עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The-Magician,

שלום יש בעיה עם הדפדפן, זה חושב שעות לוקח לו 700 שנה להיכנס לאתר מסוים ולחשוב בכלל כאילו שהרגתי אותו לא יודע מה לעשות.. *המחשב עצמו עובד מהיר מעבד i3 עם 4 גיגה זיכרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ding,

שלום אנשים ,ברשותי מחשב נייד טושיבה מדגם SATELLITE P50-C-16U . בגלל סוג העבודה שאני עושה הכונן מרגיש לי איטי מדי,רציתי לדעת אם יש לי את האפשרות לשדרג אותו לכונן SSD ולחבר את הכונן הנוכחי חיצונית ככונן גיבוי או משהו. אני מחפש לדעת אם אני יכול בכלל להתקין עליו SSD ואם כן אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן מסויים 250 GB נראלח יספיקו לי. זה הכונן שמותקן אצלי כרגע. תודה ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. צהריים טובים. קטע הזוי לחלוטין, בכל מסמך שאני רושם בעברית בדפדפן, מופיע קו אדום רציף מתחת כל מילה כאילו יש שם שגיאת כתיב. זה התחיל לפני מספר ימים, מדובר רק על עברית ז"א באנגלית אין בעיה, עוד קטע מוזר זה שאני לא יכול לרדת שורות בENTER (לפחות לא פה, יש פורומים אחרים שזה כן נותן לי) ובעבר הייתי יכול. ניסיתי לאפס את ההגדרות דפדפן לברירת מחדל, זה לא עזר. ניסיתי להוריד SPELLING CHECKER בעברית כי אולי זה לא מזהה שאני רושם בעברית, זה גם לא עזר. מישהו מכיר את הבעיה? מצ"ב צילום מסך. אגב, מדובר רק על מסמכים באינטרנט, OFFICE למשל הכל תקין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, בהמשך לדיון הזה והזה, אני מצרף את קבצי הדאמפ של הווינדואוס. נוצר רושם שAVG אשם, אבל לא רק. אני אודה לעזרתכם, כי כל עניין הקראשים מתחיל לעצבן, כי זה מחשב חדש וזה פשוט מדכא מה שהולך כאן. החלפתי מערכות הפעלה כבר כמה פעמים וזה לא עוזר(8,8.1,7). הנה סיכום של 10 הקבצי דאמפ האחרונים(סה"כ יש 29 - מאוגוסט ועד אוקטובר): מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אחרי קניית מחשב חדש, העברתי את המחשב הישן מהסלון אל חדר השינה, במטרה לחבר אותו לטלוויזיה. הטלוויזיה היא Toshiba LCD 36 inch (אני לא בבית כרגע, אז אין לי את הדגם המדוייק). בכל מקרה, לטלוויזה יש שני חיבורי HDMI ובנוסף חיבור VGA רגיל. אין חיבור DVI לצערי. מבחינת אודיו, יש אין סוף כניסות ויציאות RCA (אולי גם S/PDIF אבל אני לא סגור על זה. במחשב, לעומת זאת, יש כניסות/יציאות אודיו של 3.5 מ"מ בלבד (לאוזניות/מיקרופון/רמקולים קטנים) מלוח האם. בכרטיס המסך (HD 6770) יש חיבורים לDVI ו-HDMI. הטלוויזה כרגע מחוברת עם כבל HDMI ל-DVI אל המחשב (HDMI שני תפוס ע"י הכרומקאסט) - יש תמונה והכל סבבה. מבחית סאונד, ניסיתי לחבר את הטלוויזה למחשב באמצאות כבל 3.5 מ"מ ל-RCA, אבל לא משנה איזו כניסה/יציא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofirsa,

זה יהיה טיפה ארוך אבל אני אשתדל שלא.אז המפרט שלי הוא ככה מעבד: intel core i5 4670k 3.40 ghz כרטיס מסך: gtx 770 2g ראם:16g אני לא זוכר את המהירות אבל נראה לי 1600mhz בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל לרדת משמעותית בביצועים.משחקים שכל מחשב יכול להריץ והמחשב שלי יכול להריץ בהגדרות הכי גבוהות בלי להתאמץ כבר בקושי רצים לי על low או very low.משחקים חדשים כמו far cry 4/3 ועוד בסגנון(שגם אותם אני יכול להריץ על high/very high)אפילו לא עובדים,שנייה אחרי שאני נכנס אליהם המחשב שלי קופא ויוצא מהמשחק וכותב לי בצד שמאל למטה driver stopped responding and has recovered.אם לציין שגם המחשב שלי יותר מתחמם לאחרונה אבל לא עד כדי כך וגם אני רואה שהמאווררים והכל בסדר וניקיתי את המחשב אך למרות זא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avi03,

שלום אם מישהוא מכיר איש מחשבים תותח להרכבת מחשב מערכת הפעלה באזור המרכז אשמח לדעת(אפשר בפרטי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Tzach_n,

אהלן, המפרט שלי בחתימה. יש לי בעיה מוזרה, מדי פעם, לא תמיד, כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש, בדיוק כמו אחרי שמשנים הגדרות ביוס של אוברקלוק למשל. זה יכול לקרות גם אם אני מכבה את המחשב מהכפתור של המארז או גם דרך Shutdown בוינדואס, לא שזה כזה משנה כי שניהם עושים את אותה פעולה. בכל מקרה, אני יודע 100% שהבעיה היא לא בהתחממות, ההיטסינק יושב על המעבד מצוין והמאורר מתחיל לעבוד בשנייה שאני מדליק את המחשב, כל המאווררים במארז עובדים והוא נקי מאבק כל הזמן. האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שאולי יש יותר מדי עומס על השקע שאליו מחובר המחשב? יש לי שקע אחד שמחזיק שני מפצלים ובסך הכל 7 שקעים בשימוש מחוברים אליו כולל זה של המחשב ויש לי עוד שקע פנוי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Guy950,

שלום עוד מעט אמורים להגיע אליי רכיבים (מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך) ואני כמובן מתכוון להרכיב את הכל לבדי. זאת לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב אז לא יהיו באמת בעיות. אבל בעצם יש לי בעיה אחת, הרכבתי מערכות אבל אף פעם לא הייתי אחראי על התוכנה, לכן אני לא יודע לעשות בדיקות יציבות. לא מצאתי שום מדריך לכך...אשמח אם יתנו לי הסברים ותוכנות איך אני עושה בדיקת יציבות יעילה למערכת החדשה. תודה רבה, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה הבאתי מחשב חדש (I7 6700+ASUS Z170A+ASUS STRIX GTX970) , ואני רוצה להגדיר כמה יציאות שיתפקדו כיציאות "רמקול קדמי יוצא" מאחר ויש לי מערכת שאני מחבר עם כבל בננה ומסך שאני מחבר עם כבל AUX3.5MM, הדרייבר של REALTEK לא תורם בנושא, מה שמוזר שבמחשב הקודם שלי זה היה אפשרי לגמרי (GIGABYTE MA770) והוא גם עבד עם דרייבר של REALTEK (זה כאילו הם ביטלו את האופציה בכוונה ותכף תבינו למה), אז התייאשתי ואמרתי לעצמי שאני אחבר את המסך ב-AUX ואת המערכת בכבל אופטי, הפלא ופלא ניתן להגדיר רק יציאה אחת פעילה (שמוגדרת כברירת מחדל), כאילו מצטער על השפה הבוטה אבל בחיים שלי לא ראיתי צורה כזו גסה של שנמוך. בבקשה תנסו לעזור, חרשתי את האינטרנט אך ללא פתרון.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tzahi20,

שלוםמותקן לי Office 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה ואלו ההגדרות של המרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pc34,

שלום חברים, לאחרונה צצה לי בעיה מעצבנת במחשב בתוכנות מסוימות כמו פוטושופ ובמציג תמונות של ווינדוס אין צבע לבן פשוט כל מה שלבן הופך להיות מין לבן עם גוון של כתום אני לא מצליח להבין מה הבעיה משהו יודע מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by THELAD,

שלום, הקדמה: למי שלא בקיא במונח המקצועי: https://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing במחשבי הישן מאד מותקן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 של gigabyte ולוח אם עוד יותר ישן של MSI מדגם MSI G41M-P21 MS-7592. המסך אליו מחובר המחשב הוא LCD ישן של FUJITSU שעובד בתדר של 60HZ. ביצעתי פחות או יותר כל המלצה לפתרון שהצלחתי לאתר בגוגל. הפעלתי V-sync, עדכנתי דרייברים של כרטיס המסך, עדכנתי את חבילת מקודדי הוידאו. אין שום שינוי.הבעיה קיימת גם בצג טלויזיה LED שאליו אני מחבר את המחשב בעזרת כבל HDMI. אני מבצע את הבדיקה דרך הוידאו בקישור הזה: www.youtube.com/watch?v=9hIRq5HTh5s כמו כן, ראוי לציין שאיני גיימר ולכן איני מחפש ביצועים מרשימים, ר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ישעיהו 100,

יש לי ווינדוס 7 והחלטתי לשדרג לווינדוס 10, קניתי באיביי מפתח לווינדוס 10 ולאחר הקנייה שמתי לב שזה מפתח רק להתקנה נקייה ולא לשידרוג. האם ישנה אפשרות להתקין התקנה נקייה בלי למחוק את הקבצים הקיימים כיום במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי , קניתי מחשב להקמת סטודיו למוזיקה בבית .בהארדיסקים הישנים של המחשב הקודם קבצי אודיאו וידאו ותמונות שאני מעוניינת לשמור/ להעביר להארדיסק החדש . אז חיברתי את ההארדיסקים הישנים למחשב החדש והאנטי וירוס זיהה מספר איומים ווירוסים. מצ"ב קבצים של מה שמצא. אני היסרתי את כול אלה ועדיין לא העברתי שום דבר להארדיסקים החדשים אבל כן התחלתי למחוק /למיין /לסדר בתוך ההארדיסקים הישנים. נשאלת השאלה: האם אחרי שהיסרתי את הוירוסים האלה אני מוגנת ? האם עצם העובדה ש "שיחקתי" עם התוכן (תמונות וידאו אודיאו) טרם הסרת האיומים הינה סיבה לדאגה? מה הייתם ממליצים לעשות בשלב זה ? אני רוצה לשמור את ההארדיסקים הישנים כדי שיהיה לי עוד מקום איחסון. האם זה בסדר ? מישהו כאן אמר לי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קיבלתי הודעת אימייל שבה התמונות לא מוצגות. צירפתי תמונה של אחד האייקונים בהודעה:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ilay22,

קיבלתי אותו היום, הדלקתי פעם ראשונה לכחצי שעה, אחרי זה כיביתי אותו, וכשבאתי להדליק שוב המסך לא נדלק ונורית הHDD לא הופיעה. (מחובר לחשמל) (פעם ראשונה היה אור במסך, אך הוא היה שחור, פעם שניה הוא הנדלק והוציא חלון דיאגנוסטיקס, שנתקע אחרי הודעה של משהו בזכרון עם מספר ארוך לא עובד, ולאר מכן לא עלה שוב.) עשיתי ריסט כמה פעמים ושום דבר לא השתנה. ניסיתי להדליק רק עם כבל חשמל וללא סוללה, וגם נשאר אותו הדבר. יש משהו שאני יכול לעשות לבד או ישר לחנות? עדכון: אחרי מנוחה של כרבע שעה, הוא נדלק כרגיל ונראה שעובד בסדר. עשיתי לו כיבוי, ושוב הדלקתי, וגם עלה. יש מצב שהוא התחמם יותר מדי? יש לו אולי הגנה נגד התחממות שהוא מכבה את עצמו מעל טמפ. כלשהי? ועדכון אחרון הוא עבד כ20 דקות, ווי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של כרטיס המשך במחשב בדקתי את הנתונים שלו ( מצ"ב תמונה עם נתוני הכרטיס ) הוא עובד על 40% באופן קבוע, לעיתים שהמחשב ממש מתאמץ ניתן לשמוע את המאוורר של כרטיס המסך מתאמץ הרבה יותר ומגיע ל 60% ו 70% קראתי בפורומים שניתן לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ללא קשר לעדכון Driver של NVIDIA ולעיתים מדובר בסט פקודות שמותאם מחדש לשליטה במהירויות המאוורר של הכרטיס. הBIOS של המחשב עדכני וכן כל עדכוני התוכנה, אני מניח שזה לא עדכון BIOS נפוץ לכרטיסי מסך היות ואין באינטרנט הרבה מידע מסודר בנושא, לפחות לא משהו שמצאתי, האם מישהו יכול לעזור בנושא ? הכרטיס והמאוורר עברו ניקוי יסודי כך שמדובר על מהירות סיבוב בעבודה סטנדרטית. זה הרעש היחידי ששומעים מהמחשב המפרט: HP P…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הוא שורק מה יכולה להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by star010101,

שלום לכל המומחים! אודה לכם מאוד אם תתיחסו לבעיה שלי: יש לי לוח אם P4P800SE [865[ של ASUS , מעבד 3.0 פרסקוט וכרטיס מסך 9600PRO של POWERCOLOR 256 מגה. לפעמים קורה מצב שהמחשב פשוט לא עולה ויש צפצוף אחד חלש. הפתרון לבעיה הוא להזיז למעלה למטה את הכרטיס מסך וזה מסתדר אחרי כמה פעמים או מייד. היום, הפעלתי את המחשב והוא נתקע במערכת הפעלה (XP SP3) עצמה בDESKTOP , עשיתי RESET והוא לא עלה רק עשה צפצוף מעצבן. הזזתי את הכרטיס מסך למעלה למטה הוצאתי אותו, החזרתי ואז זה עבד , אבל לפני הLOG IN למערכת הפעלה קיבלתי מסך כחול. ניסיתי להזיז את הכרטיס מסך ולהפעיל - לא עזר נתן מסך כחול בשנית. לקחתי מטלית וניקיתי את המגעים של הכרטיס מסך, הכנסתי אותו ועכשיו הכל עובד. אפשר להבין איפה הבעיה פה? בכרטי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by justblack,

שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי עשה ריסטרט כול כמה שעות. כשרציתי להדליק אותו אתמול גיליתי שהוא עולה (נורית הארד דיסק דלקה וכל המאווררים - גם של כרטיס המסך - עבדו) אבל המסך לא מקבל ממנו אות ולא מראה תמונה! - חיברתי למסך אחר והתוצאה הייתה זהה - חיברתי את הכרטיס מסך מהמחשב הזה למחשב אחר וכן התקבלה תמונה אני יכול להסיק שהבעיה היא לא כרטיס המסך ולא המסך עצמו... מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם נדפק באופן חלקי? מה אפשר עוד לעשות? המחשב יחסית ישן -P4 עם לוח אם של BIOSTAR...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by miaoo673,

מדובר בכרטיס קול משולב, בלוח אם מדגם P4P800-SE. הרמקולים נבדקו עם מחשב אחר ונמצאו תקינים. כמו כן מותקנים הדרייברים העדכניים ביותר. אני כבר מתכנן לקנות כרטיס קול חדש, אבל אשמח אם מישהו יוכל לתת לי טיפ של הרגע האחרון ולחסוך לי כמה שקלים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by warezon,

מה שוקרה זה שאם לדוגמא אני משחק במאפיה 2 ואני לוחץ על w אחרי כמה שניות של לחיצה רצופה הדמות פשוט נעצרת כאילו הפסקתי ללחוץ ואז אני צריך שוב לשחרר וללחוץ שוב וכן והלאה..... זה קורה רק במשחקים הבטריות טובות האות קליטה טוב(זה ממש צמוד למקלט). הסט הוא microsoft multimedia dektop 1000

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by poped,

לאחרונה המחשב לא מצליח לאפס את הביוס בעת הפעלה ואני לא מקבל את האיתות של האיפוס - פייפ בודד המחשב תקוע במצב כזה: בפינה השמאלית מלמעלה יש מקף-תחתות _מהבהב, ממצב הזה המחשב לא מתקדם. הבעיה נפתרת באקראיות והמחשב נפתח כרגיל. במחשב נוסף יש בעיה דומה אך כ.המסך לא מציג פלט ולא מפעיל את המסך,חשדתי בכ.מסך אבל במחשב הזה אין רמקול פנימי, לכן החלפתי בין הכרטיסים ובמחשב ה"עובד" קבלתי איתות מהרמקול שאין כרטיס מסך והמסך לא נדלק. שלחתי את הכ.מסך התקול לחברה ולפי דבריה הכרטיס פועל. שאלה מה יכול לגרום לבעיות הדומות האילו. מחשב א: E8500 asus p5e deluxe corsair cm2x2048-6500c4dhx *2 gigabyte 5850 625w enermax [glow=red,2,300]משהו לציין בחוברת של לוח האם כתוב :[/glow] הזיכרון שלי פועל ב800MHZ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MIKIBHS,

מערכת הפעלה win XP מחשב נייח שלום כאשר אני מדליק את המחשב מתבצעת העלאת תוכנת ההפעלה (המסך מתפקד) באמצע ההפעלה מופיעה על המסך הודעה " entering sleep mode" והמסך נכבה. ברקע אני שומע דרך הרמקולים שפעולת העלאת מערכת ההפעלה נמשכת כרגיל. החלפתי מסך - התופעה חוזרת על עצמה (משמע זה לא המסך) הוצאתי את הסוללה של המחשב למספר דקות - התופעה לא נפתרה. אני מצליח להעלות את המחשב ב "safe mode" ואז המסך לא נכבה. בדקתי ב power options properties אין לי בכלל את האופציה של sleep mode אשמח להסבר כלשהו וכן פיתרון תודה מיקי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.