עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofirsa,

זה יהיה טיפה ארוך אבל אני אשתדל שלא.אז המפרט שלי הוא ככה מעבד: intel core i5 4670k 3.40 ghz כרטיס מסך: gtx 770 2g ראם:16g אני לא זוכר את המהירות אבל נראה לי 1600mhz בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל לרדת משמעותית בביצועים.משחקים שכל מחשב יכול להריץ והמחשב שלי יכול להריץ בהגדרות הכי גבוהות בלי להתאמץ כבר בקושי רצים לי על low או very low.משחקים חדשים כמו far cry 4/3 ועוד בסגנון(שגם אותם אני יכול להריץ על high/very high)אפילו לא עובדים,שנייה אחרי שאני נכנס אליהם המחשב שלי קופא ויוצא מהמשחק וכותב לי בצד שמאל למטה driver stopped responding and has recovered.אם לציין שגם המחשב שלי יותר מתחמם לאחרונה אבל לא עד כדי כך וגם אני רואה שהמאווררים והכל בסדר וניקיתי את המחשב אך למרות זא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by avi chezi,

המחשב לא מזהה לי כוננים חיצונים הבעיה חזרה לי גם לאחר פירמוט המחשב יש לציין שלא כל כוננים הוא לא מזהה אלא רק מסויימים כגון את האר דיסק שלי החיצוני הוא לא מזהה אבל USB קטן יותר שלי הוא כן מזהה מצד שני USB גם מצורף תמונה המחשב מזהה שיש חיבור של אר דיסק אבל תכלס הוא לא מביא לי אותו בתיקיה של המחשב שלי כתוב הוצא את My Pessport אבל הוא לא מופיע כמו שכתבתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by funkyfrog,

שלום לכולם, לאחרונה אני סובל ממסכים כחולים ואין לי מושג מה קרה. לא שיניתי שום חומרה במחשב. ניסיתי להריץ את קוד השגיאה בגוגל אבל קיבלתי מבול של בעיות שונות ומגוונות. אשמח אם מישהו יצליח למצוא את מקור הבעיה ויגאל אותי מייסורי. * 75% מהמסכים הכחולים קרו כאשר ניגנתי מדיה (סרטים,סדרות). מפרט המחשב: http://postimg.org/image/ixzh6gup1/ תמונות של השגיאות: http://postimg.org/image/devcg9jq1/ http://postimg.org/image/4l4fz5wrd/ http://postimg.org/image/i3fxp6yah/ http://postimg.org/image/devcg9jq1/ * רוב השיגאות שמצאתי בגוגל מדברות על זיכרון פגום. תודה רבה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idoleff,

שלום, מזה 3 ימים כל פעם שאני חוזר מהעבודה, וכשאני מנסה להזיז את העכבר על מנת "להעיר" את המחשב, אני רואה תמונה לפחות משנייה, ומייד לאחריה מסך שחור. כשאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק, קורה אותו דבר, רק עם תמונת הביוס. רואה אותה למספר רגעים, ומייד לאחר מכן מסך שחור קבוע. חשוב לציין שאחרי כמה הדלקות (4-5) המחשב נדלק כרגיל ועובד בצורה חלקה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? המון תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נעלם לי כונן הCD-ROM אני לא רואה אותו לידי הכוננים הנוספים ואבקש את עזרתכם. חיפשתי רבות אינטרנט מדריכים לפתור את הבעיה אך לא מצאתי. תודה לעזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dmanbuhnik,

לפעמים אני שם לב לההארד דיסק עובד באיטיות מהרגיל אז אני בודק את ההגדרות ורואה שהוא מוגדר כ pio למרות שמוגדר dma if available הפתרון היחיד שעובד זה uninstall והתקנה מחדש אבל הבעיה חוזרת כול כמה זמן!!!! (יש צורב בIDE 2 שעובד קבוע ובלי בעיות על DMA) כול הדרייברים מעודכנים זו בעיה של הצ'פ סט של via או רק אצלי (kt600)? ממש מציק כול העניין יש למישהו פתרון?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זאת פעם שנייה שאני כותב את ההודעה יש לי מחשב: intel pentum 4 2.8 ghz לוח אם: ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך: FX5200 והמחשב רק בן שנה!! אין שום וירוס ולא תוכנת ריגול, עבר פירמוט אבל יש בעיה שהוא עוצר לכמה שניות ואז ממשיך כל מה זמן... אז במשחקים, התקנות, הפעלת ווינדוס וכמעט כל דבר קטן הוא נורא איטי... מישהו רשם לי בהודעה הקודמת שההארד דיסק הולך למות אז איך בודקים אם זה באמת נכון? אז בבקשה שמישהו יגיב ויגיד לי מה לעשות או מה אני צריך לתקן. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bhaim,

אחרי שפתחתי (לצורך בדיקה אם יש השפעה על טמפרטורת הכרטיס ללא דופן - לא נגעתי בכלום) את דופן המארז וסגרתי המחשב עבד כשעה ואז נתן מסך כחול. כיבוי והדלקה של המחשב - שוב מסך כחול אחרי כמה דקות בודדות. פתחתי שוב והוצאתי/הכנסתי את הזכרונות וכרטיס המסך - שום שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך וניקיתי מגעים - שום שינוי. הפסים הצהובים זה מה שאני רואה כשהמחשב עולה (התמונה היא מהמסך של הבוט רק כדי להבליט אותם). כמה שניות אחרי שיש את הסרגל של WIN7 המסך מחשיך ולא קורה כלום. בזמן ההדלקה אין שום ציפצופים. מחשב וכרטיס מסך ישנים GeForce 9800GT וC2D E6700 תיכננתי לקנות חדש בקרוב ממילא אבל הטיימינג... אשמח בעזרה לפתרון שייתן מרווח נשימה עד לקניית מחשב חדש. חיים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dor_933,

אני מנסה להתקין win10 על ssd של חברת סאנדיסק. לאחר בחירת הכונן עליו יותקן הויינדוס עולה הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן לפני משהו עם gpt ועוד איזה משהו. לאחר חיפש מצאתי פתרון לבעיה. ללחוץ שיפט f10 ולתת כמה פקודות שיעשו את הפירמוט הזה אך שלפתע מופיע לי חלון עם מלא גיברישזה מה שמופיע לי כשאני מנסה להתקין את הווינדוס על הssd זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ שפיט f10 כמו שהראו שצריך לעשות בסרטונים מה לעשות כדי לסדר את זה? חתימה טובה לכולם

10. Started by sapartil,

עשיתי שיחזור מערכת ואיכות התמונה ירדה. יכול ליהיות שחסרה לי איזו תוכנה במחשב ? אולי תוכנה שאני צריך לשדרג ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yooda120,

שלום לכם לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב/מפעיל מחדש ,המחשב נדלק ז"א הכונן נדלק אך אין תצוגה על המסך ורק לאחר כמה דק' של נסיונות המחשב נדלק ומראה שגיאה זה קורה ממש הרבה בעת האחרונה אשמח אם אוכל למצוא כאן פיתרון לבעיה אם זה עוזר הלוח אם שלי הוא MSI K9N SLI MS-7250 v2 אם צריך עוד פרטים תגידו... אגב ניסיתי את האופציה Load optimize ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. אתמול ניסיתי כרגיל להיכנס למשחק [Need for Speed החדש, לצורך העניין], אבל במקום לעבוד כרגיל, עם טעינת המשחק, המסך הופך לשחור, הסאונד "נתקע", והמסך מגיב כאילו אין OUTPUT מהמחשב. הפתרון היחיד במצב הזה הוא לאתחל את המחשב. ניסיתי כל מיני דברים - עדכון דרייברים [למרות שהיה לי כבר הכי מעודכן], SYSTEM RESTORE.. כלום לא עבד. ניסיתי להשתמש בDXDIAG, וכל הבדיקות הראו שהכל בסדר. אני חושש שזוהי בעיה בחומרה - אבל אני לא מצליח להצביע עליה. שמעתי דברים כמו "אולי זה הספק?", אבל הספק החזיק את המערכת [הדיי חדשה] במשך 3 שבועות בלי בעייה - לא מבין למה שפתאום משהו ישתנה. בדקי, והטמפ' של המחשב בסדר גמור. יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? זה נהיה מתסכל! פרטי המערכת שלי: 7400e dual core in…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אתמול במהלך היום, החלו להופיע על מסך המחשב (בזמן שסתם רואים את ה-desktop) ריצודים - מעין כתמים קטנים ריבועיים או פסים של צבעים מרצדים. זה נמשך כמה שניות ואחר כך נעלם. אחרי בערך כ-10 דקות, כל המסך פתאום התחיל לרצד כך שאי אפשר היה לראות כלום ואז קיבלתי חיווי מהמסך שאין סיגנל. מאז, המחשב עולה ומגיע לריצודים ולסיגנל הנעלם כל הזמן ולא עולה מעבר לזה יותר. עוד פיסות מידע (לא בטוח שיש קשר): 1. לפני מספר חודשים הוספתי דיסק קשיח חדש וכרטיס מסך חדש למחשב אבל לא החלפתי ספק (אמרו לי שלא בטוח שצריך). הקונפיגורציה שלי היא: amd 3000+ 939 1 Gb samasung DDR 400 1 HD 80Gb IDE 1 HD 160 Gb SATA new: 1 HD 320 Gb SATA2 XFX 7600 GT AGP מארז + ספק: compucase 6919 והספק של …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Bug2000,

לאחר שהרסתי את הספק שלי , לקחתי את הספק של אח שלי אשר היה על פנטיום 3 ואין לספק הזה חיבור כזה של 4 פינים אשר מתחבר ללוח אם בפנטיום 4 (מקווה שהבנתם על מה אני מדבר). כשאני מנסה להפעיל משחק הכי פשוט או משהו בסיגנון, כל המסך שלי מתמלא בפסים סגולים/ורודים/אדומים וכד' והמחשב עושה RESTART אז השאלה שלי, האם זה קורא בגלל החוסר בחיבור זה ? או בגלל כרטיס המסך או הדריברים שלו ? (כל המחשב שלי מופיע במפרט המחשב חוץ מהספק, כי הוא מת ....)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ronb,

שלום לכולם יש לי לוח אם של intel דגם 915GAV והיה לי עליו עד עכשיו 2 מודולים של 256MB DDR 400. היום קניתי 2 מודולים נוספים של 512MB כל אחד, DDR 400 של kingston. אם אני מחליף אותם במקום 2 הקודמים אין בעיה. גם אם אני מוסיף אחד מהם או אחד מהישנים לבנק הזיכרון השני אין בעיה. הבעיה היא רק כשאני שם זיכרון (לא משנה איזה מהם) בבנק הרביעי. אז, כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור עם 4 פסים שבכל פס יש תווי אסקי שונים והמחשב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה ? האם יכול להיות שבנק בבורד דפוק ? תודה רבה רון

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by law89,

היי משתמש כרגע בפרגון. אני מדי פעם אאלץ לעשות שינוי בגודל של המחיצות ונראה שבמצב כזה פרגון לא עובדת כמו שצריך (ניסיתי למחוק את המחיצות החדשות ולהחזיר את המחיצה המקורית לגודלה המקורי וזה לא עבד. מישהו יודע אם ניתן לעשות זאת עם אקרוניס או תוכנה אחרת?

17. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב שחזר מתיקון במעבדה (הלך ההארד דיסק). קניתי HD חדש והתקנתי לראשונה את הווינדוז 7. עדיין לא התקנתי דרייברים של החומרה (לוח אם או כרטיס מסך) ביומיים מאז שהתקנתי אותו, הוא נמצא כבוי פעמיים. 1. האם לדעתכם פגעו שם במחשב? במעבדה אמרו לי שכדי למצוא את התקלה פרקו את המחשב והרכיבו מחדש. 2. ייתכן והסליפ מוד של ווינדוז 7 גורם לכיבוי המחשב שלי ? לפני ששניתי אותו (היום בבוקר) הוא עמד על המתנה של 30 דקות. לעזרתכם אודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מוגדרים לי שתי שפות שאני יכול להקליד עימן : אנגלית ועברית אבל קורה לי הרבה שפתאום צץ לי סינית וכל מיני שפות זרות וכדי לחזור מאנגלית לעברית לוקח לי שעה אני מוחק אותן בSETTINGS אבל הם שוב חוזרות !! מה נסגר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by No-One,

בחלק מהמשחקים שאני מפעיל, אני מקבל לאורך כל המשחק, לרבות הסרטונים שבו, כתובת לבנה וירוקה PHYSX CPU ככה זה מרגע ההפעלה עד שאני יוצא. (עזבו בצד ימין את המודעה של nvidia זה תכף נעלם) מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shloosh,

לפעמים כאשר אני משחק במשחקים ,המשחק נתקע ויש הודעה של מסך כחול!!!!(אני על xp) שיש בעיה בקובץ NV4_DISP.dll שמתי לב שזהו קובץ חיוני של הדרייבר של כרטיס המסך שלי -geforce 4 ti 4200 SUMA , מה קורה לו???? AMD 2000 256 DDR 333 והדרייברים הם 30.82 כי ה-40 עושים מלא בעיות והם בטא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by warezon,

מה שוקרה זה שאם לדוגמא אני משחק במאפיה 2 ואני לוחץ על w אחרי כמה שניות של לחיצה רצופה הדמות פשוט נעצרת כאילו הפסקתי ללחוץ ואז אני צריך שוב לשחרר וללחוץ שוב וכן והלאה..... זה קורה רק במשחקים הבטריות טובות האות קליטה טוב(זה ממש צמוד למקלט). הסט הוא microsoft multimedia dektop 1000

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם לא ידעתי איזה פורום לירשום הודעה זו אז תעבירו אותה לאן שצריך התקנתי היום את התוכנה pcmark2002 והתוצאות שיקבלתי בהן הם נמוכות או שכה נראה לי למשל המעבד קיב ל4463 הזיכרון שלי 3183 והארד דיסק קיבל 665 ואם תירצו תוכלו להסתכל במפרט שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by boris02,

יש לי כונן קשיח של SeaGate עם 1 טרה ואתמול נכנסתי למחשב שלי , פתאום הוא לא מופיע , נכנסתי למנהל הדיסקים , מנהל ההתקנים , ביוס , חיברתי מחדש , שיניתי את החיבור במקום SATA 1 ל SATA 2 כל הכבלים מחוברים הוא אפילו דולק (ומשום מה עושה רעשים ממש מוזרים) , הוא מתחמם והוא דלוק אבל לא מופיע בשום מקום מה הבעיות ?! נסיתי הכל , ויש עליו 500 ג'יגה מאוד חשובים לי :[ מה אפשר לעשות תודה רבה לעוזרים !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז ככה יש לי שתי מחשבים שפשוט לא נדלקים בד'תי עם ספקים טובים הכפתור של ההפעלה היה מחובר... המחשב פשוט לא נדלק אפילו לא הספק... עכשיו יש דרך לתקן את זה? ואם לא מה אשר כבר לעשות עם לוח? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Chamuelm,

שלום. אחרי פרמוט מחשב, מתאם הרשת לא פעיל בעת עליית המחשב. בשביל להפעיל אותו צריך להיכנס למנהל ההתקנים, להפוך אותו ללא זמין ובחזרה לזמין ואז הוא עובד כרגיל. עד ההפעלה מחדש הבאה. מדובר ב Windows 7 64bit. לוח אם של אינטל DH61WW. התקנת דרייבר מחדש לא עזרה. התקנת דרייבר ישן יותר גם לא עזרה. אשמח לעזרה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים