תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי, חבר שלי בטעות נכנס ל Safe Mode , ועכשיו הוא לא יודע איך לצאת מזה, אז הוא ניסה להיעזר בי ואני גם לא יודע, אז אני צריך לדעת איך כדי שאני יוכל לעזור לו, תוודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, המחשב מפיק רעש של טרקטור מידי פעם ובשאר הזמן רעש חזק מהרגיל. פתחתי את המחשב ושללתי את המאווררים כמקור הרעש. להערכתי הרעש מגיע מהכרטיס מסך, אך יכול להיות שהוא מגיע מהספק כוח. דגם כרטיס מסך radeon 5870 דגם ספק כוח- cougar 550 וואט. 1) כדי לשלול סופית את הספק כוח, האם יש להוציא את כרטיס המסך מהסלוט שלו? או שמספיק להוציא רק את החוטים שמחוברים אליו? 2) האם יש עוד חלקים במחשב חוץ מאלה שהזכרתי שיכולים להפיק רעש כזה? 3) מה הגורמים הנפוצים שגורמים לרעש הנ"ל ואיך ניתן לטפל בהם? אלי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון, אני צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב כל כמה שעות כי משום מה, שעה-שעתיים אחרי שעושים לו RESTART הוא מתחיל לקרטע ולהתקע, והתמונה במסך נתקעת וגם יש רעש של קרטוע מהרמקולים. יש איזה דרך לתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
MY COMPUTER Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit CPU Intel Core i5 2500K @ 3.30GHz 30 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. P67A-D3-B3 (Socket 1155) 33 °C Graphics SHARP HDMI (1280x720@60Hz) Radeon HD 6800 Series (Gigabyte) 34 °C Hard Drives 39.1GB Corsair CSSD-F40GB2 (SATA-SSD) מאסטר 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ (SATA) 33 °C וזה הכונן שמאוחסנים הסרטים סרטי HD נתקעים לשבריר שניה, מאוד מרגיז בזמן צפיה של סרטי אקשן ופעולה. האם הבעיה היא בזיכרון הפנימי..?!?? RAM לצערי אינני מסוגל להעביר אפילו לא סרט אחד לכונן של ה SSD מכיון שהוא מלא.. אשמח לקבל את עצתכם.. ??? גיא
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי מחשב נייד DELL L501X XPS במשטח העכבר יש לי אפשרות לגלול מעלה/מטה רק באמצעות הלחצן השמאלי + סרגל הצד. {חלונות 7 } כשאני עובד עם אובונטו {11.10} מידי פעם, שמתי לב שמשטח העכבר כן מאפשר לי לגלול מעלה/מטה באמצעות המשטח עצמו,מבלי להשתמש בלחצן השמאלי. רציתי לדעת מדוע, ומה אפשר לעשות בכדי לאפשר את הפעולה גם בחלונות 7. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום העברתי כונן dvd rw מסוג nec nd3540a ממחשב אחד לאחר ויש לו בעיה לקרוא חלק מהדיסקים. חלק הוא מציג בתור דיסקים ריקים ושואל אותי אם אני רוצה לצרוב עליהם, חלק הוא מראה בצורה שגויה (לדוגמא דיסק התקנה של מדפסת הוא מראה לי שם איזה קובץ מוזר שאין לי מה לעשות איתו) וחלק הוא מפעיל נורמלי. ניסיתי להפעיל דיסק התקנה של ווינדוס הוא מראה לי אותו כדיסק ריק אבל שהפעלתי את המחשב דרך הדיסק מהsetup של המחשב הוא עבד, כאילו יש איזו בעיה בווינדוס לפי איך שנראה לי. אם יש הצעות אני אודה לכם מאוד
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. לדוד שלי יש מחשב ישן (DUALCORE משהו...לא התעמקתי בנושא) ובשבוע האחרון יש לו בעיה בUSB 2. במהלך חיבור כונן FLASH/ עכבר/ מקלדת לוקח למחשב לפחות שתי דקות לקלוט שההתקן מחובר, וכשהוא מתחבר הוא מתריע שההתקן יכול לעבוד במהירות גדולה יותר (כלומר הוא מחובר בתור USB1) . מה זה השטויות האלה?! ואיך פוטרים את זה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
השקעתי מעל 2500 שקל במחשב והייתי מצפה שיהיה סוס עבודה בשביל מה שאני צריך.. המטרות שלי הם בעיקר תוכנות קלות, משחקים לא כבדים במיוחד, הרבה גלישה באינטרנט ואני נוטה לעבוד מהר עם המחשב ולפתוח הרבה חלונות בו-זמנית. כרגע הוא מאכזב ומרבה להיתקע בכל פעולה.. בייחוד בסרטונים ובהעלאת חלונות/תיקיות/תוכנות. המפרט הוא כזה: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אני שוקל …
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום ! הכל התחיל מהרבה מסכים כחולים בערך 6-8 ביום (היתי מקבל אותם 2-1 ביום) ואז משום מה הפסיק לעבוד הכרטיס מסך. למזלי יש לי כרטיס מסך מובנה, אז כרגע אני משתמש בו. כמה דברים: - קיים אצלי סלוט אחד של PCI-E בלוח אם - יש לי שני כרטיס מסך שעובדים למייטב ידיעתי ואת שנייהם ניסיתי 1)8800GT זה שהיה מחובר כל הזמן, זקוק למתח מהספק 2)8600GT קירור פאסיבי, לא זקוק מתח מהספק - כאשר חיברתי את ה 8600GT ו גם את 8800GT שנייהם לא הציגו לי חוזי על גבי המסך, לא היה לי אפשרות אפילו להציג את הביוס. - אם מחובר כרטיס מסך לסלוט, המובנה לא עובד (מקודם הוא כן עבד במקביל עם כרטיס לא מובנה) - הסלוט מקבל מתח, הקירור של 8800GT מסתובב כרגע לא נתקלתי בשום מסך כחול, מקווה שזה ימשיך ככה אגב המ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש עברתי להשתמש בווינדוס 7 ולפני זה היה לי xp sp3 , ועכשיו הווינדוס 7 לא פותח לי חלק מהמשחקים כמו ASSASSINS CREED REVELATONS או BATTLEFIELD 3 וגם שאני מפעיל כמנהל או עושה "פתור בעיות תאימות" הוא לא מעלה לי את המשחקים אא"כ אני מריץ אותם על גרסא של ווינדוס 95 , אבל אז המשחק לא עובד כמו שצריך ויש בעיות סאונד או תקיעות. לא הפעלתי את המשחקים הנ"ל על XP. ויש לציין שמשחקים אחרים כמו pro 2012 או saints raw the third כן עובדים בלי שום בעייה. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL כרטיס מסך: GIGABYTE GTX 560 TI זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לקרוס(מסך כחול ואז עושה ריסטרט)כל פעם שאני גולש או מוריד משהו באינטרנט ובאופן כללי הוא לא עושה לי שום בעיה בזמן שאני סתם במחשב נגיד משחק במשהו במשך כמה שעות,לפעמים זה "נרגע" לו כזה ואפשר לגלוש קצת באינטרנט לפני שהוא קורס אבל זה לא יותר מידי זמן,אני חייב לציין שבהתחלה זה קרה רק לעיתים רחוקות מאד(כמעט רק כל חודש חודשיים) וזה נהיה ככה פתאום רק בזמן האחרון..לקחתי את המחשב לטכנאי שפירמט את המחשב התקין ווינדוס חדש וטען שהוא סידר אותו אבל כשבאתי לגלוש באינטרנט ולהוריד פיירפוקס(ממש כשהוא עוד היה בבית שלי)זה שוב קרה כאילו שום דבר לא הסתדר..הוא טוען שזה עבד אצלו יופי ושכניראה שזה הכרטיס רשת האלחוטי(USB)לא בסדר ושהוא יזמין כרטיס כרטיס רשת חדש מחר. בינתיים…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מחשב של חברה קרובה שבק חיים. כשמדליקים אותו, המאווררים עובדים ונורת הלד הירוקה על לוח האם (הזה: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ) נדלקת אבל פרט לזה שום דבר אחר לא עובד (גם לא הכונן הקשיח). החשודים היו לוח, מעבד,כרטיס מסך וספק. את כרטיס המסך והספק שללתי (על סמך שימוש בכרטיס ובספק שלי שהניבו את אותה התוצאה). איך אני מבחין בין החשודים שנותרו (לדעתי זה הלוח, אבל אני לא בטוח). ואם זה רק אחד מהם, כדאי להחליף? או להחליף את שניהם וזהו? (אני לא יודע מאיזה דגם המעבד, אבל אני יודע שהוא היה מאוד תקציבי) תודה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
תמיד שאני משחק באיזה משחק אז אחרי איזה 20 דקות ולפעמים פחות ניהיה לי מסך שחור כזה שאני מצליח לצאת ממנו רק אם אני מבטל את המשחק דרך ctrl+alt+delete. אין לי מושג למה זה קורה, אבל שמתי לב שזה קורה לי במשחקים שהם נחשבים דיי כבדים כמו BF3,CR2,GTA IV זה גם קרה לי אפילו ב Need For Speed the run שהוא יחסית נחשב לא כבד. הסרתי את הדרייוורים הישנים של הכרטיס מסך והתקנתי חדשים ושום דבר לא עזר. זה המפרט שלי Core i7 2600K Noctua NH-D14 Gigabyte Z68XP-UD4 Gigabyte GTX 580 Corsair Vengeance 8GB 1600 OCZ Vertex 3 120GB SATA III SeaSonic X Series X-850 Corsair Obsidian 800D יש מצב נפלתי על כרטיס מסך דפוק? זה סוג הכרטיס מסך http://www.dvhardware.net/news/2011/gigabyte_geforce_gtx_580_wi…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא טוען את המסך של לוח האם ואז נתקע במצב של מסך שחור עם פס לבן מהבהב בקצה למעלה משמאל. ניסיתי להעלות התקנה של ווינדוס דרך ה BOOT ולמרות שסימנתי את ה CD ראשון בעדיפות בביוס, הוא עדיין נתקע באותו מצב ואפילו לא מגיע לשלב של BOOT FROM CD... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות בנושא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב חסר לי דרייבר ולא יודעה מזה וו חיפשתי באתר של DELL ולא מצאתי. אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן עם מעבד I7, זכרון 16G, לוח Z88 ויש לי בעיה כזו.. מדי פעם שאני מכבה את המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה DRIVER_POWER_STATE_FAILURE עם הודעת שגיאה, ואז הוא עושה סריקה של בדיקת זכרון ולא מוצא כלום..(צירפתי תמונה עם ההודעה) אחרי זה אני עושה ריסטרט והמחשב עולה כאילו כלום. התקנתי מחדש את המערכת ההפעלה אבל ההודעות האלה חוזרות, לא באופן קבוע אבל מדי פעם.. אתמול בלילה שוב קרתה לי הבעיה הזו שוב בלילה, כלכך התעצבנתי, והרצתי ידנית בדיקת זכרון של WIN7 הוא לא מצא כלום, אבל קרתה בעיה נוספת, לפתע נתקע לי בSTARTING WINDOWS וזה אף פעם לא קרה, מישהו קרה לו שנתקע לו המסך שם? הייתי צריך לכבות שוב ולהדליק, אז הוא הריץ לי ואמר שיש בעיה בWIN וצריך לעשות REPAIR, …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר, אחרי שחיברתי את הכל פתאום המחשב לא פועל. אני מדליק אותו, המאווררים פועלים ותוך כמה שניות הוא נכבה. איך אני מסדר את זה? זה יום שישי ואין לי לאן לפנות... אשמח לעזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני נתקל לאחרונה בתקלה מציקה במסך המחשב שלי ( Samsung 226BW ) , לאחר הדלקת המחשב או עבודה על המחשב לאחר כמה שעות שלא נגעתי ( והמסך כבה ) המסך מתחיל להבהב . ( כנראה בעקבות אחת מסערות החורף האחרונות הוא חטף איזה זץ, והמגן ברקים של יונדאי כנראה לא ממש מתברר כאמין ) בהתחלה זה היה 2-10 שניות הבהוב, עכשיו זה 15-25 שניות , ואני לא ממש חושב שזה ילך וישתפר . אני מניח שזו בעיה באחת מנורות הפלורסנט של המסך . חשבתי שכנראה אחכה עד מותו בשיבה לא טובה של המסך , אלא שבאחד הפורומים מלפני כמה שנים ראיתי שמישהו המליץ לתקן . האם עדיין כדאי ? ואם כן אצל מי ? וכמה צריך לעלות ? אני גר בבת ים אז אשמח אם יש מישהו טוב אמין וזול באיזור , אבל גם המעגל הקצת יותר רחוק רלוונטי . תודה רבה , י…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ניסיתי לנקות את הלכלוך אך ללא יותר מדי הצלחה, האם אויר דחוס יעזור, אם כן האם זה משנה איזה חברה של אויר דחוס לקנות אני מחפש כמובן משהו זול אם מישהו מכיר איפה לקנות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הראה מסך כחול פתחתי אותו שאבתי קצת את האבק והדלקתי שוב מאז אחרי שהוא נדלק לא רק שהוא אינו משמיע גם המסך לא נדלק, הצעות?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב קרוב למיטה שלי בלילה, אני לרוב משאיר אותו דולק ומוריד מביטורנט\אימיול. במצב הזה נראה לי שהמחשב לא מתאמץ יותר מדיי אבל בכל זות הוא רועש מהמאווררים גם במחשב עצמו וגם בכרטיס מסך שבעצם לא בשימוש בכלל כי המסך סגור... מה אני יכול לעשות בשביל לגרום למחשב להיות שקט ובאותו הזמן שלא יתחמם יותר מדיי? לקנות או לשנות מערכת קירור לא בא בחשבון, אני מדבר רק על משהו שאפשר לעשות עם המערכת הקיימת. רשימת מאווררים: 1 כ.מסך, 4 במארז, 1 בספק. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב לפי המפרט שמצוין בצד. מאתמול בערב אני התחלתי לקבל הודעת שגיאה- מסך כחול והכיתוב הנ״ל. אפשר לקבל הסבר לגבי הסיבה שזה קורה ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אולי באיחור מה, אבל מתלבט אם כדאי לעשות סוויץ, ולהחליף את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי [ WIN7 32 BIT ] למערכת 64 ביט ? אם זה יתן שיפור בביצועים, מהיר יותר במשחקים וקריאה כתיבה ? האם יש חסרונות, במה זה מתבטא?עיקר המערכת שלי : asus p5q pro e8400hd4830 ללא OC מה אתם אומרים ? תודה רבה (-: אגב, חשבתי גם להוסיף עוד סטיק לזכרון, אולי 2 גיגה, כמה זה יסייע והאם לא יהווה "צוואר בקבוק" עם הנתונים הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובזמן המשחקים cod4 ו pes 2012 דמו. המשב קורס נתקע על מסך שחור וגם הסאונד נתקע. ואפשר לצאת רק עם restart מפרט מחשב: מעבד Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 מארז Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm זיכרון micron rendition 4gb ddr3 1333 דיסק קשיח samsung 500g לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כרטיס מסך Sapphire 6750 512MB GDDR5 DVI HDMI DP תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-