תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
זה מחשב ישן ששימש את הנכדים לאחרונה יש תופעה כזאת: כאשר המחשב עולה בחצי השמאלי של המסך התמונה טובה ובחצי הימני התמונה מטשטשת ובהירה האם יש למישהוא הערכה מה הבעייה ואם כדאי לתקן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת ההודעה שקופצת לי תוך כדי עבודה וגלישה. למרות שבדיסק C נשאר פנוי 1.7 GB מתוך 185 GB. כלומר כ 10% בלבד. האם אחר ניקוי הדיסק זה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד , המיקרופון במחשב לא עובד , לא שומעים אותי באף תוכנה (zoom/skype) , וכן גם במצלמה במחשב לא שומעים. אולי כדאי לציין שהוחלף מסך במחשב , האם יש קשר בין הדברים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב בתקופה האחרונה, בעת עליית ווינדוס 7 המחשב נכנס בדוס לCHKDSK בגלל איזושהי בעיה, מסיים את הבדיקה ומעלה את ווינדוס. עשה את זה בעבר בצירוף מסכים כחולים, פירמטתי עכשיו והתקנתי מחדש, עדיין עושה זאת... הדיסק - תקין זכרון - תקין מעבד AMD X3 4500 זכרון 4GB לוח אם asus m2a-vm hdmi וינדוס 7 64BIT אודה לעזרתכם! מצורף קובץ הלוג של הchkdsk האחרון: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. One of your disks needs to be checked for consistency. You may cancel the disk check, but it is strongly recommended that you continue. Windows will now check the disk. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... 145664 file reco…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח abit nf7-s דיסק wd sata 160gb ודיסק maxtor ide 40gb אני לא מצליח לזהות את הסריאל דיסק בביוס או בכלל שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא מזהה לי רק את המקסטור.איך אני מגדיר כ primary את הסיריאל ו secondery את ה ide.ואיפה בכלל בביוס אני יכול לראות את הסיריאל?.כרגע אני לא מצלחיח לזהות את הסיריאל בכלל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. תופעה מוזרה אצלי במחשב, כאשר אני עם הזכרונות על Dual Channel, ואני עושה אוברקלוק למעבד+זיכרון, כל אוברקלוק- אפילו העלאה של 2MHz , גורמת ל- Prime95 להציג שגיאה תוך שתי דקות והתוכנה מפסיקה לעבוד. מתי שאני שם את הזכרונות Single Channel, או משאיר רק סטיק אחד במחשב, אני מגיע עד 2000Mhz למעבד ו-210Mhz לזכרונות ללא שום שגיאה. החלטתי לעשות בדיקה מקיפה לזכרונות. {במיוחד גם לפני שאני הולך לחנות ומחליף מעבד (בגלל חשד לבקר זיכרון דפוק)} כאשר הזכרונות היו על Dual Channel (שזו התצורה שגורמת למחשב להשתגע) הרצתי את התוכנה memtest86 , חזרתי לאחר 7 שעות והתוכנה ציינה שגיאה אחת. אוקיי, אמרתי נבדוק כל סטיק לבד וכך נגלה מי הוא זה הפגום. השארתי סטיק אחד במחשב (512MB), הרצתי memte…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
media player classic could not render some of the pins in the graph you may not have needed codecs or filters installed on the system E:\lhemule53\incoming\darin- step up.wmv::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי LG X 110 - נטבוק שהגיע עם מערכת הפעלה מובנית (ללא דיסק). קניתי הארד דיסק חדש ומן הסתם שכבר אין לי את האפשרות ללחוץ F12 ולעשות RECOVERY/התקנה מחדש לווינדווס. התקנתי WINDOWS ע"י כונן חיצוני.. השאלה היא: איך אני יכול לשחזר / ליצור מחדש את הPARTITION שמכיל את מערכת ההפעלה לצורך שחזור בעת הצורך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ; אבל אין לי קליטת WIFI בחדר. הדבר מעיק, כי כל פעם שאני רוצה לעבוד עם הלפטופ באינטרנט, אני צריך ללכת לחלק בבית שבו כן יש WIFI. רציתי לשאול האם יש דרך להתקין ראוטר שיתחבר למחשב בחדר דרך USB (לא ישירות למודם), ויפיץ את הWIFI לחדר? ז"א, פשוט ישמש כאנטנת WIFI, בלי להתערב ישירות בחיבור של המחשב למודם (כי ראוטרים עושים בעיות עם הפורטים ומסבכים כל בעייה באינטרנט פי 2- אז אני מעדיף להמנע מהם, אם אפשר). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם מופיע לי בהתראות כל פעם לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג עשיתי סיסמאות אפיסתי אותם כמה פעמים לא הסתדר לי איך פותרים את התקלה הזאות תודה ביי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש להורים שלי מחשב ישן עם i3 3220 שדי מספק להם את מה שהם צריכים,גלישה באינטרנט+צפייה ביוטיוב,מתוכננת רכישת מחשב בעתיד הלא רחוק,השאלה שלי אם מעבד פנטיום גולד יתן מענה ברמה של הi3? או שעדיף i3 9100?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי AMD 1600 XP ולוח Asus A7N266-VM עכשיו ככה הידלקתי את המחשב ויש ציפצופים הוצאתי את הזיכרון והמחשב עדין מצפצף הוצאתי את המעבד שקט!!! היחזרתי את המעבד בלי זיכרון מצפצף כמו סירנה של מישטרה מזה יכול להיות יכול להיות שהלך המעבד..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5. חוויתי תופעות של תקיעות של המחשב לפרקי זמן של מס' דקות, כשנורת הדיסק דולקת קבוע. היו הודעות של Disk Error בעליית המחשב ולפעמים הדיסק לא הזדהה עוד בשלב ה-BIOS. קניתי היום דיסק חדש ואני נתקל בתופעות שבהן המחשב קופא לפרקי זמן של דקה-שתיים כשאני מנסה לבצע פעולה הקשורות לדיסק החדש. בעת הקיפאון, נורת הדיסק דולקת קבוע. המעבד לא מתחמם ולכל צרה, השארתי אותו פתוח. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום פתאום אחד המאווררים במחשב שלי החליט שבא לו לעשות רעש....הרבה יותר משהוא בד"כ עושה. נסיתי לברר מאיזה מאוור מגיע הרעש, ואני כמעט בטוח לפי מה שבדקתי שהוא מגיע מהמאוורר הקדמי של המארז. פתחתי את המארז וניקיתי מאבק, בדקתי את המצב של המאוורר והכל נראה בסדר, ובאמת שהדלקתי שוב לא היה רעש, אבל הוא חזר שוב. יש לציין שהוא בא והולך, ואם אני מכבה ומדליק שוב (ועכשיו גם גיליתי שתזוזה קטנה יכולה להפסיק את הרעש) יש סיכוי שהוא נעלם. הרעש מציק לי ואין לי מושג מה לעשות עם זה. מה ניתן לעשות בנידון? האם המאוורר עומד למות וצריך להחליף אותו? תודה.
-
אוקי אז ככה מערכת הפעלה windows xp sp2 לוח אם ישן יש בו שתי יציאות usb1 אתמול עבדתי במחשב בקיצר פתאום המודם ale 130 התכבה ולא עבד חשבתי בעיה במודם חיברתי התקנים אחרים כלום לא עזר. שום התקן לא עבד. איפסתי את הביוס כלום לא עזר נאדה גורניש איפוס על ידי ג'אמפר בקיצר. ניסתי לחבר כרטיס usb חיצוי pci גם זה לא עזר לי היציאות האלה גם לא עובדות הווינדוס בכלל לא זיהה תכרטיס ואל אמר כלום על חומרה חדשה התקנתי את זה עם דיסק דריורים. שאני מחבר נגיד תמודם לשנייה נדלק האור ואופ מתכבה. גם האמ פי שלשו נגיד או כל התקן אחר שום דבר לא עובד. שאני מחבר לכרטיס החיצוני זה מתחיל להבהב מו מטורף הנורה של המודם. חברים זה ממש חשוב ודחוף לי מה הבעיה? ולא פחות חשוב איך אני פותר את זה? אני לא יכול הלטעין…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים ,ברשותי מחשב נייד טושיבה מדגם SATELLITE P50-C-16U . בגלל סוג העבודה שאני עושה הכונן מרגיש לי איטי מדי,רציתי לדעת אם יש לי את האפשרות לשדרג אותו לכונן SSD ולחבר את הכונן הנוכחי חיצונית ככונן גיבוי או משהו. אני מחפש לדעת אם אני יכול בכלל להתקין עליו SSD ואם כן אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן מסויים 250 GB נראלח יספיקו לי. זה הכונן שמותקן אצלי כרגע. תודה ושבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי קניית מחשב חדש, העברתי את המחשב הישן מהסלון אל חדר השינה, במטרה לחבר אותו לטלוויזיה. הטלוויזיה היא Toshiba LCD 36 inch (אני לא בבית כרגע, אז אין לי את הדגם המדוייק). בכל מקרה, לטלוויזה יש שני חיבורי HDMI ובנוסף חיבור VGA רגיל. אין חיבור DVI לצערי. מבחינת אודיו, יש אין סוף כניסות ויציאות RCA (אולי גם S/PDIF אבל אני לא סגור על זה. במחשב, לעומת זאת, יש כניסות/יציאות אודיו של 3.5 מ"מ בלבד (לאוזניות/מיקרופון/רמקולים קטנים) מלוח האם. בכרטיס המסך (HD 6770) יש חיבורים לDVI ו-HDMI. הטלוויזה כרגע מחוברת עם כבל HDMI ל-DVI אל המחשב (HDMI שני תפוס ע"י הכרומקאסט) - יש תמונה והכל סבבה. מבחית סאונד, ניסיתי לחבר את הטלוויזה למחשב באמצאות כבל 3.5 מ"מ ל-RCA, אבל לא משנה איזו כניסה/יציא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברה, אני ממש צריך את עזרתכם יש לי מחשב שהרכבתי כבר ב2010, ולא עשה יותר מדי בעיות עד עכשיו. הכל התחיל כשהתחלתי לשחק FIFA 14 שבוע שעבר.. פתאום המחשב קפא והיו סימנים מוזרים על המסך (כמו קווים כאלה שנוצרים מתקלה של הכרטיס מסך) זה קרה שוב פעם, ובפעם השלישית הווינדוס לא עלה יותר כי היה מסך כחול שאומר שיש תקלה בnvlddmkm.sys. קראתי קצת על זה וראיתי שצריך לעדכן ולהחליף דרייברים, אז נכנסתי לsafe mode (שעובד, אבל גם עם הקווים האלו) והחלפתי דרייברים. בהתחלה להכי חדשים, אבל זה עדיין לא עבד, ואז ליותר ישנים. עכשיו כבר אין מסך כחול, אבל אם אני מדליק את המחשב הוא עולה עד הsplash screen (החלון עם הStarting windows.. והסמל) ואז פתאום רואים קווים על הלוגו, המחשב נשמע כאילו הוא עוש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום קליק על ההתחל הציג את שם המשתמש עם תמונה שלו. בחלונות 10 המעודכן ביטלו את זה ?.. אז איך אדם מהישוב מוצא בקלות מי זה המשתמש הנוכחי ? (עוד לא עדכנתי את 10 אצלי.....)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לבדוק אם יש בעיה בספק כח של אחד מהמחשבים בבית. ברגע של טיפשות חיברתי ספק כח ממחשב תקין ללוח אם של המחשב השני ולא ניתקתי את הספק מהכוננים (hdd, צורב) של המחשב הראשון, והדלקתי.. לאחר מכן כשהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב התקין הוא קפא במסך פתיחה של הווינדוס. ניסיתי להתקין ווינדוס 7 - ההתקנה לא עלתה (הגעתי עד לטעינה). ניסיתי xp, קפץ מסך כחול. מה הלך במחשב? ההארד דיסקים? יכול להיות שהלכו הזכרונות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9600XT (או לפחות היה לי) ובטעות שרטתי אותו עם המברג בצידו האחרי ליד המסגרת - ידיים שמאליות עקב זאת יש לי בעיית תצוגה. הדלקתי את המחשב לאחר מה שעשיתי ( לכבות את המחשב לפני נגיעה בחיבורים או בכל דבר בפנוכו - חשמל זה לא משחק ילדים ). והתעוררה אצלי בעיה בתצוגה.. מזל ביש.. כל המסך ריבועים זזים כאלו מהבהבים. אבל עדיין רואים את השולחן עבודה ברור פשוט זה יותר מידי מעצבן.. מה עלי לעשות כדי לסדר זאת? אם בכלל.... צירפתי תמונות של הכרטיס שלי כולל השריטה ( השריטה ה-******* [צנזורה] לא בשבילכם ילדים ). תמונות: הלוואי ולמישהו מכם יש פיתרון.. זאת לא שריטה עמוקה. עשיתי קירוב למקום השריטה. (ימין כשהכרטיס הפוך על המסגרת באמצע)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה...זה קורה לי מדי פעם וזה איכשהו מסדר את עצמו... אבל הפעם זה לא הסתדר....מה שקורה זה יום אחד המחשב יכול לעבוד...אבל נגיד אני מתעורר בבוקר ופתאום לא בא לו לעבוד. הוא לפעמים עושה ריסטים (ואת הרעש של הכונן, כאילו יש בפנים דיסק והוא מסובב אותו) וגם לפעמים יש רעש של 3 צפצופים כאלו מוזרים... אני גם מקבל NO SIGNAL.... אין לי מושג מה הבעיה....פעם עובד פעם לא.... 8) וזה נראה כאילו הכל פועל כמו שצריך...המאווררים, הלוח, הכרטיס מסך.... אם צריך אני אעדכן עם המפרט... ומה זה בדיוק JUMPER? אנשים עם אותה בעיה אמרו לי תזיז תJUMPER....אני נוב מה לעשות עריכה: לא משנה..הסתדרתי, מחקתי עם מחק טיפה קורוזיה או איך שלא קוראים לזה מהזכרונות ועכשיו עובד פיקס תודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הבאתי מחשב חדש (I7 6700+ASUS Z170A+ASUS STRIX GTX970) , ואני רוצה להגדיר כמה יציאות שיתפקדו כיציאות "רמקול קדמי יוצא" מאחר ויש לי מערכת שאני מחבר עם כבל בננה ומסך שאני מחבר עם כבל AUX3.5MM, הדרייבר של REALTEK לא תורם בנושא, מה שמוזר שבמחשב הקודם שלי זה היה אפשרי לגמרי (GIGABYTE MA770) והוא גם עבד עם דרייבר של REALTEK (זה כאילו הם ביטלו את האופציה בכוונה ותכף תבינו למה), אז התייאשתי ואמרתי לעצמי שאני אחבר את המסך ב-AUX ואת המערכת בכבל אופטי, הפלא ופלא ניתן להגדיר רק יציאה אחת פעילה (שמוגדרת כברירת מחדל), כאילו מצטער על השפה הבוטה אבל בחיים שלי לא ראיתי צורה כזו גסה של שנמוך. בבקשה תנסו לעזור, חרשתי את האינטרנט אך ללא פתרון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה, ברשותי מחשב מבוסס אינטל c2d e6700 - לוח אם ג'יגבייט P35-DS3L - זכרון 2 ג'יגה DDR2 800, ואם תצטרכו עוד פרטים ספציפיים אז תשאלו ואפרסם כי פשוט כרגע לא עולה לי בראש משהו ספציפי נוסף... בכל אופן עד הפרמוט האחרון שבוצע לפני שבועיים הייתי יכול לראות את המחשב גם במסך המחשב (LG L1750HQ) וגם בטלויזיה (Benq VJ3212 - טלויזית LCD למען הסר ספק), גם בו זמנית וגם כל אחד מהמסכים בתורו... משום מה מאתמול שמתי לב שאני לא יכול לראות בטלויזיה את המחשב יותר, ניסיתי עדכון דרייבר לגרסה האחרונה של NVIDIA והעדכון כשלעצמו הצליח אבל לא פתר את הבעיה. מישהו נתקל בזה ? יש פתרון ? תודה מראש, רועי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד קודם כל תודה לעוזרים... הבעייה: איך שאני מפעיל את המחשב לפני שעולה הווידנוס מופיע לי מסך שחור שעליו רשום שחסר לי קובץ:windows\system32\config\system ולמטה רשום שאני צריך את הדיסק של הווינדוס ואחר כך ללחוץ על האות "R"... ניסיתי לפני המסך ללחוץ על "safe mode" שום דבר...הוא נותן את אותה ההודעה... מישיכול לעזור לי אני הודה לו מאוד... המשך יום נעים לכלנו...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-