תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה קורה שבזמן גלישה המחשב נתקע, במיוחד בזמן צפייה ביוטיוב ומגה וידאו, זה קורה לי כמה פעמים ביום, פעמיים-שלוש. ועכשיו גלשתי שוב במאקו ופתאום המסך הפך לכחול והיה כתוב למטה physical memory ומספרים עולים מ-0 עד 100 ואז המחשב נכבה והפעיל את עצמו מחדש...אני לא יודע אם זה קשור אבל דקה לפני שנכנסתי למאקו אז סתם ציירתי משהו קטן בצייר. המחשב חדש(קניתי לפני 3 חודשים), יש לי 2 אנטי וירוסים וניסיתי לבטל אחד מהם כדי שלא תהיה התנגשות, flash player מעודכן, אקספלורר 8, וזה קרה לי גם ב-chrome. אני משחק הרבה במשחקים(red alert 3...bfbc2) ולא קרה לי שזה נתקע באמצע משחק, שיחקתי מקודם שעה red alert 3, יצאתי ממנו, אחרי כמה דקות נכנסתי לצייר וסתם ציירתי משהו, יצאתי מזה, נכנסתי לאינטרט ו…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה שחסר לי קובץ ווינדוס אני מכניס דיסק של ווינדוס ומנסה לעשות REPAIR (במסך הכחול)אבל אני מקבל הודעה שלא קיים ביוס או הארד דיסק כשאני נכנס לביוס זה המסך שמופיע לי מה הבעיה פה ואיך אוכל לתקן אותה ? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפני כן הוא היה מראה על שגיאה שחסר קובץ ווינדוס , אח"כ השיעה של reboot and select proper boot device , אח"כ היה ישר קוא מדיסק של ווינדוס ונכנס להתקנה כברירת מחדל. תוך כדי הוא גם הפסיק לזהות את ההארדיסק בביוס - וורשום Hard Drive בהתקנים וזהו. בדקתי שההארדיסק מחובר היטב לכבלים. ההארדיסק פועל , שאני נוגע בוא אני מרגיש שמשהו שם פועל. כעת הוא גם לא קורא מהדיסק של הווינדוס. לפני כל זה במקרה עשיתי בדיקה של ההארדיסק עם תוכנת הHDD HELTH ותוצאותיה היו 50% .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח מסוג MSI G31M MS-7379 VER 2.0 (לא ידעתי מאיזה סוג הלוח אז פשוט העתקתי את מה שכתוב עליו) בכל אופן רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחבר את החוטים שיוצאים מהמארז ומתחברים ללוח... (כפתור הדלקה...ריסט....ועוד 2 חיבורים..אחד של המיקרופון החיבור הורוד...והירוק של האוזניות...ועוד 2 חיבורי יו אס בי...הכל נמצא בפנל הקידמי ליד כפתור ההדלקה... צילמתי את מה שאני צריך לחבר אם אפשר רק להסביר לי מה מתחבר לאן...מצורף קובץ שבו תראו על מה מדובר אני פשוט לא רוצה לחבר בלי לדעת כי אמרו לי שאני יכול לגרום לקצר... התמונה נמצאת בלינק למטה...תודה לעוזרים ושבת שלום http://www.fileflyer.com/view/nJLZOA1 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אני מנסה לעשות את המדריך הנ"ל ושאני רוצה להיכנס למצב בטוח, אין אותו בביוס. זה המחשב הראשון שאני נתקל בו ואין את המצב הזה אצלו. יש רק להתחיל את החלונות רגיל, או להיכנס ל"מצב תיקון אוטומאטי" איך אני בכל זאת יכול לעשות את המדריך, אני עוד לא רוצה לפרמט את המחשב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז כמו שהבנתם מהכותרת אני דפקתי את המחשב שלי....שוב. ניסיתי לשדרג את הפריצה של האקס בוקס שלי (לא הלך - אפילו מחקתי את הפריצה הקודמת השם ירחם!) ולשם כך נאלצתי לחבר את הכונן DVD למחשב. לאחר שכיביתי את המחשב וניתקתי את הכונן, הדלקתי את המחשב שוב. הכל מחובר כמו שצריך בפנים אולם המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים, אין תצוגה והמחשב נכבה לאחר דקה בערך ושוב נדלק מהר וחוזר חלילה עד שאני מפסיק את הפעולה שלו ידנית עם לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER. אין אפילו מסך של ביוס, כמו כן אין צפצופים. לעזרתכם אודה! תודה מראש, מני.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם.. אני עם E4400 וקירור זלמן על OC גבוה כ 3.4 תמידי. השבוע קרה לי משהו מוזר שהמסך לא קיבל תצוגה וכביכול המחשב לא עלה. הוצאתי את הבטריה והכנסתי חזרה והמחשב פעל כרגיל על ההגדרות הרגילות שלו 2000Mhz. עכשיו הקירור שעל המעבד , זלמן 9700 , לא נדלק והמאוור לא מסתובב. החזרתי את כל ההגדרות בביוס להגדרות ברירת המחדל ועדיין לא פועל. *אני עם לוח אם של GIGABYTE DS3 965P מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ארד דיסק בנפח של 80 גיג'ה. אני רוצה להוסיף עוד אחד של אותה כמות וכשאני מחבר את שניהם הווינדוס לא עולה זתומרת הוא מעלה רגיל את המחשב ואז שצריך לעלות הקטע של הטעינה של הווינדוס הוא כזה נתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש כילו זה מכוון שזה יהיה על הארד דיסק שהוספתי ולא על הראשון שבו בעצם מותקן הווינדוס. הכבלים שאני מחבר איתם זה עוד יציאה שיוצאת מהארד דיסק הראשון, זתומרת החיבורים שמחוברים לארד דיסק יוצאים משניהם עוד אחת זתומרת מפצל לשניהם. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קיבלתי קירור אוויר לסוקט 775 (גוף מתכת+מאוורר) . מהמאוורר יוצא כבל חשמלי של שלושה סיבים שבקצהו שקע של 3 חורים. לעומת זאת, על הלוח אם (לוח C2D) יש חיבור למאוורר CPU (תקע) שיש בו 4 פינים . אינני יכול לחבר את השקע לתקע (כי המעטפת של 4 הפינים מונעת הכנסת השקע של 3 פינים). שמתי לב שבלוחות פנטיום 3 התקע של המאוורר כולל רק 3 פינים. נתונים אילו ועוד נתונים שאיני רוצה לפרטם כאן הביאו אותי לנחש שהפין הרביעי בתקע של לוחות C2D הוא פין שמעביר סיגנל למאוורר לשנות את מהירות הסיבוב (למשל סיגנל להגביר את מהירות הסיבובים כאשר המעבד התחמם). הייתי רוצה לדעת עד כמה הניחוש הזה נכון. כמו כן אני רוצה לקבל ייעוץ מה עלי עשות במקרה ולא אקבל חלק חסר שמקשר בין הכבל של 3 סיבים לבין התקע של 4 פינים.…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אז ניתקתי מאוורר מאוורר והגעתי למסקנה שמאוורר הספק הוא המרעיש איך ניתן לסדר את זה בעיקרון ? אפשר לפתוח את הספק ? ניתן איך שהו לנתק את מאוורר הספק בצורה כל שהי בלי לפתוח כי גם אם אפתח שם את העסק איך שהו לא נראה לי שאצליח לסדר את זה משימון רגיל ... ??? תודה .
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
שלום קניתי חומרה חדשה למחשב (AMD X4 Athlon), כרטיס Gygabyte, וכו': התקנתי WIN 7. בעת כיבוי המחשב, נורת ה NUMLOCK דולקת קבוע. למה? האם תקלת חומרה? (בעבר, היה לי מחשב עם WIN XP, חומרה אינטל P3.06 וכו', והנורה לא דלקה בעת שהמחשב היה מכובה) מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת : המעבד כל הזמן נמצא במעמס מתהליכים שונות במערכת , פעם הEXPLORE , פעם בוחר להיות בעומס מאנטי וירוס , פעם מתוכנה כמו STEAM , פעם זה כל מיני תהליכים שאני לא מכיר.(ctrl+alt+delte). ובעצם כל הזמן המחשב שלי איטי ככה. המעבד שלי הוא E6550 2.33GHZ שזה נחשב עדיין למעבד טוב. כמו כן , נקיתי את כל המארז כולל את הקירור של המעבד , והמעלות תקינות . המעלות של כל החומרה במערכת טובות .
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל האייקונים שהוספתי לשלוחן עבודה נעלמים ובאקספלורר כל המעודפים נעלמים, זה קרה אחרי הפסקת חשמל ועכשיו אחרי כל כיבוי של המחשב
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שהיא שהדיסק הקשיח מראה לי כל פעם נפח אחר גם שאני לא מוריד כלום מה יכול להיות הבעיה? מערכת ההפעלה היא ויסטה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
באחד המחשבים(דיסק מערכת הוא WD RAPTOR 36GB 10,000 RPM , הוא דיי מהיר בד"כ) יש בעיה- החומרה בו כ"כ טובה וחזקה- אך פעולות בסיסיות נהיו ממש איטיות. לאחרונה זה החריף- הדלקת המחשב אורכת כ 5-6 דקות,בזמן קריאה הדיסק עושה רעשים כ"כ חזקים שעד החדר השני שומעים,ובלי קשר כל הפח של המארז מרעיז ממנו... אתמול התקנתי תוכנה (לא כבדה) לקח לו חצי שעה לסיים התקנה. אני עורך וידאו איתו, ועובד עם DOCK חיצוני בחיסור ESATA- בתוכנת העריכה הוידאו מהדיסק החיצוני מקרטע בזמן ניגון, שלא נדבר על עריכה. עשיתי ניסוי-העתקתי חומר וידאו ל C כדי לראות אם ניתן לערוך- קובץ של 4 גיגה של וידאו- לקח לו 50 דקות ("זמן נותר" התחיל ב 3 דקות והתחיל לעלות בקפיצות- 15-20-30). החומר שהועתק ל C אפילו לא מתנגן טוב במדיה פלי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אתמול שמתי לב כי כל מקשי F למינהם (F1 F2 F3 F4...) לא עובדים. הם לא מגיבים לכלום. מה אפשר לעשות בנידון? יש לי מערכת הפעלה XP. אגב אני מקווה שזה המקום הנכון אם לא אז אני מצטער.
-
- 4 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
המחשב בן 3 בערך, לוח ABIT IP35-E, ספק Antec Earthwatts 500W. כבר פעמיים רצוף קרה לי שאחרי Cold boot המחשב נתקע באמצע כתיבת הטקסט ב- POST (הוא כותב Memory c ומספיק לכתוב רק חלק מהתו c). ברור שלתפריט של הביוס הוא כבר לא יכול להיכנס במצב הזה. לא עדכנתי ביוס בחצי שנה האחרונה, אבל קרו לו כבר כמה תופעות משונות שגרמו לי לעשות לו reset to defaults. בינתיים הפתרון שעבד לי (פעמיים) הוא לנתק את המחשב מהחשמל לרבע שעה, לחבר חזרה, לחכות עוד כמה דקות ואז להדליק, ואז הכל מתנהג נורמלי. גם hot-boot לא מפריע לו. הטמפרטורות נורמליות לגמרי, אם כי החיישן של ה- system fan התחיל לצפצף בלי סיבה (לא קיים מאוורר על לוח האם עצמו) אז השתקתי אותו. ההשערה שלי היא שמשהו נדפק בספק או באיזה רכיב חשמלי על …
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש ההארד דיסק שלי התחיל להקליק בכל מקרה, גיביתי אותו בimage ושלחתי אותו להחלפה תחת אחריות. זה היה לפני יותר מ - 20 יום. כל פעם שאני מתקשר לחנות שאת שמה לא אציין (עדיין) הם אומרים לי שזה בטח יגיע בקרוב וכו' וכו'. השאלה שלי היא האם יש איזשהו חלון זמן להחלפה? האם יש לי זכות לדרוש משהו? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת windows xp ועכשיו כשהמחשב עולה מופיע לי כמה אפשרויות ומתוכם safe mod , ו - start windows xp משהו כזה עם אני לא טועה כשאני לוחץ על safe mod הוא מתחיל להריץ איזה רשימה ובשלב מסוים הוא ניתקע או שהוא מפעיל את עצמו מחדש וזה מה שקורה שאני לוחץ על start windows xp הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומפעיל את עצמו מחדש... מה עושים עם זה? ורק אל תגידו לי שצריך לפרמט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס RAID פשוט מאוד חיברתי למחשב והרצתי את הSETUP שלו שהוא ביקש לעשות ריסטרט אמרתי לו שייבצע ואז המחשב נתקע אני רץ על ASUS P4S800 XP PRO SP3 מה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהתחלה הייתה הנורה שעל הלוח אם מהבהבת כשהוא נכבה פתאום ולא נדלק. התחלתי לקרוא ברשת על מה מרמזת הנורה המהבהבת והתגובות היו שהבעיה באחד מהגורמים הבאים: 1- ספק גוסס או 2 - לוח עם רגל אחת בקבר לכן נסעתי לחנות והבאתי ספק (500W אנטק) לבדיקה ועכשיו המצב נהייה יותר גרוע לאחר כמה פעמים של ניסיון הדלקה הסוללה נדלקת לשניה אחרי התקנת הספק ונכבת! הערה:הבדיקה נעשתה כשללוח מחוברים רק כרטיס מסך(וגם הוא הוסר על מנת לבדוק בלעדיו) זיכרון ומעבד! עיצותכים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ישן של Maxtor בחיבור IDE, חבר שלי נתן לי אותו עקב מעבר למחשב חדש.. הקיצר, לפעמים ההארד דיסק עובד מעולה.. מילאתי 95% מתכולתו, אפילו התקנתי עליו מערכת הפעלה.. אבל לפעמים אין לו חשק לעבוד! בזמן פעילות המחשב קופא, או מופיע מסך כחול, או שמערכת ההפעלה שעליו לא עולה.. האינדיקציה שלי שההארד דיסק בעייתי זה שהמחשב שלי עובד חלק בלעדיו! מה הבעייה שלו? אפשר לתקן איכשהו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כשאני משחק במשחק כלשהו יש לי בעיות של מן תקיעות כאלה לחצי שניה למשל GTA IV כשאני נוסע אני רואה מכונית נוסעת והכל אבל נגיד אם אני מסתכל לכביש אני רואה שכל כמה שניות יש קטיעות כאלה לחצי שניה משהו כזה , שלחתי את מחשב לתיקון לבדוק אם יש בעיה ואין כלום אז לא הבנתי למה זה ממשיך איזה איש אחד אמר לי שצריך לכוון את הכרטיס מסך למשחק בהגדרות של הכרטיס לעשות V או משהו כזה לא יודע אם מישהו יכול לעזור לי לפטור תבעיה אז תודה ! אז אם מישהו יכול לעזור לי הפרטים שלי זה ככה: ATI HD 5770 Series Windows 7 64 bit מעבד i5 תודה לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-