עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shlomi887,

לא יודע למה אבל ברגע שאני צורב משהו לא משנה מה מתנתק לי האינטרנט והעכבר ובעיקרון כל חיבורי ה USB במחשב. המפרט שלי הוא מעבד e8400 לוח אם intel eva cove g35 320GB Seagate זיכרון 2gb ram kingston nvidia geforce 9600 GT oc edition מארז + ספק EZCOOL 400 W מה הבעיה שיכולה להיות ?? וגם בזמן הצריבה המחשב זז ממש בתקיעות ושמתי לב שאם אני מוריד את מהירות הצריבה זה קורה לאחר הרבה זמן הניתוקים אם בכלל הבעיה יכולה להיות הספק שלא מחזיק תמערכת ?? תודה לעוזרים ועוד משהו לפני חודשיים בערך היה איזה שבוע שהמחשב היה מכובה ושניסיתי להדליק אותו רק המאוורים של המארז פעלו אבל כלום לא עלה על המסך (מאה אחוז לא בעיה בו בדקתי)והמחשב השמיע רעש של רוורס ציפצופים וזה מה הבעיות האלה יכולות להיות? תודה ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by maximeivine,

יש לי בעיה במחשב, שיחקתי בוא קצת ובטעות כיביתי אותו דרך המחשב עצמו ולא דרך הווינדוס ועכשיו שאני מדליק אותו אני תקוע ב bios והווינדוס עבד בסדר גמור ואני לא רוצה להתקין אחד חדש מה לעשות איך אני מחזיר את המחשב לווינדוס (יש לי לוח אם של גיגאבית)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by iveco,

שמתי לב שככל ששמים יותר זיכרון במחשב ככה המערכת ההפעלה אוכלת זיכרון סתם , הווינדוס בזבזני בצורה הזויה עבדתי עם 16 גיגה במחשב הקודם והמחשב הגיע בקלות ל 4-5 גיגה וקפץ ל 8-10 ועכשיו שאני עובד באותה צורה עם 4 גיגה המחשב מגיע ל 3-3.5 גיגה ולא ל 10 איך זה יכול להיות ? מוסיפים זיכרון והמערכת ההפעלה טיפשה לא יודעת להשתמש בנפחים גדולים נכון .

4. הדיסק החדש מזוהה ב BIOS כ 33 M בלבד . ( ה 250G מזוהה תקין ) ב COMP MANAGMENT > DISK MANAGMENT החדש מופיע לי כ DISK 0 , וה 250G מופיע לי כ DISK1 ( יכול להיות כי החלפתי בין הכבלי SATA משיקולי מיקום) בכל מקרה הגדול של DISK 0 פה הוא 7.87 גיגה , UNALLOCATED . מעבר לזה כשאני נכנס ל DISK MANAGMENT הוא יש פותח לי איזהשו CONVET WIZARD , כשנכנסתי פנימה הוא רץ , וסיים . עדיין הזיהוי הוא 8 גיגה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחשב נייד בן 4 שנים בערך, מעולם לא פתחתי אותו. (רק ניקיתי אבק עם שואב מפתחי האוררור) חדר ללא ממוזג. צרפתי טמפרטורות בזמן מנוחה, וטמפ' במאמץ - שעה עבודה עם PRIME95.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Randomness,

שלום לכולם, המחשב שלי משום מה לא מגיב לציוד ההיקיפי (עכבר - לא נדלק לו האור, מקלדת - האורות של הNum lock, caps lock לא דולקים והמסך - לא מגיב כלל, הוא מקבל 'סיגנל' אבל הוא לא מראה כלום) - לעומת זאת, כבל ה Ethernet עובד, ניסיתי לפתוח את המחשב ולחזק את החיבורים, אך זה לא עזר.. יכול להיות שהבעיה היא חומרתית בלוח האם? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ORrrr,

אז ככה אני בלי קשר לזה שזה נתקע כל כמה זמן כאילו המשחק ולפעמים אפילו המסך הופך לשחור ואי אפשר לעשדות שום דבר חוץ מלכבות ת המחשב ידנית, הדעתי לשלב שאני מתחיל בתוך הסירה בשביל לצלול כנראה, ושלוש פעמים אני כבר מנסה וזה נתקע. אנא עזרו לי? מפרט+דריברים 3.9... דרך אגב זה קורה רק במשחק הזה, והחום של המעבד הוא 36 מעלות עכשיו אז אני לא חושב שזה קשור לחום. תודה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 10 eliko,

