תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הדריוור שמגיע בדיסק דפוק מטעמי אנטי פרסום ערכתי את הכותרת והורדתי את שם החברה אבל פה אני חייב להגיד שהמצלמה הגיע בזמנו מנטויזן שמי שקיבל ידע על מה אני מדבר בדיוק.... פעם מצאתי דרייוור טוב אבל אני לא יודע איפה למצוא אותו עכשיו השם של המצלמה הוא VP - EYE משהו יש מיליון כאלה עם השם הזה אז זה לא עוזר כ"כ אבל המצלמה בדרך כלל בצבע אדום\אפור\כחול עם לד מקדימה וכפתור מאחורה אם למישהו יש אותה עם דרייוור טוב בבקשה ליצור קשר איתי תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי אחד מעידכוני המערכת השוטפים (ווינדוס 10), הוידאו בסטרימינג ובניגון הפך לפחות איכותי. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש של דרייברי כרטיסי המסך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי INTEL PENTIUM 4 שני מעבדים של 2.8 בקיצר , נכנסתי לאתר HWZONE והורדתי איזה תוכנה , נכנסתי אליה והעלתי בעזרת מד את ה MHZ , לא ידעתי מה זה ... עכשיו המחשב שלי מתחמם תוך 5 דקות והוא מגיע למלא מעלות. לפני זה המחשב היה עובד מהיר .. זה הכל בגלל התוכנה אני לא צריך לקנות מערכת קירור או משהו . עכשיו השאלה שלי זה , אם יש תוכנה שאפשר לשחזר הכל , או שאפשר לראות את הMHZ הרגיל ששיניתי ואני יחזיר אותו לרגיל . אני לא זוכר את השם של התוכנה בבקשה תעזרו , המחשב בקושי זז תודה דותן.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים , קיבלתי דיסק DVD (צרוב) עם כל מיני סרטי DIV-X , הדבר הכי מוזר קרה , אני מכניס את הדיסק לצורב DVD שלי (NEC 3540) וזה לא מזהה אותו בכלל.. הכנסתי את הדיסק לנגן DVD , לקח לנגן משהו בסביבות 5 דקות(!!!) עד שהוא הצליח לקרוא את הדיסק אבל בסופו של דבר הוא כן זיהה את הדיסק וניגן את הסרטים שעל הדיסק.. איך יכול להיות שכונן DVD לא מזהה את הדיסק ולא יכול לקרוא אותו? יש איזשהו פתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מסך שטוח של Lg. לאחרונה צצה בעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם. לפעמים כשאני לא משתמש במחשב לתקופה ממושכת הוא נכנס לpower saving mode (מצב חסכון בחשמל או מצב שינה)והוא לא מצליח לצאת מהמצב הזה , הוא פשוט נשאר תקוע עליו,אני מכבה את המחשב מוציא את כל השקעים מהחשמל וכשאני מדליק הוא עדין נשאר תקוע.באותו מצב..בעבר הוא פשוט יצא מהמצב הזה אחרי כמה ששעות ולפעמים אפילו כמה ימים..אם מישהו מכיר את התופעה או יודע ממה אני נובעת אני ממש אשמח לקבל עזרה! תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדריך וידאו + טקסט להרכבת חומרה ? הרכבת לוח אם, והרכבת מעבד עליו ומריחת משחה, חיבור פיני USB וכו'. אם מישהו מכיר אתר כזה, או סרטוני YOUTUBE אשמח להכיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום ואשמח אם תעזרו לי. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הR7 260X דורש 450W מינימום ויש לי ספק כוח 400W חדש Antec האם זה יעבוד כרגיל או שאני אדרש לשדרוג הספק? יש מצב שהיא נשמעת קצת שאלה רטורית אבל אולי בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בלוח חדש GA-7VRXP שהותקן לאחרונה. עד להיום בבוקר הכל עבד כשורה כולל יציאת הרשת שעל הלוח - גלישה חלקה ללא בעיות לאחר אתחול מחודש ה Local Area Connection לא הצליח להתחבר שוב (מופיע X אדום) לשם זיהוי מקור התקלה נבדקו הדברים הבאים: 1. מודם (אלקטל) + כבל תקשורת. נמצאו תקינים בעבודה עם מחשב אחר (זה שאני גולש בו עכשיו). 2.הסרה והתקנה מחודשת של כל הדרייברים הנוגעים בדבר כולל בדיקת התנגשויות. W2k מזהה את הכרטיס רשת - מצב Enabeld (אך לא מצליח להתחבר). 3. תצורת הביוס + חזרה לכל הברירות מחדל - לא נמצא שינוי במצב. מידע נוסף: לא מופיע אור ירוק בשקע כאשר מחברים כבל תקשורת האם לפי דעתכם מדובר בבעיה בלוח עצמו או בW2k תצורת המחשב מעבד: ATHLON_XP_1800PLUS לוח:GA-7VRXP VR.2 גירסת ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס gainward gf4 440 וניסיתי להתקין אותו במחשב: חלונות 98 ולוח aopen עם כרטיס מסך onboard. לאחר ההתקנה המסך שהתקבל היה חתיכה מה-taskbar משוכפלת וסמן העכבר משןכפל גם הוא ארבע פעמים זה על גבי זה וכל העסק היה ברזולוציה גבוהה יותר מ-768. מה לעזאזל קורה פה???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברור טפשותי, בטעות ניסיתי לחבר את אספקת הכוח שיוצאת מהספק (הכבל) אל ההארדיסק, בזמן שהמחשב עבד. היה ניצוץ, והכל כבה. הדלקתי את המחשב מחדש, וההארדיסק - בדממה. לא עובד, לא מתקפד, לא מזוהה. יש לציין את הדבר החשוב הבא: הסיבה שבגללה בכלל פתחתי את המארז היא מכיוון שהארדיסק החל לנקוש בעוצמה, והיה לדעתי על סף מוות. הוא אמנם הצליח להריץ את מערכת ההפעלה - אבל אחרי המתנה איטית מאוד של 15 דקות. וכל הזמן הזה - הוא נוקש. האם הרגתי את הארדיסק הגוסס? מעניין אותי לדעת האם קצר כזה יכול להביא למותו של הארדיסק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אין לי מושג כבר מה לעשות. הווינדוס עולה ברזולוציה 640x480, הצבעים מזוויעים! כשאני מנסה להפעיל תוכנה כמו Ad Aware אז הוא מקפיץ שגיאה Exception EAccessViolation In module Ad-Aware.. וככה זה קורה עם כל מיני תוכנות, אבל לא עם כולן. סרקתי עם ספייבוט S&D, והוא מצא כמה פריטים [אין לי מושג מה הם היו, לא הצלחתי לראות], וסרקתי עם נוד32 לווירוסים והוא לא מצא כלום. פתחתי ת'מחשב ניקיתי את האבק, במיוחד מהכרטיס הגראפי, לא עוזר.. מה זה יכול להיות? הדבר הכי אחרון שעשיתי זה לנסות לגרום לinTune.fm בפייסבוק לעבוד, הוא הקריס לי את הפיירפוקס, ואז קפצו כל מיני בעיות ועשיתי ריסטרט. מאז - שומדבר לא אותו הדבר. למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי שגיאה כמו בתמונה המצורפת. windows 10. תיקנתי את ה-boot בעזרת דיסק ההתקנה של windows על ידי בחירה ב-repair your computer וזה פתר את התקלה ו-windows עלה. ניסיתי לשנות את האות של אחת המחיצות, המחשב נתקע, אז הפעלתי אותו מחדש על ידי ניתוק הכבל מהחשמל ועכשיו הוא לא עולה בכלל. ניסיתי להכניס את דיסק ההתקנה של windows, ההתקנה עולה ונתקעת. אני חושב שגרמתי לתקלה חמורה כשניתקתי אותו מהחשמל בפתאומיות. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה חשובה, היה לי בעבר רק כונן C, לפניי שנה הפכתי אותו ל 2 כוננים [c & d ] עכשיו אחרי שנה שהכל פעל טוב, יש בעיה עם כונן D, אי אפשר להכנס אליו, הוא כותב משהו כזה: "בלה בלה בלה..נא בדקו שהכונן מאותחל" עכשיו - אני לא רוצה לאתחל את הכונן כי יש שם עבודות חשובות, ודברים שאני צריך לשמור. איך מסדרים את זה כך שיהיה ניתן לפתיחה ללא אתחול? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים אני שם לב לההארד דיסק עובד באיטיות מהרגיל אז אני בודק את ההגדרות ורואה שהוא מוגדר כ pio למרות שמוגדר dma if available הפתרון היחיד שעובד זה uninstall והתקנה מחדש אבל הבעיה חוזרת כול כמה זמן!!!! (יש צורב בIDE 2 שעובד קבוע ובלי בעיות על DMA) כול הדרייברים מעודכנים זו בעיה של הצ'פ סט של via או רק אצלי (kt600)? ממש מציק כול העניין יש למישהו פתרון?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזו בעיה ותיקה ובטח יש עליה 20,000 ת'רדים, אבל הבעיה שלי יותר ספציפית - הXP לא נכבה (P3 - 400MH) ואני כמעט בטוח שזה בגלל הדרייברים של ה SB LIVE שמותקן עליו (אני זוכר שהדרייברים ל2000 ביטלו את האופציה לHIBERNATE כך שזה לא יפתיע אותי אם הכרטיס הנ"ל הוא האשם). יש מצב שזו הבעיה? ואם כן, יש פיתרון קסם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זאת פעם שנייה שאני כותב את ההודעה יש לי מחשב: intel pentum 4 2.8 ghz לוח אם: ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך: FX5200 והמחשב רק בן שנה!! אין שום וירוס ולא תוכנת ריגול, עבר פירמוט אבל יש בעיה שהוא עוצר לכמה שניות ואז ממשיך כל מה זמן... אז במשחקים, התקנות, הפעלת ווינדוס וכמעט כל דבר קטן הוא נורא איטי... מישהו רשם לי בהודעה הקודמת שההארד דיסק הולך למות אז איך בודקים אם זה באמת נכון? אז בבקשה שמישהו יגיב ויגיד לי מה לעשות או מה אני צריך לתקן. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם לאחרונה התקינו לי קירור זלמן למעבד 9500 אם זה מענייו מישו ואז הסתכלתי במארז לראות מזה והרגשתי חום לא מוסבר ואז נגעתי בצלעות קירור של הכרטיס מסך וזה חום ברמה של עושה כוויה אזיהשאלה היא אם זה בסדר שהצללעות קירור כל כך חמות (יש לי נוידה PCIX 5300) הכרטיס והמחשב בכלל לא עבר אוברקלוק בכלל ורק עכשיו שמתי לב שזה כל כך חם. וגם אני לא יודע אם זה קשור אחד בשני אבל כשמתי את השומר מסך של ווינדוס XP שיש את הסמל של חלונות בתלת מימד אז אני רואה את זה מוזר ולא תמיד רואים הכל כאילו הכרטיס לא מצליח להציג את הכל... תודה לעונים עמית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה המחשב לא עולה לי. הוא נתקע במסך השחור ההתחלתי כשהוא מציג את פרטי המעבד ועושה memory test. כשאני מפעיל אותו בלי ללחוץ על דבר הוא נתקע על המסך של abit, והוא לא מגיב לשום מקש. הדבר היחידי שאני מסוגל לעשות הוא ללחוץ מהר מאוד לאחר הפעלה מחדש על tab ואז אני פשוט מגיע למסך השחור, אם אני לוחץ לאט מדי הוא מפסיק להגיב. הוא לא מגיב בכלל למקש הdel או לctrl alt delete. צירפתי תצלום של המסכים. המון תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר שלי מתחיל לקפוץ ל במשחקים או גם באינרנט לפעמים.. במשחקים הוא גם לפעמים מעביר לי נשקים.... מה עושים? אולי לנקות את העינית שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אחרי שההארד דיסק הקודם שלי נהרס, קיבלתי לפני שבוע במסגרת האחריות אחד חדש (160 S-ATA של WD ) בקיצור היום התקנתי ווינדוס והכל נראה חלק... עד שאני נכנס למשחקים ותוך כמה שניות מקבל את המסך הזה http://img182.imageshack.us/img182/5391/dsc00190kd2.jpg מה הבעיה ? זה בהארד דיסק או בתוכנות ? תודה רבה לעוזרים , אתה כבר משתגע מכל הבעיות של המחשב הזה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך יצא עדכון חדש לווינדוס 7, לאחר שהמחשב ביצע הפעלה מחדש הוא עלה שהצבע של שורת המשימות הפך ללבן (בלי קשר לערכת נושא), בנוסף גם כשצפיתי בסרטונים ביוטיוב הטקסטים שם הופיעו באופן מטושטש. בנוסף לשני אלה מורגשת גם איטיות בפעולות המחשב לאחר העדכון. איך אוכל לפתור את הבעיה? כרטיס מסך: GeForce GTX 660 תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברים. כידוע או לא כידוע אני חובבן של מחשבים ובניתי מחשב ע"י מפרט טכני הנ"ל: USB3 שחור FORCE 500 COOLERMASTER מארז CMF500 80+ A.PFC B600 600W COOLERMASTER כח ספק CMB600 HASWELL H81M-HD3 1150 DDR3 H81 GIGABYTE לוח אם Intel Core i5-4460 Haswell Box Asus DRW-24D3ST DVDx24 OEM Gigabyte NVIDIA GeForce GT 630 2GB DDR3 סט 4 מאווררים למארז 12 ס"מ CoolerMaster Kingston 8GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/8G הבעיה שלא היה לי מגן ברקים שכחתי לקנות. ברצוני להחליף ספק אחר ואני אודה לכם על העזרה. האם את הספקים הבאים אני יכול להשתמש? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14381 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 https://w…
-
לוח GIGABYTE X58 דיסק היטאצ'י 500G ספק ANTEC NEO HE 430W מעבד I7-930 קירור MUGEN2 3 מאווררי TriCool מארז P180 כרטיס מסך פאסיבי. ב-IDLE המחשב שקט כמו קבר אבל בכל פעולה הכי קטנה שלי או של מערכת ההפעלה נשמעים צרצורים ומעין חריקות בטון גבוה מאוד מהמחשב. אני עדיין מנסה לברר מהיכן זה נובע - הניחוש שלי זה הדיסק או הספק אבל קשה מאוד לקבוע. עצירת המאווררים לא משפיעה ולא נראה לי שזה מלוח האם (בעיה שחוזרת מדי פעם עם לוחות X58 של גיגבייט לפי מה ששמעתי). כל עזרה/עצה תתקבל בברכה. תודה, גונן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-