תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי, הבעיה שלי כמו שכתבתי - אין תגובה מהמסך, שומעים שהמחשב נדלק (מאוורים עובדים,רעש של כונן דיסקים ואורות) אך אחרי כמה שניות הוא נודם, ויש רק רעש מהמאוורר. השאלה שלי היא האם זה סימפטום של כרטיס מסך תקול? כי לפני שנה היו לי בעיות על הכרטיס מסך , בהתחלה כל מיני ארטיפקטים עד שפעם אחת החשב נתקע והפסיק לעלות (על המסך היו מופיעים פסים אפורים או משהו) אז אפיתי את הכרטיס שלי והוא חזר לעבוד כמו חדש שנה שלמה, עד עכשיו שהופיעה הבעיה. האם זה נשמע לכם גם הפעם כמו בעיית כרטיס מסך? - במקרה הזה אני אנסה שוב לאפות אותו. אך אם לא וזה נשמע כמו רכיב אחר, חבל לי לעשות את זה כי זה יכול להשפיע לרעה נראה לי... מה אתם אומרים? (אני על לפטופ VOSTRO 1500 בן 5 עם כרטיס מסך 8600M GT) תודה!
-
- 5 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש Dell n5110 מעבד Core i5 2450 2.5Ghz זיכרון 8GB RAM כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 525M 1GB Windows 7 Home Premium 64bit מיד לאחר הרכישה פירמטתי את המחשב בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס שקיבלתי עם המחשב, והתקנתי מחדש את דרייברים מהאתר של דל. אחר כך התקנתי את המשחק Dead Space הראשון, ואת Need for Speed The Run. אחרי חיפוש קצר ביוטיוב, גיליתי שהמשחקים אמורים לרוץ חלק על המחשב, ואפילו על מחשבים חלשים יותר כגון המחשב הביתי שלי (עליו הצלחתי לשחק). Dead space בכלל לא עולה על המחשב - לא טוען, לא מראה הודעת שגיאה - כלום! Need for Speed עולה, ופועל בצורה גרועה לחלוטין, גם על ההגדרות הכי נמוכות המשחק רץ על FPS נמוך מאוד (ברמה שבה אי אפשר לשחק). גם…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מפרט בחתימה... מה שקרה בעיקרון זה שהמחשב כל הזמן היה מאט מאוד מאוד ובסוף נתקע בווינדוס. הדבר היה קורה שהייתי מעביר קבצים, משייט בתיקיות וכו' חשבתי שזה ההארד דיסק שהיה הרכיב הכי ישן, ולכן קניתי דיסק חדש של ווסטרן 1TB 32MB. אבל הבעיות רק ממשיכות! דוגמאות: כאשר אני צופה בסרט שקיים על ההארד דיסק, ברגע שמנסים לשלב מסוים קדימה המחשב קופא. בדרכ אחרי שהוא קופא יש מסך כחול. אותו מסך כחול מופיע גם כשאני מנסה להעביר אל המחשב קבצים גדולים, בהתחלה הכל זורם אבל בשלב כלשהו ההעברה נתקעת והמחשב קורס. ברוב הפעמים לאחר המסכים הכחולים אני עושה ריסט והמחשב מסרב לעלות עוד פעם ורושם DISK ERROR , אותו הודעה הייתה מופיע גם פעם לפני שהחלפתי לדיסק חדש. לפעמם לאחר הריסט הוא אפילו לא רושם שום הודעה ו…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בעיית חומרה יש לי לוח ג'יגבייט GA-H67MA-UD2H-B3 מעבד I5 2500 זכרון 4GB X 2 ספק כח CROSAIR 520W המחשב מכבה ומדליק א עצמו מחדש כול פעם כ-10 פעמיים ורק אחר כך מפעיל את המחשב חשבתי שזה מהספק החלפתי ספק וזה אותה דבר מכבה ומדליק את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? (כשהרכבתי את המחשב לא שמתי גריז בין המעבד למאורר יכול להיות שיש לזה קשר?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שלא מצליח לפרמט עקב חלונות לינוקס אך אני יכול לימחוק את החלונות הלינוקס ולהתקין את ווינדוס 7 או 8 הוא לא מצליח ליקרוא לי את הדיסק ההתקנה של ווינדוס\\תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב דיי חדש (כמעט שנה) win7 Ultimate מעודכן asrock h61m/U3S3 intel core i3 3.1Ghz arctic cooling freezer 7 pro kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 samsung 1TB 7200RPM 32MB sata F3 huc cougar RS 400 80PLUS antec 100 gaming dell ultrasharp U2311H המחשב מכבה את עצמו בפתאומיות, כאילו שולפים את הכבל חשמל. לפעמים זה בא לו בגלים ובזמן שהווינדוס עולה המחשב מתכבה, לפעמים אפילו שהוא סתם יושב בBIOS בדקתי טמפ' -> תמונה של HWmonitor נראה שכל המאווררים עובדים טוב, לא מצאתי קבלים מנופחים או נוזלים ניסיתי להחליף כרטיס מסך (PCI), לנתק את ההארד דיסק ולעלות win mini דרך USB , לנתק את הכרטיס קול הגדרות של הווינדוס, עשיתי שחזור לווינדוס למצב שלפני 4 שבועות. לא עזר יש דריברים חדשים לל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב!! הורדתי סרטון מיוטיוב 640 mb אני מעוניין להקטין אותו ל-30 mb או פחות מי זה, איך עושים זאת??? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. כרטיס המסך שלי מחובר ללוח ולד. איך לנתק אותו מהספק? האם 2 הכבלים pci-e, אנ אמור לנתק אותם מהספק או מהכרטיס? ואם זה מהספק, איך לפתוח אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קרה לי פעמיים שהמחשב לא נדלק (בעליה, אפילו לא הגעתי למסך של הביוס). אחרי כמה זמן המחשב נדלק ועלה בלי בעיות. פתחתי ובדקתי את המחשב והכל נראה תקין. האם ייתכן וזה מעבד שהתחמם ויש צורך במשחה טרמית חדשה (המחשב בן 5 שנים)? צירפתי את הטמפרטורות של המחשב (לא במאמץ גדול). האם זה נורמלי? Temperatures Motherboard 47 °C (117 °F) CPU 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #1 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #2 47 °C (117 °F) GPU Diode 64 °C (147 °F) Temperature #1 49 °C (120 °F) Temperature #2 48 °C (118 °F) Temperature #3 73 °C (163 °F) Temperature #4 52 °C (126 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) Hitachi HDS721616PLA380 4…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כשבוע המחשב שלי הפסיק לעבוד. כלומר כשמשדליקים אותו הספק עובד ונראה שעוד מס' רכיבים עובדים אך על המסך לא רואים דבר. ואני מתכוון- שום דבר, מסך מושחר לגמרי (אך שומעים את מאווררי המחשב עובדים) שלחתי את המחשב למעבדת תיקון ולאחר יום זוהי אבחנתם: הדיסק הקשיח נדפק. את מבינים איפה הלב שלי יושב עכשיו? בכל מקרה, בתור אחד שמבין רק קצת, קיבלתי את אבחנתו אך יש לי תחושה לא נוחה לגביה. האם כך נראים תסמינים של הארדיסק דפוק? אפילו המסך של הביוס בהתחלה לא עולה. ממש לא רואים כלום בשום שלב. בבקשה עזרה! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם וינדוס 7 שמפיל את כל הסרטים מאוד איטי בכל המצבים גם באינטרנט וגם סרטים פשוטים במחשב. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 9500 gt ואין לי מושג איך לטפל בבעיה הזות המחשב בכללי מגיב בסדר ובלי בעיות רק אך ורק עם סרטים הוא איטי וגם משפיע על כל שאר הפועלות בזמן הפעלת סרט.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