שלום מעלה את הקישור המקורי לבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479957.0 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כשהתקנתי winfax, היא זיהתה את המודם, אבל עכשיוף בכל פעם ש winfax עולה, היא אומרת שהמודם נמצא כבר בשימוש. אני לא מחובר לאינטרנט דרך מודם, ולא התקנתיאף תוכנה שמשתמשת בו. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין אותו, אבל עכשיו winfax אפילו לא מצליחה להגדיר אותו וכותבת שהמודם נמצא בשימוש. מערכת ההפעלה היא windows XP home, והמודם הוא מודם 56K. אם זה חשוב, הדרייבר של המודם לא מאושר ע"י מיקרוסופט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש, עדי רובין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי סט עכבר ומקלדת אל חוטיים של Microsoft, ולפעמים כעבור X זמן של שהייה בדפדפן ללא הקלדה, הדפדפן לא מגיב להקשות על האותיות במקלדת (אבל אנטר למשל לירידת שורה, כן אפשרי). מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kinggil,

TNX

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. נניח שהסרט בגודל 700 מגה. (זה לא משנה באיזו תוכנה הוא יעשה ריסטרט תמיד) מפרט: AMD DURON 1300 JETWAY663AS ULTRA - VIA KT 133A 128SDR תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום הרכבתי את כל החלקים (ראו מפרט) הביוס עולה, אבל המחשב לא עושה BOOT ומצפצף, איך אני יכול לעדכן את ה-BIOS בכדי שיתמוך במעבדי ה-X2? איך אני עושה BOOT לפלופי בשביל לעדכן את ה-BIOS? ניסיתי לעשות BOOT גם מדיסק וגם מפלופי, והמחשב רק עושה ריבוט ומצפצף.. בבקשה תעזרו לי, אני חסר אונים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Eli236,

בס"ד שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב, אני לוחץ על הלחצן להדליק אותו ואני שומע את המאווררים מתחילים לעבוד ולא שומע את הצפצוף, אחרי איזה 10 שניות שומעים את הצפצוף ואז אני רואה שהמסך מחשב נדלק אבל לא רואים כלום, סתם מסך שחור (רואים שיש אות לפי הנורה במסך). ואז אחרי כמה שניות הוא "מתכבה ונדלק" (שוב, אני יודע לפי האות של המסך וזה שאני שומע שוב את הצפצוף). אבל הוא לא מגיע אפילו לשלב של ההצגת שולחן עבודה. לפני שבועיים החלפתי ספק כוח והוסיפו לי 2 מאווררים למארז, בנוסף שדרגתי RAM מ8 ל16, של HYPERX, הוספתי את אותו סטיק בדיוק, אותו דגם ואותו הכל. החליפו לי את הספק כוח במסגרת האחראיות, הספק הוא CORSAIR VS650. זאת הייתה הבעיה עם הספק לפני: …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by naor-007,

שלום יש לי מחשב דיי חדש,מפרט בצד(מחשב 1). הבעיה בו שהוא נתקע לי לפעמים, נגיד אני באמצע משחק ואז הוא נתקע והתמונה קופאת או שהוא מציג לי כל מיני קשקושים של צבעים ואז נתקע, ואז אין מה לעשות חוץ מריסט (פעם אחת הוא הראה לי בעיה משהו עם NV4 אבל רק פעם אחת). פעם גם כשלא שיחקתי וסתם היתעסקתי במחשב (גולש וזה) הוא היה נתקע לי לכמה שניות ווחוזר לעבוד ואז עוד פעם נתקע לכמה שניות וחוזר לעבוד (ככה חוזר על עצמו בלופים). את הבעיה השניה הוא כבר לא עושה לי. הדרייברים מעודכנים. ניסתי גם להתקין אותם מחדש. איך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yellow acid,

שלום וברכה לכל העוזרים! התגלגל לידי מחשב ישן שלי מלפני 10+ שנים, אחרי שהיה אצל קרוב משפחה שלא תחזק אותו בעליל, אז פירמוט היה מתבקש. התקנה מחודשת של חלונות 7 SP1 עברה ללא שום תקלה, אבל נתקלתי בשתי בעיות: 1) הלוח אם הוא asrock - h61m-hvs וכשאני נכנס לאתר שלהם להוריד ללוח דרייברים יש בערך מיליון אופציות. https://www.asrock.com/mb/Intel/H61M-HVS/index.asp#Download צריך את כולם? באיזה סדר להתקין את מה שצריך? (יש לציין שהמעבד הוא intel core I3 2120 3.30GHz) 2) עם הכרטיס מסך קצת הסתבכתי. לא זכרתי איזה כרטיס היה לי (זכור לי במעורפל שהוא של ג'יפורס אבל אני ממש לא בטוח). וכשהתקנתי GPU-Z בשביל לראות מה צריך, הוא הציג לי את הכרטיס הפשוט והמובנה של א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי בעיות אשמח אם תעזרו לי.... 1.שכשאני מעלה את המחשב כל הזמן נהייה לי Check Hard Disk לכמה שניות-שזה אומר שנעשית בדיקה של הארד דיסק שלי וזה לוקח כחצי דקה בערך-עד עכשיו זה לא היה אני ישמח לדעת למה זה קורה לי עכשיו??? 2.קניתי כרטיס מסך חדש ולאחר שיברתי אותו ועשיתי שכפול מסך והגדרתי שבמסך המשני יהיה וידאו במסך מלא-עדיין זה לא מופיע במסך מלא אלא ברגיל משוכפל??? הכרטיס מסך הוא Nx8800 ....

19. Started by tzahi20,

שלוםמותקן לי Office 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה ואלו ההגדרות של המרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by davenos,

מה עושים? כשאני עושה הגדרות של המסך עצמו הצבעים בסדר . חוץ מזה הכל צהבהב , גם כשהמחשב עולה גם הווינדוס, הכל... זה קרה בפתאומיות , לא שמתי לב מתי , לא הייתי ליד המחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by roma,

שלום רב! במפרט שלי תוכלו לראות את המחשב השני שלי שכרגע אמא שלי עושה בו שימוש. המחשב עושה בעיות: עושה ריסטרטים פתאומיים באופן קבוע והיום הוא הראה מסך כחול כל פעם שהוא נכנס לWINDOWS. עשיתי כרגע פורמט ובזמן ההתקנה של הWINDOWS הוא הראה מסך כחול (כנראה אותו אחד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום איך יתכן שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הזמן כשהספק תקין והחומרה חדשה? יכול להיות שזה בגלל דריברים של הכרטיס מסך? או שיכולה להיות עוד איזה שהיא סיבה? נ.ב יש לי AMD1900+ והחום נע בין 35-40 יש שם VOLCANO 6C כמובן שבמאמץ החום יעלה בהרבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tovx,

שלום לכולם המחשב בהדלקה או בחזרה ממצב שינה נתקע באיתחול נשמעים 4 צפצופים( אחד ארוך ו3 קצרים ) וכלום לא עולה .לאחר כבוי או שנים לפעמים זה מסתדר ולפעמים יוצאת הודעה שאי אפשר לאתחל מהhd בתוך המחשב כל החיבורים בסדר לפי smart הדיסק בסדר לא הוספתי שום תוכנה או חומרה חדשה p42.4 asus p4s800 maxtor 80g 9600xt 1g ram כל הטמפרטורות נורמליות.מה זה יכול להיות תודות לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעונין להגדיל זכרון פנימי במחשב נייח שלי. מה חשוב לבדוק לפני?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ezio.aditora,

המחשב נייד שלי התחיל לא לזהות את הרשת שלי מדובר במחשב נייד ASUS X5500LA עם מערכת הפעלה WIN 7 המחשב מזהה רשתות רק לא את של הבית גם כשהוא צמוד לראוטר מכשירים אחרים כן מזהים את הרשת (סמארטפונים וניידים אחרים) הבעיה התחילה רק לפני קצת זמן כלומר בעבר הוא זיהה יש רעיונות?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים