תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי פה מחשב שעושה קצת בעיות.. אני לא סגור על הבעיה אבל זה נראה לי הלוח אם.. הוזיזו במחשב הזה את הכפתור של הספק מ230V ל115 והספק נשרף. את הספק החלפתי, אבל יש עוד בעיה, כשמדליקים את המחשב אז מופיע המסך הראשי של הספירת זיכרון וכו' והוא נתקע במסך הזה... לפעמים אחרי ספירת הזיכרון.. לפעמים ממשיך קצת ונתקע בתחילת זיהוי החיבורים בIDE ולפעמים נתקע בדיוק אחרי הבדיקה של החיבורי IDE.. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק והצורב מהIDE אבל כשמנתקים את הכבל שלהם המחשב נדלק, (עושה רעש) אבל המסך נשאר מכובה וכו'... אז את הפלופי ניתקתי והIDE השארתי... פעם אחת הצלחתי להגיע לביוס, ותוך מספר שניות הכל קפא עד שעשיתי ריסט... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים.... היום הכרטיס התחיל לעשות בעיות- הוא לא מצליח להעלות שום משחק ליותר מדקה- לאחר דקה יש קיטועים והוא בקושי מחזיק את עצמו... לאחר מכן היה את ההודעה: "nv4_disp display driver has stopped working normally" התקנתי את הדרייברים החדשים של נווידיה לפני כמה ימים והיום הסרתי והתקנתי גם פעמיים אבל זה לא פתר את הבעייה... הכרטיס הוא 88GTX מגרבת AC3 של EVGA ושאני הורדתי את הדרייברים מהאתר של נווידיה זה נורא מוזר לי שהם מבקשים שם רק לבחור סדרה ולא דגם שהרי יש הרבה הבדל בים הדגם הזה לדגם למשל 8500 או 88GTS אז למה בדיוק באתר שלהם זה לא מחולק לפי דגמים אלא רק לפי סדרות? מה אפשר עוד לנסות לעשות כדי לפתור את הבעייה?? ניסיתי האמת גם לסרוק וירוסים וספיי…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה לא מוצג דבר על המסך והדבר הראשון שרואים הוא סמל החלונות של ויסטה ומיד אח"כ את שולחן העבודה. דבר זה מונע ממני להיכנס למסך ה- BIOS SETUP. כשניסיתי ללחוץ על מקש DEL , נראה כאילו המחשב אכן נכנס ל- BIOS כי הוא הפסיק לעלות וחיכה לי... למישהו יש רעיון איך לשכנע את המסך להציג לי ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס לפני כמה ימים. ה-TV2000 RM. מהממיר אני מוציא RCA (אדום צהוב לבן) את האדום והלבן מתחברים למחשב - יש סאונד. הצהוב מתחבר לכרטיס, אך אין תמונה. מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי היום את הכרטיס 8800GTS 320 BFG OC החלפתי ים מחשב אחר שהיה לי למעבד 3.0,זכרונות DDR 1GB,לוח אם MSI 915 שמעתי שצריכים לעדכן כמה דברים בביוס(מהירות ה PCI E ועוד כמה דברים שאני לא ממש יודע) אממ..והתקנתי את הדרייבר שהגיע לי עם הכרטיס,יצא דרייבר חדש ל 8800 בזמן האחרון? כל מה שאפשר לעדכן תציעו,בכדי שאני אקבל את המקסימום מהכרטיס.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין להגדיל זכרון פנימי במחשב נייח שלי. מה חשוב לבדוק לפני?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום פתאום אחד המאווררים במחשב שלי החליט שבא לו לעשות רעש....הרבה יותר משהוא בד"כ עושה. נסיתי לברר מאיזה מאוור מגיע הרעש, ואני כמעט בטוח לפי מה שבדקתי שהוא מגיע מהמאוורר הקדמי של המארז. פתחתי את המארז וניקיתי מאבק, בדקתי את המצב של המאוורר והכל נראה בסדר, ובאמת שהדלקתי שוב לא היה רעש, אבל הוא חזר שוב. יש לציין שהוא בא והולך, ואם אני מכבה ומדליק שוב (ועכשיו גם גיליתי שתזוזה קטנה יכולה להפסיק את הרעש) יש סיכוי שהוא נעלם. הרעש מציק לי ואין לי מושג מה לעשות עם זה. מה ניתן לעשות בנידון? האם המאוורר עומד למות וצריך להחליף אותו? תודה.
-
אני לא יודע אם זה קרה לעוד מישהו פה... פרסמתי מוצר בלוח, השארתי את המייל שלי, קיבלתי מודעה ממישהו שהתעניין וכשניסיתי לענות לו זה נותן לי את ההודעה (החופרת) הבאה, ולא מצויין המייל של הבן אדם אז אין לי איך לחזור אליו...זה די דפק לי מכירה וחבל... פיתרון? עריכה: מתנצל, בסוף מצאתי את המייל שלו בהודעה החופרת אז קבלו ביטול ומתנצל שבזבזתי את זמנכם - יום טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאבתי מאחורי המחשב של חברה שלי, וסביר להניח שהזזתי כמה כבלים (וניתקתי בכל של מסך אחד בטעות) ואחרי זה, המחשב היה דלוק, אבל המסכים אמרו שאין שום אות ממנו. לאחר איתחול הפס שבדרך לטעינה של וינדוס (ויסטה) נתקע לסרוגין (דבר שלא קרה בעבר) ובדיוק בקטע שלפני המסך welcome המחשב פשוט נתקע של מסך שחור. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, לפני שאני פותח את המחשב ועושה מסג' למגעים של הכל?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב בתקופה האחרונה, בעת עליית ווינדוס 7 המחשב נכנס בדוס לCHKDSK בגלל איזושהי בעיה, מסיים את הבדיקה ומעלה את ווינדוס. עשה את זה בעבר בצירוף מסכים כחולים, פירמטתי עכשיו והתקנתי מחדש, עדיין עושה זאת... הדיסק - תקין זכרון - תקין מעבד AMD X3 4500 זכרון 4GB לוח אם asus m2a-vm hdmi וינדוס 7 64BIT אודה לעזרתכם! מצורף קובץ הלוג של הchkdsk האחרון: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. One of your disks needs to be checked for consistency. You may cancel the disk check, but it is strongly recommended that you continue. Windows will now check the disk. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... 145664 file reco…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם מחשב חזק XPS עם כרטיס מסך שעובד ברזולוציה 1440x2560. החלטתי להוסיף למחשב צג חיצוני (שתומך באותה הרזלוציה) וחיברתי אותו בכבל thunderbolt. והתוצאה שהרזלוציה במסך החיצוני יורדת, זאת אומרת שב- xps הרזולוציה תקינה אבל במסך החיצוני רואים בבירור שהרזולוציה יורדת.התקנתי דרייבר שקיבלת עם המסך אבל זה לא עזר. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שכל כמה ימים כתובת הip משתנת אצלי למה זה קורה? למה היא לא נשארת ואיך אפשר לעשות שהכתובת תשאר לתמיד. זה ממש מציק כל החשבונות שלי ובכלל בgmail נותנים לי אזהרות על כניסות חדשות כל כמה ימים כאילו מישהוא אחר משתמש לי בחשבונות אני רוצה כתובת אחת לתמיד. ובכלל האם עדיף כתובתip משתנת או יציבה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בגדול מה שאני רוצה זה דבר פשוט. רוב הזמן המחשב שלי נמצא על מצב שינה (גם כשאני לא בבית), לפעמים צצים כל מיני דברים ואני צריך להשתלט עליו מרחוק. אני משתמש בתוכנה הידועה TEAM VIEWER ורוצה לדעת איך אני יכול לגרום למחשב להתעורר משינה כאשר אני משתלט על המחשב מרחוק. מקווה שהסברתי ברור את מה שאני צריך ומודה מאוד למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
(לא ידעתי איפה לשים ,אם זה לא מתאים אנא להעביר..) בכל מקרה, כל פעם שאני מנסה להפעיל/לצפות בסרט במחשב , לא משנה איזה סיומת, AVI,MPEG או כל דבר אחר DIVX XVID, זה נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? בחומרה? או בתוכנה? :-\ תודה, יאן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה זה קרה בפיפא 2002 משחק צרוב מקורי שאמורים להפעיל אותו עם הדיסק והמשחק החדש שהוא צרוב עם פאץ הוא C&C RENEGADE כל פעם שאני מנסה להפעיל אחד מהמשחקים הוא כותב לי להכניס את הדיסק הנכון ניסיתי בשני הכוננים וזה אותו הדבר עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( עריכה: זה לא אמור להיות בתמיכה טכנית? זו בעיה במחש לא במשחק ואל תגידו לי לקנות מקורי, למה יש כסף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה יש לי כל מיני בעיות במחשב, עושה רושם שזה בעיות חומרה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות באיזה רכיב מדובר הסימפטומים: * לפעמים המחשב קופא באמצע העבודה. זה יכול להיות גם בזמן שאני בכלל לא נוגע במחשב. התצוגה קופאת וכלום לא מגיב, אני חייב לעשות ריסטרט עם הכפתור. * לפעמים יש לי בלו סקרין, ממה שאני זוכר רוב הפעמים זה bad_pool_header אבל לא תמיד. * בנוסף, כמעט תמיד אחרי שהמחשב נתקע, כשאני עושה ריסטרט הנורות נדלקות ואני שומע את המחשב עולה, אבל אין שום תצוגה והוא גם לא עושה את הביפ כשהוא עושה במצב רגיל בתחילת העלייה. בדר"כ מה שעוזר זה אם אני מנתק את כבל החשמל לרבע שעה. הרצתי MEMTEST (על בייסיק) והוא לא מצא אף שגיאה. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שהפינים בתושבת מעבד בלוח אם הקודם שלי (965p-ds3) התעקמו, ולאחר ניסיון כושל לתקן אותם, רכשתי אתמול לוח חדש - ep45-ud3r לאחר הרכבתו, לחיצה על כפתור ההדלקה אינה גורמת לשום דבר. המחשב לא נדלק ולא כלום. בדקתי חיבורים שוב, הוצאתי והכנסתי בטריה, ניתקתי ולחצתי כמה פעמים בשביל לפרוק את החשמל, ניסיתי לחבר רק סטיק אחד של זיכרון, ניסיתי לנתק חיבור ה12V של המעבד בשביל לראות אולי הוא מקצר... כלום, שום תגובה. חשבתי אולי הכפתור תקול, אבל זה אחד למיליון. ידוע לי שיש דרך להלדיק את המחשב ללא כפתור, רק אני לא יודע איך ולא בא לי להרוס משהו.... אני כבר מתחיל לחשוב שהלוח החדש תקול, אבל זה הגיוני שלוח חדש יהיה תקול? (נרכש מKSP....) חשוב לי לציין, שכאשר המחשב היה מחובר ל965, הוא …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה בת 20 שנה יש לי GEFORCE 550FX יש מצב לחבר בינהם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם windows 7. בכונן lenovo נשמר הגיבוי ושם יש תוכנות של lenovo שהתוקנו במחשב. הכונן היה מלא וכבר הופיעה הודעה שצריך למחוק קבצים מהכונן , הגיבוי תפס את רוב המקום אבל לא הצלחתי לשמור את הגיבוי בכונן C, זה הראה לי אפשרות רק על כונן lenovo. פתאום הופיע מסך כחול ולא הספקתי לקרוא והמחשב עשה הפעלה מחדש, והכונן Lenovo נעלם. בתצלום מסך- יש 4 מחיצות אבל למעלה באמצעי אחסון זה מראה שיש רק 3. אני חושב שהמחיצה עם ה30GB היא של lenovo וכשאני לוחץ על המלבן שרשום בו 30GB ולוחץ על שנוי אות ונתיבי כוננים אז מופיעה השגיאה: מה אפשר לעשות להחזיר את כונן Lenovo?