עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי מחשב P4 עם לוח D845GEBV2. באתר של היצרן כתוב שהוא תומך עד 333 בDDR עכשיו קניתי DDR 400 וזה עושה צפצופים שאני מעלה את המחשב. האם יש אפשרות שהDDR400 שקניתי יעבוד על 333 לשנות משהו בביוס ? או עדכון ביוס יכול לעזור ? לפי מה שאני יודע הוא אמור לעבוד אבל על 333 כי זה מה שהסלוט תומך אבל אפילו את זה לא פשוט צפצופים והמסך לא עולה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by spatz,

ישל י מחשב חדש... Asus P4T-E Pentium 4 1.8A וכשאני מחניס את הרדאון 8500 שלי ווינדוס אקספי לא עולה... המחשב פשוט קופא ברגע שהסמל של ווינדוס עם המד הכחול עולה... בקושי אפשר לראות אותו... המחשב עובד עם כל כרטיס מסך אחר... ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי שלו יש את אותו לוח וגם אצלו המחשב נתקע בדיוק באותו מקום... אני רק אציין שהדבר קורה רק בווינדוס אקספי... הרדאון עובד מצוין בכל לוח אם אחר... רעיונות?? שום דבר לא כתוב לא באתר של Asus ולא באתר של ATI... עזרה מהר בבקשה, אני מיואש... ד.א. מזל טוב על העלאת הפורומים מחדש... אני מחכה לזה כבר הרבה זמן!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ron9630,

יש לי את הכרטיס מסך הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4178#ov שימו לב שהוא כבר מגיע עם OC מהמפעל עשיתי לו OC עם התוכנה MSI Afterburner והגעתי לזה שהוספתי ל Memory +561 ול Core +69 ככה שבסך הכל: core - 1137 memory - 6008 עכשיו נכנסתי ל BF4 טען לי במהירות את המפה והכל כמו שבחיים זה לא עשה לי ואז התחלתי לראות מלא פסים וצבעים על המסך ואז קיבלתי שגיאה עם ההודעה הזאת: http://puu.sh/7BhxH.png הבנתי שאני צריך להוריד קצת את ה core או ה Memory אבל אני לא יודע את מה וכמה. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני קניתי את הסטרימר הזה: WD TV play והזמנתי אותו לארץ והוא הגיע ויש לי בעיה בהתקנה שלו ואני ממש צריך עזרה ולא יודע מה לעשות. אני חיברתי אותו לטלוויזיה וחיברתי אותו לרשת האינטרנט הביתית והוא מחובר ( אפשר לגלוש ביוטיוב ואפילו להתחבר לכונן של ממיר יס) אבל אני לא מצליח לחבר אותו למחשב (כדי להריץ סרטים ישירות - שזאת היתה מטרת הקניה) אני נכנס להגדרות רשת-> השג את קוד הצימוד של -windows -> מזין את הקוד שקיבלתי בסטרימר ב-network במחשב - אני פותח את התמונה של הסטרימר וזה פותח לי חלון אינטרנט שבו אני צריך להקיש את הקוד, ואז שניהם לא מוצאים אחד את השני. [ATTACH=CONFIG]3941[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3942[/ATTACH] מה לעשות? אולי משהו בהגדרות שלי לא טוב? ניסיתי את …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בוקר טוב. החלפתי כרטיס מסך מgtx960 לrtx 2060 super התקנתי וינדווס חדש ,דריברים הכי חדשים. מחובר בhdmi בכל משחק או דפדוף יש מין עיבוד חדות אחרי 10 דקות יש כאב עיניים . לא מבין מה יכול להיות הבעיה בעיקר רואים את זה בתנועה במשחקים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Omri643,

כבר 10 ימים יש לי מסכים כחולים,ולא פניתי לעזרה מתוך עצלנות התופעה התחילה משומקום,סתם ככה באמצע עבודה הייה לי מסך כחול קרה לי עוד כמה פעמים... אבל מה ששמתי לב אליו זה שזה קורה לי רק באמצע עבודה!!! רק שאני גולש באינטרנט,ועושה כל מיני דברים זה קורה כי אני משאיר את המחשב דולק כל הלילה ולא קורה לו כלום! הפעם,זה עשה לי אחד,עלה מחדש ולאחר 2 דקות של שימוש בפיירפוקס בום!! חזר המנייאק... בקיצור הפעם זה מחק לי את כל הסימניות של הפייר פוקס!!! לא נשאר שום זכר לסימניות!והיו שם דברים ממש חשובים אז אני צריך את עזרתכם בשני דברים הראשון והכי חשוב-איך אני משחזר את כל הסימניות שהיו לי? ושני גם חשוב-איך לפתור את בעיות ה Blue Screen Of Death חח לא יודע אם עדיין קוראים לזה ככה אז כדי לחסוך כל מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, יש לי לפטופ של ASUS שבו יש 2 דיסקים קשיחים אחד SSD עם 22GB השני רגיל עם 750GB התקנתי על ה SSD את מערכת ההפעלה (וינדוס 7) עכשיו אני רוצה שהדיסק הגדול יתפקד כראשי (כלמור שכל ההתקנות הורדות וכד' ישמרו עליו) ושה SSD ישאר רק עם מערכת ההפעלה כדי למנוע עומס עליו (הוא ככה קטן מאוד) איך אפשר להגדיר זאת ??? תודה מראש עינב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by עקיבא חפץ,

קיבלתי הודעה שגוגל דרייב יפסיק לעבוד ושאני צריך להתקין Drive File Stream הורדתי ובציעתי התקנה עד כאן ה כל בסדר אבל כשאני מנסה להיכנס זו ההודעה שאני מקבל (תמונה) מישהו נתקל? יכול לעזור?

9. Started by Demp,

שלום, יש לי מצלמה דיגיטלית עם חיבור DV (fire wire) ואני צריך איכשהו לחבר אותה למחשב, יש לי שני מחשבים, אחד עם לוח Gigabyte GA-945P-S3 ואחד עם Gigabyte GA-K8NS nforce 3 chipset בשניהם אין חיבור firewire מובנה בלוח (עד כמה שאני יודע), האם יש דרך בכל זאת לחבר firewire או שיש מתאם לאחד מהלוחות דרך USB או משהו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by The-Who,

שלום רב, ברשותי מחשב עם GigabyteGA-965P-DQ6 (rev. 1.0)Motherboard בן 5 בערך ומעבד מומהר DualCore IntelCore 2 Duo E6300, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כמה ימים המחשב שבק חיים ולא נדלק יותר. ניתוק של כרטיס המסך לא עזר וכן גם החלפת הספק לא הועילה בשום צורה. כמו כן, כדי לבדוק שאין גם בעיה במגעים של כפתור ההפעלה של המחשב, החלפתי את החיבור של הRESET לפינים של הPOWER ועדיין לחיצה של כפתור הRESET לא הפעילה את המחשב. האם סביר להניח שהבעיה היא בלוח האם? ברור לי שללא החלפת לוח האם בלוח אם אחר אין דרך ודאית לדעת זאת, אך לפני שאני קונה לוח אם ובהתחשב בכך שאין לי לוח אם נוסף זמין לבדיקה, האם יש משהו אחר שעלי לבדוק לפני שאני קונה לוח אם חדש? תודה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by grove,

שלום לכולם אני חושב שאני בפורום הנכון זו תופעה שמטרידה אותי כבר שבוע המחשב הוא לא שלי הוא של חבר שלי שביקש שאני אקנה לו את המחשב מפרט: GA-G31M-S2L 2XSAMSUNG DD2 667 1GB=2GB E4600 מאוורר למעבד רגיל WD500GB SATA2 LG DVDRW SATA 8500GT GIGABYTE 512MB EZCOOL 450W ההתקנה שלי של XP היא רגילה לחלוטין התקנתי עם הדיסק הזה עשרות עמדות כך שזו על בטוח לא בעיית חומרה עידכנתי ביוס כמו שהומלץ באתר הזה באחד מהדיונים אין וירוסים הרצתי MEMTEST על הזכרונות לילה שלם 21 סייקלים והכל תקין הרצתי PCMARK 3DMARK הכל תקין פיקס המסך BSOD מופיע באופן אקראי לחלוטין מספר השגיאה היא כללית מאוד STOP 0X0000007F ואז הוא כותב שהוא יוצר קובץ DUMP וזהו. חיפשתי לעשות עידכון ביוס לכרטיס מסך אבל עוד לא יצא. למיש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DarkenHero,

הי חברה, אני ממש צריך את עזרתכם יש לי מחשב שהרכבתי כבר ב2010, ולא עשה יותר מדי בעיות עד עכשיו. הכל התחיל כשהתחלתי לשחק FIFA 14 שבוע שעבר.. פתאום המחשב קפא והיו סימנים מוזרים על המסך (כמו קווים כאלה שנוצרים מתקלה של הכרטיס מסך) זה קרה שוב פעם, ובפעם השלישית הווינדוס לא עלה יותר כי היה מסך כחול שאומר שיש תקלה בnvlddmkm.sys. קראתי קצת על זה וראיתי שצריך לעדכן ולהחליף דרייברים, אז נכנסתי לsafe mode (שעובד, אבל גם עם הקווים האלו) והחלפתי דרייברים. בהתחלה להכי חדשים, אבל זה עדיין לא עבד, ואז ליותר ישנים. עכשיו כבר אין מסך כחול, אבל אם אני מדליק את המחשב הוא עולה עד הsplash screen (החלון עם הStarting windows.. והסמל) ואז פתאום רואים קווים על הלוגו, המחשב נשמע כאילו הוא עוש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. פתאום...איני יכול לחבר את הטלפון למחשב, הכבל USB אינו מזהה, ניסיתי גם נוט 2 וגם אייפון, בבדיקה במחשבים אחרים נמצא כי הטלפונים תקינים, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ואני מזהה שיש כשל בהתקנה של ה MTP...כנראה צריך למחוק או לפרמט את הנושא הזה... יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by STM,

לאחרונה המחשב שלי נכבה ללא כל סיבה ממשית . כל עומס הכי קטן שאני מפעיל על המחשב והוא נכבה לדגמא אם אני משחק משחק כלשהו או שומע מוזיקה ומפעיל עוד תוכנה או שתיים , אחרי מספר דקות לא רב המחשב פשוט ניכבה . אחרי שהוא ניכבה אני צריך לנתק את הכבל של הספק כוח מאחורה , לחבר אותו חזרה ורק אז הוא נדלק מחדש אחרת הוא לא נדלק לי . אם למישהו יש מושג מה הבעיה קודם כל ואיזה פתרונות יש לי בענין אני יודה לו מאוד .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hlv,

כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dot com,

מישהו מהמושב ביקש ממני עזרה במחשב.. המחשב לא נדלק.. בדקתי את כל החיבורים וכולם מחוברים כמו שצריך.. עכשיו המסך מחובר לספק והוא כן פועל.. מה יכולה להיות הבעה?? תודה רבה לכולם!! עריכה: אני לא יודע את מפרט המחשב רק אני כן יודע שהספק הוא 300W והלוח אם של ג'יגה בייט.. אני אנסה למצוא את הדגם המדויק ואת שאר הרכיבים.. ושוב תודה רבה לכול העוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני לתומי הרגשתי המחשב צריך Restart ועשיתי לו כי האינטרנט היה איטי המחשב היה טיפה עמוס. הפעלתי מחשב הוא רשם לי כמה דקות Bios Recobery משהו כזה אני לא ידעתי מזה אז עשיתי Restart שוב. ואז המחשב בכלל לא עלה. כביתי. הפלעתי לא עלה. הצעדים שעשיתי הם: הוצאתי את הסוללה כמה פעמים נתתי לה לנוח - לא עזר כמובן נתקתי את המחשב מהחוטים וגם את התקעים מהחשמל. הוצאתי פעמים את הג'מפר ( CLR_PWD ) - לא עזר. הלוח אם הוא : Gigabyte-8S655FX מה אפשר לעשות כדי לסדר תבעיה? בבקשה אנשים עזרה זה דחוף! יכול להיות הלך הלוח-אם? מה מו למה מחשב חדש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by פניצילין,

שמתי לב שכל כמה ימים כתובת הip משתנת אצלי למה זה קורה? למה היא לא נשארת ואיך אפשר לעשות שהכתובת תשאר לתמיד. זה ממש מציק כל החשבונות שלי ובכלל בgmail נותנים לי אזהרות על כניסות חדשות כל כמה ימים כאילו מישהוא אחר משתמש לי בחשבונות אני רוצה כתובת אחת לתמיד. ובכלל האם עדיף כתובתip משתנת או יציבה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ^HocK^,

(לא ידעתי איפה לשים ,אם זה לא מתאים אנא להעביר..) בכל מקרה, כל פעם שאני מנסה להפעיל/לצפות בסרט במחשב , לא משנה איזה סיומת, AVI,MPEG או כל דבר אחר DIVX XVID, זה נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? בחומרה? או בתוכנה? :-\ תודה, יאן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מחשב כ5 שנים אצלי, AMD ATHLON 2600+ זה המעבד, עם לוח של ABIT NF7 ספק 350W החולף כבר הרבה פעמים מקפיצות חשמל 3-4 מאז שקניתי את המחשב.. (שאר המפרט לא רלוונטי אני מניח). המעבד פועל על 58-60 מעלות, זה לא תקין ! עם מאוור חזק מאוד אחרי החלפת סיליקון מגעים, לפני ההחלפת הסיליקון והמאוורר הטמפרטורה הייתה גם עוברת את ה60 במעט, בעבר עם מאוור קטנצי'ק צנום ושקט המעבד לא היה עובר את 46-47, שמתי לב שעל הלוח יש כמה קבלים מנופחים, יש מצב הלוח גורם להתחחמות יתרה של המעבד ? או שהמעבד עשה את שלו ? ד"א ניקוי בלחץ אוויר מתבצע כול כמה חודשים, אין טיפת אבק. יש לי מדחס אוויר, וכבר ניקיתי אותו מלא פעמים, אין טיפת אבק !, זה מעבד שלא עבר את 45 מעלות בעבר אף פעם !, הסיליקון הוא לבן, יש לי מליון…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Yosef Ohayon,

אהלן. יש לי מחשב lenovo ideapad 510. הסאונד הפסיק לעבוד בפתאומיות ונוסף לסמליל איקס אדום. - לא, זה לא על השתק. - גם אוזניות לא עובדות. - ניסיתי להתקין דרייבר מחדש מהאתר של החברה אך זה לא עוזר. - במנהל ההתקנים, משום מה זה לא נותן לי להסיר\לעדכן\לבטל את הישן. אשמח לפתרון. תודה מראש.

22. יש לי בעיה רצינית מאוד במחשב - כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים באמצעות ה-InstallShild Wizard אני לא מצליח להתקין גם לא תוכנות וגם לא משחקים. זה ממש מעצבן אותי - זה קורה גם לאחר שאני סודר את כל התוכנות ואפילו לאחר שאני עושה ריסטרט למחשב. בבקשה - אני ממש צריך עזרה. זה כותב לי ככה: An error (-5003 : 0x5) occurred while running the setup. please make sure you have finished any previous setup and closed other application. if the error still occours, please contact your vendor: xxxxxxxx ובפרטים כתוב: Error Code: -5003 : 0x5 Error Information: >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1799) PAPP:Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1.1 PVENDOR:Nokia (http://www.Nokia.com) PGUID:765A74D4-…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bigram,

האם מישהו נתקל בתופעה שהעכבר שט/ נסחף על פני המסך בצורה עצמאית? לי זה קורה ורק בנגיעה בעכבר התופעה נפסקת עד הפעם הבאה. זה פשוט מעצבן. יש עצות או רעיון איך לפתור הבעיה? עכבר אופטי A4 TECH בחלונות XP SP2 תודה.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Shim299,

כשאני מדליק את המחשב הכוננים וה-hd לא לא עובדים ורק מסך שחור עם קו קטן בצד שמאל למעלה מהבהב. בדקתי את כל החיבורים החלפתי את כול הכוננים , כולל ההרד דיסק והמצב לא השתנה , עידכנתי את ה BIOS , וגם המצב לא השתנה , הלוח שלי הוא : GA -7VA של Giga Bait ! המעבד שלי הוא : AMD 1800 בקיצור הבעיה שלי היא: שאני לא מצליח להגיע ל וינדווס אבל המחשב נדלק ונתקע ב קו קטן מהבהב בצד שמאל למעלה ונתקע ככה! נ.ב : אני רושם לו ב BIOS להתחיל מכונן מסויים אבל זה לא מגיב ! תעזרווו ליייי בבקשה חייבבב לתקן את זה תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכל המומחים חברי החליף את המעבד והלוח אם שלו וכן את הכרטיס מסך ונתקל בבעיה טכנית. להלן העובדות: הוחלף: 1-מעבד- Athlon 64 3500+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- GAK8NS-ULTRAוGigabyte 3-כרטיס מסך-7100 פשוט. הפריטים הנ"ל הוחלפו לפריטים הבאים: 1-מעבד -Athlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD <יד 2> 2-לוח אם- A8N-SLI PremiumוAsus <יד 2> 3-כרטיס מסך- Inno3D GEFORCE 7100 GS<חדש> להלן סדר הפעולות בה הורכבו הפריטים שלעיל: 1-המעבד הגיע מורכב על הלוח אם.> 2-חברי התקין את הזכרונות שלו<יונדאי DDR 400 2GB ב-4 יחידות של 512MB>כנדרש. 3-חברי התקין את הכרטיס מסך כנדרש. 4-פרט חשוב שחברי ביקש לציין:בלוח אם יש 8 SATA , מהם 4 שחורים ומהם 4 אדומים.חברי חיבר את הכבלי SATA…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים