תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הכניסות הקדמיות של ה USB במארז לא מזוהות אבל האחוריות כן. כלומר אני מכניס לשם DOK למשל וזה לא מזהה אותו וגם לא את האוזניות שגם כן מחוברות עם USB. יש לי רק כבל USB אחד שיוצא מהספק. האם חיברתי לכניסת USB לא נכונה או שזה עניין של תוכנה/דרייברים כלשהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בדקתי טמפרטורת רכיבי מחשב וכו' והתוכנה הציגה תנתונים הבאים: http://gyazo.com/27f80e0a92dc40cbdfb6c9bfc9157b17 בנוגע לכרטיס מסך הבעיה ידועה לי בכרטיס מסך בשם gtx 550 ti אך בtemp1 = 127c היה לא הגיוני בשבילי. גם נראה לי בגלל זה המאורר אצלי פעול במהירות גבוהה יחסית(בתמונה שצלמתי לא נפתס הרגע שהמאורר במהירות גבוהה אך הרבה פעמים אני רואה אותו ב6000 + ) למה זה ככה? ניתן לפתור תבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב של אימי מחוברים רמקולים Logitech Z120, אשר מקבלים את המתח שלהם מיציאת ה-USB שבמחשב, ואינני שומע באסים בכלל בעת האזנה למוזיקה או בעת משחק. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פקודות לאיחוי הדיסק (מדובר בwindows xp בלי לוח זמנים) ולניקוי הדיסק בקבצי batch. רצוי בפקודות שיבוצעו מהשרת, אם אפשר בפירוט רב כמה שיותר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מאייבי 4gb ראם ואחרי שאני מחבר אותו למחשב נמחשב מצפצף והמסך שחור
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן איטיות ופינג גבוה זה מה שמשגע אותי בימים האחרונים כל 2 דקות שאני משחק הפינק קופץ ל 5000 ואחרי דקה יורד לפינג סביר רגיל(לפעמים הוא פשוט מתנתק לי מהשרת). אני מקבל פינג טיימאוט מהמירק ואתמול לא הצלחתי להתחבר בכלל לאינטרנט למספר שעות מסיבה בלתי ידועה ספק האינטרנט שלי הוא ברק האם גם לכם זה קורה ? עוד דבר שיש לציין לפעמים רק הנורה הראשונה של המודם דולקת ולוקח לו איזה 10 דקות עד שהוא מצליח להדליק את הנורה השניה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 , ADSL, ומודם של אפאצ'י. מ"ה win98 אז למה לוקח לי 2 דקות להתחבר לאנטרנט ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא עם מארז Macase KA-k80 ,שני דיסקים, צורב ו DVD - ומרעיש בצורה לא נורמלית ! (המהום חזק ומעצבן) - אני חושד בספק הכח - למישהו יש נסיון ? מה אני יכול לעשות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. התלבטתי איפה לשים את הדיון, אבל החלטתי על פורום תמיכה טכנית. אם זה לא המקום הנכון, עמכם הסליחה, תעבירו את הדיון. אני משדרג את המעבד ולוח האם שלי בקרוב. זה הולך לעלות לי בערך מאתיים שקל. המחשב של סבתא שלי גסס בשבועות האחרונים, והיום מת במפתיע [ליתר דיוק הHD מת]. כבר לפני כמה ימים היא החליטה לשדרג. אבא שלי הציע רעיון חביב: מכיוון שסבתי משתמשת במחשב שלה לדברים עם דרישות מאוד מינימליות [היה לה עד לפני כשנה 486, עכשיו היא נפתרת מפנטיום 1 עם 133Mhz], הוא חשב שאולי אני אעשה איתה טרייד-אין. אני אתן לה את לוח האם והמעבד שלי, והיא תיתן לי את החדשים שלה. היא אתמול אישרה את הרעיון. הייתי מספר איזה בלאגן הולך להיות לי בין-לבין, אבל זה לא קשור לדיון. אני משתמש בWindows…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא ככה החלפתי לוח אם וכעת יש לי GIGABYTE 8ST800 מאז שהחלפתי המחשב לא ניכבה כמו שצריך כשאני נותן פקודה של כיבוי דרך הוינדואס הוא מכבה ומפעיל את עצמו אחרי פחות משניה בפעם השניה שאני נותן לו פקודה שיכבה את עצמו הוא מפעיל את עצמו אחרי בערך 10 דקות למה זה קורה לעזאזל? זה קשור לביוס?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את המאוור שנמצא על המעבד ,כדי לנקות את ההיטסינק, אבל אני לא מצליח,המעבד הוא פנטיום 4 1.8 אני משחרר את שני הקליפסים האלה,והעסק משתחרר טיפה, אבל עדיין לא יוצא,אני מפחד למשוך חזק כדי לא לפגוע במעבד האם המאורר מחובר להיט סינק ? אחרי שאני יוציא את המאוורר,אני יצטרך איזה דבק טרמי למעבד,או שאפשר בלי ? הרבה שאלות אני יודע,מקווה שזה הפורום הנכון תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי (שעובד מצויין) נעלם לי הצורב ,יותר נכון הדריברים ווהתקנות שהיו על המחשב ניסיתי להתקין את הצורב מחדש אך ללא הצלחה. כל פעם שהתקנתי לא קרה כלום הכרטיס מסך הוא של אסוס GF4 Ti4200 והצורב Yamaha scsi 8x8x24 למישהו יש רעיון איך לטפל בבעיה? יש לי כמה השערות : 1. התנתק איזה כבל בזמן שהתקנתי את הכרטיס 2. יש בעיות בתאימות בין שני הרכיבים :asthanos:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב פנטיום 500 . חלונות 98. כשהמחשב כבוי - הנורה של המסך בצבע כתום. כאשר מדליקים את המחשב - הנורה אמורה להתחלף לירוק , אך היא נשארת בצבע כתום. לא רואים שום דבר על המסך וגם לא שומעים שום צפצוף . ספק הכח נידלק ופועל וגם המאוורר של המעבד. ניסיתי להוציא ולהחזיר את הזכרונות - לא עזר. אין לי בנתיים כרטיס מסך אחר כדי לבדוק (אני אמור לקבל - ATI RAGE PRO 128 AGP ). מישהו אמר לי לאפס את הביוס והכל יעבוד . השאלה - האם איפוס הביוס יפתור את הבעיה ואיך זה קרה ? אם מישהו ניתקל ספציפית בבעיה כזו (שהנורה בכלל לא מתחלפת לירוק) ויודע מה מקור הבעיה , מתבקש לעזור. תודה לעונים. חבר שלי גר רחוק ממני ולכן כשאני אגיע אליו אני חייב לפתור את הבעיה במקום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר לקבל עזרה בג'ימפור כולל ציור !!! הבנתי למשל שיש מאסטר עם שתי סוגי גימפור מאסטר בודד ומאסטר מחובר עם סלב !!! גימפור של CD וצורב אם אפשר לראות ויזואלית אני אשמח !!! בכל מקרה אני צריך עזרה לגבי גי'מפור !!! ועוד שאלה נגיד וגימפרתי לא טוב אני יכול להרוס HDD ? או CD ? למשל גימפרתי HDD כאילו היה מאסטר בלי סלב ויש לו בפועל סלב זה הורס ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי רוצה לפרמט את המחשב שלי יש לי חלונות xp ואני לא יודע איך לעשות את זה וגם אני רוצה שהמחשב יזהה את הדיסק של xp ויתקין אותו איך אפשר לעשות את זה
-
קיימת אפשרות כזאת בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי אנל הדראיבר של המצלמה דפוק ואין לי את השם של החברה מה לעשות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כונן CD-ROM מתוצרת LG. הדגם הוא: CRD-8522B המשחק GTA:Vice City לא עולה לי ככל הנראה בגלל שאין לי דרייברים מספיק חדשים לכונן הCD-ROM שלי. הדיסק פשוט לא עולה. יכול להיות שהכונן צריך דרייברים חדשים (?). הייתי שמח מאוד אם מישהו היה מצליח למצוא לי דרייברים לווינדוס XP כי ניסיתי ולא מצאתי, או אם יש פתרון אחרי חלופי, הוא גם יתקבל בברכה. גם על הכונן השני - הצורב הדיסק לא עובד. התופעה לא נובעת מלכלוך או משהו כזה, כי זה עובד אצל חברים שלי. פשוט נראה לי כי רכשתי את המחשב לפני איזה 3 שנים, הוא צריך דרייברים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה וכן להביא לי לינק אייסיקיו 167806010 לירן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נדלק ונכבה מעצמו בזמן המתנה, מה יכול להיות הסיבה, האם מודם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 64-bit. הפלאש פלייר מותקן גירסא אחרונה מאתר אדובי,Silverlight של מייקרוסופט גם+הגירסא העדכנית של JAVA מORACLE. כשאני משתמש בדפדפן IE9,וגם בפיירפוקס 6,אני לא מצליח לראות סרטונים מאתר YNET של רשת (ערוץ 2).לעומתם בדפדפן CHROME כן.לעומת זאת באתר יוטיוב,אני מצליח לראות סרטונים גם בשימוש בIE9+FIREFOX 6.פרסומות ובאנרים כן - בכל הדפדפנים. שלוש פעמים בודדות,כן הצלחתי לראות סרטונים מאתר YNET של רשת,גם בIE9 וגם בFIREFOX 6.0. מבקש לדעת מה הגורם לבעיה הזו+הסבר קצר למה זה קורה? - האם הבעיה היא באתר ו/או בחומרת/תוכנת המחשב שלי?,האם אתה ו/או אתם מצליחים לראות סרטונים מאתר YNET רשת בדפדפן IE9 לדוגמא? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי חברים, השתמשתי במחשב ובטעות נשפכה כוס מים חלק מהמים נשפכו על המחשב הנייח ולפני שהספקתי לכבות אותו בעצמי הוא פשוט נכבה. ניגבתי את כל המים שראיתי פתחתי את כל המארז ונראה שכל האזור של לוח האם המעבד וכרטיס המסך לא נפגע בכלל מהמים. הדאגה העיקרית שלי היא לגבי ספק הכוח, כרגע עברו כשעתיים וכשניסיתי המחשב לא נדלק (עשה סימני חיים של חצי שנייה ונכבה) ספק הכוח Corsair rm650 יש דרך לבדוק אם הספק נשרף? מה מומלץ לעשות במצבים כאלה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שכל כמה ימים כתובת הip משתנת אצלי למה זה קורה? למה היא לא נשארת ואיך אפשר לעשות שהכתובת תשאר לתמיד. זה ממש מציק כל החשבונות שלי ובכלל בgmail נותנים לי אזהרות על כניסות חדשות כל כמה ימים כאילו מישהוא אחר משתמש לי בחשבונות אני רוצה כתובת אחת לתמיד. ובכלל האם עדיף כתובתip משתנת או יציבה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-