amd 5000, המחשב מתחמם כל פעם שנכנס ליוטיוב אפילו או לחלק מהאתרים ואז המחשב מתחיל להתחמם מהר מאוד ואם אני לא יוצא בזמן אז המחשב נכבה. ביוטיוב לדוגמא שאני מגדיל את המסך אז המחשב מתחמם מאוד מהר, אני רואה בcore temp הוא קופץ מ45 ל60+ מהר מאוד ותוך 2 3 דקות הוא נכבה, אם אני מפעיל קובץ וידאו ששמור על המחשב ואפילו מגדיל אז אין בעיה והוא לא מתחמם. הוצאתי את המאורר של המעבד והיה מלא אבק ניקיתי והחזרתי את המאוורר ואז המחשב נכבה עוד לפני שהגעתי לווינדוס... קניתי מאוורר חדש של זלמן ושמתי משחה טרמית והמחשב חזר למצב שבו הוא נכבה מכל גלישה, אולי לוקח לו קצת יותר זמן עד שהוא נכבה עם המאוורר החדש אבל עדיין הבעיה קיימת. הcpu usage גם קופץ די מהר למעלה למטה עד שמתקרב ל100 יחד עם התחממות המח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בלי ווינדוס כמובן ואני בא להתקין ווינדוס XP אחרי שזה טוען את כל הקבצים פתאום רשום: Setup is loading windows משהו כזה ואז בום מסך כחול . במסך הכחול רשום משהו עם Viruses וכאלה .. בקיצור זה לא קרה לי בחיים איך פותרים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן מטרידה אותי השאלה מדוע הסאונד על מקסימום בוינדוס 7 אבל אף פעם הבאר הירוק לא מגיע עד למעלה אלא עד החצי. יש לי את המחשב שלי כבר 4 שנים, אני משתמש בכרטיס קול של הלוח ASUS P5Q DELUXE ודרייברים של וינדוס 7. תמיד השמע היה נשמע לי נמוך אבל אף פעם לא עשיתי דבר כדי לפתור את זה. לאחרונה, התופעה החלה ממש לעצבן אותי ואני מוצא את עצמי מכוון את הרמקולים (פשוטים, אבל טובים מבית לוג'יטק) כמעט על הכי גבוהה כדי שאשמע משהו. לאחר שיטוט בגוגל הבנתי ששוה להתקין את הדרייברים המקוריים של לוח האם כדי "להנות" מחוויה מושלמת. כך עשיתי והתקנתי דרייבר SOUNDMAX המתאים ללוח. אין כל שיפור בסאונד והוא עדיין נמוך. יש למישהו כיוון בנושא? צריכים עוד פרטים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך והכל תקין יש רק בעייה אחת האייקונים בתפריט התחלה ובשורת משימות נהיו הפוכים... ולא מצאתי פתרון בנתים יש אפשרות לסדר את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב שפתאום הפסיק לפעול , החלפתי ספק לא עזר , מה שמוזר זה שבלי שהמחשב יפעל הנורה על המארז דולקת . ניתקתי הכל ועדיין המחשב לא נדלק .. מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. העברתי אתמול את הספרייה שבא עומד המחשב לקצה השני של החדר (בלי לנתק כלום רק כיביתי את המחשב) עכשיו כשאני מדליק אותו לא רואים כלום, המקלדת, העכבר והמסך לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ש לי Seagate FreeAgent Extereme 1TB. משום מה שאני מחבר אותו כעת למחשב , אני שומע כאילו הוא לא מצליח לעלות , מיותר לציין שהמחשב לא מזהה אותו. אותו צליל שבד"כ נשמע שהכונן עולה , חוזר שוב ושוב במחזוריות של כמה שניות. השאלה היא האם אפשר לתקן / איפה / ובכמה כסף. תודה.
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי הפסיק לעבוד. הביא אותו אליי שאעזור לו ואני רואה שהקבלים נפוחים ויש שם שחור כזה. האם יש מה להתעסק עם זה או לזרוק לפח? (אולי להחליף קבלים או שאולי יש פתרון כלשהו ששווה לנסות לפני הפח ) הסימפטום הוא שכשמחברים את המחשב לחשמל הוא מיד נדלק ואי אפשר לכבות אותו (גם ע"י גישור הפינים בלוח אם ישירות, כך שנשללה תקלת לחצן על המארז), אין ביפ של פוסט למרות שהכל מנותק מלבד הזכרונות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למקרה שזה לא ברור מהכותרת, כשהרכבתי לוח אם היום בבוקר בטעות חיברתי את אחת מכניסות הUSB הקדמיות ללוח האם הפוך, כלומר הPW חובר לGRND והDT+ לDT-. אחרי שהכנסתי את כונן הUSB לכניסה הזו הוא לא מזוהה והאור בו לא נדלק. אבוד, או שיש מה לעשות איתו?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה... יש לי מחשב שעובד אצלי בבית, כאשר אני מעביר אותו לאחי בת"א המחשב לא עובד שם - פשוט לא נדלק. אצלי בבית יש תלת פאזי ואצלו אין, אבל לא נראה לי שיש סיבה שמחשב יהיה תלוי בתלת פאזי, לא? במחשב יש ספק thermaltake 750 watt toughpower וכרטיס מסך של ATI gigabyte hd 7770 שוב - אצלי בבית עובד ללא בעיות, בת"א בשתי דירות שונות (ללא תלת פאזי) לא נדלק אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לספק עוד מתח למחשב אם אכן זאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN XP ואני רוצה לשדרג אותו לWIN 7, כאשר הכנסתי את הCD התקנה של WIN7 המחשב לא הצליח לקרוא אותו (לא שלא פתח אותו אלא בכלל לא קרא אותו) ניסיתי להיכנס למחשב שלי והכונן CD היה ריק. * אין בעיה בכונן כי הוא קורא דיסקים אחרים בלי בעיה (כולל דיסקים צרובים) * אין בעיה בדיסק כי במחשב אחר הכנסתי והוא קרה אותו בלי בעיה ** אותה תופעה הייתה לי עם 2 דיסקים שונים של התקנה של WIN7 למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב ואני עובד עיצות :-[ בעת כניסה למשחק התמונה קופאת, הקול של המשחק נתקע ולפעמים אף המסך נכבה(והמסך רושם מיד אחרי שהוא שחור - שהוא נכנס למצב שינה) ואין שום אופציה אחרת חוץ מללחוץ על הכפתור הכיבוי או הריסט של המחשב כדי שהמחשב יעלה בצורה תקינה. יש לציין שזה קורה לי רק במשחקים - אני משחק פיפא 13 ופרו 13 וCOD ובכולם זה נתקע לרוב זה בתפריט הראשי ולפעמים זה באמצע משחק אבל בד"כ זה לא מחזיק יותר מ-5 דקות עד שהתמונה קופאת והפיקסלים (הנקודות על המסך) תקועות.. יש הרבה נקודות מסביב לתמונה וזה נתקע. בדקו לי את המחשב במעבדה והוא קורס בעת הרצת תוכנת 3DMARK אך בעת הרצת התוכנה על מחשב אחר עם הכרטיס מסך שלי - GEFORCE 9600GT המחשב עובר את כל המבחנים של התוכנה בלי שום נפי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי כבן שנתיים, מערכת הפעלה WIN 7 INTEL I5 וכרטיס מסך ATI4350 לאחרונה (כשבועיים) המחשב התחיל לעשות בעיות. לעתים מאוד קרובות כשמפעילים תוכנה, או נכנסים למחשב, הקשר עם המסך מתנתק ואז יש חוזר. מה הכוונה? מפעילים את האקספלורר ואז מופיע על המסך NO SIGNAL ומיד לאחר מכן חוזר לעבוד. ניסתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכ. מסך, אך ללא הועיל. פתרונות?
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, בעיה מרגיזה. קיבלתי SSD של אינטל מדגם 330, 120GB. הלוח מזהה את הכונן, אבל מיד כשהתחלתי להתקין ווינדוס מחדש שמתי לב שיש איטיות רצינית בהתקנה. אחרי שההתקנה הסתיימה, שמתי לב שיש פריזים כל כמה שניות, דבר שלא מאפשר עבודה רצופה. החזרתי את הדיסק המכאני הקודם עם המערכת הפעלה הקודמת אך הפעם חיברתי את ה-SSD כי רציתי לראות האם הוא יעבוד ווינדוס יזהה את הכונן. ווינדוס זיהה את הכונן אך העברת הקבצים ממנו מתרחשת בצורה מאוד איטית, פחות ממגה לשניה. כמו כן, כשניסיתי לפרמט אותו מהמערכת הקודמת, הכונן פשוט נעלם וריסטרט לא זיהה אותו ב-BIOS. מה דעתכם ? האם הכונן דפוק או שהלוח לא מתאים לו ? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-