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שאני מקבל את השגיאה הזאת שאני מוציא דיסק מהכונן דיסקים / מנתק DOK, הבעיה מטריפה אותי, איפה שאני לא לוחץ ההודעה ממשיכה לקפוץ עד לשלב שאני מרסט את המחשב, אם תשימו לב כרגע היא על התהליך של פיירפוקס, אבל זה משתנה לפעמים זה על iexplorer, או explorer, או אחרים. אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב היום החלפתי את הצורב DVD שהיה לי, וחיברתי צורב חדש. חיברתי בטעות רק את כבל ה - DATA ללא החיבור מהספק כוח. הדלקתי את המחשב, והוא הפך לאיטי בצורה קיצונית. אחרי כיבוי המחשב וניתוק הצורב החדש, המחשב עדיין איטי מאוד. רציתי לשאול האם הצורב יכול היה לגרום לאיזה בעיה בחומרה, שכן מאז חיבור הצורב המחשב מאוד איטי. (לדוגמא, אחרי עליית מערכת ההפעלה לגמרי לחיצה על האקספלורר תגרור מצב המתנה של 15 שניות בערך, כמו גם לחיצה על "המחשב שלי") אשמח לתשובה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה, קוראים לי שגיא ואני בן 21 עכשיו לבעיה יש לי מחשב פנטיום 4 1.5GHZ 478 עם מערכת הפעלה XP ו512DDRAM כ.מסךGEFORCE FX5200 ככל שידוע לי המחשב שלי מעולם לא סבל מבעיות חום כאלה או אחרות והוא עובד טפו טפו טפו פיקס. עד ש....היום בבוקר ובערב פעמיים הוא נכבה בצורה מסתורית... החלטתי להוריד את SPEEDFAN ואלה הנתונים שהיא מראה לי הבעיה שאני לא כל כך מצליח להבין אותה אז צירפתי תמונה כמו שאתם רואים בתמונה יש לי שם משהו שנקרא TEMP3 והוא די גבוה... עכשיו אני יודע שיש לי במחשב שני מאווררים על המארז ומעבד אחד על המעבד מן הסתם אז השאלה היא למה מתכוונת התוכנה למאוורר? ואם כן לאיזה מהם? צירפתי עוד תמונה שאולי תוכל לעזור דרך אגב פתחתי את המחשב ובדקתי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי "מחשב" אנרואיד כזה קטן לטלויזיה. רציתי לדעת איזה מקלדת ועכבר אלחוטיים אני יכול לקנות? האם משהו רגיל כמו סט של Rapoo שיש ב 95 שקלים יעבוד? http://ksp.co.il/?uin=15545 תודה. המכשיר שקניתי... (דומה אבל לא בדיוק) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZvimpu1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה,יש לי 2 הארדיסקים חיצונים אחד של היטאצ'י,ואחד של WD,אני לא יודע דגמים ספצפיים בכול פעם שאני מחבר אותו,לדוגמא פותח תקיות באנגלית מוסיף קבצים וכו' ואחרי שאני מנתק אותו ומחבר שוב,זה משנה לי את התקיות לקיצורי דרך זאת אומרת שאני לא יכול להיכנס לתקייה ישר אלא לפתוח אותה ואז זה פותח לי את התקייה עצמה עם הקבצים. זה התחיל לאחר ששיניתי את המערכת הפעלה כמה פעמים מרוסית לעברית לאנגלית וכו' עכשיו המערכת הפעלה באופן קבוע באנגלית והורדתי לגמרי את הרוסית אך הבעיה עדיין לא ניפתרה אני עם ווינדאוס 7 SP 1 32BIT והבעיה היא במחשב נייד של LG RD510 שאני משתמש עם תוכנות יעודיות לצפות בתמונות,אני לא יכול להיכנס להארדיסק ולצפות דרך התוכנה מפני שזה מראה לי קיצור דרך. *חשוב להגיד שזה קורה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-