תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות..מדובר בכרטיס מסך 9800GTX ולוח אם ABIT IP35 בזמן ההעלאה זה מתחיל להראות מלא נקודות וכשהמערכת הפעלה עולה היא פועלת ב4 סיביות וברזולוציה של 800x600 מה זה יכול להיות? האם זאת תקלה של הכרטיס מסך? או אולי של הלוח אם? מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש, מתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מתחיל לעלות לי על העצבים, הוא עושה ריסטארטים פתאומיים בנקודות שונות, כמה דברים שבדקתי: 1. טמפ' כלליות בסדר גמור. 2. המחשב עושה ריסט גם במסך הביוס. 3. הוצאתי את הדיסק הקשיח של המערכת הפעלה, הרכבתי אחר וניסתי להפעיל התקנת ווינדוס, ושוב ריסט. אני חושד בכמה דברים.. א. ספק (הוא התחיל להרעיש בזמן האחרון, וניקיון לא כזה עזר). ב. זכרונות. יש בעיה יותר עקרונית שהמחשב פתאום עושה ריסטארט וקשה מאוד לעבוד עליו (להריץ בדיקות וכיוב). בבקשה תנו לי עצות..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי מחובר למכשיר אל-פסק מתוצרת "אדוויס". לאחרונה, הסוללה התרוקנה, וכעת כבר אין יותר גיבוי בעת הפסקות חשמל, אפילו לתקופות קצרות של חצי דקה בלבד. כמובן שבמקרים כאלה המחשב נסגר בצורה פתאומית, וללא הכיבוי הבטוח דרך מערכת ההפעלה. אני שוקל לרכוש UPS חדש, אך בינתיים ההחלטה נדחית בגלל בעיות תקציב. בינתיים המחשב עובד ללא גיבוי (מופעל ברציפות כל היממה), ולכן השאלה שלי, האם עקרונית הכיבויים הפתאומיים הללו, עלולים לגרום לנזק לרכיבי החומרה, כגון מעבד, לוח אם ודיסק קשיח? תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ממש ישן (בערך 5 שנים) לפני איזה שנה שידרגתי לוח אם, כרטיס מסך וזיכרון הנה המפרט שלי: nvidia 9500gt 2gb ram מעבד intel pentium dual core ישן ספק כוח 500W חברה ג'נרית gigabyte g31 motherboard וכונן קשיח 160GB סמסונג אם אני לא טועה. יש לי באחד הרכיבים (או בכמה) בעיה שנמשכת למעלה משנה כבר. זה לפעמים הולך וחוזר. הבעיה היא כזאת: אני שומע סוג של ניתוק חשמל ממש שקט (כמו כשהמחשב נכבה) ואז אני שומע סוג של צליל חשמלי סטטי של החזרת חשמל (כמו כשהמחשב נדלק) הפעולה הזאת ^ שתיארתי לפעמים קוראת פעם~פעמיים כאשר המחשב דלוק, וככה בעצם גורמת לווינדוס להיתקע אבל לחזור לעצמו לאחר כמה זמן לפעמים היא קוראת ממש הרבה פעמים 30+ ללא הפסקה, ואז יש לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסטרט. לפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר התחדשתי במחשב חדש. אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם (BLKDH67CL) את הכרטיס רשת האחלוטי (של LEVEL ONE) לקחתי מהמחשב הקודם שבו לא היו שום בעיות. שמתי לב שבעת האזנה למוסיקה, גם דרך היציאה של הלוח אם וגם דרך החיבור מהפאנל הקדמי של המארץ אני שומע רעשים סטטים כל הזמן. חשבתי שזה בעיה בחיבורים אבל חיברתי הכל מחדש והבעיה עדיין קיימת. שיחקתי גם בהגדרות של כרטיס הקול וזה לא עזר. התחלתי לנתק דברים.. וכשעשיתי DISABLE על הכרטיס רשת אלחוטי - כל הרעשים פסקו. בטח יש איזו התנגשות אבל זה מאד מוזר כי הכרטיס רשת מחובר לאנטנה שנמצאת בערך מטר מהמחשב, וגם במחשב הקודם היה את אותו סידור רק לוח אם אחר והכל עבד כרגיל. מישהו שמע על בעיה דומה ומכיר איזה פתרון? הבעיה באמת בלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קול נקישות מוזר באוזניות, האוזניות שלי מחוברות לתוך רמקולים כאשר אני משנה את הפוזיציה של הרמקולים על השולחן הקול מתחזק ונחלש אבל תמיד הוא חוזר בשלב מסוים. ניסיתי לחבר את האוזניות ישירות למחשב והקול נפסק אבל הבעיה שהחוט שלי קצר מדי כך שמעניין אותי אם יש פתרון לרעש כאשר אני מחבר אותם לרמקולים. ולא אין לי פלאפונים/טלפונים ליד המחשב יש לי רק ראוטר, מדפסת ומסך.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב לבעיה מוזרה. זה התחיל בכך שחצי מחיבורי ה USB הפסיקו לתפקד והאייקון של הבלוטוס נעלם לגמרי. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שאכן אחד מהבקרים של ה USB לא מותקן והבלוטוס בכלל לא נמצא. לחצתי על update driver על הבקר של ה USB וזה התקין גם אותו וגם משום מה מצא את הבלוטוס והתקין אותו. ניסיתי לפני זה להתקין את הבלוטוס עם הדרייבר מהחברה והדרייבר טען שאין התקן בלוטוס, רק אחרי התקנת הבקר של ה USB הבלוטוס זוהה משום מה. הכול עבד טוב עד ההפעלה מחדש, ואחר כך עוד פעם אותו סיפור... לא עובדים החיבורים הנ"ל, מתקין מחדש את הבקר USB, זה מוצא גם אותו וגם את הבלוטוס, ועובד עד ההפעלה מחדש. מה ניתן לעשות בקשר לבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב שאני חושב שנוצרה מבעיית חומרה. אני מדליק את המחשב הוא נלק ולא מראה תצוגה . רק לאחר לחיצה נוספת על ריסט הוא נדלק ומראה תצוגה ואומר לי OC נכשל אם ברצונך להמשיך עם הגדות הביוס הרגילות לחץ F2 ואם להכנס להגדרות ביוס F1 אני לוחץ F2 וממשיך(לא ניסיתי בכלל לעשות OC) . עכשיו בכיבוי הוא נופל ויוצר קובץ DUMP ואז מכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד ניסיתי לקרוא את הקובץ DUMP אך לא הצלחתי לקרוא אותו עם התוכנה. ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטריה ..לא עוזר. וככה הבעיה ממשיכה כל פעם. מה הבעיה פה מישהו מבין ויכול לתת עזרה? *** קובץ Dump מצורף. http://rapidshare.com/files/449772050/022511-20062-01.dmp
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב עם ראיד 5 שמחוברים אליו 3 דיסקים של 500 G כל אחד, כל הדיסקים שווים בסוג שלהם ובגודלם. לפני כמה ימים ראיתי בתוכנה שיש מלה שגיאות מדיה וסומן לי שדיסק מסים גורם לזה. בדקתי לפי הסידורי איזה דיסק זה, הוצאתי אותו והחלפתי בחדש גם מאותו הסוג בדיוק. אבל כאשר אני מסמן לו שהחלפתי את הדיסק ובצעתי שוב בדיק הוא עדיין אומר לי שאותו דיסק תקול. מה עלי לעשות? תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לאחר הוספת הרדיסק ,המחשב פעם נידלק ופעם לא ,כאשר הוא נידלק לוקח לו 30 שניות להגיע לקטע של ה ציפצוף והpost כשבדרך כלל לוקח לו בסביבות ה 2-5 שניות.ואם הוא לא נידלק אז רק המאוררים עובדים ואין ציפצוף ו POST . ניסיתי לעשות איתחול לביוס לפי הספר של ה לוח-אם אבל לא עזר . מפרט מחשב: amd athlon 64 bit 4600 dule core 2800mhz asus m2n motherbord kingston ddr2 800mhz 2g ati hd5770 1g western digital 250g seagate 160g
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, מדובר במדפסת 240C מוצגת לי השגיאה Print Unable 4F וכתוב להסתכל במדריך, שלא מועיל בכלל חוץ מזה שכתוב להוציא את המדפסת מהחשמל ולהחזיר אחרי כמה דקות. המדפסת לא כל כך מבוגרת, בסה"כ בת שנתיים וחצי-שלוש, יכול להיות שהיא כבר מתה ? איך אני יכול למצוא מה קוד השגיאה אומר?
-
- 4 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD4670 והכרטיס בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות אז ביצעתי לו בדיקת OCCT ונימצא כ 4582 ERRORS *מעולם לא ביצעתי אוברקלוק האם זה נחשב לתקין? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מארז, ספק, לוח-אם, מעבד וכונן קשיח. מלבד כבלי SATA לחבר ללוח. ומשחה טרמית למעבד על הלוח. יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? ואם אפשר בבקשה להפנות אותי למדריך איך להרכיב מעבד על לוח-אם עם המשחה הטרמית? ואיך מחברים את הכפתור הפעלה בקדמת המחשב והיציאות USB ללוח-אם? ושאלה אחרונה. כשחנויות לוקחות על הרכבה ובדיקת מאמץ כסף. אחרי שאני מרכיב אותו, אני צריך לעשות בדיקה כלשהי? מזה הבדיקת מאמץ הזו? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מחשב נייד של דוד שלי שרוצה רק אינטרנט. בטעות מחקתי את המחיצה ואז קיבלתי את המסך שמצורף עכשיו אני לא יכול להתקין כלום אני אשמח לקבל עזרה מה לעשות תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נשרף לי הספק כח במחשב ואז החלפתי אותו. הכל עבד וכשהווינדוס התחיל להיטען המסך נכבה אבל במחשב המשיך להיות דלוק . זה נראה כאילו המסך מתנתק מהמארז או משהו כזה כי הכל ממשיך לפעול חוץ מהמסך. (הוא נכבה מייד כהווינדוס מסיים לטעון). מה אני יכול לעשות??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים כונן נייד של חברת WESTERN DIGITAL הפסיק לעבוד. הבאתי אותו לשני גורמים שאני סומך עליהם מאוד מבחינה מקצועית, והם אמרו, לאחר בדיקה, שהכונן שרוף ושאין דבר שהם יכולים לעשות כדי להחזיר ממנו קבצים. באותה נשימה הם הזכירו חברות - כגון "טיק טק" ו"מיסטי" המתמחות בנושא שחזור קבצים מכוננים. מבדיקה עם החברות עולה ששחזור כזה נע בין 500 ל-2000 שקלים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חברות/עסקים/אנשים נוספים העוסקים גם הם בתחום, מומלצים ואמינים, ואם אפשר - גובים מחירים נמוכים יותר (החברות הנ"ל עובדות בעיקר מול עסקים גדולים, לפי מה שרשום באתר שלהן) - אתם מוזמנים גם לשלוח לי הודעה פרטית או מייל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קניתי את החלקים הבאים: מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 לוח אם: 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666 - GIGABYTE זיכרון: 2GB Kingston ספק: Naxn 550W Active PFC 12cm מה שקורה זה שהמחשב מתחיל לעבוד ולאחר שנייה נכבה. אני אפילו לא מצליח להגיע ל BIOS. החלפתי עם הספק שיש לי במחשב הישן (ספק גנרי) והתחיל לעבוד. מה שיותר מוזר זה שהמחשב הישן עובד גם עם הספק החדש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, נשבר לי מסך LCD של המחשב הנייד והחלפתי אותו במעבדה שכונתית ליד הבית. הבעיה היא כשהוא חזר אלי גיליתי שהמסך מרצד קלות בעיקר כשהרקע של האתר בו אני גולש או התמונה על שולחן העבודה כהה. חזרתי לחנות הוא אמר אל תעבוד ליד פלורסנט וגם תמיד יש הבהוב קל בLED (יש לציין שיש לי את המחשב לפני שנשבר המסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא ראיתי תקלה שכזו). האם יש למישהו רעיון מה הבעיה או מה אפשר לעשות? כי הערס מהתיקון השכונתי לא מתכוון להחליף לי לחדש ואם אני רוצה אז הוא יחזיר לקדמותו רק שזה יעלה לי 150 ש"ח (חצוף!!! הוא אמר אחריות לשלושה חודשים). אשמח לתשובה בהקדם כדי שאדע איך לפעול.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה שלי היא כזו: עד לפני שבוע (שבוע שעבר התחלתי לערוך בדיקות למחשב עקב הבעייה) המעבד והזכרון היו במצב OVERCLOCK של כ-30 אחוז (לא משהו רציני). הבעייה שלי מחולקת לשתיים: 1) המחשב עובד לי מאוד לאט בתקופה האחרונה (חודש בערך), וזה לא היה המצב כך לפני. תוכנות, דפדפן, וכל מיני דברים עולים נורא לאט. 2) כל פעם שאני מוריד קובץ מהאינטרנט (של בערך מעל ל-100 מגה), בדיוק כשמסתיים ההורדה של הקובץ, זכרון המחשב (RAM) מתחיל לדלוף. כל קובץ כזה בערך שאני מוריד, גורם לדליפה של כ-50 עד 100 מגה זכרון (ברשותי 4 ג'יגה זכרון, אך לאחר הורדה של איזה כמה ג'יגות, הזכרון נגמר). בהתחלה חשבתי שהבעייה תמונה באוברקלוק, אז ביטלתי את האוברקלוק. לאחר מכן רציתי לבדוק את המעבד (ללא אוברקלוק), אז …
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי אוזניות שחיברתי אותם לחיבור הקדמי במארז. כל פעם שאני מזיז את העכבר, אני שומע מין רעש מתכתי משהו באוזניות. זה קורה רק שאני מזיז את העכבר וכבר בדקתי את זה. אני לא יודע מה לעשות, הקול הזה משגע אותי!!!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
3 פעמים ברציפות כשהרצתי את הבדיקה ,כאשר הכ.מסך הגיע ל55-56 מעלות הוא פשוט נכבה, לפני זה העלתי את המאוורר ל100% וניתן לשמוע בבירור אותו , ברגע שהבדיקה מגיע ל55-56 ,המסך מתכבה,ולא שומעים יותר את הכ.מסך . מצד שני שיחקתי משחקים כמו METRO2033 שצורכים הרבה מהכ.מסך ואיתם הוא לא נכבה. הבדיקה מגיע תוך חצי דקה למעלות האלה ככה שאני אפילו לא יכול לראות עם יש ארטיפקטים או לא .
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מפרט: E8400 P5Q GeForce 9600GT 2G Ram WD 1TB משתמש ב וינדוס XP SP3. הייתי כחודש לא בבית ואמא שלי ואחותי השתמשו במחשב, ובאחת מהפעמיים הן כיבו אותו[בד"כ הוא עובד 24/7/31] , וכשה ניסו להדליק מחדש, הוא לא נדלק, חזרתי וזאת הבעיה: בהדלקה של המחשב זה מראה לי את המסכים הרגילים של ההפעלהזכרון, CHIPSET וכו'], ואחרי שזה טען את ההארד דיסק, זה מראה לי מסך לבערך שניה-שתיים שבו כתוב Express Gate isn't installed on your computer,to continue press any key, ואחרי שניה הוא נעלם בכל מקרה גם אם אני לא לוחץ כלום, אחריו מופיע מסך שחור וזהו פה זה נגמר. לא, אפעם לא ניסיתי וגם לא מתכנן לנסות להתקין לינוקס. בחיים לא התעסקתי עם האקספרס גייט הזה ולא ניסיתי אפעם להתקין/למחוק או כל פעולה שהיא איתו,[כנ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב עבד רגיל .. לא נכנס לי לפייסבוק אז אמרתי יאלה נפעיל מחדש ואז הוא פשוט נתקע במסך הזה של הלוח אם ולא ממשיך האלה בהרצה יש לי וינדוס 7 פתחתי תמחשב ואין בעיה של זליגות ונזילות .מה אפשר לעשות ? אפילו להיכנס לsafe mode אי אפשר לתוך הביוס גם אי אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר המון זמן ללא תקלות חומרה.. זה חזר אליי. ניקיתי היום את המחשב מאבק (בזמן שהוא כבוי), והדלקתי אותו בזמן שהוא עדיין פתוח (אל תשאלו אותי למה), והמשכתי לנקות. בהתחלה הוא עלה בסדר, ואז ניקיתי טיפה את המאוורר ופתאום המסך נכבה, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, וכבר בשלב הDOS שהמחשב עולה, יש קווים מוזרים על גבי המסך, והכל נראה בגוונים ורודים מוזרים. כשהווינדוס עולה, הוא מריץ את הקו הזה שהוא טוען את הווינדוס, ואז נהיה מסך שחור (עם קווים ורודים פרוסים לאורך כל המסך), ולא רואים כלום.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם רק הכרטיס מסך נדפק? או שיכול להיות שזה הלוח אם? אני פשוט חושב שאם זה היה רק הכרטיס מסך, המחשב היה ממשיך לעלות (איך אני יכול לבדוק אם הווינדוס ממשיך לעלות ואני …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-