עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדובר בחלונות 7 64 ביט. נבדק: הגדרות power manager נמצא על Never. רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. טוב אז ככה...זה קורה לי מדי פעם וזה איכשהו מסדר את עצמו... אבל הפעם זה לא הסתדר....מה שקורה זה יום אחד המחשב יכול לעבוד...אבל נגיד אני מתעורר בבוקר ופתאום לא בא לו לעבוד. הוא לפעמים עושה ריסטים (ואת הרעש של הכונן, כאילו יש בפנים דיסק והוא מסובב אותו) וגם לפעמים יש רעש של 3 צפצופים כאלו מוזרים... אני גם מקבל NO SIGNAL.... אין לי מושג מה הבעיה....פעם עובד פעם לא.... 8) וזה נראה כאילו הכל פועל כמו שצריך...המאווררים, הלוח, הכרטיס מסך.... אם צריך אני אעדכן עם המפרט... ומה זה בדיוק JUMPER? אנשים עם אותה בעיה אמרו לי תזיז תJUMPER....אני נוב מה לעשות עריכה: לא משנה..הסתדרתי, מחקתי עם מחק טיפה קורוזיה או איך שלא קוראים לזה מהזכרונות ועכשיו עובד פיקס תודה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hachling,

קניתי כרטיס gainward gf4 440 וניסיתי להתקין אותו במחשב: חלונות 98 ולוח aopen עם כרטיס מסך onboard. לאחר ההתקנה המסך שהתקבל היה חתיכה מה-taskbar משוכפלת וסמן העכבר משןכפל גם הוא ארבע פעמים זה על גבי זה וכל העסק היה ברזולוציה גבוהה יותר מ-768. מה לעזאזל קורה פה???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by igal_nazar,

רכשתי טונר מקורי עבור המדפסת שברשותי מדגם hl2130 של חברת brother. טרם החלפת הטונר כיביתי את המדפסת וזאת בניגוד להוראות (עשיתי זאת בטעות). לאחר שהחלפתי את הטונר והדלקתי את המדפסת, המדפסת מודיעה לי כי הטונר ריק. כיבתי והדלקתי את המדפסת מספר פעמים, ובנוסף הוצאתי והכנסתי מחדש את הטונר, אך דבר לא השתנה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mika,

שלום שלום, כאן מיקה.. ולפני כמה ימים עשיתי את טעות חיי (נראה לי) אני לא בטוחה אבל אני חושבת שמחקתי את כל הסאוונד במחשב, עקב זה הוא לא משמיע צלילים ולא מנגן שירים.. פשוט שותק אני לא יודעת אם מחקתי משהו חשוב או שסתם קרתה התקלה, אבל בכל מקרה זה קריטי.. ניסיתי לשחזר את הסל מיחזור אבל שום דבר לא השתנה, ניסיתי לעדכן ולהתקין מחדש את ה"PCI Multimedia Audio Device" אבל ללא הצלחה... רציתי מאד מאד לדעת אם מישהו יודע או יכול לעזור לי לפתור את הבעיה.. אני משתגעת!!.. אמ... תודה מראש.. מיקה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ככה, ברשותי מחשב מבוסס אינטל c2d e6700 - לוח אם ג'יגבייט P35-DS3L - זכרון 2 ג'יגה DDR2 800, ואם תצטרכו עוד פרטים ספציפיים אז תשאלו ואפרסם כי פשוט כרגע לא עולה לי בראש משהו ספציפי נוסף... בכל אופן עד הפרמוט האחרון שבוצע לפני שבועיים הייתי יכול לראות את המחשב גם במסך המחשב (LG L1750HQ) וגם בטלויזיה (Benq VJ3212 - טלויזית LCD למען הסר ספק), גם בו זמנית וגם כל אחד מהמסכים בתורו... משום מה מאתמול שמתי לב שאני לא יכול לראות בטלויזיה את המחשב יותר, ניסיתי עדכון דרייבר לגרסה האחרונה של NVIDIA והעדכון כשלעצמו הצליח אבל לא פתר את הבעיה. מישהו נתקל בזה ? יש פתרון ? תודה מראש, רועי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by LeXosaar,

שלום, יש לי מחשב חדש עם הכרטיס מסך 8400gs עכשיו הבעיה שלי היא כזו: הפיקסלים האלה לא רק במדייה פלייר בתצוגה הזו, זה גם במשחקים. אבל שאני גולש באינטרנט ומשתמש במחשב עם כל דבר אחר, אין את זה. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה הזו זה פשוט התחיל...... לפעמים יש אתזה, לפעמים אין....... איך מסדרים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by davenos,

מה עושים? כשאני עושה הגדרות של המסך עצמו הצבעים בסדר . חוץ מזה הכל צהבהב , גם כשהמחשב עולה גם הווינדוס, הכל... זה קרה בפתאומיות , לא שמתי לב מתי , לא הייתי ליד המחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NIR-T,

הייתי לתומי בICQ ופתאום נהיה לי מסך שחור שבחלק העליון שלו יש פס שמורכב ממלא קווים קטנים ירוקים..... ואז אחרי כמה שניות המחשב עשה ריסט בלי שנגעתי בכלום.... מה זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by OzZzZz,

שלום לכולם. אני צריך עדכון ביוס אחרון ל EP43-DS3 של GIGABYE. יש לי בעיה הוא לא מזהה לי את הכרטיס מסך בתהליך ה POST. הכרטיס מסך ATI 4890 1GB. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BarVaZ,

שלום, אני לא יודע עם זה המקום הנכון.... אז בבקשה להעביר למקום הנכון במידה ולא. אני פירמטטי מחשב.... והמחשב לא מזה את הכרטיס רשת שנמצא on board.... ניסיתי הכל.... לעשות לו uninstall ולראות אולי הוינדוס יתקין מחדש.... לא עובד. להתקין דריברים של הלוח אם Asus p4pe-X שזה הלוח אם.... גם לא עובד. דריברים של realtek גם לא. בבקשה שמישהו יעזור לי. תודה.

12. היה לי הפסקת חשמל בבית והספק כח מת ... החלפתי ספק הנורה של המתח שעל הלוח דלקה ניסיתי להדליק לא נדלק , ניסיתי לקצר עם מברג בין הפינים בלד במקום הלד של המארז כלום לא נדלק. כאילו יש מתח על הלוח אם אבל הוא לא מגיב לא נדלק לא כלום החלפתי לוח אם וזה נדלק איך יש מתח על הלוח והוא לא מגיב כאילו מת ? א. מה הבעיה בלוח ? ב.אם אפשר לתקן את זה במחיר סמלי ? עד 70 ש"ח בערך .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shloosh,

לפעמים כאשר אני משחק במשחקים ,המשחק נתקע ויש הודעה של מסך כחול!!!!(אני על xp) שיש בעיה בקובץ NV4_DISP.dll שמתי לב שזהו קובץ חיוני של הדרייבר של כרטיס המסך שלי -geforce 4 ti 4200 SUMA , מה קורה לו???? AMD 2000 256 DDR 333 והדרייברים הם 30.82 כי ה-40 עושים מלא בעיות והם בטא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shabis,

זה מחשב ישן ששימש את הנכדים לאחרונה יש תופעה כזאת: כאשר המחשב עולה בחצי השמאלי של המסך התמונה טובה ובחצי הימני התמונה מטשטשת ובהירה האם יש למישהוא הערכה מה הבעייה ואם כדאי לתקן

15. Started by jon bar,

מה המשחק הטוב בחיילים

16. Started by psychuil,

שאבתי מאחורי המחשב של חברה שלי, וסביר להניח שהזזתי כמה כבלים (וניתקתי בכל של מסך אחד בטעות) ואחרי זה, המחשב היה דלוק, אבל המסכים אמרו שאין שום אות ממנו. לאחר איתחול הפס שבדרך לטעינה של וינדוס (ויסטה) נתקע לסרוגין (דבר שלא קרה בעבר) ובדיוק בקטע שלפני המסך welcome המחשב פשוט נתקע של מסך שחור. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, לפני שאני פותח את המחשב ועושה מסג' למגעים של הכל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Gregorian,

היי.. יש לי דיסק קשיח ישן 4 ג'יגה..עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא נהיה לי תחת מאסטר... רק בסלייב... גם אם אני שם ג'אמפר ולא משנה לאן אני מחבר אותו בקבל IDE הוא עדיין תחת סלייב... מישהו יודע מה הבעיה...אני סה"כ צריך להתקין עליו ווינדאוס.. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Elad91,

המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. שמתי לב לזה רק כשהמחשב התחיל לצפצף וכשחיפשתי מה הבעיה ראיתי שהמתח גבוה מדי. כששיחקתי בNFSC, המתח הגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. אחרי שכיביתי את המחשב למשך כמה דקות והדלקתי, המתח היה 1.5 במנוחה, וכשהפעלתי את הNFSC המתח עלה ל1.65, והמחשב התחיל לצפצף. עכשיו גם במנוחה המתח מגיע ל1.66. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לטפל בה? איזה נזקים זה יכול לגרום? לוח אם - ABIT KN9 SLI כרטיס מסך - eVGA GeForce 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E ספק - Spire RockeTeer IV 600W Silent PSU (24pin) הטמפרטורות של הרכיבים לא השתנו. הכרטיס מסך 48 מעלות (רגיל), והלוח אם 35.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dids22,

הוא פנטיום 3 הקיצר לפעמים כשמדליקים אותו אז לפני העליה לויינדוס הוא עושה ריסטרט ורק אחר כך הוא עולה לווינדוס אבל רואים רק את הרקע (אין תפריט התחל לא מראים את הפריטים שבשולחן העבודה אבל אפשר להוזיז את העכבר וללחוץ על alt cntrl and delete) הווינדוס הוא xp ולפני כמה זמן עשיתי לו אובר קלוק אבל החזרתי אותו למה שהוא היה אז למשהו יש מושג מה קרה?? או אולי איזה בדיקות לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bv_beaver,

כל פעם שאני עושה ריסטרט דרך הכפתור הווינדוס עולה אז הוא מראה מסך כחול ואז אני צריך להיכנס בסייף מוד ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכ.קול ככה זה כל הזמן ואני לא חושב שזה בעייה בכרטיס HELP!!!! :'(

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by elieli,

יש לי בעיה שאחריי ככרה 10 20 דקות אפילו חצי שעה אחריי שאני מדליק תמחשב הוא ניתקע כזה ואני כל הזמן צריך לעשות רייסט וזה מציק !!!!! בבקשה תעזרו לי למה זה הדבר הכי מציק שיש.!!!!1 מי שעוזר לי מלך ..!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shibby15,

הכונן דיסקטים שלי נקלט במחשב ככונן 5.25 מה שאומר שאם שמים דיסקט הוא לא קולט אותה. בביוס זה מראה 3.5 או 1.44 אני לא זוכר אבל אחד מהם איפה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה??? דרך אגב זה קרה מיד אחרי שהתקנתי צורב, יש לי WIN 98SE. תודה מראש רום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הדיסק החדש מזוהה ב BIOS כ 33 M בלבד . ( ה 250G מזוהה תקין ) ב COMP MANAGMENT > DISK MANAGMENT החדש מופיע לי כ DISK 0 , וה 250G מופיע לי כ DISK1 ( יכול להיות כי החלפתי בין הכבלי SATA משיקולי מיקום) בכל מקרה הגדול של DISK 0 פה הוא 7.87 גיגה , UNALLOCATED . מעבר לזה כשאני נכנס ל DISK MANAGMENT הוא יש פותח לי איזהשו CONVET WIZARD , כשנכנסתי פנימה הוא רץ , וסיים . עדיין הזיהוי הוא 8 גיגה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Raistelyn,

המחשב שלי נכבה לאחר כמה דקות מרגע ההדלקה. פירמטתי את הווינדוס, וכשאני בא להתקין את הווינדוס, אז הוא אפילו לא מצליח להגיע(<-מתכבה) למסך שבו הווינדוס שואל אותך אם להתקין ווינדוס חדש או להשתמש ב Windows Recovery, יש לי דיסק ווינדוס מקורי. הלוח אם שלי הוא די ישן: GA BS661FXM 775. והזיכרון של המחשב בעל נפח 512mb DDR1. *אבל עדיין המחשב, אמור לעבוד, והספק-כח חדש ותקין. אשמח לכל עזרה שתינתן, Raistelyn.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני ניכנס לשחק Battlefield 1942 Multiplayer Demo אחרי 10 דקות של מישחק המסך ניכבה לי ואז הוא עושה Restart וגם ככה זה כול 10 דקות אם אני זה לא יפסיק אני ישבור את המחשב הזה לרסיסים!!!!!!! :asthanos: נואש לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים