עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MoReLA007,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד של DELL בארה"ב XPS L501X עם מסך 15.6 וכרטיס מסך GEFORCE 420M GT. כאשר אני צופה בשירים ביוטיוב או צופה בוידאו בזרימה ישירה מכל אתר (MSN, WALLA וכו') הסרגל מדיה למטה (שמראה את הדקות ושולט על הווליום) מהבהב תמידו הסרטון נמצא בחלק האמצעי של המסך (הוא לא מנצל את כל המסך). כאשר אני צופה בסרטים במחשב דרך הMEDIA PLAYER אין כל בעייה אלא רק דרך האתרים בדגש על יוטיוב. עדכנתי את הכרטיסי מסך במחשב (גם את המובנה של אינטל וגם את הג'יפורס), עשיתי עדכונים לפלאש ושום דבר לא עזר. זה נורא מציק. למישהו יש איזה פיתרון?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  2. האם כרטיס מסך של I5 יתאים לפנטיום 4 חייב לדעת !! בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ברשותי כונן 1TB של WD שהיה מותקן במארז חיצוני ESATA ועבד תקין. התקנתי את הכונן במחשב שולחני ככונן נוסף. ב-BIOS וגם ב-Windows 7 הוא מזוהה עם קיבולת של 33MB עם המלצה לפרמט. תוכנת Lifeguard של WD מזהה אותו גם כן ככונן של 33MB (התוכנה מדווחת שהכונן תקין). התקנת הכונן מחדש במארז החיצוני לא פותרת את הבעיה. האם מישהו מכיר בעיה זו וכיצד ניתן לתקנה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם 870A-UD3 REV 2.0 נסתי לחבר כונן קשיח של Samsung SP F3 (תקין ועובד במחשב אחר) 1 ג'יגה שתומך ב-SATA2 ליציאה בלוח אם של SATA3 עכשיו מה קרה, למרות שהיציאה בלוח אם של SATA3 אמורה לתמוך ב-SATA2 הכונן בכלל לא נדלק. אז בדקתי באינטרנט ומצאתי באתר של החברה שיצא עידכון לביוס http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#bios עדכתי את הביוס וכולם לא קרה, הכונן עדיין לא נדלק בכלל! (כמובן שנסתי לחבר אותו לבד ובכלו יציאה בלוח אם וגם להחליף כניסת מתח וכבל SATA) משהו מכיר את הבעיה או שמע עליה? אני ממש עצבני כי קבלתי את המחשב חדש מורכב מ-TMS שהיו אמורים לעשות בדיקת מאמץ עליו ולבדוק שהכול עובד ומן הסתם מחשב חדש שהכונן בו לא …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by MotherShip,

לאחרונה הורכב לאחי הקטן מחשב ישן למשחקים : P4 3.2 GHZ 1 GB RAM HD4650 GB-945GCM-S2L 500W ג'נארי עכשיו כשאני מתקין לו משחקים אני נתקל בבעיה מעצבנת כמעט בכל משחק - בתדירות קבועה המחשב נתקע , בלי קשר להגדרות שעליהם שמתי את המשחקים , בערך 10 ~15 שניות הכל עובד חלק ואז יש תקיעות לכמה שניות (כדי להמחיש את התקיעות תנסו לדמיין CRYSIS על כרטיס מסך מובנה ) וזה חוזר על עצמו לאורך כל זמן המשחק =\ רזולוציה: 1024X768 מערכת הפעלה: WINDOWS XP SP1 נקי אחרי פרמוט (ניסיתי גם לפני פרמוט על SP3 ונתקלתי באותה הבעיה ) משחקים בהם נתקלתי בבעיה : COD 4 CRYSIS VIRTUA TENNIS 3 יכול להיות שרשימת המשחקים כבר גדלה , אם כן אני אעדכן בהמשך *כרטיס המסך תקין , את זה בדקתי על המחשב שלי *עם כל המשחקים האלה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by soldier,

איך יכול לקרות דבר כזב הזוי שכל פעם שאני נכנס לHWZONE בעמוד הראשי המחשב קופואה ואז צריך לעשות רסתרת ידני נישיתי מליון אתרים כל מיני רק HWZONE ניתקה ובIA עושה רסתרת

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  7. יש לי מחשב די מיושן בבית... P-4-640-3.0 GHZ-2MB-prescott Asus P5VD1-X 1 Gb DDR HEXON-TECH PC3200 Sapphire Radeon X300 עם מארז של E-Bbox, עם חלון מהצד שעל החלון יש מאוורר קטן המארז נורא רועש, והמחשב עובד קצת לאט הסתכלתי על הטמפרטורות אבל זה בגדר הנורמלי, לא חם בכלל רק שאת הכרטיס מסך אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה שלו.. יש למישהו מושג איך אפשר? בכל אופן השאלה שלי היא כזו, האם אם אני אוסיף למחשב נניח עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון זה ישפר במעט את ביצועי המערכת ואולי אפילו בטיפה את המהירות תגובה? והאם יש טעם להחליף מארז? אני לא יודע את מקור הרעש, אבל זה רעש די מציק, חשבתי שזה המאוורר צד אבל לא נראה לי, זה יכול להיות הספק כח... הוא די ג'נרי אני חושב , אני לא יודע בדיוק איזה סוג לא…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by itaysk,

לא מצאתי איפה מוחקים הודעה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. שלום. לוח האם שלי - לא סגור על עצמו, כמו שאומרים. בערך אחת ל 4 הדלקות (בממוצע), אני מקבל את הודעת השגיאה המפורסמת - DEFAULTS LOADED - CHECKSUM ERROR. החלפתי בטריה - לא עזר. בדקתי שהלוח מבחינה ויזואלית נראה תקין - ואכן, נראה בסדר. אז אני לא ממשך מצליח להבין מה קורה כאן. האם כדאי פשוט להמשיך עם המצב הזה? הבעיה היא שאני משתמש בכונן SSD, וכאשר הגדרות ברירת המחדל נטענות, הרי שהלוח חוזר למצב IDE, ובכך פוגע בביצועי ה SSD. לכן בכל פעם שאני מקבל את הודעת השגיאה, אני צריך להיכנס ל BIOS ושוב להגדיר מחדש את ה AHCI עבור כונן ה SSD. אשמח לשמוע את דעתכם, ומה כדאי לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אהלן חברים. חזרתי אחרי 21 יום בצבא לקולות של HD מתקתק, מדובר על wd 1000aaks, שהכיל בתוכו המון המון המון מידע חשוב! כאשר מפעילים את המחשב, נשמעים קולות תיקתוק בשלב עליית הביוס, ואז התיקתוק מפסיק ומתקבלת שגיאה על המסך (secondary master error). חשוב לציין שאין לי שום גישה אליו מהמחשב. אם זה משנה הHD עדיין באחריות, אבל מה שיותר חשוב לי, זה כל המידע שבתוכו. יש משהו לעשות בעניין? לפנות לאחריות? משהו אחר? תודה מראש ייטב.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by AloNs01,

לעיתים רחוקות קורה שהמחשב פתאום לא קולט את הכונן דיסקים, בשביל לתקן את זה אני תמיד מכבה את מחשב, מנתק את החיבור של הכונן ומחבר מחדש, מדליק את המחשב והכל עובד שוב. הבעיה היא שזה כל הזמן חוזר על עצמו, והשאלה שלי היא איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד?? תודה רבה לעוזרים עריכה: שחכתי להזכיר, הכונן הוא של LG, והחלפתי כבר באותו כונן פעם אחת, שהקודם התקלקל. המחשב עובד על וינדוס 7 אם זה עוזר במשו..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by pergola,

כיבתי אותו בשישי. הדלקתי אותו עכשיו במוצאש. המסך נדלק. אבל לא רואים בו כלום. ומופיע על המסך. check signal cable. החלפתי את המסך במסך אחר. וגם בו לא עבד. העברתי את המסך המקורי למחשב אחר. והכל עבד כרגיל. פעם קרה לי אותו מקרה. והבעיה היתה שהכרטיס מסך נהרס. האם זה אותה בעיה גם עכשיו? הוא שיכולות להיות אופציות אחרות?

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד של hp גרסת pavilion dv4000, פירמטי אותו והתקנתי עליו win7u ולמרות זאת, חבורי ה-USB שלו רוב הזמן לא עובדים וכשבפעמים הנדירות שהוא עובד המחשב אומר לי שהחיבור הוא לא USB2 למרות שהם כן. למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהזכרונות שלי עובדים במהירות של 400 mhz לעומת מה שהם אמורים לעבוד שזה 800, מצורף צילום מסך אשמח לעזרתכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  15. שלום אחי שיחק אתמול ב MW2 ובאמצע משחק היה כתוב HACKER ונהיה לו מסך כחול!!!!!!מאז המחשב נלק פעם אחת ויש את הראש של הציפוצוף -אבל כלו םל אעולה,ובפעם השנייה שמנסים אין רעש ואין כלום,רק מאווררים עובדים,זה פשוט הזוי,הוא גם טוען עכשיו שיש לו תיקתוקים בהרדיסקים(2 הרדיסקים!!!) אני לא מבין מה קורה שם.אפשר לפתור איכשהו את הבעייה?ניסיתי להוציא את הבטרייה ולהחזיר,הוצאתי את הזכרונות והחזרתי,כלום לא עובד,איך מסדרים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה עם המחשב שלי כבר די הרבה זמן. למעשה מאז שנשרף לי ספק הכח שלי וקניתי חדש ( 450W CIDEV ) אני כמעט בטוח שזה לא ידועה בכלל. הבעיה התחילה כך: לפעמים בזמן משחק WorldOfWarcraft, המסך היה נכבה ויש ריסטרט ולפעמים אפילו אין ריסטרט, ז"א המחשב עדיין 'פועל', אני שומע את המאוררים עדיין עובדים ויש אור מהלוח אם, אך אפילו ה NUMLOCK של המקלדת לא מגיב. זה היה קורה לעיתים רחוקות, אך עם הזמן זה נהיה כמעט כל יום ! ואפילו למצבים שאחריי שזה נכבה כמה פעמים ברצף, אני מלדיק את המחשב, וכמה דקות לאחר שהוא עולה, הוא קורס שוב, אך עדיין 'פועל' . הפסקתי לשחק במשחק בגלל הבעיה הזו, ומדי פעם רציתי לבדוק אולי זה עבר, והייתי נכנס למשחק ולא היו שום בעיות ליום\יומיים, ואז שוב ALL OVER AGAIN …

• 13 תגובות
    • 7.6k צפיות
  17. Started by omerbr,

i tried every thing i re the win 7 i did restor to an early point i did instell new win 7 on the pc soo now i got 2 but the pc just not going up after the boot of the cd its just empty black background for ever its not even resat after 5-50-900 min just stay like it my cpu is E6300 my GPU is 6850 my SP is genry 1 but its 650W im going to buy new 1 mayby corsair 500-600W soo i can do OC to the CPU soo i dont have havver bakbok to the pc sombody can tel what the problem is? hoo the vcore is 1.3 no OC mayby that is the problem that i dont have power soo the pc dont go up? thenx and sorry about my bad english skills these comp got only english sorry

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Avocado,

מאז שקניתי את המחשב יש לי רעשים סטטיים באוזניות (ניסיתי שתיים שונות ככה שהן לא הבעיה אני חושב), הם קורים כשאני עושה כל מני פעולות במחשב. לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט, או משחק COD - לא משהו ספציפי. שומעים את הרעשים גם כשהווליום על MUTE אז אני מניח שזה בעיית חומרה ולא תוכנה. מה זה יכול להיות? תודה זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.i…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. לוח אם הוחלף וכרטיס מסך הוחלף מATI לNVIDIA הWINDOWS נשאר אבל עושה RESTARTSלפעמים ולא נותן DUMP FILE שאלה העם כדי להתכין מערכת הפעלה מחדש ? למרות שמחקתי את הדרייברים של ATI עם DRIVER SWEAPER אני עדיין רואה בתיקיה שלWINDOWS כל מיני קבצים של ATI וגם TASK MANAGER יש תמיד איזה ATIEDXX תמיד ראשון ברשימתPROCESSES

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  20. Started by yoavbd123,

אהלן, יש לי בעיה עם המחשב, לפני כמה שבועות הוא פשוט נכבה בלי סיבה מוגדרת. נתתי לו לנוח קצת ניקיתי אותו והכל הסתדר. הבעיה עכשיו שאני משוכנע שקשורה לקודמת היא שהמחשב לא ממש עולה ברגע שאני מנסה להעלות אותו שומעים את הרעש של הספק נכנס לפעולה, למשך כמה שניות נשמע קול של מתח חשמלי וכל הרכיבים מתחילים לעבוד, אבל... נראה כאילו כל כמה זמן יש איזה נפילת מתח או משהו כזה ולכן המחשב לא מצליח לעלות. אני כמעט משוכנע שהבעיה קשורה לספק כח , השאלה היא האם יש משהו ביתי שאפשר לעשות או שחובה לשלוח לתיקון... תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם .. בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות לי מסכים כחולים בלי שום קשר לכלום , כשאני עובד על המחשב במנוחה או שאני משחק באיזה משחק ..הכל נתקע ( קופא ) ויש סאונד של (בזזז) ואז עולה מסך כחול עם מספור עד 100 של דאמפינג או משהו כזה ..הטמפ' טובות ..מנוחה סביב ה34' נסיתי לאתר את התקלה ע"י הניהול אבל לא ממש הצלחתי להבין את כל המספרים האלה שם ומה הפירוש שלהם . מה שנסיתי עד כה : * עדכון ביוס יש לי את הגירסה לפני האחרונה FC , כי האחרונה זה FCc משהו כזה וזה גם בטא , אז שום פירוט על העדכון לא מוזכר שם . * הסרתי את הדרייבר של הסאונד REALTEK וגם את LAN + משהו של אטרנט' . - הורדתי את הדרייבר של הסאונד הכי עדכני מאתר הבית , נתתי לווינדוס לאתר את הדרייברים שהסרתי אחרי הריסטרט…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shahar07,

איני מצליח לגלוש במחשב הנייח אך מצליח למשוך מיילים, לעומת זאת במחשב הנייד אני גולש ללא בעיה, איפה להתחיל ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mros,

שלום רב אני מחובר לאינטרנט במחשב הנייח שלי באמצעות התקן USB מסוג TP-LINK. היום בבוקר לאחר שהפעלתי את המחשב, לפתע האינטרנט כבר לא מתחבר כמו שצריך . ישנו הסימון של הרשת האלחוטית שמחפשת IP ("מייבא כתובת רשת") - אך לאחר כמה שניות יש עליו סימן X. כך הלוך וחזור. ניסיתי כבר כמעט הכל - הסרה והתקנה מחדש של ההתקן, התקנה חדשה של התקן אחר-חדש, עדכון דרייברים, הסרה של הרשת וחידושה וכו'. אפילו התומך הטלפוני של חברת האינטרנט לא ידע לעזור לי. חשוב לציין - הראוטר/אינטרנט פעיל - אני מחובר אליו דרך המחשב הנייד שבו אין שום בעיות, וכנראה שגם בהתקן הUSB אין בעיות כי עובדה שחיברתי שני התקנים שונים ובשניהם הבעיה. גם נסיונות לחבר לכניסות USB אחרות לא עזרו. מה הפתרון ??? האם מישהו נתקל בבעיה כזאת …

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by AmitDanan,

אז ככה(לקחתי פרוייקט) במחשב הישן הלך לי ספק מזמן, אתמול קיבלתי מחשב עים ספק טוב זיכרונות ובנוסף יש 3 סלוטים שאחד מהם כרטיס מסך כרטיס רשת ועוד משהו שעדיין לא זיהיתי מחש/ב ענתיק, לקחתי מימנו את הספק חיברתי הכל כמו שצריך שאני מפעיל המחשב נידלק ל10 דקות וכבה, בדקתי את הלוח ראיתי לא אחד ולא שניים קבלים מנופחים הסקתי מסכנה שזה הלוח תקול, פירקתי לגמרי את הלוח הכל, לאחר מכן לקחתי את הלוח של המחשב הענתיקה הוצאתי מימנו הכל לאחר מכן הרכבתי אותו במארז שלי, השארתי רק את הזיכרונות שלו, את הצורב את הסידי רום והכונן הקשיח לקחתי מהמחשב שלי בנוסף לכרטיס מסך. שאני מדליק אותו הוא עולה יפה ורשום ללחות F1 כדי להמשיך, לאחר מכן הוא פשוט רץ בלופים שאני לוחץ להפעיל את ווינדוס או שהוא מסיים לספור …

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by shar00750,

שלום לכל התותחים. הרכבתי כרגע מחשב ומערכת ויסטה אולטימט הכל היה בסדר עד שהתקנתי עדכונים ודרייבר של כרטיס המסך. המפרט של המערכת: לוח MSI NEO2 P-45 [urhttp://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.htmll] מעבד E2160 PALIT DDR2 800 כרטיס 9800GT SPARKLE 512MB ספק 405W ENERMAX TOMAHOK מארז אנטק 300 + 1 מאוורר 140 + 2מאווררים 120 קירור MUGAN עם המאוורר המקורי(120מ"מ) כונן צורב DVD LG X22 WD 80GB IDE לדעתי הספק לא מספיק אבל אני לא מומחה בעניין לכן אני רוצה את דעת המומחים בעניין זה. הבעייה עצמה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לשלב הכניסה לחלונ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים