עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shay33,

אהלן שבוע טוב ברשותי נייד HP 2133 שכאשר מדליקים אותו נורת ההדלקה עובדת אבל המסך לא.. בחלק מהפעמים אפילו זה לא קורה...רק כאשר זה מחובר לחשמל. ניסיתי לחבר בVGA למסך אחר וזה לא עזר..מה קרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zzroni,

שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב פנטיום 500 . חלונות 98. כשהמחשב כבוי - הנורה של המסך בצבע כתום. כאשר מדליקים את המחשב - הנורה אמורה להתחלף לירוק , אך היא נשארת בצבע כתום. לא רואים שום דבר על המסך וגם לא שומעים שום צפצוף . ספק הכח נידלק ופועל וגם המאוורר של המעבד. ניסיתי להוציא ולהחזיר את הזכרונות - לא עזר. אין לי בנתיים כרטיס מסך אחר כדי לבדוק (אני אמור לקבל - ATI RAGE PRO 128 AGP ). מישהו אמר לי לאפס את הביוס והכל יעבוד . השאלה - האם איפוס הביוס יפתור את הבעיה ואיך זה קרה ? אם מישהו ניתקל ספציפית בבעיה כזו (שהנורה בכלל לא מתחלפת לירוק) ויודע מה מקור הבעיה , מתבקש לעזור. תודה לעונים. חבר שלי גר רחוק ממני ולכן כשאני אגיע אליו אני חייב לפתור את הבעיה במקום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי חברים, לאחרונה המחשב "חושב קצת יותר מדי" והחלטתי להתקין וינדוס מחדש. יש לי AMD כפול ליבה 3.0GHZ, זיכרון 8 ג'יגה DDR2, כ.מסך ASUS 610GT, והארד דיסק טרה של WD. אני מקפיד לבצע סריקות בתוכנות השונות, כלומר יש לי NOD32 מותקן, CCLEANER וכן SPYBOT. בכל אופן, למשל לפתוח כרום לוקח לי באזור ה8 שניות וזה נראה לי לא סביר. התלבטתי האם- לעשות התקנה מחדש של הוינדוס, כלומר פשוט למחוק את התכנים של הוינדוס הישן לאחר ההתקנה. או שמא, כדאי לפרמט את הכונן C שבו מוכלים הדברים של המערכת. האם מדובר באותו אפקט? אציין שיש לי כונן D שבו נמצאים דברים שלא קשורים למערכת, כדוגמת סדרות, מוזיקה, מסמכים וכו'. תודה מראש, עידן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Hitman_47,

המחשב שלי AMD 1600 XP ולוח Asus A7N266-VM עכשיו ככה הידלקתי את המחשב ויש ציפצופים הוצאתי את הזיכרון והמחשב עדין מצפצף הוצאתי את המעבד שקט!!! היחזרתי את המעבד בלי זיכרון מצפצף כמו סירנה של מישטרה מזה יכול להיות יכול להיות שהלך המעבד..?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by law89,

היי משתמש כרגע בפרגון. אני מדי פעם אאלץ לעשות שינוי בגודל של המחיצות ונראה שבמצב כזה פרגון לא עובדת כמו שצריך (ניסיתי למחוק את המחיצות החדשות ולהחזיר את המחיצה המקורית לגודלה המקורי וזה לא עבד. מישהו יודע אם ניתן לעשות זאת עם אקרוניס או תוכנה אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב שחזר מתיקון במעבדה (הלך ההארד דיסק). קניתי HD חדש והתקנתי לראשונה את הווינדוז 7. עדיין לא התקנתי דרייברים של החומרה (לוח אם או כרטיס מסך) ביומיים מאז שהתקנתי אותו, הוא נמצא כבוי פעמיים. 1. האם לדעתכם פגעו שם במחשב? במעבדה אמרו לי שכדי למצוא את התקלה פרקו את המחשב והרכיבו מחדש. 2. ייתכן והסליפ מוד של ווינדוז 7 גורם לכיבוי המחשב שלי ? לפני ששניתי אותו (היום בבוקר) הוא עמד על המתנה של 30 דקות. לעזרתכם אודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כי זה לא עובד לי עכשיו... חיברתי הכל כמו שצריך, אבל זה כל פעם מגיע למסך טעינה של הWINDOWS אני רואה אותו לשנייה ואז זה נכבה... מה צריך לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Phenom 955 stock Gigabyte MA770T-UD3 (8GB (2X2+4X1 Sapphire 7950 3GB Seasonic M12II-520 ssd samsung evo 250 משודרג ל Firmware האחרון ע"י התוכנה של סמסונג. בהדלקה ראשונית המחשב נדלק ונורת ה HDD מתחילה להבהב. אין פלט במסך ולאחר כמה שניות נכבה. ספק? הוא יחסית חדש. (לדעתי קצת יותר משנה). אני מדליק אותו שוב והוא עולה כרגיל, אך אין תזוזה של העכבר או תגובה מהמקלדת. (פריז). רק לאחר ריסטארט שלישי הכל לכאורה תקין ואפשר לעבוד. למה לכאורה? בעת גלישה ישנם ארטיפקטים יחסית נדירים אבל קיימים (משולשים גדולים על הדף כשהוא נגלל בצבעי ה RGB). יש לציין שתכונת ה Rapid לא פועלת (לא נתמכת ב Windows 10). בדקתי את לוח האם בסקירה שטחית ולא מצאתי עדות לקבל נפוח ו/או נוזל. עובר בדיקה של Memtest בת 4…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כשהמחשב עולה לא מוצג דבר על המסך והדבר הראשון שרואים הוא סמל החלונות של ויסטה ומיד אח"כ את שולחן העבודה. דבר זה מונע ממני להיכנס למסך ה- BIOS SETUP. כשניסיתי ללחוץ על מקש DEL , נראה כאילו המחשב אכן נכנס ל- BIOS כי הוא הפסיק לעלות וחיכה לי... למישהו יש רעיון איך לשכנע את המסך להציג לי ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by iyehuda,

איך מעלימים את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב היום החלפתי את הצורב DVD שהיה לי, וחיברתי צורב חדש. חיברתי בטעות רק את כבל ה - DATA ללא החיבור מהספק כוח. הדלקתי את המחשב, והוא הפך לאיטי בצורה קיצונית. אחרי כיבוי המחשב וניתוק הצורב החדש, המחשב עדיין איטי מאוד. רציתי לשאול האם הצורב יכול היה לגרום לאיזה בעיה בחומרה, שכן מאז חיבור הצורב המחשב מאוד איטי. (לדוגמא, אחרי עליית מערכת ההפעלה לגמרי לחיצה על האקספלורר תגרור מצב המתנה של 15 שניות בערך, כמו גם לחיצה על "המחשב שלי") אשמח לתשובה תודה רבה

12. Started by zglazer,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה של התקנת מצמת אינטרנט ( USB(VCAM2140 יש לי מחשב P-3 עם מערכת הפעלה - XP-PRO כאשר אני מחבר את המצלמה לפורט USBהמחשב לא זיהה חומרה חדשה. ע"מ להמשיך את תהליך התקנת הDRIVER . ניסיתי במחשבים אחרים אין בעייה. יכול להיות שנשארו עקבות של התקנה קודמת ?איך מסירים? אבקש את עזרתכם תודה צביקה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Xplosive,

המחשב שלי לא נדלק! ממש אני לוחץ על הכפתור ושום דבר אף מנורה לא נדלקת ולא שומעים רעש ממש כאילו מת...! זה כבר כמעט שבוע... אני מדליק בבוקר לא נדלק אני פתחתי את המחשב וסתם התחלתי להוזיז שם חוטים הוזזתי סתם את החוטים שמחברים למאורר לספק איזה נינוע קטן ניסיתי לפתוח ויש! המחשב נדלק! חשבתי אולי זאת הייתה סתם בעיה דפוקה והמשכתי למחרת זה שוב קרה! לא הצלחתי להדליק ושוב הוזזתי את החוטים וזה עבד... למחרת שניסיתי להדליק הוא נידלק ישר בלי בעיות! וגם ליום שלמחרת! אבל היום שאחרי שהצליח פעמיים זה שוב לא נידלק וגם ביום אחר כך וגם היום! אבל היום זה לא ממש הצליח "הזזת החוטים" ואני גם הוזזתי את החוטים של המפסק ניסיתי להדליק כמה פעמים וזה הצליח... ואני לדעתי חושב שזה בעיה בספק... אם א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by poped,

לאחרונה המחשב לא מצליח לאפס את הביוס בעת הפעלה ואני לא מקבל את האיתות של האיפוס - פייפ בודד המחשב תקוע במצב כזה: בפינה השמאלית מלמעלה יש מקף-תחתות _מהבהב, ממצב הזה המחשב לא מתקדם. הבעיה נפתרת באקראיות והמחשב נפתח כרגיל. במחשב נוסף יש בעיה דומה אך כ.המסך לא מציג פלט ולא מפעיל את המסך,חשדתי בכ.מסך אבל במחשב הזה אין רמקול פנימי, לכן החלפתי בין הכרטיסים ובמחשב ה"עובד" קבלתי איתות מהרמקול שאין כרטיס מסך והמסך לא נדלק. שלחתי את הכ.מסך התקול לחברה ולפי דבריה הכרטיס פועל. שאלה מה יכול לגרום לבעיות הדומות האילו. מחשב א: E8500 asus p5e deluxe corsair cm2x2048-6500c4dhx *2 gigabyte 5850 625w enermax [glow=red,2,300]משהו לציין בחוברת של לוח האם כתוב :[/glow] הזיכרון שלי פועל ב800MHZ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Alon Myburgh,

שלום לכולם, המחשב שלי התחיל לעשות רעשים בחודשיים האחרונים. זה לא קורה בזמן ספציפי, לפעמים זה קורה בזמן עומס (כאשר משחקים, או רואים סרט) ולפעמים זה גם קורה שהמחשב במצב IDLE... לי זה מרגיש כמו רעש של אחד המאווררים, אבל אני לא מצליח למקד את הבעיה, או מישהו יוכל לעזור. מה שמוזר זה, כאשר יש רעש, אם אני לוחץ על המארז, הוא משתתק, מה שעוד יותר מקשה עליי להבין את הבעיה. אני מצרף פה שני סרטונים שממחישים את הבעיה. הבעיה עצמה, הרעש ואיך הוא משתתק: הבעיה - Youtube צילום של כל המאווררים במחשב (לא מרעיש) כל המאווררים - Youtube אשמח לעזרה, תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחובר לאינטרנט עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל לפני שבוע התחילו לי ניתוקים, כשבדקתי את הבעיה לעומק הסתבר כשזה קורה רק כשתוכנת ה- UTORRENT מופעלת ומורידה קבצים. הורדות מהאינטרנט לא גורמות לניתוקים (בניתוקים האורות על המודם נכבים ונדלקים מחדש). יש לי בבית מחשב נוסף, בחיבור נפרד לאינטרנט (גם עם הוט ובזקבינ"ל), ושם זה קורה בתדירות יותר נמוכה, רק אחרי כחצי שעה של הורדה. אצלי זה יכול לקרות כל 2 דקות או כל 10-15 דקות. התקשרתי כמה פעמים לתמיכה הטכנית, של הוט ושל בזק. ניסיתי להוריד טורנטים בעוד 3 תוכנות שונות והתקלה חזרה על עצמה. שלחו אותי להחליף מודם וזה לא עזר. הציעו לי להגדיר חייגן וגם זה לא עזר. לאף אחד אין מושג שם ממה נובעת התקלה. אני אובד עצות, למישהו יש רעיון מה יכול לגרו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם! לפני כ חודש קניתי את הצורב של סוני דגם: CRX175A . ועכשיו פתאום לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, והגם כשאני ניגש לכונן הדיסק כאילו ריק. לא התקנתי כלום, לא נגעתי בכלום, זה קרה כאילו ללא שום סיבה בכלל. השאלה שלי היא , האם הבעיה היא פיזית והצורב נידפק? או שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים או במערכת הפעלה? ובכללי אין לי מזל אם מוצרים שאני קונה, נראה לי שאם רוצים לקנות משהו שיעבוד צריך לקנות אותו בלפחות אלפי שקלים וזהו!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mikk,

יש לי KVM Switch של Rose Electronics, והבעיה היא שאיבדתי את החוברת שלו... ועכשיו אני צריך להחליף את התמיכה שלו מ Serial ל PS/2 , את הgiude אליו לא מצאתי ברשת. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי את רצף הכפתורים? או אולי guide? תודה רבה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by galaloss,

ערב טוב . יש לי מסך כחוול הודעת השגיאה היא . STOP: 0x0000008E 0X0000005 0X8055DE82 0XBAF40904 0X0000000 מערכת הפעלה XP PRO לא הותקנה שום חומרה במחשב תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shoomil,

media player classic could not render some of the pins in the graph you may not have needed codecs or filters installed on the system E:\lhemule53\incoming\darin- step up.wmv::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אתמול התחדשתי בQ6600 עם מאוורר zalman 7000 משהו, ולוח Gigabyte EP43C-DS3. קצת הסתבכתי אתמול עם ההרכבה אבלז ה כנראה שהיה לי חום 40 (צריך קירור יותר חזק). היום בערב, אחרי שאתמול והיום השתמשתי במחשב והוא רץ נהדר, היו לי כמה פריזים (משהו כמו 5) ולאר מכן המחשב נתקע סופית, עשיתי לו restart (כפתור) והוא כמה פעמים נתקע על הlogo screen (של הלוח לא המערכת הפעלה), וסירב לעלות, כמה פעמים אחרי כ5 דקות על מסך הפתיחה הוא בכ"ז המשיך לאט לאט, אך לא הצליח להעלות מערכת הפעלה ודרש אתחול מחדש. לאחר קצת חיפוש בפורומים שונים החלטתי שאני פותח את המארז (!!!) ומסתכל על כל הרכיבים במבט מאיים ( ) לאחר מכן (במלי לסגור את דלת המארז...) הדלקתי את המחשב והוא שוב רץ נהדר, משעשע נכון? יש למישהו מו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by braveman,

בתקופה האחרונה יש לי כל מיני בעיות במחשב, עושה רושם שזה בעיות חומרה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות באיזה רכיב מדובר הסימפטומים: * לפעמים המחשב קופא באמצע העבודה. זה יכול להיות גם בזמן שאני בכלל לא נוגע במחשב. התצוגה קופאת וכלום לא מגיב, אני חייב לעשות ריסטרט עם הכפתור. * לפעמים יש לי בלו סקרין, ממה שאני זוכר רוב הפעמים זה bad_pool_header אבל לא תמיד. * בנוסף, כמעט תמיד אחרי שהמחשב נתקע, כשאני עושה ריסטרט הנורות נדלקות ואני שומע את המחשב עולה, אבל אין שום תצוגה והוא גם לא עושה את הביפ כשהוא עושה במצב רגיל בתחילת העלייה. בדר"כ מה שעוזר זה אם אני מנתק את כבל החשמל לרבע שעה. הרצתי MEMTEST (על בייסיק) והוא לא מצא אף שגיאה. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ikehgl,

שלום י ש לי תוכנת הפעלה windows 7 בעברית לאחרונה נתקלתי בבעייה שהמסך שלי לא נכנס למוד שינה-- הוא כל הזמן עובד על שומר מסך (שיקופיות מתחלפות) אבל למרות שבחרתי: לוח בקרה > התאמה אישית > שומר מסך > ריק (מסך שחור) וזאת אחרי 10 דקות השיקופיות ממשיכות להתחלף.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מדובר בלוח חדש GA-7VRXP שהותקן לאחרונה. עד להיום בבוקר הכל עבד כשורה כולל יציאת הרשת שעל הלוח - גלישה חלקה ללא בעיות לאחר אתחול מחודש ה Local Area Connection לא הצליח להתחבר שוב (מופיע X אדום) לשם זיהוי מקור התקלה נבדקו הדברים הבאים: 1. מודם (אלקטל) + כבל תקשורת. נמצאו תקינים בעבודה עם מחשב אחר (זה שאני גולש בו עכשיו). 2.הסרה והתקנה מחודשת של כל הדרייברים הנוגעים בדבר כולל בדיקת התנגשויות. W2k מזהה את הכרטיס רשת - מצב Enabeld (אך לא מצליח להתחבר). 3. תצורת הביוס + חזרה לכל הברירות מחדל - לא נמצא שינוי במצב. מידע נוסף: לא מופיע אור ירוק בשקע כאשר מחברים כבל תקשורת האם לפי דעתכם מדובר בבעיה בלוח עצמו או בW2k תצורת המחשב מעבד: ATHLON_XP_1800PLUS לוח:GA-7VRXP VR.2 גירסת ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים