תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי, אחרי החלפת זיכרון בלפטופ מסוג R51 (עתיק, אני יודע) , הוא התחיל לעבוד רק לפעמים. כלומר הנורית של החשמל כלל לא דולקת ופעמים כן (ואז המחשב עובד סבבה). היום גם התחילו רעשים משונים מכיוון הספק בזמן שהמחשב כן עובד. כרגע הוא הפסיק לעבוד ואני חושב שהספק נדפק. יכול להיות שנדפק כתוצאה מהזיכרון החדש? (החלפתי 256MB ב- 1G שניהם PC2700). אפשר לתקן את זה איך שהוא או שהמחשב ז"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי ליפני חודש בערך כרטיס מסך GTX 460 1G של ג'יגה בייט אם אובר קלוקינג... ברשותי מערכת הפעלה וינדוס 7 אם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס כרגע... בהתחלה הכרטיס היה עובד סבבה בלי בעיות ובשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק הוא פותח וברגע שצקיך להריץ אותו הוא מוציא לי הודעה של וינדואס בצד שהדרייברים קרסו ושהוא אינו מצליח להפעיל אותם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ליבדוק אם יש דרייברים יותר חדשים חיפשתי עידכונים בוינדואס אולי שמה יש והכל ללא מוצא. כרגע זה המפרט של המחשב שלי ככה שלא חושב שיש בעיה אם הספק או משו' שמגביל: מעבד- e8500 לוח אם -p45 gigabyte כרטיס מסך -gtx 460 1g overclocking ספק- crossair 450W בבקשה אם מישו' שמע על בעיה זאת ויודע איך ליפתור אותה אשמח מאוד לעזרה. בתודה, …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מה בריא יותר למחשב - כיבוי והדלקה כשצריך (למשל כשיוצאים מהבית בבוקר וכשחוזרים אחה"צ), סתם להשאיר דלוק או Sleep Mode? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חדיש דיי חזק אין בעייה במשחקים וכאלה אבל שאני מחלץ מהראר מעתיק מהמחשב לכונן החיצוני ועושה התקנות שונות לוקח למחשב הרבה מאוד זמן.... יש לי ווינדוס 7 64 ביט אני לא יודע מה מעכב כל כך את המחשב ....המלצות ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן רשת מתוצרת Western Digital מדגם My Book World Edition (הדגם החדש עם התאורה הלבנה) והוא התקלקל לפתע: - הוא לא זמין יותר ברשת הביתית. הנתב לא מזהה אותו ולא מספק לו כתובת IP. - הוא לא מגיב ללחיצות על כפתור ה-POWER ועל כפתור ה-RESET. רק ניתוק פיזי מהחשמל מכבה אותו. - התאורה הלבנה מקדימה תקועה כך שרק השליש התחתון של הפס מואר באופן קבוע. - אני חושב שאני שומע את הדיסק מתחיל להסתובב כשהוא נדלק. האם מישהו יודע מה התקלקל? האם יש לי סיכוי לחלץ את המידע מהכונן? האם אפשר לחלץ את המידע מהכונן גם מבלי לפתוח את המארז? פתיחת המארז תביא לביטול האחריות ושאלה אחרונה - רכשתי את המוצר מאייבורי והשירות שלהם גרוע - הם לא יודעים לתקן, רק מציעים להחליף במוצר של יצרן אחר. …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי 4 USB אחוריים ו 2 קדמיים. 4 ה USB טיפה מזייפים אבל לא בכל דבר שאני מחבר. אם אני מחבר סורק או מדפסת או מצלמה או נגן הם מזוהים ישר. אבל אם אני מחבר את המשדר של העכבר והמקלדת האלחוטיים יש לי MIcrosoft 1000. אז הוא לא מזהה ישר. אני צריך לחבר ולנתק אותו כמה פעמים ולהעביר אותו בין חבורי ה USB השונים עד שזה עובד. והוא משפיע גם על החיבורים האחרים. אם אני מחבר את המדפסת והסורק ביחד הם לא מזוהים אלא רק אם אני מחבר אחד מהם (מדפסת HP 840C סורק HP scanjet 2200C) ו 2 ה USB הקדמיים לא מזהים שום דבר “USB device not recognized” (יש לציין שהם עבדו מלכתחילה בצורה טובה ולא היו בעיות, פתאום התקלה) מה שמפריע לי במיוחד שהשתיים הקדמיים לא מזהים שום חומרה. קראתי באינטרנט כל מיני דברי…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים על הבעיה קניתי כונן רשת של סיגייט, דגם NAS 400 התקנתי 4 כוננים של 1TB כל אחד, במערך JBOD, בעיקר להגדלת נפח איחסון הכונן מחובר לראוטר, NETGEAR VVG2000 בהעברת כמויות מידע גדולות, מהירות ההעברה יורדת לאפס לאחר כמה זמן (משתנה כל פעם) החלון של ההעברה פשוט נתקע, כשאני מנסה לעשות END PROCESS, כל האקספלורר של הווינדוס נתקע, הדרך היחידה לחזור לצורת עבודה נורמלית היא להפעיל את המחשב מחדש במקרים נדירים יותר אני מקבל הודעת מערכת שאי אפשר לגשת לתיקיה בכונן אליה אני מעביר את הנתונים (X folder cannot be accessed) אני עם ווינדוס 7 ULTIMATE תודה מראש על העזרה :-\
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, מדובר בהרד דיסק של SEAGATE. בכל מקרה, משהו מאוד מוזר לי איתו, מהירות העברת הקבצים מהמחשב אליו - 5-7 מגה לשניה . לפעמים המהירות עולה ל 20 מגה לשניה.. (עדיין נשמע לאט). מעבר לכך, הרבה פעמים הוא כאילו במצב שינה כזה.. ושאני נכנס אליו, הכל קופא לכמה שניות.. ואז אני שומע אותו עושה איזה רעש כאילו הוא מתחיל להסתובב ורק אז אני יכול להכנס לתיקיות שבו.. ניתן לבטל? מה לגבי המהירות? (הוא מחובר ב USB ישירות למחשב ולא דרך מפצל או משהו) תודה. עריכה : עכשיו שמתי לב, שאני גורר קובץ גדול בודד, הוא מתחיל מאוד מהר.. 120 מגה לשניה.. וכל שניה שעוברת הוא יורד ויורד במהירות עד 5 מגה בערך ושם אפשר להגיד שהוא נתקע הרבה פעמים.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני נתקל בהפרעות בתצוגה, לפני כמה ימים המצב החמיר, המסך כולו נהיה נקודות אדומות, החלפי כבל DVI וזה הסתדר. (כנראה מקרי) היום, לאחר כל הניתוקים בחשמל שוב הופיעה הבעיה. אני חושב שהכרטיס מסך תקול, יש איזה דרך לוודא זאת ?? זה היה המצב היום בבוקר: http://img843.imageshack.us/img843/2934/dsc02792v.jpg כרגע חזר לעבוד רגיל.... תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנתיום 4 שאני מדליק אותו הוא נדלק מגיעה לטעינה ושגומר עושה ריסט ישר חוץ מי זה שאני מדליק אותו כתוב לי בדף השחור (דיסק/דיודי) לא יודע..
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט עם מעבד E2200 וכרטיס מסך MSI HD4350 וספק כח של איזיקול 300 ווט כל פעם כשאני מפעיל את המחשב ואני מגיע למסך של אחרי הWELCOME של הווינדואז אקס פי אני פשוט מקבל NO SIGNAL על המסך (בנוסף ליציאת הD-SUB שמחוברת אל מסך CRT 17" מחובר גם מסך טלויזיה מיציאת DVI במחשב שמחובר אליו דרך כבל עם מתאם לטלויזיה לכניסת HDMI) ניסיתי להסיר את ההתקנה של הדרייברים של כרטיס המסך בהצלחה דרך VGA מוד של הווינדואז לאחר מכן אחרי הריסטרט המחשב מראה לי שמזהה את הכרטיס מסך מתקין את הדרייבר דרך הווינדואז ואז פעם אחת קרה שפשוט לאחר סיום התקנת הדרייברים שוב קיבלתי NO SIGNAL בפעם אחרת קרה שנשאר על רזולוציה של 640X480 עם 8 סיביות ואז כשבאתי לשנות ל800X600 או אפילו רק ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב שחזר מתיקון במעבדה (הלך ההארד דיסק). קניתי HD חדש והתקנתי לראשונה את הווינדוז 7. עדיין לא התקנתי דרייברים של החומרה (לוח אם או כרטיס מסך) ביומיים מאז שהתקנתי אותו, הוא נמצא כבוי פעמיים. 1. האם לדעתכם פגעו שם במחשב? במעבדה אמרו לי שכדי למצוא את התקלה פרקו את המחשב והרכיבו מחדש. 2. ייתכן והסליפ מוד של ווינדוז 7 גורם לכיבוי המחשב שלי ? לפני ששניתי אותו (היום בבוקר) הוא עמד על המתנה של 30 דקות. לעזרתכם אודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי מחשב חדש, לצערי שהתקנתי ווינדוס 7 מישהו מבני המשפחה לחץ ריסט למחשב. עכשיו שאני מנסה להתקין את הווינגוס הוא פשוט לא מזהה את הכונן קשיח, כשחיברתי כונן קשיח חיצוני הןא התחיל לזהות כונן אבל טוען שהוא לא יכול להתקין עליו ווינדוס, אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברשותי ASUS MAXIMUS FORMULA X38. למה כשאני מתקין 8500GT, הלוח מראה שלא התקנתי כרטיס מסך? א. כרטיס מסך כמו 9400 פועלים על הלוח הזה. 8500GT פועל על הלוח השני שלי. עשיתי CLEAR CMOS והכל. מה יכולה להיות הבעיה?..
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל תכנת JUKEBOX לסטרימר ולעדכן את כל הסרטים שעל ההארד דיסק הנייד שלי (WD "2.5) שיופיעו עם כותרת ותקציר . ההארד דיסק נפל על הרצפה וקבל מכה קטנה (הצלחתי להציל אותו מהתרסקות ברגע האחרון) מאז המחשב מזהה אותו אך לא מצליח להכנס לתוכן שבתוכו ומבקש לפרמט אותו כל הזמן. משום מה ב FILE SYSTEM שלו הוא מזוהה כ RAW האם יש דרך להציל את התוכן שבתוכו ?? עשיתי: CHKDSK F:\ /r וקיבלתי את הודעת השגיאה: the type of the file system is RAW CHKDSK us not avaliable for RAW drivers יכול להיות שהשתנה משהו בהגדרה של הכונן ? אפשר להחזיר את לאחור ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש דרייבר למצלמת רשת AW-R2035 לוינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered. זה מה שהוא רושם לי אחרי שהכרטיס קורס וחוזר לפעול אחרי מספר שניות. קרה לי פעמיים בסה"כ היום . אני צופה בסרט וזה פתאום קורה .. 10.12 ccc2 זה הדרייבר HD5850 זה הכרטיס מסך .. מערכת הפעלה (win 7 (64 bit לא קרה לי עד עכשיו דבר כזה , יכול להיות שזה הדרייברים החדשים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. אתמול הופיע על המסך מלא פסים צבוענים, ניסתי להפעיל מחדש .אך המחשב כלל לא עובד. חשבתי שהכ.מ התחמם. אז חיכתי כמה שעות + ניקתי אבק וכ' ועדין המחשב לא עולה, אפילו לא BIOS כלומר אני לוחץ על הלחצן פתיחה יש רעש של המאוררים אבל אפילו לא רואים את החלון של הBIOS.תמיד מסך שחור. כרטיס מסך X1900XT(ללא אוברקלוק) מה נראה לכם הבעיה? האם המחשב יכל לעבוד ללא כטיס מסך? כי במקרה ואכן הכרטיס מסך נשרף והמחשב יכל לעבוד, אז זה אומר שנגיד השיתוף קבצים עובד ואני יכל לרואות קבצים ממחשב אחר, דבר שלא קורה. וכך אני יכל לשלול את האפשריות שהכרטיס מסך נשרף. איך אני יכל לבדוק אולי המעבד לוח אם נשרף? או בעיה אחרת...? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מזמן (לפני חודש), קניתי עוד 256מ"ב זכרון. ומאז, יש למערכת ההפעלה (חלונות XP) כל מיני "באגים" שאף פעם לא היו לה. עד, שלא הייתי יכול לאתחל - ישר היה נכנס למסך כחול עם קוד שגיאה 0x0000008e. בבירור מול מיקרוסופט (כן, מתברר שהתמיכה שלהם דווקא עובדת... למי שלא מעתיק תוכנות , התברר שיש רכיב זכרון לא תקין במחשב. בקיצור, לצערי הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח מחדש, כיוון שהזכרון החולה פלט אליו כל מיני קבצים ענקיים ולא ממש ברורים, ולהתקין את חלונות XP מחדש... אז זהו, אני שולח את הזכרון חזרה לאקסלנט, בתקווה שיחליפו לי אותו. איזה קטע מטורף, בחיים לא שמעתי על זכרון דפוק. זהו.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני שבוע החליפו לי כרטיס מסך ל RADEON 5450 אחרי שנשרף לי ה 7600 GT קיצר מחקתי את כל הדריברים שהיו לי במחשב עם DRIVER SWEEPR והתקנתי דריבר מעודכן של ATI מאז לפעמים קופץ לי מסך כחול עם שגיאה ati2dvag.dll אני יודע זה קשור לדריבר מחקתי 20 פעם כבר ניסיתי כמה גרסאות של דריברים לא עוזר למישהו יש פתרון ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב אינטל E5300 עם 4GB זיכרון ו- 320GB על הכונן הקשיח. המחשב מריץ Windows XP ונרכש במאי 2009. המחשב הגיע אליי כשהוא ריק וכל התוכנות הותקנו על ידי, כנ"ל כל הטיפולים והתיקונים בו בהמשך. בשבוע האחרון חלה תופעה מרגיזה: כשאני עוזב את המחשב שומר המסך נכנס אחרי 5 דקות, והמסך נכבה לאחר 10 דקות. הבעיה היא שהמסך פשוט נדלק מעצמו, כאילו מישהו לחץ על המקלדת או הזיז את העכבר - מה שמוזר הוא שאחרי שהמסך נדלק שומר המסך עדיין בפעולה. אין זמן מוגדר להדלקת המסך באופן עצמאי, זה יכול לקרות כל שעה או כל 5 דקות. המחשב עצמו לאחר בדיקת וירוסים, רוגלות, שגיאות ואיחוי במצב בטוח. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט מלא בצד. תודה מראש, גיא.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד I7 920 עם זכרונות של OCZ 1333 עם 1024 DDR3 X GOLDEN EDISTION לפעמים המערכת עובדת ב30 אחוז ולפעמים היא עובדת ב50 אחוז והמחשב חנוק ובקושי זז תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-