעמים אחרי,זה היה פשוט משחק מזל). בדקתי אם memtest,בדקתי את הקשיח אם התוכנה של WD,פירמטתי את המחשב מXP לWIN7-עבד יפה בערך במשך שעה-שעתיים ואז הWIN קפא וכל פעם שהפעלתי את המחשב לא משנה מה הוא כתב מסך אם הצעה לsafe mod ושגם הציע שאני יעשה rapair. ומה עכשיו קרה? המחשב נתקע שאני נכנס לאופצייה rapair! וכן ניסיתי כמה פעמים. אני מניח בשלב הזה שלא מדובר בתקלת תוכנה (אחרי הכל,זה נתקע לי בדיסק של WIN7 וכן,ניסיתי גם דיסק רגיל וגם דיסק recovery שצרבתי בשעתיים שהמחשב עבד. בנוסף,בערך כל 10 הפעלות המסך לא מגיב למרות שהמחשב עובד,וריסטרט מטפל בזה. פעם אח…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yossi21,

אחי איבד במחשב שלו 20 ג'יגה מידע. ברצוני לדעת האם זה נכון שככל שישתמשו במחשב יותר זמן, ככה זה יקשה על השחזור של המידע?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  4. שלום, התקלה התרחשה באמצע ששיחקתי ב Fallout New Vegas. באמצע המשחק תמונת המסך פתאום התעוותה ונמרחה לפסים-פסים. עשיתי רסטרט וכעת כל מה שהמסך מראה מטושטש. זה כבר קרה בעבר, אך זה נפתר ע"י כיבוי המחשב. כעת שום דבר לא עוזר וכל מה שהוא מראה זה תמונה מעוותת - כאילו חלק מהתמונה נמרחת בפסים. המחשב עולה, מסך הדוס השחור רץ, הווינדוס מנסה לעלות (הלוגו של ווידוס מוצג ומתחתיו הסימן הכחול רץ), אך כשהסימן הכחול מסיים ואז אמור הווינדוס לעלות - הוא מציג מסך כחול לפחות משניה ואז עושה רסטרט. אני מצליח להפעיל את ה Safe Mode, ועשיתי שחזור מערכת - אך ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך? כי אמרו לי שהוא מתחיל לפעול רק עם עליית הווינדוס ובמצב בטוח הוא גם לא פועל - ואלה המצבים היחידים שעוד …

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  5. Started by iyehuda,

חיפשתי ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  6. ולא דרך מנהל ההתקנים , אמרו לי שאפשר דרך הביוס הכצעקתה ? מערכת הפעלה : xp . מחשב ישן 6-7 שנים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם ידוע לכם ואתם יכולים להרחיב בנושא על בעיה שנראה לי שהרבה אנשים נתקלים בה והיא חוסר אחידות בתקן 1.3 תקלות כמו OUT OF RANGE או אי זיהוי מכשיר לאחר מעבר תחנה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. יש לי טלויזיה toshiba 32av600e...לטלויזיה יש גם חיבור VGA וגם HDMI כשאני מחבר לVGA אין בעיה אבל כשאני מחבר לHDMI הוא עובד אבל אם אני מעביר ערוץ ואז מחזיר לHDMI הוא פתאום לא קולט ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות תמונה שוב...מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. טעות בנושא הנושא זה : בעיה|Blue Screen קניתי מחשב חדש ליפני שבוע וכול פעם כשאני מכבה את המחשב בלילה ומדליק אותו בבוקר אז ליפני שהמחשב מגיע ל "Welcome" יש לי Blue Screen שרשום לי מלא דברים כאלה ואז זה עושה לי ריסטארט למחשב. בשביל לתקן את זה אני עושה Safe mode ואז מכבה את המחשב ומדליק. בתקופה האחרונה זה גם לא עובד לי ואני צריך לכבות את המחשב דרך הלחצן ולהפעיל עוד פעם. מה הבעיה פה ? הלכתי לחנות שיתקנו לי את זה והם סתם זיינו לי את המוח שזה ככה...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי בעיה שאני מראש אומרת שאני לא בטוחה אם היא במסך LCD של המחשב או בפלייסטיישן 3 סלים כי שניהם ממוקמים אחד ליד השני. מדי פעם יש רעש של קליק מכיוון המסך/הפלייסטיישן. כרגע ניתקתי את הפלייסטיישן מהחשמל על מנת לראות אם הקליקים ממשיכים ואם כן, הם כנראה מהמסך. המסך שלי הוא Viewsonic VP930, רכשתי אותו בתחילת 2008 וכבר הוחלף לו ספק כוח פעם אחת בשל רעשי זמזום מהמסך, לכן אני חוששת. במידה והבעיה במסך, האם זה אומר שהוא עשה/יעשה את שלו בקרוב וצריך להחליף אותו? פשוט אני חוששת שאם המסך בדרך ללכת פייפן, שזה מסוכן לעבוד איתו. אולי מישהו נתקל כבר בבעיה כזו? האם זו בעיה ידועה במסכי LCD או בפלייסטיישן 3 סלים? העניין הוא ששני המכשירים עובדים באופן תקין אבל אני חוששת להמשיך להשתמש בהם כי אול…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BlackBird71,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כונן 1T של (WD 1002FEAX) WD שהוא SATA 3 הסדרה השחורה אבל הוא על הפנים! הוא אכן יותר מהיר בקצת מהSATA2 אבל יש לו בעיה בקריאת חומר באמצע משחקים הוא יוצא לי הם ואומר לי שחסר קובץ הוא לא מסוגל להוריד קובץ נורמלי מבלי להחסיר משהו לא נותן לי להתקין התקנות מהדיסק כי הוא אומר שהחלקים לא טובים אבל במחשב אחר הכל עובד פיקס.. בקיצור חרא של כונן לא מומלץ סתם זרקתי את הכסף נחזור לכותרת עכשיו אני מחפש כונן טוב שבוא אני הולך לשים את הווינדואוס ואת המשחקים והתוכנות ה1T שיש לי ישמש לי רק כגיבוי אני רוצה שתמליצו לי על כונן של WD 500G לא משנה לי אם הוא SATA 3 או 2 העיקר שיהיה מהיר מאוד! ואמין מאוד! ושלא יהיו לי בעיות עם משחקים/תוכנות תקציב המחירים שלהם בערך 200 - …

• 56 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. Started by BlackBird71,

יש לי בעיה במדיה פלייר הוא נפתח אבל הוא לא מצליח לפתוח סרטים זה אומר שהוא משמיע את הקול שלהם אבל נתקע על התמונה הראשונה של הסרט.. הוא לא מעלה שום הודעה שצריך מקודד או משהו יש לי WIN 7 ULT 64 BIT תומנה

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by sabosal,

ב health status הוא כותב warning בשניהם. באחד (250GB) מופיע בכיתוב מודגש: C7) ultra DMA CRC Error count) ובשני - 1000GB (C5) Current Pending Sector C7) ultra DMA CRC Error count) הרצתי Error-checking של הווינדוס, והוא מצא את התקלות בHDD השני. גם ה HD tune מצא שני סקטורים פגומים: הוא מצא את: 288054mb LBA 589936192 292480mb LBA 598999744 קצת ידע מסביב. המחשב הזה "אכל" כבר המון הארדיסקים. יש להם משום מה אורך חיים ממש קצר אצלו. ה HDD השני עוד באחריות. לגבי הראשון אני לא בטוח, אבל הוא גם לא זקן מדיי.. זה מתחיל להישמע לי חשוד שהוא דופק לי הארדיסקים כל שני וחמישי בערך. האם זה יכול להיות באמת רק צירוף מקרים? או שיכול להיות שהבקר בלוח אם נדפק, ולוקח איתו את שאר הHDD לגיהינום ביחד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by IceDragon,

יש לי gtx460 ו-i5 760 ואני מצליח להריץ את המולטי של BFBC2 חלק על ההגדרות הכי גבוהות אבל מתחיל לקרטע אחרי כמה זמן שכבר יש הרבה עשן ופיצוצים במפה. מה שמוזר שכשאני מוריד את האפקטים ל-LOW אז המשחק הולך חלק גם בקטעים עם עשן אבל שנייה אחרי אני שם עוד פעם HIGH והמשחק הולך חלק בדיוק כמו LOW למשך איזה 5 דקות. המשחק מקוון אצלי על הגדרת עדיפות גבוהה. קניתי לא מזמן את המחשב. אין וירוסים. אני דיי בטוח שיש איזושהי אפשרות לגרום למחשב להריץ את המשחק חלק על ההגדרות הכי גבוהות לתמיד, אם אני מצליח להריץ אותו חלק לכמה דקות אז בטח יש דרך. למשהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by adiga,

אהלן בזמן שימוש במחשב, המסך שלי נכבה. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, המסך רושם NO SIGNAL, אבל המחשב עולה כרגיל ואני שומע את הצליל של פתיחת וינדוס. הכרטיס הוא 4870 1GB של SAPPHIRE. החלפתי בכרטיס דומה של חבר והמחשב עולה כרגיל. אז כנראה שאין בעיה של ספק כוח או לוח אם. ניסיתי גם את שתי היציאות של כ.המסך אך בשניהם אין תצוגה בכלל, לא ב BOOT של המחשב ולא בוינדוס. אבל כל פעם אני שומע את הסאונד שוינדוס עלה כרגיל. יש עדיין אחריות לכרטיס אבל האם יש איזושהי דרך לפתור את זה לבד?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by ychig,

היו לי כמה BSOD בWIN7: Memory management Dxgmms1 Reference by pointer PFN list corrupt הרצתי את הבדיקה במשך 8 שעות~, הטיימר נתקע על שעתיים, אבל הבדיקה המשיכה לרוץ.. זה נראה שונה מהmemtest שבסטיקי, אבל יש שגיאות..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by idan98765,

שלום, אתמול נשרף לי הספק, היום הלכתי לקנות חדש, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, וקיבלתי הודעה כזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device בדקתי בביוס כל מיני אפשרויות ובדקתי את החיבורים של הדיסק קשיח והכל היה תקין... עכשיו, כשניסיתי לפרמט הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח בכלל. אז השאלה שלי היא האם הדיסק קשיח הלך? ואם אני אחליף אותו המחשב יזהה אותו והאם המחשב יעבוד כמו שצריך..... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מה ההבדל ביונדוס ומערכת הפעלה?או שזה אותו דבר תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  19. הוספתי דיסק SATA של WD מדגם WD5000AAKS. מדובר בסדרת BLUE. המחשב הוא עם לוח אם של MSI, דגם P8T Neo מודל MS-6799. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח הוא מראה שהוא עושה SCAN בביוס של ה SATA ולא מוצא רכיבים. הוא אומר ללחוץ TAB ל USER WINDOWS אבל כשלוחצים לא קורה כלום, ואז מבקש ללחוץ על g להמשך. את הדיסק הקשיח הוא לא מזהה. מישהו נתקל בבעיה? *** יש עדכון בהמשך ***

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, עוד אין לי את המחשב שבוע ועכשיו באתי להדליקו, ולהפתעתי קיבלתי מסך כחול, יש לי טראומה גדולה מאוד מהמסכים האלה, אשמח אם תעזרו לי לפענח את הקובץ ולהבין את מקור התקלה. העלתי את הקובץ מתיקיית ה Minidump, ווינדוס 7. שנו בבקשה את הסיומת של הקובץ ל dmp, הייתי חייב לשנות ל PNG אחרת לא הייתי יכול להעלותו. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by oneel2,

קרה לי דבר מוזר... החלפתי פלאפון ולקחתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון הישן בשביל מספרי הפלאפון,תמונות,שירים וכו'... עכשיו ברגע שאני מחבר את הפלאפון החדש עם הכרטיס זיכרון הישן באמצעות USB למחשב הקבצים לא נראים במחשב! זאת אומרת בפלאפון הכל טוב : המספרים,התמנות,השירים אבל כשאני מעביר למחשב,נראה כאילו הכרטיס זיכרון ריק. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:44:25 samsung touchwizזה שם המכשיר סלולרי. על כל פנים אני כבר בדקתי הגדרות של המכשיר,ועשיתי העברה דרך הכרטיס זיכרון ועדיין זה לא קולט את הקבצים במחשב. לצורך הדגשה : בדקתי את החיבור גם בשני מחשבים אחרים,העברתי את הכרטיס זיכרון למכשירים אחרים וגם שם רק בפלאפון ניתן לראות את הקבצים. הדרך היחידה שמצאתי היא להעביר את הקבצים באמצעות …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אז ככה בואו נתאר לכם את הבעיה שהייתה לי: המחשב התחיל להיתקע מתי שעברתי את המד של הגיגה במחשב מה לעשות אחרי 4 שנים צוברים המון מידע והכונן היתמלא לחלוטין לא שמתי לב לזה וכשחילצתי משחק ששוקל 6 גיגה מהווינראר המחשב פשוט נתקע וזה הגיוני כי המקום שנשאר לי היה רק 4-2 גיגה אבל הוא לא אמר לי שאי אפשר הוא פשוט נתקע בדרך כלל מופיעה הודעה שאומרת שאין מקום והחילוץ מפסיק זה לא נעצר כאן עשיתי ריסט למחשב ואז היתה בעיה כלשהיא והווינדוס לא עלה אז התקנתי על מחיצה אחרת את הווינדוס והכל עלה והכל היה בסדר גמור כנראה שהווינדוס בכונן הראשון נדפק ואז שוב קרה לי התקיעה הזאת אז שוב ריסט והפעם ההארד דיסק בכלל לא עלה אז נכנסתי לביוס לראות אם המחשב בכלל מזהה אותו וראיתי שההארד דיסק לא קיים חשוב לציין…

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. לוח GIGABYTE X58 דיסק היטאצ'י 500G ספק ANTEC NEO HE 430W מעבד I7-930 קירור MUGEN2 3 מאווררי TriCool מארז P180 כרטיס מסך פאסיבי. ב-IDLE המחשב שקט כמו קבר אבל בכל פעולה הכי קטנה שלי או של מערכת ההפעלה נשמעים צרצורים ומעין חריקות בטון גבוה מאוד מהמחשב. אני עדיין מנסה לברר מהיכן זה נובע - הניחוש שלי זה הדיסק או הספק אבל קשה מאוד לקבוע. עצירת המאווררים לא משפיעה ולא נראה לי שזה מלוח האם (בעיה שחוזרת מדי פעם עם לוחות X58 של גיגבייט לפי מה ששמעתי). כל עזרה/עצה תתקבל בברכה. תודה, גונן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Marokai,

שלום רב, המחשב שלי היה לא יציב במשך זמן רב, תקיעות, מסכים כחולים, כיבוי מסך (מחשב לא מגיב כלל לאחריו וחובה ריסט לשחרר). לפני כמה ימים המחשב פשוט הפסיק להדלק, אז שלחתי אותו למעבדה ושם אמרו לי ש: א. המחשב נדלק להם ישר. ב. לפי בדיקות נכון לשעה זו (הם סיימו את כל הבדיקות למעשה), המחשב יציב! אף חלק לא עושה להם בעיות. לגבי זה שהמחשב לא נדלק אצלי, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, כבל החשמל שדרכו הדלקתי את המחשב תקין (עובד עליו כרגע מחשב אחר), אולי הם השתמשו בכבל חשמל נקבה, ומה שעשה את הבעיות הוא חיבור הזכר? (אני משתמש כרגע בזכר) לגבי היציבות - ההבדל היחיד הוא שאת הבדיקות הם ביצעו על מערכת הפעלה משלהם. אני פרמטתי את מערכת ההפעלה שלי פעמיים ופעמיים היא עשתה בעיות כמו אלה שתיארתי,…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by omri2050,

שלום!! אני חושב שיש לי בעיה..., קניתי מחשב נייד, והתקנתי עליו חלונות 7 אולטימייט 64 ביט, ואת כל הדרייברים (לפי הסדר כמובן שכתוב באתר...), והוא מזהה לי בהתקנים 2 כרטיסי מסך: אחד זה INTEL ® HD GRAPHICS והשני... NVIDIA GEFORCE GT 420M הבעיה היא כזו.....שאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של NVIDIA (כמובן הכל לפי הדגם, גם באופציה האוטומטית...) הוא כותב שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך של NVIDIA......גם בAUTO DETECT במשחק מסויים שיש לי, הוא מזהה את הכרטיס מסך של אינטל. איך אני גורם למחשב שלי לזהות גם את ה GEFORCE ??? ואם הוא כן מופיע במנהל ההתקנים, איך הוא לא מזהה אותו בכל זאת? אם תצטרכו מידע נוסע כמובן שאשמח לתת, ואשמח עוד יותר לעזרה בנושא, אני משתגע כבר בלי קשר גם את ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים