עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amitbaz,

יש לי את לוח-אם הזה: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 ויש עליו 4 כניסות לram, שתיים אפורות ושתיים שחורות. אני יודע שיש הבדל בין הכניסות אבל אני לא יודע איזה הבדל. יש לי 3 כרטיסי ram, 1 של 8 גיגה ו2 של 2 גיגה כל אחד ואני רוצה לחבר את שלושתם. האם ישנה איזושהי דרך נכונה לחבר אותם מבחינת הכניסות או שפשוט אפשר לחבר אותם לכל כניסה וזה יהיה אותו הדבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by biker,

שלום לכולם ותודה לעוזרים השבוע החלפתי לוח אם, הארדיסק וזיכרונות, התקנתי מ"ה XP SP 3 (שנבדקה בעבר) והתקנתי את כל הדרייברים הנחוצים ללוח מהדיסק הנלווה, הלוח שלי הוא ECS GEFORCE6100-PM, עם העלאת המערכת שמתי לב ששתי יציאות הUSB הקידמיות לא פועלות, (האחוריות כן),הסרתי את מנהל ההתקן של USB והפעלתי מחדש=לא עזר, בדקתי חיבורים ללוח=תקין, בדקתי בביוס=מורשה , עידכנתי צ'יפסט דרייבר=לא עזר, עדכנתי ביוס=לא עזר, באת הכנסת DOK או רכיב USB אחר ב99% מהמקרים מתקבלת ההודעה "אחד מהתקני הUSB המחוברים למחשב זה פועל באופן לא תקין ווינדוס אינו מזהה אותו וכו'" לעיתים נדירות הוא מזהה אותו לשניות ושוב מאבד אותו, לכאורה נראה בעיה חומרתית בכבלי המארז, האם ישנה עוד אופציה תוכנתית שלא ניסיתי? אולי תוכנ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Dima99,

היום פירמטתי את המחשב שלי(לא פעם ראשונה)ףכרגיל התקנתי את כל הדרייברים,כרטיס מסך וכו'. התקנתי את הדרייבר של הלוח אם,ששם נמצא הדרייבר של הסאונד,אבל הסאונד לא עובד. ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייברים,גם כן הם זהים למה שהיה לי בדיסק ולא עובדים. הרמקולים מחוברים להכול ואין להם דרייבר משל עצמם. הלוח אם הוא:945GCM5-F 7.1 מהדיסק הבנתי שזה הדרייבר שאני צריך Realtek ALC888,אבל הוא לא עובד. בכל מקרה תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. את העידכונים לביוס אני מבצע בעזרת תוכנת העידכונים שבאה עם דיסק ההתקנה של הלוח. קניתי את המחשב לפני כמה שבועות, ועל ההתחלה ביצעתי עידכון לגרסה F10 של הלוח. בהודעההזאת, הביאו לי קישור לגרסה מספר F11, שאותה הורדתי והתקנתי בעזרת התוכנה של הלוח. ההתקנה התבצעה בהצלחה, ואחריה ביצעתי ריסטרט. אבל אז, כשהמחשב מתחיל לעלות, אני רק מקבל מסך שחור ולא שומע שום ציפצוף או משהו דומה. אני לא יכול להיכנס אפילו להגדרות הביוס של הלוח. ניתקתי לגמרי את המחשב מהחשמל, ולא עזר. עשיתי CLEAR CMOS, ואותה התוצאה. מה עוד אני יכול לעשות? החשד שלי, שהלוח אם מת :'( אבל חשבתי שאולי אני אוכל לשחק עם הסוללה של הלוח, או משהו דומה כדי לפתור את הבעיה. דרך אגב, האחריות מכסה את התקלה שיש לי או שאצטרך לקנו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BarVaZ,

שלום, אני לא יודע עם זה המקום הנכון.... אז בבקשה להעביר למקום הנכון במידה ולא. אני פירמטטי מחשב.... והמחשב לא מזה את הכרטיס רשת שנמצא on board.... ניסיתי הכל.... לעשות לו uninstall ולראות אולי הוינדוס יתקין מחדש.... לא עובד. להתקין דריברים של הלוח אם Asus p4pe-X שזה הלוח אם.... גם לא עובד. דריברים של realtek גם לא. בבקשה שמישהו יעזור לי. תודה.

6. Started by miaoo673,

מדובר בכרטיס קול משולב, בלוח אם מדגם P4P800-SE. הרמקולים נבדקו עם מחשב אחר ונמצאו תקינים. כמו כן מותקנים הדרייברים העדכניים ביותר. אני כבר מתכנן לקנות כרטיס קול חדש, אבל אשמח אם מישהו יוכל לתת לי טיפ של הרגע האחרון ולחסוך לי כמה שקלים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום קניתי נתב וואוי Hg659 על מנת לחברו לאנטרנט במקום הנתב המושכר מסלקום. לטענת סלקום הם לא תומכים במכשיר הזה כדי להגדיר אותו. מי יעזור לי בהגדרת קו הטלפון בנתב הזה ( voip)? תודה מראש

8. Started by King Kong,

למה תמיד שמפעילים את האימיול או קאזה המחשב ניהיה איטי ? היה לי סלרון 2GHZ אז זה מובן אז גם באתלון 3500 לפעמים מרגישים את האיטיות והדפדפן "קורס" אתרים בקושי עולים אני מבין שהאימיול מכביד על הכונן הקשיח אבל עד כדי כך ? המחשב ניהיה כבד הוא יותר מהיר וחזק מהסלרון אבל גם מאכזב שזה מגיע לאימיול .. למה זה קורה ? המעבד נע בין 30 ל 40 מעלות חום .. והלוח 25- 30 מעלות .. לא מבין מה הבעיה ? אני חייב לציין שיש לי זיכרון 512MB בתדר 667 שזה אמור להיות דיי מכובד [: פאקינג 60 דולר הקצ' שזה TWINMOS ...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofirsa,

זה יהיה טיפה ארוך אבל אני אשתדל שלא.אז המפרט שלי הוא ככה מעבד: intel core i5 4670k 3.40 ghz כרטיס מסך: gtx 770 2g ראם:16g אני לא זוכר את המהירות אבל נראה לי 1600mhz בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל לרדת משמעותית בביצועים.משחקים שכל מחשב יכול להריץ והמחשב שלי יכול להריץ בהגדרות הכי גבוהות בלי להתאמץ כבר בקושי רצים לי על low או very low.משחקים חדשים כמו far cry 4/3 ועוד בסגנון(שגם אותם אני יכול להריץ על high/very high)אפילו לא עובדים,שנייה אחרי שאני נכנס אליהם המחשב שלי קופא ויוצא מהמשחק וכותב לי בצד שמאל למטה driver stopped responding and has recovered.אם לציין שגם המחשב שלי יותר מתחמם לאחרונה אבל לא עד כדי כך וגם אני רואה שהמאווררים והכל בסדר וניקיתי את המחשב אך למרות זא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by idoleff,

שלום, מזה 3 ימים כל פעם שאני חוזר מהעבודה, וכשאני מנסה להזיז את העכבר על מנת "להעיר" את המחשב, אני רואה תמונה לפחות משנייה, ומייד לאחריה מסך שחור. כשאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק, קורה אותו דבר, רק עם תמונת הביוס. רואה אותה למספר רגעים, ומייד לאחר מכן מסך שחור קבוע. חשוב לציין שאחרי כמה הדלקות (4-5) המחשב נדלק כרגיל ועובד בצורה חלקה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? המון תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני עשיתי פינוי של המון קבצים מהמכשיר ע"מ לפנות זיכרון ומה שקרה שנמחק לי בטעות כל הנראה ההרשאה להתקן באמצעות USB איך אני יכול להחזיר את ההרשאה\ דרייבר מה שזה לא יהיה??

12. שלום, סיימתי להרכיב מחשב חדש, במחשב יש שלושה מאווררים, שניים קדמיים ואחד אחורי, לוח האם שרכשתי הוא ASUS ROG X570-F GAMING ויש בו רק שני חיבורי CHASSIS, אחד בחלק האחורי ואחד בתחתון האם זה קריטי לחבר כל אחד מהמאווררים לחיבור CHASSIS או שאפשר לחבר לנקודת M2 או PUMP? תוכנת הAI SUITE III לא מזהה את המאוורר השלישי בתור מאוורר סטנדרטי אלא על פי החיבור שאליו הוא מחובר ובשל כך אין שליטה של התוכנה כמו לשאר המאווררים, האם מומלץ להשאר בקונפיגורציה כזו או לקנות מפצל למאווררים ולחבר שניים מהם לאותה הכניסה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לפני החג לא הצלחתי להעלות את הווינדוס ומה שקרה הוא שבדיוק במסך הפתיחה של הווינדוס המחשב ריסטט. חשבתי שמדובר בזיכרונות אך ניסיתי כל פעם עם זיכרון אחר והבעיה נשארה בעינה. היום פירמטתי את המחשב ולאחר שימוש של כשעה חזרתי אחורה למצב הקודם (ריסטרט בעמוד הפתיחה) יכול להיות שמדובר בהארדיסק תקול או בלוח-אם תקול. איך אני יכול לדעת איפה הבעיה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by galai198777,

רציתי לדעת עם מסך טלוויזיה שמחובר למחשב תומך במשחקים ? אם זה לא הפורום הנכון תגידו לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DragonPokemonFan,

אני משדרג את המחשב שלי כרגע, בהתחלה רציתי לשים 32 ואז להוסיף בעתיד אבל אמרו לי שאתה לא יכול להוסיף בddr 5 וכל פעם שאתה רוצה אתה צריך לקנות קיט חדש מההתחלה, אז השאלה שלי האם לשים 64? בהתחלנה חשבתי 128 אבל אמרו לי שזה סתם יאמץ את המעבד, כדאי לי להתקין שניים של 32 כל אחד וזהו?

16. Started by bhaim,

אחרי שפתחתי (לצורך בדיקה אם יש השפעה על טמפרטורת הכרטיס ללא דופן - לא נגעתי בכלום) את דופן המארז וסגרתי המחשב עבד כשעה ואז נתן מסך כחול. כיבוי והדלקה של המחשב - שוב מסך כחול אחרי כמה דקות בודדות. פתחתי שוב והוצאתי/הכנסתי את הזכרונות וכרטיס המסך - שום שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך וניקיתי מגעים - שום שינוי. הפסים הצהובים זה מה שאני רואה כשהמחשב עולה (התמונה היא מהמסך של הבוט רק כדי להבליט אותם). כמה שניות אחרי שיש את הסרגל של WIN7 המסך מחשיך ולא קורה כלום. בזמן ההדלקה אין שום ציפצופים. מחשב וכרטיס מסך ישנים GeForce 9800GT וC2D E6700 תיכננתי לקנות חדש בקרוב ממילא אבל הטיימינג... אשמח בעזרה לפתרון שייתן מרווח נשימה עד לקניית מחשב חדש. חיים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Blade2k,

אז ככה:יש לי את ה IPANEL מלא זמן ויש לי לוח אם ASUS A7A266 הIPNL כול חצי דקה מקפיץ את המחשב לצורך הבדיקה שלו(חום,סל"ד וכו') וככה כול שיר נקטע,כול סרט קופץ וכו' אני לא יודע מה לעשות עידכנתי את הביוס ,לא עוזר כלל וכלל ניסיתי עם התוכנה שמגיעה איתו ,שום דבר אצל חבר שלי עם לוח ASUS-CUSL2 יש בביוס אפשרות לכבות את הבדיקה כול חצי דקה . יש למישהו רעיון איך לנטרל את המרשע? מצפה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ikehgl,

שלום י ש לי תוכנת הפעלה windows 7 בעברית לאחרונה נתקלתי בבעייה שהמסך שלי לא נכנס למוד שינה-- הוא כל הזמן עובד על שומר מסך (שיקופיות מתחלפות) אבל למרות שבחרתי: לוח בקרה > התאמה אישית > שומר מסך > ריק (מסך שחור) וזאת אחרי 10 דקות השיקופיות ממשיכות להתחלף.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by marking,

לא הבנתי בשביל מה צריך לעדכן כל פעם ביוס? איפה משיגים את ההתקנה? האם אפשר להוריד? (את הגרסה הכי חדשה) ועוד שאלה קטנטונת, האם הסיסמה שלי (כשאני מדליק את המחשב) תישאר כפי שהיא אחרי העידכון? :asthanos:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אתמול במהלך היום, החלו להופיע על מסך המחשב (בזמן שסתם רואים את ה-desktop) ריצודים - מעין כתמים קטנים ריבועיים או פסים של צבעים מרצדים. זה נמשך כמה שניות ואחר כך נעלם. אחרי בערך כ-10 דקות, כל המסך פתאום התחיל לרצד כך שאי אפשר היה לראות כלום ואז קיבלתי חיווי מהמסך שאין סיגנל. מאז, המחשב עולה ומגיע לריצודים ולסיגנל הנעלם כל הזמן ולא עולה מעבר לזה יותר. עוד פיסות מידע (לא בטוח שיש קשר): 1. לפני מספר חודשים הוספתי דיסק קשיח חדש וכרטיס מסך חדש למחשב אבל לא החלפתי ספק (אמרו לי שלא בטוח שצריך). הקונפיגורציה שלי היא: amd 3000+ 939 1 Gb samasung DDR 400 1 HD 80Gb IDE 1 HD 160 Gb SATA new: 1 HD 320 Gb SATA2 XFX 7600 GT AGP מארז + ספק: compucase 6919 והספק של …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Zadu,

שלום , לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא מקבל מסך כחול (קיבל 4 פעמים) שרשום במסך הזה Memory_managment . בעיה בזיכרונות ? הזיכרונות הם : *ram - kingson 2048 X 2 = 4GB . הוא אמר לי שהוא בדק בתוך המארז ואין שום דבר נפוח . הוא בדק שוב פעם רק את הזיכרונות בתוך המארז הוא אמר שהכל בסדר איתם ? ציטוט ממנו : "אממ שאני מנסה לעלות את המחשב הוא נתקע ב WELCOME ועושה ריסט " יש לו vista ultimate 64 bit english מה להגיד לו לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shalev buaron,

המחשב שלי פתאום התחיל להיות איטי ולהשתמש ביותר CPU פירמטתי אותו לפני חודש ומאז עד אתמול לא הייתה שום בעיה. אני הייתי מריץ משחקים בלי בעיה ולא מגיע ל90 CPU אבל עכשיו המחשב שלי פשוט מגיע למאה ומקריס את המשחק או שפשוט מחזיר אותי ללובי וכותב הודעה על שגיאה. זה קורה מלא ופשוט אי אפשר להשתמש בו

23. Started by no_way,

תאור הבעיה: שימוש בזכרון רב פתאומי ממתי התחילה הבעיה: פתאום מאתמול האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: שלילי מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): 64BIT WIN 8 הערות נוספות: מה עושים?

24. המחשב שלי בזמן האחרון כמעט ולא זז, יש לי את הPRCES הזה: SYSTEM IDLE PROCES או משהו כזה, שתופס באופן קבוע 90-99 אחוז מהCPU , אני עובד בXP בלי SP1 ואני כבר אובד עצות יש למישהו פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mika,

שלום שלום, כאן מיקה.. ולפני כמה ימים עשיתי את טעות חיי (נראה לי) אני לא בטוחה אבל אני חושבת שמחקתי את כל הסאוונד במחשב, עקב זה הוא לא משמיע צלילים ולא מנגן שירים.. פשוט שותק אני לא יודעת אם מחקתי משהו חשוב או שסתם קרתה התקלה, אבל בכל מקרה זה קריטי.. ניסיתי לשחזר את הסל מיחזור אבל שום דבר לא השתנה, ניסיתי לעדכן ולהתקין מחדש את ה"PCI Multimedia Audio Device" אבל ללא הצלחה... רציתי מאד מאד לדעת אם מישהו יודע או יכול לעזור לי לפתור את הבעיה.. אני משתגעת!!.. אמ... תודה מראש.. מיקה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים